arkadaşlar kan testimin onucunu dün aldım, değerim 730 çıktı.... çoook mutluyum, Alladhım hepimize nasip etsin bu heyecanları inşallah... 4 nisanda keseyi görmeye gidicez...
evet tatlım tamamen geldi
arkadaşlar kan testimin onucunu dün aldım, değerim 730 çıktı.... çoook mutluyum, Alladhım hepimize nasip etsin bu heyecanları inşallah... 4 nisanda keseyi görmeye gidicez...
yıldızcım demek kustun 4 kez canım neysekı pazartesı doktora gıdıyorsun nasıl olsa sorarsın kuzum bakalım senınkı kac haftalık cok erken basladıya canım bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun tatlım, bi sonraki aya inş, şimdi ev sahibi olmanın tadını çıkar
oyyy canım ne güzel bir haber butebrik ediyorum seni, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
günaydın ranacım, ayy sorma walla benmki pek erkenci çıktı sanki kuzum, dün berbattım hep yattım, bu sabah iyiyim çok şükür. ablamın 10 haftada başlyan kusmaları, bende dün başladı. bi pzt gidelim bakalım, bizim yaramazın derdi neymiş bu kadar erken kusturacak
slm kızlar nasılsınız?? inanın yoğunluktan net e girmedim bile yarım saat sonra çıkıcam işten. hastaneye gidicez aslında randevum 3 te ama. biz eşimle iddaya girdik 600-800 arası çıkıcak kan sonucu diyor bende 800-1000 arası diyorum bakalım kim kazanıcak ve kaybeden 2 gün üst üste kahve hizmeti yapıcak kazanana:)) bağışıklık yaptı kan testi bizde diyoruz:)) eve uğramadan direk hastaneye gideceğimiz için daha erken olmuş olucak saat bekliyceğimiz için kan verelim diyoruz 1 satte sonuç veriyolar zaten.. ve kızlar bu arada dün akşam iş çıkışı eczanenin önünden geçiyoduk dedim eşime içimde hep uhte kaldı hep tek çizgi çıkıyordu aldığım eczane testleri dedim gel alalım ve aldık hemen eve girer girmez yaptırdım ve ALLAH ıma bin şükürler olsun çift çizgiyi gördüm sonunda saklıcam onu:)) inşallah bugün hayırlı haberler alır rahatlarız hepimiz. ben biraz geçmişi okuyup çıkıcam kızlar evden artık dönüşte konuşuruz.. öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın..görüşmek üzere:80::79::79::79::79:
hadı bakalım canım ınsallah sen kazanırsın ıddaayı canım ınsallah kesenızıde gorursunuz bır sorun olmaz canım gule gule ıyı hafta sonları
benımde bır uykum var bır uykum var bırazdan bende cıkacagım ıste eve gıdeyım hemenyatacagım dun gec yattıım uykusuzlukdan oluyorum
canım benim ne zevkli bir iddaaymış bu iyi düşünmüşsünüz valla yaptır canım hepsinide sakla testlerin bende saklıyorum idrar testinide kan testinide zaten başlarda onlara bakıp aaa ben hamileyim diyordum yoksa bir değişiklik farklılık yok insn anlamıyor hamile olduğunu ama bende sizin iddaaya katılayım bence ne ne 1000 2000 binin üstünde değerin artık ilk sonuçlara göre baya fark atmıştır gibime geliyorslm kızlar nasılsınız?? inanın yoğunluktan net e girmedim bile yarım saat sonra çıkıcam işten. hastaneye gidicez aslında randevum 3 te ama. biz eşimle iddaya girdik 600-800 arası çıkıcak kan sonucu diyor bende 800-1000 arası diyorum bakalım kim kazanıcak ve kaybeden 2 gün üst üste kahve hizmeti yapıcak kazanana:)) bağışıklık yaptı kan testi bizde diyoruz:)) eve uğramadan direk hastaneye gideceğimiz için daha erken olmuş olucak saat bekliyceğimiz için kan verelim diyoruz 1 satte sonuç veriyolar zaten.. ve kızlar bu arada dün akşam iş çıkışı eczanenin önünden geçiyoduk dedim eşime içimde hep uhte kaldı hep tek çizgi çıkıyordu aldığım eczane testleri dedim gel alalım ve aldık hemen eve girer girmez yaptırdım ve ALLAH ıma bin şükürler olsun çift çizgiyi gördüm sonunda saklıcam onu:)) inşallah bugün hayırlı haberler alır rahatlarız hepimiz. ben biraz geçmişi okuyup çıkıcam kızlar evden artık dönüşte konuşuruz.. öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın..görüşmek üzere:80::79::79::79::79:
