arkidişler arkidişlerrrrrrrrrrrrr kocişimin işi halolmuşşşşşşşşşşşş çooooooooookkkkkkkkkk şükür Allahımaeşimin abisinin arkadaşı sayesinde heyetten geçmiş çarşamba günüde raporunu alacakmış
canlarım iyi haftalar olsun hepiciğinize inşallah ,
Halevcim demek adetin başladı güzelim yeni aylarınız umut dolu olsun inşalalh, Evdeymişsin sende dinlen bari güzelim, eşinin durumu netleşmemiş caım inşalalh bi şekilde halledilir, sen demişsin ya lazer için geç kaldık belli olur, nasıl belli oluyorki güzelim, hem belli olsa çok büyük sorun mu yaparlar, sağlık sonuçta.
Bende sabahtan çıktım ofis işleri için. Gelir gelmez kustum ya, dedim bu nedri ya esin ve yıldıza bıraktım derken nerden çıktı dedimSağolun canlarım nazara bende inanıyorum gerçekten, çok sıkıntı veriyor gece 2 ye kadar uyuyamadım sonra çok huzursuz uyudum kötü kötü rüyalar gördüm falan , süreklide uykum var zaten 5 dk oturduğum yerde mayışıyorum valla Narcım hiç takmıyordum nazar boncuğu, son zamanlarda benimde aklımda künye ucuna yada bi kolye ucu falan alayım bari ,kimi görsem aynı şeyler ya bu kadınlar ne meraklı kiloya falan , aa niye kilo almadın sen diyorlar bu seferde fiziğinde değişmemiş bozulmamış daha diyorlar, zorla fiziğimi bozacakalr heralde ya. Miniğim iyi olsunda artık tek düşüncem o kızlar, yarına akdar ansıl sabredeceim bilmiyorum inşalh narım dediğin gibi yapıvermiştir çişini inşallah. Dün rüyamda sonuçları alıyorum eşime sarılıyorum bak canım ne kaadar düşündük ağladık ama şükür açılmış çişini yapıyormuş bak hiç sorun yokmuş diyorum. İnşalalh yarında böyle bi sevinç yaşarız teyzeleri
ayyyyyyyyyyyyyy halevimmm çok sevindim hayırlısı olsun canım bak rabbim her şeyin sırasını zamanını biliyor valla işallah bebek haberinizi de alcaz en kısa zamanda canım halaya gel o zamannn
oyyy çok sevindim ne güzel bir haber bu halevcim maşallh, çok şükür halledilmiş ya, ben yazana kadar sen müjdeyi vermişsin bile.
hoşgeldin Adacım çok şükür eşimin işi haloldu raporu aldıktan sonra yinede lazer olucak başına dert oldu geç bile kaldı ama neyse geç olsun güç olmasın umarım ameliyat olabilir bide dr onun için bakacak olanbilende var olamayanda bakalım hayırlısı inşallah
sende maşallah kuzum tak bi naza boncuğu herkeş nazar değdirecek bu gidişle sana dikkat et kendine kuzum merak etme inşallah rabbim rüyalarını hayra çıkaracak ve yarın hiçbişeyciği olmadığını öğreneceksin paşanın içini ferah tut canım
sağol Narcım çok şükür Allahıma ben geçtim bebişten valla ya kocişimin iş hayatı daha önemliydi benim için neyseki halloldu bebekde ne zaman gelirse artıkın gerçi gelsin isterim ama gelmezsede banane
çatlamıştır ve spermle buluşmuştur güzelim, dert etme güzelim sağlam olsun tek yumurta olsun, rahim duvarında istenilen kalınlığa ulaşmıştır bitanem ,progestan kullanıyormuydun, sen son gittiğinde duvarına iyi demişti dimiadacım hosgeldın canım ınsallah bulusmustur bızım yumurta spermle gercı catlamıs mı catlamamıs mı dıye bakacak obur turlusunu goremıyor ama bakalım dıger yumurtam ne durumda ben onu merak edıyorum ayrıca rahım duvarı ne kadar kalınlık ıyımı falan bır baksın bakalım
