Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayyyy yıldız demek ablan hamiel çok sevindim canım allah tamamına erdirsin darısı sana şekerim.ama adanın dediği gibi sabırlıymış hakkat 9 hafta ayol dile kolay çatlardık orta yerimizden biz olsak bu arada nalan yıldızın ablası birde yeni gelen hilal arkadaşımız için şööööle toplu bi halay çekiyim ben bu ne güzel ne mübarek bi cuma günü oldu böyle
rana kuzummmmmm ne var bunda üzülcek herşey çok güzel demiş doktor büyüklüğüde normal yumoşun daha 4 gündebi sürü büyücek o. sen film olayından korktun ama bak en yakında ben yaşadım bunu korkulcak bir yanı yok. ki benim bir taraf kapalı olduğu için zorlandı buna rağmen dayanılmıcak bir durum olmadı bir de açıksa ikisi de 30 saniyelik bir olay yani bozma moralini yumoşunun büyümesini etkileme stresle
kuzey hoşgeldin canım aramıza izmirlimisin yoksa 35 i görünce öyle düşündüm ben izmirdeyim de.. ne zamandır istiyorsunuz kaç yıllık evlisin yaşın kaç canım anlat bize bugüne kadarki durumunu

sağolun kızlar bu arada iyi dilekleriniz için işallah bugün yarın sonraki günler adetim gelmez de miniğim gelip tutunmuştur bana okadar istiyorum ki allahım daha fazla esirgemesdin bunu bizlerden

ada esinnnn çılgın anneler nası geçmiyo zaman delirtcekmisiniz siz beni 2 hep ara ara gözüme takılıyor tickerlarınız vayy diyorum ne çabuk geçti kocaman oldu bebişler daha dün gibiydi hamiş haberleri bide geçmiyo diyolar yaaaa

ranacım sormayı unuttum aşılama fiyatıyla ilgili bişey söyledimi doktorun

eline saglık pozerciiim ,
benim ki bıraz ufak kaldı ama bakıyorum nasıl yapacagıma
Eki Görüntüle 163413

güle güle kullan kuzeycim ama yanlış yere eklio olabilirmisin cnm tickerı? çünkü asla böyle görünmemeli, profilinde yer alan çizelge bölümüne ekliyorsun değilmi canım?

evet narcım ablam hamile ayy darısı hepimize olsun inş bitanem evet cnm bizolsak çatlardık 9 hafta ama lekelenmeleri varmış az tehlikeli dönemler geçirmiş, şuanda dinlenio zaten.. özellikle o zaman bana sölememiş, düşük yaptığım için yaşadıklarımı bildiğinden, o dönem sölememiş bana.... ayyy hadi seninkide gelmiş olsun kuzucum ya, bende pzt yaparım belki test, sen ne zaman yapcan?

bitanem inşl sende hemen hamile kalda bak gör nasıl geçiyor yada nasıl geçmiyor o zaman bize hak verirsin topiğimzi ele alalım adayla ben ben adanınki ne çabuk geçti diyorum ada esin ne kadar çabuk geçti diyor sürekli böyle birşeyleri bekleme aşamasındayızya şu zaman şu olacak bu zaman bu olacak aslında hamileliği beklerkenden pek farkı yok hep birşeylerin merakı heyecanı içindeyiz ekstrası olarak çok şükür hamileyiz ve inşl yakında sizleride hamilelik kervanında görücez

yıldızcım perşembe gittiğimde ayrıntılı ulturasonla bakacak zaten ikili test isteğe bağlı yapılıyormuş şart değimiş 3test şartmış ama biz ikiliyide yaptıracamızı söyleyeceğiz ona göre artık o günmü ertesi günmü ne zaman bilmiyorum açmı tokmu olucam onuda bilmiyorum randevum 2de ben tok gderim aç olmak gerekse hemen alırım randevuyu

narcım cok sagol sanırım rahım fılmı cektırmeden gelmesını ıstedıgım ıcın korktum
neyse yapacagız artık baska yolu yok asılama ıle ılgılı fıyat vermedı cunku bu ay belkı tutar dedı ama ben arayıp bugun hastaneden fıyat alacagım bakalım da burası bıraz rahatlayınca sımdı kalabalık herkesın ıcınde sormak ıstemıyorum ısyerındekıler bılmıyor cunku bu durumlarımı ogrenınce yazarım kuzum

canım persembe gunu gıt bakalım senın mınıkden de guzel haberler alalım canım evet her asama bır bekleyıs saglıcakla kucaklarımıza gelsın ler bızde sızın hamılelık kervanına katılalım yaa

geçecek canım zamanla hassasiyet de geçiyor oyy demek haftaya perşembe göreceksiniz miniğimizi, hadi bakalım, ya göbek zayıflarda geç çıkıyor sanırım , bazılarını görüyorum kocamn bide kendime bakıyorum minicik
adacım doktor konusunda gerçekten çok şanslısın hayatım. inş açılma olacak kuşum ve çişini yapar elma kurdumuz. sen hiç kendini üzme emi bitanem, herşey yoluna girecek Allahımın izniyle
inşallah canım açılırda yada zarar vermez böbreklerine , inşallah canım ya Rabbimin izniyle geçer.

