canlarım iyi akşamlar ben çıkıyorum yarın kan verip gelicem sonucumu iş yerinde öğreneceğim yani Allahım hayırlısını versin inşallah haydin yarın görüşürük
cıtlatcan mı annene kız ?
sağol Yıldızım inşallah Rabbim yüzümüze gülerde meleklerimin hayırlı haberlerini almamı nasip eder
canlarım iyi akşamlar ben çıkıyorum yarın kan verip gelicem sonucumu iş yerinde öğreneceğim yani Allahım hayırlısını versin inşallah haydin yarın görüşürük
olsun kuzucm ne yapalım pazartesi birlikte gidersiniz eşinde çok istiyor bak.kızlar eşim mail atmış, cuma öğleden sonra için izin alabilirim diye.. bende aradım doktoru full dolu cuma günü, cmt dedim full dedilerperş 14:00 e verebiliriz dediler. kapadım eşimi aradım, perş olmaz izin alamam dedi, çok yoğunum dedi, pzt ye al dedi(cmt de dolu diyince) bende sen gelme o zaman, ben giderim didim yüzüne kapadım sonra burdaki arkadaşlar senle gelmek istiyo, birazda sen anlayışlı ol dediler, o sırada eşim de aradı, yanında olmak istiyorum ama izin alamıorum, pzt gitsek ne olur dedi... bişi diemedim. pzt de anca 16:00 ya alabildik....
accık daha bekleyecez yaniii
sinir oldum haaaama bi taraftanda eşimle gitmek istiyorum ve o da yanımda olmak istiyo, mecburen erteledik canlarım :97:
cicişler bu arada kasıklarmda bi sızlama var adet oldum olucam yani eli kulağnda bence:44:
olsun kuzucm ne yapalım pazartesi birlikte gidersiniz eşinde çok istiyor bak.
belli olmaz şekerim , bakmışsın sürpriz gelir.
Ayy kızlar 1 saat koltukta uyumuş kalmışım he, nasıl içim geçmiş bişeyde yemeden , kalktım başım ağrıyor, daha yemek yapacağım ya birde sütlaç istiyorum sütlaç yapacağım daha
Ayy kızlar 1 saat koltukta uyumuş kalmışım he, nasıl içim geçmiş bişeyde yemeden , kalktım başım ağrıyor, daha yemek yapacağım ya birde sütlaç istiyorum sütlaç yapacağım daha
kuzum benım aserırmısde ayy yakın olsak keske bırbırımıze hemen getırırdım evde vardı canım benım yaa bu kadar yakınımızdakı arkadaslardan boyle destek gormuyoruz yaa ne guzel olurdu hepımız aynı ılde otursaydık barı gıdıp gelmek kolay olurdu:26:
canım benim keşke valla aynı ilde olsaydık da birbirimize daha iyi destek olabilseydik, ne iyi olurdu valla. Zor olmayan bişey istedi en azından oğluşum, yapıyorum şimdi canımcım.kuzum benım aserırmısde ayy yakın olsak keske bırbırımıze hemen getırırdım evde vardı canım benım yaa bu kadar yakınımızdakı arkadaslardan boyle destek gormuyoruz yaa ne guzel olurdu hepımız aynı ılde otursaydık barı gıdıp gelmek kolay olurdu:26:
ööle oldu artık hayatm ya pzt beraber gidicez kısmetse...
demek uyuyakaldın yawrum, yordumu seni elma kurduohh afiyet olsun, yemekler tatlılar yapılcakmış, yarasın kuzucuğuma
adacım ya gecen konustuk bunları canım sakın utanıp bırsey ıstememezlık yapma olur mu canım mınıgın ıstemıs begenmıs ıkıncı tabagıda ıste bakma sen onlara sormayı akıl edememısler sana sen ıste hamılelıkde utanma olmaz
oyy walla keşke yakın olaydık kuzucum... ne güzel gidip gelirdik hepimiz
ben gitcm accıktan öptüm hepinizi şekerler
bende cıkıyorum kızlar :79: ıyı aksamlar herkese
kısmet hayatım hiç belli olmaz belki süpriz yapar bebişin bu ay sanaaksınede neden blmıorm ama hıc umudum yokben canm sanki ilk denemede olmuycak gıbı
ayyy canım benim havalar artık bahara döndüya bahar yorgunluğu başlar hele birde hamile olunca tam oldu yanikızlar bi yorgunluk hissi varki sormayın ya uyukluyorum resmen ya, sağlıkocağından gelecekler zorla kalktım ortalığı topladım .