canım ınsallah ruyan dakı gıbı olur bu sefer sevıncten aglarsınız kuzum
narcım evet canım bu hafta doktor haftası oldu valla ınslalah herkes ıyı haberlerle gelır guzellerım
adacım canım benim işallah rüyan gerçek olcak miniğinin her şeyi yolunda olcak. Ayyy allahım öyledir ama yaa bana daha şimdiden diyolar ne kadar zayıfsın kilo al biraz Allah Allah niye alıyım yaa millet vermeye çalışır çok iyi anlıyorum seni mahalle baskısı hamile kadın illa şişman çirkin bakımsız olur onlara göre. Güzel ince olursa çok dert kendilerine. Boşver duyma bunları takma kafana çıtır anne de olunur işte böyle çatlasınlar
Asyacım şekerim ne cins kaynanan varmış öyle onaneymişki yaa çok istiyosa kendşi yapsın bi tane. Ama eşin Allahtan arka çıkmış sana. Bide cahil yerine koymuyolarmı insanı doktora gidin diye. İyi ki dedin hiç düşünememiştik. En sinir bozucu olanı da öğrenmesine rağmen üstelemesi ya belki senin oğlunda sorun var belki gelinin üstüne oynıcam diye kendi oğlunu rencide ediyosun hayret yaaa çok sinirlendim tutmayın beniii
halevim çok sevindim ya bak gün geçmeden neler geliyor halledildi çok şükür, sen bu şekilde rahat olduğun sürece miniğinde çok bekletmeyecek halevim bak gör, inşalalh gelecek miniğinizde, zamanla herşey rayına girecek, Mevlam başta dert vermesin. İnşallah canım rüyamdaki gibi seviniriz, ya kilodur fiziktir takmıyorum aslında ben, yani hatta kilo alayım diyorum ki bebişim tombiş olsun istiyorum ama korkuyorum halevim gerçekten yürürken merdivenlerden çıkarken falan Allah korusun düşerim ayağım takılır diye korkuyorum hani nazar öyle bulmasın yeterki. Dua okuyorum sürekli ama kendimden çok miniğimi düşünüyorum , ona zarar verecek bişey olmasın yeterki.
Bizim patronlarda tüp bebek tedavisine başladılar, bakalım bu günlerde transfer olacak sanırım.
helevcim çok sevindim ya.çok şükür.
haklısın bitanem, inşallah tatlım isteyen herkese nasip olsun, güle güle tatlım öpmolsun dikkat et kendine canım boşver kimseye bakma zor buldun kimse için bişi olmasına izin vermeyeceksin tabiki, patronların içinde hayırlısı olsun inşallah o kadar yıllık hasretleeri biter
sen yaşlarına ver tatlım , yaşlarıda varmış çünkü, en iyisi duymamak. Eee ilk çocuğunu kaç yaşında doğurmuş ki:26:helevcim çok sevindim ya.çok şükür.
narcım bende sinirleniyorum ama yapacak bişey yok.benim kaynana 68 kayınpeder 75 yaşında.sanmam çocuklarının olacağını..benim eşimi kırkında doğurmuş en son.heriş ona vede bana kaldı şimdi.geç yaşta doğum yapmak hiç iyi değil bence ya.çocuk açısından yani.yaşlı anne babası oluyo.benim kayınvalide pek memnun gerçi böle olacağını bilsem bitane daha doğururdum diyor eşimden için.
