Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

evet evet emekler yakında aman emeklesin artık bak yoksa demir bey emekleyecek onda bu acelecilik olduktan sonra
bizde iyiyiz allaha şükür canım mide bulantılarım yok bazen arada çok hafif yokluyor hemen geçiyor allahtan cumartesiyi iple çekiyoruz

biz emekleyene kadar demir bey yürümeye başlar sanırım :) pek erkenci bıdık :)

daha yeni dönmüşler öylemi kaç haftadır annesinin yanında kocacığı ne yaptıki

ay hadi bakalım ctsi göreceksin demek o zaman kesinleşecek dimi cinsiyette

evet canım yaa erkenci çıktı sıpa evet baya kaldılar kardı falan derken artık babası doyamaz demir beye özlemiştir baya
ayy inşallah gösterirde kesinleşir adacım yaa böyle belirsizlik çok kötü kızım diye seviyorum bazen sonrada kendimi suçlu hissediyorum ya erkekse diye:26:

evet haklısın insan kendini suçlu hissediyor belirsiz olunca ,ctsi göstersin sıpada o zaman doya doya kızım yada oğlum dersin tatlım

diğerhatunlar nerdeki

evet haklısın insan kendini suçlu hissediyor belirsiz olunca ,ctsi göstersin sıpada o zaman doya doya kızım yada oğlum dersin tatlım

diğerhatunlar nerdeki

valla yıldızı biliyorsun dönmüşler ama kendine gelememiş henüz bekliyoruz
sevde desen akşamları uğruyor
halev arada bir uğruyor, nar sabah buralardaydı ama işleri var herhalde
asya da uzun süredir uğramıyor esin geliyor sağolsun

canlarım eymeni, uyuttum temizliğe giriştim bi koşu sizede yetişeyim dedim sabah kayınbabamlar gelince bu zamana kaldı işlerim hepiniz iyisiniz sevgililer günümüzde kutlu olsun her günümüz sevgililer günü olsun inşl
adacım hoşgeldin canım alperen ateşlenmiş yine geçmiş olsun hayatım şimdi iyidir umarım uyku düzenide kalmamışy abak sen şuna büyüdükçe yola gireceğine hareketleride artmış büyüdü artık kocaman oldu annesi ya bez değişirken eymende öyle bi zıplatıyor popoyu bez altından kayıyor
canlarım eymen uyandı ben sonra gelirim

melikecim yok canımm hamile felan değilim narın dediği gibi ikinciye şimdi hamile olsam kafayı yerim heralde sende işe başlamışsın iyi oldduğuna sevindim canım
ranacım şimdiye kadar sıktın zaten dişini cumartesiye ne kaldı inşl kesin gösterir cinsiyetini hakketn insan kızsa kızım erkekse oğlum diye sevmek istiyor
sevdecim seninde uzayan akıntılar başlamış canım hadi bakalım bu seferde gün saymadan deneyin relaks olmaya çalışın nazlı bebişler bunu istiyor belkide
narım seninde yumoş dönemlerine girilmiş oluruna bırakacan sende bu ay hayırlısı canım ya aklıma gelmişken kızlar geçen yıl bizimde çalışmalarımız oluyorduya hadi sizlerin evi kaloriferli bizde öyle bir şans yok exstra zor oluyordu çalıma ama mecbur yapıyorduk
yıldızcım sende gelmişsin evine canım demir inletiyormuş seni ayyy hakkaten ismi mi ağır geldi hiç düzelmedi doğdu doğalı bazen iyi bazen huzursuz olsa iyide böyle felaket hiçç dinlendirmiyorya

hayırlı evlat için ;

bismillahirrahmanirrahim,
ferdün hayyün kayyümün hakemün adlün kuddüs
rabbi heblî min ledünke veliyyen yerisünî

sabah ve akşam her seferinde besmele çekilerek 19 kere okunur..
bu duaya elimizden geldiğince devam edelim arkadaşlar..

iyi geceler kızlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun..giremedim ne zamanlardır dün eşimin doğumgünüydü bugün sevgililer günü malum haftasonuda gelenler gezmeler falan oldu gelemedim ama okudum hep..
hemen bişi sorup çıkıcam yine kocişimin uykusu gelmiş..
bugün ben soğan suyu içmeye başlıcaktım..hazırladım bi bardak içtim ama nasıl öğüre öğüre zor tuttum kendimi kuscaktım nerdeyse..
neyse öğlen içtim akşama içemedim..çok afedersiniz böyle geğirince çok kötü kokuyo eşimde dedi bu böle olcaksa git başka odada yat ya da maske tak=))yani soğan içip halvet olamadıktan sonra nasıl hamile kalacağım sorarım size=)))

