biz geldikkkkkkkk, kesemizide gördük şükürler olsun
darısı bekleyen herkese olsun inş canlarım
bakar bakmaz kocaman siyah bişi belirdi ekrandabüyüklüğü çok iyi dedi, hatta normalden de iyi dedi, bi de yolk kesesi varmış o neyse, o da oluşmuş çok iyi dedi aslında haftasonu duyarız kalp atışını ama garanti olsun bi hafta sonra gel dedi. eşimde tutturdu haftaiçi ben izin alamam haftasonu gelelim die, kıramadım onu, bir sonraki cmt gideceğiz o yüzden tekrar canlarım...
şimdilşk herşey güzel gidio,Rabbim bu sefer tamamına erdirir inş canım arkadaşlarım, darısı hepinize olsun inş
5+1 miş, bulantı kişiden kişiye değişir dedi, kaç haftalık olduğu önemli değilmiş. eğer dayanamaz olursan ilaç veririz dedi, bide bi sürü tahlil istedi o kadar canlarım, çok mutluyum, Allahım hepinize yaşatsın ve bizide yarı yolda bırakması inş
yaaa süper bir haber bu cnm.. bak hallettiler oldu bu işte :)) çok sevindim valla.şimdi sıra bebişte desene cnm
selam canlarım
halevcim nasıl sevindim anlatamam hayatım gözünüz aydın rabb,m size bir kapı açtı işinizi hallettiniz neyseki raporuda einize aldınızmı değmeyin keyfinize
adetinde bekletmeden gelmiş neyseki günü şaşmadı canım
Yıldızım bizi beklemişsin canım benim telefondan giriyorum detayylı yarına anlatırım canım ama beklenen konuyu söyliyim hemen sağda 2 solda 1 yumok kızlarrrrrr iki gün daha iğneye devam çarşamba tekrar görcek veeee büyük ihtimalle cumartesi aşılamaaaa....buarada yıldızım gözün aydın tatlım benim çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı hepimize işallah.yarın konuşuruz detayları canlarım gözlerim kapanıyoo
iyiyim canım bende cumayı bekliyorum bakalım ne diycek doktor.aklıma şimdi gelmeye başladı .hani benim doktor iki aydan beri klomen ovitral ve progesteron jel verdi.o progesteronu 15 er 15 er tam bir ay kullandım.baştan rahim duvarı kalınlığı çok iyi diyordu.bu polipten şühelenince gittiğimde adet sonrası döneme göre çok kalın dedi.acaba bu jel mi yaptı diyorum ben.
ya bu sabah haberleri çok kötü ya.üvey anne 9 yaşındaki çocuğu öldürmüş çöpe atmış.
küçük yaşta çocuklara tecavüz haberleri.cümlesinin evladı Allaha emanet ya.ortalık çok kötü.
günaydın canım yine temizlik görünüyor demek ki sana şimdiden kolay gelsin dikkat et kendine ayrıca böle haberleri okumamaya çalış canım, ne yazık ki dünyanın her yerinde oluyor bu tür şeyler
canımmm benmmm ne kadar sevindm anlatamammarkidişler arkidişlerrrrrrrrrrrrr kocişimin işi halolmuşşşşşşşşşşşş çooooooooookkkkkkkkkk şükür Allahımaeşimin abisinin arkadaşı sayesinde heyetten geçmiş çarşamba günüde raporunu alacakmış
evet canım5 yıl surmez ama smdılık ertelendi planlarmz.bu aradada mıde rahatszlıgımla falan ılgılenp dediğinz gibi tum tahlıllerımı yaptrıcm cnm saoln dusundugunuz ıcın :)canlarım iyi haftalar olsun hepiciğinize inşallah , yıldızcım sende mi akşam gideceksin dra, haftasonu sana izin vermiş miniğin baksana, ama cuma çok kusmuştun şekerrim inşallah daha iyi olursun insanı halsiz yapıyor gerçektn.
ranacım senin de iş çıkışı dimi , hadi bakalım yumoşun çatlamış spermle buluşmuştur inşalalh, güzel haberlerini bekliyoruz.
