Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayyyyyy kızlar oku oku bittim yaaaaa hiç acımıyonuz bana ve minişlerime neyseki bitti sonunda
bu arada herkesin cuması mübarek olsun canlarım inşallah dualarımız kabul açılan ellerimiz boş çevrilmez şu mübarek günde canlarım

akşamları yardımcı olacak kişi oluyor canım bu sefer kayınvalidem gelemedi zaten pek gerek yoktu zaten tüm gün uzanıyorum tek kahvaltımı hazırlamak vaktimi alıyor o kadar canım akşam kociş gelene dek yatıyom bi wc ye kalkıyorum, eve elimi bile sürmüyorum

arkadaşlar gerekli bilgiyi vermişler canım içini ferah tut inşallah hiçbir problem olmaz da bebğinin keseciği görülür canım Allahım hayırlısını versin

kızlar ablamdayımm ve ablam hamileeeeeeeeeeeeeeeeee
nasıl mutluyum anlatamam size

ah kuzum ne kadan sevimdim ama helal olsun iyi bklemiş sabrın sonu selamettir Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sende hamiş kalırsında birlikte büyütürsünüz canım

inşallah tutunmuştur Narcım bende güzel mutlu umutlu haberler vermeyi istiyorum hepinize kocişime kendime ahhhhhh ahhhhhhhh Allahım hayırlısı ile meleklerimi bana nasip etsin inşallah

seninde az kalmış inşallah pazartesiye kadan kırmızıya dair hiçbişi gelmezde miniğin konuvermiştir göbüşüne canım

ah be kuzum bende bişi sandım haaaaaaa yersiz kuruntu yapmışsın kendi kendine böle olduğunda sevdeyi getir aklına bak en azından eşlerimiz yanımızda değil mi böle şeylere takılmak yersiz kuzum inşallah gerek kalmaz da rahim filmine ve aşılamaya ama gerek kalsada bebiş için herşeye değiyor kuzum yaptırınca boşuna korkmuşum dersin

atlatıcaz canım hepimiz anne olucaz bu mutluluğu yaşıyacz. canım önemlı olan morelını yusek tutman, eğer benım olursa, bu ay ben bırsey yapmadım kendı halıne bıraktım sızde bılıyosunuz, doktora gıtmedım ben bu ay

iyiyiz canım saol bak bi belirti buda canım benm gecer zamanla hayırlı haberlerle gelıceksn ınsallah bugun gıbı yarında halaylar cekerız.

Yaa cicişlerim bu arada benım karnmda agrılar ve batmalar var adet olcakmıs gıbı agrıyor aynı

ya madamerica bu şeyi ben yapıştırdım ama kucuk kaldı birde her yazdıgımda eklentilerden cekmem mi gerekecek?sabit kalamıyor mu?kudurdum ya yapamadım

doğru dıyorsun halev cım yaa ben korkumdan stres yaptım yaa o yuzden sıkıldım yanı yaa alttan muayenede bıle bu sefer nedense sıktım kendımı yaaa offf yaa nıye boyleyım bende bılmıyorum spekulum aletınden korkuyorum bunda boyleyse spekulum takılınca ne olur dıye dusunuyorum yaa hayırlısı yapılması zorunlu oldugu ıcın mecbur olacak
canım sende mınıslerıne dıkkat et bakım neysekı kocısınde bırsey yaptırmıyordur zaten sana canım allah basımızdan eksık etmesın

Yaa cicişlerim bu arada benım karnmda agrılar ve batmalar var adet olcakmıs gıbı agrıyor aynı

canım gebelık belırtılerı ıle adet belırtılerı aynı hangısı yuzunden agrıdıgını test gunu ogrenecegız ınsallah sende tek seferde bıze guzel haberler verırsın canım

bende öyle biliyorum canım ama ne biliyim insan hani içine doğar yada anlar ya neydn oldugunu sankı adet sancısı gıbı gelıyor ama ınsallah dediğin gibi olur tatlımmm:)

canım adetım geçeli 5 gun oldu yarın teste gıdıcem evde ters yaptım negatif çıktı. benım hiç bu kadar geçikmezdı .

