Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

yıldızcım demek kustun 4 kez canım neysekı pazartesı doktora gıdıyorsun nasıl olsa sorarsın kuzum bakalım senınkı kac haftalık cok erken basladıya canım bakalım hayırlısı

arkadaşlar kan testimin onucunu dün aldım, değerim 730 çıktı.... çoook mutluyum, Alladhım hepimize nasip etsin bu heyecanları inşallah... 4 nisanda keseyi görmeye gidicez...

canım cok sevındım allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah guzelım sıra geldı keseyı gormeye ne zaman gıdeceksın?

halayımıda cekeyım

evet tatlım tamamen geldi

hayırlısı olsun tatlım, bi sonraki aya inş, şimdi ev sahibi olmanın tadını çıkar

arkadaşlar kan testimin onucunu dün aldım, değerim 730 çıktı.... çoook mutluyum, Alladhım hepimize nasip etsin bu heyecanları inşallah... 4 nisanda keseyi görmeye gidicez...

oyyy canım ne güzel bir haber bu tebrik ediyorum seni, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

yıldızcım demek kustun 4 kez canım neysekı pazartesı doktora gıdıyorsun nasıl olsa sorarsın kuzum bakalım senınkı kac haftalık cok erken basladıya canım bakalım hayırlısı

günaydın ranacım, ayy sorma walla benmki pek erkenci çıktı sanki kuzum, dün berbattım hep yattım, bu sabah iyiyim çok şükür. ablamın 10 haftada başlyan kusmaları, bende dün başladı. bi pzt gidelim bakalım, bizim yaramazın derdi neymiş bu kadar erken kusturacak

hadı gıtte bakalım ne dıyecek doktorun bu arada senın benım ve narın doktor tarıhlerı aynı oldu salı gunude nar var carsamba nur arka arkaya gelecek ınsallah guzel haberler

günaydın canlarım hepinize üzel irafta sonu diliyorum nasılsınız bakalım bugün valla dün iyi yazışmışsınız çeneniz düşmüş nerden başlasam acaba:26:

halevcim daha doktor bulamadınız demek inşl raporu verecek bir oktor bulursunuz yada iş yerindeki şartları hafifletmiş olurlarda lazere göz yumsalar hemen yaptırırdınız aradan çıkardı pazartesi bekliyoruz hayırlı haberlerinizi ama eşinde sende çok sıkmayın canınızı allah hayra çıkarsın inşl
buarada rabbim gönlünüze göre bir ev ve o evde koşturup oynayacak bebiler nasip etsin en kısa ve hayırlı zamanda

yıldızım canımcım gözün aydın değerin katlanmış çok sevindim bak şükür herşey yolunda gidiyor pazarteside doktora gitte hayırlı haberlerle gel canım dün çok kusmuşsun sendede başlamş kusmalar allah kolaylık versin çok zor iyi biliriz ben elimi verdim sanırım sana gerçi benimkide bitmedi henüz ama neyse bugünlerimizde geçecek

narcım pazartesi sende mi gidiyosun doktora inşl sağdan yumoş büyürde perşembeye aşılaman olur kızlarında dediği gibi ilk seferde gelir bebişin göbişine hayatım

ranacım sanada pazartesi doktor yolu gözüküyomuş inşl yumoşun çatlamışta içine bir spermcik konuvermiştir buarda bende sana katılıyorum bu orda burda ilk seferde hamile kalanlarınki nasıl bir sperm yumurtaymışya akıl alır değil ama oda allahın işi işte

ericacım senin kırmızılar tam anlamıyla gelmiş canım en azından gecikmeden geldi buda iyi bişe inşl önümüzdeki ay gelir bebişin evinizde hayırlı uğurlu olsun güle güle otorun valla çok şanslısın oturduğun evi almışsın hem düzenin bozlumadı hemde sevdiğin evmiş zaten bende kiradayım ve evimi çok seviyorum düzenimin bozulmasınıda bu evden ayrılmayıda istemiyorum ama bakalım kısmeimiz nerde olacak

