Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

verdim tatlım ama sonucumu alamadım daha, sorma adacım başladı bu sabah bakalım devamı gelecek mi kuzum..bitti sanarken tekrar kusmaya başladım, korktum walla :26:

aa canım sen değer kaç bilmiyorum ama ilk verdiğim kana göre artmış demedin mi ben mi yanlış anladım ki, sende erken döllenme mi olduki canım ya hemencik mide bulantısı yaşadın sen,

ay walla yazın korse nasıl olur bilemem... ranacım sen linkini bulabildinmi kuzum bu korsenin?
walla stressiz bi günümüz yokki adacım ya, dünde ben ööle bi gerildim bugünde gitmedim özellikle, ne halleri varsa görsünler...
walla dr konusunda maşallah çok şanslısınız bitanem, hep böle devam etsin inş. istemese yapmaz bence, sizi çok seviyo ve de sıkılmaz gibime gelio sizden

aa canım sen değer kaç bilmiyorum ama ilk verdiğim kana göre artmış demedin mi ben mi yanlış anladım ki, sende erken döllenme mi olduki canım ya hemencik mide bulantısı yaşadın sen,

ilk değerim 5704 dü, bu değerini 10000 den yüksek ama tam bişi diemiyoruz dediler. 10000 den yüksek olunca kanı sulandırarak bakıolarmış, o sırada makine bozulmuş. ayy bilmiorumki adacım ya olabilirmiki erken döllenme felen:26:

anladım tatlım, valla bünye ile ilgili sanırım mide bulantıları ama senin çok erken başladı kusman bitanem, önce koku hassasiyeti iştahsızlıkla başlamıştı mesela benim. ama herkesde farklı oluyor demekki ya

:) saol canım ınsallah oyledır ama hıc sanmıyorm

farklı oluyo heralde kuzum herkeste.. ama dediğin gibi cnm hiçbişi istemio, su bile midemi bulandırdı yani, accık yatayım diorum

canım ya hadi bakalım hayırlısı bence baksınlar süper bi sonuçla karşılaşacaksın buna inanıyorum:)) boşver bulansın bebiş kendini belli ediyor ne güzel işte :))

canım ya hadi bakalım hayırlısı bence baksınlar süper bi sonuçla karşılaşacaksın buna inanıyorum:)) boşver bulansın bebiş kendini belli ediyor ne güzel işte :))

saol hayatım, şükür iyi geldi sonucum. hiç şikayetçi değilim kusmadanda, bulantıdanda tatlım, yeterki miniğim iyi olsun. bu bulantıları çekebilmek için ne kadar bekledik biliosun. Allahım herkese nasip etsin tez zamanda inş

farklı oluyo heralde kuzum herkeste.. ama dediğin gibi cnm hiçbişi istemio, su bile midemi bulandırdı yani, accık yatayım diorum
ay canım doğrudur su bile bulandırır artık, yat canım dinlenmiş olursun biraz
kızlar aradılar şimdi 11802 çıkmış değerim

çok güzel maşallah katlamış değerin bitanem

ayy canım ya bende tam yazdım sana gönder dedim ana sayfaya gelince yorumunu gördüm çok sevindim ya... peki baktırmıycakmısın ultrasonda ??

şükür yükseldi hayatım. pzt 4 de randevumuz var, gidicez kısmetse, inş kesemizi görebiliriz

ay canım doğrudur su bile bulandırır artık, yat canım dinlenmiş olursun biraz

çok güzel maşallah katlamış değerin bitanem

Allahıma şükürler olsun adacım yükselmiş değerim
accık yatıorum ben kuzum

yat dinlen cnm :) tekrar hayırlı olsunn... ben bekliyodum senden bu perfomansı :)) süperoldu cuma cuma ..kendine dikkat et görüşmek üzere :))
şükür yükseldi hayatım. pzt 4 de randevumuz var, gidicez kısmetse, inş kesemizi görebiliriz

accık yatıorum ben kuzum

yıldızımmm değerın yukselmısss tatlım çooook sevındım allahım kesemızıde goruruz inş.sonra kalp atısı sonrada kucağımıza alırız meleklerımızı

