Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

okuyorum okuyorum ama bişey yazmıyorum :))
kızmayın bana :))
yarından ıtıbaren 10 gun kadar yokum.. rahım agzına dikiş atılacak sabah 8:30 da dularınızı beklıyorum...
ara ara gırıp gelişmelerı yazarım..

hadi hayırlısı olsun canım raporlu mu olacak bu zaman zarfında evde dınleneceksın galıba??

Günaydın canlarımmmm geldim işe bugün kocişim daha iyi şükür. Hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için..

Ranacımm ay sen tepikmi yedin kızzz nası bişeymiş çok değişik bi duygudur kesin. Mevlam bizede göstersin o günleri işallah. Patiklerinide güle güle giysin kuzumuz minicik ayaklarına

esincim misafir ağırlamışsın gene ama en azından bu sefer hazır almışın zahmeti az olmuştur. Gezmişsinizde evet hava çok güzeldi h.sonu.. Ama gene soğuklar geliomuş yarın. Burasıda yağmurlu bugün. Yarında eşim ankaraya gitcek günübirlik işallah çok soğumaz hava.. Varmı bi gelişme bu arada

nalancım resmin pek güzel olmuş canım. Yoksa ikiz müjdesimi vercen bize :) bu arada 3. Gün alttan muayene çok önemliymiş doktorlar için. O yüzden iyi yapmış doktorun alttan bakmakla. Bizde berlin kaplanına gittik canım güzel eğlenceli bi filmdi. H.içi daha sakinolur bencede daha güzel...

Sevdemm ay kız şaka yaptım üzüldünmü sen kıyamam sana ben.. Kuaförde saçıma fön çektirdim birde manikür yaptırdım canım.. Bu arada eşime GNCden yeni bi vitamin aldık. Pycnogenol.. Özellikle morfoloji için tavsiye etmişler bunu topicte.. Birazda bunu kullansın bakalım. Akşamda keçiboynuzu pekmezi sipariş vercem saraçoğlundan soğuk pres olması önemliymiş çünkü.. Ordan alıyım dedim bende. Bide bol bol havuç aldım havuç suyu sıkcam. Ee daha napıyım ayol artık :) demek aşılama için bişey demedi eşin. Bakalım bir iki ay geçirin olmadı filmden sonra ilk 3 ay deniyo ya sizde 3 ayı bi doldurun madem. Ama sen ince ince işle eşini bence. Direk sölemesende çok bunaldım hiç yol katedememekten falan gibisinden..
Bu arada yıldızın eşi istanbulda canım adamı bırakıp kaçtı cadı haftalardır :)

canımmm şimdiden geçmiş olsun allah yardımcın olsun iyi dinlen iyi haberlerle gel bize

hadi hayırlısı olsun canım raporlu mu olacak bu zaman zarfında evde dınleneceksın galıba??

canımm rapor almım dıyorum.. cunku hem maaşımı ssk dan geç alıyorum hemde baya kesıntı yapıyolar..
yıllık ıznın var 1 hafta ordan alıyım raporda 2 gun alıyım dıyorum 2 den fazla maaş kesıntısı oluyo cunku..
sonrada duruma gore..
bu olayda onemlı olan enfeksıyon kapmamak mış.. malum işyerınde çok çok dıkkat etmem lazım..

iyi kocan biraz iyileşmiş sende iştesin bugün
yaa anlamadım ki canım yaa tepikmiydi acaba o :44: bilemedim valla ma değişik birşeyde allah en kısa zamanda sizinde bu duyguları tatmasını sağlar inşallah

o zaman işyerinde olma bu dönemde tuvalet sorunu malum işyerlerinde bizimkilere klozet poşeti taktılar ama ben genede tedirgin oluyorum
aman sende dikkat et

canlar hayırlı günler sizee hepinize kucak dolusu sevgiler öpücüklerrr sizleri çok özledim ama inanın hiç fırsatım olmadı, geçen hafta 3gün misafirim vardı ya fena yoruldum 1 i yemekliydi, biri akşam oturması ( bebek görme ) diğeri de yatılıydı anam ağladı ya evi temizle hazırlık yap ertesi günü ev berbat halim neyim kalmadı, yazamadım size fırsat bulup, pazar günü bitti yoğunluğum bu seferde içime sinmedi dipten köşeye temizliğe kalkıştım dün 2 oda yapabildim bazayı falan çektim en son yazın yapmıştık derin temizlik biliyorsunuz baya toz olmuş, halıyı kaldırdım yerleri sildim ,dolapları boşalttım yastık, yorganları vakumladım vs. kayınvalidemi çağırdım alperene baksın diye bugün diğer işleri bitirebilirsem yarından itibaren müsaitim inşallah.

