adacım kuaforlere gıdılmıs guzellesılmıs masallah masallah nazar değmesin güzelim
tüm arkadasların cok guzel olmussun demıs senın bu oglan senı baya bır guzellestırecek bak gor canım sende yarın doktora gıdıyorsun sabırsızlıkla guzel haberlerını beklıyoruz
nalancım senın doktorun neden acıklama yapmamıs kı anlamadım yaa o ıstedıgı seyde ne kı acaba neyse sende ıyı bır dusun tasın ona gore ıkıncı bır doktora mutlaka gozuk degerın de super cıkmıs masallah
yıldızcım canım hafta sonu nasıl gectı mıden bıraz ıyıdır ınsallah kuzum sen bugun kacta gıdıyorsun doktora ??
esincim sende bıraz gırmıssın hafta sonu hadı bakalım yıldıza elı vermıssın sen bıraz rahatlarsın yakında mıdenden barı canım
halevimne oldu canım esının ısı varmı bır gelısme:44:
asyacım sen bu hafta donuyormusun kayınvalıdenden?
narcım sende bugun doktora gıdıyorsun kuzum ınsallah sagından yumurta portlemıstır
melike,nur,erica sizler nasılsınız kızlar ??
sevdecim uzun zaman oldu gelmedın yıne ozledık bu hafta gel barı :26:
kızlar ben çıkıorum, eşimin yanına gidicem önce...
dualarınızı eksik etmeyin bizden, akşam girer haber veririm size... inş güzel haberlerle geliriz...
çok öpüldünüz
arkidişler arkidişlerrrrrrrrrrrrr kocişimin işi halolmuşşşşşşşşşşşş çooooooooookkkkkkkkkk şükür Allahımaeşimin abisinin arkadaşı sayesinde heyetten geçmiş çarşamba günüde raporunu alacakmış
canlarım iyi haftalar olsun hepiciğinize inşallah , yıldızcım sende mi akşam gideceksin dra, haftasonu sana izin vermiş miniğin baksana, ama cuma çok kusmuştun şekerrim inşallah daha iyi olursun insanı halsiz yapıyor gerçektn.
ranacım senin de iş çıkışı dimi , hadi bakalım yumoşun çatlamış spermle buluşmuştur inşalalh, güzel haberlerini bekliyoruz.
Narcım senin de mi akşam yoksa kız, okudum ama gittim geldim falan yazmamışsın hadi bakalım inşalalh yumoşların olmuştur , bakarsın aşılama zamanı da belli olur bu gidişinde, inşallh güzel haberler getirsin.
Halevcim demek adetin başladı güzelim yeni aylarınız umut dolu olsun inşalalh, Evdeymişsin sende dinlen bari güzelim, eşinin durumu netleşmemiş caım inşalalh bi şekilde halledilir, sen demişsin ya lazer için geç kaldık belli olur, nasıl belli oluyorki güzelim, hem belli olsa çok büyük sorun mu yaparlar, sağlık sonuçta.
Sevdemizde gelmemiş
Asyacım geldin demek hoşgeldin tatlım, kayınvalidene çok kızdım bende ya kime ne ki , bebek fikri karı koca arasında olan özel bir durum yani. Hey Allah ya , neyse ki eşin cevabını vermiş güzelim hiç dert etme , hadi seninde güzel haberlerini alırız tez zamanda inş.
esincim miniğimiz ve sen nasılsın tatlım, kayınvalidenle dışarı çıktınız demek oh gezin bakalım sizin oraya tam bahar geldi ya, burası hala soğuk.
Ericacım bencede bebeği çok ertelemeyin güzelim daha küçüktünüz 1 yıl falan olabilir ama 5 yılda beklemeyin gzelim nar doğru söylemiş valla baştan tahlillerinizi yaptırın bencede.
Melikecim demek sende ameliyat olacaksın inşallah ameliyat sonrası hemencik gelir yavrun.
Nalancım bencede başka dra gitsen iyi olur, hiç açıklama yapmamış baksana.
