canım bende yürüteçe pek sıcak bakmayın diye sık sık duyuyorum arkadaşlarımdan çevremden ama doktoruna sor en ıyısı:44:
valla canım dogru dıyorsun kesın oyle olacak ama bır cınsıyet bellı olsunda bır cıns uzerınde duralım barı dıyoruz ogrenelım baslarız zaten
ohhh kocası romantıklıgıne yapmıs ne guzel
Ay kızlar acaip yoğunum mmerak etmeyin beni birde güzelki muhabbet okudum azcık ama evrak yağıyo önüme.
Akşam rahat rahat yazıyım yazmış olmak için yazmıyım
iyi akşamlar bugün fazla kaynatmamışsınız neyseki
narcım ve sevdecim şimdiye kadar çalış çalış nolduki bu seferde umursamaz tavrı takının bakalım gün saymadan stres olmadan umut bağlamadan ama sonucu güzel olursa çok güzel ve büyük süpriz olur inşl
adacım çok kötü ya uyumaması inşl bian önce düzene girer canımen azından gece uyusa oda yeteli ama çocukların öğlen uykusu alışkanlığı kazanmasıda gerek eşinlede dün yemeğe çıkmışsınız canım alpereni kayınvaldene bırakıp iyi yapmışsınız arada değişiklik iyidir
ranacım hele bir cinsiyet tam kesinleşsin o zaman düşünmeye başlarsınız isimler bizde aklımıza geldikçe yardımcı olmaya çalışırız son ana kadar zor karar veriliyor
melikecim hemde ne zor olur canım rabbim önce bekleyen arkadaşlarımıza versin inşl
mary soğan kürünü ben hiçç denemedim bilmiyorum canımama kızlar fikir vermiş sana birde öyle dene istersen canım
ranacım özel mesaj kutunu silermisin sana mesaj gönderemiyorum
heyooooo :))
geçmişi okuyacağımı düşünmüosunuz heralde :))).. şu garibana bi özet geçersiniz artıkın...
demir hala sabrımı zorlamakta, geceleri yarım saatle 1 saat arası değişio uykuları( sağlığı iyi olsun en önemlisi o ama mahvetti benide.. insanlıktan çıktım artık.. evime döndüm pazar günü, inş daha sık gelmeye çalışacağm bundan sonra şekerler.. öperim hepinizi.. benim oğlan kestirirken bende kıvrılayım bari malum bize sabahlar olmasınnnn :)))
ranacım hadi cumartesiden sonra bizde katılırız isim yarışına. benim kızımın ismi doğduktan 6 gün sonra aniden belli oldu hiç karar vermemiştik ismine.. 7. günde koyuldu ismi. olduda bitti maşallah
kızçelerim bu aralar duanıza ihtiyacım var bana dua edin olur mu, ayrıntıları paylaşıcam bi ara
hepiciğinizi ve tüm paşalarmı öpüyorum
Herkese günaydın kızlarrrr melikecim ranacım bu saatte anca üçümüz oluruz size ayrıca günaydın o yüzden :)
ranacım ela ismi çok güzel bencede. Söylenişi ahengi pek hoş. Demir malum hepimiz pek beğeniyoduk ama yıldız kendini kurban seçtl çocuk demir gibi çıktı :)
melikecim bebişin dikiişlerden sonra iyiymiş maşallah diyelim. Emirde güzel bence demiri benim kuzenimde koydu o da biraz çekiyomuş
adacım çalışmalar öle gidiyo yatmıorum bile fazla açıkçası. Demek romatik yemeklere gidildi eski günler gibi aman ne güzel ihmal etmemek lazım öle şeyleri. Bencede sen hiç yürüteç kullanma kuzum doktorada sor gene tabi ama ufacık bi riski bile varsa almaya değmez.
Esincim mesaj attın heralde okuyamadımda daha meraktayım bakcam hemen. Evet allahtan fazla kaynatmamışlar bende çok yoğunum bu ara akşamda eşim bilgisayara girme dedi ilgi istedi azcık :) neyseki fazla ilerlememiş sayfalar
yıldızzz şükür kavuşturana kuzummm ay çok fena özledik seni. Yiter artık bizle ilgilen azcıkda:) nasıl gidiyo emzik durumları
sevdem ayyy valla iyi didin kız yıldıza ihmal etti bizi çokayyy kıyamam ama ona benn neler çektiriyo demir sıpası ona
ahh sorma yaa valla çocuk yapcez derken romantizmimizi kaybettik. Ben rahata erdim bu ay bu sefer benim herif stres olmaya gün saymaya başladı bi bulamadık doğru yolu :) yahu gene attın oratay bizİ merakta bıraktın gittin noldu ne anlatcan gel bakemm
günaydın canım
demek bu sefer kocisin peşine düştü
aynen öle canım yok kalkma hemen yok dışarı gitmesin aaaaahh didim tam düşünmüyorum diyorum yaptığına bak. Birde morfoloji stresle çok bağlantılı düşünme bu kadar dedim yaa beni kurtardık adamı kaybettik
günaydın arkadaşlar
narcım demek bu sefer seninki gün saymaya yatıp kalkmamaya özen gösterir oldu rolleri değiştiniz desene neyse sen yine relkas olmaya devamet canım
yıldızım hoşgeldin özledik seni ama demir uykusuz geceler geçirtiyomuş sana fırsat buldukça uyu canım seni çok iyi anlıyoıruz
sevdecim hayırdıer kız bişe mi oldu geliverde anlat bakalım
ranacım maşallah 18hafta oldun sende canım anlamadım ben sana özel mesaj gömderemiyorum tekrara deneyecem
bugün günüm var havada güzel burda öğleden sonra oğlumla çıkıcaz pazardan beri evdeyiz kurtlandık:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?