Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ah kuzum benim çat kapı yapıldınız demek ki neyseki anneanneside gelmiş bu da bişeydir nede olsa yaşlı insanın uykusu erken gelir ve aferin kocişi uyutmamışsın oklavalarımız hazırda bekliyordu pressed da inşallah vesileniz olur Yıldızımın ki gibi inşallah tatlım

günaydın Esincim inşallah medillerinizi havada bırakmam canlarım Allahımın izniyle ve hayırlısıyla akşama kadar halay çekeriz inşallah,
bide bana sor içim bi yandan pır pır heyecandan bi yandan da dizginlemeye çalışıyorum inşallah Rabbim kabul görür dualarımızı da hayırlısı ile herkesi sevincime ortak edebilirim özelliklede eşimi sevindirmeyi çok istiyorum ya herşeyden önce hayırlısı olsun,
evet cnaım bebğin için yiyeceksin zaten napacaksın sonuçta içerde gelişiyor önce inşallah sende güzel haberlerle gelirsin kontrolden canım

ne olursa olsun güzelim, bi telefona bakar yani, geldiklerinde evde olmayabilirdiniz, çalışma olabilirdi.
ay bende senin tam tersin, çok tahammülsüz oldum, herşeye sinirleniyorum, bağırmak çağırmak istiyorum :82: neyse gelip geçti boşver

canlar günaydın, oyy halevim kanını vermiş bile Rabbim dualarımızın ,okuduğun yasinlerin hürmetine miniklerin gelmiş olsun. Az kaldı zaman bakalım inşallah yüzünüzü güldürür Allah bu seferr.
Yıldızcım anene söylemedin demek olsun güzelim muayene ol sonra söylersin ablan bile 9 haftalıkken söyledi, haklısın cicim hamişken utanmamak gerekiyor ama bi daha olmaz inşallah.
Esincim maşallah canım senin yaraömaz da sana et yedirtiyor demek ne güzel maşallh, bugün göreceksiniz hayırlısıyla dünde yazmıştım bi anda pat diye bitmiyor bulantılar daha 12. haftadasın ben 15. haftada kustuğumu biliyorum , azalarak yok oluyor güzelim istersen mide bulantısı için ilaç alabilirsin belki sende işe yarar,
Ranacım aferin yinede çalışma olmuş güzelim, ama bende kızdım valla pat diye misafirmi gelir hiç , düşünememişler demekki. Birde çalışan bayansın sen. Şimdiye kadar hiç çat kapı gelmediler bana ,hep ararlar öyle. ama hep derim baştan beri çalışıyor olunca ararsanız daha iyi olur evde de olmuyoruz bazen gelirseniz biz olmazsak üzülürüz falan
Ericacım testi ne zman hazır hissediyorsan o zaman yap güzelim
Narım nerdesin kuzum gelmedin merak ediyoruz nasıl geçti dr gününüz
sevdemizde gelir belki dün gelmişti.

fıstıklarrr günaydınnnn işallah çok güzel bir Perşembe günü yaşıcaz bugün tamamen sizinim çok rahat odamız denetleme sonrası keyif yapıyım biraz dimi ama
Doktor maceramı anlatıyım hemen size. Gittik eşimle doktorum üzüldü tabi sağdan yumurtladığım ay hamile kalamamama. Neyse dediki ilaçla arttırıcaz yumurta sayısını sağdan bir yumurta çıkarsa aşılama dedi. Daha ben ağzımı açmamışken kendi dedi. Ultrasonda baktı her şey gayet güzel dedi. Puregon iğne verdi yumoşlar için gübektennn gene kendim yapcemm pazartesi de bakcak büyümüşmü diye sağdan çıkarsa aşılama yapcak. Dedimki eşim biraz daha beklesekmi diyordu ben de hemen yapalım istiyordum diye. Doktor da o da bir seçenek ama beklemek bişey kazandırmaz dedi. Bu durumlarda geçen zaman yıpratıcı olmaya başlar bir süre sonra dedi. Bu arada spermler için de önceki doktorumuz kadar iyimser konuşmadı aşılama tutmazsa değerler de yükselmemişse üroloğa yönlendiricem dedi. Bir de gebelik oluşmazsa bir süre daha laporoskopi iyi olur kapalı tüp için didi. Çünkü tamamen bitikse tüp, bağlanması gerekirmiş yoksa sıvı dolup içindeki asit rahime akarmış o da gebeliği engellermiş. Şimdilik bunlara gerek yok dedi. Zaten gebelik oluşursa sonraki şeyler bunlar hep dedi. Bi tane olsun da 2. 3. hemen gelir ardından kolayca dedi. Bakalım artık aşılama yolundayız iğne 260 tl ama anlaşmalı eczanesinden 160 a aldık. Aşılama da 400 civarıymış galiba işallah sağdan yumoşum çıkarda bu ay hayırlısıyla yaparız aşılamayı. Dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım

