Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayyyyyyyy teşekkür ederim tatlım Allahım ağzınızdan duydun inşallah bende hamişimdir herkes koca göbüşlü olur inşallahhhhhhhh
aminnnnn aminnnnn aminnnnn

doğru ya kuzu şirket hattını verirsin ay ben pek saf gibi kendi bilgilerimi verdim, numarayıda kafadan atsan bile olur dimi ya
kuşum kapatıyordum emme açtım önümüzü işte herkescikler hamiş kaldı ve kalmaya devam edecekkk
tabi güzelim ya güvenilmez valla geldi gittiler bile 2 tane öğrenci kız da gelmiş 3-5 soru sordular gittiler, farklı bişey öğrenmedim yani.

slm kızlar az önce geldım tam geçmısı bıtırdım yazacekken, kör olasıca elektırık gene gıttı şimdi geldı allahtan daha bısey yazmamıstımm :)

yıldızcımmmmm sevındım hayatım değerım bayabı guzel çıkmıs ıkızmı acaba?

kızlar benı yanlıs anlamıssınız ben haftaya çarsamba gıdıcem kesemızı gormeye. benım merak ettığım benım değerım neden duduk çıktıkı acaba ya. kafamı takıyom buna ıns hayırlısıyla keseyı bebeğimi ve kalp atısını duyabılsemm bır an önce. rahatbı nefes alsam

kızlar kusura bakmayın elektırıkler gıdınce herseyı unuttum bı yıldız kaldı aklımda, ama geçmişe bıdaha donucem bakalım tazeleyelım hafızamızı

canım benim yinemi gitti elektrikler, canım merak etme değerin yükseliyordur ,için rahat etmezse tekrar verirsin kaN. Herkesde aynı olmaz güzelim, belki geç döllenme olmuştur haftaya kesenizi görünce rahatlarsın bitanem

bende bu hafta carsamba gıdeceksın sanmıstım canım yanlıs hatırlıyormusuz demekkı:44:

walla ben böle durumlarda hep şirket hattını veriorum bilmediğim no oluncada arkadaşlara açtırıyorum, toplantıda diolar iyi oluyo kuzucum, hakkaten kafadan atsak bile olurmuş, bak o hiç aklıma gelmedi
aman iyi gelip gitmişler hemencik.. o kadar tecribeli olduk ki şekerim, yeni bişi zor öğreniorum walla

hoşgeldin bitanem, demek elektrikler gitti gene . değerim çok şükür güzel çıktı nurcum saolasın hayatım. haa bak biz bugün hatırlıoduk gününü, yanlış olmuş.. güzelim neden stres ediosunki kendine senin değerinde ne var ki.. Allaha şükür hamişsin ve katlanmıştır değerin sen hiç merak etme kuzucum içini ferah tut emi canım benm sen 1 keremi yaptırmıştın kuzum testi, 2 kere mi?
kafaya takcak bişi yok, inş haftaya kesenizi görüp sonrada kalp atışını duyacaksınız kuzucum

kızlar eşim mail atmış, cuma öğleden sonra için izin alabilirim diye.. bende aradım doktoru full dolu cuma günü, cmt dedim full dediler perş 14:00 e verebiliriz dediler. kapadım eşimi aradım, perş olmaz izin alamam dedi, çok yoğunum dedi, pzt ye al dedi(cmt de dolu diyince) bende sen gelme o zaman, ben giderim didim yüzüne kapadım sonra burdaki arkadaşlar senle gelmek istiyo, birazda sen anlayışlı ol dediler, o sırada eşim de aradı, yanında olmak istiyorum ama izin alamıorum, pzt gitsek ne olur dedi... bişi diemedim. pzt de anca 16:00 ya alabildik....
accık daha bekleyecez yaniii
sinir oldum haaa ama bi taraftanda eşimle gitmek istiyorum ve o da yanımda olmak istiyo, mecburen erteledik canlarım :97:

olsun bakalım kuzum eşinde haklı tabisi heran yanında olmak istiyor heranı birlikte paylaşın boşver sadece kendine dikkat et pazartesiye kadar canım

