tatlııımm moralin neden bozuk seninnn????
günaydın canlarım
çok sevindim hayatım inşl cumartesiye değerin katlanmış olur
canım hayırdır inşl anlat bakalım dünki konturollemi alakalı onunla alakalıda bişe dememişsin
İNŞALLAH CANIMM ALLAH HEPİMİZİN GÜZEL HABERLERİNİ BİRBİRİMİZLE PAYLAŞMAYI NASİP ETSİN..cumartesi gelmek bilmiyor gibim yaa.(
ranacım sen ne yaptın güzelim dün gittin mi dr a ?
Halevcim raporlu olunca uyku düzenin bozuldu demek, sana yardımcı olacak biri varmı, dün de yazmıştım ama kendini sakın yorma uzan yat , ağır iş falan yapma
arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim. lütfen yardım. adetim gecikince test yaptım iki kere pozitif çıktı. dün dr. a gittim. hem üstten hem alttan baktı göremedi. daha küçüktür ondan dedi. kan testi yapıldı. değer 4200 çıktı. bu değere göre görmemiz lazımdı dedi. dış gebelik olabilir dedi.başka dr gittim. takip edicez dedi. tecrübesi olanlar lütfen yazın
kızlar ablamdayımm ve ablam hamileeeeeeeeeeeeeeeeee
nasıl mutluyum anlatamam size
Yıldızımmm kuşummm gezemedinde içinde mi kaldı kızzzz sen de adet bekliosun ama hiç bahsetmiyosun belirti melirti kendinimi alıştırmamaya çalışıosun nedir pek sakin gördüm seni bişey var bunun altında ama neyseeee
Kızlar bugün 2 hafta önce doktorumun yumoşun çatlamış dediği gün yani adet günüm olabilir ama cumarteside çok sancım olmuştu yarın da olabilir nolur dua edin benim için gelmesin adetim gelsin meleğimmmm
adacım eltimin oğluna anne karnında müdahale edilmedi hamileliğin 4ayında görüldü rütin konturollerle durumu gözlendi 2haftaya bir çağırıyordu doktor böbreklerede şükürki zararı olmadı doğumdan sonra müdahale edildi şimdi herşey yolunda inşl canım sizinkide öyle olur dualarmız miniğimizle
yıldızım canım benim ablanın gözü aydın çok sevindim hayırlısıyl gelsin inşl sağlıkla sıhhatle demek oda istiyodu uzunzamandır ne büyük mutluluktur yaşadıkları inşl canım ablanla bir geçirirsiniz hamileliği darısı sana inşl
hilalece gözün aydın hayatım değerin gayet güzel aslında gözükmesi gerekiyor karından olmasa bile vajinaldan kesin gözükmesi gerekiyordu inşl gördüğü o küçük şey kesedir canım değerin katlanarak artar
ne guzel bı gun oldu bugun nya baya halay cektık kızlar hayırlı olsn canım cok sevındım hepimize kısmet olsn ınsallahhhh
ya canlarımmm gelemedim denetleme var giremiyorum nete pek ama okudum yazdıklarınızı akşamda başım ağrıyordu yorgunluktan bakamadım bilgisayara. Nasılsınız bakalım adacım canım benim neden böyle oldu oğluşunun pipisi acaba kıyamam ben ona yaa küçücük daha. İşallah 2 hafta sonra gittiğinizde basınçla açılmış olur tatlım ama nolursa olsun iyi doktorlara düştün canım allahım yardımcın oldu da kendi doktorunda yönlendirdiği doktor da iyi ve işinin ehli insanlar çıktılar. İşallah tez zamanda bu dertten kurtulursunuz da sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza canım benim. Dualarımız hep seninle ve oğlunla olcak hiç merak etme şekerim
Esincim nasılsın canım işallah adacımın oğlu anlattığın hikayedeki gibi şeylere gerek kalmadan sağlığına kavuşcak. Sen de yakında görceksin bebişini işallah canım ikili test yapılcak dimi işallah güzel çıkar her şey
Yıldızımmm kuşummm gezemedinde içinde mi kaldı kızzzz sen de adet bekliosun ama hiç bahsetmiyosun belirti melirti kendinimi alıştırmamaya çalışıosun nedir pek sakin gördüm seni bişey var bunun altında ama neyseeee
Halevimmm tutundumu acaba senin minik kuşlar 22 sinde yap sen şekerim bu testi en iyisi hazır hisset kendini bence çatlıcaz vallaha allahım işallah nasip etmiştir artık yaaa çok istiyorum senden güzel haber almayı
