Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

selam kızlar ben geldim ayağımın tozuyla hemen geçmişi okuyamadım ama halevi çok merak ediyodum ama regl oldum demişçok üzüldüm ya.canım sıkıldı.birde yıldızın yazısına baktım yeni bir can yeni bir umutu görünce sevindim.miniğimiz duruyo diye.bir haftadır yoktum ben oku oku bitiremem sanırım.bana kısaca bi özet geçseniz yeni haberleri çok makbule geçecek.

oku oku şaşı oldum .okuyamıyorum daha.benimde köyde canım sıkıldı kızlar.kaynanam her görmesinde yaptığı gibi hamilemisin diye sordu bana.değilim dedikçe doğru söyle diyor.sanki ona yalan borcum var.eee ne bekliyosunuz yapınsana demeye başladı.bende sinirlendim bizim istememizle olmuyor Allah nasip ederse olacak dedim.e o zaman doktora gidinsene .sanki biz akıl edemiyoruz.deli oldum varya.sonra ertesi gün eşimin yanında tekrar söylüyorr şimdiye kadar olsa iyi olacaktı.yok şimdiye yürümüştü.eşimde bi bağırdı.ne biliyim ben ben diyor bana olmuyor demedinizki diyorr.şimdi öğrendiler artık.daha sormazlar inşallah.eşimede dedimki annen beni sinir etti dedim eğer Allahı m bana bir evlat verirse herkeze söyleyecem ona söylemiycem en son o öğrenecek dedim.evlendiğim günden beri her görmesinde varmı varmı yok diyorumm doğru söyle diyor daha.o yetmezmiş gibi komşuları geliyorr eeee 2 sene oldu çocukta edinmediniz.ayyy sanki itliği onlara düşmüş:)deli oldum delii.sonra kaynanam birilerini anlatıyo bana yok önce çocuğu olmamışta kocası getirmiş annesigile bırakmış.mevzuyu öğrendiği halde böle şeyler konuşuyo yanımda.inşallah şu atamalarda güzel başka bir memlekete atanırımda giderim burdan.

kıslarr ben geldim ama çok kalmıcam gıdıcem
benım bılg bozuk bu sıtede hata veroyo arkadaşımın bılg. bakıyorum ara ara
oncelikle hamile arkadaiları tebrık ederım :92::92:

ben10 nisan gıbı amelıyat olucam kıst vardı bende , ilk gıttıgm dr. hap verdı 3 ay kullan sonra gel ded. ben kullanmak ıstemedım içime kalmasın baka dr gıdım dedim prof a gıtmıştım oda ilaçla geçmez laporoskoı yapalım yapışıklada var tuperı kapatmış dedi zaman kaybetmeyelim dedmişti . işte adetten sonra geldi. oda 10 nuna falan denk geliyo. benım durum bu.

halevcim inan çok uzuldum tam okuyamadım ama regl olmuşsun sıkma canınıpozıtıf duşun dıcem ama olmuyo kendımden bılıyorum.

geçen kayınvalıdeme gıttım bı akraması her gıttımde 5 kere gebemın dıye soruyo bozucakdım zor tuttum kendımı

işte bole kıslar ara gırer yazarım gelişmeleri çookk optum

çok okuyamadım kıslar bu arada herkese bışey demek ısterdım ama arkının bılg. çok tutmın onu

ayy kıyamam sana yawrum ya, şimdi o akşama kadar soru sorar sana
walla kuzucum çarptı herkesi diom ben bu saat alımları, benide bıraksalar uyurum bende
bizimde patron burdaydı az önce, nasılsın dio, dedim kusuyorum çok iyi değilim, aman çok yorma kendini dio, yat dinlen, olur walla didim, bencede dinleniyim şuana kadar pek iyiyiz ama ben severim zati patronumu, çok tatlıdır. bizden çok düşünür bizi, inş değişmezde rahat bi dönem geçiririm iş yerinde...
hadi bakalım sende hayırlı haberlerle gel kuzum inş... güzel haberlerini beklioruz

hoşgeldin bebeğim, Allaha şükür miniğimiz bizimle, birazdan çıkıcam, ilk doktor randevumuz var, bakalım bu sefer görebilecekmiyiz kesemizi :26: son değerim 11820 çıktı, inş bi sorun çıkmaz bu sefer hayatım... halevimizin maalesef olmadı, çok üzüldük ama rabbim kısa sürede onu da ödüllendirecek inanıyorum buna ve herkeslerin mutlu haberlerini alacağız :116:
senin nasıl geçti?