hoşbulduk bitanem inşl canım sen gör o zaman ondan sonra söyle inşl canım geçer sıramıda savdım zaten sana nura siz başlayın şaka bir yana benimde 6haftaya kadar bişe yoktu belki seninde öyle olur yada ,nşl hiç olmaz ablanın nasıl geçiyormuş canım bide acaba annen nasıl geçirdi hamileliklerini çünkü benim annemde ablamda aynı benim gibi ben çekmişim onlara
karın ağrısına korkma bitanem benimde arada oluyor belimde ağrıyor arada normalmiş bunlar doktorlar kan görmeden korkulacak bişe yok diyolar gerçi lekelenme tarzında kandanda bişe olmuyor şükür bebeğin içinde büyüyor
ayy canım biliyomusun bende hamile kalmadan 1ay öncesine kadar böyle sakinlemeye başlamıştımkendimde öyle farkettim mesela hayınvaldemler geldiklerinde benim pırıl pırıl tertemiz evim dağıtılıp gidilmiş oluyordu eltimin çocuğununda 1dk duracağı yok delikteki deveyi bulup çıkaran cinsten sinir olurdum eskiden şimdi daha sakinim sallamıyorum aman diyorum ne kendimi sinire kyuyomuşum bi temizliğe bakar ucu
amin bitanem inşl akşama kadar halaylar çekilir umarım eşinede verirsin müjdeyi bayram yaparız bugün
yiyorum canım bebeğim için inşl bende güzel haberlerle gelirim
ay kızlar yaaaaaaaaa 11,30a doğru aramayı düşünüyorum çünkü sonuçtan çoooooookkkkkkkk endişeliyim:18::18::18:

bencede canım sonuç çıkmış olsun diye 11.15 11 .20den sonra ara az daha heyecanlanalım nolacak

ay kızlar yaaaaaaaaa 11,30a doğru aramayı düşünüyorum çünkü sonuçtan çoooooookkkkkkkk endişeliyim:18::18::18:

kuzum benimmm sen ne zaman rahat hissediyorsan o zaman ara bitanem,çok strese sokma olurmu güzelim biliyorum çok zor düşünmemek ama inşallah hayırlı sonuç gelir.

hoşgeldin kuzucum, az kaldı halevimizi beklioruz bakalım
yok daha sölemedim bebeğim bi doktora gidelimde hayırlısı bakalım, bide bugün karnım çok ağrıyo, çok korktum :26: inş bişi olmaz dk başı wc deyim, kanamammı oldu acaba die, garip bi korku sardı beni, Allahım inş hayırlara çıkarır.

hoşgeldin bebişim, ay maşallah ne güzel haberlerle geldin kuzummmmm inş sağdan yımırtlarsında aşılaman hemen olur güzelim. doktoruna gerçekten bayıldım, ne güzel hemen kendi demiş aşılama die... iğnelerini kendin yapacan demek yine, alıştın sen zaten kuzucum aman inş tüplerle ilgili bişeye gerek kalmadan kendiliğinden gelecek meleğin
dualarımız hep birbirimizle

HAYIRLISI OLSUN CNIM BENM İNSALLAH CIKAR YOMUSUN BASARYLA SONUCLANR ASILAMAN BAK NE GZL 1İ OLNCA ARKASI KOLAY GELRMS DUZİNE YAPARSNZ:d DUALARMI EKSK ETMIORM CANIM INSALLAH HEPİMİZİN MELEKLERİ GELICEK...

