bu ev testlernde yanlma payı cok yuksekmıs canım ya önce huzne ugramak ıstemıorm bakalım kocişle konusymda bi
canım stres yapma , istersen bikaç gün bekle, adetin gelmezse evde test yaparsın. genelde 2. çizgi silik çıkıyor çünkü. Kan sonucunda negatifi görmek insana daha çok koyuyor, yıldızcım da o yüzden demiştir,inşallah miniğin gelmiştir
ayyyyyy şimdi çatlıcam halev sanki ben yaptırdım tüp de onun sonucunu bekliyorum valla :18:
ericacım bence de erken olan testi yap sen sonra kan testi negatif olursa insan daha beter yıkılıyo benim fikrim canım
yıldızım şekerim üzülme tatlım korkma tutunmaya çalışıyor miniğin şitrese sokma böcüğünü zaten halev için kıpır kıpr olmuştur o da orda
kızlar çok sağolun gerçekten doktoruma minnettarım süper bir adam maşallah diyim eşim de sevdi neyseki işallah tek seferde tutart da başka bir şeye gerek kalmaz ama allahım bu doktoru vesile yapcak bana hissediyorum
adaaaaaa aşılamayla ilgili ihtiyacım var sanaaaaaaaaaaa
yavlular aramadılar üzgünüm yaaaaaaaaa sizide panik ettim ama bide beni görün hayır olur inşallah sonucumuz
şinçik yemeğe çıkıyorum ben görüşürüz canlarım afiyet olsun sizlere
yavlular aramadılar üzgünüm yaaaaaaaaa sizide panik ettim ama bide beni görün hayır olur inşallah sonucumuz
şekerim aşılamadan önce yada sonra yapmak gereken bişeyler varmı bu biiiiiiirrr ikincisi ağrılı bir işlemmiiii
bide çok komik ve saçma gelcek belki ama spermlerr karışırsa işlem öncesiii allahımmmmm çok evhamlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
halevvv dur gitme yimeğeeeee nayırrr nolamazzzzz ben bu heyecanla yemek de yiyemem kızımmmmm
şekerim aşılamadan önce yada sonra yapmak gereken bişeyler varmı bu biiiiiiirrr ikincisi ağrılı bir işlemmiiii
bide çok komik ve saçma gelcek belki ama spermlerr karışırsa işlem öncesiii allahımmmmm çok evhamlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
halevvv dur gitme yimeğeeeee nayırrr nolamazzzzz ben bu heyecanla yemek de yiyemem kızımmmmm
yaaaaaaaa ben gitmeden gelsin ama haber öğrenemeden gidersem çatlarım benyavlular aramadılar üzgünüm yaaaaaaaaa sizide panik ettim ama bide beni görün hayır olur inşallah sonucumuz
esincim adanalısın sen sende ne laflar vardır kımbılır aradabır soyle valla
allah ıyılıgını versın kız neler dusunmus nıye karıssın kuzum rahat ol ay cok guldurdun benı kuzum
ayol olurmu olur insan yapıyo onu da sonuçta offf ne biliyim saçmalamaya başladım iyice heyecanaın da etkisi var sanırım
ay yok şekerim neydi haberbenm asılama hakknda bı bılgm yok canım ama su sperm karsması falan taklma bunlara yok sa dunku gazete hbernimi gördnde takldın bunlra
bebişim bu soruların hepsini bende yaşamıştım , 1. öncesinde ve sonrasında yapman gereken şeyler olursa drun söylüyor sana zaten. Sonrasında drum 1 saate yakın yatırmıştı beni, bacak bacak üstüne koydurmuştu, çok ağır bi iş yapma demişti o kadar.
2. hiç ağrılı bir işlem değil canım sadece spekulum takılırken, onu da biliyorsun zaten onun acısına acı demeyiz dimi ya.
3. karışma ihtimalini bizde çok düşünmüştük ama inan boşuna, çünkü aynı anda birden fazla aşılama imkanı yok nerdeyse, ve spermi de kendi elinizle teslim ediyorsunuz, görevli burda bekleyin demişti sonrasında bizim elimize vermişti bizde drumuza verdik zaten.Karışma ihtimali sıfır yani kanlar bile nasıl karışmıyor, bunda ihtimal yok çünkü kendimiz getirdik götürdük, sizinde öyle olur sanırım. İsimler vs yazılı oluyor tüpte canım merak etmeyin.
bosver canımın ıcı duymadıgın halde böyle evham yaptysan bence hıc duyma bosver gtsın takma kafana böyle seyleriay yok şekerim neydi haber
canım benim sağol yaa haklısın çok anlık işlemler zaten dediğin gibi kan sonuçlarımızda karışmıyor devlet hastanesi olsa hayatta emin olamam ama özelde daha titizler her konuda. izin falan almama gerek kalmaz sanırım sonrasında dimi yatmak için falan. çünkü bizim burda bir bayan yaptırdı 2 gün de rapor aldı üstüne. gerçi onun klasik halleri rapor almak ya neyyyyseee
ay kızlar ben gidiyorum yimeğe bensiz başlamayın bari halaya yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?