pazartesi cok gec olmus ama guzelım yapacak bırsey yok hem doktorda doluymus hemde esınde yanında olsun kuzum yaa oda ıster gormeyı

olsun bakalım kuzum eşinde haklı tabisi heran yanında olmak istiyor heranı birlikte paylaşın boşver sadece kendine dikkat et pazartesiye kadar canım

pazartesi cok gec olmus ama guzelım yapacak bırsey yok hem doktorda doluymus hemde esınde yanında olsun kuzum yaa oda ıster gormeyı

aslında yarın vardı ama eşim izin almam imkansız dio ve gelmek istiyorum dio. bişi diemedim, ben kendimde giderdim aslında ama onu da istiyorum. vardır herşeyde bir hayır belkide...

eğer yarın gitseydim halevin halayına yetişemezdim uslu uslu beklerim pzt ye kadar ne yapayım

madem doktorunda doluyms canım bekleyın esınıde anlamak gerek yannda olmak istemesi gayet normal o onunda mınıgı olucak :)

tamam o zaman sekerım sakın yorma kendını ama hafta sonu dınlen ne gezmelere gıt nede ıs yap tamam mı kuzucum daya bacaklarını koltuga uzan dur fılm seyret falan dınlen yanı tamam mı

ay kuzum senin miniğin benim halayımdan daha önemli ama kocişin yanında olmak istediği için azcık beklicen artıkn ve inşallah halayımız çekeriz yarın çok merak ediyorum ne kadar sakin dursamda :18:

cicişler bu arada kasıklarmda bi sızlama var adet oldum olucam yani eli kulağnda bence:44:

belirtilerine takılma tatlım geleceği varsa bian önce gelsinde bizleride heyecanlandırmasın kırmızıların ama en önceki temennimiz kırmızı halı yerine minnak bi bebiş haberi ama hayırlısı olsun tatlım

madem doktorunda doluyms canım bekleyın esınıde anlamak gerek yannda olmak istemesi gayet normal o onunda mınıgı olucak :)

cicişler bu arada kasıklarmda bi sızlama var adet oldum olucam yani eli kulağnda bence:44:

beklicez kuzum, kısmetse pzt gidicez.. ilk başta uyuzluk yaptım ama sonradan kabul ettim
dur bakalım adet ağrısı ile hamileliği asla ayırt edemezsin, ayy inş gelmezde testlerinde çift çizgiyi görürüz yawww

tamam o zaman sekerım sakın yorma kendını ama hafta sonu dınlen ne gezmelere gıt nede ıs yap tamam mı kuzucum daya bacaklarını koltuga uzan dur fılm seyret falan dınlen yanı tamam mı

yok yok yormam şekerim zaten annem bugün bana geliyo, iş yaptırmaz gelince ama durumlardan da haberi yok olmazsa çıtlatırım ona ucundan zaten bugün kadın vardı ev temizlendi, dinlenirim haftasonu merak etme sen bebişim

ay kuzum senin miniğin benim halayımdan daha önemli ama kocişin yanında olmak istediği için azcık beklicen artıkn ve inşallah halayımız çekeriz yarın çok merak ediyorum ne kadar sakin dursamda :18:

walla halevim Allaha şükür ben kan testiyle varlığını öğrendim benim miniğin
şuan gerçekten senin miniklerin daha önemli kuzucum inan bana heyecanımız hat safhada, inş Rabim yüzüne gülecek bitanem
bende beklicem pzt artık yapcek bişi yok kuzucum

sağol Yıldızım inşallah Rabbim yüzümüze gülerde meleklerimin hayırlı haberlerini almamı nasip eder

baya bi hisseettim cicişlerim agrıyı ya hani insanın içine doğar ya adet agrısı gbi hsseettim hayırlısı Allahtan insallah dediğinz gbi olr ama ynede pek umudum yok

umutsuzluga kapılma ericacım sakın adet belırtılerı ıle hamılelık belırtılerı ayırt edılemıyor guzelım ınsallah gebelık belırtısıdır senınkıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…