Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canlarım iyi akşamlar ben çıkıyorum yarın kan verip gelicem sonucumu iş yerinde öğreneceğim yani Allahım hayırlısını versin inşallah haydin yarın görüşürük

canlarım iyi akşamlar ben çıkıyorum yarın kan verip gelicem sonucumu iş yerinde öğreneceğim yani Allahım hayırlısını versin inşallah haydin yarın görüşürük

iyi aksamlar canım
sabırsızlıkla beklıyoruz yarını guzelım gelde halay cekelım soyle toplu herkes bılıyor saatı burda olurlar belkı esın cıkmak zorunda kalırsa o olamaz ama sevdede olsa keske :26:

cıtlatcan mı annene kız ?

ya bilemedim kuzucum, eşimede söliyim bi bakalım o ne dicek, :26:

sağol Yıldızım inşallah Rabbim yüzümüze gülerde meleklerimin hayırlı haberlerini almamı nasip eder

halevcim inş yarın hayırlı bir gün olacak hepimiz için, dualarımız seninle kuzum benim

olsun kuzucm ne yapalım pazartesi birlikte gidersiniz eşinde çok istiyor bak.
cicişler bu arada kasıklarmda bi sızlama var adet oldum olucam yani eli kulağnda bence:44:

belli olmaz şekerim , bakmışsın sürpriz gelir.

Ayy kızlar 1 saat koltukta uyumuş kalmışım he, nasıl içim geçmiş bişeyde yemeden , kalktım başım ağrıyor, daha yemek yapacağım ya birde sütlaç istiyorum sütlaç yapacağım daha

kuzum benım aserırmısde ayy yakın olsak keske bırbırımıze hemen getırırdım evde vardı canım benım yaa bu kadar yakınımızdakı arkadaslardan boyle destek gormuyoruz yaa ne guzel olurdu hepımız aynı ılde otursaydık barı gıdıp gelmek kolay olurdu:26:

ööle oldu artık hayatm ya pzt beraber gidicez kısmetse...
demek uyuyakaldın yawrum, yordumu seni elma kurdu ohh afiyet olsun, yemekler tatlılar yapılcakmış, yarasın kuzucuğuma

oyy walla keşke yakın olaydık kuzucum... ne güzel gidip gelirdik hepimiz

ben gitcm accıktan öptüm hepinizi şekerler

canım benim keşke valla aynı ilde olsaydık da birbirimize daha iyi destek olabilseydik, ne iyi olurdu valla. Zor olmayan bişey istedi en azından oğluşum, yapıyorum şimdi canımcım.
Koçişimede sordum akşama yemekde yapacağım birazdan. Geçen gün eşimin anneannesi yapmış da pek hoşuma gitti,2. kaseyi isteyemedim utandım onlarda sormayınca o günden beri yapayım bari diyordum
ööle oldu artık hayatm ya pzt beraber gidicez kısmetse...
demek uyuyakaldın yawrum, yordumu seni elma kurdu ohh afiyet olsun, yemekler tatlılar yapılcakmış, yarasın kuzucuğuma

sabahtan bi yorgunluk vardı hayatım,uyumuş kalmışımşok oldum ne telefon çaldı ne mail geldi ee ev hanımı oldum yarı yemetir tatlıdır yapmaya başladım iyice. olsun bitanem pazartesi gitmiş olursun artık

adacım ya gecen konustuk bunları canım sakın utanıp bırsey ıstememezlık yapma olur mu canım mınıgın ıstemıs begenmıs ıkıncı tabagıda ıste bakma sen onlara sormayı akıl edememısler sana sen ıste hamılelıkde utanma olmaz

canım evet konuşmuştuk da o gün masada en son ben kaldım, birde kimse bişey demeyince isteyemedim nedense:26:kayınvalidem de vardı ama akıl edemediler demekki, hani içim kaldı derler ya öyle olmadı canım o yüzden tekrar istemedim.

aksınede neden blmıorm ama hıc umudum yokben canm sanki ilk denemede olmuycak gıbı
kısmet hayatım hiç belli olmaz belki süpriz yapar bebişin bu ay sana
kızlar bi yorgunluk hissi varki sormayın ya uyukluyorum resmen ya, sağlıkocağından gelecekler zorla kalktım ortalığı topladım .
ayyy canım benim havalar artık bahara döndüya bahar yorgunluğu başlar hele birde hamile olunca tam oldu yani
canım bende bunu dün günde duydum banada söylediler hiç unutmuşum size söylemeyi bende hamileyimi spariş verecem ama bizde ev no yok anneminde yok herkeste cep tlf olunca acaba kayınvaldemlerinkini versem olurmu ki yada dediğiniz gibi kafadan bir numara sallasam sürekli aramasalar
canım sen değerinin düşüklüğüne aldırma doktor normal demedimi sana geç dölleme olmuştur seninkide hem şimdiye baya yükselmiştir değerin zaten
canım ne güzelyarın 2randevu bulmuşsun aynı anda doktorda olacaktık ama kısmet değilmiş bencede elşinle birlikte git ve zaten elinizden geldiğince konturollere birlikte gidin çünkü biz bayanlar hamile olur olmaz anne oluyomuşuz ama erkekler bebek doğuyunc yaşayarak babas oluyomuş bunu daha erke kılmak içinde mutlaka konturollerimizi eşlermizle olmalıymışız onlarada öylelikle hissediyolar baba olacaklarını bi nevi babalığa hazırlanıyolar bu aşamalarda eşlerinin yanında olunca