narcım mesajını aldım kuzum çok sağol tam bil. açmaya gelirken hemide kalplerimiz birmiş

geçmişi nasıl okuyacagım :18:

melikecim geçmiş olsun canım,

ranacım ay sen tepiklerimi duydun ayy ne güzelll,artık büyüdünüz annesi.

narcım eşinmi hastaydı çok geçmiş olsun

canlar kayınvalidem gelecek şimdi yazamam yanında ilk fırsatta geleecgim bi değişiklik yok dimi, son sayfayı okudum da öyle yorum yazıyorum canlar hepinize yazacagım.

halevcim, sevdecim,e sincim. nalancım,yıldızcım , marycim iyisiniz dimi

merak ettik seni adacım neyseki iyiymişsin allahım ne bitmez misafirleriniz varmış kızzz
neyse geldikçe bitityorlarbir yandan da temizliklerde yapılmış çok yorma kendini güzelim
evet birşey hissetim ama bebek miydi anlayamadım ki:44:

Ranacım aminnn canım işallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız bu mutlulukları

adacım hakkaten kalplerimiz karşılıklıymış canım. Ayol bütün şehri ağırladın kız yeter artık. Bi değişiklik yok kuzum arka arkaya adet olan olana önce ben arkadan sevde nalan mary. Kıpkırmızı olduk bu ara :)

slm canlarım iyisiniz hepiniz benim pc sabahtan beri açıkta ben anca karşısına oturabildim
ranacım kesin tekmedir o hissettiğin ama şi,mdi acabamı dersin bi kaç zaman kuvvetlenince demek o hissettiğim tekmeymiş diyeceksin kuzucum
narcım sende işe gitmişsin bugün eşin nasıl oldu biraz daha iyimi
sevdecim eşin doktorla devam etme konusunu biraz askıya almış canım inşl hiçç gerek kalmaz bu uğraşlarada kendiliğinden nasip olur yok kuzum hiç bir gelişme üç maymuna devam ediyoruz görmedik duymadık bilmiyoruz:)))
melikecm şimdiden geçmiş olsun canım neyseki yıllık iznin varmış dikkat et klendine bizisde habersiz bırakma
adacım seninde misafir yogunluğun varmış canım bitmedi gitti bizim şu kalabalığımız neyse evini kırklamışsın ne güzel güle güle kirletin canım
nalancım topiğimize doktor konturolüyle yeni b,r heves getirdin şimdi bütün gözler senin üzerinde güzece büyüsün o yumoşlar içinde

iyi oldu eşim canım sağol... yarın sabah da sabahın köründe ankaraya gidicek günü birlik işallah çok soğuk olmaz daha yeni toparlıyo..

sen nasılsın canım eymen nasıl

hayırlı sabahlar herkese
istanbulda gene kar yağıyor

canım evet sanırım oyle olacak oyle bırsey hıssetmıstım daha once dıycem herhalde
sen nasılsın canım 3 maymunu oynuyormussunuz gene bakalım ne zaman acık verecekler:44:

iyi oldu eşim canım sağol... yarın sabah da sabahın köründe ankaraya gidicek günü birlik işallah çok soğuk olmaz daha yeni toparlıyo..

canım aman dikkat etsin eşin oralarda ankara soğuktur sen şimdi iyileştirdin gene hasta olup gelmesin

bugün burda güneş yüzünü gösterdi yine ama rüzgar durumu nedir bilmiyorum çıkmadım balkona hiç umarım ankarada çok soğuk değildir canım eşin işini halledeip döner bianönce
eymende bende iyiyiz canım çok teşekkür ederiz

yine mi kar var canım alıştınız artık iyiyim canım bende bilmiyorum ne zaman açık verecekler paşa gönülleri bilir ben kendi canımı sıktığımla kalıyorum malesef

ranacım çantanın salıncağın fotosunu çektim bilg attım şimdi eymenle ilgilenmeliyim bi ara atacam face fotolarını eymenin fotosunuda yükleyecem bakın bakalım büyümüşmü gerçi karışık foto ekleyecemde siz zaten hangisisnde daha küçük olduüunu seçebilirsiniz şimdi gidip oğlumla ilgileneyim kahvaltı yapayım sonrada markete çıkıcam tembellik yaptık biz bugün oğlumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…