Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

efet iddaya girdik yaa sonuç 5682 çıkınca ikimizde kaybettik ve kimse kimseye kahve yapmıyor oluyor bu durumda:))) keseyi gördük cnm ama doktor doktorluğunu yapmadıki. şöle insana moral versin sanki ben hayatımda birkaçkere doğum yapmış ve hamile kalmışım( nekadarlık kaç haftalık hiç bişey yok ( postaladı ra-esmen hiç duymadığım bi filmde istedi benden böyle yani cnm..
selam cnm, demek iddiaya girdiniz eşinle ama bence 1000 den de fazla çıkar şuan belli olmuştur bile heralde, akşama yazarsın bizede. bende saklıorum testimi inş kesenizi görürsünüz kuzucum

Son düzenleme:

nlancım hoşgeldin, değeriniz ne güzel çıkmış maşallah
ama doktorunun açıklama yapmaması çok ilginç gerçekten :44: ne için yaptırıcaksınız bu ultrasonu, gerçekten hiç açıklama yapmaması çok kötü. walla güzelim kendi adıma konuşuyorum, bööle bişi olsa mutlaka başka bir doktora giderdim ben. ne kadar zor bulduk bu bebekleri biliosun, bi açıklama yapmadan bi doktorun dediğini yapmazdım. haaa detaylı anlatsa ve ikna etse onu anlarım ama dediğim gibi hiçbişi demeden ultrason vermiş o garip geldi bana:44:
ama sakın üzülüp bebeğinide sıkıntıya sokma hayatım, sonuçta bak ne güzel kesenizi görmüşsünüz inş bi sorun çıkmadan sağlıkla kucağına alacaksın, hiç merak etme

cnm yaa sorma esti birden iddalaşalım olduk :)) ama ikimizde kaybettik(olsun buna değerdi değeri görünce herşeyi unutuverdik :)) biras doktor canımızı sıktı neyspıcsğımı bilmiyorum dediği ultrason nasıl çekiliyor hiç bir bilgi alamadımda kendide bişey demedi bu kist olayı neyin nesidir vs... vs.. çok canımı sıktı gerçekten(

hoşbulduk cnm inşallah bir aksilik çıkmaz evet haklısın neler çektik bebişlerimiz için( dediği tek şey bu detaylı bi ultrason 2 hafta sonra bunu yaptırıp getirin dedi( şimdi bu ultrasonu internette araştırıyım inşallah bi sonuç bulabilirim ve yeni bi doktorda bakıyım diyorum netten nereye gitsem diye.. olmıycak bu böyle ben 2 hafta boyunca çatlarım:))

yani en azından ultrasonu ne için istediğini söleseydi. belkide ciddi bişi yok ama böle açıklama yapmaması insanın canını sıkıo. ben bişi olmadığına inanıyorum ama başka birine daha git derim canım.. sen ist damıydın hayatım?

iddayı kimse kazanamadı cnm:)) değeri görünce şok olduk zaten:)) brnimde çok uykum var hemen yatmayı düşü nüyorum kendine iyi bakı. görüşmek üzere tatlım..

nalancım maşallah bak değerin ne güzelde artmış sizin iddaa yatmış ama bişe olmaz doktorun kistmi gördü canım neden hiç açıkmala yapmamışki biz kadınları helekide hamileliğimizde herşeyi evham yaptığımız zamanda sanki biliyomuşuz gibi açıklamadan 2hafta sonra şu testi yaptır getir demesi ne kadar saçma bencede canım başka bir doktora daha göün tek bir doktorla kalma ve onada durumunuzu baştan sona özet geç inşl bi sıkıntı yaratmaz hayatım bu durum rabbim feraha çıakrsın

