Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

nazlanan taraf sen ol birazda
evet yaaa gerçekten çok çabuk geçiyor zaman:18: doğum korkuları başlar bende yakında
ahh canım yaa öyle olacaktı ne güzel beraber geçirecektik hamilelik dönemini kısmet değilmiş kuzum yaaa:26:

sorma canım çok düzensiz dün gece baya iyiy uyudu sıpa aman dilimi ısırayımda ,öyle canım ya baya iyi geldi bana da uzun zaman olmuştu
ayyy ayyy kimler gelmişşşş benn evine döndün nihayet kız bizo kadar özledik eşin nasıl hasret kaldı kim bilir, gitme bi daha biyerlere :)ne olacak bu demirin halleri yıldızcım ya 1 gün bile düzenli uyumuyormu, uykusuz hergece misalisin valla

canım dün nar da yazdı da valla en ufak şüphe varsa bile kullanma taraftarı değilim , böyle yerlerde yuvarlansın benimkide, öyleki dizleirnin üstüne bile geliyor artık, yatağında bile tutunacak yer buldumu kaldırıyor kendini , hayırdır canım dualarımız seninle tabi, bi sorun yok dimi
öyle canım ya iyi geldi valla, demek roller değişti ha , azcıkda eşin koşsun senin yerine o düşünsün bakalım, aslında o da rahat olsa daha iyi olur ,sonuçta stres etkiliyor dediğin gibi , romantik anlar yaşayın aklınızdan silin olursa da çalışma keyfiniz için olsun canım , yürüteç kullanmayacagım canım dün iyiki söyledin

ohh hava orda güzel olunca gezmelere gidiyosun dimi yaa, pek kıskandım şimdi bak, biz ana oğul tek çıkamadık hiç dışarı hep araçla gidiyoruz

kızlar benimkinin uykusu geldi çıkıyorum

kucagımda emiyor sıpam ranaya yazmadan kapatmıyım dedim, ranacım maşallh 18. haftadasın ya gerçekten daha dün gibi, pıtpıtlar daha kuvvetlice mi nasıl , doğum korkusunudşünüp kendini şimdiden germe kuzum bi şekilde doğuyorlar bak, yazgısı nasılsa öyle gelecek annesi yeterki sağlıklı olsun

evet canım yarı oldu valla nerdeyse
hadi bakalım rejime başlamışsın bende öyle demiştim bu kilolarla hamile kalmıyım diye ama maalesef olmadı neyse artık bebişimiz gelsinde kilo bu sonrada veririm artık yani inşallah:26:

canım benim sağol
evet canım 18 hafta olduk pıtpıtlar gene aynı fazla hızlıca degıl bır kere hızlıca yedım ılk olandı oda sımdıkıler pıt pıt
bırde her zaman aynı saate denk gelıyor sankı 9,30 10 cıvarlarında hep oluyro gun ıcındede arada oluyro ama ben ıse fazla kaptırıyorum galıba sonuna denk gelıyorum

iyiyiz canım valla eşler bizden daha bilgili oldular nerdeyse. iyi yapmışsınız siz de raahat olun sizde biraz şifan soğan suyundadır işallah güzelim.kiloda ver ne güzel işte fit vücutla hamile kalırsın inşallah.demek dışarda geçirdiniz sevgililer gününü romantikler siziii
napalım kuzum kısmet işte sen doğurduğunda ben gün sayıyo olurum inşallah
aman da aman birileri uykusunu almış maşallah diyelim. evet şekerim keyfi oluyo hakkaten ben umudu kestim doğal olcağından yana da o yüzden gelişine vuruyoruz bu ara
aman kızzz pek kilon vardı ya bebeğin geldi ayol hayatımızda bir kerede kilo düşünmiceğimiz zaman olsun ama dimi o kadar lüksü olsun hamileliğin
kızlar şuna bakın ya çok hoşuma gitti hem cinsiyet belli değil hemde pek kullanışlı olmaz herhalde
Eki Görüntüle 348463
amannnnnn dehşet güzelmiş amaa cinsiyet olayını geçtim acaip kullanışsız bence bu çocuğu ordan koyup kaldırmak ölüm olur sana :26:

Günaydın kızlarrr herkese hayırlı cumalarr

akşam incin top oynamış gen sevdede lafı attı gene gerisi yok ölcez burda meraktan

ben bugün dışarda olcam inşaat kontrol heyetine yazmışlar inşaatları gezcez. Ne anlarım ya :) gelemezsem merak etmeyin yani ara ara bakmaya çalışırım

bu arada dün acaip kasık ve bel ağrım oldu sevdemin tabiriylede salkım saçaklarım geldi. Öle söliyim dedim

günaydınnnnnn

canım akşam bir sen gelmişsin evet ya sevde bizi merakta bıraktı bir dahada gelmemiş
demek dışardasın aman üşütme soğuklarda kız demek salkım saçakların geldi seninde hadi bakalım hayırlısı
bu arada doğru söylüyorsun güzel ama kullanışsız

bu sabah gene karla uyandık bu kış istanbulda hep kar görcez herhalde benimde şansıma hamile olduğum yıla denk geldi bundan önceki kışlar böyle geçmezdi neyse bereket diyelim
çocuğumuza söyleriz artık sana hamile olduğum sene bir kar yağdı bir kar yağdı

günaydın canımmm hakkaten yaa şansına bu sene hep kar buz.. Bencede bereket diyelim amann çok dikkat et yollarda. Hep üstüste geldi araban gitti karlar geldi. Çok çile çekti ilk kız bebişimiz çooook

