Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım ben şimdi hazırlanıp çıkıcam hemencecik komşum geldi kahve içtikte neyseki evimin önünden gittiğim hastanenin önüne kadar gidiyor otobüs 15 dk orda olurum
halevvv hala gelmemiş

canım ben şimdi hazırlanıp çıkıcam hemencecik komşum geldi kahve içtikte neyseki evimin önünden gittiğim hastanenin önüne kadar gidiyor otobüs 15 dk orda olurum
halevvv hala gelmemiş

gelmedı canım yaa sende gec kalma kuzum heyecanlar bırbırıne karıstı valla sende cabuucak gel de haberler ver bıze

canlar ben uçuyorum alamadım halevin haberini dualarınızda beni ve miniğimi eksi etmeyin gelince hemen haber vrecem

amannn koşa koşa döndüm yimekten ne yedim nası yedim anlamadım ama halev gelmemiş daha
esincim güle güle canım işallah herşey güzel çıkcak hemen haber ver bize de
ay kızlar bir arkadaşım aradı yemektyeken o da hamile esinden 1-2 hafta falan önde.neyse aradı tüyasında beni görmüş. buluşuyormuşuz bana diyormuş ki sen hamile olabilirsin doktora gidelim diyormuş ben de ona yok daha olmaz benim demişim. ısrar falan götürmüş beni doktora doktor da direk ultrasona almış kese görünmüş. çok seviniyormuşuz tabi biz. doktor demiş daha çok yeni falan. arkadaşımda çok sevinmiş uyandığında işaretmi acaba diyr. 1,5 2 ay önce falan da bir başka arkadaşım görmüştü beni rüasında hamileyim demişim ona. hadi şimdiki yakın arkadaşım biliyo istediğimiz de öbürü baya uzakta bildiği bi konu değil .ona çok şaşırmıştım cidden. işallah gerçekleşir rüyası bu ay:81:

ya kızlar yaaaaaaaaa kanda e2 hormonuna bakmışlar ve bu hiçbirşey ifade etmiyormuş yaaaaaaaaaaa drum aynı kanda betahcgye baktıracak

nasıl hastane burası ya dr mu yanlıs işaretlemiş olması gereken tahlili beta hcg yerine alla alla

ay inş dediğin gibidir kuzumm, halev içinde böle karnım ağrımış olabilir, gerçekten heyecandan çok gerildim

uffff tuvalete gidemiyorum helecandannnnnnn :18::18::18:
ben nasıl toplantı yaptım bi bilsen, noldu diolar aceleniz mi var, bi işi yarım bırakıp geldim de didim, yetişmesi gerekio, çok önemli, o yüzden erken bitirdik toplantıyıda

hahaha ay kızzz alemsin çok güldürdün beni bu kadar evham yapma, karışmaz spermcikler

sonucunu bende merak edıyorum...

bizde bizde canım, meraktayız çok

ay ben yemek bile yemedim, normalde toplantıya gelenlerle yemek yeriz ama acil işim var die bitirdim toplantıyı ay hadi bu rüyalar hayırlara vesile olsun kuzum yaaa

ya kızlar yaaaaaaaaa kanda e2 hormonuna bakmışlar ve bu hiçbirşey ifade etmiyormuş yaaaaaaaaaaa drum aynı kanda betahcgye baktıracak

yok artıkkk yaaaaaaaaaaaaaa, bakan hakkaten öküzmüş
ee nolcek şimdi aynı kanla bakılırmı ki :26:

yıldızım yetiştin ama biz bu haberi akşama anca alcaz gibi görünüyo

ay yetiştim kuzucum, emme halevin bebişler accık nazlı geldi bana karın ağrım gene başladı, kesin halevin bebeleri yüzündenmiş onu anladım dışardayken yoktu ağrım

canlarım yanlış kan değerine bakmışlar ne yazık ki üzgünüm biraz daha bekleteceğim sizleri drum yoktu benim gittiğimde biz 8 de oradaydık eşimin işleri var diye alelacele vermiştik kanı sekreter bana ne testi diye sormadı direk e2 dedi bende sanırsam bunlar farklı bakıyorlar herhalde dedim ve sormadım ne bileyim böle olucağını neyse yaaaaaaaa Allahım sonunu güzel bitirsinde ben herşeyi çekmeye razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…