canım bende bunu dün günde duydum banada söylediler hiç unutmuşum size söylemeyi bende hamileyimi spariş verecem ama bizde ev no yok anneminde yok herkeste cep tlf olunca acaba kayınvaldemlerinkini versem olurmu ki yada dediğiniz gibi kafadan bir numara sallasam sürekli aramasalaroyyy kuşum olurmu öyle şey :26: öylesine demiştim ben bak üzülürüm yoksa , vakti zamanı gelince sizde hamiş olacaksınız güzelim . Şey diyecektim annelik akakemisi .com diye bi site var, orda ücretsiz kitap gönderiyorlarmış, kargo bedeli karşılığında. Tek sorun eğer oda sorun derseniz, kampanya çıktığında falan arıyorlarmış, bende üye olmuştum bana da göndermişler kitap. Hani isteyen olursa hamile kitabını işaretleyip gönderebilirler demek istemiştim:26:
canım sen değerinin düşüklüğüne aldırma doktor normal demedimi sana geç dölleme olmuştur seninkide hem şimdiye baya yükselmiştir değerin zatenslm kızlar az önce geldım tam geçmısı bıtırdım yazacekken, kör olasıca elektırık gene gıttı şimdi geldı allahtan daha bısey yazmamıstımm :)
yıldızcımmmmm sevındım hayatım değerım bayabı guzel çıkmıs ıkızmı acaba?
kızlar benı yanlıs anlamıssınız ben haftaya çarsamba gıdıcem kesemızı gormeye. benım merak ettığım benım değerım neden duduk çıktıkı acaba ya. kafamı takıyom buna ıns hayırlısıyla keseyı bebeğimi ve kalp atısını duyabılsemm bır an önce. rahatbı nefes alsam
kızlar kusura bakmayın elektırıkler gıdınce herseyı unuttum bı yıldız kaldı aklımda, ama geçmişe bıdaha donucem bakalım tazeleyelım hafızamızı
canım ne güzelyarın 2randevu bulmuşsun aynı anda doktorda olacaktık ama kısmet değilmiş bencede elşinle birlikte git ve zaten elinizden geldiğince konturollere birlikte gidin çünkü biz bayanlar hamile olur olmaz anne oluyomuşuz ama erkekler bebek doğuyunc yaşayarak babas oluyomuş bunu daha erke kılmak içinde mutlaka konturollerimizi eşlermizle olmalıymışız onlarada öylelikle hissediyolar baba olacaklarını bi nevi babalığa hazırlanıyolar bu aşamalarda eşlerinin yanında oluncakızlar eşim mail atmış, cuma öğleden sonra için izin alabilirim diye.. bende aradım doktoru full dolu cuma günü, cmt dedim full dedilerperş 14:00 e verebiliriz dediler. kapadım eşimi aradım, perş olmaz izin alamam dedi, çok yoğunum dedi, pzt ye al dedi(cmt de dolu diyince) bende sen gelme o zaman, ben giderim didim yüzüne kapadım sonra burdaki arkadaşlar senle gelmek istiyo, birazda sen anlayışlı ol dediler, o sırada eşim de aradı, yanında olmak istiyorum ama izin alamıorum, pzt gitsek ne olur dedi... bişi diemedim. pzt de anca 16:00 ya alabildik....
accık daha bekleyecez yaniii
sinir oldum haaaama bi taraftanda eşimle gitmek istiyorum ve o da yanımda olmak istiyo, mecburen erteledik canlarım :97:
ayyy keşke hepimiz aynı ilde olsaydıkya nasıl güzel olurdu baştan böyle arkadaşlık kurcağımızı bilseydik il ayrımı yapardıkkuzum benım aserırmısde ayy yakın olsak keske bırbırımıze hemen getırırdım evde vardı canım benım yaa bu kadar yakınımızdakı arkadaslardan boyle destek gormuyoruz yaa ne guzel olurdu hepımız aynı ılde otursaydık barı gıdıp gelmek kolay olurdu:26:
canım evet konuşmuştuk da o gün masada en son ben kaldım, birde kimse bişey demeyince isteyemedim nedense:26:kayınvalidem de vardı ama akıl edemediler demekki, hani içim kaldı derler ya öyle olmadı canım o yüzden tekrar istemedim.
