Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bu aralar bir haber çıktı bilmem haberiniz varmı özel hastanelerde hamilelerden muayene ücreti tahliller ayrıntılı ultrasonlar için para alınmaması lazımmış yasa dışıymış aldıkları
eee ne olcek kı yaa faturanızı getırın hem paranızı gerı alalım hemde hastaneye ceza keselım dıyorlar
ama tam kesin değil galiba bakalım bir araştıralım bu konuyu :44:

ranacım hepsi birbirinden güzel canım ama bende en baştakini çok beğendim benim baştan beri içime kız doğuyordu senin halada öyle doktor kesin değil dedi ama kıza benzetti sonuçta içinde kalmasın birini al en kötü bu kızların dediği g,bi hediye götüreceğin yer olur yada bu hafta felan cinsite erkek derse doktorun eltin,n bebişe verirsin canım
nalancım gitmiş gelmişsin doktora smear testide yapılmış inşl temiz çıkar ayyy ben hiçç yaptırmadım çok korkuyorum bir defa gittim doktora alttan muayene oldum çığlık çığlığa gidip bi bakınsam iyi olacak ama
cumaya yine gidecekmişsin yine bir ilaç vermiş canım oda sersemletiyo demek bebek uğruna her yol mubah napacan
narcım sor baa sor nasıl hamile kaldın esin diye vereceğim tek cevap kazara oldu demek olurşaka bir yana istiyorduk demek bu kadar mı zorbiz söylüyorduk valla hiçte gocunmadım insanlar tuhafff

aaaaa çok ilginçmiş yaaa araştırmak lazım bun bak

canım beğendiğine sevindim eşime sordum ooo daha ne güzellerini bulursun şimdilik birşey alma dedi kesinleşsin dedi şimdi onu alıp kaptırırsın sen kendini diyor doğruda diyor en iyisi ben almayayım kesinleşsin öyle alalım bari

aaaaa çok ilginçmiş yaaa araştırmak lazım bun bak

evet canım yaaa 170 ı mı ne arıyormussun bır form dolduruyormussun ama işte özel hastanelerde kesin bir açık bulurlar yaaa sonuçta o zaman hiçbir özel hastane kadın doğum bölümüne bakmaz para kazanmazsa:44:

kızçelerim bugün hafiften kaynatmışsınız biz yokken.. bugün haftanın açılışını yaptınız ben yetişemedim..
bakın size 14 şubatın ilk dakikalarından yazıyorum. hepiciğinizin sevgililer gününü kutlarım sevgili arkadaşlarım

nar şekerim senden başlamadan edemiyciiim. kız sen şimdi bizim goncalarımıza "herifler" diye mi hitap ettin ay ne güldüm Allah seni çifter çifter doğurtsun e mi bende konuşurken bazen öyle derim sonra eğer ortamı değilse nasıl toparlayacağımı şaşırırım
hakkaten canım sizinkiler kesin yumoş günlerini filan öğrenmiştir ama benimkini hiç sanmıyorum. o konuları konuşmaya başlayınca birbirimizle bile gözgöze gelmeye korkan cinslerdeniz biz buda Allah vergisi gülüm bi kaç kelimeyle özetliyoruz biz. e siz cahalsınız anacım bizim gibi leb demeden leblebiyi anlayabilmek maharet ister

ranacım ben topişe gelene kadar kıyafet seçimi konusunda fikir almışsın ama zaten sonuçlanmış. ben olsam bende 1. seçecektim. mademki cumartesiden sonraya bıraktın artık önümüzdeki haftaya seçeriz napalım. tamda heves etmiştik minik kızçemizi giydirmeye

esinim sende kazayla hamile kalanlardansın bilmez miyiz güzelim. hatta sana o kadar akıl verdik yumoş günlerindesindir dikkat et dedik, son adetlerinin sürelerinde değişmeler oluyor, bebek yerini hazırlıyordur dedik ama dinlemedin gız bacım. körü körüne yattın hamile kaldın.. beceriksizliğinde böylesi şekerim..

nalancım yumoşların boy vermeye başlamamış mı , hiç mi görünmedi, yoksa milimetrik olarak uygun seviyeye mi gelmemişler orasını anlamadım canım.. sen klomen mi kullanmıştın.. artık bu günden sonra başlamışlardır hareketlenmeye.. cuma günü nur topu gibi yumoşlarını görürsün inşallah.. cuma günü senin kaçıncı günün olacak canım..

kızçelerim ben hiç gün filan saymıyorum ama salkım saçak bişiler gelmeye başladı anladınız siz onu.. aslında günlere hiç dikkat etmicem diye düşünüyorum ama yinede her ihtimale karşı hazır böyle birşey görmüşken acaba yabana atmasam mı diyorum.. hayır o kadar uğraşıyoruz da kısmetimizde yoksa zaten nasib olmuyor.. gereksiz yere çabaya girmeyim mi bana bi akıl verin hadi bakem :44:

canım evet cumartesiye bıraktık bakalım kesin birşey söylesin bizde ona göre hareket edelim bu sabah işe gelirken konuşuyoruz eşimle cumartesi gidiyoruz diye bende karnıma doğru bu seferde göstermezsen bak bozuşuruz dedim bizimkide ordan bağırma çocuğuma diyor

canım bence bu ay koyver gitsin hiç kafana takma sonuçta kısmette varsa oluyor yoksa yok

kıslarrr nasılsınız...
ben seklajımı oldum işime başladım...hadı bakalım kendıme hayırlı olsun bakalım bundan sonrası nasıl olucak inşallah guzel olur..

geçmişi okumadım..

ben ıyıyım kızlar çok şukur şimdilik bişeyım yok inşallah ılerdede olmaz..

