Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bu sıpalar bi gelsin zaten hepiciğinin poposunu şaplatcam bi. hepsi ayrı bi nazlı ayrı bi asortikkk

aynen öyle canım neyse Allahtan hayırlısı gzl sonuc cıksn da meraklansakta beklerz braz dha

dediğin gibi kuzum sonu guzel olru ınsallah bız beklerız ne yapalım kac saat sonra cıkacakmıs pekı sonuc ??

herşeyde vardır bir hayır yawrucum, amannn sonucumuz iyi olsunda varsın geç olsun. ne zaman veririz sonucu dediler kuşum???

bu sıpalar bi gelsin zaten hepiciğinin poposunu şaplatcam bi. hepsi ayrı bi nazlı ayrı bi asortikkk

amannn sorma şekerim, hele bi gelsinle hakettiler yaniii

ay sekerım vur hepsıne bır tane valla hakettıler yaaa bızı boyle kıvrandırıyorlar
aksam esıme dıyorum kı bızımkı oğlan olursa cok kotu bır kaynana olacagım ben bu oğlanı cok zor buldum sana yedırmem dıye gelınle kavga ederım dıyorum
kızımız olursada veremem kımselere dıyorum guluyor

nasıl bi alakası varki tatlım ya son bıkac gundr kabızlık cekıorm az öncede afedersn yarım saaat falan kaldım wc de kosa kosa geldm haleve yetısıyıım dıe

bılmıyorum canımda nar oyle dmeıstı yanlıs hatırlamıyorsam ama sen genede bır bak bakalım nasıl olsa yarına kadar gelmezse test yapacaksın sıkma cnaını az kaldı surda sabaha

slm kızlar ancak gırebıldım geçmişi okumadım daha halevımı çok merak ettım aksam uyuyamadım meraktan bı haber varmı ?

hahaha gerçekten bizden fena kaynana olur bu saatten sonra hayatım haklısın

slm kızlar ancak gırebıldım geçmişi okumadım daha halevımı çok merak ettım aksam uyuyamadım meraktan bı haber varmı ?

canım beta hcg yerine e2 die bişeye bakmışlar, öğrenemedik sonucu, şimdi tekrar beklioruz beta hcg ye baksınlar die, ama ne zaman açıklancak halev bişi demedi

kızlar e2 hormonu 300 uzerı hamılelık sayılıyormus halevınkıde 400 kusur cıkmıs bakalım sımdı bır daha bakacaklarmıs kesın olsun dıye gebelık olarak bakacaklarmıs bu sefer ınsallah 5 e kadar sonuc gelır demıs bakalım beklıyoruz:26:

ama sanırım yavastan halaya baslayabılırız hamıle kuzumuz tabı kesın sonuc gelsınde

Son düzenleme:
bılmıyorum canımda nar oyle dmeıstı yanlıs hatırlamıyorsam ama sen genede bır bak bakalım nasıl olsa yarına kadar gelmezse test yapacaksın sıkma cnaını az kaldı surda sabaha

hıc duymamıstm tatlım son zamanlardada kendımı kaprtmamak ıcın hamılelk belirtsi altnda hıc bsey arastırmıorm onu kacırmsm neyse ynede takılmym ben bunlara beklym bakalımm

insalllahh canımın içiii

kızlar meraktan hepimiz ölmüşüz valla inş halevımız verır haberıde yarıda kalmaz

valla esının lafına bende çok guldum. ınsan laf sölerken bır anda gelıyo aklına
narcım tatlım meraklanma aşılamada karısmaz benım bıldığim kadarıyla canım . sende bu ay sağdan yımırtlarsın ıns kuzucum

esınde doktora mı gıdıcektı bugun mınığınımı gorucektı yaramz napıyomus bakalım onunda
ranacım adacım erıcacım melıkecım sızz nasılsınız bakalım
yıldızcım karnın ağrıyomus tatlım o ağrı bendede oluyo canım bende korkuyorum ağrıdan. bebeğimizin tutunma ağrısımı kı acaba ?

canlarım sonucumun ne zaman çıkacağı hakkında hiçbir fikrim yok ama 4,30 gibi aramayı düşünüyorum hastaneyi dualarınızı bekliyorum hala bi umudum var inşallah bu heyecan sonuna kadar devam eder ve hiç bitmez Allahımın izniyle inşallah

Ranacanım nerden duydun e2 300 üzerinde çıkınca hamiş olunduğu ilk defa duyuyorum canım

kız senin nerden haberin var, tel mi açtın haleve

walla inş tutunma ağrısıdır canım, korktum gerçekten

ayy hadi inş rananın dediği gibidir kuzum yaa, tef gibi gerildim heeeee çatlattı bizi bu bebeler

canım arastırdım sımdı ınternetten tup bebek transferı yapıp bu testı yaptıranlar varmıs 300 uzerındekıler hamıle oluyormus canım oyle yazmıslar ınsallah senınkıde oyledır
oyledır demeyeyım de oyle canım tamam mı sıkma canını hamılesın

kızlar sbah saat 11.30 kalktım ama sankı 5 te kalkmısım gıbı gözlerım kapanıyo habure uyuyom valla aksamda ben bısyler atıstırmsıtım. eşim eve geldı azıcık nete takıldı ben gene uyuyup kalmısım bı açtım gözumu benım herıf yook uzerım örtmus yukarıya kayınvaldme yemeğe çıkmıs aradım ındı aşağı sonra saat ona doğru ben açıktım. eşim çıktı yukarı yemeklerden ısıtmıs aşaği ındırdı bende bıguzel yedım. hamıle olmasam ınan varya benı uyandırırdı beraber çıkalım dıe hamıle olunca benım adama bı haller oldu valla ne guzelll hee hep böle olsalar keske

ay kızlar tam yazıyodum tak dedi bilg. gitti dondu kaldı ekran ben de aşağı indim oturdum biraz başka odada geldim şimdi düzelmiş neler kaçırdım kiiiiii

anladım canım bunu duymak çok güzel birşey ama inşallah doğru bi kanıdır:18:

hamiş annelerimiz ve hamiş olacak annelerimiz bilgisayar ,cep telefonu ve bildiğimiz diğer seyler biliyorsunuz radyasyon yayıyor buda gelişen embriyoyu etkılıyormus sekerlerım o yuzden koruyucu korse takılmasını tavsıye edıyorlar

canım ozellıkle yıldız senın ıcın senın ısın hep bılgısayarla o yuzden ozellıkle sen bır arastır guzelım korse sıkmıyor gobegınız buyudukce oda buyuyormus bence bakmakda brı fayda var derım bırde aksam yatarken kızlar cep telefonlarını yatak odanızda bulundurmayın bızım hep bas ucumuzda
aman cok dıkkat edın kuzularım mınıklerımızı koruyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…