Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

tatlııımm moralin neden bozuk seninnn????

aşağıda yazdım canım

günaydın canlarım

çok sevindim hayatım inşl cumartesiye değerin katlanmış olur

canım hayırdır inşl anlat bakalım dünki konturollemi alakalı onunla alakalıda bişe dememişsin

aşağıda yazdım canım

İNŞALLAH CANIMM ALLAH HEPİMİZİN GÜZEL HABERLERİNİ BİRBİRİMİZLE PAYLAŞMAYI NASİP ETSİN..cumartesi gelmek bilmiyor gibim yaa.(

gelir hayatım geldi bile yani surda saatler kaldı nerdeyse canım heyecandan tabı ama korkma degerın mutlaka yukselmıstır

asağıda yazdım canım

canım benım pek bılgım yok ama arkadaslar yazmıslar sana

kızlar ablamdayımm ve ablam hamileeeeeeeeeeeeeeeeee
nasıl mutluyum anlatamam size

aman allahım yaaa ne mubarek bır cumaymıs bugun hamılelık haberı veren verene
canım cok sevındım allah tamamına erdırsın cnaım yaaa ne guzel bır suprız olmus ablana ve size
kan testı yaptırmıs mı canım?

evet gelelim kızlar bana
bıraz moralım bozuk gıbı ama sanırım bosuna sıkıntı yapıyorum
neyse dun aksam gıttık doktora baktı bu sefer solda yumurta yok sag da var dedı 11,7 mm mıs pazartesı tekrar gel catlama kıvamına anca o zaman gelır dedı bızde esımle bırlıkte tekrar konustuk doktorla dedık ıste daha ne kadar boyle devam ederız tedavı nasıl devam etsın falan dedıkı bana kalsa daha yasınız erken dogal yolla deneyın derım dedı ama sız ıstersenız soyle bır tedavıye devam edelım dedı
sımdı bu ay zaten gectı bu ayı sız kendınız dogal yolla tekrar degerlendırın bu ay da tutmazsa adetın 1. gunu ıla 7. gunu arasında rahım fılmı ıstedı benden sonra temızse o ay asılama yapabılırız dedı esımın sprem testıne baktı cok guzel degerler alt sınırda degıl dedı
bu ayda deneyecegız bakalım ınsallah bebısım bu ay gelırde benı uzmez yaa
rahım fılmı cekılmekten cok korkuyorum offf ne bıleyım ya canım sıkıldı nedense
bırde gecen ay gıttıgımde sol yumurtam 10.gunu 19,5 mm dı sımdı nıye kucuk dedım bu bellı olmaz dedı sag yumurtanın zamanı baska olabılır dedı doktor cok rahat bırsey yok dedı ama ben bır suru senaryo yazdım off bu guzel gunde canınızı sıkmakta ıstemıyorum canlar ıste boyle

narcım evet canım hem ayrıntılı ulturason hemde ikili test yapılacak inşl herşey çok güzel olur
senin bugün adet gününmü ayy hadi inşl gelmez canımda pazartesi bize güzel haberler verirsin
yıldızcım maşallah canım 9haftalık demek çok sevindimya yapacağınız süprizde çok hoş olur herkes aynı anda öğrenir ayyy süper herkes aynı anda öğren,ncede bir farklı oluyo valla

hoşgeldin narcım, nedense hiç belirti aramıyorum kendimde hayatım, sadece hala yorgunum ve dün gece ateşlendim nedense. birazda heveslenmek istemiorum heralde kuzucum.
ayyy hadi senin çok az kaldı, çok heyecanlıyım kuzucum ya... dua etmezmiyiz kuzucum hiççç

esincim çok saol bitanem... sen nasılsın bebişim, minnoş nasıl?

ne guzel bı gun oldu bugun nya baya halay cektık kızlar hayırlı olsn canım cok sevındım hepimize kısmet olsn ınsallahhhh

saol canım,darıssı hepimize olsun inş.

kızlar ben bişiler yiyip gelecem yine, çok kaynatmayın:82:

denetlemen bitince gelirsin kuşum ,evet canım ya miniğimiz daha çok küçük , drumuzda eşimle konuşmuş tekrar hani 8 aylık falan olsa sezeryanla alırım hemen tedavisini yaparız ama çok küçük daha inşalalh merak etmeyin ada üzmesin kendini nerde ne yapılıyorsa geliriz yaparız dert etmeyind emiş, sağolsun gerçekten iyi doktorlara düştük hatta tüp bebek uzmanı var o bile ilgilenmiş bizimle sizin işi takip edeceğim diye hatta drumuza demiş aferin ya nasıl da hemen teşhis koydun bazı drlar bunu bilemiyor falan demiş, sağolsun drumuz hep dua ediyorum onada zaten.Neden olduğu konusuna gelince Allahın takdiri canım drlar böyle söyledi, inşallah açılır yada inşallah az az da olsa çişini yapar böbrekleri zarar görmeden doğum olur. Bu düşünce ile 5 ay nasıl dayanıcam bilmiyorum çümkü...
Evet ya esininde çok az kaldı sağlıklı gelsin minik, valla esinin 1 ay olacak dimi önümüzdeki hafta kız senin çok cabuk geçti günün, bende niye geçmiyorsa ...
Ah seniii seniii yıldız benimde aklımda ama özellikle yazmmaıştım hatırlamasın unuttuysa demişsin, sen de hatırlatmış oldun testine az kaldığını Seninde aynı şekilde kuşum çok az kaldı hadi bakalım inşalalh gelmiştir minikleriniz yaa. Halevcimi bende sabırsızlıkla bekliyorum valla. Asyacım yazmadı bende sormuştum, Nur testi yaptırdımı acaba haber verse gelsede. Bugün herkesden hamiş haberi alıyoruz ondanda alırız belki.

İnşallah miniğin gelmiştir tatlım rahat olmaya çalış ne kadar da zor olsa

ranacım bende korktum canım kötü haberlrle geldin diye bunlarda canını sıkacak bişe yokki hayatım siz doktor güzel şeylerde söylemiş ama bizler seneryo yazmaya hazırızya işte sıkam sen canını bu ayda deneyin inşl tutar ama eğer tutmazsa rahim filmini çekilir aşılamanı yaptırırsın ve bebişin gelir nelere katlanılmıyoki bebeklerimiz için sıkma hayatım canını

yıldızcım şükür hayatım iyiyiz bende bebeğimde sanada afiyet olsun canımcım

canımın içi güzel kardesim ne can sıkması birbirimizin derdni dınlycez tabııkı bırbrımıze destek ve yardım ıcın buradayız hemen olumsz senaryolar yazma kendı kendıne bakarsn okadar urgastan snra dogal yolla deneynce gelır teyzelerının mınıgı allahtan umıt kesılmez lokumum pozitif dusun pozitif olsun...

kız ada seninki çabuk geçiyo çabuk geçiyo deyip durma bende benimki geçmiyor diye hayıflanıp duruyorum sanki başkasınınki hemen geçiyomuşta benimki geçmiyomuş gibi geliyor evet haftaya inşl 3ay olacak ama gel sen o 3ayı bana sor canım

canım super bır haber ayy ablan ıyı sabretmıs masallah yaaa guzelım allah tamamına erdırsın saglıkla kucagına almak nasıp etsın ınsallah

canım ınsallah senın testlerın temız cıkar hersey yolundadır mutlaka canım hem mınıgınıde gormus olacaksın ozlemıssındır

canım ıste ne bıleyım yaaa sanırım rahım fılmınden korktugum ıcın boyle yaptım bılemedım yaa sagol canım

cok tesekkur ederım canım oyle yapacagım kendı kendıme kuruntu yapıyorum sanırım belkı bu ay gelır bebısım yaa annesıne acıyıp :44:

narcım demek bugun adet gunun ınsallah gelmez kuzum yaa sende bır guzel haber verırsın guzelım herkesten hamıs haberı duyuyoruz bugun

nurcum ne yaptı acaba kırmızılar gelmemıstır ınsallah o cumartesı yaptıracaktı sanırım testı :44:

adacım sen nasılsın kuzum bıraz rahatladın sanırım doktorun konustuklarından sonra guzelım ınsallah su ıkı hafta zor gecer senın ıcın ama ınsallah guzel haberler alırsın guzelım sonunda dualarımız senınle:79:

abooo kız maşallah ablan pek sabırlıymış yahuuu, biz demi sabır yok anacım nedir bu,9 hafta olmuş bile maşallah yaa. Kç yıldır istiyorlardı canım.
canım ne gzel ya anne karnında hiç bişey olmamış o miniğe de, benimde tek istediğim bu takip edilsin ama bişey olmasın miniğime doğumdan sonra hemen yaptırırız ameliyatını ayy bak nasıl heveslendim şimdi inşallah bizim minik de 5 ay sabredecek böbrekleri zarar görmeden, sen ne zaman gideceksin kontrole canım,

Amann kuzum sen buna mı dert ediyorsun buna hiç bi anormal bişey yokki güzelim , bak yum. büyümesi heray aynı olacak diye bişey yokki, sen bilmiyormusun benim yumurtam bile taa 19. gün çatlamıştıı bu sorun değil ki yeterki çatlasın.
Rahim filmine gelince çok haklı drun ee boşuna size hemen aşılama deseydi tüplerin durumunu bilmeden o zaman boşuna hem vakit hem nakit kaybı olacaktı güzelim, Rahim filmi şart, hiç dert etme bebiş için nelerr yapıyoruz oda 5 dk içinde olup bitiyo, nar yaptırdı, halev de bende ,hiç korma güzelim.
Doktor tabi rahat olacak bi sorun yok çünkü şükürler olsun, adetini bekleyelim bakalım inşallah gelir senin yaramaz da gerek kalmaz ama gelmezse de vakit kaybetmeyin derim ben.

