Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

oyyy çok sevindim ne güzel bir haber bu halevcim maşallh, çok şükür halledilmiş ya, ben yazana kadar sen müjdeyi vermişsin bile.

hoşgeldin Adacım çok şükür eşimin işi haloldu raporu aldıktan sonra yinede lazer olucak başına dert oldu geç bile kaldı ama neyse geç olsun güç olmasın umarım ameliyat olabilir bide dr onun için bakacak olanbilende var olamayanda bakalım hayırlısı inşallah

sende maşallah kuzum tak bi naza boncuğu herkeş nazar değdirecek bu gidişle sana dikkat et kendine kuzum merak etme inşallah rabbim rüyalarını hayra çıkaracak ve yarın hiçbişeyciği olmadığını öğreneceksin paşanın içini ferah tut canım

ayyyyyyyyyyyyyy halevimmm çok sevindim hayırlısı olsun canım bak rabbim her şeyin sırasını zamanını biliyor valla işallah bebek haberinizi de alcaz en kısa zamanda canım halaya gel o zamannn

sağol Narcım çok şükür Allahıma ben geçtim bebişten valla ya kocişimin iş hayatı daha önemliydi benim için neyseki halloldu bebekde ne zaman gelirse artıkın gerçi gelsin isterim ama gelmezsede banane

adacım hosgeldın canım ınsallah bulusmustur bızım yumurta spermle gercı catlamıs mı catlamamıs mı dıye bakacak obur turlusunu goremıyor ama bakalım dıger yumurtam ne durumda ben onu merak edıyorum ayrıca rahım duvarı ne kadar kalınlık ıyımı falan bır baksın bakalım
canım ınsallah ruyan dakı gıbı olur bu sefer sevıncten aglarsınız kuzum

narcım evet canım bu hafta doktor haftası oldu valla ınslalah herkes ıyı haberlerle gelır guzellerım

adacım canım benim işallah rüyan gerçek olcak miniğinin her şeyi yolunda olcak. Ayyy allahım öyledir ama yaa bana daha şimdiden diyolar ne kadar zayıfsın kilo al biraz Allah Allah niye alıyım yaa millet vermeye çalışır çok iyi anlıyorum seni mahalle baskısı hamile kadın illa şişman çirkin bakımsız olur onlara göre. Güzel ince olursa çok dert kendilerine. Boşver duyma bunları takma kafana çıtır anne de olunur işte böyle çatlasınlar
Asyacım şekerim ne cins kaynanan varmış öyle onaneymişki yaa çok istiyosa kendşi yapsın bi tane. Ama eşin Allahtan arka çıkmış sana. Bide cahil yerine koymuyolarmı insanı doktora gidin diye. İyi ki dedin hiç düşünememiştik. En sinir bozucu olanı da öğrenmesine rağmen üstelemesi ya belki senin oğlunda sorun var belki gelinin üstüne oynıcam diye kendi oğlunu rencide ediyosun hayret yaaa çok sinirlendim tutmayın beniii

halevim çok sevindim ya bak gün geçmeden neler geliyor halledildi çok şükür, sen bu şekilde rahat olduğun sürece miniğinde çok bekletmeyecek halevim bak gör, inşalalh gelecek miniğinizde, zamanla herşey rayına girecek, Mevlam başta dert vermesin. İnşallah canım rüyamdaki gibi seviniriz, ya kilodur fiziktir takmıyorum aslında ben, yani hatta kilo alayım diyorum ki bebişim tombiş olsun istiyorum ama korkuyorum halevim gerçekten yürürken merdivenlerden çıkarken falan Allah korusun düşerim ayağım takılır diye korkuyorum hani nazar öyle bulmasın yeterki. Dua okuyorum sürekli ama kendimden çok miniğimi düşünüyorum , ona zarar verecek bişey olmasın yeterki.
Bizim patronlarda tüp bebek tedavisine başladılar, bakalım bu günlerde transfer olacak sanırım.