şole bı geçmişe bakıp gelıyorum...

Günaydın güzellerrr hepiciğinizin sevgililer günü kutlu mutlu olsun. Sevgililerimizle uzun seneler geçirmek nasip olsunnn..

Ay esinim valla benim de artık bu saatten sonra kimse inanmaz kazara olduğuna ama 2.yi yaparsam ben de kaza ayağına yatcam çok içimde kaldı kızz :)

ranacım bende hiç sanmıorum özel hastanelerin bunu kabul etceğini bi bahane bulurlar. Ona bakarsan sgkdan sağlık güvencesi olan herkesinde acillerde ücretsiz tedavi görebilmesi lazım ama git bunu bi özel hastaneye söyle direk yok öle bişey derler..

Ayy sevdem çok güldürdün beni demek esine o kadar dedik hee bak hamile kalırsın dikkat et diye :) geldimi yumoş zamanların kız ne çabuk benim daha yeni geliyodur.. Valla bende saymıorum ama ağrısı akıntısı anlıo insan ne yazıkki yinede çok umrumda değil bu sefer. Artık bana dank etti öle ilişkiyle falan olması zor morfoloji böyleyken o yüzden canım çektikçe artık sende öle yap bence canın istemiosa kasma kendini ölesi zaten bi işe yaramıo bacım
bizde ilk zamanlar sizin gibiydikde eşim pek oralı değildi hatta ilk zamanlar hatırlarsınız belki dert yanıodum bundan. Ama ne zamanki tutturamadık bir türlü bide spermden olduğu ortaya çıkınca çok ilgili çok istekli oldu birden. Kıyamam vicdan azabı duyuyo herifim

kızlarrr pelinle konuştum dün. Dönmüşler hepinize çok selam söyledi. Demir gene bayıltmış bu kızı fenalarda. Dolmuş biraz anlat anlat bi hal oldu kıyamam :) en kısa zamanda gelmeye çalışıcam dedi çok uykusuzmuş gene

Melikecim hoşgeldin canım geçmiş olsun tekrar sevindim iyi olmana oku bakalım geçmişi çok bi gelişmemiz yok gerçi nalanın takibi dışında

geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim

günaydın kuzum evet kabul etmezler maalesef
demek gelmişler ayyy kuzum yaaa görüyormusun sıpayı annesini parmağında oynatıyor pişttt annen bize lazım oğlum azcık bırakda gelsin kızcağız

heee valla hasret kaldık kız yazık oo da uykusuzluktan resmen huni takıp gezcek kafaya

şeker canımmm bebegımız cınsıyetını gosterdımı .... açmadı galıba kesın kız bak edeplı gordunmu :))))

bu arada esin 2. yemı hamılee.... yoksa benmı yanlış anladım..

şeker canımmm bebegımız cınsıyetını gosterdımı .... açmadı galıba kesın kız bak edeplı gordunmu :))))

kızzz yok kafayı yer heralde bu kadar erken. Geyik yapıoduk milet kazara hamile kaldım diye diye bi hal oluyo ya.. Onları ti'ye alıyoduk

rananın kız gibi demiş doktor kesin olmamakla beraber. Cts belli olcak işallah

yok canım açmadı bakalım kızzz sonra benimkie paşa çıkcak o zaman yıldızın dediği gibi üstünüze işer valla
yok canım yanlış anlamışsın

merhaba canlar nasılsınız şöyle hızlıca okudum bi gelişme yada bi yaramazlık yok anlaşılan değil mi, hepinizin sevgililer gününü kutluyorum , gerçi bize hergün sevgililer günü ya olsun adet olmuş.

Bayadır gelemiyordum ebnde aşıdan sonra alperenin ateşini düşüremedik 2 gün ,perşembe akşam acile gittik evde 88,5 çıkmıştı orda 39,5 çıktı hemen fitil verdiler ,ılık su yaptık çıplacık kaldı hastaneyi birbirine kattı tabi, yavrum sonra düştü ateşi, dünde çok yoğundum ofiin işlerinden,

Bizim sıpacık yattığıyerden dönmeye başladı 2-3 tur bile atıyor , koyduğum yerde bulamıyorum sıpayı, ya ileri gitmiş ya geri gelmiş kaşla göz arasında, o yüzden yalnızda bırakamıyorum sürekli onun yanındayım, kolu falan altta kalır diye korkuyorum.

hepinizi kocaman öpüyorum bizimki altına yaptı bezini değiştirip gelebilirsem gelecegim.

canım çok geçmiş olsun demek ateşi baya çıktı :26: ayy kuzum ya hastaneyide birbirine katmış bende hastaneye gitttiğimde öyle çocuklar görüyorum nasıl ağlıyorlar benim içim parçalanıyor sen nasıl oldun kimbilir neyseki şimdi iyi herhalde
baksana yerindede duramıyormuş artık maşallah paşama yakında emekler bu çocuk

sağol canım ya sorma içimiz parçalandı onunla birlikte ağladım, soğuk pamuk değdiği an çığlığı kopardı , çok şükr düştü sonra , fena canım sorma iyice yaramaz oldu geceleri de az uyuyor artık yarım saate 45 dk ya kalkıyor kucağımda yatarsa iyi sıpa, valla ranacım hele bez değiştirirken elimden fırlıyor ya bi görsen , çok hareketli 1 aya emekler sanırım vakti geliyor

sen nasılsın minik yavrun nasıl , bulantıların olmuyor aqrtık dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…