ayyy keşke hepimiz aynı ilde olsaydıkya nasıl güzel olurdu baştan böyle arkadaşlık kurcağımızı bilseydik il ayrımı yapardık şimdi ben sizden bir gün haber almasam naparım meraktan

yaramaz bebeğin yaramaz anne ve babası heralde bebğinizde size çekecek yaramazlık konsunda siz ne kadar çok çektirmişseniz annenize bebeğinizde size çektiri kaçınılmaz son mesela ben 2 ebeyle sabahtan akşama zor doğmuşum gelin gerisini siz düşünüz
neyse canım sütlaca doymadın ve istemedinmi çok ayıp hiç utanma hem onlar yabancı değil kaldıki yabancı olsalarda sen iki canlısın çekinme iste ben her gittiğim yerde karnım tokda olsa nefsin çekmesin diye ağzıma tıkıştırıyolar bir lokmada olsa ye diyolar
kızlar siz paça çorbasını bilirmisiniz bilmiyorum bizim buralarda yapılır ve ben hiç ama hiç sevmem ağzıma sürmem o derece geçen kayınvaldemlere gittiğimizde yapmıştı ama esin sen sevmezsin ama napacaz içmende gerek çok faydalı dedi biraz koy deneyeyim dedim bir içtimki sormayın ikinci kaseyide istedim beni bırkın eşim kayınbabam felan nasıl şaşırdılar afferin kızım diyor
ette sevmiyorum biliyosunuz daha önce konuşmuştuk ama bir güzel geliyor kokusu dışardan onuda yiyorum anneme diyorumki bunu benle alakası yok bebek istiyor annemde tabi diyor senin et yediğin görülmemişki
inşl bebeğim sayesinde etide sevecem

akşam bir esinciğim girmiş diğer kızlar nerelerdesiniz bakim

ayyy bugün büyük gün halevin halayı için allhın ıznıyle guzel haberlerle gelecek ınsallah

erica acaba kırmızıları gordumu gormedıyse test yapacaktı sanırım ınsallah onun halayınıda cekerız bugun

narcım senın doktor randevun nasıl gectı guzelım

yıldızcım annene cıtlattın mı hamıle oldugunu?

adacım,melikecim,nurcum sizler nasılsınız kızlar?

öğlen yapacağımız halaya sevde de katılsa keşke:26:

umutsuzluga kapılma ericacım sakın adet belırtılerı ıle hamılelık belırtılerı ayırt edılemıyor guzelım ınsallah gebelık belırtısıdır senınkıler

günaydın canım bende gelen giden bsey yok teste yapmadm hazır hssetmedim kendımı beklemeye karar verdm.umarm diğer kızlarn halayını çekeriz...

günaydın arkidişlerrrrrrrrrrrrrrrr

ben kanımı çektirdim geldim sonucu 11-11,30 gibi öğreneceğim arayıp bakalım Allahım utandırmaz inşallah ve meleklerimin benimle olduğu haberini alırım inşallahhhhhhhh dün akşam 3 kere Yasin Suresini okudum ve her mübin'den sonrada 7 kere Mübin duasını okudum Allahım kabul eder inşallahhh

aferin aferin bak bende yemezdim mesela hazır olanları var kocişim çok sever bi kere aldı tadına bakim dedim o bakış benimde hoşuma gitmişti, senin miniş bu gidişle sevmediğin herşeyi sana paşa paşa yedirtecek gibi iyi olur iyi maşallah

ayyy bugün büyük gün halevin halayı için allhın ıznıyle guzel haberlerle gelecek ınsallah

öğlen yapacağımız halaya sevde de katılsa keşke:26:

günaydın canım inşallah güzel haberlerimi paylaşmamı nasip eder güzel Rabbim evet keşke Sevdemizde olsaydı

günaydın canım bende gelen giden bsey yok teste yapmadm hazır hssetmedim kendımı beklemeye karar verdm.umarm diğer kızlarn halayını çekeriz...

günaydın canım boşver bekle yarınada gelmezse adetin ve istersen yarın sabah yaparsın testi hayırlısı olur inşallah tatlım

hadi bakalım tatlım heyecanla beklıyoruz:) öyle yapıcam canım ama hazır hssedersem kendımı bakalım bugun gelckmı kırmızılar:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…