selam cnm, demek iddiaya girdiniz eşinle ama bence 1000 den de fazla çıkarşuan belli olmuştur bile heralde, akşama yazarsın bizede. bende saklıorum testimi inş kesenizi görürsünüz kuzucum
selam kızlar nihayet gelebildim.. biyandan çok mutluyum bi yandan hiç mutlu değilim gibi( size anlatayım önce güzel haberlerden başlıyım.. hastaneye gittik ve kan verdik sonucu aldık ve değerim 5682 çıktı ve şok olduk nasıl yani falan eşimle birbirimize bakar olduk :)) tabii o sevinçle üst katta doktorumuzun oraya çıktık randevu saatimiz gelmişti malesef içeri giremedik doktor doğuma gitti acil 2 saat beklemek zorundda kaldık nihayetinde geldi ve içeri girdik test yaptırdık biz bugün diye söyleyince doktora gülerek yaptırmayın artık yeter bukadar artık gebesin sen dedi hadi bakalım yaptı ve ultrasona geçtik 2 dakika aradan sonra eşim yantarafta yani oda aynı oda içinde ama biz diğer paneldeydik ordan seslendi babası gel bak bakalım dedi:)) biz panikle eşim bakıyım bakıyım demeye başladı hani diyor bide sanki ne bekliyorsa o basbaya bebek şekli arıyordu :)) doktor dedi işte bu kese dedi ve sonra sustu bayağı bi gezdirdi karnımda ultrasonu allah falan yapmaya başladı bizde noldu diye sorunca sen hemen bi idrarara sıkış iyice dedi tam göremiyorum kis başlangıcı var burda dedi.sonra gel yine bakıcam çıkmadan yaptı ve o işide hallettik tabi bu arada bi 2 saat daha orda kaldık..doktor bizi gördü tekrardan sizden 2 hafta sonra radylojiden (ALT BATIN-Pelvis USG )ADLI BİŞEY İŞARETLEDİ detaylı ultarason çektirmenizi istiycem dedi.ve progestan 2. kutu hapım yarın bitiyordu tekrar yazdı.sinir oldum hiç bişey anlatmadan etmeden postaladı bizi şimdi napsam diyorum doktor değiştirsem diğeri benim yaşadıklarımızı bilmiyor olucak biyandan bu doktora devam desem kadın ne yaptığı işlemi hatırlamıyor gibi ( diyorumki zaten ben polikistover hastasıydım kistlerim vardı nezman yok olduda buda yeni oluşmuş (( şimdi bu ultrason neyin nesi nasıl yapılır alttan mı nasıl oluyor zararı varmıdır ben çoğundan duyduğum alttan baktırmayın erken doğum sebebi oluyor derler+düşükte yapabilir diyorlar. aklım acaip karışık kızlar hastaneyi aradım radyoloji bilgi verir oda pazartesi sabahtan arayın dedi.bilgide alamadım.sizce pazartesi başka bir doktora çıksam mı? bir tek bu doktorla kalmasammı diyorum???