Bende sabahtan çıktım ofis işleri için. Gelir gelmez kustum ya, dedim bu nedri ya esin ve yıldıza bıraktım derken nerden çıktı dedimSağolun canlarım nazara bende inanıyorum gerçekten, çok sıkıntı veriyor gece 2 ye kadar uyuyamadım sonra çok huzursuz uyudum kötü kötü rüyalar gördüm falan , süreklide uykum var zaten 5 dk oturduğum yerde mayışıyorum valla Narcım hiç takmıyordum nazar boncuğu, son zamanlarda benimde aklımda künye ucuna yada bi kolye ucu falan alayım bari ,kimi görsem aynı şeyler ya bu kadınlar ne meraklı kiloya falan , aa niye kilo almadın sen diyorlar bu seferde fiziğinde değişmemiş bozulmamış daha diyorlar, zorla fiziğimi bozacakalr heralde ya. Miniğim iyi olsunda artık tek düşüncem o kızlar, yarına akdar ansıl sabredeceim bilmiyorum inşalh narım dediğin gibi yapıvermiştir çişini inşallah. Dün rüyamda sonuçları alıyorum eşime sarılıyorum bak canım ne kaadar düşündük ağladık ama şükür açılmış çişini yapıyormuş bak hiç sorun yokmuş diyorum. İnşalalh yarında böyle bi sevinç yaşarız teyzeleri
biz geldikkkkkkkk, kesemizide gördük şükürler olsun
darısı bekleyen herkese olsun inş canlarım
bakar bakmaz kocaman siyah bişi belirdi ekrandabüyüklüğü çok iyi dedi, hatta normalden de iyi dedi, bi de yolk kesesi varmış o neyse, o da oluşmuş çok iyi dedi aslında haftasonu duyarız kalp atışını ama garanti olsun bi hafta sonra gel dedi. eşimde tutturdu haftaiçi ben izin alamam haftasonu gelelim die, kıramadım onu, bir sonraki cmt gideceğiz o yüzden tekrar canlarım...
şimdilşk herşey güzel gidio,Rabbim bu sefer tamamına erdirir inş canım arkadaşlarım, darısı hepinize olsun inş
5+1 miş, bulantı kişiden kişiye değişir dedi, kaç haftalık olduğu önemli değilmiş. eğer dayanamaz olursan ilaç veririz dedi, bide bi sürü tahlil istedi o kadar canlarım, çok mutluyum, Allahım hepinize yaşatsın ve bizide yarı yolda bırakması inş
canlarım iyi haftalar olsun hepiciğinize inşallah , yıldızcım sende mi akşam gideceksin dra, haftasonu sana izin vermiş miniğin baksana, ama cuma çok kusmuştun şekerrim inşallah daha iyi olursun insanı halsiz yapıyor gerçektn.
ranacım senin de iş çıkışı dimi , hadi bakalım yumoşun çatlamış spermle buluşmuştur inşalalh, güzel haberlerini bekliyoruz.
Narcım senin de mi akşam yoksa kız, okudum ama gittim geldim falan yazmamışsın hadi bakalım inşalalh yumoşların olmuştur , bakarsın aşılama zamanı da belli olur bu gidişinde, inşallh güzel haberler getirsin.
Halevcim demek adetin başladı güzelim yeni aylarınız umut dolu olsun inşalalh, Evdeymişsin sende dinlen bari güzelim, eşinin durumu netleşmemiş caım inşalalh bi şekilde halledilir, sen demişsin ya lazer için geç kaldık belli olur, nasıl belli oluyorki güzelim, hem belli olsa çok büyük sorun mu yaparlar, sağlık sonuçta.
Sevdemizde gelmemiş
Asyacım geldin demek hoşgeldin tatlım, kayınvalidene çok kızdım bende ya kime ne ki , bebek fikri karı koca arasında olan özel bir durum yani. Hey Allah ya , neyse ki eşin cevabını vermiş güzelim hiç dert etme , hadi seninde güzel haberlerini alırız tez zamanda inş.
esincim miniğimiz ve sen nasılsın tatlım, kayınvalidenle dışarı çıktınız demek oh gezin bakalım sizin oraya tam bahar geldi ya, burası hala soğuk.
Ericacım bencede bebeği çok ertelemeyin güzelim daha küçüktünüz 1 yıl falan olabilir ama 5 yılda beklemeyin gzelim nar doğru söylemiş valla baştan tahlillerinizi yaptırın bencede.
Melikecim demek sende ameliyat olacaksın inşallah ameliyat sonrası hemencik gelir yavrun.
Nalancım bencede başka dra gitsen iyi olur, hiç açıklama yapmamış baksana.
