Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

:
tamam canım beklıyoruz guzel haberlerını dualarımız senınle ve halev le :26:
sağolun canım
sağol canımcım
allah arkadaşını rüyasını hayra çıkarsın canım inşl bebişinin gelişi yakındır valla senin bu arkadaşlarının rüyaları ssenin hamileliğine vesile olacak sanırım
ya kızlar yaaaaaaaaa kanda e2 hormonuna bakmışlar ve bu hiçbirşey ifade etmiyormuş yaaaaaaaaaaa drum aynı kanda betahcgye baktıracak
ya o ne demek dedimde okuyunca sonraki sayfalarda öğrendim napalım beklicez bende yetimiş oldum halaya
cicişleriimm kabızlığa kayısıdan baska öneriniz varmı ???
canım kuru erikte çok iyi geliyormuş bana önerdiler hamillikte olan kabıza karşı neyseki henüz benim kabızlığım başlamadı yediklerim midemde durmuyor ki daha
bu sıpalar bi gelsin zaten hepiciğinin poposunu şaplatcam bi. hepsi ayrı bi nazlı ayrı bi asortikkk
ayyy hakkaten narcım şaplat vlla bende ısıracam
ayyy bak hiç bu açıdan düşünmemiştim canım neyse aklımızda bulunsun doğru bir kanıya varmışsın biz zor buduk bu çocukları öyle kolay lokma etmeyiz diyelim kızsada erkeksede
gördüm canım gödüm miniğimi anlatacam birazdan
ayyy canım aynen böyle devam edeceksin hayatım saatlerce uyuyup hiç uyumamış gibi olacaksın dediğğin gibi hamile olunca uyandırmamış eşin bende bişe olduğunda ve eşimin davranışı bebeğe göre şekillenince eyyy bebek sen nelere kadirsin diyrum eşim gülüyor
sen yine delikteki deveyi bulup çıkarmışsın kuzucum bizim için sağolasın araştırmacı gazetecimiz bizim
felaket gergin bi gün geçiriyorum
kendimi sıkmaktan ve bağırmaktan kasıklarım ağrıyo , sıkıldım gerçekten artık
ya birilerini atacam ya kendim istifa edecem en sonunda yeter yaniiiiiiiiii

aaaaaaaa sıkma böyle hayatım kendini sen mi kurtaracn şirketi sen karnındaki mucizevi varlığı düşün ve onu etkileme yoktan yere bak sinirli bi bebeğin olur çıkar görürsün allah korusun

sıra gelelim bana ayy bir heyecanla gittimki kızlar çok şükür ayrıntılı ulturasonda bir sıkıntı gözükmedi ense kalınlığı olsun baş popu uzunluğu herşey yolunda dedi sonra benikili testi söyledim ukturasonda bir sıkıntı gözükmei eğer allah korusun olsaydı ikili test isteyecektim dedi önümüzdeki ay 3lü test olacak hem ikili hem 3lü bakılacak dedi o önemli dedi ikili testi devlet karşılamıyor diye illa olsun demiyorum şu aşamada dedi ama ben olsun dedim eşimde öyleyse olmasın dedi ve kararsız kaldık çıktı odadan sonra ben eşime yaptıralım içimiz rahat etsin dedim ssk anlaşması olan başka bir hastaneden önümüzdeki hafta için randevu alacam çünkü orda 120 150 arası değişiyormuş ama haftaya randevu alacağım özel hastanede 25 orda yapayım dedim
neyse geri ulturasona dönelim kızlar doktor bakarken miniğimiz bir zıpladıki görmeniz gerek şok oldum sonra ayaklarını kırıp uzattı ellerini oynattı bu sefer baya baya bir bebek gördük anlayacağınız çok güzeldi cinsiyeti içinde accık çıkıştım ama nuh dedi peygamber demedi niye söylemiyosunuz siz görüyosunuz dedim görmüyorum ben nerden çıkarıyosun diyor öğrenemedik ama sağlıklı olsunda gerisi teferruat

