Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Ayy kızçelerim biliyormusunuz gece geldim sizlere birsürü yazdım her birinizle tek tek ilgilendim.. Hatta eşim bile dedi bu kadar ne yazıyorsun diye.. Dedim ki çok birikti bugün hiç bakamadım kızçelerime filan... En zonunda gönder butonuna bi bastım ki ne göreyim kk bakımda gibi bişeyler yazmaz mı. Ahh gitti caaanım yazdıklarım diye ne kadan üzüldüm.. Hatta geri alma tuşuna bastım tekrar göndereyim yada kopyalayım diye bu seferde tekrar giriş yapın yazdı ay içime fenalık çöktü o sinirle yattım.
Yine gelicem canlarım şimdi işim var eşim bekliyor

canım merak ettik valla konuyu seni bekliyoruz gene en kısa zamanda

Sevdem kıyamam yaaa o kadar sinir bozucu bişeyki. Ben bunu telefonda yaşıorum bazen tuşlarda ufak ya yazıorum yazıorum. Tık elim telefonun kapama tuşuna basıyo. Direk tarayıcıdan çıkılıyor diyo ulen herşeyi sorarsın silinsinmi yapılsınmı edilinmi diye. Tarayıcıdan çıkılsınmı demiyo vicdansız direk çıkıyo

böle çok yazınca kopyala de öyle gönder göndermezse filan yapıştırırsın hemen başka yere. Ama ah işte bi kere silinince insanın aklı başına geliyo kendimden biliyorum :)

kızlar yıldızla görüştüm herkese selamı var

yavrum yaa çok kötü valla demir bey bir tülü uyumuyormuş doktor ne diyor peki bu durumuna diyorum
EDEPSİZ diyomrmuş bir rahatsızlıgı yok yanı anasına yapıyor ne yapıyorsa neyse bir an evvel düzene girseler
iyi olacak valla
narcım sen sormuştun ya yarım gün aldıkları kadını tam güne çıkarmışlar gündüzleri o ilgileniyor ben biraz dinleniyorum
geceleri ben bakıyorum dedi yavrum yaaa:26:

günaydın kızlarrrr
ben evdeyim bugün şimdilik. kadın gelememişti ya azcık ortalığı toparlıcam ütüm birikti. onları halletcem.
ayy canım kıyamam demek çıkarmışlar tam güne düşünüyodu zaten dayanamadı demek sonunda. edepsiz ki ne edepsiz yaa sırf arsızlığına yapıo bide arada dönüp pis pis sırıtıyo ddiyo yıldız. tam istanbul p.çi olcak bak haa bu çocuk iş durumunuda anlattımı sorun varmış biraz
herkese günaydın hayırlı hafta sonları
anaaa kimsecikler gelmemiş ben kapatıp ben açmış oldum

ivit cts bile ikimiz nöbetçiyiz sevde geldin çekçem kulaklarını büyüğüm demicem

günaydın canım gene ikimiz nöbetçiyiz valla

işlerin var demekki yap bakalım sonra sen duramaz çıkarsın dışarı
evet canım tam güne çıkarmışlar kadını iş olayınıda sordum başlamıyacak ücretsiz izin kullanacakmış 3 ay daha alcam sonrasına bakcaz dedi inşallah düzene girer valla:26:

kızlar ben yavaştan cıkıyorum eşimle buluşup doktora gideceğiz ordan annemlere geçeceğiz akşama belki geç döneriz havanın durumuna bağlı :44:

akşam girip haber veririm sizlere öptüm hepinizi

kızlar ben yavaştan cıkıyorum eşimle buluşup doktora gideceğiz ordan annemlere geçeceğiz akşama belki geç döneriz havanın durumuna bağlı :44:

akşam girip haber veririm sizlere öptüm hepinizi

kullansın bakalım zaten 3 ay daha demirle uğraşırsa anca hale yola gircek düzenleri

tamam canım iyi haberlerle gel alışverişde yaparsınız artık cicilerinin resmini koy buraya öptüm çok