Bende sabahtan çıktım ofis işleri için. Gelir gelmez kustum ya, dedim bu nedri ya esin ve yıldıza bıraktım derken nerden çıktı dedimSağolun canlarım nazara bende inanıyorum gerçekten, çok sıkıntı veriyor gece 2 ye kadar uyuyamadım sonra çok huzursuz uyudum kötü kötü rüyalar gördüm falan , süreklide uykum var zaten 5 dk oturduğum yerde mayışıyorum valla Narcım hiç takmıyordum nazar boncuğu, son zamanlarda benimde aklımda künye ucuna yada bi kolye ucu falan alayım bari ,kimi görsem aynı şeyler ya bu kadınlar ne meraklı kiloya falan , aa niye kilo almadın sen diyorlar bu seferde fiziğinde değişmemiş bozulmamış daha diyorlar, zorla fiziğimi bozacakalr heralde ya. Miniğim iyi olsunda artık tek düşüncem o kızlar, yarına akdar ansıl sabredeceim bilmiyorum inşalh narım dediğin gibi yapıvermiştir çişini inşallah. Dün rüyamda sonuçları alıyorum eşime sarılıyorum bak canım ne kaadar düşündük ağladık ama şükür açılmış çişini yapıyormuş bak hiç sorun yokmuş diyorum. İnşalalh yarında böyle bi sevinç yaşarız teyzeleri
oyy maşallahhh kesenizi de gördünüz demek , inşallah haftasonu kalp atışlarınıda duyarsınız canım merak etme çok sağlıklı bir miniğiniz olacak canım hiç telaş etmeyin tatlım.Eşinle birlikte gitmeniz aynı heyecanı birlikte yaşamanız çok güzel.SAT a göre de uyumluymuş tatlım maşlaalh kırkbir kere hemdebiz geldikkkkkkkk, kesemizide gördük şükürler olsun
darısı bekleyen herkese olsun inş canlarım
bakar bakmaz kocaman siyah bişi belirdi ekrandabüyüklüğü çok iyi dedi, hatta normalden de iyi dedi, bi de yolk kesesi varmış o neyse, o da oluşmuş çok iyi dedi aslında haftasonu duyarız kalp atışını ama garanti olsun bi hafta sonra gel dedi. eşimde tutturdu haftaiçi ben izin alamam haftasonu gelelim die, kıramadım onu, bir sonraki cmt gideceğiz o yüzden tekrar canlarım...
şimdilşk herşey güzel gidio,Rabbim bu sefer tamamına erdirir inş canım arkadaşlarım, darısı hepinize olsun inş
5+1 miş, bulantı kişiden kişiye değişir dedi, kaç haftalık olduğu önemli değilmiş. eğer dayanamaz olursan ilaç veririz dedi, bide bi sürü tahlil istedi o kadar canlarım, çok mutluyum, Allahım hepinize yaşatsın ve bizide yarı yolda bırakması inş
demek sabahtan ofis işleriyle uğraşıodun kuzucumbizde geldik dr dan şükür gördük kesemizi haftasonu rahattım kusmadım şekerim Allahtan, ama dediğin gibi çok halsiz yaptı beni... onlar iyi olsunda biz çekeriz adacım biliosun dr hep böle devam etmez ama dayanamıcak gibi olur, günlük hayatını engellerse ya ilaç ya serum verioruz dedi. şimdilik durum iyi yani bitanem
rüyaların hayırlara çıksın, sevinç gözyaşı olsun yawrum inşamann hamile die şişkomu olcaz, ne güzel zayıf hamilelik ööle boşver sen dinleme kuzum ama nazar boncuğu taşı mutlaka
ben güzel haberlerimle geldim sıra sizde hayatım, mutlaka haber ver akşam
aç telefon iste kızzzhamileyim aşerdim deee bende gördüm güzelmiş gerçekten.. aman iyiki geldi şeker, ne çenesi durmamak aşkolsun ne güzel dedikodu sohbet yapıoz işte
bende zayıf hamileleri çok severim asyacımacaba çatladımıki yumurtan, ondan mı akıntın var ki:26: ohh maşallah annene, 8 ay sonra almış kucağına bebeği
İnşallah mide bulantın çok zorlamaz tatlım, Allah korusun vitamin kaybı falan yaşamazsın inşalalh, annesi bak 2 gün haftasonu izni de vermiş kuzun sana,acımış annesinedimi ya millet hamile kalınca şişko olunur sanıyor sanırım, minikler kilo olsun sağlıklı olsunda biz zayıf olalım dimi ya,
ay arasammıydıki kız ne alaka derlerdei artık evlendirme proğramında bi ilk olurdu heralde pek beğendim yıldızcım ya çok severim öyle tiril tiril kıyafetleri birde tulum olunca çok yakıştırdım bende öyle istiyorum :84::84: demek sende gördün
