Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Amannnn pek gariban kalmış topicimizzzz

bende facetn yazmıştım sabah internetimde problem vardı. Düzeldi işyerine gelince ama 2 ayrı toplantıya gittik bugün dışarda.. Daha yeni dönüyorum araçtayım. Baya soğuk havada burda. Kocişimde havaştaymış o da hayırlısıyla akşama burda olur.

Ranacım bende olmayınca tam yalnız kalmışın bugün ama esinle sevde seni yalnız bırakmamış bak

esincim ay yeni fotolarmı eklicen ekledinmi yoksa bakamadım face e.. Görelim bakalım ne kadar büyümüş eymenimiz

kız sevdee 2 satır yaz ayol kuzum sanada bi iphone lazım telden bağlan sende bize

sağolun kuzum benimde aklım sizdeydi hiç fırsatım olmadı inan.ayy o mercimeğinin pıtpıtlarıdır annesii, büyümüşte tekme atarmış artık yaa maşallh, aman sorma canım misafiri severimde çok geldiler ya hepsine ayrı hazırlık en az 3 çeşit yapıyorum birde çoğu evime ilk geliyor
sorma kuzum şehrin yarısı geldi heralde demek kırmızılara büründü topik hadi bakalım hayırlısı çalışmalarda gelir o zaman canım, şin ankaraya gitti demek hemen dönecekmi

sorma kuzum ya bitmedi yoğunluk ayy esincim hiç kirlenmesin istiyorum.
demek resim ekledin fırsat olunca bakayım kuzum.

kızlar geçmişi okuyabildiğim kadar okumaya çalışacagım, bugün aşımız vardı 3 tane ayy yavrum nasıl ağladı huysuzlandı sabahtan beri yanında istiyor beni de artık yanında uyudum bende şimdide kucagımda uyuyor.Resmen yakamdan tutuyor yaramaz

evim mis gibi oldu gelin yorgunluk kahvesi içelim bacılar emme bende bittim yani ayakta duracak halim yok, kayınvalidem bugünde gelmesin diye hızlı hızlı yaptım birde bugünde son kalan yerleri yaptım bitti,dün eşiminakrabası aramış biz gelecegiz diye eşimde müsait değildik başka gün gelin demiş kuzum beni düşünerek , o yorgunluk üstüne kalkacak halim yoktu yemekleri bile kvalidemde yedik.

başka ne var ne yok kızlar anlatın bakim

nalancım dra mı gidiyorsun canım doğrumu anladım kız birde şimdiden alışverişleremi başladın hadi bakalım Allah gönlüne göre versin kuzum.

canlar adetleriniz gelmiş yazamadık tek satır bile... Herşeyden önce hep ahyırlısı diyoruz biz elimizden geleni yapıyoruz duamızı da canı gönülden hepimiz ediyoruz , takdir Allahın tabi ne desek de olmuyor ,bu konuda söylenecekler insanın ağzından çok zor çıkıyor biliyorum kalpten istiyoruz ama yinede elimizden gelen bişey olmuyor .hayırlısı diyoruz canlar ... O yüzden azcık rahatlayın Allah ol dediyse hiç bişey engel olamıyor ...

Geçenlerde kuzenimden bahsetmiştim ya size ilk denemişler adeti 3 gün geçmiş ben bile ee yapsana test diye başının etini yedim ondaki rahatlık da pes doğrusu, sonra haber falan gelmeyince heralde yok dedim... sonra aradan 10 gün geçti nerdeyse bundan haber hamileymiş neye şaşıracagımı şaşırdım doğrusu 10-13 gün geçmiş test yapmamış,( biz olsak 2 gün zor sabrediyoruz ), birde şu gıcık olduğumuz tiplerden çıktı oda ilk denemede :26: bunlara rağmen birde çalışmalardan sonra ağır iş yapmış duyduğumda neee hemen git dra Allah korusun düşer ilaç falan verir diyorum o da bişey olmaz heralde ya veren Allah dedi, tamam doğru diyorda biz çok üzerinde duruyoruz sanırım... Hala anlamış değilim tabi öylesimi iyi bizimki mi:26:

böyle canlar biraz rahat olmak üzerinde durmamak lazım sanırım... Kuzeniz ama ona bile bahsetmemiştim çalışmalarımızdan , bu konuda sırdaş olduğumuz için de ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlar siz olmasaydınız içimi kime dökecektim:2:

anaaa ben geldim topikte in cin top oynuyor, nerdesiniz bacılarrr aha çıkıyorum bende zor bulursunuz beni

sevdecim ah kuzum eşin hep seni göz hapsine mi alıyor da bi an görünüp bi an kayboluyorsun, anlat bakalım sen nasılsın.

