iyi akşamlar arkadaşlar..
galiba ben hamileyiiiiiiimmm... çok heyecanlıyım, karışık duygular içindeyim... geçen hafta testlerim pozitif çıkmıştı hatırlarsanız ama ben ilacın etkisi diye dikkate almamıştım... ama bu sabah bi daha idrar testi yaptım. ( adet günüm 3 gün geçti, iğneden sonrada 20. günüm) testim çoook belirgin çıktı, ama ben yinede kan testi verdim bugün, yarın belli olacak..
halevv gelmemıs dahaöldurecek bu kız bızı meraktannn
canım bende biraz olsun rahatladım , geçenkinde düşük yapmadan önceki değerim bile 500 küsürlerdeydi. önümüzdeki hafta içi gidicez canım dr a ama benim kafam karıştı :44: yardım etsene bana, şimdi netten bakınca 4+3 görünüyo ama faxladıkları kağıda bakıorum 4-5 haftalık 75-2600 dio, 5-6 haftalık 850-20800 dio :44::44::44: 4 haftaya girmio benimki o zaman ama SAT 20 şubat... şimdide bunu kafama taktım. bişi olmaz dimi ranaaa:18:
canım yaa bayadır giremedim internet gitti tv bu sldı eşim dixileri kaçırıyorum diye oda geçici interneti kestiler işyerindede işlerin yoğunluğundan bişey yazamadımcanım çıktı 1 haftalık neredeyse geçmişi okumaya kalkınca :) gözlerim kaydı resmen :) ayy canım ya nekadar güzel çıkmış değerin baksana benim senden kaç kat az çıkmıştı 238 lerde sendeki süper valla:)) şimdide ben tırsmaya başladım inanki ya bişey olursa diye cumartesi randevumuz var bakalım ultrasonda gözükücekmi eğer bi aksilik olmazsa cumartesi tam 1 hafta geçmiş oluyor adetim.. ALLAH inşallah gönlümüze göre versin.sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. ve eşime çok kızgınım 2.testen sonra bütün herkes duydu neredeyse tabi benim çalıştığım firma hariç söylemedim.. herkes bebeiş geliyor diye bir hayaller annem günde 10 defa arıyor neredeyse durun yapmayın bide bişey olursa napıcaz diyip duruyorum. ya şu keseyi görseydik herşey yolunda deseydi rahatlıcaktık neyse son 1.5 gün daha:)) zor bekliyorumm valla..:18:
hoşgeldin hayatım, bayağıdır yoksun walla demek net yoktu, iştede yoğunmuşsun
değerim şükür iyi çıktı ama bugün biraz sancım var, hayırlara çıksın inş. bizde pzt gidicez kısmetse dr a, sen cmt gidicen demek, inş kesenizi görürsünüz hayatımdarısı pzt bize olsun inş... senin değerinde gayet iyi hayatım hiç endişelenme. evet ne yazıkki etraftakiler daha çok hevesleniolar. ben bu sefer özellikle sölemedim, geçen hevesimiz kursağımızda kaldı, herkes çok üzüldü,allahım bi daha yaşatmasın, hiçbirimize yaşatmasın inş:116:
halevv gelmemıs dahaöldurecek bu kız bızı meraktannn
aminnn canımmm inşallah herkess güzel ve istediği haberleri alır..yüce rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..geçmişi okudum süper haberler almışızkeseleride görelimde içimiz bi rahatlasın.. bu arada cnm ya düşünüyorumda benim bu doktor kafayımı yemiş ya :) benin bu minnacık değerle ikizde olabilir diyor senin artık kaçızdır kimbilir
canım bence, senin katlanma hızına göre ikiz dedi, benm ilk değerim ya, tek değer katlanma hızını bilmiyoruz, yarın sabah tekrar yaptırıcaz bakalım 2 ye katlayacak mı, benm geçenki hamileliğimde kan değerlerim yükselmiodu, inş bu sefer bişi olmaz ve kat be kat artartek, iki, üç farketmez yeterki sağlıkla gelsin, başka bişi istemiorum hayatım inan... senin SAT ne canım???
