Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

evet canım bencede yani ödesin kayınbabamn da krediyi biz evlendiğimiz zaman eşimin çalıştığı şirket kapanmıştı biz düşünmüyoduk bebek işten dolayı kayınbabam şime tlf açıp bi güzel kızmıştı benim bakacak durumum yokmu siz ne kendi kafanıza iş yapıyosunuz diye öylelikle bizde evliliğimizin ilk ayından sonra bırakmıştık korunmayı bide kirada oturuyoruz kiramızıda kayınbabamlar veriyo evide onlar alacaklar bu yıl yada önümüzdedki yıl duruma göre bizim burda böyle valla daha doğrusu ailemizde

günaydın.bana yardımcı olurmusunuz.10 gündür kanamam kesilmedi.9 haftalık hamileyim.dr um progestan iğne ve hap verdi.ama hiç bi faydası olmadı.bugün tekrar gidcez drun yanına.acaba bebeğimi kaybeder miyim sizce,drun beni oyaladığını düşünüyorm artık.

geçen senede bebeğimi kaybetmiştm.9 haftalıkken.ama hiç bi kanamam olmamıştı.kalp atışlarını duyamamış acil küretaj olmuştum.

aman iyi olsunlarda varsın kusalım esincim napalım... ayy ya daha dün gibi senin hamileliğin, şimdi 3 ayı geride bıraktın, zaman ne çabuk geçiyor inş kucağımıza aldığımız günlerde bu kadar erken gelir.. hakkaten bi cuma boş kalmış doktor için

en iyisini yapmışsın hayatım dinlenerek, bünye birazda dinlenmek istiyo, hafta içi koşturmaca, haftasonuda gezince pestil oluyoruz aslında sana da iyi gelmiştir dinlenmek. eve gider gitmez haber veririm hayatım size merak etme sen
ayy sabah bi zor kalktım, 6:30 da kalkıorumya tabii eski saate göre 5:30 oldu, heryer karanlık, uyanmak istemedi canım bi türlü, şu saatler alınınca bi kaç gün bocalıorum ben

kredi 5 yıl sürcek canım.ben dedim bitene kadar düşünmeyız diye eşimde dıo en fzla 1 sene sonra tekrr bakarız nasıl ödenck ozman kredi dedi babam yardm eder bız ona torun verıyoruz oda krediye yardm etsn dedi

ii demiş eşin bencede 5 sene beklemek anlamsız olur

sağol yıldızım çok şükür bende iyiyim bugün bende dün aradan çıkardım kusma işinikayınvaldemler burdaydı dünden beri şimdi doktora gittiler yolcu ettim size koştum

hayırdır kuzum hasta falanmı kayınvaliden? sen de dün sıranı savmışsın bende şimdilik iyiyim

sende sanslıymssn ozaman canm kayınbaba bakımndan benm gibi ama daha gencz bıkac sene daha beklıycek az bi haffletelımde düşünrz snra
tabii 5 sene banada cok gelıyor cnm ama kocişide yanlz brakamam dıyorm koca yukun altnda dedeiğim gibi bıraz hafıfletelımde dusunrz..

yok canım şükür bir sıkıntısı yokgözünün altında sonrada olan benler varya ondan çıktı onu bir gösterelim doktora dediler inşl bişe çıkmaz

reader canım inşl hiç bir sıkıntı olmaz bu bebeğin sana sımsıkı tutunuyordur ve kucağına alacağın günlerde gelir hayatım doktordan gelince biizde haberdar et ama neden kanaman oluyor benim hiçbir bilgim yok canım yardımcı olamayacağım sana

inş gönlünüze göre bi ev alırsınız kuzucum sizde benim eşimin aileside lafta destek olmak için verir, 1 ay sonra arar geri ister kıymetini bilin sizikilerin

geçen senede bebeğimi kaybetmiştm.9 haftalıkken.ama hiç bi kanamam olmamıştı.kalp atışlarını duyamamış acil küretaj olmuştum.

canım merhaba, bende geçtiğimiz ay düşük yaptım, sana tavsiyem başka doktora gitmen, çünkü benmde ilk gittiğim doktor dış gebelikde olabilir evine git düşürmeyi bekle demişti ama gittiğim başka bir doktor normal gebelik old sölemişti. daha önce sende kaybetmişsin bebeğini, o yüzden daha iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim, inş bebişine bişi olmucak,sağlıkla tutunacak annesine, ama doktor işini ihmal etme lütfen

evet hayatım şanslıyım kayınbaba tarafında baba tarafındanda herzaman destektirler maddi manevi
ama benced 5yıl uzun bir süre ha deyincede bebek gelimiyor az çok gördün sende eşinin dediği gibi 1yıl ödeyin ondan sonbra kimseye söylemeden başlarsınız çalışmalara gelincede herkese süpriz olur canım

aynen dediğin sekılde olcak gıbı gorunuyor tatlım:)

ayy evet yıldızım bizimkileri öpüp başımıza koyalım dediğin gibileride var madem öyle hiç isteyeceksen hiç verme uzak ol insanında midesini bulandırma

kızlar herkese günaydınnnn iyi haftalar geçmişi okudum şimdi kısa bi toplantım var sonrasında geliyorum. günaydın diyipde gidiyim didim

iyi haftalar arkidişlerrrr

henüz eşimin sorununu çözemedik ya bu sabah bi tanıdığa gittik bi halt yapmıyor ne sinir insanlar yaaaaaa şimdi ben evdeyim eşim abisiyle araştırmaya gittiler hayırlısı bakalım

hadi hayırlısı, inş bişi bulabilirler hayatım, keşke elimizden bişi gelse:44: sen de mi izinlisin bugün tatlım?