halevcim sen nasılsın kuzum eşin gidemedş dimi dra, kız orası da pek soğukmuş bu sene heryere kar yağdı maşallah.

esincim sen ne yaptın kuzum o sorun hala devam ediyormu bi gelişme olursa mutlaka haber ver olurmu.

Yıldızcım seni göremedim canım hala gelmedinmi yoksa kız geri annenin evine mi döndün ne yaptın ana evi rahat tabi, demirin dişi nasıl , ay bıcırık ya, sizde diş buğdayı olurmu canım , başka yerlerde varmı bilmiyorumda bizde vardır dişi çıkınca yaparlar hemen.

Ranacım senin pıtpıtlar devam dimi ayy şimdi sizi hayal ediyorumda eşin ve senin elin sürekli göbüşündedir dimi

Narcımm siz ne yaptınız kuzum bi değerlendirme oldumu eşinle aranızda, eşin dra gidecekmi ?

nalancım seni yukarda yazmıştım kuzum
melikecim siz nasılsınız miniğin nasıl ? dikiş atıldı dimi nasıl ?
marycim sen nasılsın canım bi değişiklik varmı

asyacım sizde iyisinizdir inşallah , senin göbüş de çıktı mı

evet canım ya gene kar var bakalım ne zaman açık verecekler gerçekten:44:

gördüm canım hepsi çok güzel

kızçelerim ben yazıcam ama malumunuz durum vahim

bekliyoruz özledik kuzum yazılarını

evet canım yalnız kalmıştım da neyseki esin ve ada gelmiş

canım demek paşa aşı oldu huysuz çabuk geçer inşallah misafirlerinde biraz azalmış hadi bakaım bizim yerimizede güle güle kirlet evini

evet canım yaa benimde işlerim vardı gelemedim seni yalnız bıraktık
yok canım daha bizimkine söylemedim o mu değilmi anlayamadım ki :44:
biraz daha belirgin olsunda öyle söylerim yoksa şimdi sürekli sorup durur

kızçelerim bugün bi görünüp kayboldum ama yine gün bitmeden bugünün kritiğini yapmak üzere burdayım

öncelikle ranacım ilk golü yemişsin yavrum. işte ona tepik diyoruz halk arasında içinde bişey döner gibi oluyor, midende bi tuhaflık hissedersin saniyelik bi olay ama sarsar geçer güzelim. artık ben burdayım havalarına girmeye başladı senin ufaklık.. sen deyince bende burdan hissettim resmen hey gidi eski günler...
Allah burdaki bütün kzıçelerime yaşatsın inşallah o duyguyu.. öncelikle nar şekerimle halevcim haketti.

adacım bu ne misafir trafiğidir Allahınızı severseniz yorgunluktan bitap düştünüz.. bahaneyle büyük temizlikte yapmışsın. işte misafir olayının en iyi yönlerinden biri bu oluyor. insan mecburiyetten dolayı temizliğini hızlı hızlı yapıyor , sonra her yer temizlenmiş oluyor... tabi sonuç malum
eşin hiç fırsat vermiyor mu demişsin canım eşim evde olduğu zaman o pc den kalkınca yerine ben oturuyorum ama her zaman yazamıyorum sadece okumakla yetiniyorum.. bana her seferinde soruyor, bu kadar yazacak ne buluyorsun diyor ne cevap vereceğimi şaşırıyorum

nar şekerim eşin gidip dönmüştür artık inşallah.. maşallah iyileştirmişsinde goncanı.. soğuktan kırılıyormuşsunuz canım. al bizdende o kadar. bu akşam dışarı çıktık dondum resmen. hala şala sarınıp duruyorum. o halde yazıyorum size.. daha kendime gelemedim. Allah dışarda olanlara yardım etsin.. bitti mi canım senin adetin. tedavilerimizde şu an için durdu...bu ay artık birbirimize bakar dururuz dimi kuzum. kardan adam olur bizden olmaz modundayız

