Ayy kızçelerim biliyormusunuz gece geldim sizlere birsürü yazdım her birinizle tek tek ilgilendim.. Hatta eşim bile dedi bu kadar ne yazıyorsun diye.. Dedim ki çok birikti bugün hiç bakamadım kızçelerime filan... En zonunda gönder butonuna bi bastım ki ne göreyim kk bakımda gibi bişeyler yazmaz mı. Ahh gitti caaanım yazdıklarım diye ne kadan üzüldüm.. Hatta geri alma tuşuna bastım tekrar göndereyim yada kopyalayım diye bu seferde tekrar giriş yapın yazdı ay içime fenalık çöktü o sinirle yattım.
Yine gelicem canlarım şimdi işim var eşim bekliyor
ayy canım kıyamam demek çıkarmışlar tam güne düşünüyodu zaten dayanamadı demek sonunda. edepsiz ki ne edepsiz yaa sırf arsızlığına yapıo bide arada dönüp pis pis sırıtıyo ddiyo yıldız. tam istanbul p.çi olcak bak haa bu çocukkızlar yıldızla görüştüm herkese selamı var
yavrum yaa çok kötü valla demir bey bir tülü uyumuyormuş doktor ne diyor peki bu durumuna diyorum
EDEPSİZ diyomrmuşbir rahatsızlıgı yok yanı anasına yapıyor ne yapıyorsa neyse bir an evvel düzene girseler
iyi olacak valla
narcım sen sormuştun ya yarım gün aldıkları kadını tam güne çıkarmışlar gündüzleri o ilgileniyor ben biraz dinleniyorum
geceleri ben bakıyorum dedi yavrum yaaa:26:
herkese günaydın hayırlı hafta sonları
anaaa kimsecikler gelmemiş ben kapatıp ben açmış oldum
günaydın kızlarrrr
ben evdeyim bugün şimdilik. kadın gelememişti ya azcık ortalığı toparlıcam ütüm birikti. onları halletcem.
ayy canım kıyamam demek çıkarmışlar tam güne düşünüyodu zaten dayanamadı demek sonunda. edepsiz ki ne edepsiz yaa sırf arsızlığına yapıo bide arada dönüp pis pis sırıtıyo ddiyo yıldız. tam istanbul p.çi olcak bak haa bu çocukiş durumunuda anlattımı sorun varmış biraz
ivit cts bile ikimiz nöbetçiyiz sevde geldin çekçem kulaklarını büyüğüm demicem
günaydın canım gene ikimiz nöbetçiyiz valla
işlerin var demekki yap bakalım sonra sen duramaz çıkarsın dışarı
evet canım tam güne çıkarmışlar kadını iş olayınıda sordum başlamıyacak ücretsiz izin kullanacakmış 3 ay daha alcam sonrasına bakcaz dedi inşallah düzene girer valla:26:
kızlar ben yavaştan cıkıyorum eşimle buluşup doktora gideceğiz ordan annemlere geçeceğiz akşama belki geç döneriz havanın durumuna bağlı :44:
akşam girip haber veririm sizlere öptüm hepinizi
canım hassassın ya o yüzden kırılmış olabilirsin tabi ama boşver kuzum ilk bebeğin senin ve çok bekledin istediğin herşeyi al, eğer oda verirse çok beğendiğin şey oluırsa alırsın kuzum yoksa kimse zorlayamaz seni, bişey diyecek olurlarsa da cvbını verrirsin seninde hevesin var sonuçta, ayy kız kıyafetleri de bi ayrı güzel gösterişli oluyor valla. biz erkek anaları kıyafet alırken hiçç zorlanmıyoruzzadacım uğramışsın ben yemekteydim kaçırdım
yarın gidiyoruz bakalım neler olacak evet yaa kıyafet alalım bebişimize belli olsunda
bu arada dün eltim 40 mevlüdünü okuttu bebeğin gigip baktık işte hediyeler gelmiş onları gösterdi falan
bir sürü kıyafeti oldu işte dedi
senin kızın olursa sadece hastane cıkısını al dedi biliyorum kötülüğünden söylemedi bu lafı ama bende nedense kırıldım
ya sonuçta ilk çocugum olacak boyle baskasının eskılerını gıysın ıstemem benımde hevesım alayım gıysın ısterım
ne bıleyım bırsey dıyemedım onada ama onuda kırmak ıstemıyorum kotu nıyetlı soylemedı cunku sonucta 3 cocuk buyuttu
alınan seylerın gıyılemeden kuculdugu falan bılıyor yasadı yanı ama ne bıleyım acaba zorla sunları al gıydır derlermı dıye
tereddute dustum sankı yaaa:44:
