cicişlerim ya arastrdımda bat 3-5 gun sonra bile yapanlarda cıkamayablıyormus pozitf sonuc idrar testnde hamiş oldkları halde.diyorum yarın drek kan testımı yaptrsam yoksa p.tesiyi falanmı beklesem?
ayy esin çok güldün beni, Allah seni güldürsün... delikteki deveyi bulup çıkarannerden buluosun bu lafları alemsin kuzucum, sen çok yaşa...
lekelenme felen yok kuzum sadece sancım var, ablamın çok şükür iyi bişeyi yok, biraz kanaması olmuş ilk zamanlar ama geçti şimdi Allaha şükür bişiyi yok. sürekli wc deyim bende bişi olmasın die, çok korktum walla esinim :26:
haklısın canım birden bitmiyor azalarak geçiyor neyse buna şükür dün sormuştum sende cevaplamışsında yazmayı unutmuşum canım salı gidicen demek doktora inşl hayırlı haberler getirirsin sendecanlar günaydın, oyy halevim kanını vermiş bile Rabbim dualarımızın ,okuduğun yasinlerin hürmetine miniklerin gelmiş olsun. Az kaldı zaman bakalım inşallah yüzünüzü güldürür Allah bu seferr.
Yıldızcım anene söylemedin demek olsun güzelim muayene ol sonra söylersin ablan bile 9 haftalıkken söyledi, haklısın cicim hamişken utanmamak gerekiyor ama bi daha olmaz inşallah.
Esincim maşallah canım senin yaraömaz da sana et yedirtiyor demek ne güzel maşallh, bugün göreceksiniz hayırlısıyla dünde yazmıştım bi anda pat diye bitmiyor bulantılar daha 12. haftadasın ben 15. haftada kustuğumu biliyorum , azalarak yok oluyor güzelim istersen mide bulantısı için ilaç alabilirsin belki sende işe yarar,
Ranacım aferin yinede çalışma olmuş güzelim, ama bende kızdım valla pat diye misafirmi gelir hiç , düşünememişler demekki. Birde çalışan bayansın sen. Şimdiye kadar hiç çat kapı gelmediler bana ,hep ararlar öyle. ama hep derim baştan beri çalışıyor olunca ararsanız daha iyi olur evde de olmuyoruz bazen gelirseniz biz olmazsak üzülürüz falan
Ericacım testi ne zman hazır hissediyorsan o zaman yap güzelim
Narım nerdesin kuzum gelmedin merak ediyoruz nasıl geçti dr gününüz
sevdemizde gelir belki dün gelmişti.
canım doktorunun maşallahı var gerçekte çok güzel açıklamış bu ay başlıyorsunuz demek aşılamaya inşl canım ilk seferde tutar başka işlere gerek kalmadan göbişine bir melek konuverir dularımz seninle iğneleride kendin yapacan demek yine allah kolaylık versin tatlımfıstıklarrr günaydınnnn işallah çok güzel bir Perşembe günü yaşıcaz bugün tamamen sizinim çok rahat odamız denetleme sonrası keyif yapıyım biraz dimi ama
Doktor maceramı anlatıyım hemen size. Gittik eşimle doktorum üzüldü tabi sağdan yumurtladığım ay hamile kalamamama. Neyse dediki ilaçla arttırıcaz yumurta sayısını sağdan bir yumurta çıkarsa aşılama dedi. Daha ben ağzımı açmamışken kendi dedi. Ultrasonda baktı her şey gayet güzel dedi. Puregon iğne verdi yumoşlar için gübektennn gene kendim yapcemm pazartesi de bakcak büyümüşmü diye sağdan çıkarsa aşılama yapcak. Dedimki eşim biraz daha beklesekmi diyordu ben de hemen yapalım istiyordum diye. Doktor da o da bir seçenek ama beklemek bişey kazandırmaz dedi. Bu durumlarda geçen zaman yıpratıcı olmaya başlar bir süre sonra dedi. Bu arada spermler için de önceki doktorumuz kadar iyimser konuşmadı aşılama tutmazsa değerler de yükselmemişse üroloğa yönlendiricem dedi. Bir de gebelik oluşmazsa bir süre daha laporoskopi iyi olur kapalı tüp için didi. Çünkü tamamen bitikse tüp, bağlanması gerekirmiş yoksa sıvı dolup içindeki asit rahime akarmış o da gebeliği engellermiş. Şimdilik bunlara gerek yok dedi. Zaten gebelik oluşursa sonraki şeyler bunlar hep dedi. Bi tane olsun da 2. 3. hemen gelir ardından kolayca dedi.Bakalım artık aşılama yolundayız iğne 260 tl ama anlaşmalı eczanesinden 160 a aldık. Aşılama da 400 civarıymış galiba işallah sağdan yumoşum çıkarda bu ay hayırlısıyla yaparız aşılamayı. Dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım
ayy esin çok güldün beni, Allah seni güldürsün... delikteki deveyi bulup çıkarannerden buluosun bu lafları alemsin kuzucum, sen çok yaşa...