esincim bende merak ettim eymenin son halini.. ilk fırsatta bakacağım canım.. diğer konudan hala haber yok demek.. kendini üzme canım herşey olacağına varır .. su akar yolunu bulur

melikecim dikiş atılacakmış inşallah kolaylıkla atlatırsın Allah yardımcın olsun

benden yeni bi havadis yok canlar.. herşey bildiğiniz gibi .. hepiciğinizi ve tüm paşalarımı öpüyorum

herkeslere günaydın günaydın günaydın

kızçem sonunda gelmişsin akşam eğer tepik se o evet yedim evet canım allah herkese yaşatsın bu duyguyu dediğin gibi nar la halev çok haketti
demek seninde eski günlerin geldi aklına ayyy bizde öyle mi olacağız acaba bu günlere heyyy gidi günler diyeceğiz

bugün gene bembeyaz uyandık heryer kar halada yağıyor akşamda daha kötü olmasa bari sabahları işe geliyorum ama akşamları hiç işyerinden çıkmak
istemiyorum nasıl olsa gene gelcem akşam gidişi daha bir zor oluyor sanki

Günaydın canlarrr aman dün ben yoktum sonradan yazmış herkesler

adacım geldi eşim dün akşam günü birlik gitmişti zaten. Henüz öyle bir araştırmaya girmedik canım GNCden bir vitamin daha aldık. Morfoloji için tavsiye edilmiş hep burda. Ona başladık bakalım. Birde ,mart başında ankaraya gitmeyi üşünüyoruz eşim hemoroit ameliyatı olcak. Orda çok iyi bir doktor var bu konuda tanıdığım ve bu derdi çeken herkes orda ameliyat oldu ve bİ daha tekrarlamadı. Bunu atlatalım ürolojiye öle bakcaz canım.
İyi yapmış eşin misafirleri savuşturarak allah korusun bi gün bi misafire hizmet ederken kucağına bayılıvercen yorgunluktan. Yıldızı örnek alın bak kaçtı anasına ne geleni var ne gideni
valla kırmızılar bastı topici canım ama bu ay çalışma modumda diilim yani nasılsa bu şekilde olmuyo bizim. Belliki tedaviyle olcak. Gerçi kimyasal gebelik geçirdiğim ay preseed kullanmıştım genemi alsam dedim ama o zamanda gün saymak lazım ona da daha hevesim yok açıkçası. Belki bir iki ay sonra alırım.
Demek kuzenin hamileymiş. Valla bende ilk zamanından beri bu kadar düşünüp tez canlılık ettiğim için pişmanım açıkçası belki öle yapmasam benimde kuzum kucağımdaydı şimdi., amannn kısmet işte ötesi yok ama onun tavrı kesinlikle daha doğru sonuca ulaşmada. Acaba bizim için olduğu kadar kıymetli oluyomudur onu merak ediyorum bak...

Esincim gördüm resimleri canım sıpa kocaman olmuş yaa bacakları kadraja sığmıo artık şu hale bak maşallahhhhh. Salıncağınızda pek güzelmiş ay zaten ben hamile kalınca tam görgüsüz olcam haa alıp durcam direk

sevdemm hoşgeldin ay valla al bendende o kadar hiç bi değişiklik haber yok ne akar ne kokarız biz bu halde. Aminn canım işallah hepimiz bu güzel duyguları yaycaz tüm dualarımız bu yönde. Bitti benim adetim canım desene bitiyoda noluyo bi bitiyo bi başlıyo mendebur :) sizdede tık yok tabi doktorla ilgili amann sende fırsat bu fırsat gün sayma o zaman. Yada preseedmi denesen sende bi

ranacım günaydın kuzum. Demek kar var gene valla kesin akşam daha beterdir tabi o yorgunlukla. Seni eşinmi alıo akşamları yoksa kendinmi dönüosun

melikecim atıldımı dikişş nasılsın canımm

günaydın canım hoşgeldin

demek senin eşindede var bu illet ayy bizimkindede var arada azıyor sözde ameliyat olacaktı ama kaldı bizimkide biraz dikkat ediyor falan bakalaım onunda sonu ameliyat ama
korkuyor
yok canım eşim almıyor beni ben kendim dönüyorum malum eşimin işyeri evimize çok yakın ama benimki uzak biraz zorlu oluyor o yüzden

