Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

cicişlerim ya arastrdımda bat 3-5 gun sonra bile yapanlarda cıkamayablıyormus pozitf sonuc idrar testnde hamiş oldkları halde.diyorum yarın drek kan testımı yaptrsam yoksa p.tesiyi falanmı beklesem?

cicişlerim ya arastrdımda bat 3-5 gun sonra bile yapanlarda cıkamayablıyormus pozitf sonuc idrar testnde hamiş oldkları halde.diyorum yarın drek kan testımı yaptrsam yoksa p.tesiyi falanmı beklesem?

sen erken olan testi yap kuzum önce, sonrasında kan testi yaptrırsın bence

ilahi esin gerçekten bende çok güldüm delikteki deve yıldızcım canım sancıların çok normal rahmine tutunmaya çalışıyor ordaki damarların hareketi derken bu ağrılar çok normal ben bile arada karın ağrısı hissediyorum hala, hele dün arkasından bide ıslaklık hissettim kalbim duruyordu sanki çok korktum, bu korkular olacak güzelim ben hala atamadım hala sabah kalktığımda bakıyorum, hala kaybetme korkum var ama önemli olan bunu strese dönüştürmeden yaşaman. Bizler geç bulunca ister istemez kaybetme korkusuyla birlikte yaşıyoruz, inşallah miniklerimize bişey olmayacak, sağ salim kucaklarımıza alacagız

Halevim aradın demek ,valla haber gelir diye kalkıp evimi toplayamıyorum. İnşallah hayırlı sonuç gelir
Ranacım valla sevindim adınıza misafir gelse bile aksatılacak bi görev diilll çünkü

haklısın canım birden bitmiyor azalarak geçiyor neyse buna şükür dün sormuştum sende cevaplamışsında yazmayı unutmuşum canım salı gidicen demek doktora inşl hayırlı haberler getirirsin sende
canım doktorunun maşallahı var gerçekte çok güzel açıklamış bu ay başlıyorsunuz demek aşılamaya inşl canım ilk seferde tutar başka işlere gerek kalmadan göbişine bir melek konuverir dularımz seninle iğneleride kendin yapacan demek yine allah kolaylık versin tatlım

amin canım ama öyle napim bir dk duracağı yok bütün odaları geziyor bişeyler çıkarıp getiriyor sinir oluyorum sürekli yapma demekten birde kızınca ağlıyor insanı suçlandırıyor o yüzden bişede diyemiyorum çok şımarık büyüttüler yoktan anlamıyor çocuk bana çok ters geliyor
inşl sende ablana çekmişsndir bulantı kusma olmadan atlatırın canım demek ablanın başta kanaması oldu neyseki çok şükür atlatmış o günleri zor geçmiştir

halevim aradın demek daha çıkmamış bekleriz canım aramalarını napalım

ayy adacım, garip oldum bugün ya, hep bi ağrı hep bi ağrı, geçenkide ööle düşmüştüya ondan korktum çok :26: ama inş tutunma ağrılarıdır onlar, kötü düşünmek yok tamam kuzum bebeklerimiz sağlıklı ve bize tutunuyolar inş

harika yaa, çok güldüm gerçekten... hatta ööle bi gülmüşümki ofistekiler noldu dediler
tuttum bu lafı :129::129:

ayyy canım benim seni böyle güldürebildiysem ne mutlu bana gerçekten var bizde öyle laflar eee yıllardır duyulupta öğrendiğimz laflar olduğundan bize değişik gelmiyor ama bak sen ilk defa duymuşsun yeri geldikçe başka laflarımızıda kullanırım arada

bu ev testlernde yanlma payı cok yuksekmıs canım ya önce huzne ugramak ıstemıorm bakalım kocişle konusymda bi

yine sen bilirsin canım tabi ben sadece erken olanlarda öğrenebilirsen iyi olur anlamında dedim kan testine boşuna para vermezsin die ama eşinle konuş kararlaştır bencede, hayırlısı olsun kuzum

ayy söle söle şeker, çok güzel laflar çıkacağa benzio senden
ayy yaramaz çocukta zor walla, baksana şımarık büyüttüler diosun...

anladım canım saol dediğim gibi kocişle konusuym bi bugunde gelmezse bseyler yaparm artık

ayyyyyy şimdi çatlıcam halev sanki ben yaptırdım tüp de onun sonucunu bekliyorum valla :18:
ericacım bence de erken olan testi yap sen sonra kan testi negatif olursa insan daha beter yıkılıyo benim fikrim canım
yıldızım şekerim üzülme tatlım korkma tutunmaya çalışıyor miniğin şitrese sokma böcüğünü zaten halev için kıpır kıpr olmuştur o da orda
kızlar çok sağolun gerçekten doktoruma minnettarım süper bir adam maşallah diyim eşim de sevdi neyseki işallah tek seferde tutart da başka bir şeye gerek kalmaz ama allahım bu doktoru vesile yapcak bana hissediyorum
adaaaaaa aşılamayla ilgili ihtiyacım var sanaaaaaaaaaaa

ay kuzum aramadılar yaaaaaaaaaaaaa kesin ben yemekteyken ararlar haaaaaaaa

kahretsin çıkmak zorundayımmmm şimdi ben arıcam o kan verdiğin merkezi hadi gariiiiii çatladık dicem
halevim çıkıorum şimdi ama dönüşüm muhteşem olucak inş. öpüldün bebeğim

ay valla ağzımdan aldın halev kesin hepimiz yemekteyken yıldız toplantıdaylen esin doktora gitmişken falan ararlar offf pofff aman iyi sonuç çıksında bekleriz biz

tamam cicişlerim ikna oldun yarın sabah erken testı yaparm tabi yarn sabaha kadar kırmzıyı görmezsem ondan snrasnada sonra bakrım artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…