Rana tatlım nasılsın şekerim gittinmi doktora sabah yazdıysan da okuyamadım daha bu sabahkileri işallah güzel şeyler duymuşsundur doktordan da aşılama kısmını da çok merak ediyorum gerçekten.buarada ben ovu. Testini yapamdım bidaha çünkü güvenilirliği nedir bu bilginin bilemiyorum kendimi heveslendirmek istemiyorum boşu boşuna nasılsa varsa çıkcak eninde sonunda
Nurcum adet olmadınmı daha canım yaptırcanmı bugün kan testini
Ericacım geçmiş olsun şekerim ülser çıktı demek işallah bir an önce sağlığına kavuşursunda bebişinin yolunu gözlersin tekrar ne de olsa mide problemleri hamilelikte artıyor eziyet çekme fazladan sonra tedvini ihmal etme canım
Asyacım sana İzmir yolları göründü demek kadın doğum bölümümü sevketcek seni tüp bebek bölümündeki doktorlara yoksa kendi doktorun sevkedebiliyormu acaba
Nalan canımmm ay resmen hamilesin yaaa uğurlu geldi topicimiz sana çok sevindim işallah yarınada yükselir değerin canım haber ver bize allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin darısı başımıza
Melikecim sen nasılsın canım göremedim seni girmemişsin çok galiba dün benimi gözümden kaçtı valla gene telefondan bakmak zorunda kaldım geçmişe küçük küçük oluncada aklımda kalmıyor bazı şeyler kusura bakmayın şekerler
Sevdemmmm de gelmedi bi daha
Kızlar bugün 2 hafta önce doktorumun yumoşun çatlamış dediği gün yani adet günüm olabilir ama cumarteside çok sancım olmuştu yarın da olabilir nolur dua edin benim için gelmesin adetim gelsin meleğimmmm
canımın içi güzel kardesim ne can sıkması birbirimizin derdni dınlycez tabııkı bırbrımıze destek ve yardım ıcın buradayız hemen olumsz senaryolar yazma kendı kendıne bakarsn okadar urgastan snra dogal yolla deneynce gelır teyzelerının mınıgı allahtan umıt kesılmez lokumum pozitif dusun pozitif olsun...aşağıda yazdım canım
aşağıda yazdım canım
gelir hayatım geldi bile yani surda saatler kaldı nerdeyse canım heyecandan tabı ama korkma degerın mutlaka yukselmıstır
asağıda yazdım canım
canım benım pek bılgım yok ama arkadaslar yazmıslar sana
aman allahım yaaa ne mubarek bır cumaymıs bugun hamılelık haberı veren verene
canım cok sevındım allah tamamına erdırsın cnaım yaaa ne guzel bır suprız olmus ablana ve size
kan testı yaptırmıs mı canım?
evet gelelim kızlar bana
bıraz moralım bozuk gıbı ama sanırım bosuna sıkıntı yapıyorum
neyse dun aksam gıttık doktora baktı bu sefer solda yumurta yok sag da var dedı 11,7 mm mıs pazartesı tekrar gel catlama kıvamına anca o zaman gelır dedı bızde esımle bırlıkte tekrar konustuk doktorla dedık ıste daha ne kadar boyle devam ederız tedavı nasıl devam etsın falan dedıkı bana kalsa daha yasınız erken dogal yolla deneyın derım dedı ama sız ıstersenız soyle bır tedavıye devam edelım dedı
sımdı bu ay zaten gectı bu ayı sız kendınız dogal yolla tekrar degerlendırın bu ay da tutmazsa adetın 1. gunu ıla 7. gunu arasında rahım fılmı ıstedı benden sonra temızse o ay asılama yapabılırız dedı esımın sprem testıne baktı cok guzel degerler alt sınırda degıl dedı
bu ayda deneyecegız bakalım ınsallah bebısım bu ay gelırde benı uzmez yaa
rahım fılmı cekılmekten cok korkuyorum offf ne bıleyım ya canım sıkıldı nedense
bırde gecen ay gıttıgımde sol yumurtam 10.gunu 19,5 mm dı sımdı nıye kucuk dedım bu bellı olmaz dedı sag yumurtanın zamanı baska olabılır dedı doktor cok rahat bırsey yok dedı ama ben bır suru senaryo yazdım off bu guzel gunde canınızı sıkmakta ıstemıyorum canlar ıste boyle
tatlım 28-29-30 demişsin ama hangini alayımbide mesaj olarak ne yazayım??
