Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

aslında soracaklarını yazıp gitmek gerekio hayatım, yoksa insan bebişini görünce unutuverir ne sorcaanı 1 ay sonramı çağırdı tekrar hayatım?
kitap için salla bi numara gitsin hayatım, beni daha arayan olmadı ama ben dün sipariş ettim. bi adaya soralım bakalım kitap gelene kadar arayan olmuşmu? bana daha gelmedi, çünkü dün sipariş ettim kuzum ben, 10 gün içinde ulaşır diodu sitede.

yarın ola hayrola bitanem. hadi sana iyi geceler, yarın görüşürüz hayatım

esincim, çok uykum geldi kuzum, Allah rahatlık versin, ben kaçarrrr
yarın görüşürüz hayatım:80:

evet hayatımya yazıp gitmek gerek aslında bebeği görünce doktorun dediğini duyuyorum ama çıktıktan sonra eşim söyleyip böyle böyle dedi dimi diye onay alınca rahatlıyorum sanki ben o an bşka alemdeymişim gibi neyse soracağımıda gerek olursa arar sorarım ne zaman uçağa binebilirim diye soracaktım hoşşş annem izin vermiyor ama bakalım kısmet

kitabı sipariş ettim bende 10gün içinde gelecek dedi bekleyip görelim
sen asılsın canım rahatın nasıl bu gece

Arkadaşlar benim tsh değerim 3.19 çıktı bilen varmı diye sormuştum yorum alamadım.adetimin 3. Gününde yaptırdım testimiii?

esincim, çok uykum geldi kuzum, Allah rahatlık versin, ben kaçarrrr
yarın görüşürüz hayatım:80:

tmm hayatım iyi geceler sana
buarada yarın ben ablamla alışverişe çıkıcam giremeyebilirim merak etmeyin çokda yazmayın ben yokken

ben iyiyim allaha şükür bi şeyim yok hayatım, sadece sancım var hala, birazda bugünün stresinden olduğunu düşünüyorum, gerçekten çok gergin bi gündü benm için. onun dışında hiçbişeyim yok tatlım. hayırlısıyla pzt bi gelse dr a gitsek sanki daha da rahatlıcam. yarın sabah tekrar kan testimi yenilicem bakalım. senin yaramaz uslu bu gece heralde

Arkadaşlar benim tsh değerim 3.19 çıktı bilen varmı diye sormuştum yorum alamadım.adetimin 3. Gününde yaptırdım testimiii?

tatlım ben sana yazmıştım o zamanda. benm değerimde 1.88 çıkmıştı ve doktorum iyi demişti. sen hiç doktora gösterdin mi hayatım?

tmm hayatım iyi geceler sana
buarada yarın ben ablamla alışverişe çıkıcam giremeyebilirim merak etmeyin çokda yazmayın ben yokken

oohh alışverişlere çıkılacak demek, şimdiden iyi gezmeler hayatım size.. yazmamaya çalışırız ama söz vermiom, malum hepimizin çenesi düşük

halevimm misafirlerim yeni gitti yemekti falan derken içim içimi yedi ah güzel kardeşim benim yaa, ne denirki canım Allahım o kalbine metanetine göre yüzünüzü güldürür inşallah ne yazacağımı da bilemez oldum, Allahım en hayırlısını versin hakkınızda inşalalh, vardır bi hayır bunda da , canım benim eşinin durumu da bi an önce halledilir inşallah ,sıkmasın canını eşinde , Rabbim bi kapı açar elbet.
Canlar yazdıklarınıza yarın bakacağım çok yoruldum belim tutmuyor, esinim miniğinden haberler getirdin demek, maşallah herşeyde yolundaymış, sabahtan bakarım tek tek artık canım

Offff halevim güzel kalpli güzel arkadaşım bebeklerinin gittiğinemi üzüleyim eşinin durumunamı bilemedlm canım telefondan giriyorum o yüzden yarın daha detaylı yazcam sana ama sabrını metanetini hiç yitirme herşeyde bi hayır olduğunu unutma diyim dedim.işallah eşinin işi de yoluna gircek tatlım yarın hep beraber bi çözüm yoluy ararız sabah ola hayrola öpüyorum hepinizi

canlarım hepinize günaydın

sağol Esinim işte dr araştırıyoruz eşim gözünden ameliyet olunca ameliyat olduğunun anlaşılmaması gerekiyor kuzum kontrollerinde, yoksa dr rapora öle bi ibare düşerse kimliğini yeniletemiyor ne yazık ki bakalım eşim şirketini arayıp daha ayrıntılı bilgi isteyecekti Allahım hayırlısı ile herşeyi yoluna koyar inşallah

canım bende yazmıştım cevap sen girip bakana kadar sayfalar ilerlemiştir görememişsindir benim eski tüp bebek drum 4,60 olan tsh değerime fazla demişti en fazla 2,50 olması gerekiyor demişti ilaç vermişti, yeni drum ise tshın bi öneminin olmadığını asıl tshı salgılayan T3 ve T4 hormonlarının değerinin önemli olduğunu söylemişti ve ilacı kesmişti sen druna sor güzelim herkesin bakış açıcı farklı oluyor gerçekten

sağol Adacım metanetliyiz de nereye kadar dayanabiliriz bilmiyorum tatlım Allah büyük hiç şüphem yok hep hayırlısını diliyor istiyoruz kimsenin hiçbirşeyinde gözümüz yok harama hiç el uzatmayız kötülük nedir bilmeyiz ama nedense böle şansızlıklar hep bizi buluyor yaaaaaaaa vardır bi hayır diyoruz hep ama bi türlü bu şanssızlıklardan kurtulamıyoruz üzerimizde nazar olduğunuda düşünüyoruz ailecek

