verdim tatlım ama sonucumu alamadım daha, sorma adacım başladı bu sabah bakalım devamı gelecek mi kuzum..bitti sanarken tekrar kusmaya başladım, korktum walla :26:
önümüzde yaz güzelim nasıl kullanacagız o korseyi biz, aslında bil.dan çok strese çok takıyorum ben , yazık bebişlerimiz stresli doğacak, dün seni de delirtmişler güzelim ya, keşke sakin olabilsek.ya sağolsunlar canım başta bizim drumuz olmak üzere hepsi çok ilgililer, drumuz anlatmış durumu onlara zaten o kadar işinin arasında nasıl fırsat bulduysa,:26: drumuzun başını ağrıtıyoruz kaç aydır valla sen doğurda senden kurtulalım diyecek yakında
aa canım sen değer kaç bilmiyorum ama ilk verdiğim kana göre artmış demedin mi ben mi yanlış anladım ki, sende erken döllenme mi olduki canım ya hemencik mide bulantısı yaşadın sen,
ilk değerim 5704 dü, bu değerini 10000 den yüksek ama tam bişi diemiyoruz dediler. 10000 den yüksek olunca kanı sulandırarak bakıolarmış, o sırada makine bozulmuş. ayy bilmiorumki adacım ya olabilirmiki erken döllenme felen:26:
kızlar ben geldim ama sonucu tam öğrenemedim. Değerim yüksek çıkmış hemşirenin dediğine göre (diğerinden yüksek) kanı sulandırarak bakmaları gerekiomuş ama makinaları bozulmuş, arayıp haber vercekler, size yazarım o zaman.
Ben kusmaya başladım bu arada, tam hastaneye giderken lavaboya zor koştumIlk defa olunca pek kötü oldum, şimdide accık uzanıorum
iyimiş sizin hastane ya ne güzel, burda en az 2 saat tatlım
Geldim bebeğim, ama sonuç alamadan
ya yerleşme kanaması yada adet başlangıcıdır güzelim. Temennimiz ilki olması tabiii
anladım tatlım, valla bünye ile ilgili sanırım mide bulantıları ama senin çok erken başladı kusman bitanem, önce koku hassasiyeti iştahsızlıkla başlamıştı mesela benim. ama herkesde farklı oluyor demekki ya
ilk değerim 5704 dü, bu değerini 10000 den yüksek ama tam bişi diemiyoruz dediler. 10000 den yüksek olunca kanı sulandırarak bakıolarmış, o sırada makine bozulmuş. ayy bilmiorumki adacım ya olabilirmiki erken döllenme felen:26:
kızlar aradılar şimdi 11802 çıkmış değerim
canım ya hadi bakalım hayırlısı bence baksınlar süper bi sonuçla karşılaşacaksın buna inanıyorum:)) boşver bulansın bebiş kendini belli ediyor ne güzel işte :))
ay canım doğrudur su bile bulandırır artık, yat canım dinlenmiş olursun birazfarklı oluyo heralde kuzum herkeste.. ama dediğin gibi cnm hiçbişi istemio, su bile midemi bulandırdı yani, accık yatayım diorum
ayy canım ya bende tam yazdım sana gönder dedim ana sayfaya gelince yorumunu gördüm çok sevindim ya... peki baktırmıycakmısın ultrasonda ??
ay canım doğrudur su bile bulandırır artık, yat canım dinlenmiş olursun biraz
çok güzel maşallah katlamış değerin bitanem
şükür yükseldi hayatım. pzt 4 de randevumuz var, gidicez kısmetse, inş kesemizi görebiliriz
Allahıma şükürler olsun adacım yükselmiş değerim
accık yatıorum ben kuzum
halev canım dün akşam tam yazamadım sana sabahtan beri de açık kk ama yerime gelemedim bir türlü anca yazıyorum. Tatlım hakkınızda hayırlısı olsun işallah doğru ve hayırlı zamanda meleğin gelcek canım benim. Allah verdimi arka arkaya veriyor bazen dertleri. Sınıyor tam anlamıyla. İşallah müjdeleri verirken de arka arkaya versin. Bir kapıyı kapamış (şimdilik) bir kapıyı açıp eşinin işini rast getirsin. Bu arada doktora da sinir oldum. Gerçekten hasta olsan verceği rapora ihtiyacın olsa hasta diye yazmaz. Kıllık ukalalık doktorluk taslıcak ya kendine muhtaç edicek ya allahım sen sabır ver akıl fikir ver bu insanlara. Acaba diyorum ki genç doktormuş ya daha böyle kelli felli profa mı gitseniz onlar daha komplekssiz olurlar bu konuda. Genç doktorlar kraldan çok kralcı maşallah. Birde bişey sorcam canım sen eşinden dolayı direk tüp bebeğe geçtin ya eşinin değerlerinde düşük olan neydi yani acaba o aradada kürler falan yapsanmı saraçoğlundan bi öneri alsan mı arayıp
Canlarım sizler nasılsınız yıldızım değerin çıktımı göremed,im o arada. Bi sürü şey yazdım hepinize ekranım dondu gene Allahtan wordde yazmıştım hepsi gitmedi. Yemeğe çıkıyorum şimdi öğleden sonra bol bol kaynatırız işim yok
helevim elbet herşey rayına girecek güzelim Allah sevdiği kuluna dert verirmiş,sabrınızın karşılığını elbet göreceksiniz bitanem, inşallah dr işini halledersiniz güzelim dur bakalım , gün geçmeden neler gelir,herşey Allahtan canım
Halev canım ben mi yanlış anladım 1 tane daha hakkımız var demişsin, sana 2 kez yapıldı ya o merkezde 3 hakkın mı oluyordu
şükür yükseldi hayatım. pzt 4 de randevumuz var, gidicez kısmetse, inş kesemizi görebiliriz
Allahıma şükürler olsun adacım yükselmiş değerim
accık yatıorum ben kuzum
Kıızllarr evimizii aldıkkk:) biraz üzüldm gibi olmustum kırmızıyı gördum dıye ama tekrar sevindirik oldum :)
yat dinlen cnm :) tekrar hayırlı olsunn... ben bekliyodum senden bu perfomansı :))süperoldu cuma cuma ..kendine dikkat et görüşmek üzere :))
Kıızllarr evimizii aldıkkk:) biraz üzüldm gibi olmustum kırmızıyı gördum dıye ama tekrar sevindirik oldum :)
yıldızımmm değerın yukselmısss tatlım çooook sevındım allahım kesemızıde goruruz inş.sonra kalp atısı sonrada kucağımıza alırız meleklerımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?