hosgeldın esıncım evet yaa bu spremlerın ısıne akıl sır ermıyor
canım ınsallah catlamıs ve ıcıne spremcık gırmıstır yaa bakalım beklıycez bu arada dıyorum kı benım sadakı yumurtam en son gıttıgımde 17 mm dı persembe 19-20 mm olur demıstı bırde solda yumurta var kucukdu gecen sımdı buyuyor oda 9 mm olmus dedı sımdı gıttıgımde o da buyumus olursa bız calısmaya devam mı ederız kı acaba :44:
cıkıyorum gorusmek uzere
günaydın canlarım hepinize üzel irafta sonu diliyorum nasılsınız bakalım bugün valla dün iyi yazışmışsınız çeneniz düşmüş nerden başlasam acaba:26:
yıldızım canımcım gözün aydın değerin katlanmış çok sevindim bak şükür herşey yolunda gidiyor pazarteside doktora gitte hayırlı haberlerle gel canım dün çok kusmuşsun sendede başlamş kusmalar allah kolaylık versin çok zor iyi biliriz ben elimi verdim sanırım sana gerçi benimkide bitmedi henüz ama neyse bugünlerimizde geçecek
slm kızlar nasılsınız?? inanın yoğunluktan net e girmedim bile yarım saat sonra çıkıcam işten. hastaneye gidicez aslında randevum 3 te ama. biz eşimle iddaya girdik 600-800 arası çıkıcak kan sonucu diyor bende 800-1000 arası diyorum bakalım kim kazanıcak ve kaybeden 2 gün üst üste kahve hizmeti yapıcak kazanana:)) bağışıklık yaptı kan testi bizde diyoruz:)) eve uğramadan direk hastaneye gideceğimiz için daha erken olmuş olucak saat bekliyceğimiz için kan verelim diyoruz 1 satte sonuç veriyolar zaten.. ve kızlar bu arada dün akşam iş çıkışı eczanenin önünden geçiyoduk dedim eşime içimde hep uhte kaldı hep tek çizgi çıkıyordu aldığım eczane testleri dedim gel alalım ve aldık hemen eve girer girmez yaptırdım ve ALLAH ıma bin şükürler olsun çift çizgiyi gördüm sonunda saklıcam onu:)) inşallah bugün hayırlı haberler alır rahatlarız hepimiz. ben biraz geçmişi okuyup çıkıcam kızlar evden artık dönüşte konuşuruz.. öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın..görüşmek üzere:80::79::79::79::79:
hosgeldın esıncım evet yaa bu spremlerın ısıne akıl sır ermıyor
canım ınsallah catlamıs ve ıcıne spremcık gırmıstır yaa bakalım beklıycez bu arada dıyorum kı benım sadakı yumurtam en son gıttıgımde 17 mm dı persembe 19-20 mm olur demıstı bırde solda yumurta var kucukdu gecen sımdı buyuyor oda 9 mm olmus dedı sımdı gıttıgımde o da buyumus olursa bız calısmaya devam mı ederız kı acaba :44:
Allahım tamamına erdirsin inşallah canım ne güzel çıkmış sonucun maşallahAllahım sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah
Yıldızım kuşum ah güzelim demek 4 kez kustun he, insanın başını kaldırmaz birde canım yat uyu artık sen, seninki çok aceleci baksana hemencik kusmalara başladın. Pazretsi keseyi görürsünüz büyük ihtimal.
Bende kuaförden geldim canım ya millet benim evli hatta hamiş olduğuma inanmıyr ya ,işte göbeğim diyorum bu kadarcıkmı diyor ya, benim göbüşüm küçükmü kalacakkiPatronumla buluştuk ordan arkadaşımla karşılaştık yolda her ikisi de ya sen gitgide güzelleşiyorsun didiler valla o güzelliği bi tek sizler görüyorsunuz dedim oğlum olacak ya ondan diyorum bende inşalalh oğluşumda sağlıklı güzel pamuk gibi bir paşa olur canlarım. aa böyle diyorsunuz sonra hastalanıyorum didim maşallah diyin dedim dedirttim artık. Ama gerçekten kızlar kim bana böyle dese o akşam sıkıntıdan patlıyorum uyuyamıyorum acayip kötü oluyorum. Akşama misafirlerim var yine , artık yarın girer bakarım canlarım hepinizi öpüyorum.
Canlar evet bende salı gideceğim ya dra ,acayip korkuyorum ya oğluşuma belli etmiyorum ama içim içimi yiyor ah bi iyi olduğunu bilsem dr dese hiç bi sorun yok diye, Allahım minicik masum bi yavru daha ya, kıyamıyorum kızlar o sıkıntı çekmesin onun çektiği sıkıntıyı ben çeleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?