adacım sen nasılsın hayatım önceki akşam misafirin varmış çok yormadın inşl kendini salıya sende gidiyosun doktora bende haftaya gidicem ama hangi gün pazartesi belli olacak hang, güne randevu alabilirsem artık
kızlar unuttuğum bişe varsa kusura bakmayın önce okudum sonra kahvaltı yapıp cevapladım

simiramis canım tekrardan gözün aydın inşl darısı kesenizi görmeye kalp atışını duymaya olsun

slm kızlar nasılsınız?? inanın yoğunluktan net e girmedim bile yarım saat sonra çıkıcam işten. hastaneye gidicez aslında randevum 3 te ama. biz eşimle iddaya girdik 600-800 arası çıkıcak kan sonucu diyor bende 800-1000 arası diyorum bakalım kim kazanıcak ve kaybeden 2 gün üst üste kahve hizmeti yapıcak kazanana:)) bağışıklık yaptı kan testi bizde diyoruz:)) eve uğramadan direk hastaneye gideceğimiz için daha erken olmuş olucak saat bekliyceğimiz için kan verelim diyoruz 1 satte sonuç veriyolar zaten.. ve kızlar bu arada dün akşam iş çıkışı eczanenin önünden geçiyoduk dedim eşime içimde hep uhte kaldı hep tek çizgi çıkıyordu aldığım eczane testleri dedim gel alalım ve aldık hemen eve girer girmez yaptırdım ve ALLAH ıma bin şükürler olsun çift çizgiyi gördüm sonunda saklıcam onu:)) inşallah bugün hayırlı haberler alır rahatlarız hepimiz. ben biraz geçmişi okuyup çıkıcam kızlar evden artık dönüşte konuşuruz.. öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın..görüşmek üzere:80::79::79::79::79:

hosgeldın esıncım evet yaa bu spremlerın ısıne akıl sır ermıyor
canım ınsallah catlamıs ve ıcıne spremcık gırmıstır yaa bakalım beklıycez bu arada dıyorum kı benım sadakı yumurtam en son gıttıgımde 17 mm dı persembe 19-20 mm olur demıstı bırde solda yumurta var kucukdu gecen sımdı buyuyor oda 9 mm olmus dedı sımdı gıttıgımde o da buyumus olursa bız calısmaya devam mı ederız kı acaba :44:

hadı bakalım canım ınsallah sen kazanırsın ıddaayı canım ınsallah kesenızıde gorursunuz bır sorun olmaz canım gule gule ıyı hafta sonları
benımde bır uykum var bır uykum var bırazdan bende cıkacagım ıste eve gıdeyım hemenyatacagım dun gec yattıım uykusuzlukdan oluyorum

ayyy çok güzel yaa inşallah ALLAH keseyi görmeyi ve kalp atışınıda duymayı nasip etsin gerçekten süper değerin bakalım benim ne çıkıcak enson 238 di 1 haftada kaç olmuştur acaba:)) hayde senin halaya başlıyalım canımm teh teh...:79:kendine iyi bak cnm görüşürükk..süper

timam cnm. inşallah canım tek isteğim o görmek istiyorum artık.. sende yat dinlen biraz tatlım...kendine iyi bak görüşmek üzere...

canım benim ne zevkli bir iddaaymış bu iyi düşünmüşsünüz valla yaptır canım hepsinide sakla testlerin bende saklıyorum idrar testinide kan testinide zaten başlarda onlara bakıp aaa ben hamileyim diyordum yoksa bir değişiklik farklılık yok insn anlamıyor hamile olduğunu ama bende sizin iddaaya katılayım bence ne ne 1000 2000 binin üstünde değerin artık ilk sonuçlara göre baya fark atmıştır gibime geliyor

hoşbulduk bitanem demek senin ikinci yumoşda büyüyordu hadi bakalım bu ayyy çifte vuruş var demek sizde canım benim onun bıyutunuda söylesin doktor çalışmaya gerek yok dese bile siz yinede çalışın bence duruma göre
ayy hadi bian önce gitt evine uyu kuzucum dinlen bende evimi toparlıyorum bugün temizlik günümüz