Narcım senin de mi akşam yoksa kız, okudum ama gittim geldim falan yazmamışsın hadi bakalım inşalalh yumoşların olmuştur , bakarsın aşılama zamanı da belli olur bu gidişinde, inşallh güzel haberler getirsin.
Halevcim demek adetin başladı güzelim yeni aylarınız umut dolu olsun inşalalh, Evdeymişsin sende dinlen bari güzelim, eşinin durumu netleşmemiş caım inşalalh bi şekilde halledilir, sen demişsin ya lazer için geç kaldık belli olur, nasıl belli oluyorki güzelim, hem belli olsa çok büyük sorun mu yaparlar, sağlık sonuçta.
Sevdemizde gelmemiş
Asyacım geldin demek hoşgeldin tatlım, kayınvalidene çok kızdım bende ya kime ne ki , bebek fikri karı koca arasında olan özel bir durum yani. Hey Allah ya , neyse ki eşin cevabını vermiş güzelim hiç dert etme , hadi seninde güzel haberlerini alırız tez zamanda inş.
esincim miniğimiz ve sen nasılsın tatlım, kayınvalidenle dışarı çıktınız demek oh gezin bakalım sizin oraya tam bahar geldi ya, burası hala soğuk.
Ericacım bencede bebeği çok ertelemeyin güzelim daha küçüktünüz 1 yıl falan olabilir ama 5 yılda beklemeyin gzelim nar doğru söylemiş valla baştan tahlillerinizi yaptırın bencede.
Melikecim demek sende ameliyat olacaksın inşallah ameliyat sonrası hemencik gelir yavrun.
Nalancım bencede başka dra gitsen iyi olur, hiç açıklama yapmamış baksana.
Bende sabahtan çıktım ofis işleri için. Gelir gelmez kustum ya, dedim bu nedri ya esin ve yıldıza bıraktım derken nerden çıktı dedimSağolun canlarım nazara bende inanıyorum gerçekten, çok sıkıntı veriyor gece 2 ye kadar uyuyamadım sonra çok huzursuz uyudum kötü kötü rüyalar gördüm falan , süreklide uykum var zaten 5 dk oturduğum yerde mayışıyorum valla Narcım hiç takmıyordum nazar boncuğu, son zamanlarda benimde aklımda künye ucuna yada bi kolye ucu falan alayım bari ,kimi görsem aynı şeyler ya bu kadınlar ne meraklı kiloya falan , aa niye kilo almadın sen diyorlar bu seferde fiziğinde değişmemiş bozulmamış daha diyorlar, zorla fiziğimi bozacakalr heralde ya. Miniğim iyi olsunda artık tek düşüncem o kızlar, yarına akdar ansıl sabredeceim bilmiyorum inşalh narım dediğin gibi yapıvermiştir çişini inşallah. Dün rüyamda sonuçları alıyorum eşime sarılıyorum bak canım ne kaadar düşündük ağladık ama şükür açılmış çişini yapıyormuş bak hiç sorun yokmuş diyorum. İnşalalh yarında böyle bi sevinç yaşarız teyzeleri
coook sevindm lokumummm:) Allah kalp atıslarnıda duymayı da kucagna almayaıda nasip etsn eşinde senden heyecnlı gorunuyor tatlım masallah:)biz geldikkkkkkkk, kesemizide gördük şükürler olsun
bakar bakmaz kocaman siyah bişi belirdi ekrandabüyüklüğü çok iyi dedi, hatta normalden de iyi dedi, bi de yolk kesesi varmış o neyse, o da oluşmuş çok iyi dedi aslında haftasonu duyarız kalp atışını ama garanti olsun bi hafta sonra gel dedi. eşimde tutturdu haftaiçi ben izin alamam haftasonu gelelim die, kıramadım onu, bir sonraki cmt gideceğiz o yüzden tekrar canlarım...
