canım hayırlısı olur ınşallah.saglıkla gelır bebeklerın ınşallah...
kaç yıllık evlısın canım...
benım arkadasımında olmuyor bebegı...10 yılı dolmak uzere..onunda devlet karsılarmı tüp bebeklerını..
halevcimm medicanaya deyince dikkatimi çekti nerde oturuyodun??
sen nerde yaptırıyon şekerim 1 saatte alıonben en az 2 saatte alıom
anladım hayatım, o zman özel sigorta dediğin anlamda iyimiş. sana özelden mesaj atacam diğer konu için
sğol tatlım hayırlısı napalım denemelerimiz her şekilde devam edicek inşallah, 3 yıllık evliyim canım daha Allah sabır versin arkadaşına inşallah Rabbim fazla aratmadan verir bi minik de arkadaşına devlet raporlu olarak 2 defa karşılıyor diğerleri senin cebinden çıkıyor canım
canım ankaradayım ben Ankara Medicana Hastanesine gidiyorum
kızlar bı akıntım var adet oldm desem kırmzı değil kahverengmsi bişey bu ne yaaa:44:
kızlar bı akıntım var adet oldm desem kırmzı değil kahverengmsi bişey bu ne yaaa:44:
halevım esinden haber varmı gorusmus mu sırketıyle ??? ınsallah bır kolaylık saglamıslardır:26:
ben istanbul avcılarda oturuyorum özel avcılar hospıtal hastanesinde hatta 45 dakikada bile çıktığı oluyor :))) çabuk gel bekletme bizi :)))
yıldıza baktım ama henuz gelmemıs sanırım
canım bu gibi akıntı ya adetin sökülmeye başladığı zaman olur yada bebişin yerleşme zamanında olur hayır olur inşallah senin için
canım yerlesme kanaması olabılır yada adetın gelıyordur ama tam sokulememıstır :44:
bu sıpalar bi gelsin zaten hepiciğinin poposunu şaplatcam bi. hepsi ayrı bi nazlı ayrı bi asortikkk
ay sekerım vur hepsıne bır tane valla hakettıler yaaa bızı boyle kıvrandırıyorlar
aksam esıme dıyorum kı bızımkı oğlan olursa cok kotu bır kaynana olacagım ben bu oğlanı cok zor buldum sana yedırmem dıye gelınle kavga ederım dıyorum
kızımız olursada veremem kımselere dıyorum guluyor
bebiş gelince daha dikkatli oluyorlar canım, sende bol bol nazlan işte,kızlar sbah saat 11.30 kalktım ama sankı 5 te kalkmısım gıbı gözlerım kapanıyo habure uyuyom valla aksamda ben bısyler atıstırmsıtım. eşim eve geldı azıcık nete takıldı ben gene uyuyup kalmısım bı açtım gözumu benım herıf yook uzerım örtmus yukarıya kayınvaldme yemeğe çıkmıs aradım ındı aşağı sonra saat ona doğru ben açıktım. eşim çıktı yukarı yemeklerden ısıtmıs aşaği ındırdı bende bıguzel yedım. hamıle olmasam ınan varya benı uyandırırdı beraber çıkalım dıe hamıle olunca benım adama bı haller oldu valla ne guzelll hee hep böle olsalar keske
hamiş annelerimiz ve hamiş olacak annelerimiz bilgisayar ,cep telefonu ve bildiğimiz diğer seyler biliyorsunuz radyasyon yayıyor buda gelişen embriyoyu etkılıyormus sekerlerım o yuzden koruyucu korse takılmasını tavsıye edıyorlar
canım ozellıkle yıldız senın ıcın senın ısın hep bılgısayarla o yuzden ozellıkle sen bır arastır guzelım korse sıkmıyor gobegınız buyudukce oda buyuyormus bence bakmakda brı fayda var derım bırde aksam yatarken kızlar cep telefonlarını yatak odanızda bulundurmayın bızım hep bas ucumuzda
aman cok dıkkat edın kuzularım mınıklerımızı koruyalım
oyy maşallah şunada bak hele zıplamayıda öğrenmiş anne karnında, evet esincim artık tam bebek gibi herşeyini göreceksiniz tatlım.Maşallahj herşey yolundaymış, ama genelde drlar 2li testi önerir, yaptırmanız iyi olur canım, erken tanı önemli çünkü.Cinsiyete bişey demedi demek bazı drlar çok prensipli oluyor canım bizimki başta ne önemi var 5. ayda söylerim demişti:
sağolun canım
sağol canımcım
allah arkadaşını rüyasını hayra çıkarsın canım inşl bebişinin gelişi yakındır valla senin bu arkadaşlarının rüyaları ssenin hamileliğine vesile olacak sanırım
ya o ne demek dedimde okuyunca sonraki sayfalarda öğrendim napalım beklicez bende yetimiş oldum halaya
canım kuru erikte çok iyi geliyormuş bana önerdiler hamillikte olan kabıza karşı neyseki henüz benim kabızlığım başlamadı yediklerim midemde durmuyor ki daha
ayyy hakkaten narcım şaplat vlla bende ısıracam
ayyy bak hiç bu açıdan düşünmemiştim canım neyse aklımızda bulunsun doğru bir kanıya varmışsın biz zor buduk bu çocukları öyle kolay lokma etmeyiz diyelim kızsada erkeksede
gördüm canım gödüm miniğimi anlatacam birazdan
ayyy canım aynen böyle devam edeceksin hayatım saatlerce uyuyup hiç uyumamış gibi olacaksın dediğğin gibi hamile olunca uyandırmamış eşin bende bişe olduğunda ve eşimin davranışı bebeğe göre şekillenince eyyy bebek sen nelere kadirsin diyrum eşim gülüyor
sen yine delikteki deveyi bulup çıkarmışsınkuzucum bizim için sağolasın araştırmacı gazetecimiz bizim
aaaaaaaa sıkma böyle hayatım kendini sen mi kurtaracn şirketi sen karnındaki mucizevi varlığı düşün ve onu etkileme yoktan yere bak sinirli bi bebeğin olur çıkar görürsün allah korusun
sıra gelelim bana ayy bir heyecanla gittimki kızlar çok şükür ayrıntılı ulturasonda bir sıkıntı gözükmedi ense kalınlığı olsun baş popu uzunluğu herşey yolunda dedi sonra benikili testi söyledim ukturasonda bir sıkıntı gözükmei eğer allah korusun olsaydı ikili test isteyecektim dedi önümüzdeki ay 3lü test olacak hem ikili hem 3lü bakılacak dedi o önemli dedi ikili testi devlet karşılamıyor diye illa olsun demiyorum şu aşamada dedi ama ben olsun dedim eşimde öyleyse olmasın dedi ve kararsız kaldık çıktı odadan sonra ben eşime yaptıralım içimiz rahat etsin dedim ssk anlaşması olan başka bir hastaneden önümüzdeki hafta için randevu alacam çünkü orda 120 150 arası değişiyormuş ama haftaya randevu alacağım özel hastanede 25 orda yapayım dedim
neyse geri ulturasona dönelim kızlar doktor bakarken miniğimiz bir zıpladıki görmeniz gerek şok oldum sonra ayaklarını kırıp uzattı ellerini oynattı bu sefer baya baya bir bebek gördük anlayacağınız çok güzeldi cinsiyeti içinde accık çıkıştım ama nuh dedi peygamber demedi niye söylemiyosunuz siz görüyosunuz dedim görmüyorum ben nerden çıkarıyosun diyor öğrenemedik ama sağlıklı olsunda gerisi teferruat
sallasan olur sanırım canım ben iş telini vermiştim, valla tam hatırlamıyorum ama 1 hafta içinde gelmişti sanıırmadacım annelikakademisinden hamileyim kitabını bende getirtecem ama ev no yok dünde sormuştum sallasam olmazmı numarayı bide kaç günde geldi sana kitap
kıza eksik etekmi derlermişbirde komşum baktım ulturason resmimize daha 8haftalık olana kafasını ayağını felan gördü esin allah bilir ama bu erkek gibi dedi kızda belli olmuyor et parçası gibi oluyor boşuna eksik etek demiyolar kıza dedi oda öyle deyince doktorcumuzda söyler belkim dedim ama işin aslı öyle değil
hayırlı olsun cnaım hemen kan testini de bekliyoruziyi akşamlar arkadaşlar..