canım hassassın ya o yüzden kırılmış olabilirsin tabi ama boşver kuzum ilk bebeğin senin ve çok bekledin istediğin herşeyi al, eğer oda verirse çok beğendiğin şey oluırsa alırsın kuzum yoksa kimse zorlayamaz seni, bişey diyecek olurlarsa da cvbını verrirsin seninde hevesin var sonuçta, ayy kız kıyafetleri de bi ayrı güzel gösterişli oluyor valla. biz erkek anaları kıyafet alırken hiçç zorlanmıyoruzz
hiç belli olmaz kuzum Allahın takdiri , işallah bu rahatladığın dönemde ggelir senin sıpan da gelince totosunu ısıracağım zatenn aa çok nazlıı ay kuzum üşümüşsündür tabi şantiyelerde aman iyi giyinseydin hasta olma birde
yürü beeeee narcım ne güzel söylemişsin kızz valla senin kayınvalide cadı olsaydı onun hakkından da gelirmişsin sen , boşuna vaukat olmamışsın kuzum sen
ayy canım ne sinir bozucu hakkaten yaaa , hadiilk fırsatta gelde yaz bakalım merak ediyoruz
doğru demişsin canım başka gereksiz bişey olsa silinsin mi diye sorar namussuz , o kadar uğraşıp yazdıktan sonra da tık gider hemen.bende çok yazdığım zaman öyle yapıyorum , her ihtimale karşı kopyalanmış oluyor

bak şu edepsize yaa valla herşeyi biliyorlar bacak kadar boylarına bakmadan, zamanla düzelir belki ya uykusuzluk da bişeye benzemiyor, gerçi bizimde başta daha iyiydi şimdi yarım saate bi kalktığı oluyor da insan çöküyor resmen. İyi yapmış kadını tam güne çıkartmakla en azındna dinlenir oda, 3 ay ücretsiz kullanacak demek iyi olur onun içinde toplamış olur kendini,

Ranacım gelmişsindir belki diye bakayım dedim canım ama gelmemişsin ordan da annenlere geçeceksin sanırım, hadi gelde haber ver bize bakalım cinsiyet kesinleştimi.

diğer bacılar nerdesiniz gelmemişsiniz, bende sabahtan temizliğe giriştim, bizim sıpa da uyuyor ama başını bekletiyor, gittiğim an çığlığı koparıyor bende size bakayım dedim, öpüyorum hepinizi

ranacım belki gelmişsindir dedim ama henüz haber alamadık senden annenlerede gidecekmişsinya neyse az daha merakla beklyelim
eltine gelince iyi niyetle söylediğine eminsen sorun yok eğer giydirmek istemiyosanda benim ilk bebğim ve her şeyi yeni olsun istiyorum dersin bunun üzerinede laf olmaz heralde evet çocuk kıyafetleri eskimiyor ama olsun her şeyi ilk giydirmek isteyebilirsin hiçç canını sıkma o yüzden ben hamileyken eltimde kayınbabamın ağzıyla onun oğlundan kalanları giydirmemi söylemiş almaya gerek yokmuş öyle dedi bana bende noktası virgülüne kayınvaldeme söyledi,m böyle böyle diye çünkü öyle bişe demeyeceklerini biliyorum yalanını çıkarmak için çıkardımda yalan söylediğiyle kaldı böyle hakkından gelirim işte bunu gibi art niyetlilerde var hayatta
sevdecim canım gelmedin merak ettik canımya önemli bişe yoktur inşl
yıldız demek kadını tam güne çıkarmış neyse bu şekilde dinlenebiliyordur işede 3ay daha ara verecekdemek biraz daha büyümüş olur demir efendi
narcım seninde salkım saçaklar gelmeye başlamış ama bu ay umursamıyoruz bunları
adacım sende temizlik yapmışsın bugün alperende uykuda bile ilgi ist,yor baksana sen yanında olmayınca uyumuyor bizimkide gün içinde öyle derin uyumuyor kısa kısa uyuyor akşamda 12den önce uyumuyor gecede acıktıkça uyanıyor ama neyseki tekrardan uykuya dalıyor

KIZÇELERİM HEPİCİĞİNİZE MUTLU HAFTASONLARI DİLİYORUM
nasılsınız bakayım.. benim annem ve babam geldi hafta sonumuz onlarla geçti kaldılar bizde.. özellikle kızımı çok özlüyorlar.. yedik içtik beraber .. dışarı çıkamadık bu hafta sonu. halen evdeyiz. galiba bu akşamda çıkmayız. bide hava çok soğuk ayaz var. bizim bu oturduğumuz oda sıcak oluyor iyi ısınıyor, mutfağa filan gidiyorum üşüyorum hemen içeri koşuyorum. sözde ev kombili nasıl oluyor bu iş anlamadım. bu sene iyice titrek oldum ben e sizlerde ne var ne yok akşama ne pişiriyorsunuz hatunlar .. yoksa hafta sonu diye dışardan mı yiyeceksiniz anlatın bakalım :)