şimdilşk herşey güzel gidio,Rabbim bu sefer tamamına erdirir inş canım arkadaşlarım, darısı hepinize olsun inş
5+1 miş, bulantı kişiden kişiye değişir dedi, kaç haftalık olduğu önemli değilmiş. eğer dayanamaz olursan ilaç veririz dedi, bide bi sürü tahlil istedi o kadar canlarım, çok mutluyum, Allahım hepinize yaşatsın ve bizide yarı yolda bırakması inş
günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnn
bugün topiği ben açayım dedim.yoklama yapacam nerdesiniz hadi gelin.
ranacım gelde anlat bakalım doktor ne dedi.
ben bu sabah erken kalktım kocişe kahvaltı hazırladım sonrada yatmadımı daha.evim çok pis olmuş temizlik yapacam biraz kendime gelince.
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.
biz geldikkkkkkkk, kesemizide gördük şükürler olsun
selam cnm nasılsın? evet istanbulda oturuyorum. bugün sabahtan gittiğim hastanenin radyoloji bölümünü aradım ve bana vermiş olduğu ultrason hakkında bilgi aldım.. bu bana yapılacak ultrason 20 dakikalaık bir işlemmiş karından bakılıcakmış yumurtalık vs..herşey detaylı bir şekilde belli oluyormuş ve meshanen kesinlikle dolu olucak dediler yoksa bakılmıyor diye bilgi verdi. baya bir araştırma yaptım bu kist im ile ilgili kimi kistler bebeğin beslenmesi açısından iyiyimiş taki doğumla birlikte atılıyormuş kimi kistler ise kötü huylu olup patlıyormuş kimi ise anneyi zehirliyormuş bunun yanısıra bazılarıda kendiliğinde kayboluyormuş.( şimdi bana 9 nisan stres oldu anlıycağınız kızlar ayrıca progestan hapıda verdi tekrardan..inşallah yoktur bişey bende buna inanmak istiyorum cnm
inşalalh önemli bir kist değildir tatlım, ama bende çoğu hamişlerden duydum , aynen dediğin gibi bazıları zararsız oluyormuş. sen başka bi dra da git bakalım tatlım bu arada sen sormuştun dimi güzelim alttan bakılınca bi zararı olurmu diye, yok canım merak etme hiç bi zararı yok, benim drum 3 aya kadar alttan baktı, öyle bir risk olsa mutlaka drlar söylerdi.
Ranacım, narcım sizler ne yaptınız kızlar gelmişsinizdir diye girdim ama yoksunuz, inşallh güzel haberler getiririsniz
narr, ranaaa nerdesiniz şekerler, sizi merak ettik geldik huhuuuuuuu ses verinnn
Yıldızım bizi beklemişsin canım benim telefondan giriyorum detayylı yarına anlatırım canım ama beklenen konuyu söyliyim hemen sağda 2 solda 1 yumok kızlarrrrrr iki gün daha iğneye devam çarşamba tekrar görcek veeee büyük ihtimalle cumartesi aşılamaaaa....buarada yıldızım gözün aydın tatlım benim çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı hepimize işallah.yarın konuşuruz detayları canlarım gözlerim kapanıyoo
amin canım benm darısı en kısa zamanda sizlere olacak inş
kızlar napmış die bakmaya geldim emme bi haber yok... nar burda yazmasını bekliom bakalım, ranada gelmemiş ya tembellik etti gelemediyada müsait olamadı.
sen nasılsın hayatım?
ben bu sabah erken kalktım kocişe kahvaltı hazırladım sonrada yatmadımı daha.evim çok pis olmuş temizlik yapacam biraz kendime gelince.
