yaaaaa bende ev almak istiyorummmmm ama neyseki ev işine girmemişiz kocişimin işi muallakta olduğu için altından kalkamazdık Allahım hayırlısı ile eşimin işini, sonra yuvamızın neşesini onun kısmetiylede kendimize ait 3+1 evimizi hayırlı zamanda bizlere nasip eder inşallahhhhhhh
demek adetin gelmedi umarım 9 ay boyunca uğramaz canım hayır olsun
yaaaaa bende ev almak istiyorummmmm ama neyseki ev işine girmemişiz kocişimin işi muallakta olduğu için altından kalkamazdık Allahım hayırlısı ile eşimin işini, sonra yuvamızın neşesini onun kısmetiylede kendimize ait 3+1 evimizi hayırlı zamanda bizlere nasip eder inşallahhhhhhh
amannnnn oku oku gözlerim pörtledi ayolll
halevcim vitamin dışında saraçoğlunun sitesinde kürler çaylar falan var birde kendin arıyorsun en uygun bitkileri ve beslenme programını veriyormuş değerleri öğrenip. mesela benim eşimde k.boynuzu suyu içemiyordu pekmezini aldım onu yiyor herakşam bir kaşık. yani bunlarla değeri çok yükselenler var o yüzden sordum tatlım
yıldızımmmmmmmmm ne güzel bi değer bu e bu değere bırakda miden bulansın şekerim ikizmidir nedir bukadar yüksek değerbu arada hakkaten olurmuş öyle kişiden kişiye adeti bile geçmeden midesi bulananlar var. bir insanın ilkiyle 2. hamilleiğinde bile fark olabiliyor sen yat dineln kuzum maşallah bu topicin bebişleri mideden rahat bırakmıcaklar hiç belli oldu
ranacım sizin çalışmalar bittimi şekerim yum.testi kullanmadın dimi tatlım. ya bu doktorunun randevu olayı da çok kötü ama ne bu böyle iyi doktormuş ama insanın siniri bozulur yer bulamadıkça
ericacım demek gelmedi daha adetin bu arada güle güle oturun darısı başımıza işallah allahım evlatlarınızla oturmayı nasip etsin
adacımmm pazartesi gitcem doktora canım haftaya çarşamba perşembe olur heralde aşılamam işallah. sağdan büyürse tabi.ilaç da acaip şişiriyo beni yapar yapmaz davul gibi oluyorum sancı giriyo
anladım cicim pazartesi git bakalım inşallh güzel haberler alırsın. bence de o zamana çatlamış olur güzelim.canım carsamba gel dedı doktorum ama cıkınca hemen yazdırayım adımı demıstım bu ay kı tum randevuları doluymus yazdıramadım aradımda hastaneyı pazartesı nobetcıymıs o zaman gıdecegım canım bakalım ınsallah catlamıs olur ve tutmusturda ınsallah:26:
yıldızın kı bıraz karısık olduya kuzum neysekı doktor gorunce acıklıga kavusur hepsı
inşallh bitanem inşallah tez zamanda sizde ev sahibi olursunuzyaaaaa bende ev almak istiyorummmmm ama neyseki ev işine girmemişiz kocişimin işi muallakta olduğu için altından kalkamazdık Allahım hayırlısı ile eşimin işini, sonra yuvamızın neşesini onun kısmetiylede kendimize ait 3+1 evimizi hayırlı zamanda bizlere nasip eder inşallahhhhhhh
erken bitanem ama herkesin bünyesi farklı, demek seninde böyle hemen miden bulandı, tabi drunada sorarsınben acıkmıorum walla sabahtan beri, iyiyom çıkarıomcanımda istemio artık zaten, az uyuyim bari diom kuzum. sende daha tam başlamamış, benimki aceleci çıktı walla
ayy sorma kesin çıtatır gibi gelio bana da
anneme söledim mecburen kuşum, kusunca anladı zatenevet hayatım SAT 20 şubat bugün 4+5 görünüyo, kusmak için çok erken değilmi :26: o yüzden kafam karıştı, ondan didim dr anlayabilir mi die, erken döllenme felen mi ki anlamadım walla adacım, sende erken dedin kusma için ama midem berbat 2 kere çıkardım 3 de gelecek gibi:26:
