okuyorum okuyorum ama bişey yazmıyorum :))
kızmayın bana :))
yarından ıtıbaren 10 gun kadar yokum.. rahım agzına dikiş atılacak sabah 8:30 da dularınızı beklıyorum...
ara ara gırıp gelişmelerı yazarım..
okuyorum okuyorum ama bişey yazmıyorum :))
kızmayın bana :))
yarından ıtıbaren 10 gun kadar yokum.. rahım agzına dikiş atılacak sabah 8:30 da dularınızı beklıyorum...
ara ara gırıp gelişmelerı yazarım..
hadi hayırlısı olsun canım raporlu mu olacak bu zaman zarfında evde dınleneceksın galıba??
Günaydın canlarımmmm geldim işe bugün kocişim daha iyi şükür. Hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için..
Ranacımm ay sen tepikmi yedin kızzz nası bişeymiş çok değişik bi duygudur kesin. Mevlam bizede göstersin o günleri işallah. Patiklerinide güle güle giysin kuzumuz minicik ayaklarına
esincim misafir ağırlamışsın gene ama en azından bu sefer hazır almışın zahmeti az olmuştur. Gezmişsinizde evet hava çok güzeldi h.sonu.. Ama gene soğuklar geliomuş yarın. Burasıda yağmurlu bugün. Yarında eşim ankaraya gitcek günübirlik işallah çok soğumaz hava.. Varmı bi gelişme bu arada
nalancım resmin pek güzel olmuş canım. Yoksa ikiz müjdesimi vercen bize :) bu arada 3. Gün alttan muayene çok önemliymiş doktorlar için. O yüzden iyi yapmış doktorun alttan bakmakla. Bizde berlin kaplanına gittik canım güzel eğlenceli bi filmdi. H.içi daha sakinolur bencede daha güzel...
Sevdemm ay kız şaka yaptım üzüldünmü sen kıyamam sana ben.. Kuaförde saçıma fön çektirdim birde manikür yaptırdım canım.. Bu arada eşime GNCden yeni bi vitamin aldık. Pycnogenol.. Özellikle morfoloji için tavsiye etmişler bunu topicte.. Birazda bunu kullansın bakalım. Akşamda keçiboynuzu pekmezi sipariş vercem saraçoğlundan soğuk pres olması önemliymiş çünkü.. Ordan alıyım dedim bende. Bide bol bol havuç aldım havuç suyu sıkcam. Ee daha napıyım ayol artık :) demek aşılama için bişey demedi eşin. Bakalım bir iki ay geçirin olmadı filmden sonra ilk 3 ay deniyo ya sizde 3 ayı bi doldurun madem. Ama sen ince ince işle eşini bence. Direk sölemesende çok bunaldım hiç yol katedememekten falan gibisinden..
Bu arada yıldızın eşi istanbulda canım adamı bırakıp kaçtı cadı haftalardır :)
canımm rapor almım dıyorum.. cunku hem maaşımı ssk dan geç alıyorum hemde baya kesıntı yapıyolar..
yıllık ıznın var 1 hafta ordan alıyım raporda 2 gun alıyım dıyorum 2 den fazla maaş kesıntısı oluyo cunku..
sonrada duruma gore..
bu olayda onemlı olan enfeksıyon kapmamak mış.. malum işyerınde çok çok dıkkat etmem lazım..
melikecim geçmiş olsun canım,
ranacım ay sen tepiklerimi duydun ayy ne güzelll,artık büyüdünüz annesi.
narcım eşinmi hastaydı çok geçmiş olsun
canlar kayınvalidem gelecek şimdi yazamam yanında ilk fırsatta geleecgim bi değişiklik yok dimi, son sayfayı okudum da öyle yorum yazıyorum canlar hepinize yazacagım.
halevcim, sevdecim,e sincim. nalancım,yıldızcım , marycim iyisiniz dimi
slm canlarım iyisiniz hepiniz benim pc sabahtan beri açıkta ben anca karşısına oturabildim
ranacım kesin tekmedir o hissettiğin ama şi,mdi acabamı dersin bi kaç zaman kuvvetlenince demek o hissettiğim tekmeymiş diyeceksin kuzucum
narcım sende işe gitmişsin bugün eşin nasıl oldu biraz daha iyimi
sevdecim eşin doktorla devam etme konusunu biraz askıya almış canım inşl hiçç gerek kalmaz bu uğraşlarada kendiliğinden nasip olur yok kuzum hiç bir gelişme üç maymuna devam ediyoruz görmedik duymadık bilmiyoruz:)))
melikecm şimdiden geçmiş olsun canım neyseki yıllık iznin varmış dikkat et klendine bizisde habersiz bırakma
adacım seninde misafir yogunluğun varmış canım bitmedi gitti bizim şu kalabalığımız neyse evini kırklamışsın ne güzel güle güle kirletin canım
nalancım topiğimize doktor konturolüyle yeni b,r heves getirdin şimdi bütün gözler senin üzerinde güzece büyüsün o yumoşlar içinde
slm canlarım iyisiniz hepiniz benim pc sabahtan beri açıkta ben anca karşısına oturabildim
ranacım kesin tekmedir o hissettiğin ama şi,mdi acabamı dersin bi kaç zaman kuvvetlenince demek o hissettiğim tekmeymiş diyeceksin kuzucum
narcım sende işe gitmişsin bugün eşin nasıl oldu biraz daha iyimi
sevdecim eşin doktorla devam etme konusunu biraz askıya almış canım inşl hiçç gerek kalmaz bu uğraşlarada kendiliğinden nasip olur yok kuzum hiç bir gelişme üç maymuna devam ediyoruz görmedik duymadık bilmiyoruz:)))
melikecm şimdiden geçmiş olsun canım neyseki yıllık iznin varmış dikkat et klendine bizisde habersiz bırakma
adacım seninde misafir yogunluğun varmış canım bitmedi gitti bizim şu kalabalığımız neyse evini kırklamışsın ne güzel güle güle kirletin canım
nalancım topiğimize doktor konturolüyle yeni b,r heves getirdin şimdi bütün gözler senin üzerinde güzece büyüsün o yumoşlar içinde
iyi oldu eşim canım sağol... yarın sabah da sabahın köründe ankaraya gidicek günü birlik işallah çok soğuk olmaz daha yeni toparlıyo..
sen nasılsın canım eymen nasıl
bugün burda güneş yüzünü gösterdi yine ama rüzgar durumu nedir bilmiyorum çıkmadım balkona hiç umarım ankarada çok soğuk değildir canım eşin işini halledeip döner bianönceiyi oldu eşim canım sağol... yarın sabah da sabahın köründe ankaraya gidicek günü birlik işallah çok soğuk olmaz daha yeni toparlıyo..
sen nasılsın canım eymen nasıl
hayırlı sabahlar herkese
istanbulda gene kar yağıyor
canım evet sanırım oyle olacak oyle bırsey hıssetmıstım daha once dıycem herhalde
sen nasılsın canım 3 maymunu oynuyormussunuz gene bakalım ne zaman acık verecekler:44:
canım aman dikkat etsin eşin oralarda ankara soğuktur sen şimdi iyileştirdin gene hasta olup gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?