bende kosa kosa geldm halayı kacrmıyım diye ama hala gelmems halevcm
gelmedı daha beklıyoruz canım yaa:44:
evet narcım merak etme , hemen olup bitiyor işlem zaten .Rapor alacak bir durum yok aslında, benim aşılama yapıldı gittim işe çalıştım , ağır işlerden kaçın yeterli cicim.
Adilemir canım sende gelmişsin meraklı bekleyişe.
Esincim sen ne zaman gideceksin kuşum vakit geliyor
halevcim aramadılar dimi daha ya hadi çabuk gel yemekten
canım ben şimdi hazırlanıp çıkıcam hemencecik komşum geldi kahve içtikte neyseki evimin önünden gittiğim hastanenin önüne kadar gidiyor otobüs 15 dk orda olurum
halevvv hala gelmemiş
canlar ben uçuyorum alamadım halevin haberini dualarınızda beni ve miniğimi eksi etmeyin gelince hemen haber vrecem
ya kızlar yaaaaaaaaa kanda e2 hormonuna bakmışlar ve bu hiçbirşey ifade etmiyormuş yaaaaaaaaaaa drum aynı kanda betahcgye baktıracak
yıldızım şekerim üzülme tatlım korkma tutunmaya çalışıyor miniğin şitrese sokma böcüğünü zaten halev için kıpır kıpr olmuştur o da orda
kızlar çok sağolun gerçekten doktoruma minnettarım süper bir adam maşallah diyim eşim de sevdi neyseki işallah tek seferde tutart da başka bir şeye gerek kalmaz ama allahım bu doktoru vesile yapcak bana hissediyorum
uffff tuvalete gidemiyorum helecandannnnnnn :18::18::18:
şekerim aşılamadan önce yada sonra yapmak gereken bişeyler varmı bu biiiiiiirrr ikincisi ağrılı bir işlemmiiii
bide çok komik ve saçma gelcek belki ama spermlerr karışırsa işlem öncesiii allahımmmmm çok evhamlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
halevvv dur gitme yimeğeeeee nayırrr nolamazzzzz ben bu heyecanla yemek de yiyemem kızımmmmm
sonucunu bende merak edıyorum...
amannn koşa koşa döndüm yimekten ne yedim nası yedim anlamadım ama halev gelmemiş daha
esincim güle güle canım işallah herşey güzel çıkcak hemen haber ver bize de
ay kızlar bir arkadaşım aradı yemektyeken o da hamile esinden 1-2 hafta falan önde.neyse aradı tüyasında beni görmüş. buluşuyormuşuz bana diyormuş ki sen hamile olabilirsin doktora gidelim diyormuş ben de ona yok daha olmaz benim demişim. ısrar falan götürmüş beni doktora doktor da direk ultrasona almış kese görünmüş. çok seviniyormuşuz tabi biz. doktor demiş daha çok yeni falan. arkadaşımda çok sevinmiş uyandığında işaretmi acaba diyr. 1,5 2 ay önce falan da bir başka arkadaşım görmüştü beni rüasında hamileyim demişim ona. hadi şimdiki yakın arkadaşım biliyo istediğimiz de öbürü baya uzakta bildiği bi konu değil .ona çok şaşırmıştım cidden. işallah gerçekleşir rüyası bu ay:81:
ya kızlar yaaaaaaaaa kanda e2 hormonuna bakmışlar ve bu hiçbirşey ifade etmiyormuş yaaaaaaaaaaa drum aynı kanda betahcgye baktıracak
yıldızım yetiştin ama biz bu haberi akşama anca alcaz gibi görünüyo
cicişleriimm kabızlığa kayısıdan baska öneriniz varmı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?