galiba ben hamileyiiiiiiimmm... çok heyecanlıyım, karışık duygular içindeyim... geçen hafta testlerim pozitif çıkmıştı hatırlarsanız ama ben ilacın etkisi diye dikkate almamıştım... ama bu sabah bi daha idrar testi yaptım. ( adet günüm 3 gün geçti, iğneden sonrada 20. günüm) testim çoook belirgin çıktı, ama ben yinede kan testi verdim bugün, yarın belli olacak..
yok canım beni arayan olmadı hiçaslında soracaklarını yazıp gitmek gerekio hayatım, yoksa insan bebişini görünce unutuverir ne sorcaanı1 ay sonramı çağırdı tekrar hayatım?
kitap için salla bi numara gitsin hayatım, beni daha arayan olmadı ama ben dün sipariş ettim. bi adaya soralım bakalım kitap gelene kadar arayan olmuşmu? bana daha gelmedi, çünkü dün sipariş ettim kuzum ben, 10 gün içinde ulaşır diodu sitede.
yarın ola hayrola bitanem. hadi sana iyi geceler, yarın görüşürüz hayatım
helevim elbet herşey rayına girecek güzelim Allah sevdiği kuluna dert verirmiş,sabrınızın karşılığını elbet göreceksiniz bitanem, inşallah dr işini halledersiniz güzelim dur bakalım , gün geçmeden neler gelir,herşey Allahtan canımcanlarım hepinize günaydın
sağol Esinim işte dr araştırıyoruz eşim gözünden ameliyet olunca ameliyat olduğunun anlaşılmaması gerekiyor kuzum kontrollerinde, yoksa dr rapora öle bi ibare düşerse kimliğini yeniletemiyor ne yazık ki bakalım eşim şirketini arayıp daha ayrıntılı bilgi isteyecekti Allahım hayırlısı ile herşeyi yoluna koyar inşallah
canım bende yazmıştım cevap sen girip bakana kadar sayfalar ilerlemiştir görememişsindir benim eski tüp bebek drum 4,60 olan tsh değerime fazla demişti en fazla 2,50 olması gerekiyor demişti ilaç vermişti, yeni drum ise tshın bi öneminin olmadığını asıl tshı salgılayan T3 ve T4 hormonlarının değerinin önemli olduğunu söylemişti ve ilacı kesmişti sen druna sor güzelim herkesin bakış açıcı farklı oluyor gerçekten
sağol Adacım metanetliyiz de nereye kadar dayanabiliriz bilmiyorum tatlım Allah büyük hiç şüphem yok hep hayırlısını diliyor istiyoruz kimsenin hiçbirşeyinde gözümüz yok harama hiç el uzatmayız kötülük nedir bilmeyiz ama nedense böle şansızlıklar hep bizi buluyor yaaaaaaaa vardır bi hayır diyoruz hep ama bi türlü bu şanssızlıklardan kurtulamıyoruz üzerimizde nazar olduğunuda düşünüyoruz ailecek
valla kuzu bende neye üzüleceğime şaşırdım ama kendimi unuttum çünkü eşimin durumu daha ağır dünki göz dru biraz gençmiş sanırsam hiç yardımcı olmamış ben bu göz numarasına olur raporu vermem demiş eşim her gösterdiğini bilmiş dr tam rapor yazmaya giderken şeytan dürttü herhalde geri dönüp bire şunu oku demesin mi gerizekalı pislik yaaaaonuda okurken zorlanında öğleden sonra bi alet var ya onunla gözlerinin derecesine bakmış derecesinin yüksek buluncada pisliğini yapmış gıcık şey eşim yeni evlendim bi sürü borç harç var eve girdik mesleki hayatım söz konusu demiş ama adam taş kalpli çıkmış ve rapora olur ibaresini yazmamış ne var sanki yazsan dimi ama
misafirim yemeğe kaldı canım öyle olunca giremedim çok da yoruldum belim tutmadı evet canım ya çok az kaldı bakalım , sağolsun hastanedeki bütün kadın doğum drlarının haberi olmuş ne zaman eşimi görseler moral veriyorlarmış, dert etmeyin bakalım sonuca göre yaparız bişeyler diyorlarmış.Hepside tek tek selam söylüyorlarmışesincim mniğini görmüssünüz canım gözünüzaydın hersey yolunda ve sağlıklıymış allah kucagınıza sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah bak bak hareketlerde yapmış ultrasonda cinsiyeti görmüş ama doktor söylememiş neyse bir dahakine öğrenirsiniz sağlıklı olduğunu öğrendikya oda bize yeter
yıldızcım seninde ağrıların varmış kuzum stresin geçtimi biraz bak sakin ol bebeğini düşün bu arada kan vermeye gitmişsindir herhalde sonuç ne zaman gelecekmiş?
