Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnn
bugün topiği ben açayım dedim.yoklama yapacam nerdesiniz hadi gelin.
ranacım gelde anlat bakalım doktor ne dedi.
ben bu sabah erken kalktım kocişe kahvaltı hazırladım sonrada yatmadımı daha.evim çok pis olmuş temizlik yapacam biraz kendime gelince.
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.

ya bu sabah haberleri çok kötü ya.üvey anne 9 yaşındaki çocuğu öldürmüş çöpe atmış.
küçük yaşta çocuklara tecavüz haberleri.cümlesinin evladı Allaha emanet ya.ortalık çok kötü.

günaydın arkidişler hayırlı sabahlarrrrrrrr

oyyy maşallah canım demek keseyi gördünüz Allahıma şükür, eşinin benzetmesi çok hoştu gerçekten de tam anlamında bi bebek görmeyi bekliyordu demek ki neyse her kontrole eşinle gitmen daha iyi tatlım o anı birlikte yaşayın tabiki adamında hakkı var sonuçta tek başına olmuyo dimi bebiş inşallah o küçücük kalp atışlarınıda duyacaksınız veeeeeeee 9 ay sonra kucağına alacaksın inşallah

yaaa süper bir haber bu cnm.. bak hallettiler oldu bu işte :)) çok sevindim valla.şimdi sıra bebişte desene cnm

sağol Nalancım üzerimizden çok büyük bi yük kalktı gerçekten de, sende drunu değiştir bence bu drunun bi halt açıklayacağı yok

sağol Esincim evet çok şükür ki Rabbim kapımızı açtı inşalalh bebiş kapımızıda açar hayırlısı artıkın

maşallah yumoşlarına canım ne güzelde pırtlamışlar öle sağdan 2 tane bide umarım orta yerinden çatlar ve yumoşları isabet ettirir drun hadi hayırlısı inşalalh Ada gibi seninkisi de tutar ilk denemede

canım tüp bebek tedavisinde de progestan jeli verirler onu bebeğinin tutunmasını kolaylaştırıyor rahim duvarıyla ilgisi var mı bilemem ama kalınlaştırsaydı dr söylerdi

günaydın canım yine temizlik görünüyor demek ki sana şimdiden kolay gelsin dikkat et kendine ayrıca böle haberleri okumamaya çalış canım, ne yazık ki dünyanın her yerinde oluyor bu tür şeyler

günaydın canım yine temizlik görünüyor demek ki sana şimdiden kolay gelsin dikkat et kendine ayrıca böle haberleri okumamaya çalış canım, ne yazık ki dünyanın her yerinde oluyor bu tür şeyler

saol canım.bişeyler yapacam ama daha başlayamadım.biraz ne olup bitmiş haberlere bakıyım dedim ama çok fena hiç bakmayacam daha.

günaydınnn cicişlerimmmm :)
canımmm benmmm ne kadar sevindm anlatamamm smdi sıra bebiş için gzl haberler almakta tatlım benım :)
evet canım5 yıl surmez ama smdılık ertelendi planlarmz.bu aradada mıde rahatszlıgımla falan ılgılenp dediğinz gibi tum tahlıllerımı yaptrıcm cnm saoln dusundugunuz ıcın :)
coook sevindm lokumummm:) Allah kalp atıslarnıda duymayı da kucagna almayaıda nasip etsn eşinde senden heyecnlı gorunuyor tatlım masallah:)

günaydınn cnmm kkolay gelsın sanaa bende haftasonu yptm dip bucak temzledim ama mısafr geldi onlarda dip bucak kırletti

ayyy canım gozunuzaydın allah saglıcaklakucagına almayı nasıp etsın guzelım ne guzel esın de yanında heyecandan duramamıstır o da yerınde ne yapsın anlamaz onlar kuzum bakıp bu ne dıye sorarlar neysekı haftaya cumartesıde kalp atısı super hayatım yaa tekrar gozun aydın

canım iyi bir doktor bul ınsallah onemlı bır kıst degıldır canım bır an once hallet ıslerını :44:

akşam gelemedim kuzum aşağıda yazdım detayları

narr, ranaaa nerdesiniz şekerler, sizi merak ettik geldik huhuuuuuuu ses verinnn

canım sımdı geldım aşağıda yazdım

canım benım ayyy ne guzel sağda iki yumurta allahım cumartesı asılama super bır haber bu narcım ınsallah ılk denemede adanınkı gıbı tutar senınkıde sevınce boğuluruz burda detaylarıda anlat bakalım