canım bize geçmiyor gibi geliyor işte , bulantı kusma derken vakit hiç geçmiyordu:26:

yıldızcım ben bu ay sendende umutluyum seker nardan sonra sende cıft cızgı haberı verecekmıssın gıbı gelıyor bana cunku bu ay cok rahattın sen sekerım hanı tutmus olma ıhtımalı cok yuksek gozukuyor sekerım hadı hayırlısı bakalım pazartesı nur,nar,yıldızın guzel haberlerıyle ınler ınsallah topıgımız

sevdem de o gun gelsede katılsa bıze kuzum:93:

olmazsa doktorunu ara bi sor esincim, aç mı tok mu olur die... ona göre ne yapacağına karar verirsin kuzucum bencede hepsini yaptırmak daha iyi bitanem

inşl canım katılın ya
olmazsa doktorunu ara bi sor esincim, aç mı tok mu olur die... ona göre ne yapacağına karar verirsin kuzucum bencede hepsini yaptırmak daha iyi bitanem

olmadı öyle yaparım canım ama randevum saat 2de o saate kadar aç kalabileceğimi sanmıyorum ayrıntılı ulturasona o gün girip ertesi günde ikili test için randevu alabilirim erken saate eğer aç yapılıyorsa zaten hastanede yapılmayacak o labaratuara yönlendiriyomuş evet canım bencede hepsini yaptırmak daha mantıklı

adacım sanırım bizim göbek birden pırtlayacak gibi çünkü zayıfların göbeği kocaman oluyor eee ne zaamn çıkıcak bu göbek aniden çıkıcak gibi geliyo bana

ericacım evet rahim ağzı yaram yakıldı benim, adet geçikmesi de olmuştu o ay bende, ama son zamanlarda hep adet gecikmesi yaşıyordum zaten , yani yakmaya dayalı mı bilmiyorum tabi ama benimki geçikmişti.

Esincim neyi soruyorsun sen açmı tok mu diye, 2 li test mi ? Kuzucum bana niye sormuyorsun ki aa tecrübeliyim senden he ablan sayılırım hem 2 li testlerde aç ya da tok fark etmiyor bana öyle demişlerdi ama ben hep sabah gittiğim için aç gidiyodum, sen 2 ye kadar nasıl aç dayanacaksın ki.

anladım tatlım sağol annem gecen ay yaktrmıstıda adet geckmesı ona mı baglı acaba dıye dusundm

anladım tatlım sağol annem gecen ay yaktrmıstıda adet geckmesı ona mı baglı acaba dıye dusundm

hmm anladım canım daha önceki ay gecikme yaşadı mı acaba , ama yara yaktırdıysa en az 1 ay ilişki yasak diyor drlar , hamile olma ihtimali var diyordun :26:

Esincim göbüş 5. ayda falan tam çıkıyor güzelim ya, biz zayıf olunca şuan çok belli olmuyor , benimkine belli olmaya başlamış diyorlar ama çok komik yumurta gibi tam göbeğimde duruyor,
Yıldızcım ablan ne kadardır istiyordu bebiş niye sormuştum güzelim

evet canım 10 gün yasak demıs sadece 10 gunun snnda bsey olms yanlslıkla bıldgm kadaryla ondan öncekı donemlerde pek gecıkmesı olmadı ıkımızde peş peşe oluyoruz cnku ordan blıorm:)

doğru cnm 2 ye kadar aç kalınmaz ama ada da demiş aç tok farketmez die. belki gidince onu da aradan çıkarıverirler güzelim

ayy bebeğim görmemişim kusura bakma, 6 aydır felen istiyolardı bitanem, Allahım çok bekletmeden verdi şükür. darısı hepimizin başına kuşum

herkese hayırlı cumalar kızlar bool dualarımızın kabul olduğu bıgun hepiniz için kuran kursunda dua ettım allahım kabul etsın yarabbim
adacım özür dilerim canım gerçekten yazını görmedım senın ben sen öle yazınca baktım tatlım ta senım için gerçekten dua ettım guzelım

yıldızcım gözün aydın tatlımm teyze olumusun.eee geldı artık sıra anne olmaya

ranacım morelını bozma tatlım eğer doktor öyle söluyosa doğal yolla olsun inş tatlım
bı hamılemız çıkmıs topikte nalan galıba yanlış hatırlamıyosam adını:26: allah kucağına almak nasip etsin canım.

gelelım bana sabah kursa gıttım bı bulantı ben öldüm hiç bşiey yıyemedım ya az zorla yedim geri çıkardım valla yarın hayırlısıyla gelmiştir bebeğim
narcım, esıncım, asyacım, melikecim, ericacım sizler nasılsınız bakalımm

ayy yıldızcım ne guzel cok fazla beklemısler guzelım yaa darısı senın ve hepımızın basına

canım bugun herkes guzel haberler verdı senden de yarın guzel haberler beklıyorum bak zaten tum belırtıler baslamıs sende canım hadı bır an once yarın olsunda sende guzel heber ver bıze meraktayız valla hepımız heyecanla beklıyoruz senı ,narı ve yıldızı
yıldıza yazdım ama cevap vermedı:44:
bende moralımı bozmuyorum artık ne yapalım gırdık bu yola zor da olsa kolayda olsa bazı engeller atlayacagız ıste ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…