kızlar ben artık napıcamı şaşırdım dün yine doktora gittim adam bana doğru düzgün anlatmıyo geri zakelı inanın buradan ediniğim bilgiler olmasa mal gibi kalıcam başladım birsürü soru sormaya cevap vermek istemiyor adam sanki incileri dökülecek bebeğim gelsin yeterki çektiğim çileleri unuturum inşallah maddi manevi sıkıntılarımı ama ben her gittiğimde 30 tl veriyorum adama bak yaaa kızddırdı dün beni zaten seçenek yok başka bir dr.araştırıcam ama bu muayene 30 ocakta 63x53 sağ over kisti saptanması sonucu kisti takip içindi sonuç şu:

bilateral over boyutları sağda 34x25mm, içinde eb 9x9 mm folliküller 12x6 mm rüptire kist izlendi. solda 29x24mm olup parankim eko yapısı tabiidir.douglasda sıvı saptanmadı.:26::26::26:
açıklama yapabilirmisiniz???

bişey anlamadım doktor kistin kendddiliğinden küçülüyor ancak adetin erken yaa geç olabilir yumurtalarda gelişim yok şimdilik dedi burada arkadaşlar şukadar olmuş benim yumurta falan diyor bana hiç bişey demedi 11.günümdü dün anlıycanız hiç anlamadım bu işi buarada;
bilateral: çift taraflı
eb : heralde ebat
folliküler: kendiliğinden kaybolabilecek kist
rüptüre: yırtılmış patlamış kist
parankim: Bir organ yada bezin görev gören dokusudur. birleştiremedim ben ne nedemek siz çözebilirseniz cvp bekliyorum neremde ne var??? :26::26::26:

güzelim ben sana doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim sonuçta bunu doktorunun sana söylemesi lazım eğer söylemiyorsada o doktora gitmenin anlamı yok

Ranacım valla benim eşimde çok inat etti. Çekindi korktu ama artık kaçışı yok çok ağrısı oluyo bu ara.. Kurtulayım artık dedi. Ankaradada bi doktor var işte tr.de lazer yapmayan tek doktor. Lazer tekrarlıomuş çünkü.. İşallah halletcez geççek bu dert..

Fatoş bencede doktorunu değiştir. Bu değerleri biz yorumlayamayız tıbbi sonuçta. Doktorunun açıklaması lazım sana bunları. Ama anladığım kadarıyla kistin var soğan suyunu denedinmi

canım kalp kalbe karşı mı ne bende şimdi ibrahim saraçoğlunu dinledim daha önceden de biliyrdum ama hiç ihtiyacım olmamıştı şimdi araştırdım sayfasını ve yapmayı düşünüyorum ama benim adetimin 13,günü bugün belli bir günü yok heralde başlamanın sen biliyormusun???:26:

merhaba, soğan kürü adet bitiminden bir hafta sonra başlanır 15 gün içilir. adet olup bittikten sonra bir sonraki adetten 10 gün önce tekrar başlanıp 7-10 gün içilir. bilginiz olsun :)

deryaf şuan yanlış bilgi verdin gibi geldi bana
çünkü saraçoğlu şuan saba tümerde canlı yayında..adetin başlamasına gün kala başlanır onbeş gün içilir adetiniz erken gelebilr ama gün için dedibi sonraki adetten gün önce yine başlanır polikistik overi olanlar 3-4 ay bunu tekrarlayabilir dedi..

kızlar bende başlıyorum soğan kürüne ayın 14üne tekabül ediyor bakalım hayırlısı...öptüm sizi gelicem yine

ayyy bende izledim biraz önce kolay hamile kalma kürlerini anlatıyor saraçoğlu bende öyle duydum adetinize 15 kala uygulayın bu kürü 15 gün dedi

Tabi yapın kızlar herkesin sorunu olmasada senede bir yapması lazım soğan kürünün rahimi temizliyor.
Marycim aslında deryanın söylediği daha doğru bi zaman. Ben kullandığım dönem mail atmıştım saraçoğluna. Her zaman başlanabilir ama en uygun zaman adetin bitiminden 7 gün sonra başlamaktır demiştç bu da 13-14. Gün yapıo hemen hemen. Hadin hepinize afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…