günaydınnn cicişlerimmmm :)
canımmm benmmm ne kadar sevindm anlatamammsmdi sıra bebiş için gzl haberler almakta tatlım benım :)
eveetttt kızlar bende guzel haberlerle geldım doktordan allaha sukur yumosum catlamısrahım kalınlıgında gecen 10,8 mm dı sımdı 13,1 mm olmus cok guzel dedı doktorum sol da bır yumurtam vardı ne olmus o dedım baktı sağdakı catladıgı ıcın o gerılemıs ona yetısemedıgı ıcın kıst olmaması ıcın gerılemıs guzel dedı ayyy dedım sukur barı ınsallah tutmustur bu sefer dedı 12 nısanda kanda test yaptır bana getır eger adet olmazsan dedı eger adet olursanda kı ınsallah olmazsın o zamanda rahım fılmı ıcın konusalım dedı
ınsallah tutar bebısım de bunlara gerek kalmaz yaa esımde yanımdaydı soruyor bana catlamıs mı doktor dedı catlamıs catlamısneysekı guzel gectı muayenem yanı kızlar tekrar ılıskı olacak mı dıye sordum yapmanıza gerek yok ama eger ıstersenız de yasak yok dedı yanlıs anladı kadın bızı ben valla bıkmıstım gun asırı gun asırı neysekı rahatım sımdı 12 nısanı bekleyecegım ınsallah guzel haberler cıkar allahım hamıle kalmısımdır bu sefer
anlıyorum canım hayırlısı artık saglıklı olun işinz gucunz olsnda ysonra yne denersnz:) evet cnm dediğin gibi yapıcam midemle tahlıllermle falan ılgılenıcm bu surectegünaydın Ericacım sağolasın bende bebiş için yırtınmayı düşünmüyorum ama bu süreçte kocişim ürolojiye gidip görünecek yani görünme sırası kocişime geçti artıkın, bide şu raporu alıp teslim ettikten sonrada gözünden lazer olucak hayırlısı şimdilik planlarımız bunlar
sende bebişe ara verdin demek olsun 1 yılı geçince başlarsınız denemelere bu ara sürecinde de tüm tahlilleri yaptırmanız da çok iyi olacak canım umarım miden geçer tahlillerinizden de bişi çıkmaz inşallah canım
sabah sabah ne gzl haberler bunlar cicişlerim yaa cok sevindm canımn ıcı ınsallah 12 snde daha gzl haberler alırız.haha anladm cnm heralde doktor yasakmı yapmamızda saknca varmı falan anlamıstr:)ayyy canım gozunuzaydınallah saglıcaklakucagına almayı nasıp etsın guzelım ne guzel esın de yanında heyecandan duramamıstır o da yerınde ne yapsın anlamaz onlar kuzum bakıp bu ne dıye sorarlar neysekı haftaya cumartesıde kalp atısı super hayatım yaa tekrar gozun aydın
canım iyi bir doktor bul ınsallah onemlı bır kıst degıldır canım bır an once hallet ıslerını :44:
akşam gelemedim kuzum aşağıda yazdım detayları
canım sımdı geldım aşağıda yazdım
canım benım ayyy ne guzel sağda iki yumurta allahım cumartesı asılama super bır haber bu narcım ınsallah ılk denemede adanınkı gıbı tutar senınkıde sevınce boğuluruz burdadetaylarıda anlat bakalım
geldim geldim kuzum tembellık etmedım kız hastaneden sonra bır arkadasımız cagırdı oraya gıttık
gunaydın canım topıgı sen acmıssın hadı bakalım temızlıgıne basla sankı evı cok pısdeher zaman temızlık yapıyorsun zaten yorma kendını
eveetttt kızlar bende guzel haberlerle geldım doktordan allaha sukur yumosum catlamısrahım kalınlıgında gecen 10,8 mm dı sımdı 13,1 mm olmus cok guzel dedı doktorum sol da bır yumurtam vardı ne olmus o dedım baktı sağdakı catladıgı ıcın o gerılemıs ona yetısemedıgı ıcın kıst olmaması ıcın gerılemıs guzel dedı ayyy dedım sukur barı ınsallah tutmustur bu sefer dedı 12 nısanda kanda test yaptır bana getır eger adet olmazsan dedı eger adet olursanda kı ınsallah olmazsın o zamanda rahım fılmı ıcın konusalım dedı