hiç belli olmaz kuzum Allahın takdiri , işallah bu rahatladığın dönemde ggelir senin sıpan da gelince totosunu ısıracağım zatenn aa çok nazlııhee valla gülüm yemişim yumoşlarımı valla adacım doğal yoldan olcaksada 3 aydan önce olcağını sanmıorum canım. Çünkü yeni ilaca başladık ya spermler anca 3 ayda yenileniyomuş yani etkisi anca o zaman çıkıomuş. Allahın takdiri tabi keşke olsa kendiliğinden. Döndüm bu arada şantiyeden totom dondu ama buz gibi hava
boşver canım yaa takılma. Sonuçta o verir sende beğendiklerini alırsın çeşit olur onun verdikleride.. Kimse sana alma çocuğuna bunları giydir diye baskı yapamaz sonuçta. Kime ne çalışıosunuz kazanıosunuz. Bunları almak için çalışıosunuz cts günleri bile.. O yüzden için rahat olsun bu senin ilk bebeğin elbet heveslerin var neden yapmayasınki. O eltinin kendi görüşü. 3 çocuğu olduğu için ilk çocuk hevesini unutmuştur çoktan hııııh
yürü beeeee narcım ne güzel söylemişsin kızz valla senin kayınvalide cadı olsaydı onun hakkından da gelirmişsin sen , boşuna vaukat olmamışsın kuzum senAnaaaaa gene çift gitmiş mesaj
ayynen öle dersin canım. Anne bu benim ilk bebeğim bende hevesleniyorum ona bişeyler almaya hem eltimle her zevkimiz aynı diil. Bebeğim için harcamıcamda neye harcıcam dersin olur biter bi dahada açmaz ağzını. Açarsa bu sefer daha katı bi dille söylersin aynı şeyleri bi daha demez o zaman da
ayy canım ne sinir bozucu hakkaten yaaa , hadiilk fırsatta gelde yaz bakalım merak ediyoruzAyy kızçelerim biliyormusunuz gece geldim sizlere birsürü yazdım her birinizle tek tek ilgilendim.. Hatta eşim bile dedi bu kadar ne yazıyorsun diye.. Dedim ki çok birikti bugün hiç bakamadım kızçelerime filan... En zonunda gönder butonuna bi bastım ki ne göreyim kk bakımda gibi bişeyler yazmaz mı. Ahh gitti caaanım yazdıklarım diye ne kadan üzüldüm.. Hatta geri alma tuşuna bastım tekrar göndereyim yada kopyalayım diye bu seferde tekrar giriş yapın yazdı ay içime fenalık çöktü o sinirle yattım.
Yine gelicem canlarım şimdi işim var eşim bekliyor
doğru demişsin canım başka gereksiz bişey olsa silinsin mi diye sorar namussuz , o kadar uğraşıp yazdıktan sonra da tık gider hemen.bende çok yazdığım zaman öyle yapıyorum , her ihtimale karşı kopyalanmış oluyorSevdem kıyamam yaaa o kadar sinir bozucu bişeyki. Ben bunu telefonda yaşıorum bazen tuşlarda ufak ya yazıorum yazıorum. Tık elim telefonun kapama tuşuna basıyo. Direk tarayıcıdan çıkılıyor diyo ulen herşeyi sorarsın silinsinmi yapılsınmı edilinmi diye. Tarayıcıdan çıkılsınmı demiyo vicdansız direk çıkıyo
böle çok yazınca kopyala de öyle gönder göndermezse filan yapıştırırsın hemen başka yere. Ama ah işte bi kere silinince insanın aklı başına geliyo kendimden biliyorum :)
kızlar yıldızla görüştüm herkese selamı var
yavrum yaa çok kötü valla demir bey bir tülü uyumuyormuş doktor ne diyor peki bu durumuna diyorum
EDEPSİZ diyomrmuşbir rahatsızlıgı yok yanı anasına yapıyor ne yapıyorsa neyse bir an evvel düzene girseler
iyi olacak valla
narcım sen sormuştun ya yarım gün aldıkları kadını tam güne çıkarmışlar gündüzleri o ilgileniyor ben biraz dinleniyorum
geceleri ben bakıyorum dedi yavrum yaaa:26:
canım hassassın ya o yüzden kırılmış olabilirsin tabi ama boşver kuzum ilk bebeğin senin ve çok bekledin istediğin herşeyi al, eğer oda verirse çok beğendiğin şey oluırsa alırsın kuzum yoksa kimse zorlayamaz seni, bişey diyecek olurlarsa da cvbını verrirsin seninde hevesin var sonuçta, ayy kız kıyafetleri de bi ayrı güzel gösterişli oluyor valla. biz erkek anaları kıyafet alırken hiçç zorlanmıyoruzz
ranacım belki gelmişsindir dedim ama henüz haber alamadık senden annenlerede gidecekmişsinya neyse az daha merakla beklyelim
