ay inş dediğin gibidir kuzumm, halev içinde böle karnım ağrımış olabilir, gerçekten heyecandan çok gerildim
ben nasıl toplantı yaptım bi bilsen, noldu diolar aceleniz mi var, bi işi yarım bırakıp geldim de didim, yetişmesi gerekio, çok önemli, o yüzden erken bitirdik toplantıyıda
hahaha ay kızzz alemsin çok güldürdün benibu kadar evham yapma, karışmaz spermcikler
bizde bizde canım, meraktayız çok
ay ben yemek bile yemedim, normalde toplantıya gelenlerle yemek yeriz ama acil işim var die bitirdim toplantıyıay hadi bu rüyalar hayırlara vesile olsun kuzum yaaa
yok artıkkk yaaaaaaaaaaaaaa, bakan hakkaten öküzmüş
ee nolcek şimdi aynı kanla bakılırmı ki :26:
ay yetiştim kuzucum, emme halevin bebişler accık nazlı geldi banakarın ağrım gene başladı, kesin halevin bebeleri yüzündenmiş onu anladım dışardayken yoktu ağrım
kabızlık hamılelık belırtısı dıyordu nar :44: kabız mısın
canlarım yanlış kan değerine bakmışlar ne yazık ki üzgünüm biraz daha bekleteceğim sizleri drum yoktu benim gittiğimde biz 8 de oradaydık eşimin işleri var diye alelacele vermiştik kanı sekreter bana ne testi diye sormadı direk e2 dedi bende sanırsam bunlar farklı bakıyorlar herhalde dedim ve sormadım ne bileyim böle olucağını neyse yaaaaaaaa Allahım sonunu güzel bitirsinde ben herşeyi çekmeye razıyım
canlarım yanlış kan değerine bakmışlar ne yazık ki üzgünüm biraz daha bekleteceğim sizleri drum yoktu benim gittiğimde biz 8 de oradaydık eşimin işleri var diye alelacele vermiştik kanı sekreter bana ne testi diye sormadı direk e2 dedi bende sanırsam bunlar farklı bakıyorlar herhalde dedim ve sormadım ne bileyim böle olucağını neyse yaaaaaaaa Allahım sonunu güzel bitirsinde ben herşeyi çekmeye razıyım
bu sıpalar bi gelsin zaten hepiciğinin poposunu şaplatcam bi. hepsi ayrı bi nazlı ayrı bi asortikkk
bu sıpalar bi gelsin zaten hepiciğinin poposunu şaplatcam bi. hepsi ayrı bi nazlı ayrı bi asortikkk
nasıl bi alakası varki tatlım ya son bıkac gundr kabızlık cekıorm az öncede afedersn yarım saaat falan kaldım wc de kosa kosa geldm haleve yetısıyıım dıe
ay sekerım vur hepsıne bır tane valla hakettıler yaaa bızı boyle kıvrandırıyorlar
aksam esıme dıyorum kı bızımkı oğlan olursa cok kotu bır kaynana olacagım ben bu oğlanı cok zor buldum sana yedırmem dıye gelınle kavga ederım dıyorum
kızımız olursada veremem kımselere dıyorum guluyor
slm kızlar ancak gırebıldım geçmişi okumadım daha halevımı çok merak ettım aksam uyuyamadım meraktan bı haber varmı ?
bılmıyorum canımda nar oyle dmeıstı yanlıs hatırlamıyorsam ama sen genede bır bak bakalım nasıl olsa yarına kadar gelmezse test yapacaksın sıkma cnaını az kaldı surda sabaha
kızlar e2 hormonu 300 uzerı hamılelık sayılıyormus halevınkıde 400 kusur cıkmıs bakalım sımdı bır daha bakacaklarmıs kesın olsun dıye gebelık olarak bakacaklarmıs bu sefer ınsallah 5 e kadar sonuc gelır demıs bakalım beklıyoruz:26:
ama sanırım yavastan halaya baslayabılırız hamıle kuzumuztabı kesın sonuc gelsınde
kızlar e2 hormonu 300 uzerı hamılelık sayılıyormus halevınkıde 400 kusur cıkmıs bakalım sımdı bır daha bakacaklarmıs kesın olsun dıye gebelık olarak bakacaklarmıs bu sefer ınsallah 5 e kadar sonuc gelır demıs bakalım beklıyoruz:26:
ama sanırım yavastan halaya baslayabılırız hamıle kuzumuztabı kesın sonuc gelsınde
kızlar meraktan hepimiz ölmüşüz valla inş halevımız verır haberıde yarıda kalmaz
valla esının lafına bende çok guldum. ınsan laf sölerken bır anda gelıyo aklına
narcım tatlım meraklanma aşılamada karısmaz benım bıldığim kadarıyla canım . sende bu ay sağdan yımırtlarsın ıns kuzucum
esınde doktora mı gıdıcektı bugun mınığınımı gorucektı yaramz napıyomus bakalım onunda
ranacım adacım erıcacım melıkecım sızz nasılsınız bakalım
yıldızcım karnın ağrıyomus tatlım o ağrı bendede oluyo canım bende korkuyorum ağrıdan. bebeğimizin tutunma ağrısımı kı acaba ?
canlarım sonucumun ne zaman çıkacağı hakkında hiçbir fikrim yok ama 4,30 gibi aramayı düşünüyorum hastaneyi dualarınızı bekliyorum hala bi umudum var inşallah bu heyecan sonuna kadar devam eder ve hiç bitmez Allahımın izniyle inşallah
Ranacanım nerden duydun e2 300 üzerinde çıkınca hamiş olunduğu ilk defa duyuyorum canım
canlarım sonucumun ne zaman çıkacağı hakkında hiçbir fikrim yok ama 4,30 gibi aramayı düşünüyorum hastaneyi dualarınızı bekliyorum hala bi umudum var inşallah bu heyecan sonuna kadar devam eder ve hiç bitmez Allahımın izniyle inşallah
Ranacanım nerden duydun e2 300 üzerinde çıkınca hamiş olunduğu ilk defa duyuyorum canım
canım arastırdım sımdı ınternetten tup bebek transferı yapıp bu testı yaptıranlar varmıs 300 uzerındekıler hamıle oluyormus canım oyle yazmıslar ınsallah senınkıde oyledır
oyledır demeyeyım de oyle canım tamam mı sıkma canını hamılesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?