Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

sğol tatlım hayırlısı napalım denemelerimiz her şekilde devam edicek inşallah, 3 yıllık evliyim canım daha Allah sabır versin arkadaşına inşallah Rabbim fazla aratmadan verir bi minik de arkadaşına devlet raporlu olarak 2 defa karşılıyor diğerleri senin cebinden çıkıyor canım

halevcimm medicanaya deyince dikkatimi çekti nerde oturuyodun??

canım ankaradayım ben Ankara Medicana Hastanesine gidiyorum

ben istanbul avcılarda oturuyorum özel avcılar hospıtal hastanesinde hatta 45 dakikada bile çıktığı oluyor :))) çabuk gel bekletme bizi :)))
sen nerde yaptırıyon şekerim 1 saatte alıon ben en az 2 saatte alıom

anladım hayatım, o zman özel sigorta dediğin anlamda iyimiş. sana özelden mesaj atacam diğer konu için

anladım canım medicana duyunca atladım hemen:)) tekbiyerde medicana olcak değil ya :))

kızlar bı akıntım var adet oldm desem kırmzı değil kahverengmsi bişey bu ne yaaa:44:

canım bu gibi akıntı ya adetin sökülmeye başladığı zaman olur yada bebişin yerleşme zamanında olur hayır olur inşallah senin için

halevım esinden haber varmı gorusmus mu sırketıyle ??? ınsallah bır kolaylık saglamıslardır:26:

yok güzelim ya hala araştırma içinde 10 koldan sarıldık herkesi arıyoruz bi kolaylığı varmı diye aslında raporun verilme süresi uzun olsa ameliyat olur o zamana kadar da iyileşir yada il dışından kabul ederlerse raporu öle de halletmeye çalışırız işte fikir üretip bişiler yapmaya çalışıyoruz canım

gunaydın kızçelerımm

halevimm canım arkadaşim benım. sen çok guçlu bırısın bununda ustesınden gelırsın canım benımm. allahım bu sabrının bıgun meyvesını verecek canım kendını hiç üzme. eşin içinde üzüldüm canım ya inş herşey yoluna gırecek allhın ıznıyle canım

canlar ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun sizlere öpüyorum görüşürük Yıldız hala sonucun çıkmadımı yaaaaaaaaaaaa

bu arada hepicinizin cuması mübarek olsunnnnnnn

kızlar ben geldim ama sonucu tam öğrenemedim. değerim yüksek çıkmış hemşirenin dediğine göre (diğerinden yüksek) kanı sulandırarak bakmaları gerekiomuş ama makinaları bozulmuş, arayıp haber vercekler, size yazarım o zaman.
ben kusmaya başladım bu arada, tam hastaneye giderken lavaboya zor koştum ilk defa olunca pek kötü oldum, şimdide accık uzanıorum

ben istanbul avcılarda oturuyorum özel avcılar hospıtal hastanesinde hatta 45 dakikada bile çıktığı oluyor :))) çabuk gel bekletme bizi :)))

iyimiş sizin hastane ya ne güzel, burda en az 2 saat tatlım

yıldıza baktım ama henuz gelmemıs sanırım

geldim bebeğim, ama sonuç alamadan

kızlar bı akıntım var adet oldm desem kırmzı değil kahverengmsi bişey bu ne yaaa:44:

ya yerleşme kanaması yada adet başlangıcıdır güzelim. temennimiz ilki olması tabiii

halev canım dün akşam tam yazamadım sana sabahtan beri de açık kk ama yerime gelemedim bir türlü anca yazıyorum. Tatlım hakkınızda hayırlısı olsun işallah doğru ve hayırlı zamanda meleğin gelcek canım benim. Allah verdimi arka arkaya veriyor bazen dertleri. Sınıyor tam anlamıyla. İşallah müjdeleri verirken de arka arkaya versin. Bir kapıyı kapamış (şimdilik) bir kapıyı açıp eşinin işini rast getirsin. Bu arada doktora da sinir oldum. Gerçekten hasta olsan verceği rapora ihtiyacın olsa hasta diye yazmaz. Kıllık ukalalık doktorluk taslıcak ya kendine muhtaç edicek ya allahım sen sabır ver akıl fikir ver bu insanlara. Acaba diyorum ki genç doktormuş ya daha böyle kelli felli profa mı gitseniz onlar daha komplekssiz olurlar bu konuda. Genç doktorlar kraldan çok kralcı maşallah. Birde bişey sorcam canım sen eşinden dolayı direk tüp bebeğe geçtin ya eşinin değerlerinde düşük olan neydi yani acaba o aradada kürler falan yapsanmı saraçoğlundan bi öneri alsan mı arayıp
Canlarım sizler nasılsınız yıldızım değerin çıktımı göremed,im o arada. Bi sürü şey yazdım hepinize ekranım dondu gene Allahtan wordde yazmıştım hepsi gitmedi. Yemeğe çıkıyorum şimdi öğleden sonra bol bol kaynatırız işim yok

canım bu gibi akıntı ya adetin sökülmeye başladığı zaman olur yada bebişin yerleşme zamanında olur hayır olur inşallah senin için

canım yerlesme kanaması olabılır yada adetın gelıyordur ama tam sokulememıstır :44:

saolun canlarım fazla bsey yoktu sadece gunlk pede gecms bıraz kahverengi leke vardı selpağa bıle gelmedi pek bişey.ama smdi norml ped koydm nolr nolmz en kötüsüne hazırlandm.