kızlar ben çıkıorum, eşimin yanına gidicem önce...
dualarınızı eksik etmeyin bizden, akşam girer haber veririm size... inş güzel haberlerle geliriz...
çok öpüldünüz

hoşgeldin asyacım evet olmadı benimkisi olsun dert değil şimdilik bıraktım rayına bebiş düşünecek durumda değilim şuan, sende sıkma canını kayınvaliden anlamıyordur hayırdan yaşına ver boşver güelim hamiş olduğunda en son sölersin rahatlarsın

Melikecim teşekkür ederim canım üzmiyom kendimi gayet iyiyim merak etme seninde laporoskopi olucaktı demek 10 nisana denk geliyor hadi bakalım inşallah iyi geçecek ve bebişine tez zamanda kavuşacaksın hayırlısıyla

dualarınızı eksik etmeyin bizden, akşam girer haber veririm size... inş güzel haberlerle geliriz...
çok öpüldünüz

tamam tatlım merak etme çok güzel haberlerle geliceksin Allahımın izniyle inşallah güzelim bekliyoruz

çok öpüldünüz

güle güle canım inşallah kesenizi falan görürsünüz.herşey yolunda gider.haberlerini bbekliyoruz:)

hayırlısı canım benim.rabbim ne zaman nassip ederse olur inşallah hepimizinde.eşinin işler halloldumu canım.o kadar üzmeyin kendinizi rabbim bi kapıyı kapasa birini açar canım.olmadı gözlere lazer yaptırırsınız.hiç belli bile olmuyormuş lazer.

Asyacım nurcum melikecim yoksunuz bugün asya gelmedi heralde daha unuttuğum kimse yok dimi canlarım

geldim bugün canım.gelir gelmez eşofmanlarımı giydim netin başına geçtim.merak ediyodum sizleri.demek aşılama yapılacak canım hadi hayırlısı.tarihi bellimi .bende cuma günü izmire gelecem tekrar ultrason çekilip doktora gösterecem sonucu bakalım ne diycek.olmazsa bende aşılamaya geçmek istiyorum bakalım artık hayırlısı olsun.

kocişim şuan abisiyle birlikte araştırma yapıyorlar henüz haber yok Asyacım bekliyorum bende evde güzel haber gelmesini inşallah lazeri düşünüyoruz ama onun için geç kaldık çünkü anlaşılmaması için 1,5-2 ay geçmesi gerekiyormuş canım

hayırlısı olsun inşallah ya.rabbim helal kapılar açsın canım cümlemize.

hosgeldin canım
neyseku esın cevabını vermıs bosver takma kafana en son soylemekle olmaz ama o nasıl olsa ogrenır bosver saglıcakla gelsınde mınıgın gerısını dusunme bosver hayatım

sende hosgeldın canım neyse arada gır haberdar et kendınden canım 10 nısan demekkı senın amelıyat gunun ınsalalh sorunsuz hallolur canım

evet yaa sorar sımdı aksama kadar ay ne kadar ıyıymıs patronun guzelım yaklasımı ınsallah hep boyle devam eder hemencecek soylemıssın hamıle oldugunu ben sanırım bıraz gec soylerım yada duruma gore bır hamıs kalayımda ınsallah

çok öpüldünüz

hadı bakalım gule gule gıt gule gule gel kuzum olmadı bende aksam gırmeye calısırım esımden fırsat kalırsa tabı gercı erken yatarsa o gırerım bende

canım sende cuma gunu gıdıyorsun demek doktora tamam bu hafta full doldu esinle konusmustuk cuma bos kaldı demıstık onuda sen doldurdun
doktora gıdecekler ;

pazartesi yıldız,nar,rana
salı ada
çarşamba nur
perşembe esin
cuma
asya

herkes hayırlı haberlerle donsun ınsallah :26:

canım ınsallah guzel haberlerını bırazdan kocısın arayarak sana bıldırır canım sevındırık olursunuz aılecek

inşallah ranacım hayırlı haberlerle geliriz hepimiz .sen yine akşam gideceksin sanırım dimi.naptınız aşılama falan diyodun.

inşallah ranacım hayırlı haberlerle geliriz hepimiz .sen yine akşam gideceksin sanırım dimi.naptınız aşılama falan diyodun.