ooo yumoşun büyümüş çatlamıştr bile canım, dur bakalım bekleyelim inşallah kırmızılar yerine bebiş gelir bu ay, ohh maşallah annene bak sen 8. ayda bebiş kucağındavalla bende öle zayıf karnında top varmış gibi olan hamileleri çok beğenirim.çok tatlı oluyo bence.ne güzel adacım sende ölesin sanırım.milleti boşver sen ya.ağzı olan konuşuyo.şişmanlarsın zayıfla derler zayıflarsın kilo al derler.en iyisi umursamamak.ama ben hamile kalsam sanırım genişlerim gibime geliyo.sevdiğim tiplerden olmam.zaten köye gidince benim diyet yürüyüş hepsi aksadı tamamen bıraktım.verdiğim bir kiloda tekrar geldi.ama yeniden başlayacam inşallah.vermem gerek güzel bi hamile olmak için:))
bu arada benim adetimin 22 . günü.ama klomen kullanmadımya bu ay yuurtam büyüdümü çatladımı hiç bilmiyorum.kasıklarım ağrıyor ama.bide akıntı var ya.neden bilmiyorum.Allahım inşallah sağlık sıhat verirde bebişlerimizi gönderir bize.benim annem evlendiği gün hamile kalmış.birde abim sekiz aylık doğmuş.düğünden sekiz ay sonra kucaktaymış:))
adacım bu ay pregostan vermedı gecen gıttıgım 10,8 mm rahım kalınlıgı cok guzel dedı o yuzden vermedı ama bugun bakacak bakalım ıncelme varsa verır sanırsam bakalım canım :44:
canlarım iyi haftalar olsun hepiciğinize inşallah , yıldızcım sende mi akşam gideceksin dra, haftasonu sana izin vermiş miniğin baksana, ama cuma çok kusmuştun şekerrim inşallah daha iyi olursun insanı halsiz yapıyor gerçektn.
Bende sabahtan çıktım ofis işleri için. Gelir gelmez kustum ya, dedim bu nedri ya esin ve yıldıza bıraktım derken nerden çıktı dedimSağolun canlarım nazara bende inanıyorum gerçekten, çok sıkıntı veriyor gece 2 ye kadar uyuyamadım sonra çok huzursuz uyudum kötü kötü rüyalar gördüm falan , süreklide uykum var zaten 5 dk oturduğum yerde mayışıyorum valla Narcım hiç takmıyordum nazar boncuğu, son zamanlarda benimde aklımda künye ucuna yada bi kolye ucu falan alayım bari ,kimi görsem aynı şeyler ya bu kadınlar ne meraklı kiloya falan , aa niye kilo almadın sen diyorlar bu seferde fiziğinde değişmemiş bozulmamış daha diyorlar, zorla fiziğimi bozacakalr heralde ya. Miniğim iyi olsunda artık tek düşüncem o kızlar, yarına akdar ansıl sabredeceim bilmiyorum inşalh narım dediğin gibi yapıvermiştir çişini inşallah. Dün rüyamda sonuçları alıyorum eşime sarılıyorum bak canım ne kaadar düşündük ağladık ama şükür açılmış çişini yapıyormuş bak hiç sorun yokmuş diyorum. İnşalalh yarında böyle bi sevinç yaşarız teyzeleri
ayyyyyyyyyyyyyy halevimmm çok sevindim hayırlısı olsun canım bak rabbim her şeyin sırasını zamanını biliyor valla işallah bebek haberinizi de alcaz en kısa zamanda canım halaya gel o zamannn
Ranacım valla hep doktor haftası olmuş işallah herkes iyi haberlerle gelir doktordan
Yıldızcım dua ediyoruz tatlım sana işallah bu meleğin sıkı sıkı tutuncak sana canım benim
Asyaa canım aşılama günüm belli değil daha bugün belli olcak işallah tabi sağdan yumoş geldiyse.senin de Cuma günü iyi geçer işallah üzmeseler seni geçenki gibi