canlarım ben çıkıyorum geli kaynana gezmeye gidicez sonra görüşürz öpüyorum hepinizi

tamam şeker, kaynananıda gezdir bakalım

hadi hayırlısı, inş bişi bulabilirler hayatım, keşke elimizden bişi gelse:44: sen de mi izinlisin bugün tatlım?

evet canım hasta biliyorlar beni işyerinde zaten dün regl oldum kasık ağrılarım falan var iyi oldu eşimde rapor aldı bi günlüğüne öle halletmeye çalışacak bir günde bakalım inşallah rabbim yüzümüze güler

evetttttt geldim şekerlerrr keyifler yerinde gibi bu sabah. Valla ben de saatlerin alınmasının mağduruyum esne esne bi hal oldum sabahtan beri.
Demek bugün herkeşşlerin doktor günü.
Yıldızcım işallah keseni görürsün canım bak bakalım kaç haftalık çıkcak senin hesap karıştı biraz çünkü düşükten sonra.işallah güzel haberlerle gelceksin canım benim
Ranacım demek bi yumoş daha büyüyo ay hadi o zaman çalışmalar devam şekerim ikinci fırsatı da kaçırmayın. Bakalım onun büyüklüğü ne olmuş diğeri kesin çatlamıştır zaten.
Adacım sen de yarın gidiyosun işallah güzel haberlerle gelceksin bitanecim. Oğluşun şırıl şırıl yapmıştır çişini işallah. Bu arada herkes güzelleştin diyormuş iyi yapmışsın maşallah dedirterek bir de görünen bi yerlerine nazar boncuğu iliştir kolye falan gibi. Ben çok inanırım nazara. İşallah dediğin gibi ilk aşılamada tutar canım Allah sonumuzu da benzetsin işallah .ben de çok heyecanlıyım galiba geliyo sağdan yumoşum çünkü ağrı oldu 2 gündür. İğnelerim dün bitti deldim kendimi göbüşümden bu akşam da 18.15 te randevum var bakalım ne dicek doktorum:18:
Halevcim yazmamıştın daha ben baktığımda noldu doktor işiniz canım
Ericacım demek söküldü adetin ertelemeyi düşünüyorsanız bence bütün hormon sperm tahlillerini yaptırın derim. Bi sorun varsa boşuna korunmayın yani. Yazmışmıydım emin olamadım bi daha yazıyım didim. Güzel günlerde oturun evinizde işallah canım
Nalancım canım ne güzel çıkmış değerin kese de görünmüş maşallah diyelim ama acele tarafından başka bir doktora görün bence de nolur nolmaz ya bu hiçbişey açıklamayan doktorlardan nefret ediyorum yaa sanki her sene hamile kalıyoruz da bilicez her şeyi. İnsanı stresten hasta ederler ya.
Esincim valla yıldıza el verdin de sendeki bitsin artık bari biraz da keyfini sür şu hamileliğin ben de nazara çok inanırım hele siz hamişlerin çok dikkat etmesi lazım valla ben hamile kalsam nazar boncuğunu düşürmem üstümden. Öyle kem gözlü insanlar var ki ödüm kopar bişey olcak diye. Asyacım nurcum melikecim yoksunuz bugün asya gelmedi heralde daha unuttuğum kimse yok dimi canlarım

aa adet oldunmu güzelim, hadi gözün aydın o zaman, beklemedin gereksiz en azından, o da sıkıntı yapardı sana... iyi olmuş o zaman evde olman. ayyy hadi inş bişiler bulur ve halleder eşin güzelim yaa, inş rabbim yüzünüze gülecek merak etme kuzucum sen. yarına güzel haberlerle gelirsin inş

hoşgeldin yawrum, inş bu sefer hayalkırıklığına uğramaz ve kesemizi görürüz hayatım, inan korka korka gidicem,Allahım görmeyi nasip etsin inş walla bende merak ediorum narcım, kaç haftalık die nit ten hesaplayınca bugün tam 5 haftalık görünüo ufaklık ama yaptığı eziyetlere bakarsak sankim daha büyük aman iyi olduğunu bileyimde varsın olsun ne yapayım...
yaa sorma bu saatler beni de fena çarptı 1 hafta böle gider şimdi
kız maşallah sana iğnenide kendin yapıon, ben hayatta yapamam haaa tırsağımdır o konularda ayy inş sağdan gelirde aşılamanız hemencik tutar kuşum akşam demekki herkes nette olcek, birbirinin doktor sonuçlarını öğrenmek için .... Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

nereye kayboldunuız kızlar
aaa pek sessizsiniz bu sabah

burdayım canım ya bızım mudur yıllık ızındeydı bugun dondu ıste adapte olmaya calısıyor sureklı soru sureklı odasına cagırıyor ayyy

canım ınsallah sonuc alabılır esın bugunde yarın hayırlı haberler verırsın bıze

canlarım ben çıkıyorum geli kaynana gezmeye gidicez sonra görüşürz öpüyorum hepinizi

ooo gelın kaynana gezın bakalım cok yorma kendını ama dıkkat et sımdı kayınvalıden durmaz mınıge bırkac bırsey alır kesın

canım bakalım yaa gıdecegız bu aksam gorunecek catlamısmı dıgerı buyumus mu ne olmus bakacagız artık sende goreceksın ınsallah sagdan yumurtlamıssındır seker
yaa hıc sormayın esım benden daha kotu oldu bende uykusuz gıbı hıssedıyorum kendımı ama esımı daha cok vurdu zavallım yaa cok uykum var dıyor bu aksam bende yokum dedım sen eve gıdınce dırek yat cunku ben dırek burdan doktora gececegım kesın 9,30 gıbı gırerım ıcerı hep oyle oluyor ben gelınce uyandırırım senı dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…