aminn canım aynenn beşiz bile razıyım dermişim :)) sağlıklı olsunda.. 19 şubattı başlangıcım cnm..
canlarım çok üzgünüm ya sizleride merakta bıraktım hepinize teşekkür ederim merak ettiğiniz için ama ne yazık ki bu sefer ki de negatif meleklerim benimle değilmiş napalım Allahım hayırlısını versin
zaten bundan önce daha büyük derdim ortaya çıktı eşimin güvenlik kimliğinin süresi geçtiğinden yenisini çıkarttırmak için sağlık raporu tam teşekküllü hastaneden çıkarttırması gerekiyordu bi hastaneye gitti tam herşeyden geçti ki eşimin göz numarası ilerlemiş ve bu yüzden göz dru olur raporu vermedi çok canım sıkıldı kendimi de unuttum ailecek bu konuya odaklandık eşimin işi askıda resmen eğer göz dru ayarlayamazsak işinden olucakbi görseniz nasıl ağlıyordu kocişim
canlarım çok üzgünüm ya sizleride merakta bıraktım hepinize teşekkür ederim merak ettiğiniz için ama ne yazık ki bu sefer ki de negatif meleklerim benimle değilmiş napalım Allahım hayırlısını versin
zaten bundan önce daha büyük derdim ortaya çıktı eşimin güvenlik kimliğinin süresi geçtiğinden yenisini çıkarttırmak için sağlık raporu tam teşekküllü hastaneden çıkarttırması gerekiyordu bi hastaneye gitti tam herşeyden geçti ki eşimin göz numarası ilerlemiş ve bu yüzden göz dru olur raporu vermedi çok canım sıkıldı kendimi de unuttum ailecek bu konuya odaklandık eşimin işi askıda resmen eğer göz dru ayarlayamazsak işinden olucakbi görseniz nasıl ağlıyordu kocişim
halevim sölenecek bi söz yok ne yazık ki bitanem, boğazım kilitli öölece bakıorum ekrana... ama herşeyde bir hayır vardır halevim biliyosun, şimdilik böylesi hayırlıymış diyecez ve önümüze bakacağız canım benim. metanetli arkadaşım benim, Allahım gönlünün muradını verecek bunu hiç unutma, seni çoookk seviyoruz
inş eşinin sorununu tez elden halledersiniz hayatım, tanıdık bi dr falan yokmu, çok yardımcı olur böle durumlarda tanıdık. inş bi sorun çıkmadan hallolur iş meseleniz canım, Allahım hayırlara çıkarsın. moral ver kocacığına hayatım. çok öpüyorum seni
sağol Yıldızım kendimi unuttum gitti bebek her şekilde olur ama iş çok zor bi mesele ve tanıdık dr yok herkese sorduk zaten göz drları en gıcık olanlarıymış gördük gözümüzle yarın tekrar araştıracağız bakalım bu arada lazerle geçermiş ama ameliyat olmadığını anlamamaları içinde 1,5-2 ay geçmesi gerekiyormuş ve kocişimin sadece 10 günü kaldı umarım bu sürede Allahım bi kapıyı kapattığı gibi diğerini açar
evet hayatım gördük şükür miniğimizi çok güzeldi allahım herkese nasip etsin canım bebeğim 12+2günlük çizelgemded gösteriyo zaenayyy esıncım gormussun mınığını ne mutlu sana. sen kacıncı haftandasın canım benım
bende halevı merak ettım gırdım ya nerde kaldı yenı annemızzz
canım sıkma kendini olsun boşver rahat olmaya çalış şükür hayatım gördük bebişimizi soracağım bütün sorularıda unutmuşumya ona üzüldüm neyse olmadı bir ara uğrar yada arar sorarımsıkıldım walla esincim bu şirketin saçma sapan işlerinden.