yarın kaçta randevun

ayyy sorma çok çile çektik valla
yarın 15:00 de canım randevum ordan sonra dıyorum kı cınsıyet kesınlesırse alısverıse gıdelım esımle belkı bıraz gezerız hava guzel olursa tabı

ayyy sorma çok çile çektik valla
yarın 15:00 de canım randevum ordan sonra dıyorum kı cınsıyet kesınlesırse alısverıse gıdelım esımle belkı bıraz gezerız hava guzel olursa tabı

ayyyy işallah belli olsunda artık gönlünüzde şöle doya doya ciciler alın bebişinize. Ne güzel yaa allah bizlerede nasip etsin tez zamanda işallah. Ben de bi hamile kalıyım ilk işim gidip bi çift patik almak olcak. Nefsim körelsin :)

canım benim inşallah en kısa zamanda gelecek senin meleğinde
aaa olmaz ilk patiğini teyzesi örecek sne başka birşey al

bundan sonra hızlanır bak sonra tekmelere sen ,işini bile unutturur ...yarın da dr günün ya hadi bakalım bu sefer tam göstersin de gönlünüze göre alışveriş yapın.
kızlar şuna bakın ya çok hoşuma gitti hem cinsiyet belli değil hemde pek kullanışlı olmaz herhalde
Eki Görüntüle 348463
ayyyy çokk güzel yaaa bayıldım ranacım ,sindrella arabası gibiii ama bana da çok kullanışıl gibi gelmedi
çok yordunuz kendinizi canım inşallah Allahım gönlünüze göre verir de doğal yoldan geliversin.

kolay gelsin canım inşaatlarda geçecek günün demek, dimek salkım saçakalrın geldi ha hiç oralı olma canım canınız isterse yapıverin, azcık da sen yumoşlarına naz yap yiter ya şimdiye kadar yumoşların sana naz etti

kızz sevde nerdesin bende merak ettim hayır olsun bakalım hadi anlat.

adacım uğramışsın ben yemekteydim kaçırdım
yarın gidiyoruz bakalım neler olacak evet yaa kıyafet alalım bebişimize belli olsunda
bu arada dün eltim 40 mevlüdünü okuttu bebeğin gigip baktık işte hediyeler gelmiş onları gösterdi falan
bir sürü kıyafeti oldu işte dedi
senin kızın olursa sadece hastane cıkısını al dedi biliyorum kötülüğünden söylemedi bu lafı ama bende nedense kırıldım
ya sonuçta ilk çocugum olacak boyle baskasının eskılerını gıysın ıstemem benımde hevesım alayım gıysın ısterım
ne bıleyım bırsey dıyemedım onada ama onuda kırmak ıstemıyorum kotu nıyetlı soylemedı cunku sonucta 3 cocuk buyuttu
alınan seylerın gıyılemeden kuculdugu falan bılıyor yasadı yanı ama ne bıleyım acaba zorla sunları al gıydır derlermı dıye
tereddute dustum sankı yaaa:44:

hee valla gülüm yemişim yumoşlarımı valla adacım doğal yoldan olcaksada 3 aydan önce olcağını sanmıorum canım. Çünkü yeni ilaca başladık ya spermler anca 3 ayda yenileniyomuş yani etkisi anca o zaman çıkıomuş. Allahın takdiri tabi keşke olsa kendiliğinden. Döndüm bu arada şantiyeden totom dondu ama buz gibi hava

boşver canım yaa takılma. Sonuçta o verir sende beğendiklerini alırsın çeşit olur onun verdikleride.. Kimse sana alma çocuğuna bunları giydir diye baskı yapamaz sonuçta. Kime ne çalışıosunuz kazanıosunuz. Bunları almak için çalışıosunuz cts günleri bile.. O yüzden için rahat olsun bu senin ilk bebeğin elbet heveslerin var neden yapmayasınki. O eltinin kendi görüşü. 3 çocuğu olduğu için ilk çocuk hevesini unutmuştur çoktan hııııh

doğru diyorsun canım işte bende verdiklerini giydirmem bu sefer kayınvalıdem falan laf eder yanı ne gerek vardı para verdın aldın falan bunları duymak ıstemedıgım ıcın canım sıkılmıştı biraz
eltim dediğim gibi kötü niyetle söylemediğine eminimde işte amannnn dediğin gibi ne yapayım beğendim yenisi aldım derim ne yapayım

hee valla gülüm yemişim yumoşlarımı valla adacım doğal yoldan olcaksada 3 aydan önce olcağını sanmıorum canım. Çünkü yeni ilaca başladık ya spermler anca 3 ayda yenileniyomuş yani etkisi anca o zaman çıkıomuş. Allahın takdiri tabi keşke olsa kendiliğinden. Döndüm bu arada şantiyeden totom dondu ama buz gibi hava

boşver canım yaa takılma. Sonuçta o verir sende beğendiklerini alırsın çeşit olur onun verdikleride.. Kimse sana alma çocuğuna bunları giydir diye baskı yapamaz sonuçta. Kime ne çalışıosunuz kazanıosunuz. Bunları almak için çalışıosunuz cts günleri bile.. O yüzden için rahat olsun bu senin ilk bebeğin elbet heveslerin var neden yapmayasınki. O eltinin kendi görüşü. 3 çocuğu olduğu için ilk çocuk hevesini unutmuştur çoktan hııııh

Anaaaaa gene çift gitmiş mesaj

ayynen öle dersin canım. Anne bu benim ilk bebeğim bende hevesleniyorum ona bişeyler almaya hem eltimle her zevkimiz aynı diil. Bebeğim için harcamıcamda neye harcıcam dersin olur biter bi dahada açmaz ağzını. Açarsa bu sefer daha katı bi dille söylersin aynı şeyleri bi daha demez o zaman da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…