geldim geldim kuzum tembellık etmedım kız hastaneden sonra bır arkadasımız cagırdı oraya gıttık

gunaydın canım topıgı sen acmıssın hadı bakalım temızlıgıne basla sankı evı cok pısde her zaman temızlık yapıyorsun zaten yorma kendını

eveetttt kızlar bende guzel haberlerle geldım doktordan allaha sukur yumosum catlamıs rahım kalınlıgında gecen 10,8 mm dı sımdı 13,1 mm olmus cok guzel dedı doktorum sol da bır yumurtam vardı ne olmus o dedım baktı sağdakı catladıgı ıcın o gerılemıs ona yetısemedıgı ıcın kıst olmaması ıcın gerılemıs guzel dedı ayyy dedım sukur barı ınsallah tutmustur bu sefer dedı 12 nısanda kanda test yaptır bana getır eger adet olmazsan dedı eger adet olursanda kı ınsallah olmazsın o zamanda rahım fılmı ıcın konusalım dedı
ınsallah tutar bebısım de bunlara gerek kalmaz yaa esımde yanımdaydı soruyor bana catlamıs mı doktor dedı catlamıs catlamıs neysekı guzel gectı muayenem yanı kızlar tekrar ılıskı olacak mı dıye sordum yapmanıza gerek yok ama eger ıstersenız de yasak yok dedı yanlıs anladı kadın bızı ben valla bıkmıstım gun asırı gun asırı neysekı rahatım sımdı 12 nısanı bekleyecegım ınsallah guzel haberler cıkar allahım hamıle kalmısımdır bu sefer

günaydınnn cicişlerimmmm :)

canımmm benmmm ne kadar sevindm anlatamamm smdi sıra bebiş için gzl haberler almakta tatlım benım :)

günaydın Ericacım sağolasın bende bebiş için yırtınmayı düşünmüyorum ama bu süreçte kocişim ürolojiye gidip görünecek yani görünme sırası kocişime geçti artıkın, bide şu raporu alıp teslim ettikten sonrada gözünden lazer olucak hayırlısı şimdilik planlarımız bunlar
sende bebişe ara verdin demek olsun 1 yılı geçince başlarsınız denemelere bu ara sürecinde de tüm tahlilleri yaptırmanız da çok iyi olacak canım umarım miden geçer tahlillerinizden de bişi çıkmaz inşallah canım

ohhhhhhhh bi güzel haberde senden geldi Ranacım maşallah yumoşun seni üzmemiş ve orta yerinden çatlamış ne güzel neyseki diğeride gerilemiş kist olmamış sana canım demek 12 nisan büyük gün hadi hayırlısı inşallah güzle mi güzel mutlu haberler alırız senden de canım

anlıyorum canım hayırlısı artık saglıklı olun işinz gucunz olsnda ysonra yne denersnz:) evet cnm dediğin gibi yapıcam midemle tahlıllermle falan ılgılenıcm bu surecte
sabah sabah ne gzl haberler bunlar cicişlerim yaa cok sevindm canımn ıcı ınsallah 12 snde daha gzl haberler alırız.haha anladm cnm heralde doktor yasakmı yapmamızda saknca varmı falan anlamıstr:)

inşallah halevcım inşallah

evet canım oyle anladı sanırsam canım sende mıden ıcın tahlılerını yaptırma kararı almıssın herhalde gebelık testlerınıde yaptır narda soylemıstı hatırlıyorsan 1 yıl beklersınız sonra tekrar bekleme surecı olması ıkınızdede problem olmadıgını gorun sonra ne zaman ıstersenız o zaman baslarsınız sekerım

yok cnm benm ben her ıkısınnde uzerne dusuym dıorm

günaydınnnnn

oo bebişim erkencisin walla, topik erken açılmış bugün bende diodum bu geleli çok oldu, ne zaman başlıcak temizliğe eminim yine evin tertemizdir, ama yine siler, süpürürsün kolay gelsin yawrum sana...
ayy sorma böle caniler çok canım, izlemiorum artık ben bunları, psikolojisini bozuyo walla insanın

saol canım benim, inş darısı sizlere olacak hayatım Allahım sağlıkl bide bize verse başka bişi istemem.
sizinde keyifler yerinde demi bebişim, şükür başınızdaki dert gitti

günaydın arkadaslar bıraz gec kaldım galıba ben bugun topık acılmıs
neyse gecmısı okuyup geleyım

günaydın bebişim

günaydın hayatım, saol cnm çok tşk ederim, eşim bnden beter çıktı walla sorma
darısı kısa zamanda hepinizin olacak inş

saol cnm ben kesemizi gördük şükür eşim hiç beklemediğim kadar heyecanlıydı hayatım asla tek gidemem doktora heralde inş hayırlısıyla kalp atışınıda duysa bi, nasıl sevnicem anlatamam.