oyy maşallah bebişinize, ne de güzl göstermiş kendisini, yirim ben onubencede 2li de yaptır kuzum aklınız rahat olsun bi sonraki gittiğinde öğreneceksin heralde yawrum cinsiyetini, baksana seninki göstermemiş şimdilik
salla güzelim ya şimdilik arayan yok benikitabı gönderdikten sonra arasalar ne sadece cep no da veremiomusun?
canım çok sevindim hayırlı olsun bizde haber ver olurmu yarıniyi akşamlar arkadaşlar..
galiba ben hamileyiiiiiiimmm... çok heyecanlıyım, karışık duygular içindeyim... geçen hafta testlerim pozitif çıkmıştı hatırlarsanız ama ben ilacın etkisi diye dikkate almamıştım... ama bu sabah bi daha idrar testi yaptım. ( adet günüm 3 gün geçti, iğneden sonrada 20. günüm) testim çoook belirgin çıktı, ama ben yinede kan testi verdim bugün, yarın belli olacak..
canım yaa bayadır giremedim internet gitti tv bu sldı eşim dixileri kaçırıyorum diye oda geçici interneti kestiler işyerindede işlerin yoğunluğundan bişey yazamadımcanım çıktı 1 haftalık neredeyse geçmişi okumaya kalkınca :) gözlerim kaydı resmen :) ayy canım ya nekadar güzel çıkmış değerin baksana benim senden kaç kat az çıkmıştı 238 lerde sendeki süper valla:)) şimdide ben tırsmaya başladım inanki ya bişey olursa diye cumartesi randevumuz var bakalım ultrasonda gözükücekmi eğer bi aksilik olmazsa cumartesi tam 1 hafta geçmiş oluyor adetim.. ALLAH inşallah gönlümüze göre versin.sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. ve eşime çok kızgınım 2.testen sonra bütün herkes duydu neredeyse tabi benim çalıştığım firma hariç söylemedim.. herkes bebeiş geliyor diye bir hayaller annem günde 10 defa arıyor neredeyse durun yapmayın bide bişey olursa napıcaz diyip duruyorum. ya şu keseyi görseydik herşey yolunda deseydi rahatlıcaktık neyse son 1.5 gün daha:)) zor bekliyorumm valla..:18:
Allahım inş yardım edecek sen hiç merak etme hayatım. hele bi yarın olsun, ya mutlaka bi tanıdık çıkacaktır, birileri felen tavsiye edecektir. başka hastaneye falan gitseniz çözüm olurmu ki halevim?
dediğin doğru bebek olur ama iş önemli, inş bi sorun çıkmadan, sizi üzmeden halloluvercek sen hiç merak etme kuzum, eşine destek ol , moral ver...
canım inanki şok oldum hiç beklemediğim kendimi hazırlamadığım bir haberdi ben bebeklerinden birinin seninle olduğunu düşünüyordum hep ama kısmet değilmiş dediğin gibi allah hayırlısını versin inşl en kısa zamanda yollasın meleğinicanlarım çok üzgünüm ya sizleride merakta bıraktım hepinize teşekkür ederim merak ettiğiniz için ama ne yazık ki bu sefer ki de negatif meleklerim benimle değilmiş napalım Allahım hayırlısını versin
sağol Yıldızım kendimi unuttum gitti bebek her şekilde olur ama iş çok zor bi mesele ve tanıdık dr yok herkese sorduk zaten göz drları en gıcık olanlarıymış gördük gözümüzle yarın tekrar araştıracağız bakalım bu arada lazerle geçermiş ama ameliyat olmadığını anlamamaları içinde 1,5-2 ay geçmesi gerekiyormuş ve kocişimin sadece 10 günü kaldı umarım bu sürede Allahım bi kapıyı kapattığı gibi diğerini açar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?