inş yumoşunda çatlamıştırda miniğin gelir
saol adacım, dileklerine gönülden amin diyorum, dün yaptırmış kan testi 13000 çıktı ve 9 haftalık kuzumuz, ultrason fotolarına baktım minnacık elleri varkendide inat edip beklemiş bu kadar zaman yine hayalkırıklığı olmasın die, bugünde doum günü beni çağırdı söledi... babacım geldi şimdi, annemde burda, yarın doğum günü partisi var ablamın, orda herkese söleyecek. ilk ben öğrendim
narcım evet canım hem ayrıntılı ulturason hemde ikili test yapılacak inşl herşey çok güzel olur
senin bugün adet gününmü ayy hadi inşl gelmez canımda pazartesi bize güzel haberler verirsin
yıldızcım maşallah canım 9haftalık demek çok sevindimya yapacağınız süprizde çok hoş olur herkes aynı anda öğrenir ayyy süper herkes aynı anda öğren,ncede bir farklı oluyo valla
ranacım bende korktum canım kötü haberlrle geldin diye bunlarda canını sıkacak bişe yokki hayatım siz doktor güzel şeylerde söylemiş ama bizler seneryo yazmaya hazırızya işte sıkam sen canını bu ayda deneyin inşl tutar ama eğer tutmazsa rahim filmini çekilir aşılamanı yaptırırsın ve bebişin gelir nelere katlanılmıyoki bebeklerimiz için sıkma hayatım canını
yıldızcım şükür hayatım iyiyiz bende bebeğimde sanada afiyet olsun canımcım
canımın içi güzel kardesim ne can sıkması birbirimizin derdni dınlycez tabııkı bırbrımıze destek ve yardım ıcın buradayız hemen olumsz senaryolar yazma kendı kendıne bakarsn okadar urgastan snra dogal yolla deneynce gelır teyzelerının mınıgı allahtan umıt kesılmez lokumum pozitif dusun pozitif olsun...
abooo kız maşallah ablan pek sabırlıymış yahuuu, biz demi sabır yok anacım nedir bu,9 hafta olmuş bile maşallah yaa. Kç yıldır istiyorlardı canım.saol adacım, dileklerine gönülden amin diyorum, dün yaptırmış kan testi 13000 çıktı ve 9 haftalık kuzumuz, ultrason fotolarına baktım minnacık elleri varkendide inat edip beklemiş bu kadar zaman yine hayalkırıklığı olmasın die, bugünde doum günü beni çağırdı söledi... babacım geldi şimdi, annemde burda, yarın doğum günü partisi var ablamın, orda herkese söleyecek. ilk ben öğrendim
canım ne gzel ya anne karnında hiç bişey olmamış o miniğe de, benimde tek istediğim bu takip edilsin ama bişey olmasın miniğime doğumdan sonra hemen yaptırırız ameliyatını ayy bak nasıl heveslendim şimdi inşallah bizim minik de 5 ay sabredecek böbrekleri zarar görmeden, sen ne zaman gideceksin kontrole canım,adacım eltimin oğluna anne karnında müdahale edilmedi hamileliğin 4ayında görüldü rütin konturollerle durumu gözlendi 2haftaya bir çağırıyordu doktor böbreklerede şükürki zararı olmadı doğumdan sonra müdahale edildi şimdi herşey yolunda inşl canım sizinkide öyle olur dualarmız miniğimizle
yıldızım canım benim ablanın gözü aydın çok sevindim hayırlısıyl gelsin inşl sağlıkla sıhhatle demek oda istiyodu uzunzamandır ne büyük mutluluktur yaşadıkları inşl canım ablanla bir geçirirsiniz hamileliği darısı sana inşl
hilalece gözün aydın hayatım değerin gayet güzel aslında gözükmesi gerekiyor karından olmasa bile vajinaldan kesin gözükmesi gerekiyordu inşl gördüğü o küçük şey kesedir canım değerin katlanarak artar
aşağıda yazdım canım
aşağıda yazdım canım
gelir hayatım geldi bile yani surda saatler kaldı nerdeyse canım heyecandan tabı ama korkma degerın mutlaka yukselmıstır
asağıda yazdım canım
canım benım pek bılgım yok ama arkadaslar yazmıslar sana
canım cok sevındım allah tamamına erdırsın cnaım yaaa ne guzel bır suprız olmus ablana ve size
evet gelelim kızlar bana
neyse dun aksam gıttık doktora baktı bu sefer solda yumurta yok sag da var dedı 11,7 mm mıs pazartesı tekrar gel catlama kıvamına anca o zaman gelır dedı bızde esımle bırlıkte tekrar konustuk doktorla dedık ıste daha ne kadar boyle devam ederız tedavı nasıl devam etsın falan dedıkı bana kalsa daha yasınız erken dogal yolla deneyın derım dedı ama sız ıstersenız soyle bır tedavıye devam edelım dedı
sımdı bu ay zaten gectı bu ayı sız kendınız dogal yolla tekrar degerlendırın bu ay da tutmazsa adetın 1. gunu ıla 7. gunu arasında rahım fılmı ıstedı benden sonra temızse o ay asılama yapabılırız dedı esımın sprem testıne baktı cok guzel degerler alt sınırda degıl dedı
bırde gecen ay gıttıgımde sol yumurtam 10.gunu 19,5 mm dı sımdı nıye kucuk dedım bu bellı olmaz dedı sag yumurtanın zamanı baska olabılır dedı doktor cok rahat bırsey yok dedı ama ben bır suru senaryo yazdım off bu guzel gunde canınızı sıkmakta ıstemıyorum canlar ıste boyle
abooo kız maşallah ablan pek sabırlıymış yahuuu, biz demi sabır yok anacım nedir bu,9 hafta olmuş bile maşallah yaa. Kç yıldır istiyorlardı canım.