sağol Narcım teşekkür ederim Allahım bizleri çok seviyor sanırsam çünkü başımızı dertlerden kaldıramıyoruz canım ama hayırlısı olsun bakalım inşallah en kısa zamanda refaha kavuşuruz kocişimin haberi ile inşallah.
bizde öle dedik şans işte gencine denk geldik eğer yaşı başı almış birini bulabilirsek araştırıyoruz kuzum henüz bişi yok bulmuş değiliz yani Allahım hayırlısyla çabuk atlatmamızı sağlar inşallah.
Eşimin sperm azlığı var ve ileri hareketli hiç spermi yok yerinde hareketli ise %14 çıkmıştı en son eşime diyorumda bunlar bunlar varmış diye parasını duyunca vaz cayıyor napim zorlada birşey yaptıramam ama şu durumunu bi atlatalım da ben aldırtırım ona vitaminle ilgili şeyler keçiboynuzunu içmiyor zaten malum midesi hassas arısütü bal poleni bi kere yedi yaradımı bilemem zaten o arada tedavim başladı hayırlısı bakalım canım gün ola hayır ola

sağol canım inşallah zaten Allahtan başka kimseye sığınıp medet ummuyoruz ki büyük şehirde iş hallettirmek imkansız gibi bişi resmen ama inşallah Allahım bi yol gösterecektir bekliyoıruz bi yandan da araştırıyoruz

Halev canım ben mi yanlış anladım 1 tane daha hakkımız var demişsin, sana 2 kez yapıldı ya o merkezde 3 hakkın mı oluyordu

yok kuzum hakla ilgisi yok dondurulmuşlarımla 2 sefer deneme şansım vardı eğer daha fazla olsaydı bitene kadar bebişler tutunana kadar deneyebilirim elbette, ki dondurulmuşum olmasa bile sil baştan yaptırabilirim tedavimi ama tabiki kendi paramla olurdu o da zor olurdu

kızlar aradılar şimdi 11802 çıkmış değerim

oyyyyyy ne güzelde katlanmış değerin kuzum maşallah sübanallah

accık yatıorum ben kuzum

yat bakem tatlım dinlen kendine gel accık

yıldızım degerın super cıkmıs tebrık ederım bence hem keseyı goreceksınız gıttıgınızde hem de kalp atıslarını duyabılırsınız bence kuzum degerın pazartesıye kadar kat be kat katlanacak cunku guzelım hadı hayırlısı bakalım

Kıızllarr evimizii aldıkkk:) biraz üzüldm gibi olmustum kırmızıyı gördum dıye ama tekrar sevindirik oldum :)

oy maşallah canım hayırlı olsun ev mi aldınız Allahım güle güle oturmayı nasip etsin bebişlerinle beraber inşallah, adetin geldi anlaşılan

yat dinlen cnm :) tekrar hayırlı olsunn... ben bekliyodum senden bu perfomansı :)) süperoldu cuma cuma ..kendine dikkat et görüşmek üzere :))

uzanıorum hayatım saol... sende dikkat et kendine kuzum

Kıızllarr evimizii aldıkkk:) biraz üzüldm gibi olmustum kırmızıyı gördum dıye ama tekrar sevindirik oldum :)

canım hayırlı olsun, içi bebeklerle dolsun inş

yıldızımmm değerın yukselmısss tatlım çooook sevındım allahım kesemızıde goruruz inş.sonra kalp atısı sonrada kucağımıza alırız meleklerımızı

yükselmiş kuşum çok saol, inş keselerimizide görürüz kısa zamanda. sizlerde mide bulantısı ve kusma nasıl nurcum yada nalancım?

ben şimdi tekrar kustum

adacım hosgeldın sende nasılsın
cok yazmıssınız kızlar oku oku bıtmedı gene narda gelmıs bosmus barı ogleden sonra doktururuz demıs

yıldızım senınde mıde bulantıların baslamıs kuzum yaaa sen ne zaman hamıle kaldın kı acaba enteresan oldu senınkı bu ay neysekı geldı mınısın gerısı onemlı degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…