çatlamıştır ve spermle buluşmuştur güzelim, dert etme güzelim sağlam olsun tek yumurta olsun, rahim duvarında istenilen kalınlığa ulaşmıştır bitanem ,progestan kullanıyormuydun, sen son gittiğinde duvarına iyi demişti dimi

pek sinirli gördüm seni hayatım doğru didin valal güzelim zayıf oluncada aa niye zayıfsın demeye başlarlar millet zayıflıyım diye ne çeker. Bende çok kızıyorum canım tamam bende azcık alayım bebeğim gıdasın kalmasın diyorum ama millet illa laf ediyor, haleve yazdığım gibi valla dışarda dolaşırken başıma bişey gelir diye korkuyorum paranoyak yapacaklar nerdeyse. Evet daha kilo almadım falan diye geçiştiriyorum artık ama kötü gözle bakmasınlar yeterki miniğimin başına bişey gelmesin aman Allah korusun.

amaninn kızlar esra erola baktımda göbüşü maşallah kocaman olmuş, ay bide tulum giymiş bugün pek beğendim ya rengini falan bayıldım bende öyle tulum istiyorum arasammı ki kıyafetini çok beğendim hamişim bende canım çekti gönder diye sizde diyeceksiniz dimi adanın geldiği belli oldu çenesi durmadı bi üst üste yazıyor ha bire

olsun dikkat et kendine canım boşver kimseye bakma zor buldun kimse için bişi olmasına izin vermeyeceksin tabiki, patronların içinde hayırlısı olsun inşallah o kadar yıllık hasretleeri biter

helevcim çok sevindim ya.çok şükür.
narcım bende sinirleniyorum ama yapacak bişey yok.benim kaynana 68 kayınpeder 75 yaşında.sanmam çocuklarının olacağını..benim eşimi kırkında doğurmuş en son.heriş ona vede bana kaldı şimdi.geç yaşta doğum yapmak hiç iyi değil bence ya.çocuk açısından yani.yaşlı anne babası oluyo.benim kayınvalide pek memnun gerçi böle olacağını bilsem bitane daha doğururdum diyor eşimden için.

valla bende öle zayıf karnında top varmış gibi olan hamileleri çok beğenirim.çok tatlı oluyo bence.ne güzel adacım sende ölesin sanırım.milleti boşver sen ya.ağzı olan konuşuyo.şişmanlarsın zayıfla derler zayıflarsın kilo al derler.en iyisi umursamamak.ama ben hamile kalsam sanırım genişlerim gibime geliyo.sevdiğim tiplerden olmam.zaten köye gidince benim diyet yürüyüş hepsi aksadı tamamen bıraktım.verdiğim bir kiloda tekrar geldi.ama yeniden başlayacam inşallah.vermem gerek güzel bi hamile olmak için:))

bu arada benim adetimin 22 . günü.ama klomen kullanmadımya bu ay yuurtam büyüdümü çatladımı hiç bilmiyorum.kasıklarım ağrıyor ama.bide akıntı var ya.neden bilmiyorum.Allahım inşallah sağlık sıhat verirde bebişlerimizi gönderir bize.benim annem evlendiği gün hamile kalmış.birde abim sekiz aylık doğmuş.düğünden sekiz ay sonra kucaktaymış:))

helevcim çok sevindim ya.çok şükür.

sağol Asyacım öle oldu çok şükür haloldu eşimin rapor işi

neyse ben çıkayım kociş geldi abimle birlikte öptüm hepicinizi dra gidecek herkeşten güzel haberlerle dönmelerini bekliyorum canlarım