bu sıpalar bi gelsin zaten hepiciğinin poposunu şaplatcam bi. hepsi ayrı bi nazlı ayrı bi asortikkk
çok haklısın narcım hele bi gelsinler hakkaten okkalı bi şaplak hak etti bunlar
bende aynen diyorum cnaım ee yok öyle ben zor buldum hemencik falan veremem oğluşumu diyorum gelinde bizle oturacaksa öyle alırım diyorum
bebiş gelince daha dikkatli oluyorlar canım, sende bol bol nazlan işte, iyi fırsat

canım maalesef bil. dan cep telden kurtulamıyoruz ki telin biri sussa diğeri çalıyor, sabahtan akşama kadar ekrandayız bende çok düşünüyorum ama Allahım sen koru artık diyorum.
oyy maşallah şunada bak hele zıplamayıda öğrenmiş anne karnında, evet esincim artık tam bebek gibi herşeyini göreceksiniz tatlım.Maşallahj herşey yolundaymış, ama genelde drlar 2li testi önerir, yaptırmanız iyi olur canım, erken tanı önemli çünkü.Cinsiyete bişey demedi demek bazı drlar çok prensipli oluyor canım bizimki başta ne önemi var 5. ayda söylerim demişti sonra 4. ayda gittiğimizde baskı yaptık aa eşinize 2,5 aylıkken söylemişsiniz falan diye, sonra söylemişti.Olsun bakalım sağlıklı olsunda azcık daha beklersiniz,
adacım annelikakademisinden hamileyim kitabını bende getirtecem ama ev no yok dünde sormuştum sallasam olmazmı numarayı bide kaç günde geldi sana kitap
sallasan olur sanırım canım ben iş telini vermiştim, valla tam hatırlamıyorum ama 1 hafta içinde gelmişti sanıırm
kıza eksik etekmi derlermiş ne demekmişki o yaa ilk kez duydum
hayırlı olsun cnaım hemen kan testini de bekliyoruz
yok canım beni arayan olmadı hiç
helevim elbet herşey rayına girecek güzelim Allah sevdiği kuluna dert verirmiş,sabrınızın karşılığını elbet göreceksiniz bitanem, inşallah dr işini halledersiniz güzelim dur bakalım , gün geçmeden neler gelir,herşey Allahtan canım
misafirim yemeğe kaldı canım öyle olunca giremedim çok da yoruldum belim tutmadı evet canım ya çok az kaldı bakalım , sağolsun hastanedeki bütün kadın doğum drlarının haberi olmuş ne zaman eşimi görseler moral veriyorlarmış, dert etmeyin bakalım sonuca göre yaparız bişeyler diyorlarmış.Hepside tek tek selam söylüyorlarmış onların bunları duymak içimi rahatlatıyor azda olsa

negatif mi çıktı canım, dur bakalım devamı gelecvekmi lekenin, rahat olmaya çalış canımilk denemeniz çünkü, ne kadar çok stres yaparsan vücut o kadar yanıltır seni,

saol tatlım, sonucum çıkmamış, makinaları bozulmuş, haber verelim dediler bende bekliorum. aradıklarında sizede haber veririm hayatım

yıldızım kan vermişsin sende , hadi bakalım artmışda değerin, mide belirtilerinde başlamış güzelim senin, çok erken başladı hemde,anne ben burdayım diyor baksana

Narcım sen nasılsın güzelim , ayy oku oku bitmedi kızlar gözlerim ağrıdı, eksik yazdıysam kusura bakmayın.Sen ne zaman gidecektin kuzum .

Halev canım ben mi yanlış anladım 1 tane daha hakkımız var demişsin, sana 2 kez yapıldı ya o merkezde 3 hakkın mı oluyordu

hoşgeldin adacım, walla şu korseden bulalım bari güzelim. radyasyon manyağı olcaz bu gidişle
demek misafirin yemeğede kaldı kuzum, yorulmuşsunda kıyamam..
ay doktorlar ne güzel sizlerle ilgililer adacım, inş mükafatınıda bebişinizde bişi çıkmayınca alacaksınız kuzucum

verdim tatlım ama sonucumu alamadım daha, sorma adacım başladı bu sabah bakalım devamı gelecek mi kuzum..bitti sanarken tekrar kusmaya başladım, korktum walla :26:

önümüzde yaz güzelim nasıl kullanacagız o korseyi biz, aslında bil.dan çok strese çok takıyorum ben , yazık bebişlerimiz stresli doğacak, dün seni de delirtmişler güzelim ya, keşke sakin olabilsek.ya sağolsunlar canım başta bizim drumuz olmak üzere hepsi çok ilgililer, drumuz anlatmış durumu onlara zaten o kadar işinin arasında nasıl fırsat bulduysa,:26: drumuzun başını ağrıtıyoruz kaç aydır valla sen doğurda senden kurtulalım diyecek yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…