kızçelerim yettim gariii

nar şekerim sen bana ben sana gülüp duruyoruz zaten bugün öyle baktım ama yazamadan gittiydim napayım be gülüm size laf yetiştiremeden kaçınca içimde kalıyor ama elden gelen bişi de yok :))
evet benim başladı salkım saçaklar. hatta sabah kızımı okula hazırlarken kasıklarım çok ağrıdı bildiğin gibi değil. sonrasında azaldı geçti. artık hikmeti nedir bilmiyorum hocam
ikimizde bu ay boşkoyduk dimi gülüm çalış çalış nereye kadar

ranacım sizin merak ortalığı kırdı gülüm. cumartesiye az kaldı inşallah artık geçecek bu merakınız. isim düşünmeye başladınız mı

esinim kayınpederin gelmiş yatıya mı gelmişti yok dimi bi hgelişme.. demek eymende hareketlendi sizinkiler hemen atağa geçsin dediğiniz gibi yoksa demir ortalığı duman edecek :))

adacım epeydir yazmıyordun çok geçmiş olsun ateşiniz düşmüş artık Allah başka hastalık vermesin. seninkinin emeklemsi yakındır evet canım. yürüteç denen aparata bindiriyor musun oğlunu? eğer o varsa emeklemesi gecikiyor haberin olsun.

melikecim sanada geçmiş olsun biraz bahseder misin nasıl geçti operasyonun ve sonrası..

mary soğan kürünü soğukken değil ılıkken iç canım daha kolay içiliyor.. istersen kuru karanfil tutabilirsin ağzından tadı gidece kadar. hem karanfil midenide rahatlatır canım bi dene bakalım. inşallah kürünün faydasını görürsün ben bile düşünüyorum yapsam mı diye

kızçelerim dediğim gibi sabah kasık ağrım vardı ama şu an rahatım ara ara zonkluyor. artık içerde ne gibi kazı çalışmaları var bilmiyorum. gün aşırı olayı filan hiç bişey yok bu ay benden ümidi kesin.

nalancımda gözümüz inşallah ondan hayırlı haberler alıcaz

yıldızcım gel artık gül yüzünü görelim. özledik canım demirini ve tüm paşalarımı öpüyorum

herkese hayırlı sabahlar

demek eymende hareketlenmeye başladı maşallah maşallah artık tutamazsınız bu cocukları

amin teşekkürler canım

canım sevde söylemiş bir de onu dene bakalım ben hiç yapmadım o yüzden bilmiyorum
kızçelerim yettim gariii
ranacım sizin merak ortalığı kırdı gülüm. cumartesiye az kaldı inşallah artık geçecek bu merakınız. isim düşünmeye başladınız mı

canım isim düşünmedik henüz cinsiyet belli olsundan ondan sonra başlarız artık

Kızlar günaydınnnn ayy hepinize yazdım tek tek elim kapama tuşuna bastı yanlışlıkla gitti hepsi çok mutsuzum

ranacım ay insan istemezmi bir an önce öğrenmek alışveriş yapamıosun en beteri de o nası isim düşünmediniz kızzz benim şimdiden seçeneklerim hazır ortada fol yok yumurta var

ay yavaş yavaş yazcam artık kızlar hepinize fırsat buldukça

günaydın narcım valla ikimizde nedense hiç oralı değiliz hani baştan da demiştim ya biz daha bekarkene kız olursa ELA erkek olursa DEMİR koyarız diyorduk ama ela ismi konuldu yakınlarımızdan birine demir isminide yıldızdan sonra koymaya korkuyroum valla o yüzden yepisyeni isimler düşüneceğiz ama cinsiyet belli olsunda ona göre kafa yoralım dedik

kıslarr nasılsınız bılg çok yavaş geçmişi şole bole okudum...

esincim bende bu kız nekadar hızlı dıyodum... yokmuş ole bişey olsa zor olurdu zaten...

şeker canım.. etrafımfa okadar demır ismini koyan arkadaşım varkı bende çok severdım ama vazgeçtim....
emir olabılır :))))))

sağol canım bu aşısı çok zordu ya neyseki 1 yaşa akdar aşımız yok artık, darısı size ...yok canım ya ilk aylar çok uzun uyuyordu şimdi o kadar değil gündüz bile sıpa yanında istiyor beni, onu uyutayım derken kendim sızıp kalıyorum :) yanında olursam güzel oıluyor, yakında babamızı yatakyan atacagız sanırım :), sen dur daha biraz daha büyüsün o bezi tutmak için kan ter içinde kalacaksın,büyüdü artık annesi
sağol canım okuyalım
bende içmiştim kötü tadı ama içilmeyecek kadarda değildi, acaba soğandan mı ? şifa olsun diye herşeyi deniyoruz zaten

canım yürüteç kullanmıyoruz , bu ayki kontrolünde druna sorayım demiştim bende ama tavsiye etmeyende var ,kafamız karıştı. Ayaklarının ucuna basıyormuş ya bacak kasları gelişmezmiş diye bişeyler duydum ne kadar doğru bilmiyorum,ama elde duracak gibi değil, yatağa bile bırakamıyorum, kendi yatağına koyuyorum acil bi işim olursa geldiğim de ta yatak ucunda buluyorum, dün akşamdan beri de dizlerinin üstünde duruyor ellerini ittirse emekleyecek nerdeyse. Sende de kasık ağrıları başladı demek , yumoşların büyüyor demekki aslında öylesine kendiniz için çalışma yapsanız belki böyle gelmek istiyordur senin sıpacık da,