ayy esin çok güldün beni, Allah seni güldürsün... delikteki deveyi bulup çıkaran nerden buluosun bu lafları alemsin kuzucum, sen çok yaşa...
lekelenme felen yok kuzum sadece sancım var, ablamın çok şükür iyi bişeyi yok, biraz kanaması olmuş ilk zamanlar ama geçti şimdi Allaha şükür bişiyi yok. sürekli wc deyim bende bişi olmasın die, çok korktum walla esinim :26:

canlarım aradım ben ama sonucum çıkmamış daha zaten çıkınca onlar arıyorlarmış :18::18::18: Allahım hayırlısı ile meleklerimin müjdesini verir inşallahhhhh

hoşgeldin Adacım sağolasın amin inşallah mübarek günün ve okuduğumuz duaların hürmetine Rabbim hayırlısıyla meleklerimin müjdesini verdirir

hoşgeldin tatlım çok şükür denetleme bitmiş ohhhhhh keyif günün olsun bugün inşallah tatlım güzel haberler vermeyi bende çok itiyorum ama Allahım hayırlısını nasip etsin

drun bence çok güzel aydınlatıyor seni ve hiç de negatif konuşmuyor maşallah canım hadi bakalım inşallah ilk ve son aşılaman olur Adacımız gibi Rabbim gönlünün muradını bu ay nasip eder inşallah canlarım hepiniz dualarımdasınız hamiş olan olmayan Allahım kabul eder inşallah

inşallah canım yaaaaaaaaa inşallah kanımı alan hemşire en az 3 en fazla 5 saat sonra çıkıyor demişti kan sonuçları ama acil dediklerimiz de 1,30 saat sonra çıkıyor demişti sabah 8,30da verdim kanımı 10,30-11,00 gibi çıkması lazımdı ama hiçççççç önemli değil inan isterlerse akşam arasınlar ama yeterki güzel sonuç için aramış olsunlar Allahım şu mübarek günün hürmetine inşallah dualarımızı kabul görür de bizleri sevindirir inşallahhhhhhh

canım merak etmiştik seni , drun ne kadar güzel açıklamalar yapmış , tüp bitikse içinde asit oluşurmuş demek ya , bak neler öğreniyoruz daha. Bencede drunun önerdiği herşey çok doğru gibi geldi bana. Beklemeyin canım boş yere, Rabbim nasip eder sizede ilk seferde inşalalh. Boşuna yıpranmamış olursunuz .dualarımız seninle tatlım , ne zaman gideceksin dra bi daha

aynen öyle canım güzel haber versınlerde aksama kadar da bekleriz.allahım duysun sesimizi

korkuların çok normal tatlım keşke hamilelikle adet belirtileri aynı olmasaydı ikisini ayırt etmek çooooooooookkkkkkkk zorrrrr sende merak etme hiçbişi olmayacak bu sefer kuzucuna Allahım onu koruyacak ve sağsalim kucağına almanı nasip edeecek bugünlerde geçecek inşallah veeeee koccaman göbüşlü bi hatun olacaksın

aman canım dediğin gibi güel haber versinler bekleyelim akşama kadar

aynen ööle canım, malesef belirtiler aynı, diğeride kanamayla gittiği için karnım ağrıyınca korktum birden :26:
AMİNNNN kuzum inş hepimiz koca göbekli hatunlar olacazzzz

canım yaa evet yaptık calısmamızı neyse ya geldıler gıttıler neyse artık zaten uzun bır sure daha gelmezler 3 ay falan

canım ne guzel haberler bunlar canım yaa asılama olacaksın demek hadı bakalım ınsallah sagdan yumurtan olusurda ılk seferde tutar kuzum hayırlısı olsun

canım ınsallah benımkıde oyle sakınlesmelerden olsun ınsallah valla eskıden cok takardım kafama surat asardım ama aksam oyle olmadı nedense yaa ınslallah mınıgımın sakınlıgıdır ustumdekı:26:

yıldızcım esincim adanalı adanalılarda oyle laflar vardırkı sasar kalırsın valla
demı esıncım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…