anladım canım bunu duymak çok güzel birşey ama inşallah doğru bi kanıdır:18:
kızlar sbah saat 11.30 kalktım ama sankı 5 te kalkmısım gıbı gözlerım kapanıyo habure uyuyom valla aksamda ben bısyler atıstırmsıtım. eşim eve geldı azıcık nete takıldı ben gene uyuyup kalmısım bı açtım gözumu benım herıf yook uzerım örtmus yukarıya kayınvaldme yemeğe çıkmıs aradım ındı aşağı sonra saat ona doğru ben açıktım. eşim çıktı yukarı yemeklerden ısıtmıs aşaği ındırdı bende bıguzel yedım. hamıle olmasam ınan varya benı uyandırırdı beraber çıkalım dıe hamıle olunca benım adama bı haller oldu valla ne guzelll hee hep böle olsalar keske
canlarım ben çıkıyorum kocişim beni almaya geliyor direk hastaneye gideceğim aradım biraz önce sonuç çıkmamış dediler neyse akşam haber edicem sizleri inşallah öptüm hepicinizi
canlarım ben çıkıyorum kocişim beni almaya geliyor direk hastaneye gideceğim aradım biraz önce sonuç çıkmamış dediler neyse akşam haber edicem sizleri inşallah öptüm hepicinizi
tamam canım ıyı aksamlar ben aksam ogrenemeyecegım sabah cekerım tek basım halayı artık ne yapalım
merak etme tatlıım bende aksamdan ögreenmem sabah beraber cekerız halayı:)
kız ranaaa meydan larousse gibisin bugün valla anacım her bilgi sende. işallah dediğin gibi o hormonu gebelikten dolayı yükselmiştir halevin. korse dediğin bebeği mi koruyo o ışınlardan acaba ekrana takılan şeyler işe yarıyormudur ki koruyucu gibi olan. çünkü ben hamile kalsam izmirde hayatta takamam öyle şeyleri bu sıcakta
kızlar yaaa noliyyyy bende misafir varrr halevv yanlışmı bakmışlar hey ya ben ne yapayım onlara şimdi misafir yanında kaşla göz arasında girdim heee
kızlar sbah saat 11.30 kalktım ama sankı 5 te kalkmısım gıbı gözlerım kapanıyo habure uyuyom valla aksamda ben bısyler atıstırmsıtım. eşim eve geldı azıcık nete takıldı ben gene uyuyup kalmısım bı açtım gözumu benım herıf yook uzerım örtmus yukarıya kayınvaldme yemeğe çıkmıs aradım ındı aşağı sonra saat ona doğru ben açıktım. eşim çıktı yukarı yemeklerden ısıtmıs aşaği ındırdı bende bıguzel yedım. hamıle olmasam ınan varya benı uyandırırdı beraber çıkalım dıe hamıle olunca benım adama bı haller oldu valla ne guzelll hee hep böle olsalar keske
ay kızlar tam yazıyodum tak dedi bilg. gitti dondu kaldı ekran ben de aşağı indim oturdum biraz başka odada geldim şimdi düzelmiş neler kaçırdım kiiiiii
hamiş annelerimiz ve hamiş olacak annelerimiz bilgisayar ,cep telefonu ve bildiğimiz diğer seyler biliyorsunuz radyasyon yayıyor buda gelişen embriyoyu etkılıyormus sekerlerım o yuzden koruyucu korse takılmasını tavsıye edıyorlar
canım ozellıkle yıldız senın ıcın senın ısın hep bılgısayarla o yuzden ozellıkle sen bır arastır guzelım korse sıkmıyor gobegınız buyudukce oda buyuyormus bence bakmakda brı fayda var derım bırde aksam yatarken kızlar cep telefonlarını yatak odanızda bulundurmayın bızım hep bas ucumuzda
aman cok dıkkat edın kuzularım mınıklerımızı koruyalım
kızlar yaaa noliyyyy bende misafir varrr halevv yanlışmı bakmışlar hey ya ben ne yapayım onlara şimdi misafir yanında kaşla göz arasında girdim heee
felaket gergin bi gün geçiriyorum
kendimi sıkmaktan ve bağırmaktan kasıklarım ağrıyo , sıkıldım gerçekten artık
ya birilerini atacam ya kendim istifa edecem en sonunda yeter yaniiiiiiiiii
cıkıorm ben cıcısler belım ınanlmz agrıyyo hasta olcam sankimöpüyorum hepinizi...
ya kuzum sakın ol guzelım bak sınır bebegıne zarar sakın sınırlenme canım yaaa kım sınırlendırıyor senıbılmıyorlar daha demı hamıle oldugunu yaa hayret bısı yaa ıs ne kadar streslı yaaa oluyor oyle arada ama sen bıraz daha dıkkatlı ol kuzucum bak pazartesı doktora gıdeceksın mınıgını goreceksın tamam mı rahat etsın oda gobusunde sıkıntı yapma olur mu
cıkıorm ben cıcısler belım ınanlmz agrıyyo hasta olcam sankimöpüyorum hepinizi...
ayy çok gerginim hayatım, yok bilmiolar hamileliğimi. ama bir sürü gerizekalı ile çalışmaktan ve onların beceriksizliklerinin faturasını ödemekten bıktım artık. sinirden ağlıyorum o kadar doldum yanikendimi germemeye çalışıorum ama faydası yok, delirttiler bi kere, erken çıkıcam zaten, başlarım işlerine, benmi kurtaracam şirketi
yarın görüşürüz güzelim, test yapıcan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?