canım benim ne zevkli bir iddaaymış bu iyi düşünmüşsünüz valla yaptır canım hepsinide sakla testlerin bende saklıyorum idrar testinide kan testinide zaten başlarda onlara bakıp aaa ben hamileyim diyordum yoksa bir değişiklik farklılık yok insn anlamıyor hamile olduğunu ama bende sizin iddaaya katılayım bence ne ne 1000 2000 binin üstünde değerin artık ilk sonuçlara göre baya fark atmıştır gibime geliyor
hoşbulduk bitanem demek senin ikinci yumoşda büyüyordu hadi bakalım bu ayyy çifte vuruş var demek sizdecanım benim onun bıyutunuda söylesin doktor çalışmaya gerek yok dese bile siz yinede çalışın bence duruma göre
ayy hadi bian önce gitt evine uyu kuzucum dinlen bende evimi toparlıyorum bugün temizlik günümüz
nlancım hoşgeldin, değeriniz ne güzel çıkmış maşallah
ama doktorunun açıklama yapmaması çok ilginç gerçekten :44: ne için yaptırıcaksınız bu ultrasonu, gerçekten hiç açıklama yapmaması çok kötü. walla güzelim kendi adıma konuşuyorum, bööle bişi olsa mutlaka başka bir doktora giderdim ben. ne kadar zor bulduk bu bebekleri biliosun, bi açıklama yapmadan bi doktorun dediğini yapmazdım. haaa detaylı anlatsa ve ikna etse onu anlarım ama dediğim gibi hiçbişi demeden ultrason vermiş o garip geldi bana:44:
ama sakın üzülüp bebeğinide sıkıntıya sokma hayatım, sonuçta bak ne güzel kesenizi görmüşsünüzinş bi sorun çıkmadan sağlıkla kucağına alacaksın, hiç merak etme
efet iddaya girdik yaa sonuç 5682 çıkınca ikimizde kaybettik ve kimse kimseye kahve yapmıyor oluyor bu durumda:))) keseyi gördük cnm ama doktor doktorluğunu yapmadıki. şöle insana moral versin sanki ben hayatımda birkaçkere doğum yapmış ve hamile kalmışım( nekadarlık kaç haftalık hiç bişey yok ( postaladı ra-esmen hiç duymadığım bi filmde istedi benden böyle yani cnm..
hoşbulduk cnm inşallah bir aksilik çıkmaz evet haklısın neler çektik bebişlerimiz için( dediği tek şey bu detaylı bi ultrason 2 hafta sonra bunu yaptırıp getirin dedi ( şimdi bu ultrasonu internette araştırıyım inşallah bi sonuç bulabilirim ve yeni bi doktorda bakıyım diyorum netten nereye gitsem diye.. olmıycak bu böyle ben 2 hafta boyunca çatlarım:))
hadı bakalım canım ınsallah sen kazanırsın ıddaayı canım ınsallah kesenızıde gorursunuz bır sorun olmaz canım gule gule ıyı hafta sonları
benımde bır uykum var bır uykum var bırazdan bende cıkacagım ıste eve gıdeyım hemenyatacagım dun gec yattıım uykusuzlukdan oluyorum
hayırlısı olsun tatlım, bi sonraki aya inş, şimdi ev sahibi olmanın tadını çıkar
oyyy canım ne güzel bir haber butebrik ediyorum seni, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
günaydın ranacım, ayy sorma walla benmki pek erkenci çıktı sanki kuzum, dün berbattım hep yattım, bu sabah iyiyim çok şükür. ablamın 10 haftada başlyan kusmaları, bende dün başladı. bi pzt gidelim bakalım, bizim yaramazın derdi neymiş bu kadar erken kusturacak
saol canm benm evet geldi kırmzılarm rabbim bi kapıyı kapadı dıgerıı actı.tam üzülücktm kırmızı gelıyor diye kociş aradı ki anlastık dedi sevindrk oldum tekrardangünaydın canlarım hepinize üzel irafta sonu diliyorum nasılsınız bakalım bugün valla dün iyi yazışmışsınız çeneniz düşmüş nerden başlasam acaba:26:
halevcim daha doktor bulamadınız demek inşl raporu verecek bir oktor bulursunuz yada iş yerindeki şartları hafifletmiş olurlarda lazere göz yumsalar hemen yaptırırdınız aradan çıkardı pazartesi bekliyoruz hayırlı haberlerinizi ama eşinde sende çok sıkmayın canınızı allah hayra çıkarsın inşl
buarada rabbim gönlünüze göre bir ev ve o evde koşturup oynayacak bebiler nasip etsin en kısa ve hayırlı zamanda