canım ne gzel ya anne karnında hiç bişey olmamış o miniğe de, benimde tek istediğim bu takip edilsin ama bişey olmasın miniğime doğumdan sonra hemen yaptırırız ameliyatını ayy bak nasıl heveslendim şimdi inşallah bizim minik de 5 ay sabredecek böbrekleri zarar görmeden, sen ne zaman gideceksin kontrole canım,
Amann kuzum sen buna mı dert ediyorsun buna hiç bi anormal bişey yokki güzelim , bak yum. büyümesi heray aynı olacak diye bişey yokki, sen bilmiyormusun benim yumurtam bile taa 19. gün çatlamıştııbu sorun değil ki yeterki çatlasın.
Rahim filmine gelince çok haklı drun ee boşuna size hemen aşılama deseydi tüplerin durumunu bilmeden o zaman boşuna hem vakit hem nakit kaybı olacaktı güzelim, Rahim filmi şart, hiç dert etme bebiş için nelerr yapıyoruz oda 5 dk içinde olup bitiyo, nar yaptırdı, halev de bende ,hiç korma güzelim.
Doktor tabi rahat olacak bi sorun yok çünkü şükürler olsun, adetini bekleyelim bakalım inşallah gelir senin yaramaz da gerek kalmaz ama gelmezse de vakit kaybetmeyin derim ben.
kız gerçekten daha dün gibi seninki kızzz, hadi benimki geçiyordur normal vaktini beklemeden gittiğim içinkız ada seninki çabuk geçiyo çabuk geçiyo deyip durma bende benimki geçmiyor diye hayıflanıp duruyorum sanki başkasınınki hemen geçiyomuşta benimki geçmiyomuş gibi geliyor evet haftaya inşl 3ay olacak ama gel sen o 3ayı bana sor canım
canım super bır haber ayy ablan ıyı sabretmıs masallah yaaa guzelım allah tamamına erdırsın saglıkla kucagına almak nasıp etsın ınsallah
canım ınsallah senın testlerın temız cıkar hersey yolundadır mutlaka canım hem mınıgınıde gormus olacaksın ozlemıssındır
canım ıste ne bıleyım yaaa sanırım rahım fılmınden korktugum ıcın boyle yaptım bılemedım yaa sagol canım
cok tesekkur ederım canım oyle yapacagım kendı kendıme kuruntu yapıyorum sanırım belkı bu ay gelır bebısım yaa annesıne acıyıp :44:
narcım demek bugun adet gunun ınsallah gelmez kuzum yaa sende bır guzel haber verırsın guzelım herkesten hamıs haberı duyuyoruz bugun
nurcum ne yaptı acaba kırmızılar gelmemıstır ınsallah o cumartesı yaptıracaktı sanırım testı :44:
adacım sen nasılsın kuzum bıraz rahatladın sanırım doktorun konustuklarından sonra guzelım ınsallah su ıkı hafta zor gecer senın ıcın ama ınsallah guzel haberler alırsın guzelım sonunda dualarımız senınle:79:
öyle yapacagız adacım ya esımde zaten asılama yaptıralım bak olmadı bu zamana kadar dedı zaten bende sımdı pazartesı doktora gıdecegım sonra ıste ılıskı gunu verecek bu ay olmazsa adetımden sonra rahım fılmı cektırmeye gıdecegım mecbur bakalım yaaa hayırlısı bebek ıstıyorsam katlanacagım canım ne yapalım nedır bu nazlılardan bızım cektıgımız yaaa
narcım evet canım hem ayrıntılı ulturason hemde ikili test yapılacak inşl herşey çok güzel olur
senin bugün adet gününmü ayy hadi inşl gelmez canımda pazartesi bize güzel haberler verirsin
yıldızcım maşallah canım 9haftalık demek çok sevindimya yapacağınız süprizde çok hoş olur herkes aynı anda öğrenir ayyy süper herkes aynı anda öğren,ncede bir farklı oluyo valla
evet gelelim kızlar bana
