- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
ayyyyyy kızlar oku oku bittim yaaaaa hiç acımıyonuz bana ve minişlerime neyseki bitti sonunda
bu arada herkesin cuması mübarek olsun canlarım inşallah dualarımız kabul açılan ellerimiz boş çevrilmez şu mübarek günde canlarım
akşamları yardımcı olacak kişi oluyor canım bu sefer kayınvalidem gelemedi zaten pek gerek yoktu zaten tüm gün uzanıyorum tek kahvaltımı hazırlamak vaktimi alıyor o kadar canım akşam kociş gelene dek yatıyom bi wc ye kalkıyorum, eve elimi bile sürmüyorum
arkadaşlar gerekli bilgiyi vermişler canım içini ferah tut inşallah hiçbir problem olmaz da bebğinin keseciği görülür canım Allahım hayırlısını versin
ah kuzum ne kadan sevimdim ama helal olsun iyi bklemiş sabrın sonu selamettir Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sende hamiş kalırsında birlikte büyütürsünüz canım
inşallah tutunmuştur Narcım bende güzel mutlu umutlu haberler vermeyi istiyorum hepinize kocişime kendime ahhhhhh ahhhhhhhh Allahım hayırlısı ile meleklerimi bana nasip etsin inşallah
seninde az kalmış inşallah pazartesiye kadan kırmızıya dair hiçbişi gelmezde miniğin konuvermiştir göbüşüne canım
ah be kuzum bende bişi sandım haaaaaaa yersiz kuruntu yapmışsın kendi kendine böle olduğunda sevdeyi getir aklına bak en azından eşlerimiz yanımızda değil mi böle şeylere takılmak yersiz kuzum inşallah gerek kalmaz da rahim filmine ve aşılamaya ama gerek kalsada bebiş için herşeye değiyor kuzum yaptırınca boşuna korkmuşum dersin
bu arada herkesin cuması mübarek olsun canlarım inşallah dualarımız kabul açılan ellerimiz boş çevrilmez şu mübarek günde canlarım
ranacım sen ne yaptın güzelim dün gittin mi dr a ?
Halevcim raporlu olunca uyku düzenin bozuldu demek, sana yardımcı olacak biri varmı, dün de yazmıştım ama kendini sakın yorma uzan yat , ağır iş falan yapma
akşamları yardımcı olacak kişi oluyor canım bu sefer kayınvalidem gelemedi zaten pek gerek yoktu zaten tüm gün uzanıyorum tek kahvaltımı hazırlamak vaktimi alıyor o kadar canım akşam kociş gelene dek yatıyom bi wc ye kalkıyorum, eve elimi bile sürmüyorum
arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim. lütfen yardım. adetim gecikince test yaptım iki kere pozitif çıktı. dün dr. a gittim. hem üstten hem alttan baktı göremedi. daha küçüktür ondan dedi. kan testi yapıldı. değer 4200 çıktı. bu değere göre görmemiz lazımdı dedi. dış gebelik olabilir dedi.başka dr gittim. takip edicez dedi. tecrübesi olanlar lütfen yazın
arkadaşlar gerekli bilgiyi vermişler canım içini ferah tut inşallah hiçbir problem olmaz da bebğinin keseciği görülür canım Allahım hayırlısını versin
kızlar ablamdayımm ve ablam hamileeeeeeeeeeeeeeeeee
nasıl mutluyum anlatamam size
ah kuzum ne kadan sevimdim ama helal olsun iyi bklemiş sabrın sonu selamettir Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sende hamiş kalırsında birlikte büyütürsünüz canım
Halevimmm tutundumu acaba senin minik kuşlar 22 sinde yap sen şekerim bu testi en iyisi hazır hisset kendini bence çatlıcaz vallaha allahım işallah nasip etmiştir artık yaaa çok istiyorum senden güzel haber almayı
Kızlar bugün 2 hafta önce doktorumun yumoşun çatlamış dediği gün yani adet günüm olabilir ama cumarteside çok sancım olmuştu yarın da olabilir nolur dua edin benim için gelmesin adetim gelsin meleğimmmm
inşallah tutunmuştur Narcım bende güzel mutlu umutlu haberler vermeyi istiyorum hepinize kocişime kendime ahhhhhh ahhhhhhhh Allahım hayırlısı ile meleklerimi bana nasip etsin inşallah
seninde az kalmış inşallah pazartesiye kadan kırmızıya dair hiçbişi gelmezde miniğin konuvermiştir göbüşüne canım
evet gelelim kızlar bana
bıraz moralım bozuk gıbı ama sanırım bosuna sıkıntı yapıyorum
neyse dun aksam gıttık doktora baktı bu sefer solda yumurta yok sag da var dedı 11,7 mm mıs pazartesı tekrar gel catlama kıvamına anca o zaman gelır dedı bızde esımle bırlıkte tekrar konustuk doktorla dedık ıste daha ne kadar boyle devam ederız tedavı nasıl devam etsın falan dedıkı bana kalsa daha yasınız erken dogal yolla deneyın derım dedı ama sız ıstersenız soyle bır tedavıye devam edelım dedı
sımdı bu ay zaten gectı bu ayı sız kendınız dogal yolla tekrar degerlendırın bu ay da tutmazsa adetın 1. gunu ıla 7. gunu arasında rahım fılmı ıstedı benden sonra temızse o ay asılama yapabılırız dedı esımın sprem testıne baktı cok guzel degerler alt sınırda degıl dedı
bu ayda deneyecegız bakalım ınsallah bebısım bu ay gelırde benı uzmez yaa
rahım fılmı cekılmekten cok korkuyorum offf ne bıleyım ya canım sıkıldı nedense
bırde gecen ay gıttıgımde sol yumurtam 10.gunu 19,5 mm dı sımdı nıye kucuk dedım bu bellı olmaz dedı sag yumurtanın zamanı baska olabılır dedı doktor cok rahat bırsey yok dedı ama ben bır suru senaryo yazdım off bu guzel gunde canınızı sıkmakta ıstemıyorum canlar ıste boyle
ah be kuzum bende bişi sandım haaaaaaa yersiz kuruntu yapmışsın kendi kendine böle olduğunda sevdeyi getir aklına bak en azından eşlerimiz yanımızda değil mi böle şeylere takılmak yersiz kuzum inşallah gerek kalmaz da rahim filmine ve aşılamaya ama gerek kalsada bebiş için herşeye değiyor kuzum yaptırınca boşuna korkmuşum dersin