şimdi gelelim sizlere..

nar şekerim kız inşaatlarda filanda mı senin işin oluyor. yeni evleri filan mı gezdiniz yoksa yapım aşamasında mı.. nasıl güzeller mi kız. yeni çıkan bişeyler varsa bizede sözle.. almasakta iç geçiririz bari yavrum
seninde salkım saçakların gelmiş. aman bu sefer hiç gözümüze görünmesinler dimi canım. hevesimiz neyin kalmadı bu ay. oh be ne rahatmış böyle.. aylardır yok o gün yok bu gün, gün aşırı yumurta günü derken eyice kendimizden geçtik. şimdi uslu uslu yatıyoruz yüzüme kan geldi yahu. parladım resmen dinlendik halimiz keyfimiz yerine geldi
narcım gerçi senin eşin seni dürtüyormuş. bizim öyle bi durumda yok. tamamen keyfi devam ediyor. doğal yollardan istiyor beni herifim

ranacım kız hanisin. dün doktora gidecektin 3 haftadır seni bekliyoruz . inşallah bu sefer öğrenmişsinizdir. gerçi ben sabrederim de bizim bu kızlar sabredemez ondan dolayı sen ilk fırsatta yaz hemen canım. artık kıyafetler isimler havada uçuşur.. bugün havada güneşli kesin sen bişiler almaya başlamışsındır kimbilir nerelerde geziyorsunuz şimdi

esinim canım senin eltinde açıkgöz davranmaya çılışıyormuş bak sen içten pazarlık yapıyor kendi kendine kadın.
sen olayı güzel toparlamışsın canım. her kesin evindeki evinde kalsın. hele de elti olunca insan daha baştan önyargılı bakar zaten o kıyafetlere
paşan nasıl tatlım iyi mi.. hafta sonu çıkardın mı çocuğunu

adacım sende ki bu temizlik aşkı nedir yavrum son zamanlarda sürekli temizlik yaptım diyorsun.. paşacığında senin başka yönlere ilginin kaydığını görünce yaygarayı basıyordur .. ee bu zamanki çocukları insan kandıramıyorda güzelim çok açıkgözler. hele de annesi çok nazlı olanların ki daha bi yaman oluyor

yıldızcım demek kadını tam güne çıkarmışsın. keşke arada bir yazsan canım hakkaten ne kadar çok yoruluyorsun seni çok iyi anlıyorum. bende hiç göz açamazdım kızımdan. he benimki iştahsız olduğu için öyleydi.. seninkinin karnıda doyuyor be canım. niye ağırlık çökmüyor bu çocuğa... karnı doyunca hemen yanlamsı gerekiyor halbuki bi erkek olarak
arada yaz canım özlüyoruz senin sohbetini

bu arada nalancım tey ne zamandır yazmıyor. acaba yumoşları gelişti mi ne aşamadalar merak ediyoruz :26:

halevcim melikecim sizler nasılsınız.. kekulada bayağıdır yok..

hepiciğinizi ve tüm paşalarımı öpüyorum kızçelerim

kızlarrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm

kusura bakmayın öncelikle akşam çok geç geldik annemlerden ama internet bozulmuş çalışmadı anca yaptılar uğraştı kocışim anca gelebildim yani

evettt beklenen haberi öğrendik bir kızımız olacakmışşşşşşş

topiğimizin ilk kızı ünvanını almış olduk ama alışverişe gidemedik dün geç geldik çünkü annemlerden bugünde ben biraz yorgun hissediyorum kendimi
artık en kısa zamanda başlarız sonuçta kesinleştik

