canlarım bven çıkıyorum akşam gene bakarım öptüm hepini<iiiiiii
canlarım bven çıkıyorum akşam gene bakarım öptüm hepini<iiiiiii
sağolun canımtamam canım beklıyoruz guzel haberlerını dualarımız senınle ve halev le :26:
sağol canımcımamannn koşa koşa döndüm yimekten ne yedim nası yedim anlamadım ama halev gelmemiş daha
esincim güle güle canım işallah herşey güzel çıkcak hemen haber ver bize de
ay kızlar bir arkadaşım aradı yemektyeken o da hamile esinden 1-2 hafta falan önde.neyse aradı tüyasında beni görmüş. buluşuyormuşuz bana diyormuş ki sen hamile olabilirsin doktora gidelim diyormuş ben de ona yok daha olmaz benim demişim. ısrar falan götürmüş beni doktora doktor da direk ultrasona almış kese görünmüş. çok seviniyormuşuz tabi biz. doktor demiş daha çok yeni falan. arkadaşımda çok sevinmiş uyandığında işaretmi acaba diyr. 1,5 2 ay önce falan da bir başka arkadaşım görmüştü beni rüasında hamileyim demişim ona. hadi şimdiki yakın arkadaşım biliyo istediğimiz de öbürü baya uzakta bildiği bi konu değil .ona çok şaşırmıştım cidden. işallah gerçekleşir rüyası bu ay:81:
ya o ne demek dedimde okuyunca sonraki sayfalarda öğrendim napalım beklicez bende yetimiş oldum halayaya kızlar yaaaaaaaaa kanda e2 hormonuna bakmışlar ve bu hiçbirşey ifade etmiyormuş yaaaaaaaaaaa drum aynı kanda betahcgye baktıracak
canım kuru erikte çok iyi geliyormuş bana önerdiler hamillikte olan kabıza karşı neyseki henüz benim kabızlığım başlamadı yediklerim midemde durmuyor ki dahacicişleriimm kabızlığa kayısıdan baska öneriniz varmı ???
ayyy hakkaten narcım şaplat vlla bende ısıracambu sıpalar bi gelsin zaten hepiciğinin poposunu şaplatcam bi. hepsi ayrı bi nazlı ayrı bi asortikkk
ayyy bak hiç bu açıdan düşünmemiştim canım neyse aklımızda bulunsun doğru bir kanıya varmışsın biz zor buduk bu çocukları öyle kolay lokma etmeyiz diyelim kızsada erkeksedeay sekerım vur hepsıne bır tane valla hakettıler yaaa bızı boyle kıvrandırıyorlar
aksam esıme dıyorum kı bızımkı oğlan olursa cok kotu bır kaynana olacagım ben bu oğlanı cok zor buldum sana yedırmem dıye gelınle kavga ederım dıyorum
kızımız olursada veremem kımselere dıyorum guluyor
gördüm canım gödüm miniğimi anlatacam birazdankızlar meraktan hepimiz ölmüşüz valla inş halevımız verır haberıde yarıda kalmaz
valla esının lafına bende çok guldum. ınsan laf sölerken bır anda gelıyo aklına
narcım tatlım meraklanma aşılamada karısmaz benım bıldığim kadarıyla canım . sende bu ay sağdan yımırtlarsın ıns kuzucum
esınde doktora mı gıdıcektı bugun mınığınımı gorucektı yaramz napıyomus bakalım onunda
ranacım adacım erıcacım melıkecım sızz nasılsınız bakalım
yıldızcım karnın ağrıyomus tatlım o ağrı bendede oluyo canım bende korkuyorum ağrıdan. bebeğimizin tutunma ağrısımı kı acaba ?