denetlemen bitince gelirsin kuşum ,evet canım ya miniğimiz daha çok küçük , drumuzda eşimle konuşmuş tekrar hani 8 aylık falan olsa sezeryanla alırım hemen tedavisini yaparız ama çok küçük daha inşalalh merak etmeyin ada üzmesin kendini nerde ne yapılıyorsa geliriz yaparız dert etmeyind emiş, sağolsun gerçekten iyi doktorlara düştük hatta tüp bebek uzmanı var o bile ilgilenmiş bizimle sizin işi takip edeceğim diye hatta drumuza demiş aferin ya nasıl da hemen teşhis koydun bazı drlar bunu bilemiyor falan demiş, sağolsun drumuz hep dua ediyorum onada zaten.Neden olduğu konusuna gelince Allahın takdiri canım drlar böyle söyledi, inşallah açılır yada inşallah az az da olsa çişini yapar böbrekleri zarar görmeden doğum olur. Bu düşünce ile 5 ay nasıl dayanıcam bilmiyorum çümkü...
Evet ya esininde çok az kaldı sağlıklı gelsin minik, valla esinin 1 ay olacak dimi önümüzdeki hafta kız senin çok cabuk geçti günün, bende niye geçmiyorsa ...
Ah seniii seniii yıldız benimde aklımda ama özellikle yazmmaıştım hatırlamasın unuttuysa demişsin, sen de hatırlatmış oldun testine az kaldığınıSeninde aynı şekilde kuşum çok az kaldı hadi bakalım inşalalh gelmiştir minikleriniz yaa. Halevcimi bende sabırsızlıkla bekliyorum valla. Asyacım yazmadı bende sormuştum, Nur testi yaptırdımı acaba haber verse gelsede. Bugün herkesden hamiş haberi alıyoruz ondanda alırız belki.
İnşallah miniğin gelmiştir tatlım rahat olmaya çalış ne kadar da zor olsa
AYY pc kapandı ancak girdim 29 alalım msj olarak da saglıcakla gel anneye yavrum
denetlemen bitince gelirsin kuşum ,evet canım ya miniğimiz daha çok küçük , drumuzda eşimle konuşmuş tekrar hani 8 aylık falan olsa sezeryanla alırım hemen tedavisini yaparız ama çok küçük daha inşalalh merak etmeyin ada üzmesin kendini nerde ne yapılıyorsa geliriz yaparız dert etmeyind emiş, sağolsun gerçekten iyi doktorlara düştük hatta tüp bebek uzmanı var o bile ilgilenmiş bizimle sizin işi takip edeceğim diye hatta drumuza demiş aferin ya nasıl da hemen teşhis koydun bazı drlar bunu bilemiyor falan demiş, sağolsun drumuz hep dua ediyorum onada zaten.Neden olduğu konusuna gelince Allahın takdiri canım drlar böyle söyledi, inşallah açılır yada inşallah az az da olsa çişini yapar böbrekleri zarar görmeden doğum olur. Bu düşünce ile 5 ay nasıl dayanıcam bilmiyorum çümkü...
öyle yapacagız adacım ya esımde zaten asılama yaptıralım bak olmadı bu zamana kadar dedı zaten bende sımdı pazartesı doktora gıdecegım sonra ıste ılıskı gunu verecek bu ay olmazsa adetımden sonra rahım fılmı cektırmeye gıdecegım mecbur bakalım yaaa hayırlısı bebek ıstıyorsam katlanacagım canım ne yapalım nedır bu nazlılardan bızım cektıgımız yaaa
kısmet olursa haftaya perşebe canım konturolümüz evet bana geçmiyor gibi hem dediğin gibi aklımda ikiili test var hemde bulantılar hassasiyet inşl bunları atlatırsak daha kolay geçecek o zamanlar hamileliğin tadını çıkarabilecem
yok hayatım göbeğim daha çıkmadı dün sanki biraz var gibime geliyodu ama şimdidünkü gibi değil benimki daha büyüyüp kendini belli etme aşamasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?