eltine gelince iyi niyetle söylediğine eminsen sorun yok eğer giydirmek istemiyosanda benim ilk bebğim ve her şeyi yeni olsun istiyorum dersin bunun üzerinede laf olmaz heralde evet çocuk kıyafetleri eskimiyor ama olsun her şeyi ilk giydirmek isteyebilirsin hiçç canını sıkma o yüzden ben hamileyken eltimde kayınbabamın ağzıyla onun oğlundan kalanları giydirmemi söylemiş almaya gerek yokmuş öyle dedi bana bende noktası virgülüne kayınvaldeme söyledi,m böyle böyle diye çünkü öyle bişe demeyeceklerini biliyorum yalanını çıkarmak için çıkardımda yalan söylediğiyle kaldı böyle hakkından gelirim işte bunu gibi art niyetlilerde var hayatta
sevdecim canım gelmedin merak ettik canımya önemli bişe yoktur inşl
yıldız demek kadını tam güne çıkarmış neyse bu şekilde dinlenebiliyordur işede 3ay daha ara verecekdemek biraz daha büyümüş olur demir efendi
narcım seninde salkım saçaklar gelmeye başlamış ama bu ay umursamıyoruz bunları
adacım sende temizlik yapmışsın bugün alperende uykuda bile ilgi ist,yor baksana sen yanında olmayınca uyumuyor bizimkide gün içinde öyle derin uyumuyor kısa kısa uyuyor akşamda 12den önce uyumuyor gecede acıktıkça uyanıyor ama neyseki tekrardan uykuya dalıyor
kızçemin ilk kız rakibini selamlıyoruz kızçemle ben
ranacım kızının hayrını gör şekerim
ranacım demek prensesin kesinleşti.hadi hayırlı uğurlu olsun.bende bugün mama önlüğü aldım bebişe.dün babası fanatik zıbınlardan aldı:)nerdeyse hastane çıkışı alacakta engel oldum bitane zıbın aldık:)ya ben ne alacağımı bilemiyorum annem herşeyini alıyo.büyükmü olur küçükmü kestiremiyorum.bakıp bakıp çıkıyorum mağazalara.birde isim bulamıyoruz oğlana.hala belli değil.beniim beğendiklerimi babası beğenmiyor onunkinide ben.bakalım ne olcak.önerileriniz varsa beklerim:)hepinizi öptüm:)
neyse kıslarr kısaca yazıcam.. ve her yazdığımı copy yapıyorum az önceki duruma düşmemek içininternette kopmalar oluyor eşim değiştircek sözleşmede bitmiş şuan konuşmalar yapıyor biri ye geçcekmişiz.
yaa beni merak etmişsinizdir kesin okuyamadım geçmişi sadece ilk sayfada ranaın yazıyı gördüm.. çok sevindim canım yaa ne mutlu sana.. prenses geliyor demek hadi hayırlısı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ben tahmin etmiştim zaten.. artık kısına bakarsın cicili bicili şeyler sana iyi alışverişler ranacım. tekrar tebrik ederim.
bana gelince annemler döndü sonunda. anneannem annemde kalıyor kışın yazın köye gidiyor bandırmada kalıyor.dayımda. neyse işte. doktora gitmiştim ya gelişme aşamasında henüz demişti ve o sırada smear testi yapmıştı, o gün cuma gel bakalım demişti. gittim 1 tane olgunlaşmış 17 mm yumurta gördü şansımız %25 dedi. ben üzüldüm o an .üzülme dedi 1 yumurtayla bile gebelik elde edilir yeterki sağlıklı olsun dedi.ovitrella çatlama iğnesi verdi. cmtsi sabah vurulcaksın cuma-cmt-pzr-pzts çalışma yapılacak dedi. salı günüde kontrola gel dedi bakalım çatlamışmı diye. öyle yani. smear sonucu çıkmış gayet iyi temiz dedi. üzüldüğüm nokta 1 yumurta olması sizce nekadar olumlu olurkidiğer noktalarda şu cuma çalışma yapamadık cmtside olmadı bugün anca fırsat bulduk ee bide yarın aksilik çıkmazsa olursa olur. nekadar ne tutmuştur inanın bilmiyorum. çok aksilik çıktı anneannem rahatsızlandı çrşba günü 5 gündür nete giremiyorum.ve sizlerede yazamadım..hastanede yattı gelen giden annemin yanıındaydım. cmtsi iş çıkışı arkadaşlar süpriz yapmış hadi sinemaya vss ogün öyle geçti geç geldik eve çok yorgunduk ikimizde uyumuşuz:2: benden havadisler bukadar.. ne oldu ne bitti salı günü görcez bakalım...
sizler nasılsınız iyisinizdir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?