ayyy canım aynen böyle devam edeceksin hayatım saatlerce uyuyup hiç uyumamış gibi olacaksın dediğğin gibi hamile olunca uyandırmamış eşin bende bişe olduğunda ve eşimin davranışı bebeğe göre şekillenince eyyy bebek sen nelere kadirsin diyrum eşim gülüyorkızlar sbah saat 11.30 kalktım ama sankı 5 te kalkmısım gıbı gözlerım kapanıyo habure uyuyom valla aksamda ben bısyler atıstırmsıtım. eşim eve geldı azıcık nete takıldı ben gene uyuyup kalmısım bı açtım gözumu benım herıf yook uzerım örtmus yukarıya kayınvaldme yemeğe çıkmıs aradım ındı aşağı sonra saat ona doğru ben açıktım. eşim çıktı yukarı yemeklerden ısıtmıs aşaği ındırdı bende bıguzel yedım. hamıle olmasam ınan varya benı uyandırırdı beraber çıkalım dıe hamıle olunca benım adama bı haller oldu valla ne guzelll hee hep böle olsalar keske
sen yine delikteki deveyi bulup çıkarmışsınhamiş annelerimiz ve hamiş olacak annelerimiz bilgisayar ,cep telefonu ve bildiğimiz diğer seyler biliyorsunuz radyasyon yayıyor buda gelişen embriyoyu etkılıyormus sekerlerım o yuzden koruyucu korse takılmasını tavsıye edıyorlar
canım ozellıkle yıldız senın ıcın senın ısın hep bılgısayarla o yuzden ozellıkle sen bır arastır guzelım korse sıkmıyor gobegınız buyudukce oda buyuyormus bence bakmakda brı fayda var derım bırde aksam yatarken kızlar cep telefonlarını yatak odanızda bulundurmayın bızım hep bas ucumuzda
aman cok dıkkat edın kuzularım mınıklerımızı koruyalım
felaket gergin bi gün geçiriyorum
kendimi sıkmaktan ve bağırmaktan kasıklarım ağrıyo , sıkıldım gerçekten artık
ya birilerini atacam ya kendim istifa edecem en sonunda yeter yaniiiiiiiiii
aaa esin geldi canım hadı haberler beklıyoruz gosterdımı yoksa cınsıyetını senın yaramaz
esin senden haber beklıyorum bak cıkacagım cabuk yaz kız
bende cıkıyorum herkese ıyı aksamlar artık yarın bakarım
esincim sen de mi burdasın cnım sağlşıklı bebişin ya bu da yeter bize varsın cinsiyetini bir dahaki,ne öğreniriz. benim bir arkadaşım da benim gittiğim doktora gidiyor seninle aynı haftada erkek galiba demiş bizimki. ama kesin değil tabi.
bende haleve bakmaya geldim yemek hazırlayamıyorum bu kızın yüzünden çatlıcam heeee
:
aaaaaaaa sıkma böyle hayatım kendini sen mi kurtaracn şirketi sen karnındaki mucizevi varlığı düşün ve onu etkileme yoktan yere bak sinirli bi bebeğin olur çıkar görürsün allah korusun
sıra gelelim bana ayy bir heyecanla gittimki kızlar çok şükür ayrıntılı ulturasonda bir sıkıntı gözükmedi ense kalınlığı olsun baş popu uzunluğu herşey yolunda dedi sonra benikili testi söyledim ukturasonda bir sıkıntı gözükmei eğer allah korusun olsaydı ikili test isteyecektim dedi önümüzdeki ay 3lü test olacak hem ikili hem 3lü bakılacak dedi o önemli dedi ikili testi devlet karşılamıyor diye illa olsun demiyorum şu aşamada dedi ama ben olsun dedim eşimde öyleyse olmasın dedi ve kararsız kaldık çıktı odadan sonra ben eşime yaptıralım içimiz rahat etsin dedim ssk anlaşması olan başka bir hastaneden önümüzdeki hafta için randevu alacam çünkü orda 120 150 arası değişiyormuş ama haftaya randevu alacağım özel hastanede 25 orda yapayım dedim
neyse geri ulturasona dönelim kızlar doktor bakarken miniğimiz bir zıpladıki görmeniz gerek şok oldum sonra ayaklarını kırıp uzattı ellerini oynattı bu sefer baya baya bir bebek gördük anlayacağınız çok güzeldi cinsiyeti içinde accık çıkıştım ama nuh dedi peygamber demedi niye söylemiyosunuz siz görüyosunuz dedim görmüyorum ben nerden çıkarıyosun diyor öğrenemedik ama sağlıklı olsunda gerisi teferruat
adacım annelikakademisinden hamileyim kitabını bende getirtecem ama ev no yok dünde sormuştum sallasam olmazmı numarayı bide kaç günde geldi sana kitap
yaa halev işallah kutlamaktan mutluluktan gelemiyordur aksini düşünmek istemiyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?