yıldızım canımcım gözün aydın değerin katlanmış çok sevindim bak şükür herşey yolunda gidiyor pazarteside doktora gitte hayırlı haberlerle gel canım dün çok kusmuşsun sendede başlamş kusmalar allah kolaylık versin çok zor iyi biliriz ben elimi verdim sanırım sana gerçi benimkide bitmedi henüz ama neyse bugünlerimizde geçecek
narcım pazartesi sende mi gidiyosun doktora inşl sağdan yumoş büyürde perşembeye aşılaman olur kızlarında dediği gibi ilk seferde gelir bebişin göbişine hayatım
ranacım sanada pazartesi doktor yolu gözüküyomuş inşl yumoşun çatlamışta içine bir spermcik konuvermiştir buarda bende sana katılıyorum bu orda burda ilk seferde hamile kalanlarınki nasıl bir sperm yumurtaymışya akıl alır değil ama oda allahın işi işte
ericacım senin kırmızılar tam anlamıyla gelmiş canım en azından gecikmeden geldi buda iyi bişe inşl önümüzdeki ay gelir bebişin evinizde hayırlı uğurlu olsun güle güle otorun valla çok şanslısın oturduğun evi almışsın hem düzenin bozlumadı hemde sevdiğin evmiş zaten bende kiradayım ve evimi çok seviyorum düzenimin bozulmasınıda bu evden ayrılmayıda istemiyorum ama bakalım kısmeimiz nerde olacak
adacım sen nasılsın hayatım önceki akşam misafirin varmış çok yormadın inşl kendini salıya sende gidiyosun doktora bende haftaya gidicem ama hangi gün pazartesi belli olacak hang, güne randevu alabilirsem artık
kızlar unuttuğum bişe varsa kusura bakmayın önce okudum sonra kahvaltı yapıp cevapladım
evt geldi cnm ama malum ev meselesnden düşünemycez bıraz daha mınıs yapmayı kredi falan calısmak gerekcanlarım iyi hafta sonları hepinize, ranacım inşallah büyümüş çatlamıştır yumurtan ve spermciklerle buluşmuştur bitanem valla bende çok güldüm dimi ilk geceden ne yapıyorlarda hemencik hamiş kalıyorlar yahu. Yani sperm yumurtayı görmek için dört gözle bekleyip sok gazmı koşuyor acaba , ya yumurtaya ne demeli yumurtada sperm kapıdan girer girmez istenilen büyüklüğe ulaşıp çatlayıp hemen içine alıveriyormu yani yavalla bi biz öyle olamadık canlarım , olsun bakalım avrdır herşeyde bi hayır.
Yıldızım kuşum ah güzelim demek 4 kez kustun he, insanın başını kaldırmaz birde canım yat uyu artık sen, seninki çok aceleci baksana hemencik kusmalara başladın. Pazretsi keseyi görürsünüz büyük ihtimal.
Narcım sende pazartesi gidiyorsun hadi bakalım senin adına çok heyecanlıyım ya sanki, benim aşılama baştan yapılacakmış gibi ,ayy sonu da bana benzer inşalalh:26:
Esincim tatlım seninki hala naz ediyor annesi ama 10 güne daha iyi olursun bitanem , sonraki dönemler çok daha güzel çünkü.
Halevim sizde bir geliişme varmı bitanem , inşallah eşinin işi halledilir bitanem.
ericacım senin de ilk kırmızılar geldi demek, inşallah 2. denemende bebişine kavuşursun
nalancım bencede çok güzel bir iddia olmuş valla
Bende kuaförden geldim canım ya millet benim evli hatta hamiş olduğuma inanmıyr ya ,işte göbeğim diyorum bu kadarcıkmı diyor ya, benim göbüşüm küçükmü kalacakkiPatronumla buluştuk ordan arkadaşımla karşılaştık yolda her ikisi de ya sen gitgide güzelleşiyorsun didiler valla o güzelliği bi tek sizler görüyorsunuz dedim oğlum olacak ya ondan diyorum bende inşalalh oğluşumda sağlıklı güzel pamuk gibi bir paşa olur canlarım. aa böyle diyorsunuz sonra hastalanıyorum didim maşallah diyin dedim dedirttim artık. Ama gerçekten kızlar kim bana böyle dese o akşam sıkıntıdan patlıyorum uyuyamıyorum acayip kötü oluyorum. Akşama misafirlerim var yine , artık yarın girer bakarım canlarım hepinizi öpüyorum.