öyle yapacagız adacım ya esımde zaten asılama yaptıralım bak olmadı bu zamana kadar dedı zaten bende sımdı pazartesı doktora gıdecegım sonra ıste ılıskı gunu verecek bu ay olmazsa adetımden sonra rahım fılmı cektırmeye gıdecegım mecbur bakalım yaaa hayırlısı bebek ıstıyorsam katlanacagım canım ne yapalım nedır bu nazlılardan bızım cektıgımız yaaa

kız gerçekten daha dün gibi seninki kızzz, hadi benimki geçiyordur normal vaktini beklemeden gittiğim için öyledir canım gel gelelim bize göre geçsene sana geçmiyordur bilirim şimdi 2 li testi düşünüyosundur sen:18: birde mide bulantıların oluyor ya o yüzden vakit geçmez, ama benim şu son haftalar eskiye göre daha çabuk geçiyor niye çünkü çoğu şeyi yiyebiliyorum artık canım, seninde öyle olacak, göbüş az da olsa belli mi bakim.

sağol kuzum iyi olmaya çalışıyorum esinin verdiği örnek moralimi düzeltti valla çünkü bende aynı şeyi istiyorum Rabbimden 5 ay böbrekler zrara görmeden geçsin sonrasında minik pipisi ameliyat olsun, hatta sünnet olsun istiyorum.ama yeterki 5 ay rahat geçsin kıyamam ben bebişime yaa,bambaşka bi duygu bu Rabbim herkese nasip etsinde herkes tatsın bu duyguyu . Evet sağolsun kendi drumuz başta olmak üzere hepsi destek vermeye çalışıyor, dualarına aminnnn diyorum kuşum

hayırlısı olsun tatlım nasıl gelecegi belli olmaz bu nazlıların inşalalh bu ay gelir tabi ama gelmezse denersiniz gzelim aşılamayı. Ahh ahh pek nazlılar pek, sağlık versin Rabbim de, bizimki hala naza devam pipisine bakmadan üstelik hadi kız olsa anlayacağız da erkekte bu kadar nazmı olur. Ama bebişleriniz gelince diğer anne babadan çok farklı olacagız ranacım yeterki gelsinler ne yapalım nazlarını çekeceğiz

evet canım, güzel süpriz olacak herkese, yarını sabırsızlıkla beklioruz bakalaım...

saol ranacım teşekkür ederim evet kan testi 13000 çıkmış güzelim, ilk kan testi yaptırmış zaten.

ee kuşum kötü giden bişi yok ki sen neden üzüldün? bence doğru olanı demiş doktorun, rahim filmi çektirmese, Allak korusun tüplerde bişi varsa, boşuna uğraşmış olurdunuz kuzucum. inş bu ay kendiliğinden gelirde miniğin, gerek kalmaz tüm bunlara...

ayy evet gözüm onun testinde nedense adacım kendiminkine hiç bakmıorum bile

AYY pc kapandı ancak girdim 29 alalım msj olarak da saglıcakla gel anneye yavrum

http://lt1f.lilypie.com/XUBSp2.png bunu çizelgene yapıştırabilirsin güzelim

kısmet olursa haftaya perşebe canım konturolümüz evet bana geçmiyor gibi hem dediğin gibi aklımda ikiili test var hemde bulantılar hassasiyet inşl bunları atlatırsak daha kolay geçecek o zamanlar hamileliğin tadını çıkarabilecem
yok hayatım göbeğim daha çıkmadı dün sanki biraz var gibime geliyodu ama şimdidünkü gibi değil benimki daha büyüyüp kendini belli etme aşamasında

adacım doktor konusunda gerçekten çok şanslısın hayatım. inş açılma olacak kuşum ve çişini yapar elma kurdumuz. sen hiç kendini üzme emi bitanem, herşey yoluna girecek Allahımın izniyle

ahh ahhh ne bu nazlılardan çektiğimiz şekercim, bi gelsinlerde soracam ben onlara

oyy haftaya demek kontrol esincim, az kaldı desene... ikili test ne zaman olacak kuşum?

eline saglık pozerciiim ,
benim ki bıraz ufak kaldı ama bakıyorum nasıl yapacagıma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…