halevcim vitamin dışında saraçoğlunun sitesinde kürler çaylar falan var birde kendin arıyorsun en uygun bitkileri ve beslenme programını veriyormuş değerleri öğrenip. mesela benim eşimde k.boynuzu suyu içemiyordu pekmezini aldım onu yiyor herakşam bir kaşık. yani bunlarla değeri çok yükselenler var o yüzden sordum tatlım
yıldızımmmmmmmmm ne güzel bi değer bu e bu değere bırakda miden bulansın şekerim ikizmidir nedir bukadar yüksek değerbu arada hakkaten olurmuş öyle kişiden kişiye adeti bile geçmeden midesi bulananlar var. bir insanın ilkiyle 2. hamilleiğinde bile fark olabiliyor sen yat dineln kuzum maşallah bu topicin bebişleri mideden rahat bırakmıcaklar hiç belli oldu
ranacım sizin çalışmalar bittimi şekerim yum.testi kullanmadın dimi tatlım. ya bu doktorunun randevu olayı da çok kötü ama ne bu böyle iyi doktormuş ama insanın siniri bozulur yer bulamadıkça
ericacım demek gelmedi daha adetin bu arada güle güle oturun darısı başımıza işallah allahım evlatlarınızla oturmayı nasip etsin
adacımmm pazartesi gitcem doktora canım haftaya çarşamba perşembe olur heralde aşılamam işallah. sağdan büyürse tabi.ilaç da acaip şişiriyo beni yapar yapmaz davul gibi oluyorum sancı giriyo
canım narcım bızım calısmalar devam edıyorsalı gunune kadar calısma verdı bıze sonra carsamba gel dedı ama carsamba yer olmayınca pazartesı gıdecegım catlamıs olursa eger gerek yok der belkı calısmaya gerek yok der bakalım ??
demek sagdan yumurtlarsan haftaya asılaman var yanı ayyyy
adacımmmmmmm işallah ilkinde tutar aşılamam inanıyorum buna sen umudumsun valla:81::81::81:
canlar ben bugün erken çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi haftasonları iyi akşamlar öpüyorum hepicinizi
iyi akşamlar halevimmm
adacım haklısın bana da çok mantıklı geliyo onları iteklemek lazım sonuçta yumoşalrımda sorun yok çok şükür sağdan yumurtlayınca artık herşey sperme kalıyo onu da biraz desteklemek lazım işallah içinden geçtiği gbi ilk seferde olur tatlım
canlar ben bugün erken çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi haftasonları iyi akşamlar öpüyorum hepicinizi
yaaa kuzum orası oylede yaa bazen ne spremler var dıyorum benhanı su ılk gunde hamıle kalanlar bırde evlenmeden ılk seyde hamıle kalanlar hatta sımdı burda soyleyemıyorum anladın sen onu oyle yaparak hamıle kalanlar bızımkı nıye olmuyor anlamadım gıttı yaa
nerelere kayboldunuz kızlar yıldız soyledı mıdem bulanıyor yatıcam dedı halev soyledı esın yok zaten alısverısde eee erica,ada,nar,melike,nur sızler nerdesiniz yaa:44:
görüşürüz kızlar bende kaçar.. hepinize iyi akşamalar. akşam giremezsemde cumarteside çalışıyoruz biz ama yarım gün. sabahtan tekrar göürüşürüz. zaten iş çıkışıda doktor olucak biliyosunuz :) ALLAH hayırlı haberlerle size geri dönmeyi nasip etsin... öpüyorumm hepinizi kendinize iyi bakın:80::80::80::80::80:
neyse bende kacıyorum kızlar yarın gorusmek uzere optum hepınızı
erica senın kırmızılar tamamen geldı mı ??
evet tatlım tamamen geldi
canım kırmızılar üzüldümtadevi oluyordun değil mi yumurta takibi filan bi şey kafama takıldıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?