adacım kuaforlere gıdılmıs guzellesılmıs masallah masallah nazar değmesin güzelim
tüm arkadasların cok guzel olmussun demıs senın bu oglan senı baya bır guzellestırecek bak gor canım sende yarın doktora gıdıyorsun sabırsızlıkla guzel haberlerını beklıyoruz
nalancım senın doktorun neden acıklama yapmamıs kı anlamadım yaa o ıstedıgı seyde ne kı acaba neyse sende ıyı bır dusun tasın ona gore ıkıncı bır doktora mutlaka gozuk degerın de super cıkmıs masallah
yıldızcım canım hafta sonu nasıl gectı mıden bıraz ıyıdır ınsallah kuzum sen bugun kacta gıdıyorsun doktora ??
esincim sende bıraz gırmıssın hafta sonu hadı bakalım yıldıza elı vermıssın sen bıraz rahatlarsın yakında mıdenden barı canım
halevimne oldu canım esının ısı varmı bır gelısme:44:
asyacım sen bu hafta donuyormusun kayınvalıdenden?
narcım sende bugun doktora gıdıyorsun kuzum ınsallah sagından yumurta portlemıstır
melike,nur,erica sizler nasılsınız kızlar ??
sevdecim uzun zaman oldu gelmedın yıne ozledık bu hafta gel barı :26:
günaydın canlarım hepimize güzel bir hafta diliyorum güzel güzel haberler alırız inşl nasılsınız bakalım yok bir yaramazlık demi
günaydınn cicişlerimmm
saol canm benm evet geldi kırmzılarm rabbim bi kapıyı kapadı dıgerıı actı.tam üzülücktm kırmızı gelıyor diye kociş aradı ki anlastık dedi sevindrk oldum tekrardanama canlarm uzun bı sure daha dusunemeyecgz minişimizi cnku kredi falan malum calısmamz gerek.evet attlım evimide cok seviyorrdm hele balkonda ekyıf yapmaya bayılıorm ormana bakan cok gzl bı balkonm var bzm mısafr falanda cok oluo salonmn genıs olması bıze avantajdı bıde ılk evım oldugundan hcc cıkmak ıstemedm brdan allahta gönlüme göre bverdı sukurler olsun rabbime seninde kusmalarn fzlasıyla baslams galiba tatlım
günaydın esincim, bizde yok yaramazlık, sende durumlar nasıl hayatım
aa demek bebiş planları ertelendi kuzum, kaç yıl kredi çekiceksiniz? malum bizde kredi ödeyip ev sahibi olcaklardanızbiraz ödemeye başlayın bebek de düşünmeye başlarsınız
benm cuma vardı kusmam hayatım, şükür bi daha olmadı, ama bugünde midem çok ii sayılmaz
kredi 5 yıl sürcek canım.ben dedim bitene kadar düşünmeyız diye eşimde dıo en fzla 1 sene sonra tekrr bakarız nasıl ödenck ozman kredi dedi babam yardm eder bız ona torun verıyoruz oda krediye yardm etsn dedi
yıldızcım demek rahat gecmıs hafta sonun ne guzel dınlenmıssın
bende dınlendım tum hafta sonu hayatım hıcbıryere cıkmadım esım arkadaslarıyla bulustu bır ara anneme gıttım o kadar yanı vasat gectı ama ben memnundum cunku yorgun hıssedıyordum kendımı ıyı geldı dınlenmek evet canım ıs cıkısı gıdecegım ben nobetcı bugun doktorum bakalım ınsallah guzel haberler getırebılırım senınde 16:00 deymıs hadı bakalım cıkınca hemen haber verırsın bızlere canım
esincim günaydın hosgeldın allaha sukur yok bır yaramazlık kuzum sen nasılsın ?
ericacım tesekkur ederım canım bende ıyıyım demek bebıs calısmaları ertelendı canım neyse zaten daha gencsınız sız ne zaman hazır olursanız o zaman tekrar baslarsınız calısmalara
o işin sakasıda cnm bnm bıraksak onun tüm krediye gucu yeterde ne bılıym kendı yuvamzı kendımız yapalm ıstıyorum.iyi bakalım yardım etsın tabı dede olacak gucu varsa tabıkı yardım etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?