adacım evet canım şu 3,5 4.ayıda atlattımmı inşl hamileliğin güzel günleri başlayacak inşl bende kendimi iyi hissederim en azıından böyle sürekli bulantı kusmayala hastaymışım gibi hissediyorum kendimi yüzüm solgun solgun
bak sende ne güzel güzelleşmişsin herkes öyle söylüyor maşallah canım nazar değmesin söyleyenlerede maşallah edirttiğin iyi olmuş yıldızın dediği gibi bazılarını yıldızı düşük olurmuş hemen nazara gelirmiş örnek 1benim eşim birisi bugün çok yakışlısın dese hemen akşamına hasta üzerindeki bişeyi beğenseler ona mutlaka bişe olur sürekli duayla kalmamız gerek allah esirgesin inşl
oğluşununda maşallahı var hayatım sen meraklan durumu hakkında ama üzme salı günüde inşl güzel haberler alırsın

adacım kuaforlere gıdılmıs guzellesılmıs masallah masallah nazar değmesin güzelim
tüm arkadasların cok guzel olmussun demıs senın bu oglan senı baya bır guzellestırecek bak gor canım sende yarın doktora gıdıyorsun sabırsızlıkla guzel haberlerını beklıyoruz

nalancım senın doktorun neden acıklama yapmamıs kı anlamadım yaa o ıstedıgı seyde ne kı acaba neyse sende ıyı bır dusun tasın ona gore ıkıncı bır doktora mutlaka gozuk degerın de super cıkmıs masallah

yıldızcım canım hafta sonu nasıl gectı mıden bıraz ıyıdır ınsallah kuzum sen bugun kacta gıdıyorsun doktora ??

esincim sende bıraz gırmıssın hafta sonu hadı bakalım yıldıza elı vermıssın sen bıraz rahatlarsın yakında mıdenden barı canım

halevimne oldu canım esının ısı varmı bır gelısme:44:

asyacım sen bu hafta donuyormusun kayınvalıdenden?

narcım sende bugun doktora gıdıyorsun kuzum ınsallah sagından yumurta portlemıstır

melike,nur,erica sizler nasılsınız kızlar ??

sevdecim uzun zaman oldu gelmedın yıne ozledık bu hafta gel barı :26:

herkese günaydınnn iyi haftalar

ranacım haftasonum hasarsız geçti şükür ama cuma vücudum o kadar hırpalanmış ki, hep bi yorgunluk vardı üzerimde, çoğunlukla dinlendim zaten, ama şuan da midem allak bullak, her an bi atraksiyon yapabilirim sen neler yaptın haftasonu? benim randevum 16:00 da şekerim... sen iş çıkışımı gidicen?

esincim sende uğramışsın bi ara, walla bana eli fena verdin hala kendime gelemedim senin 3 aya az kaldı, inş geçerde kusmaların sende rahat edersin hayatım demek sizlerinde yıldızı düşük, çoğu insanda oluyor gerçekten, en küçük bişeyden bile etkilenebiliyor.

narcım seninde bugün kontrolün var, sen kaçta gidicektin hayatım? bugün randevu günü olmuş hee hepimizin

adacım, sen nasılsın hayatım, seninde yarın doktor kontrolün hayırlısıyla, güzel haberler getir bize

halevcim, varmı eşinin işinden bi haber kuzum, inş bi çıkar yol bulabilmişsinizdir güzelim :44:

asyacım hala kaynanandasın heralde, 1 hafta dediydin bu aralar dönersiniz sanırım....

sevdecim arayı açmadan sen de gel kuzum, accık kafan dağılır hayatım... kendine çok dikkat et...

nurcum seninde çarşambaydı kontrol sanırım, hayırlısıyla görürsünüz kesenizi inş

nalancım siz naptınız karar verebildiniz mi başka doktora hayatım? ne yapacaksınız?

erica, melike sizler nasılsınız şekerler?