lekelenme felen yok kuzum sadece sancım var, ablamın çok şükür iyi bişeyi yok, biraz kanaması olmuş ilk zamanlar ama geçti şimdi Allaha şükür bişiyi yok. sürekli wc deyim bende bişi olmasın die, çok korktum walla esinim :26:
ilahi esin gerçekten bende çok güldüm delikteki deveyıldızcım canım sancıların çok normal rahmine tutunmaya çalışıyor ordaki damarların hareketi derken bu ağrılar çok normal ben bile arada karın ağrısı hissediyorum hala, hele dün arkasından bide ıslaklık hissettim kalbim duruyordu sanki çok korktum, bu korkular olacak güzelim ben hala atamadım hala sabah kalktığımda bakıyorum, hala kaybetme korkum var ama önemli olan bunu strese dönüştürmeden yaşaman. Bizler geç bulunca ister istemez kaybetme korkusuyla birlikte yaşıyoruz, inşallah miniklerimize bişey olmayacak, sağ salim kucaklarımıza alacagız
Halevim aradın demek ,valla haber gelir diye kalkıp evimi toplayamıyorum. İnşallah hayırlı sonuç gelir
Ranacım valla sevindim adınıza misafir gelse bile aksatılacak bi görev diilll çünkü
sen erken olan testi yap kuzum önce, sonrasında kan testi yaptrırsın bence
harika yaa, çok güldüm gerçekten... hatta ööle bi gülmüşümki ofistekiler noldu dediler
tuttum bu lafı :129::129:
bu ev testlernde yanlma payı cok yuksekmıs canım ya önce huzne ugramak ıstemıorm bakalım kocişle konusymda bi
ayyy canım benim seni böyle güldürebildiysem ne mutlu bana gerçekten var bizde öyle laflar eee yıllardır duyulupta öğrendiğimz laflar olduğundan bize değişik gelmiyor ama bak sen ilk defa duymuşsun yeri geldikçe başka laflarımızıda kullanırım arada
yine sen bilirsin canım tabi ben sadece erken olanlarda öğrenebilirsen iyi olur anlamında dedimkan testine boşuna para vermezsin die ama eşinle konuş kararlaştır bencede, hayırlısı olsun kuzum
ayy söle söle şeker, çok güzel laflar çıkacağa benzio senden
ayy yaramaz çocukta zor walla, baksana şımarık büyüttüler diosun...
ayyy çatliyiciğimmmmmm, işi gücü bıraktım, refresh yapıom pc de
aynen canım ya parmağım f5 e yapstı
halevcim toplantıyı 12 ye çektiler, yok mu bacım haber
ayy gidemem haber almadan heralde
ay kuzum aramadılar yaaaaaaaaaaaaa kesin ben yemekteyken ararlar haaaaaaaa
ayyyyyy şimdi çatlıcam halev sanki ben yaptırdım tüp de onun sonucunu bekliyorum valla :18:
ericacım bence de erken olan testi yap sen sonra kan testi negatif olursa insan daha beter yıkılıyo benim fikrim canım
yıldızım şekerim üzülme tatlım korkma tutunmaya çalışıyor miniğin şitrese sokma böcüğünü zaten halev için kıpır kıpr olmuştur o da orda
kızlar çok sağolun gerçekten doktoruma minnettarım süper bir adam maşallah diyim eşim de sevdi neyseki işallah tek seferde tutart da başka bir şeye gerek kalmaz ama allahım bu doktoru vesile yapcak bana hissediyorum
adaaaaaa aşılamayla ilgili ihtiyacım var sanaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?