ınsallah tutar bebısım de bunlara gerek kalmaz yaa esımde yanımdaydı soruyor bana catlamıs mı doktor dedı catlamıs catlamısneysekı guzel gectı muayenem yanı kızlar tekrar ılıskı olacak mı dıye sordum yapmanıza gerek yok ama eger ıstersenız de yasak yok dedı yanlıs anladı kadın bızı ben valla bıkmıstım gun asırı gun asırı neysekı rahatım sımdı 12 nısanı bekleyecegım ınsallah guzel haberler cıkar allahım hamıle kalmısımdır bu sefer
ohhhhhhhh bi güzel haberde senden geldi Ranacım maşallah yumoşun seni üzmemiş ve orta yerinden çatlamış ne güzel neyseki diğeride gerilemiş kist olmamış sana canım demek 12 nisan büyük gün hadi hayırlısı inşallah güzle mi güzel mutlu haberler alırız senden de canım
anlıyorum canım hayırlısı artık saglıklı olun işinz gucunz olsnda ysonra yne denersnz:) evet cnm dediğin gibi yapıcam midemle tahlıllermle falan ılgılenıcm bu surecte
sabah sabah ne gzl haberler bunlar cicişlerim yaa cok sevindm canımn ıcı ınsallah 12 snde daha gzl haberler alırız.haha anladm cnm heralde doktor yasakmı yapmamızda saknca varmı falan anlamıstr:)
evet canım oyle anladı sanırsamcanım sende mıden ıcın tahlılerını yaptırma kararı almıssın herhalde gebelık testlerınıde yaptır narda soylemıstı hatırlıyorsan 1 yıl beklersınız sonra tekrar bekleme surecı olması ıkınızdede problem olmadıgını gorun sonra ne zaman ıstersenız o zaman baslarsınız sekerım
ya bu sabah haberleri çok kötü ya.üvey anne 9 yaşındaki çocuğu öldürmüş çöpe atmış.
küçük yaşta çocuklara tecavüz haberleri.cümlesinin evladı Allaha emanet ya.ortalık çok kötü.
günaydın arkidişler hayırlı sabahlarrrrrrrr
oyyy maşallah canım demek keseyi gördünüz Allahıma şükür, eşinin benzetmesi çok hoştu gerçekten de tam anlamında bi bebek görmeyi bekliyordu demek ki neyse her kontrole eşinle gitmen daha iyi tatlım o anı birlikte yaşayın tabiki adamında hakkı var sonuçta tek başına olmuyo dimi bebişinşallah o küçücük kalp atışlarınıda duyacaksınız veeeeeeee 9 ay sonra kucağına alacaksın inşallah
günaydın arkadaslar bıraz gec kaldım galıba ben bugun topık acılmıs
neyse gecmısı okuyup geleyım
günaydınnn cicişlerimmmm :)
coook sevindm lokumummm:) Allah kalp atıslarnıda duymayı da kucagna almayaıda nasip etsn eşinde senden heyecnlı gorunuyor tatlım masallah:)
günaydınn cnmm kkolay gelsın sanaa bende haftasonu yptm dip bucak temzledimama mısafr geldi onlarda dip bucak kırletti
ayyy canım gozunuzaydınallah saglıcaklakucagına almayı nasıp etsın guzelım ne guzel esın de yanında heyecandan duramamıstır o da yerınde ne yapsın anlamaz onlar kuzum bakıp bu ne dıye sorarlar neysekı haftaya cumartesıde kalp atısı super hayatım yaa tekrar gozun aydın
günaydınnnnn
saol canım benim, inş darısı sizlere olacak hayatımAllahım sağlıkl bide bize verse başka bişi istemem.
sizinde keyifler yerinde demi bebişim, şükür başınızdaki dert gitti
sağol canım yaa yıldızcım ınsallah oyle olur halay cekerız kuzum yaa ınsallah:26:
günaydın Yıldızcım hoşgeldin evet şimdilik rahatız bakalım eşim çarşamba raporu alıp bi teslim etsinde daha bi ohhh çekicez, sonrasında kociş gözden lazer olacak sonra da bebek için kendi ürolojiye görünecek gösterme sırası kocişime geçti artıkın
canlrım ben akşama kadar olmayacağıhaber vereyim dedim merak etmeyin diye size iyi sohbetler öpüldünüz hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?