günaydın canlarım hepimize güzel bir hafta diliyorum güzel güzel haberler alırız inşl nasılsınız bakalım yok bir yaramazlık demi

günaydınn cicişlerimmm

saol canm benm evet geldi kırmzılarm rabbim bi kapıyı kapadı dıgerıı actı.tam üzülücktm kırmızı gelıyor diye kociş aradı ki anlastık dedi sevindrk oldum tekrardan ama canlarm uzun bı sure daha dusunemeyecgz minişimizi cnku kredi falan malum calısmamz gerek.evet attlım evimide cok seviyorrdm hele balkonda ekyıf yapmaya bayılıorm ormana bakan cok gzl bı balkonm var bzm mısafr falanda cok oluo salonmn genıs olması bıze avantajdı bıde ılk evım oldugundan hcc cıkmak ıstemedm brdan allahta gönlüme göre bverdı sukurler olsun rabbimeseninde kusmalarn fzlasıyla baslams galiba tatlım
evt geldi cnm ama malum ev meselesnden düşünemycez bıraz daha mınıs yapmayı kredi falan calısmak gerek zamanla cıkar göbüşünde cnm benm demmki minişinzn cıtır bı annesı olucak ne gzl ıste:) öyle dediklerinde kaşı sende byerlerini cnm benm nazar değiyordr

ssaol canım iyiym ben sen nasılsın?

günaydın canlarım hepimize güzel bir hafta diliyorum güzel güzel haberler alırız inşl nasılsınız bakalım yok bir yaramazlık demi

günaydın esincim, bizde yok yaramazlık, sende durumlar nasıl hayatım

aa demek bebiş planları ertelendi kuzum, kaç yıl kredi çekiceksiniz? malum bizde kredi ödeyip ev sahibi olcaklardanız biraz ödemeye başlayın bebek de düşünmeye başlarsınız
benm cuma vardı kusmam hayatım, şükür bi daha olmadı, ama bugünde midem çok ii sayılmaz

valla fna verdim desene eli hiç istemezdim kusmaları yaşamanı canım ama malesef bünyelerimiz hamileliğe adapta oluyor ilk 3ayda accık sıkıcaz dişimizi hoş 3ayı geçincede birden kesilmiyor yavaş yavaş bitiyor
ben 3ayı geçtim canım artık yarın 13hafalık olucaz inşl buarada bu haftada doktor haftamız maşallahımız var inşl hepimiz güzel haberlr veririz bugün sen rana ve nar yarın ada çarşamba nur perşembe ben cumaya yok mu arttıran
evet canımk bende duymuştum yıldızı düşük lafını eşiminki çok düşük ailesi felanda hep söyler başına ne geldiyse nazardan diye allah korusun kötü gözlerden herkesi

yıldızcım demek rahat gecmıs hafta sonun ne guzel dınlenmıssın
bende dınlendım tum hafta sonu hayatım hıcbıryere cıkmadım esım arkadaslarıyla bulustu bır ara anneme gıttım o kadar yanı vasat gectı ama ben memnundum cunku yorgun hıssedıyordum kendımı ıyı geldı dınlenmek evet canım ıs cıkısı gıdecegım ben nobetcı bugun doktorum bakalım ınsallah guzel haberler getırebılırım senınde 16:00 deymıs hadı bakalım cıkınca hemen haber verırsın bızlere canım

esincim günaydın hosgeldın allaha sukur yok bır yaramazlık kuzum sen nasılsın ?

ericacım tesekkur ederım canım bende ıyıyım demek bebıs calısmaları ertelendı canım neyse zaten daha gencsınız sız ne zaman hazır olursanız o zaman tekrar baslarsınız calısmalara

kredi 5 yıl sürcek canım.ben dedim bitene kadar düşünmeyız diye eşimde dıo en fzla 1 sene sonra tekrr bakarız nasıl ödenck ozman kredi dedi babam yardm eder bız ona torun verıyoruz oda krediye yardm etsn dedi

kredi 5 yıl sürcek canım.ben dedim bitene kadar düşünmeyız diye eşimde dıo en fzla 1 sene sonra tekrr bakarız nasıl ödenck ozman kredi dedi babam yardm eder bız ona torun verıyoruz oda krediye yardm etsn dedi

iyi bakalım yardım etsın tabı dede olacak gucu varsa tabıkı yardım etsın

aynen oyle canım bakıcaz artık baya bı yukun altına grdık kocişi yanlz bırakamam

sağol yıldızım çok şükür bende iyiyim bugün bende dün aradan çıkardım kusma işinikayınvaldemler burdaydı dünden beri şimdi doktora gittiler yolcu ettim size koştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…