Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

evet cnm değerim bizide şaşırttı :)) doktoruma gelincede salakta ondan cnm.. radyolojileri arayıp durdum bilgi almak için şimdi ise düşünüyorum tatlım acaba özel muaynanesi olan kadındoğumamı gitsem yoksa hstane içindeki doktoramı kararsız kaldım ve ben 9 nisana kadar çatlarım ne oldu ne bitti diye oyüzden hemen birine gözükmeliyim(

yaaa süper bir haber bu cnm.. bak hallettiler oldu bu işte :)) çok sevindim valla.şimdi sıra bebişte desene cnm

evet cnm yapmadı ( gidicem cnm araştırıyorum.. inşallah hayırlısı olur...

kusura bakma cnm bugün ben geç gelince siteye geriden cevaplayarak geldiğim için bukadar geç yazdım:)) hoşgeldinn cnm yaaaa:)))) negüzel haberlerle geldin öyle inşallah hep böyle güzel haberlerle gider cnm:)) valla çok mutlu oldum. acaba bendemi haftaya gitsem yeni doktora bu hafta değilde hem kalp atşını duymuş olurum seninle 1 gün var aramızda sanırsam. bak negüzel doktor sana nasıl söylemiş nekadarlık olduğunu vs.. işte ben böyle bir doktor istiyorum.tekrar tebrik ederim cnm.. öpüyorum seni...

evet cnm gitmem lazım insanın sevincini kursağında bıraktı resmen. neyseki gidicem cnm bakalım hayırlısı inşallah..

oyy maşallahhh kesenizi de gördünüz demek , inşallah haftasonu kalp atışlarınıda duyarsınız canım merak etme çok sağlıklı bir miniğiniz olacak canım hiç telaş etmeyin tatlım.Eşinle birlikte gitmeniz aynı heyecanı birlikte yaşamanız çok güzel.SAT a göre de uyumluymuş tatlım maşlaalh kırkbir kere hemde Amin inşalalh darısı diğer arkadaşlarımıza

inşalalh önemli bir kist değildir tatlım, ama bende çoğu hamişlerden duydum , aynen dediğin gibi bazıları zararsız oluyormuş. sen başka bi dra da git bakalım tatlım bu arada sen sormuştun dimi güzelim alttan bakılınca bi zararı olurmu diye, yok canım merak etme hiç bi zararı yok, benim drum 3 aya kadar alttan baktı, öyle bir risk olsa mutlaka drlar söylerdi.

Ranacım, narcım sizler ne yaptınız kızlar gelmişsinizdir diye girdim ama yoksunuz, inşallh güzel haberler getiririsniz

saol nalancım çok teşekkür ederim. walla bence değiştir bi an önce doktorunu açıklama yapan bi doktora git hayatım. aramızda 1 gün var sanırım benm SAT 20 şubat hayatım. istersen benm doktora git yawrum bende ist dayım

gördük gördük kuzucum ya nasıl heyecanlandık anlatamam sana diğerinde yaşayamamıştık Allahım bunu sonuna kadar götürsün inş, hepimizinkini ööleee eşim çok şaşırdı, nerde hani dio safım, dedim sen bayaa bi bebek bekliodun heralde, ne biliim karlı tv gibi nereye bakcaamı bilemedim dio aslında önümüzdeki hafta içi net duyarız dedi, ama eşim izin alamayabilirim die illa bi sonraki cmt olsun dedi, accık geç duycaz ama olsun yeterki bebeğimin kalp atışlarını duyalım ve eşim yanımda olsun, beklerim napiyim
sen yazdığın zaman gördüm açtım hemen tv yi bitiyodu esra o zaman gördüm, ayy bende bayılırım ööle tiril tiril şeylere walla şekerim hakkaten açıp istesen ilk olurdu yane
yarında sizin gününüz hayırlısıyla iyi haberlerle gel bize kzuummmm

selam canlarım
yıldızcım gördünüz demek miniğinizin kesesini çok sevindim hayatım inşl darısı kalp atışlarına olsun ve diğer arkadaşlarımıza demek çok heyecanlandınız şanslı bebek işte her seferinde heyecanınız bir kat daha artsın inşl rabbim sonunu güzel etsin

