Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bende bişey yok canım ara ara belim ağrıyor zaten herşeyin başlangıcı bel olmuştu bende:)+ birde kasıklarım ağrıyor ( ama kusma falan olmadı...

oyyyyyy ne güzelde katlanmış değerin kuzum maşallah sübanallah

yat bakem tatlım dinlen kendine gel accık

saol bebeğim katlanmış değerim şükür, darısı sizlere olacak inş
walla yatıom halevcim ama garip bi bulantı var hala.. yine kustum

saol bebeğim çok teşekkür ederim... darısı kat be kat sizlere olacak inş bakalım pzt neleri görebilicez. bizimki acık aceleci gibi geldi bana

ya kuzum bende anlamadm, ikinciye kustum bugün, hangi ara hamile kaldımda bu kadar bulantı kusma oldu anlamadım walla :44: şikayetçi değilim elbet ama enteresan oldu gerçekten.
doktora gidince kaç haftalık olduğunu söler heralde dimi?

bende bişey yok canım ara ara belim ağrıyor zaten herşeyin başlangıcı bel olmuştu bende:)+ birde kasıklarım ağrıyor ( ama kusma falan olmadı...

düne kadar bende de hiç bişi yoktu kuzum yaa, bu sabah başladı, hayırlısı bakalım. onlar iyi olsunda biz herşeyi çekmeye razıyız.

kızlar bu arada annem anladı tabiii, sabah kusunca hastaneye birlikte gitmek zorunda kaldık dur bakalım dedim pzt doktora gidicez o zaman netleşecek dedim ona da, çok sevindi, şaşırdı aaa ablanla aran yok gibi bişi olcak dio

evet doktor soyler canım kac haftalık oldugunu bu degere gore 6 haftalık gozukuyor senınkı ama son adet tarıhıne gore 6 hafta olmuyor degıl mı neyse gıdın doktor baksında ıcın rahatlasın doktora gıttıgın zamanda degerın artıyorya oda 7 haftalıgı gsterıyor hesaplayınca sekerım tabı en net bılgı doktordan

Son düzenleme:

demek söledin annene ayyy kadın hem sevinmiştir hemde kar kara düşünmüştür arada napıcam diye

iyi hadi annende öğrenmiş oldu sevinmiştir annen yaaa ne guzel bır duygu onun ıcın ıkı torunu bırden nerdeyse aynı anda olcek ne guzel

oy maşallah canım hayırlı olsun ev mi aldınız allahım güle güle oturmayı nasip etsin bebişlerinle beraber inşallah, adetin geldi anlaşılan

hayırlı olsun canım mınıklerınle huzurlu oturmayı nasıp etsın rabbım

saolun canlarım evet kıradaydık ev arıyorduk düzgn biyerde ama ben suan oturdgmz evımı cok sevıyordum ev sahibi satısa cıkarmıs kocişim gitti görsmeye anlasmıslar.mutlu haberi aldım az önce.o kahverengi lekeden baska gelen bsey yok ama ben oldum sayıyorum böyle bı agrımda var alttan alttan bakalım hayırlısı egere yoksa suanda ertelycez bıraz cok calısmak lazım::)

int ten bakınca 4+5 görünüyo, ama değerler ööle demiyo, bakalım ne çıkıcak gidince kuzum

demek söledin annene ayyy kadın hem sevinmiştir hemde kar kara düşünmüştür arada napıcam diye

iyi hadi annende öğrenmiş oldu sevinmiştir annen yaaa ne guzel bır duygu onun ıcın ıkı torunu bırden nerdeyse aynı anda olcek ne guzel

evet söledim kızlar, çok sevindi..aaaa napcaz bakalım dio, nereye gitceemi şaşırırım walla dio, dedim ablam gelir bizde yatarız beraber bak o olur dio ama kimseye söleme dedimde bakalım sölemeden durabilcek mi

yıdızcım benım kusma yok sadece öğürüyorum sabahları oda. bazen aksamda oluyo. ama sımdı var bulantım mesela.kusamıyom nedense çok çabuk açıkıyorum nedense

hayırlı olsun canımm ALLAH isteyen herkesi ev sahibi etsin inşallah:) güle güle otur cnm:)) hiç düzenin bozulmadan ohh negüzell:)

tekrar hayırlı olsun kuzucum., içi bebeklerinizle dolsun inş.. dur bakalım devamı gelmemiş bak lekenin, herşeyde bi hayır vardır tatlım

