Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın şekerler, akşam ablamlar vardı giremedim walla. ayyy kalbim pır pır inş hayırlı haberlerle şenleneceğiz bugün

walla canım bende bugün gidecektim ama eşim saolsun erteletti... aman iyi olalımda beklerim hiç önemli değil esincim...haklısın erkekler bebek olunca anlarlarmış baba olduklarını, bende her daim eşimi yanımda isterim bi engel olmadığı sürece...
senin ufaklıkta sana çekerse yaramaz bişi olcak desene walla utanmadan sıkılmadan canınız ne isterse isteyin şekerler... bende biliorum o çorbayı ama bende pek içmem, ama bak ne güzel sana birazda eti sevdirmeye başlamış bebeğin inş böle de devam eder kuzucum

herkeslere gunaydın hayırlı bır sabah hayırlı haberlerle devam etsın ınsallah :79:

günaydın canım, walla sabırsızlıkla beklioruz hayatım öğleni ben akşam giremedim ablamlar vardı, daha anneme bişi demedim ama her an diebilirim. ayy inş sevdede gelir öğlen

günaydın canım bende gelen giden bsey yok teste yapmadm hazır hssetmedim kendımı beklemeye karar verdm.umarm diğer kızlarn halayını çekeriz...

olsun kuzum, kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap, önemli olan o

aaaaa bak kızıcam şimdi sana fıstık ne demek isteyemedim kuzum yaa, sen iki canlısın isteyeceksin bitanem, sakın utanma emi , hamilelikte yüzsüz olacan derler ama iyi en azından kendim yapmışsın ama yapamayacağın bişide olabilirdi o sırada, sakın istemekten çekinme bebişim

günaydın kuzucum, amanın kanlar çektirilmiş,, inş hayırlı haberler olsun hepimize Allahım sevinçlere boğsun bizi inş bitanem duaların kabul olsun, bebeklerinin habercisi olsun

oy oy halevım gelmıs saat 11 ı beklıyoruz demekkı hadı bakalım hayırlısı allh ettıgın duaları kabul etsın ınsallah canım

yıldızcım demek her an soyleyebılırsın annene

ericacım bakalım sen ne zaman hazır hıssedersen kendını ınsallah ılk seferde gelmıs olmus mınıgın

esincim evet yaa hamılelıkde oyle seyler olurmus sevdıgın bırseyden ıgrenıp sevmedıgın bır seyı cok sevebılırmıssın canım bu arada bugun sendende guzel haberler beklıyoruz canım

walla söliyimmi sölemiyim mi bilemedim ama pzt yi de bekleyebilirim hayatım...
narcım sen nerelerdesin, ne yaptın dün hayatım, gel de anlat bize...
esinim sende bugün minişini göreceksin ne güzel
kızlar sizler nasılsınız bakalım nerlerdesiniz, halevle ranadan başka kimsecikler yok, uyuyamı kaldınız bakiyimmmmm

günaydın Yıldızım dimek annene çıklatmadın olsun saklayabildiğin kadar sakla bence anlarsa çıtlatırsın

inşallah bende heyecanlıyım sonucu merakla bekliyorum Allahım inşallah hayırlısıyla güzel haberler almamı nasip eder

kızlar dun aksam bızım calısma gunumuzdu
yemek falan yedık tam oturacagız bıraz tv ızleyım dıye sonra cat kapı esımın amcası teyzeyı oturmaya gelmısler ardından esımın babası ardından esımın annesı ve anneannesı yaa nerden cıktınız sımdı denılmez tabı ne yapalım hosgeldınız dedık cay falan yaptık muhtesem yuzyılda vardı kalabalıkdan bırsey anlamadım bu bolumden offf sonra anneannesının uykusu geldıde allahtan kalktılar baktım esımınde gozler kapanıyor dedım sakın bugun onemlı ayık tuttum tutttum neysekı odevı kacırmadık dedım kızlar oklavaları hazırlar valla neysekı odevımızı yaptık
allahım ınsallah ol desın olsun :26:

zamanlamalarıda harıkaymıs masallah yani:) neyse ödev gununuzu kcırmadıysanız gerısını bosver canı benım.insallah sonucunu gorursnz