valla kuzu bende neye üzüleceğime şaşırdım ama kendimi unuttum çünkü eşimin durumu daha ağır dünki göz dru biraz gençmiş sanırsam hiç yardımcı olmamış ben bu göz numarasına olur raporu vermem demiş eşim her gösterdiğini bilmiş dr tam rapor yazmaya giderken şeytan dürttü herhalde geri dönüp bire şunu oku demesin mi gerizekalı pislik yaaaa onuda okurken zorlanında öğleden sonra bi alet var ya onunla gözlerinin derecesine bakmış derecesinin yüksek buluncada pisliğini yapmış gıcık şey eşim yeni evlendim bi sürü borç harç var eve girdik mesleki hayatım söz konusu demiş ama adam taş kalpli çıkmış ve rapora olur ibaresini yazmamış ne var sanki yazsan dimi ama

herkeslere gunaydın arkadaslar

yaaa cok uzuldum halevcım ne dıyeyım ne denır ınan hıc bılmıyorum guzelım yaa hayırlısı olsun demekten baska caremız yok sanırım guzelım rabbımın bır bıldıgı elbet vardır guzelım yaa sımdı uzulme desem olmayacak bılıyorum allah sabrınıda versın dıyorum sadece guzelım bız senın hep yanındayız bunu sakın unutma kuzum hersey guzel olacak

bırde esının durumu cıkmıs yaa guzelım ona yardımcı olacak bırını bulamadınız sanırım yaa allah ınsallah bır kolayını gosterır sıze raporu halledecek ınsallah bırılerını bulabılırsınız canım yaaa allah yardımcınız olsun :26:

günaydınn halevimmm canımm arkadasımmm üzülme bugun değils yarın ama bıgun mutlaka gelıck mınısın sen sabrını koru canım sabrın sonu selamettır.inan cok üzüldüm ama Allahın bileceği iş yapacak birsey yok bekleyip dua etmekten baska eşin icinde üzüldüm canım umarım tez zamanda cözersiniz bu konuyu dediğin gibi Allah belki bi kapıyı kapattı öbürünü acar tutar elinizden fazla sıkmayın canınızı tatlım benım güzel arkadasım opüyorum seni cokkkk...

sağol Ranacım artık benimkini önemsemiyorum yeterki kocişimin işi halolsun inşallah bi çıkış yolu gösterir Rabbim

sağol Ericacım destekleriniz için teşekkür ederim hepinize

sen naptın reglin gelmedi hala dimi

gelmedi daha tatlım ama bu sabah test yaptm negatif cıktı

demek yapma cesareti bulabildin olsun canım bekle belki hafta sonuna gelir reglin belki de geç döllenmeden de çıkmamış olabilir biz herşeye kendimizi hazır bekletiyoruz en çokda kötü sonuçlara dimi Allahım hayırlısını verir inşallah cnaım

benım pek umudum olmadıgı ıcın dediğin gibi kendımı kötü sonuca hazırlamaya calıstgm ıcın pek yapma taraftarı deıldm ama kocişim cok merak etti onun için yaptm bıtanesi erken gebelk testydi onda hıcbsey cıkmadı gecerszdı yanı dgerıde normaldı ondada negatf cıktı.bakalım haftasonu gelmezse eger p.tesi kan testi yaptrrm dıorum.ayrıca tesekkur ederm canım agzına saglık Rabbim hepimize hayırlısını versin

günaydın canım arkadaşlarım , hayırlı cumalar
kanımı verdim geldim bende, kavaltı yapıcam şimdi...
nasılsınız herkes iyi mi ???

ahh halevim doktorda desek bazen o kadar terbiyesiz olabiliolar ki, egoları yüzünden insanların ne çektiğini anlayamıolar. inş ya başka doktor yada bundan alabilirsiniz kuzum. yeterki insafa gelsinler, yada tanıdık birileri çıksın

herkeslere gunaydın arkadaslar

günaydın ranacım,sen nasılsın

günaydın cnm, negatif çıkmış testin, dur bakalım, kırmızılar gelmeden moral bozmak yok emi kuzum

esincim mniğini görmüssünüz canım gözünüzaydın hersey yolunda ve sağlıklıymış allah kucagınıza sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah bak bak hareketlerde yapmış ultrasonda cinsiyeti görmüş ama doktor söylememiş neyse bir dahakine öğrenirsiniz sağlıklı olduğunu öğrendikya oda bize yeter

yıldızcım seninde ağrıların varmış kuzum stresin geçtimi biraz bak sakin ol bebeğini düşün bu arada kan vermeye gitmişsindir herhalde sonuç ne zaman gelecekmiş?

adacımsün misafirn varmış pek giremedin canım senınde doktor gunun yaklastı gidiyorsun doktora ınsallah senden guzel haberler duyarız

narcım sen nasılsın kuzum yaaa halevın durumuna cok uzulduk hepberaber ne yapalım hayırlısı buymus esını durumunu duzeltırler ınsallah :26:

ericacım senın de testin pozitif çıkmış nurunda oyle cıkmıstı bılıyorsun ama kan testınde hamıleydı bıraz daha bekle bakalım belkı gelmez o zaman kan testı yaptırırsın

nur,melike, nalan kızlar sizler nasılsınız bakalım

yok canım bzomuyorum moralimi sonucta ilk denemede zor oldugunu blıyorum.kırmızıyı gördgmde belki burulablrm ama suan bişeym yok daha gelmedi sonucta
belki canım beklıyorm bakalım gecen gunlerdeki gibi adet habercisi agrılarım kesıldı ama blemıorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…