selam cnm nasılsın? evet istanbulda oturuyorum. bugün sabahtan gittiğim hastanenin radyoloji bölümünü aradım ve bana vermiş olduğu ultrason hakkında bilgi aldım.. bu bana yapılacak ultrason 20 dakikalaık bir işlemmiş karından bakılıcakmış yumurtalık vs..herşey detaylı bir şekilde belli oluyormuş ve meshanen kesinlikle dolu olucak dediler yoksa bakılmıyor diye bilgi verdi. baya bir araştırma yaptım bu kist im ile ilgili kimi kistler bebeğin beslenmesi açısından iyiyimiş taki doğumla birlikte atılıyormuş kimi kistler ise kötü huylu olup patlıyormuş kimi ise anneyi zehirliyormuş bunun yanısıra bazılarıda kendiliğinde kayboluyormuş.( şimdi bana 9 nisan stres oldu anlıycağınız kızlar ayrıca progestan hapıda verdi tekrardan..inşallah yoktur bişey bende buna inanmak istiyorum cnm
kusura bakma cnm bugün ben geç gelince siteye geriden cevaplayarak geldiğim için bukadar geç yazdım:)) hoşgeldinn cnm yaaaa:)))) negüzel haberlerle geldin öyle inşallah hep böyle güzel haberlerle gider cnm:)) valla çok mutlu oldum.acaba bendemi haftaya gitsem yeni doktora bu hafta değilde hem kalp atşını duymuş olurum seninle 1 gün var aramızda sanırsam. bak negüzel doktor sana nasıl söylemiş nekadarlık olduğunu vs.. işte ben böyle bir doktor istiyorum.tekrar tebrik ederim cnm.. öpüyorum seni...
oyy maşallahhh kesenizi de gördünüz demek , inşallah haftasonu kalp atışlarınıda duyarsınız canım merak etme çok sağlıklı bir miniğiniz olacak canım hiç telaş etmeyin tatlım.Eşinle birlikte gitmeniz aynı heyecanı birlikte yaşamanız çok güzel.SAT a göre de uyumluymuş tatlım maşlaalh kırkbir kere hemdeAmin inşalalh darısı diğer arkadaşlarımıza
İnşallah mide bulantın çok zorlamaz tatlım, Allah korusun vitamin kaybı falan yaşamazsın inşalalh, annesi bak 2 gün haftasonu izni de vermiş kuzun sana,acımış annesinedimi ya millet hamile kalınca şişko olunur sanıyor sanırım, minikler kilo olsun sağlıklı olsunda biz zayıf olalım dimi ya,
ay arasammıydıki kız ne alaka derlerdei artık evlendirme proğramında bi ilk olurdu heralde pek beğendim yıldızcım ya çok severim öyle tiril tiril kıyafetleri birde tulum olunca çok yakıştırdım bende öyle istiyorum :84::84: demek sende gördün
selam canlarım
yıldızcım gördünüz demek miniğinizin kesesini çok sevindim hayatım inşl darısı kalp atışlarına olsun ve diğer arkadaşlarımıza demek çok heyecanlandınız şanslı bebek işte her seferinde heyecanınız bir kat daha artsın inşl rabbim sonunu güzel etsin
yıldızcım hayırlı olsun canım ya.Allahım sonuna kadar sağlıklı sıhatli nasip etsin.
Yıldızım bizi beklemişsin canım benim telefondan giriyorum detayylı yarına anlatırım canım ama beklenen konuyu söyliyim hemen sağda 2 solda 1 yumok kızlarrrrrr iki gün daha iğneye devam çarşamba tekrar görcek veeee büyük ihtimalle cumartesi aşılamaaaa....buarada yıldızım gözün aydın tatlım benim çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı hepimize işallah.yarın konuşuruz detayları canlarım gözlerim kapanıyoo
amin canım benm darısı en kısa zamanda sizlere olacak inş
kızlar napmış die bakmaya geldim emme bi haber yok... nar burda yazmasını bekliom bakalım, ranada gelmemiş ya tembellik etti gelemediyada müsait olamadı.
sen nasılsın hayatım?
iyiyim canım bende cumayı bekliyorum bakalım ne diycek doktor.aklıma şimdi gelmeye başladı .hani benim doktor iki aydan beri klomen ovitral ve progesteron jel verdi.o progesteronu 15 er 15 er tam bir ay kullandım.baştan rahim duvarı kalınlığı çok iyi diyordu.bu polipten şühelenince gittiğimde adet sonrası döneme göre çok kalın dedi.acaba bu jel mi yaptı diyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?