ee yuh yani, sen çalışan kadınsın, ööle çat kapı gelinir mi ya ayıp walla insan bi arar haber verir, en sevmediğim şey aman eferin atlamamışınız çalışma gününüzü, walla hazırlardık oklavamızı inş bu sefer gelecek meleğin

günaydın güzel anne ve anne adayları bol neşeli halaylı bir gün olsun inşl halevimizde bizlere güzel haberler versin halaylar bitmesin hiç topiğimizde
evet tatlım akşam kimsecikler yoktu bende şöle bir gezindim topikler araında
günaydın canım bende gelen giden bsey yok teste yapmadm hazır hssetmedim kendımı beklemeye karar verdm.umarm diğer kızlarn halayını çekeriz...
hala gelen giden olmammasına sevindim canım bekle bakalım belki kendini yarına hazır hissedersin inşl seninde halayını çekeriz
allah kabul etsin canım ettiğin duları inşl rabbim bu sefer miniğini nasip edecek hayırlısıyla heyecan doukta bekliyoruz valla az kaldı neyseki soucu öğrenmeye
haklısın kuzucumya benim minik sevmediğim herşeyi sevdiriyor bana ben kim paça içmek et yemek kimdi inşl devamıda gelir bebeğimi işeyden mahrum bırakmak istemiyorum
evet canım mesela balığıda çok severim ama hamileliğimin başındada ondan tiksindim şimdi daha sıcak bakıyorum ama önceki gibi bayıla bayıla yiyemem heralde yemek zorunda olduğum için yiyorum
inşl canım bende güzel haberlerle gelirim bugün size

söyleyemedinmi hayatım daha bir yanın kuş gibi uçup söylemek istiyordur bir yanın durduruyordur şimdi seni belkiayanamazsın pazartesiye kadar söylersin ama için ferah olsun canım bu sefer allahın izniyle herşey yolunda
evet canım miniğimi görücem bugün çok heyecanlıyım bide gidim şu kusmaları sorim atık yeter akşamda oldu nereye kadar devam edecek acaba
sen nasılsın bulantı felan varmı
ada nar melike nur sizler nerdesiniz
sevdemizde halaya gelecek bence kızlar

ayyy canım benim çat kapı gelinirmi ya eğer tv izlemesniz sizi nerde yakalayacaklardı yani ayıp denen bişe var çalışan bir bayansın habersiz olurmu
neyse ucuz atlatmışsınız dünüde boş geçirmediğinize sevindim ödev yerini bulmuştur preseedde kullanmışsın seninde vesilen olur inşl

hoşgeldin esincim, bi kendimde emin olayımda ööle söliyim diorum aslında, ama dediğin gibi bi tarafımda pır pır ama sabredecem inş pzt ye kadar... inş kusmalarında geçecek kısa süre sonra. bende Allaha şükür bişi yok bulantı falan ama çok sancım var, karnım ağrıyo bugün, korktum açıkçası biraz, inş bişi olmaz miniğime :26:
ay evet bana da sevde gelecek gibi geliyo

evet canım yaa ıste adacım anlar benı yakın olunca boyle oluyor neysekı yatak odasına gecmemıstık gecmıs olsaydık acmazdık zaten neyse oturdular gıttıler bakalım ınsallah ıse yarar
bu sefer gelır mınıgım

ınsallah canım ınsallah

bende seviniyorum gelen bişey olmamasına canım ama nedense umutlanamıyorum hıc hayırlısı bakalım

düşüncesizliğin bu kadarı yani, aslında eşin dese aramadan gelmeyin belki müsait değiliz falan dese???
hiç sevmiorum böle şeyleri ya terbiyesizler yani

düşüncesizliğin bu kadarı yani, aslında eşin dese aramadan gelmeyin belki müsait değiliz falan dese???
hiç sevmiorum böle şeyleri ya terbiyesizler yani

canım soyle dıyım uzun zamandır gelmıyorlardı zaten en son yılbasında gelmıslerdı ondan berı yanı bız goruyorduk da onlar gelmemıstı neysekı evım falan berbattı toplamıstım allahdan aman neyse kızmadım zaten ne yapalım yaa bu aralar yumusadım ben herhalde normalde cok kızardım nedense yumusadım sanrım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…