Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

anladım canım bunu duymak çok güzel birşey ama inşallah doğru bi kanıdır:18:

halevcım sıkma canını dogrudur canım bır kac hamıle olanda yazmıs oraya benımkı de 450 ıdı falan dıye senınkınıde okudum dıger tarafdan 400 lu bırseydı sanırım demı korkma guzelım

yaaa hep boyle olsalar ne guzel olur demı el bebek gul bebek gıbı hıssedıyorsun hep kendını ne guzel darısı bızlerın basına

canlarım ben çıkıyorum kocişim beni almaya geliyor direk hastaneye gideceğim aradım biraz önce sonuç çıkmamış dediler neyse akşam haber edicem sizleri inşallah öptüm hepicinizi

canlarım ben çıkıyorum kocişim beni almaya geliyor direk hastaneye gideceğim aradım biraz önce sonuç çıkmamış dediler neyse akşam haber edicem sizleri inşallah öptüm hepicinizi

tamam canım ıyı aksamlar ben aksam ogrenemeyecegım sabah cekerım tek basım halayı artık ne yapalım

kız ranaaa meydan larousse gibisin bugün valla anacım her bilgi sende. işallah dediğin gibi o hormonu gebelikten dolayı yükselmiştir halevin. korse dediğin bebeği mi koruyo o ışınlardan acaba ekrana takılan şeyler işe yarıyormudur ki koruyucu gibi olan. çünkü ben hamile kalsam izmirde hayatta takamam öyle şeyleri bu sıcakta

neyse halevim güzel haberlerle gel de yeterki bekleriz seni akşam girer bakarım bende yarın sabah toplu halay çekeriz o zaman

sağol canım arastırıyorum sızler ıcın kuzum yaa ekran koruyucular fasa fısoymus oyle dıyorlar bu korsa hem terletmıyormus sekerım adını falanda ogrenıp atarım ozelden lınkını sana canım

kızlar yaaa noliyyyy bende misafir varrr halevv yanlışmı bakmışlar hey ya ben ne yapayım onlara şimdi misafir yanında kaşla göz arasında girdim heee

kızlar yaaa noliyyyy bende misafir varrr halevv yanlışmı bakmışlar hey ya ben ne yapayım onlara şimdi misafir yanında kaşla göz arasında girdim heee

evet canım baska bıseye bakmslar smdı kocişi aldı hastaneye gttiler tekrr bakılıcak ama bi rivayete göre baktkları seyde hamılelık degerlerını verblıorms

ohh walla ne iyi, inş bundan sonrada böle devam eder hayatım

ay kızlar tam yazıyodum tak dedi bilg. gitti dondu kaldı ekran ben de aşağı indim oturdum biraz başka odada geldim şimdi düzelmiş neler kaçırdım kiiiiii

bişi kaçırmamışız kuzum, bende bi heves geldim ama bi sonuç yok gördüğüm kadarıyla

aa canım benm, ne güzel şeyler buluon walla, bakiyim bende bi, eğer bulursanız linkini felen gönderin de bakalım hep birlikte, saol bebişim

tamam kuzum akşam haberlerini bekliyor olacağız, inş hayırlı haberlerle gel bitanem

bişi kaçmadı bebeem, yanlış test yapmışlar, şimdi beta hcg sonuçları bekleniyo

felaket gergin bi gün geçiriyorum
kendimi sıkmaktan ve bağırmaktan kasıklarım ağrıyo , sıkıldım gerçekten artık
ya birilerini atacam ya kendim istifa edecem en sonunda yeter yaniiiiiiiiii

felaket gergin bi gün geçiriyorum
kendimi sıkmaktan ve bağırmaktan kasıklarım ağrıyo , sıkıldım gerçekten artık
ya birilerini atacam ya kendim istifa edecem en sonunda yeter yaniiiiiiiiii

ya kuzum sakın ol guzelım bak sınır bebegıne zarar sakın sınırlenme canım yaaa kım sınırlendırıyor senı bılmıyorlar daha demı hamıle oldugunu yaa hayret bısı yaa ıs ne kadar streslı yaaa oluyor oyle arada ama sen bıraz daha dıkkatlı ol kuzucum bak pazartesı doktora gıdeceksın mınıgını goreceksın tamam mı rahat etsın oda gobusunde sıkıntı yapma olur mu

ayy çok gerginim hayatım, yok bilmiolar hamileliğimi. ama bir sürü gerizekalı ile çalışmaktan ve onların beceriksizliklerinin faturasını ödemekten bıktım artık. sinirden ağlıyorum o kadar doldum yani kendimi germemeye çalışıorum ama faydası yok, delirttiler bi kere, erken çıkıcam zaten, başlarım işlerine, benmi kurtaracam şirketi

cıkıorm ben cıcısler belım ınanlmz agrıyyo hasta olcam sankim öpüyorum hepinizi...

yarın görüşürüz güzelim, test yapıcan mı?

hadı o zaman sen erkenden cık uzaklas su ortamdan kendıne gel bıraz hayatım mınıgını dusun:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…