Son düzenleme:
adacım bu ay pregostan vermedı gecen gıttıgım 10,8 mm rahım kalınlıgı cok guzel dedı o yuzden vermedı ama bugun bakacak bakalım ıncelme varsa verır sanırsam bakalım canım :44:

ayyy canım esımde gelecekmıs bekle dedı benıde normalde ısyerlerımız ters yerlerde esımın kı evımıze daha yakın hastanede benım ıs yerıme yakın aradı bende gelecegım dedı gelsın yalnız olmıyım barı

olsun dikkat et kendine canım boşver kimseye bakma zor buldun kimse için bişi olmasına izin vermeyeceksin tabiki, patronların içinde hayırlısı olsun inşallah o kadar yıllık hasretleeri biter
haklısın bitanem, inşallah tatlım isteyen herkese nasip olsun, güle güle tatlım öpm
sen yaşlarına ver tatlım , yaşlarıda varmış çünkü, en iyisi duymamak. Eee ilk çocuğunu kaç yaşında doğurmuş ki:26:

ooo yumoşun büyümüş çatlamıştr bile canım, dur bakalım bekleyelim inşallah kırmızılar yerine bebiş gelir bu ay, ohh maşallah annene bak sen 8. ayda bebiş kucağında
sende zayıflarsın canım istediğin gibi bi hamiş olursun belkide, belkide hamiş kalınca çok kilo almayacaksın top gibi karnın çıkacak
adacım bu ay pregostan vermedı gecen gıttıgım 10,8 mm rahım kalınlıgı cok guzel dedı o yuzden vermedı ama bugun bakacak bakalım ıncelme varsa verır sanırsam bakalım canım :44:

o gün gittiğinde iyi dediyse sanmam inceldiğini canım, tabi eğer öyle bi durum varsa verir mutlaka. Eşinde seninle gelmek istiyormuş tatlım ne güzel her aşamada seninle olması

evet canım gelecekmıs bakalım gelsın yanımda olsun
bende bırazdan cıkacagım adacım sanırım yıldızda cıkmıstır doktordan eve gıdıyorlardır uça uça keseyı gormuslerdır belkıde kalp atısını bıle duymuslardır ben beklerım yanı cok hızlı onun kı
narda belkı yollara dusmustur sımdı ayyy cok heyecanlı guzel haberler beklıyoruz herkesten

biz geldikkkkkkkk, kesemizide gördük şükürler olsun
darısı bekleyen herkese olsun inş canlarım

bakar bakmaz kocaman siyah bişi belirdi ekranda büyüklüğü çok iyi dedi, hatta normalden de iyi dedi, bi de yolk kesesi varmış o neyse, o da oluşmuş çok iyi dedi aslında haftasonu duyarız kalp atışını ama garanti olsun bi hafta sonra gel dedi. eşimde tutturdu haftaiçi ben izin alamam haftasonu gelelim die, kıramadım onu, bir sonraki cmt gideceğiz o yüzden tekrar canlarım...
şimdilşk herşey güzel gidio,Rabbim bu sefer tamamına erdirir inş canım arkadaşlarım, darısı hepinize olsun inş
5+1 miş, bulantı kişiden kişiye değişir dedi, kaç haftalık olduğu önemli değilmiş. eğer dayanamaz olursan ilaç veririz dedi, bide bi sürü tahlil istedi o kadar canlarım, çok mutluyum, Allahım hepinize yaşatsın ve bizide yarı yolda bırakması inş

demek sabahtan ofis işleriyle uğraşıodun kuzucum bizde geldik dr dan şükür gördük kesemizi haftasonu rahattım kusmadım şekerim Allahtan, ama dediğin gibi çok halsiz yaptı beni... onlar iyi olsunda biz çekeriz adacım biliosun dr hep böle devam etmez ama dayanamıcak gibi olur, günlük hayatını engellerse ya ilaç ya serum verioruz dedi. şimdilik durum iyi yani bitanem
rüyaların hayırlara çıksın, sevinç gözyaşı olsun yawrum inş amann hamile die şişkomu olcaz, ne güzel zayıf hamilelik ööle boşver sen dinleme kuzum ama nazar boncuğu taşı mutlaka

ben güzel haberlerimle geldim sıra sizde hayatım, mutlaka haber ver akşam

aç telefon iste kızzz hamileyim aşerdim deee bende gördüm güzelmiş gerçekten.. aman iyiki geldi şeker, ne çenesi durmamak aşkolsun ne güzel dedikodu sohbet yapıoz işte