Kıızllarr evimizii aldıkkk:) biraz üzüldm gibi olmustum kırmızıyı gördum dıye ama tekrar sevindirik oldum :)
aa çok sevindim cnaım hayırlı uğurlu olsun, içinde bol bol bebişleriniz olsun
hoşbuldum canım şükür uğraşıyoruz sen nasılsın, sen gidecekmisin dr a ? Ne gün gideceksin yazmışmıydın güzelim.

anlar tabi kuşum, maşallah herşey yolunda gidiyor zaten, annene de çıtlatmışsın olsun güzelim. birde 20 şubat SAT ın dimi, o tarihten itibvaren kaç haftalık olduğun hesaplanmıyormu:26: neden drun söyler kaç haftalık olduğunu didin anlamadım da:26:
bana drum satı soruyordu ultrasonda da aynı çıkıyordu hep teyit etmiş oluyorduk :26:

hayırlı olsun canımm ALLAH isteyen herkesi ev sahibi etsin inşallah:) güle güle otur cnm:)) hiç düzenin bozulmadan ohh negüzell:)
saol tatlımm evet canm hem düzenm bozlmycak hmde seviyorm ben evimi prmana acılan sper bi balkonum var sevıyorm orda keyf yapmayı allahım herkese nasip etsn ev sahıbı olmayı
tekrar hayırlı olsun kuzucum., içi bebeklerinizle dolsun inş.. dur bakalım devamı gelmemiş bak lekenin, herşeyde bi hayır vardır tatlım
saol cnm bnmm
insallah tabii oda var ama bakalım bakarsnz iki gzl hber brden olur:)

saolll cnmın içii insallahh

canım carsamba gel dedı doktorum ama cıkınca hemen yazdırayım adımı demıstım bu ay kı tum randevuları doluymus yazdıramadım aradımda hastaneyı pazartesı nobetcıymıs o zaman gıdecegım canım bakalım ınsallah catlamıs olur ve tutmusturda ınsallah:26:
yıldızın kı bıraz karısık olduya kuzum neysekı doktor gorunce acıklıga kavusur hepsı

Son düzenleme:

yaaaaa bende ev almak istiyorummmmm ama neyseki ev işine girmemişiz kocişimin işi muallakta olduğu için altından kalkamazdık Allahım hayırlısı ile eşimin işini, sonra yuvamızın neşesini onun kısmetiylede kendimize ait 3+1 evimizi hayırlı zamanda bizlere nasip eder inşallahhhhhhh

demek adetin gelmedi umarım 9 ay boyunca uğramaz canım hayır olsun

yıdızcım benım kusma yok sadece öğürüyorum sabahları oda. bazen aksamda oluyo. ama sımdı var bulantım mesela.kusamıyom nedense çok çabuk açıkıyorum nedense

ben acıkmıorum walla sabahtan beri, iyiyom çıkarıom canımda istemio artık zaten, az uyuyim bari diom kuzum. sende daha tam başlamamış, benimki aceleci çıktı walla

yıldızcım içi pır pırdır annenın sımdı belkı babana çıtlatır

ayy sorma kesin çıtatır gibi gelio bana da

anneme söledim mecburen kuşum, kusunca anladı zaten evet hayatım SAT 20 şubat bugün 4+5 görünüyo, kusmak için çok erken değilmi :26: o yüzden kafam karıştı, ondan didim dr anlayabilir mi die, erken döllenme felen mi ki anlamadım walla adacım, sende erken dedin kusma için ama midem berbat 2 kere çıkardım 3 de gelecek gibi:26:

dualarına, dileklerine gönülden AMİN diyorum halevim, tez zamanda hepiciği sizlerin olsun inş kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…