Allahım tamamına erdirsin inşallah canım ne güzel çıkmış sonucun maşallah Allahım sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah

canlarım iyi hafta sonları hepinize, ranacım inşallah büyümüş çatlamıştır yumurtan ve spermciklerle buluşmuştur bitanem valla bende çok güldüm dimi ilk geceden ne yapıyorlarda hemencik hamiş kalıyorlar yahu. Yani sperm yumurtayı görmek için dört gözle bekleyip sok gazmı koşuyor acaba , ya yumurtaya ne demeli yumurtada sperm kapıdan girer girmez istenilen büyüklüğe ulaşıp çatlayıp hemen içine alıveriyormu yani ya valla bi biz öyle olamadık canlarım , olsun bakalım avrdır herşeyde bi hayır.
Yıldızım kuşum ah güzelim demek 4 kez kustun he, insanın başını kaldırmaz birde canım yat uyu artık sen, seninki çok aceleci baksana hemencik kusmalara başladın. Pazretsi keseyi görürsünüz büyük ihtimal.
Narcım sende pazartesi gidiyorsun hadi bakalım senin adına çok heyecanlıyım ya sanki, benim aşılama baştan yapılacakmış gibi ,ayy sonu da bana benzer inşalalh:26:
Esincim tatlım seninki hala naz ediyor annesi ama 10 güne daha iyi olursun bitanem , sonraki dönemler çok daha güzel çünkü.
Halevim sizde bir geliişme varmı bitanem , inşallah eşinin işi halledilir bitanem.
ericacım senin de ilk kırmızılar geldi demek, inşallah 2. denemende bebişine kavuşursun
nalancım bencede çok güzel bir iddia olmuş valla

Bende kuaförden geldim canım ya millet benim evli hatta hamiş olduğuma inanmıyr ya ,işte göbeğim diyorum bu kadarcıkmı diyor ya, benim göbüşüm küçükmü kalacakki Patronumla buluştuk ordan arkadaşımla karşılaştık yolda her ikisi de ya sen gitgide güzelleşiyorsun didiler valla o güzelliği bi tek sizler görüyorsunuz dedim oğlum olacak ya ondan diyorum bende inşalalh oğluşumda sağlıklı güzel pamuk gibi bir paşa olur canlarım. aa böyle diyorsunuz sonra hastalanıyorum didim maşallah diyin dedim dedirttim artık. Ama gerçekten kızlar kim bana böyle dese o akşam sıkıntıdan patlıyorum uyuyamıyorum acayip kötü oluyorum. Akşama misafirlerim var yine , artık yarın girer bakarım canlarım hepinizi öpüyorum.

simiramis cnaım seni tekrar tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canlar evet bende salı gideceğim ya dra ,acayip korkuyorum ya oğluşuma belli etmiyorum ama içim içimi yiyor ah bi iyi olduğunu bilsem dr dese hiç bi sorun yok diye, Allahım minicik masum bi yavru daha ya, kıyamıyorum kızlar o sıkıntı çekmesin onun çektiği sıkıntıyı ben çeleyim

dün topik bayağı doluydu kuzum haklısın gelmeyenlere ceza oluyo işte
değerim katlandı esinim saol, pzt gidicez bakalım, görebilecekmiyiz kesemizi... ayy sorma pek kustum dün hayatım, içim dışıma çıktı walla, çok erken başladı sanki bende bu kusmalar :26: çok şükür bu saate kadar hiç kusmadım bugün, bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak... sen eli bana verdin kuşum, yakında seninki biter

selam cnm, demek iddiaya girdiniz eşinle ama bence 1000 den de fazla çıkar şuan belli olmuştur bile heralde, akşama yazarsın bizede. bende saklıorum testimi inş kesenizi görürsünüz kuzucum

kuzum bakalım diğer yum büyümüşmü, o zaman tekrar ilişki verebilir tabiii, aman olsun tutsunda, varsın versin ilişki hayatım hepimiz pzt doktorda olacaz heralde hayırlı haberlerle gelelim inş sende yorgunmuşsun gitte dinlen kuzum