aaa esin geldi canım hadı haberler beklıyoruz gosterdımı yoksa cınsıyetını senın yaramaz

esin senden haber beklıyorum bak cıkacagım cabuk yaz kız

bende cıkıyorum herkese ıyı aksamlar artık yarın bakarım

yazdım canım yazdım ama yetiştiremedim heralde size çıktınız hepiniz canım o gösterdimi cinsiyeti bilmiyorum ama doktorla çekiştim accık yinede söylemedi şuna bakya sağlıklımı diye sormuyor cinsiyet soruyor önemlimi ki diyor ama ben tavrından sağlıklı olduğunu anlamıştım cinsiyet önemli değil tabiki ama milletin afedersiniz yok popon büyümüş kızın olacak yok cildin parlıyor oğun olacak laflarındanda gına geld dedim var bizim toplumda diyor bi hastam vardı bi kaç haftaya doğuracak iki kız diyor doktor bey bi bakın gerçekten kızmı gören erkek diyor diyomuş valla onların işide kolay değil
buarada kan hapı ve vitamin verdi folik aside 1hafta daha devam sonra bırak dedi

adacım annelikakademisinden hamileyim kitabını bende getirtecem ama ev no yok dünde sormuştum sallasam olmazmı numarayı bide kaç günde geldi sana kitap

halevvvvvvvvvvvvv hadi gel ama 1saate annemlere gitmemiz gerek öğrenipte gidim bari bu sefer orda giremiyorum kk kendiliğinden kapanıyor orda niye bende anlemedım ama

esincim sen de mi burdasın cnım sağlşıklı bebişin ya bu da yeter bize varsın cinsiyetini bir dahaki,ne öğreniriz. benim bir arkadaşım da benim gittiğim doktora gidiyor seninle aynı haftada erkek galiba demiş bizimki. ama kesin değil tabi.
bende haleve bakmaya geldim yemek hazırlayamıyorum bu kızın yüzünden çatlıcam heeee

ayyy kuzucum bende birazdan anneme gidicem forum açık gelip bakıp duruyorum gitmden öğreneyim diye ama halev eşiyle kutlama yapıyor heralde gelemedi bir türlü

evet canımcım şükğr sağlıklı bebişim aslında ben cinsiyetini felanda sormayı düşünmüyordum gitmeden komşumda geldi oda belli olabilir bu haftada deyince gaza geldim sanırım sağlıklı olsunda az daha bekleriz cinsiyetini bak arkadaşınla aynı hemen hemen haftamız o öğrenebilmiş benimki prensip meselesi yaptı ben biliyorum

birde komşum baktım ulturason resmimize daha 8haftalık olana kafasını ayağını felan gördü esin allah bilir ama bu erkek gibi dedi kızda belli olmuyor et parçası gibi oluyor boşuna eksik etek demiyolar kıza dedi oda öyle deyince doktorcumuzda söyler belkim dedim ama işin aslı öyle değil

ayyy esıncım gormussun mınığını ne mutlu sana. sen kacıncı haftandasın canım benım

bende halevı merak ettım gırdım ya nerde kaldı yenı annemızzz

sıkıldım walla esincim bu şirketin saçma sapan işlerinden.

oyy maşallah bebişinize, ne de güzl göstermiş kendisini, yirim ben onu bencede 2li de yaptır kuzum aklınız rahat olsun bi sonraki gittiğinde öğreneceksin heralde yawrum cinsiyetini, baksana seninki göstermemiş şimdilik

adacım annelikakademisinden hamileyim kitabını bende getirtecem ama ev no yok dünde sormuştum sallasam olmazmı numarayı bide kaç günde geldi sana kitap

salla güzelim ya şimdilik arayan yok beni kitabı gönderdikten sonra arasalar ne sadece cep no da veremiomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…