Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

cicişlerim brde dun otobste eve gderken acayip ates beni bastı soyundm dokndm mıllet soguk dıo ben camları actrdm sonra midem bulandı kendımı otobsten zor attım sonra 1 saat hıckırık tuttu.ben otobste olmama bagladm hava alnca gecti cnku ama yıllardr hep otobslerle yolclk yapıorm hıc böyle bsey olmamstı.ates basmasıyla bi ilgisi varmı sizce?

sağol canımım iyi sayılırım sabah sabah işlerin krizliği vurdu bana.. insanlara laf anlatmak okadar zor ki yada artık bana zor geliyor bazen herşeyi bırakasım geliyor ama neyse diyosun ya sabır diyip duruyorum içimden sen nasılsın? nasıl gidiyor??

ne olsun canım bızde aynı ıslerle ugrasıyoruz ıste ne yapalım obur tarafdan calısmalarımız devam edıyor ınsallah bu sefer calısmalarımız olumlu sonuclanır

günaydın cnm hayırlı cumalar:)) demek verdi hadi hayırlısı cnm yaa:)) inşallah güzel haberler verirsin bize neşelenelim diyorum:)))

bugün daha iyiyim ranacım, evdeyim zaten gitmedim işe...
kız içine mi doğdu ericaya pozitif yazmışın sen nasılsın hayatım?
kan verdim geldim. 11 gibi çıkacakmış sonuçlar tatlım

alla alla çok ilgiç yawrum ya, ya geciktiği için sıkıntı yapmış olabilir yada başka durumlardan, haftasonu gelmezse kırmızıların pzt kan testi yaptır hayatım nur da ööle öğrenmişti

günaydın cnm hayırlı cumalar:)) demek verdi hadi hayırlısı cnm yaa:)) inşallah güzel haberler verirsin bize neşelenelim diyorum:)))

verdim geldim bakalım, hayırlısı olsun kuzucum, inş katlanmıştır değerim

bugün daha iyiyim ranacım, evdeyim zaten gitmedim işe...
kız içine mi doğdu ericaya pozitif yazmışın sen nasılsın hayatım?
kan verdim geldim. 11 gibi çıkacakmış sonuçlar tatlım

aaaa sımdı gordum yaaa pozıtıf yazmısım yaaa negatıf yazacagıma ınsallah sonu pozıtıf olur

bende ıyıyım cnaım sağol ıste yıne geldık ıse calısıyoruz ne yapalım hım saat 11 de demek hadı bakalım kat be kat katlanmıs olsun ınsallah degerın

İNŞALLAH canım ALLAH ın izniyle herşey yoluna giricektir :)) kendine güven cnm başka bişeyde düşünme .. öpüyorum tatlım.. kendine dikkat et:))
ne olsun canım bızde aynı ıslerle ugrasıyoruz ıste ne yapalım obur tarafdan calısmalarımız devam edıyor ınsallah bu sefer calısmalarımız olumlu sonuclanır

günaydın tatlım demek kanını verdin hadi bakalım umarım güzel bi rakamla gelirsin canım,
inşallah yıldızım araştırıyoruz bakalım Allahın izniyle bunlarıda atlatacağız biliyorum

bu arada drum benden hala ümitli bebeğinin olmaması için bi nedenin yok dedi sana genetik inceleme yapacak bi durumun yok dedi her değern gayet iyi kromozom ve kan pıhtılaşması için bakabilirim ama kan pıhtılaşması için zaten iğne veriyorum ve kromozomlarında da bişi olduğunu düşünmüyorum yumurtaların çok iyi iyi embriyo üretiyorsun dedi bunun üzerine gitmemiz gerekiyor dedi bende eşimin durumunu anlattım birazcık bekleyim ddidim nisanın 21inde de özel sigorta ile olan sözleşmemiz de bitiyor ne yapacağız eşimin durumundan sonra belli olacak bakalım

maşallah cnm yaaa ALLAH bizlerede görmeyi nasip etsin yarını zor bekliyorum valla:)) bende miniğimi bi görsem rahatlıcam cnm ya((

inş içine doğmuştur hayatım... bende gidip alıcam bakalım 11 de , inş dediğin gibi kat be kat katlanmıştır bitanem.

İNŞALLAH canım ALLAH ın izniyle herşey yoluna giricektir :)) kendine güven cnm başka bişeyde düşünme .. öpüyorum tatlım.. kendine dikkat et:))

sonuç görülmeden insan rahatlamıo işte nalancım Allahım utandırmasın, alınca yzarım sonucu

evet canım ya haklsn belki sıkıntı yapms olablrm çünkü yolda bı ıslaklk hssettım korktm pantlna falan gecer dıe hanı gecıktı ya brden patlarsa cok gelır dıe bıan önce ınmek ıstedm otobsten sonra kosa kosa wc ye gttm ama bişey yoktu sadece beyaz koyu bı akntı vardı

insallah ıcıne dogmustrda oyle demişssndr tatlım değilsede Allahım duysn seni.D

hele bi eşinin durumu hallolsun halevim, diğerleride su gibi akıp gidecek inş. peki sen bu doktorla devam etmem diodun, şimdi ne düşünüosun? özel sigorta olmasa da devlet karşılamıomu bu tedavileri?
bi de sana bişi sorucam Ankarada Maya Tüp Merkezi var, sen ona mı gidiosun?
inş herşey yoluna girecek bitanem hiç merak etme

inşallah canımm dualarımız seninle :)) buarada ben kan verince 1 saat içinde alıyorum niye sizin 2-3 saatmi sürüyor cnm??

inşallah halolur yıldızım yaaa, devlet raporla 2 defa karşılıyor 1 hakkım kaldı canım özel sigorta şöle iyi oluyor bize her kontrole gittiğimde bazen kan veriyorum sonra kontrolüm 10 günü geçiyor falan ya o zaman çok yardımcı oluyor kan için para vermiyorum nakit vermiyroum hiç 12 tl haricinde canım

Medicanaya gidiyorum canım eğer sigorta ücretsiz tüp bebeği kabul etmeseydi Maya Tüp Merkezine gidecektik ordan ücretsiz tedavi hakkıda kazanmıştım şimdi yandı burda son 2 embriyom var dondurulmuş onlarıda alayım diyorum eğer tutmazsa yine ki inşallah tutar o zaman maya ya gitmeyi düşünüyorum hayırlısı canım bakalım

halevcimm medicanaya deyince dikkatimi çekti nerde oturuyodun??

inşallah canımm dualarımız seninle :)) buarada ben kan verince 1 saat içinde alıyorum niye sizin 2-3 saatmi sürüyor cnm??

sen nerde yaptırıyon şekerim 1 saatte alıon ben en az 2 saatte alıom

anladım hayatım, o zman özel sigorta dediğin anlamda iyimiş. sana özelden mesaj atacam diğer konu için

canım hayırlısı olur ınşallah.saglıkla gelır bebeklerın ınşallah...

kaç yıllık evlısın canım...
benım arkadasımında olmuyor bebegı...10 yılı dolmak uzere..onunda devlet karsılarmı tüp bebeklerını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…