şimdilik öpüyorum hepinizi kızçemle ben

ranacım demek prensesin kesinleşti.hadi hayırlı uğurlu olsun.bende bugün mama önlüğü aldım bebişe.dün babası fanatik zıbınlardan aldı:)nerdeyse hastane çıkışı alacakta engel oldum bitane zıbın aldık:)ya ben ne alacağımı bilemiyorum annem herşeyini alıyo.büyükmü olur küçükmü kestiremiyorum.bakıp bakıp çıkıyorum mağazalara.birde isim bulamıyoruz oğlana.hala belli değil.beniim beğendiklerimi babası beğenmiyor onunkinide ben.bakalım ne olcak.önerileriniz varsa beklerim:)hepinizi öptüm:)

neyse kıslarr kısaca yazıcam.. ve her yazdığımı copy yapıyorum az önceki duruma düşmemek için internette kopmalar oluyor eşim değiştircek sözleşmede bitmiş şuan konuşmalar yapıyor biri ye geçcekmişiz.
yaa beni merak etmişsinizdir kesin okuyamadım geçmişi sadece ilk sayfada ranaın yazıyı gördüm.. çok sevindim canım yaa ne mutlu sana.. prenses geliyor demek hadi hayırlısı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ben tahmin etmiştim zaten.. artık kısına bakarsın cicili bicili şeyler sana iyi alışverişler ranacım. tekrar tebrik ederim.

bana gelince annemler döndü sonunda. anneannem annemde kalıyor kışın yazın köye gidiyor bandırmada kalıyor.dayımda. neyse işte. doktora gitmiştim ya gelişme aşamasında henüz demişti ve o sırada smear testi yapmıştı, o gün cuma gel bakalım demişti. gittim 1 tane olgunlaşmış 17 mm yumurta gördü şansımız %25 dedi. ben üzüldüm o an .üzülme dedi 1 yumurtayla bile gebelik elde edilir yeterki sağlıklı olsun dedi.ovitrella çatlama iğnesi verdi. cmtsi sabah vurulcaksın cuma-cmt-pzr-pzts çalışma yapılacak dedi. salı günüde kontrola gel dedi bakalım çatlamışmı diye. öyle yani. smear sonucu çıkmış gayet iyi temiz dedi. üzüldüğüm nokta 1 yumurta olması sizce nekadar olumlu olurki diğer noktalarda şu cuma çalışma yapamadık cmtside olmadı bugün anca fırsat bulduk ee bide yarın aksilik çıkmazsa olursa olur. nekadar ne tutmuştur inanın bilmiyorum. çok aksilik çıktı anneannem rahatsızlandı çrşba günü 5 gündür nete giremiyorum.ve sizlerede yazamadım..hastanede yattı gelen giden annemin yanıındaydım. cmtsi iş çıkışı arkadaşlar süpriz yapmış hadi sinemaya vss ogün öyle geçti geç geldik eve çok yorgunduk ikimizde uyumuşuz:2: benden havadisler bukadar.. ne oldu ne bitti salı günü görcez bakalım...
sizler nasılsınız iyisinizdir umarım..

kekula canım ufaktan başlamışsınız hazırlıklara.. sana tavsiyem ilk giyeceği günler için bişiler alman canım. çünki dışardan hediye çok geliyor ama hep 6 aydan büyük kıyafetler geliyor. hele ki ilk 3 ay filan çok olması lazım. çünkü bir günde bazem 4-5 kez üstünü değişmek gerekiyor.. bezinden siziyor altı ve sırtından çıkıyor , üstünü en baştan defalarca değiştirmek gerekiyor.. benim kızım kışın doğmuştu o yüzden kurutmak çok zor oluyordu.. bide yeter diye fazla almamışız galiba... bi süre zorlanmıştım sonra çıktıkça aldık.
isim konusunda sen neler düşünüyorsun eşin neler düşünüyor.. bi yazda tercihlerinize göre tavsiyelerde bulunalım canım

evet canım öyle olabilir dediğin gibi boşvereceğim birsey derlerse eskiden yoktu kuzum ya artık erkeklere de cok guzel kıyafetler var canım
demek alperende seni bırakmıyor ana erkekler analarını bırakmıyor bakalım bizim kız nasıl olacak

evet canım aynen öyle yapacağım aman senin eltinde maşallah yani

kızçemin ilk kız rakibini selamlıyoruz kızçemle ben
ranacım kızının hayrını gör şekerim

teşekkür ederiz sevde teyzesi

canım sağol demek başladın sende hazırlıklara artık bende bşlayacağım allahın izniyle
isim konusunuda yavaş yavaş gireriz artık sizde bir an önce güzel bir isim bulursunuz inşallah

canım çok teşekkür ederim
demek bir yumoşun olmuş sakın ümitsizliğe kapılma canım sonuçta zaten sprem bir yumurtaya girecek olacağı varsa bir yumurtaylada olur kuzum hiç canını sıkma siz çalışmaları aksatmayın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…