Nar canım sende yazmışsın o kadar kapat tuşuna basmışsın ne sinir bozucu bişey dimi sende durumlar nasıl canım çalışma oluyormu

Yıldızcım demir beyde seni baya yoruyor , nasıl uslanacak bu bebecikler:26:

Halevcim hiç karşılaşamıyoruz tatlım ,özlüyoruz seni.

Ranacım isim düşünün yinede siz valla 9 ay su gibi gelip geçiyor, birde senin seçtiğini eşin beğenmez, onun seçtiğini sen beğenmezsin o yüzden şimdiden bol vaktiniz varken düşünün canım.

Bizde dün yemeğe gittik, eşim ayarlamış, alpereni 2 saatliğine kayınvalideme bıraktık ,azcık eskileri yad ettik, romantik güzel bi geceydi, uzun zamandan sonra değişiklik iyi geldi.

nalancım sende güzel gelişmeler var sanırım değil mi, ilaç mı kullanıyorsun canım geçen hafta gelmeyince kaçırdım o gelişmeyi canım , hadi bakalım güzel haberler alırız inşallah.

Melikecim daha öncede yazmıştım canım tekrar geçmiş olsun şuan nasılsın,sevde sormuş zaten nasıl geçti anlat bakalım

canımm saolun...
ıyıyımm çok şukur agrım sızım yok.. ama ılk gun oldu bıraz batma falan vardı.. bıde dıkışden sonra ılaçlı tampn koydular o çıkınca çok rahat ettım...
ılaçlara devam edıyorum..
hemen ertesı gun dr gıttım bebege baktım .. ıyı yatıyoo keyfı yerınde gorunuyodu.. :)))
şimdi inşallah bı sorun çıkmaz 25 ınde muayene ye gıtıcem..

valla kuzum saldım çayıra mevlam kayıra. İçimden de gelmiyo zaten takip yapmak. Dün mesela eşim şehirdışından geldi önceden olsa mutlaka olması lazım bu akşam derdim günaşırıya uysun diye. Hiiiiç döndüm yattım kadında gelemedi bu hafta ütü yaptım akşam biraz yoruldum tabi. Ama doğalgaz olmasa aynen dediğin gibi büyük sıkıntı sabah soĞuğunda duşa girmek
canım eline sağlık teşekkür ederiz. Okuyalım bizlerde zaten elimizden başka bişey gelmiyo bu ara
eşinin doğum günü kutlu olsun öncelikle canım. Soğan suyu ben içmiştim koku yapmıoıdu ama ben sabah kahvaltıdan önce akşam yemekten ,nce içiyodum. Ilık iç içerken nefes alma ve hemen arkasından ağzına bi lokma bişey at. Zaten sonra bişeyler yiceğin için kokusu kalmaması lazım. Zamanla alışcaksın tadına severek içmeye çalışki faydası olsun
sevdemmm salkım saçakmı oldun sen boşver kız canın çekerse cilvelen adama yoksa salla gitsin o karın ağrılarını.. Bi süre böleyiz kuzum öbür türlü ne fayda gördükki stres olmak dışında
canım çok geçmiş olsun. Demek dönmeye başladı seninki yattığı yerde. Ama yürüteç olayına girmeyin derim ben k.pederim bel fıtığı olduğunda ortopedist öle demişti. Yürüteç ilerde bel fıtığına neden olabiliyormuş

çok şükür bebişde iyiymiş canım dikkat et kendine , cinsiyet ne zaman belli olacak dedimi drun bişey

sağol canım ay öylemi demek bel fıtığı yapıyormuş zaten bende kararsızdım kullanıp kullanmamak arasında, iyi oldu söylediğin , istediğiniz an çalışma yapın canım bakalım , birde öyle denemiş olursunuz ,olacagı varsa zaten tek çalışma ile bile oluyor. Yeterki huzurlu olun

canım bende yürüteçe pek sıcak bakmayın diye sık sık duyuyorum arkadaşlarımdan çevremden ama doktoruna sor en ıyısı:44:
valla canım dogru dıyorsun kesın oyle olacak ama bır cınsıyet bellı olsunda bır cıns uzerınde duralım barı dıyoruz ogrenelım baslarız zaten
ohhh kocası romantıklıgıne yapmıs ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…