canım bende aksam gıdecegım ıste ne yaptık yumurtam vardı bu ay boyle gene deneyın olmazsa rahım fılmı cekersın obur ay sonra asılama yaparız dedı ınsallah bunlara gerek kalmadan bu ay tutar canım yaa:26:

arkidişler arkidişlerrrrrrrrrrrrr kocişimin işi halolmuşşşşşşşşşşşş çooooooooookkkkkkkkkk şükür Allahıma eşimin abisinin arkadaşı sayesinde heyetten geçmiş çarşamba günüde raporunu alacakmış

eeee hadi gözünaydın halevcim bak rabbim yardımcınız oldu güzelim işiniz halloldu canım

eeee hadi gözünaydın halevcim bak rabbim yardımcınız oldu güzelim işiniz halloldu canım

evet Ranacım çok şükür ki güzel haberle aradı kocişim valla ailecek seferber olmuştuk annem babam uyuyamaz oldular bizlerde araştrmadan düşünmeden yorulmuştuk ki şükür Allahıma halimizi gördü ve dualarımızı kabul eyledi

canlarım iyi haftalar olsun hepiciğinize inşallah , yıldızcım sende mi akşam gideceksin dra, haftasonu sana izin vermiş miniğin baksana, ama cuma çok kusmuştun şekerrim inşallah daha iyi olursun insanı halsiz yapıyor gerçektn.
ranacım senin de iş çıkışı dimi , hadi bakalım yumoşun çatlamış spermle buluşmuştur inşalalh, güzel haberlerini bekliyoruz.
Narcım senin de mi akşam yoksa kız, okudum ama gittim geldim falan yazmamışsın hadi bakalım inşalalh yumoşların olmuştur , bakarsın aşılama zamanı da belli olur bu gidişinde, inşallh güzel haberler getirsin.
Halevcim demek adetin başladı güzelim yeni aylarınız umut dolu olsun inşalalh, Evdeymişsin sende dinlen bari güzelim, eşinin durumu netleşmemiş caım inşalalh bi şekilde halledilir, sen demişsin ya lazer için geç kaldık belli olur, nasıl belli oluyorki güzelim, hem belli olsa çok büyük sorun mu yaparlar, sağlık sonuçta.
Sevdemizde gelmemiş
Asyacım geldin demek hoşgeldin tatlım, kayınvalidene çok kızdım bende ya kime ne ki , bebek fikri karı koca arasında olan özel bir durum yani. Hey Allah ya , neyse ki eşin cevabını vermiş güzelim hiç dert etme , hadi seninde güzel haberlerini alırız tez zamanda inş.
esincim miniğimiz ve sen nasılsın tatlım, kayınvalidenle dışarı çıktınız demek oh gezin bakalım sizin oraya tam bahar geldi ya, burası hala soğuk.
Ericacım bencede bebeği çok ertelemeyin güzelim daha küçüktünüz 1 yıl falan olabilir ama 5 yılda beklemeyin gzelim nar doğru söylemiş valla baştan tahlillerinizi yaptırın bencede.
Melikecim demek sende ameliyat olacaksın inşallah ameliyat sonrası hemencik gelir yavrun.
Nalancım bencede başka dra gitsen iyi olur, hiç açıklama yapmamış baksana.

Bende sabahtan çıktım ofis işleri için. Gelir gelmez kustum ya, dedim bu nedri ya esin ve yıldıza bıraktım derken nerden çıktı dedim Sağolun canlarım nazara bende inanıyorum gerçekten, çok sıkıntı veriyor gece 2 ye kadar uyuyamadım sonra çok huzursuz uyudum kötü kötü rüyalar gördüm falan , süreklide uykum var zaten 5 dk oturduğum yerde mayışıyorum valla Narcım hiç takmıyordum nazar boncuğu, son zamanlarda benimde aklımda künye ucuna yada bi kolye ucu falan alayım bari ,kimi görsem aynı şeyler ya bu kadınlar ne meraklı kiloya falan , aa niye kilo almadın sen diyorlar bu seferde fiziğinde değişmemiş bozulmamış daha diyorlar, zorla fiziğimi bozacakalr heralde ya. Miniğim iyi olsunda artık tek düşüncem o kızlar, yarına akdar ansıl sabredeceim bilmiyorum inşalh narım dediğin gibi yapıvermiştir çişini inşallah. Dün rüyamda sonuçları alıyorum eşime sarılıyorum bak canım ne kaadar düşündük ağladık ama şükür açılmış çişini yapıyormuş bak hiç sorun yokmuş diyorum. İnşalalh yarında böyle bi sevinç yaşarız teyzeleri

ayyyyyyyyyyyyyy halevimmm çok sevindim hayırlısı olsun canım bak rabbim her şeyin sırasını zamanını biliyor valla işallah bebek haberinizi de alcaz en kısa zamanda canım halaya gel o zamannn
Ranacım valla hep doktor haftası olmuş işallah herkes iyi haberlerle gelir doktordan
Yıldızcım dua ediyoruz tatlım sana işallah bu meleğin sıkı sıkı tutuncak sana canım benim
Asyaa canım aşılama günüm belli değil daha bugün belli olcak işallah tabi sağdan yumoş geldiyse.senin de Cuma günü iyi geçer işallah üzmeseler seni geçenki gibi
Melikecim demek 10unda ameliyat işallah iyi geçer canım yolunda gider her şey özletme kendini gel gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…