Allahım tamamına erdirsin inşallah canım ne güzel çıkmış sonucun maşallah Allahım sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah

halevcim var mı bir gelişme merak ettim hayatım

sorma adacım bizimki aceleci çıktı biraz, kafam kalmadı yattım dün hep tatlım, şimdi iyiyim şükür bugün bişiyim yok şu ana kadar oohh sende kuaförlere gtmişsin, ne güzel değişiklik olmuştur kuzum, iltifatlarıda almışın, maşallah dedirttiğin iyi olmuş, kimi insanın yıldızı düşük olurmuş ve etkilenirmiş. seninde yıldızın düşük olabilir kuşum...
bebişininde inş bişiciği çıkmayacak, salı günü derin bir oohh çekeceksiniz Allahın izniyle hayatım
yeterki sen içini ferah tut bitanem

selam kızlar nihayet gelebildim.. biyandan çok mutluyum bi yandan hiç mutlu değilim gibi( size anlatayım önce güzel haberlerden başlıyım.. hastaneye gittik ve kan verdik sonucu aldık ve değerim 5682 çıktı ve şok olduk nasıl yani falan eşimle birbirimize bakar olduk :)) tabii o sevinçle üst katta doktorumuzun oraya çıktık randevu saatimiz gelmişti malesef içeri giremedik doktor doğuma gitti acil 2 saat beklemek zorundda kaldık nihayetinde geldi ve içeri girdik test yaptırdık biz bugün diye söyleyince doktora gülerek yaptırmayın artık yeter bukadar artık gebesin sen dedi hadi bakalım yaptı ve ultrasona geçtik 2 dakika aradan sonra eşim yantarafta yani oda aynı oda içinde ama biz diğer paneldeydik ordan seslendi babası gel bak bakalım dedi:)) biz panikle eşim bakıyım bakıyım demeye başladı hani diyor bide sanki ne bekliyorsa o basbaya bebek şekli arıyordu :)) doktor dedi işte bu kese dedi ve sonra sustu bayağı bi gezdirdi karnımda ultrasonu allah falan yapmaya başladı bizde noldu diye sorunca sen hemen bi idrarara sıkış iyice dedi tam göremiyorum kis başlangıcı var burda dedi.sonra gel yine bakıcam çıkmadan yaptı ve o işide hallettik tabi bu arada bi 2 saat daha orda kaldık..doktor bizi gördü tekrardan sizden 2 hafta sonra radylojiden (ALT BATIN-Pelvis USG )ADLI BİŞEY İŞARETLEDİ detaylı ultarason çektirmenizi istiycem dedi.ve progestan 2. kutu hapım yarın bitiyordu tekrar yazdı.sinir oldum hiç bişey anlatmadan etmeden postaladı bizi şimdi napsam diyorum doktor değiştirsem diğeri benim yaşadıklarımızı bilmiyor olucak biyandan bu doktora devam desem kadın ne yaptığı işlemi hatırlamıyor gibi( diyorumki zaten ben polikistover hastasıydım kistlerim vardı nezman yok olduda buda yeni oluşmuş(( şimdi bu ultrason neyin nesi nasıl yapılır alttan mı nasıl oluyor zararı varmıdır ben çoğundan duyduğum alttan baktırmayın erken doğum sebebi oluyor derler+düşükte yapabilir diyorlar. aklım acaip karışık kızlar hastaneyi aradım radyoloji bilgi verir oda pazartesi sabahtan arayın dedi.bilgide alamadım.sizce pazartesi başka bir doktora çıksam mı? bir tek bu doktorla kalmasammı diyorum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…