Melikecim demek 10unda ameliyat işallah iyi geçer canım yolunda gider her şey özletme kendini gel gene
amaninn kızlar esra erola baktımda göbüşü maşallah kocaman olmuş, ay bide tulum giymiş bugün pek beğendim ya rengini falan bayıldım bende öyle tulum istiyorumarasammı ki kıyafetini çok beğendim hamişim bende canım çekti gönder diye sizde diyeceksiniz dimi adanın geldiği belli oldu çenesi durmadı bi üst üste yazıyor ha bire
valla bende öle zayıf karnında top varmış gibi olan hamileleri çok beğenirim.çok tatlı oluyo bence.ne güzel adacım sende ölesin sanırım.milleti boşver sen ya.ağzı olan konuşuyo.şişmanlarsın zayıfla derler zayıflarsın kilo al derler.en iyisi umursamamak.ama ben hamile kalsam sanırım genişlerim gibime geliyo.sevdiğim tiplerden olmam.zaten köye gidince benim diyet yürüyüş hepsi aksadı tamamen bıraktım.verdiğim bir kiloda tekrar geldi.ama yeniden başlayacam inşallah.vermem gerek güzel bi hamile olmak için:))
bu arada benim adetimin 22 . günü.ama klomen kullanmadımya bu ay yuurtam büyüdümü çatladımı hiç bilmiyorum.kasıklarım ağrıyor ama.bide akıntı var ya.neden bilmiyorum.Allahım inşallah sağlık sıhat verirde bebişlerimizi gönderir bize.benim annem evlendiği gün hamile kalmış.birde abim sekiz aylık doğmuş.düğünden sekiz ay sonra kucaktaymış:))
ayyy canım esımde gelecekmıs bekle dedı benıde normalde ısyerlerımız ters yerlerde esımın kı evımıze daha yakın hastanede benım ıs yerıme yakın aradı bende gelecegım dedı gelsın yalnız olmıyım barı
evet canım gelecekmıs bakalım gelsın yanımda olsun
bende bırazdan cıkacagım adacım sanırım yıldızda cıkmıstır doktordan eve gıdıyorlardır uça uçakeseyı gormuslerdır belkıde kalp atısını bıle duymuslardır ben beklerım yanı cok hızlı onun kı
narda belkı yollara dusmustur sımdı ayyy cok heyecanlı guzel haberler beklıyoruz herkesten
oku oku şaşı oldum .okuyamıyorum daha.benimde köyde canım sıkıldı kızlar.kaynanam her görmesinde yaptığı gibi hamilemisin diye sordu bana.değilim dedikçe doğru söyle diyor.sanki ona yalan borcum var.eee ne bekliyosunuz yapınsana demeye başladı.bende sinirlendim bizim istememizle olmuyor Allah nasip ederse olacak dedim.e o zaman doktora gidinsene .sanki biz akıl edemiyoruz.deli oldum varya.sonra ertesi gün eşimin yanında tekrar söylüyorr şimdiye kadar olsa iyi olacaktı.yok şimdiye yürümüştü.eşimde bi bağırdı.ne biliyim ben ben diyor bana olmuyor demedinizki diyorr.şimdi öğrendiler artık.daha sormazlar inşallah.eşimede dedimki annen beni sinir etti dedim eğer Allahı m bana bir evlat verirse herkeze söyleyecem ona söylemiycem en son o öğrenecek dedim.evlendiğim günden beri her görmesinde varmı varmı yok diyorumm doğru söyle diyor daha.o yetmezmiş gibi komşuları geliyorr eeee 2 sene oldu çocukta edinmediniz.ayyy sanki itliği onlara düşmüş:)deli oldum delii.sonra kaynanam birilerini anlatıyo bana yok önce çocuğu olmamışta kocası getirmiş annesigile bırakmış.mevzuyu öğrendiği halde böle şeyler konuşuyo yanımda.inşallah şu atamalarda güzel başka bir memlekete atanırımda giderim burdan.