halevcim nasıl sevindim anlatamam hayatım gözünüz aydın rabb,m size bir kapı açtı işinizi hallettiniz neyseki raporuda einize aldınızmı değmeyin keyfinize
adetinde bekletmeden gelmiş neyseki günü şaşmadı canım

melikecim ayın onunda laparoskopin var demek inşl herşey yolunda gider hayatım

ranacım kocişindemi geldi senle doktoa iyi yapmış yarın güzel haberlerlle gel inşl
narcım sen nerde kaldın haytım ne dedi doktorun meraktayız

adacım yarında senin günün rabbim rüyanı hayra çıkarsın inşl yarın send güzel haberlerlle gel inşl

nalancım ayrıntılı ulturason hakkında biraz bilgi edinmisin inşl kistte bi sıkıntı yaratmaz ama sen diğer doktorada bi görün hayatım

saol esincim, gördük kesemizi şükür, inş hayırlısıyla kalp atışınıda duyarız hayatım gerçekten öncekinde yaşamadığımızdan dolayı çok heyecan vericiydi. geçen kese diye gidip hüsrana uğramıştık malum. Allahım burdaki tüm arkadaşlarıma en kısa sürede nasip etsin inş... AMİNNN
hepimizin sonu güzel olsun ve sağlıkla kucağımıza alalım inş esincim
sen neler ettin gezdinmi kaynananla ???

oyy narcım gelmişin, sizi bekliom kızzz, ne dedi doktor, rana gelemicek heralde akşam, anca yarın öğreniriz ondan, aman haberler iyi olsun da bekleriz güzelim

yıldızcım hayırlı olsun canım ya.Allahım sonuna kadar sağlıklı sıhatli nasip etsin.

Yıldızım bizi beklemişsin canım benim telefondan giriyorum detayylı yarına anlatırım canım ama beklenen konuyu söyliyim hemen sağda 2 solda 1 yumok kızlarrrrrr iki gün daha iğneye devam çarşamba tekrar görcek veeee büyük ihtimalle cumartesi aşılamaaaa....buarada yıldızım gözün aydın tatlım benim çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı hepimize işallah.yarın konuşuruz detayları canlarım gözlerim kapanıyoo

yıldızcım hayırlı olsun canım ya.Allahım sonuna kadar sağlıklı sıhatli nasip etsin.

amin canım benm darısı en kısa zamanda sizlere olacak inş
kızlar napmış die bakmaya geldim emme bi haber yok... nar burda yazmasını bekliom bakalım, ranada gelmemiş ya tembellik etti gelemedi yada müsait olamadı.
sen nasılsın hayatım?

oyy cnım benim içime su serptin wallaaa, demek cmt aşılama oleyyyyyyyyyy ayy nası mutlu oldum anlatamam, şimdi rahat uyuyabilirim, bide rana geleydi iyi olcaktı, emme sabah alcez artık haberlerini... inş onunda mikemmel geçmiştir kontrolü
saol canım benm, darısı en kısa zamanda hepinize olacak inş
hadi git yat kuzum, ii geceler, yarın konuşuruz

iyiyim canım bende cumayı bekliyorum bakalım ne diycek doktor.aklıma şimdi gelmeye başladı .hani benim doktor iki aydan beri klomen ovitral ve progesteron jel verdi.o progesteronu 15 er 15 er tam bir ay kullandım.baştan rahim duvarı kalınlığı çok iyi diyordu.bu polipten şühelenince gittiğimde adet sonrası döneme göre çok kalın dedi.acaba bu jel mi yaptı diyorum ben.

hadi hayırlısı narcım ya.demek yumoşun varmış.ayy hadi inşalah ada gibi olur seninde canım.

walla olabilirde asyacım, öle bi etki yapar mı acaba :26: eğer ööle bi etkisi varsa neden verdiki bu dr bazen gerçekten akıl sır ermio işerine hayatım walla, inş cuma güzel haberlerle gelirsin, tedavi olcaksan hemen başlarsın, olmucaksanda kaldığınız yerden devam edersiniz kuzucum, sabırsızlıkla bekliyoruz cumayı tatlım

canlar ben kaçarr, malum bu saatlerin alınması benim dengemi bozdu yatayım da dinleneyim accık... hepinize iyi uykular, tatlı rüyalar.. öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…