bende zayıf hamileleri çok severim asyacım acaba çatladımıki yumurtan, ondan mı akıntın var ki:26: ohh maşallah annene, 8 ay sonra almış kucağına bebeği

ohh ne güzel yalnız gitmiceksin kuzum, destek olmalar çok güzel. dr keseyi görünce eşimi çağırdı, hani nerde, hangisi kese dio garibim heryer birbirine benziyo orda, karlı tv gibi dio nasıl heyecanlandı anlatamam size, inş tez zamanda sizlerde bebeklerinizi görmeye gideceksiniz dr a canım

uça uça geldik walla bitanem, darısı başınıza AMİNNNNNNNN

ayyy nefret ediorum şöyle insanlardan oğlunu olmuyo diyivercen ama bişi denmio işte, yaşlarına ver duyma güzelim, bak eşin ne güzel ağzının payını vermiş, uzun süre soramaz artık heralde oluncada sölemezsin, başkalarından duyar çatır çatır çatlar

hoşgeldin cnm, amann duymucaz bu kaynanaların ve rkadaşlarını sölediklerini boşver kuzum demek 10 nisanda olacaksın ameliyat, hadi hayırlısı, tez zamanda bebeğini getirsin inş bu ameliyatın, özletmeden gel kendini

yok be yawrum ben sölemedim, geçen kan testi yaptırdım makinaları bozulmuştuya, bir önceki için fax no bırakmıştım, hastane yine ofise faxlamış ve patron almış sonuçları öylelikle öğrendi ani, hemen beni arıyo, hayırlı olsun, tesadüfen öğrendim ama (yalannn merakından bakmıştır ) sakın kendini yorma gerekirse gelme işe dinlen falan dedi, saolsun o konuda iyidir inş değişmez daha sonra, hatta bugün geldi, nie hala ofistesin hadi gidinde görün bebeğinizi dio

ayy hakkaten bu haftayı doktorla doldurmuşuz yahuu, inş hepimizin sonuçları hayırlı olur canlarım

kuzummmmmmmmmm ayyyy nası sevindim anlatamam, Allahım dualarınızı kabul etti bak, yazdığını görünce gözlerim doldu bitanem, hadi gözünüz aydın, gözümüz aydın

selam cnm nasılsın? evet istanbulda oturuyorum. bugün sabahtan gittiğim hastanenin radyoloji bölümünü aradım ve bana vermiş olduğu ultrason hakkında bilgi aldım.. bu bana yapılacak ultrason 20 dakikalaık bir işlemmiş karından bakılıcakmış yumurtalık vs..herşey detaylı bir şekilde belli oluyormuş ve meshanen kesinlikle dolu olucak dediler yoksa bakılmıyor diye bilgi verdi. baya bir araştırma yaptım bu kist im ile ilgili kimi kistler bebeğin beslenmesi açısından iyiyimiş taki doğumla birlikte atılıyormuş kimi kistler ise kötü huylu olup patlıyormuş kimi ise anneyi zehirliyormuş bunun yanısıra bazılarıda kendiliğinde kayboluyormuş.( şimdi bana 9 nisan stres oldu anlıycağınız kızlar ayrıca progestan hapıda verdi tekrardan..inşallah yoktur bişey bende buna inanmak istiyorum cnm

evet cnm değerim güzel çıktı çok sevinçliydik en başta taki doktorun yanına çıkana kadar sadece dediği detaylı ultrason insander şöle olursa böyle olur şöyle çekilir hiç bişey yok sadece kendim orayı burayı arıyarak öğrendim ne nasıldır nasıl oluyor diye( sanki birçok defa gebelik geçirmişim gibi konuşuyorlar.. gitcemde nereye gitsem diye karar verneye çalışıyoruz cnm. hayırlısı ALLAH tan inşallah sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…