kıslarr ben geldim ama çok kalmıcam gıdıcem
benım bılg bozuk bu sıtede hata veroyo arkadaşımın bılg. bakıyorum ara ara
oncelikle hamile arkadaiları tebrık ederım :92::92:
ben10 nisan gıbı amelıyat olucam kıst vardı bende , ilk gıttıgm dr. hap verdı 3 ay kullan sonra gel ded. ben kullanmak ıstemedım içime kalmasın baka dr gıdım dedim prof a gıtmıştım oda ilaçla geçmez laporoskoı yapalım yapışıklada var tuperı kapatmış dedi zaman kaybetmeyelim dedmişti . işte adetten sonra geldi. oda 10 nuna falan denk geliyo. benım durum bu.
geçen kayınvalıdeme gıttım bı akraması her gıttımde 5 kere gebemın dıye soruyo bozucakdım zor tuttum kendımı
işte bole kıslar ara gırer yazarım gelişmeleri çookk optum
çok okuyamadım kıslar bu arada herkese bışey demek ısterdım ama arkının bılg. çok tutmın onu
evet yaa sorar sımdı aksama kadaray ne kadar ıyıymıs patronun guzelım yaklasımı ınsallah hep boyle devam eder hemencecek soylemıssın hamıle oldugunu ben sanırım bıraz gec soylerım yada duruma gore bır hamıs kalayımda ınsallah
hadı bakalım gule gule gıt gule gule gel kuzum olmadı bende aksam gırmeye calısırım esımden fırsat kalırsa tabı gercı erken yatarsa o gırerım bende
canım sende cuma gunu gıdıyorsun demek doktora tamam bu hafta full doldu esinle konusmustuk cuma bos kaldı demıstık onuda sen doldurdun
doktora gıdecekler ;
pazartesi yıldız,nar,rana
salı ada
çarşamba nur
perşembe esin
cuma asya
herkes hayırlı haberlerle donsun ınsallah :26:
arkidişler arkidişlerrrrrrrrrrrrr kocişimin işi halolmuşşşşşşşşşşşş çooooooooookkkkkkkkkk şükür Allahımaeşimin abisinin arkadaşı sayesinde heyetten geçmiş çarşamba günüde raporunu alacakmış
yani en azından ultrasonu ne için istediğini söleseydi. belkide ciddi bişi yok ama böle açıklama yapmaması insanın canını sıkıo. ben bişi olmadığına inanıyorum ama başka birine daha git derim canım.. sen ist damıydın hayatım?
nalancım maşallah bak değerin ne güzelde artmış sizin iddaa yatmış ama bişe olmaz doktorun kistmi gördü canım neden hiç açıkmala yapmamışki biz kadınları helekide hamileliğimizde herşeyi evham yaptığımız zamanda sanki biliyomuşuz gibi açıklamadan 2hafta sonra şu testi yaptır getir demesi ne kadar saçma bencede canım başka bir doktora daha göün tek bir doktorla kalma ve onada durumunuzu baştan sona özet geç inşl bi sıkıntı yaratmaz hayatım bu durum rabbim feraha çıakrsın
adacım evet canım şu 3,5 4.ayıda atlattımmı inşl hamileliğin güzel günleri başlayacak inşl bende kendimi iyi hissederim en azıından böyle sürekli bulantı kusmayala hastaymışım gibi hissediyorum kendimi yüzüm solgun solgun
bak sende ne güzel güzelleşmişsin herkes öyle söylüyor maşallah canım nazar değmesin söyleyenlerede maşallah edirttiğin iyi olmuş yıldızın dediği gibi bazılarını yıldızı düşük olurmuş hemen nazara gelirmiş örnek 1benim eşim birisi bugün çok yakışlısın dese hemen akşamına hasta üzerindeki bişeyi beğenseler ona mutlaka bişe olur sürekli duayla kalmamız gerek allah esirgesin inşl
oğluşununda maşallahı var hayatım sen meraklan durumu hakkında ama üzme salı günüde inşl güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?