insallah tatlım
umutsuzluga kapılma ericacım sakın adet belırtılerı ıle hamılelık belırtılerı ayırt edılemıyor guzelım ınsallah gebelık belırtısıdır senınkıler
kısmet hayatım hiç belli olmaz belki süpriz yapar bebişin bu ay sana
ayyy canım benim havalar artık bahara döndüya bahar yorgunluğu başlar hele birde hamile olunca tam oldu yani
canım bende bunu dün günde duydum banada söylediler hiç unutmuşum size söylemeyi bende hamileyimi spariş verecem ama bizde ev no yok anneminde yok herkeste cep tlf olunca acaba kayınvaldemlerinkini versem olurmu ki yada dediğiniz gibi kafadan bir numara sallasam sürekli aramasalar
canım sen değerinin düşüklüğüne aldırma doktor normal demedimi sana geç dölleme olmuştur seninkide hem şimdiye baya yükselmiştir değerin zaten
canım ne güzelyarın 2randevu bulmuşsun aynı anda doktorda olacaktık ama kısmet değilmiş bencede elşinle birlikte git ve zaten elinizden geldiğince konturollere birlikte gidin çünkü biz bayanlar hamile olur olmaz anne oluyomuşuz ama erkekler bebek doğuyunc yaşayarak babas oluyomuş bunu daha erke kılmak içinde mutlaka konturollerimizi eşlermizle olmalıymışız onlarada öylelikle hissediyolar baba olacaklarını bi nevi babalığa hazırlanıyolar bu aşamalarda eşlerinin yanında olunca
ayyy keşke hepimiz aynı ilde olsaydıkya nasıl güzel olurdu baştan böyle arkadaşlık kurcağımızı bilseydik il ayrımı yapardıkşimdi ben sizden bir gün haber almasam naparım meraktan
yaramaz bebeğin yaramaz anne ve babası heralde bebğinizde size çekecek yaramazlık konsunda siz ne kadar çok çektirmişseniz annenize bebeğinizde size çektiri kaçınılmaz son mesela ben 2 ebeyle sabahtan akşama zor doğmuşum gelin gerisini siz düşünüz
neyse canım sütlaca doymadın ve istemedinmi çok ayıp hiç utanma hem onlar yabancı değil kaldıki yabancı olsalarda sen iki canlısın çekinme iste ben her gittiğim yerde karnım tokda olsa nefsin çekmesin diye ağzıma tıkıştırıyolar bir lokmada olsa ye diyolar
kızlar siz paça çorbasını bilirmisiniz bilmiyorum bizim buralarda yapılır ve ben hiç ama hiç sevmem ağzıma sürmem o derece geçen kayınvaldemlere gittiğimizde yapmıştı ama esin sen sevmezsin ama napacaz içmende gerek çok faydalı dedi biraz koy deneyeyim dedim bir içtimki sormayın ikinci kaseyide istedim beni bırkın eşim kayınbabam felan nasıl şaşırdılar afferin kızım diyor
ette sevmiyorum biliyosunuz daha önce konuşmuştuk ama bir güzel geliyor kokusu dışardan onuda yiyorum anneme diyorumki bunu benle alakası yok bebek istiyor annemde tabi diyor senin et yediğin görülmemişki
inşl bebeğim sayesinde etide sevecem
akşam bir esinciğim girmiş diğer kızlar nerelerdesiniz bakim
ayyy bugün büyük gün halevin halayı için allhın ıznıyle guzel haberlerle gelecek ınsallah
erica acaba kırmızıları gordumu gormedıyse test yapacaktı sanırım ınsallah onun halayınıda cekerız bugun
narcım senın doktor randevun nasıl gectı guzelım
yıldızcım annene cıtlattın mı hamıle oldugunu?
adacım,melikecim,nurcum sizler nasılsınız kızlar?
öğlen yapacağımız halaya sevde de katılsa keşke:26:
kızlar siz paça çorbasını bilirmisiniz bilmiyorum bizim buralarda yapılır ve ben hiç ama hiç sevmem ağzıma sürmem o derece geçen kayınvaldemlere gittiğimizde yapmıştı ama esin sen sevmezsin ama napacaz içmende gerek çok faydalı dedi biraz koy deneyeyim dedim bir içtimki sormayın ikinci kaseyide istedim beni bırkın eşim kayınbabam felan nasıl şaşırdılar afferin kızım diyor
ette sevmiyorum biliyosunuz daha önce konuşmuştuk ama bir güzel geliyor kokusu dışardan onuda yiyorum anneme diyorumki bunu benle alakası yok bebek istiyor annemde tabi diyor senin et yediğin görülmemişki
inşl bebeğim sayesinde etide sevecem
ayyy bugün büyük gün halevin halayı için allhın ıznıyle guzel haberlerle gelecek ınsallah
öğlen yapacağımız halaya sevde de katılsa keşke:26:
günaydın canım bende gelen giden bsey yok teste yapmadm hazır hssetmedim kendımı beklemeye karar verdm.umarm diğer kızlarn halayını çekeriz...
hadi bakalım tatlım heyecanla beklıyoruz:) öyle yapıcam canım ama hazır hssedersem kendımı bakalım bugun gelckmı kırmızılargünaydın arkidişlerrrrrrrrrrrrrrrr
Ben kanımı çektirdim geldim sonucu 11-11,30 gibi öğreneceğim arayıp bakalım allahım utandırmaz inşallah ve meleklerimin benimle olduğu haberini alırım inşallahhhhhhhh dün akşam 3 kere yasin suresini okudum ve her mübin'den sonrada 7 kere mübin duasını okudum allahım kabul eder inşallahhh
Aferin aferin bak bende yemezdim mesela hazır olanları var kocişim çok sever bi kere aldı tadına bakim dedim o bakış benimde hoşuma gitmişti, senin miniş bu gidişle sevmediğin herşeyi sana paşa paşa yedirtecek gibi iyi olur iyi maşallah
Günaydın canım inşallah güzel haberlerimi paylaşmamı nasip eder güzel rabbim evet keşke sevdemizde olsaydı
günaydın canım boşver bekle yarınada gelmezse adetin ve istersen yarın sabah yaparsın testi hayırlısı olur inşallah tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?