oyy oyyy yımırtalar büyümüş çatlamış, inş spermlede buluşmuş ve bebişimiz geliomu nee ayy hadi kuzum inş, 12 nisan halay günümüz olur çok sevindim yaaaaa

günaydınnnnn

saol canım benim, inş darısı sizlere olacak hayatım Allahım sağlıkl bide bize verse başka bişi istemem.
sizinde keyifler yerinde demi bebişim, şükür başınızdaki dert gitti

günaydın Yıldızcım hoşgeldin evet şimdilik rahatız bakalım eşim çarşamba raporu alıp bi teslim etsinde daha bi ohhh çekicez, sonrasında kociş gözden lazer olacak sonra da bebek için kendi ürolojiye görünecek gösterme sırası kocişime geçti artıkın

canlrım ben akşama kadar olmayacağıhaber vereyim dedim merak etmeyin diye size iyi sohbetler öpüldünüz hepiniz

sağol canım yaa yıldızcım ınsallah oyle olur halay cekerız kuzum yaa ınsallah:26:

inş bebişim çekeceğiz Allahın izniyle sen hiç merak etme

hadi inş çarş da geçsinde hayırlısıyla daha da rahat edersiniz hayatım. lazer de olunca bi daha böle sıkıntılar yaşamazsınız inş... demek sen sıranı savdın, eşine geçti kontrol, hayırlısı olsun güzelim inş da bebişler gelsin

canlrım ben akşama kadar olmayacağıhaber vereyim dedim merak etmeyin diye size iyi sohbetler öpüldünüz hepiniz

tamam şeker, dikkat et kendine

Canlarımmmm günaydınnn
Asyacım temizlik mi var gene şekerim kolay gelsin sana gerçi kızların dediği gibi senin pis dediğin ev tertemizdir Allah bilir ya neyse
yıldızımmmm dün halay çekemedim rahat bu da kesenin halayııııııııı allahım sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin bizlere de göstersin bu günleri demek cmt kalp atışı hadi bakalım nası geçicek bu günler sana şimdi
halevcim çok şükür bu dert gitti ya başınızdan zaten lazerde olcak eşin bir daha yaşamazsınız bu problemi artık. Demek üroloğa gidicek eşin eğer bizim bu ay olmazsa (ki işallah gelir artık) doktor benim eşime de öyle dedi.
Ericacım mideni ihmal etme canım gerçekten zaten hamile kalsan da çok eziyet çekersin boşu boşuna onu da aradan çıkarırsın bu zaman zarfında
ranaaaa kuşummmm demek çatladın sennnnn ay çok şükür diğer yumoşunda akıllılık etmiş çıkmış aradan hadi bakalım gelsin 12 nisan işşşşşşşşalllah tutmuştur canım ay nası geçicek bu günler esincim günün var galiba iyi gezmeler sana canım
adacım gelememişsin daha sabahtan mı gidicektin doktora sen

evetttt kızlar hemen anlatıyorum doktor maceramı direk ultrasona aldı zaten önce baya uzun baktı 3 yumoş var ikisi sağda çok şükür biri solda sağdakilerin biri daha büyük mm’lerini söyledi ama unuttum heyecandan sonra odaya geçtik dediki iğneye devam iki gün daha Çarşamba tekrar görcem dedi 8. günümdü dün bugüne göre boyutları iyi dedi. İşallah soldaki gelişmez dedi. Ben de dedim iğneyi hep sağa doğru yapıorum o yüzden. Daha iyi öyle devam et dedi. Bakalım şimdi oturup dua etcez sağdan olanlar büyüsün soldan olan küçülsün diye. Çarşamba netleşcek ama cumartesi yapabiliriz aşılamayı didi. Ayyyy çok heyecanlıyımmmmm geçen ay sağdan geldi diye bu ay sağdan bir tane çıkar diye düşünmüştüm iğneyle ama Allahın işi sanki aşılama yapcaz diyemidir nedir sağdan iki tene pörtledi bi anda inşallah iyiye işarettir bu allahım nasip eder artık vesilemiz olur aşılama dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…