günaydın şekerler, akşam ablamlar vardı giremedim walla. ayyy kalbim pır pır inş hayırlı haberlerle şenleneceğiz bugün
walla canım bende bugün gidecektim ama eşim saolsun erteletti... aman iyi olalımda beklerim hiç önemli değil esincim...haklısın erkekler bebek olunca anlarlarmış baba olduklarını, bende her daim eşimi yanımda isterim bi engel olmadığı sürece...
senin ufaklıkta sana çekerse yaramaz bişi olcak desene walla utanmadan sıkılmadan canınız ne isterse isteyin şekerler... bende biliorum o çorbayı ama bende pek içmem, ama bak ne güzel sana birazda eti sevdirmeye başlamış bebeğin inş böle de devam eder kuzucum
günaydın canım, walla sabırsızlıkla beklioruz hayatım öğleni ben akşam giremedim ablamlar vardı, daha anneme bişi demedim ama her an diebilirim. ayy inş sevdede gelir öğlen
olsun kuzum, kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap, önemli olan o
aaaaa bak kızıcam şimdi sana fıstık ne demek isteyemedim kuzum yaa, sen iki canlısın isteyeceksin bitanem, sakın utanma emi , hamilelikte yüzsüz olacan derler ama iyi en azından kendim yapmışsın ama yapamayacağın bişide olabilirdi o sırada, sakın istemekten çekinme bebişim
günaydın kuzucum, amanın kanlar çektirilmiş,, inş hayırlı haberler olsun hepimize Allahım sevinçlere boğsun bizi inş bitanem duaların kabul olsun, bebeklerinin habercisi olsun
canım ne güzelyarın 2randevu bulmuşsun aynı anda doktorda olacaktık ama kısmet değilmiş bencede elşinle birlikte git ve zaten elinizden geldiğince konturollere birlikte gidin çünkü biz bayanlar hamile olur olmaz anne oluyomuşuz ama erkekler bebek doğuyunc yaşayarak babas oluyomuş bunu daha erke kılmak içinde mutlaka konturollerimizi eşlermizle olmalıymışız onlarada öylelikle hissediyolar baba olacaklarını bi nevi babalığa hazırlanıyolar bu aşamalarda eşlerinin yanında olunca
yaramaz bebeğin yaramaz anne ve babası heralde bebğinizde size çekecek yaramazlık konsunda siz ne kadar çok çektirmişseniz annenize bebeğinizde size çektiri kaçınılmaz son mesela ben 2 ebeyle sabahtan akşama zor doğmuşum gelin gerisini siz düşünüz
neyse canım sütlaca doymadın ve istemedinmi çok ayıp hiç utanma hem onlar yabancı değil kaldıki yabancı olsalarda sen iki canlısın çekinme iste ben her gittiğim yerde karnım tokda olsa nefsin çekmesin diye ağzıma tıkıştırıyolar bir lokmada olsa ye diyolar
kızlar siz paça çorbasını bilirmisiniz bilmiyorum bizim buralarda yapılır ve ben hiç ama hiç sevmem ağzıma sürmem o derece geçen kayınvaldemlere gittiğimizde yapmıştı ama esin sen sevmezsin ama napacaz içmende gerek çok faydalı dedi biraz koy deneyeyim dedim bir içtimki sormayın ikinci kaseyide istedim beni bırkın eşim kayınbabam felan nasıl şaşırdılar afferin kızım diyor
ette sevmiyorum biliyosunuz daha önce konuşmuştuk ama bir güzel geliyor kokusu dışardan onuda yiyorum anneme diyorumki bunu benle alakası yok bebek istiyor annemde tabi diyor senin et yediğin görülmemişki
inşl bebeğim sayesinde etide sevecem
walla canım bende bugün gidecektim ama eşim saolsun erteletti... aman iyi olalımda beklerim hiç önemli değil esincim...haklısın erkekler bebek olunca anlarlarmış baba olduklarını, bende her daim eşimi yanımda isterim bi engel olmadığı sürece...
senin ufaklıkta sana çekerse yaramaz bişi olcak desene
herkeslere gunaydın hayırlı bır sabah hayırlı haberlerle devam etsın ınsallah :79:
akşam bir esinciğim girmiş diğer kızlar nerelerdesiniz bakim
ayyy bugün büyük gün halevin halayı için allhın ıznıyle guzel haberlerle gelecek ınsallah
erica acaba kırmızıları gordumu gormedıyse test yapacaktı sanırım ınsallah onun halayınıda cekerız bugun
narcım senın doktor randevun nasıl gectı guzelım
yıldızcım annene cıtlattın mı hamıle oldugunu?
adacım,melikecim,nurcum sizler nasılsınız kızlar?
öğlen yapacağımız halaya sevde de katılsa keşke:26:
günaydın canım, walla sabırsızlıkla beklioruz hayatım öğleni
günaydın canım bende gelen giden bsey yok teste yapmadm hazır hssetmedim kendımı beklemeye karar verdm.umarm diğer kızlarn halayını çekeriz...
olsun kuzum, kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap, önemli olan o
Koçişimede sordum akşama yemekde yapacağım birazdan. Geçen gün eşimin anneannesi yapmış da pek hoşuma gitti,2. kaseyi isteyemedim utandım onlarda sormayınca o günden beri yapayım bari diyordum
sabahtan bi yorgunluk vardı hayatım,uyumuş kalmışımşok oldum ne telefon çaldı ne mail geldi ee ev hanımı oldum yarı yemetir tatlıdır yapmaya başladım iyice. olsun bitanem pazartesi gitmiş olursun artık
aaaaa bak kızıcam şimdi sana fıstık
günaydın arkidişlerrrrrrrrrrrrrrrr
ben kanımı çektirdim geldim sonucu 11-11,30 gibi öğreneceğim arayıp bakalım Allahım utandırmaz inşallah ve meleklerimin benimle olduğu haberini alırım inşallahhhhhhhh dün akşam 3 kere Yasin Suresini okudum ve her mübin'den sonrada 7 kere Mübin duasını okudum Allahım kabul eder inşallahhh
günaydın kuzucum, amanın kanlar çektirilmiş,, inş hayırlı haberler olsun hepimize