adacımsün misafirn varmış pek giremedin canım senınde doktor gunun yaklastı gidiyorsun doktora ınsallah senden guzel haberler duyarız
narcım sen nasılsın kuzum yaaa halevın durumuna cok uzulduk hepberaber ne yapalım hayırlısı buymus esını durumunu duzeltırler ınsallah :26:
ericacım senın de testin pozitif çıkmış nurunda oyle cıkmıstı bılıyorsun ama kan testınde hamıleydı bıraz daha bekle bakalım belkı gelmez o zaman kan testı yaptırırsın
nur,melike, nalan kızlar sizler nasılsınız bakalım
halev canım dün akşam tam yazamadım sana sabahtan beri de açık kk ama yerime gelemedim bir türlü anca yazıyorum. Tatlım hakkınızda hayırlısı olsun işallah doğru ve hayırlı zamanda meleğin gelcek canım benim. Allah verdimi arka arkaya veriyor bazen dertleri. Sınıyor tam anlamıyla. İşallah müjdeleri verirken de arka arkaya versin. Bir kapıyı kapamış (şimdilik) bir kapıyı açıp eşinin işini rast getirsin. Bu arada doktora da sinir oldum. Gerçekten hasta olsan verceği rapora ihtiyacın olsa hasta diye yazmaz. Kıllık ukalalık doktorluk taslıcak ya kendine muhtaç edicek ya allahım sen sabır ver akıl fikir ver bu insanlara. Acaba diyorum ki genç doktormuş ya daha böyle kelli felli profa mı gitseniz onlar daha komplekssiz olurlar bu konuda. Genç doktorlar kraldan çok kralcı maşallah. Birde bişey sorcam canım sen eşinden dolayı direk tüp bebeğe geçtin ya eşinin değerlerinde düşük olan neydi yani acaba o aradada kürler falan yapsanmı saraçoğlundan bi öneri alsan mı arayıp
Canlarım sizler nasılsınız yıldızım değerin çıktımı göremed,im o arada. Bi sürü şey yazdım hepinize ekranım dondu gene Allahtan wordde yazmıştım hepsi gitmedi. Yemeğe çıkıyorum şimdi öğleden sonra bol bol kaynatırız işim yok
canım maalesef bil. dan cep telden kurtulamıyoruz ki telin biri sussa diğeri çalıyor, sabahtan akşama kadar ekrandayızbende çok düşünüyorum ama Allahım sen koru artık diyorum.
misafirim yemeğe kaldı canım öyle olunca giremedim çok da yoruldum belim tutmadı evet canım ya çok az kaldı bakalım , sağolsun hastanedeki bütün kadın doğum drlarının haberi olmuş ne zaman eşimi görseler moral veriyorlarmış, dert etmeyin bakalım sonuca göre yaparız bişeyler diyorlarmış.Hepside tek tek selam söylüyorlarmışonların bunları duymak içimi rahatlatıyor azda olsa
yıldızım kan vermişsin sende , hadi bakalım artmışda değerin, mide belirtilerinde başlamış güzelim senin, çok erken başladı hemde,anne ben burdayım diyor baksana
Narcım sen nasılsın güzelim , ayy oku oku bitmedi kızlar gözlerim ağrıdı, eksik yazdıysam kusura bakmayın.Sen ne zaman gidecektin kuzum .
Halev canım ben mi yanlış anladım 1 tane daha hakkımız var demişsin, sana 2 kez yapıldı ya o merkezde 3 hakkın mı oluyordu
hoşgeldin adacım, walla şu korseden bulalım bari güzelim. radyasyon manyağı olcaz bu gidişle
demek misafirin yemeğede kaldı kuzum, yorulmuşsunda kıyamam..
ay doktorlar ne güzel sizlerle ilgililer adacım, inş mükafatınıda bebişinizde bişi çıkmayınca alacaksınız kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?