hımm gec dollenme olabilir bii de subat ayının 28 cekmesinden dolayı da gecikmeler olabilr ama umarım bu ihtimal sıfırdır cnmm...yumurtlama zamanında hersey yolunda gittiyse hamiş olmanı dilerim ...

selam kızlar.ne çok yazmışsınız ya oku oku tam da okuyamadım artık.iyisiniz dimi.
ranacım can sıkacak bişey yok tatlım.ya ben interneten araştırmıştım da biraz aşılamayı eper spermin hareketinde falan filan bi sorun varsa yapıyolar diye okumuştum sanki.yani sperm yolunu bulabiliyosa gerek yok diye biliyom ama emin değilim..hayırlısı olsun ya.rahim filmi iyi olur işte canım.
beni doktorum sevk etmedi.dışardan randevu veriyolarsa gerek yok dedi.ben şimdi kadın doğuma gideceğim.muayene olacam.eğer o doktor gerek görürse tüp bebek bölümüne gönderir heralde.aslında bugün vakit kaybetmeden gitmek istedim ama e randuva alacaktım dün akşam sadece sabah 8 ile 9 arasında alınabiliyo diye görünüyodu nette.bende yetişemeyiz diye almadım.eğer saadece o saatlere veriliyosa randevu bir gün önce gitmemiz gerekecek.hayırlısı olsun bakalım.

yıldızcım nalan öz ablanmı senin.tebrik ederim canım.
nurcum demek hala gelen bişey yok.hadi bakalım umutluyum ben.

canım asılama hem oyle zamanlarda hemde normal yolla olmuyorsa sebepsız kısırlıkda kullanılıyor tup bebege gecıste yanı artık 3 aşılamadada tutmazsa tup bebek dedı zaten doktor canım bakalım hayırlısı olsun
canım kızz cok guldurdun benı dalgın okumussun nalan yıldızın ablası degıl
nalan topıgımıze yenı katılan bır arkadasımız o hamıle haberını verdı onun ardından yıldızın
kendı ablası ona hamıle haberını vermıs oda bıze verdı canım

kız asya çok yaratıcısın valla nalan yıldızın ablası değil şekerim denk geldi nalanın hamile haberiyle yıldızın ablasının hamile haberi o kadan hadi randevunu alda git bakalım egedekiler ne dicek şekerim
nurcum galiba hamişsin kızzzz valla kusmalar falan harika haberler hadi yarın haber ver bize işallah güzel bir şekilde ben yarın çekemem heralde ama kızlar çeker halayı ben şehirdışına gidicem nişana
kuzeycim izmirdenmisin demiştim ama görmedin galiba
ranacım sen bukadar rahatsız oluyorsan ultrason aletinden bile spekulum ffalan takılcak rahim filmini anestezilimi olsan acep kendini kasarsan acır çünkü bence. işallah gerek kalmaz yaaa gelir bu ay
halevcim hepberaber güzel haberler versek bu ay ne güzel olur dimi rekor kırarız topicimzde valla
yıldızım ben yapmam pazartesi valla sen yap ama ben 1 hafta geçmeden yappppmammmmmm

evet canım çok bekletmemiş şükür ,ben daha uzun süre istiyor sanmıştım kuşum
duanı kabul etsin Rabbim olsun canım sorun değil ben içimde tutamam bişeyi de söylemek istedim sadece hassasiyetin için teşekkür ederim
Amanin cnaım sen niye vermedin bu güne kadar kan, baksana bütün belirtiler başlamış bile ,ne zaman vereceksin kanı, çok merak ettim.
canım adetım geçeli 5 gun oldu yarın teste gıdıcem evde ters yaptım negatif çıktı. benım hiç bu kadar geçikmezdı .
bence hamişsin canım inşalalh miniğin gelmiş olsun da ne zaman kan testi yapacaksın sen

ne zaman alacaksın randevuyu cnaım vakit kaybetmeden alın canım. Aşılama eğer sperm sayısı normalin biraz altındaysa da yapılıyor ama uzun süre birliktelikten sonra olmuyorsa o zaman da drlar tavsiye ediyor canım. Çünkü rahimin de asidik yapısı var spermlerin hepsine geçiş izni vermiyor, hiç bi sorun yokken yine de olmyorsa aşılama tavsiye ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…