Canlarımmmm günaydınnn
Asyacım temizlik mi var gene şekerim kolay gelsin sana gerçi kızların dediği gibi senin pis dediğin ev tertemizdir Allah bilir ya neyse
yıldızımmmm dün halay çekemedim rahat bu da kesenin halayıııııııııallahım sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin bizlere de göstersin bu günleri demek cmt kalp atışı hadi bakalım nası geçicek bu günler sana şimdi
halevcim çok şükür bu dert gitti ya başınızdan zaten lazerde olcak eşin bir daha yaşamazsınız bu problemi artık. Demek üroloğa gidicek eşin eğer bizim bu ay olmazsa (ki işallah gelir artık) doktor benim eşime de öyle dedi.
Ericacım mideni ihmal etme canım gerçekten zaten hamile kalsan da çok eziyet çekersin boşu boşuna onu da aradan çıkarırsın bu zaman zarfında
ranaaaa kuşummmm demek çatladın sennnnnay çok şükür diğer yumoşunda akıllılık etmiş çıkmış aradan hadi bakalım gelsin 12 nisan işşşşşşşşalllah tutmuştur canım ay nası geçicek bu günler esincim günün var galiba iyi gezmeler sana canım
adacım gelememişsin daha sabahtan mı gidicektin doktora sen
evetttt kızlar hemen anlatıyorum doktor maceramı direk ultrasona aldı zaten önce baya uzun baktı 3 yumoş var ikisi sağda çok şükür biri solda sağdakilerin biri daha büyük mm’lerini söyledi ama unuttum heyecandan sonra odaya geçtik dediki iğneye devam iki gün daha Çarşamba tekrar görcem dedi 8. günümdü dün bugüne göre boyutları iyi dedi. İşallah soldaki gelişmez dedi. Ben de dedim iğneyi hep sağa doğru yapıorum o yüzden. Daha iyi öyle devam et dedi. Bakalım şimdi oturup dua etcez sağdan olanlar büyüsün soldan olan küçülsün diye. Çarşamba netleşcek ama cumartesi yapabiliriz aşılamayı didi. Ayyyy çok heyecanlıyımmmmm geçen ay sağdan geldi diye bu ay sağdan bir tane çıkar diye düşünmüştüm iğneyle ama Allahın işi sanki aşılama yapcaz diyemidir nedir sağdan iki tene pörtledi bi anda inşallah iyiye işarettir bu allahım nasip eder artık vesilemiz olur aşılama dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarımmm
canlrım ben akşama kadar olmayacağıhaber vereyim dedim merak etmeyin diye size iyi sohbetler öpüldünüz hepiniz
Canlarımmmm günaydınnn
yıldızımmmm dün halay çekemedim rahat bu da kesenin halayıııııııııallahım sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin bizlere de göstersin bu günleri demek cmt kalp atışı hadi bakalım nası geçicek bu günler sana şimdi
evetttt kızlar hemen anlatıyorum doktor maceramı direk ultrasona aldı zaten önce baya uzun baktı 3 yumoş var ikisi sağda çok şükür biri solda sağdakilerin biri daha büyük mmlerini söyledi ama unuttum heyecandan sonra odaya geçtik dediki iğneye devam iki gün daha Çarşamba tekrar görcem dedi 8. günümdü dün bugüne göre boyutları iyi dedi. İşallah soldaki gelişmez dedi. Ben de dedim iğneyi hep sağa doğru yapıorum o yüzden. Daha iyi öyle devam et dedi. Bakalım şimdi oturup dua etcez sağdan olanlar büyüsün soldan olan küçülsün diye. Çarşamba netleşcek ama cumartesi yapabiliriz aşılamayı didi. Ayyyy çok heyecanlıyımmmmm geçen ay sağdan geldi diye bu ay sağdan bir tane çıkar diye düşünmüştüm iğneyle ama Allahın işi sanki aşılama yapcaz diyemidir nedir sağdan iki tene pörtledi bi anda inşallah iyiye işarettir bu allahım nasip eder artık vesilemiz olur aşılama dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarımmm
yıldızcım cızelgenı kalp atısını duyduktan sonra mı degıstırecek sın??
canlarım ben yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşürüzzz
tam yazını okurken bu kız yine temizliğe girişir diyordum kii beni yanıltmadın canımcımgünaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnn
bugün topiği ben açayım dedim.yoklama yapacam nerdesiniz hadi gelin.
ranacım gelde anlat bakalım doktor ne dedi.
ben bu sabah erken kalktım kocişe kahvaltı hazırladım sonrada yatmadımı daha.evim çok pis olmuş temizlik yapacam biraz kendime gelince.
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.
canım çok sevindim ya maşallah yımırtan çatlamış demek inşalalh akıllı spermin biri senin çatlamış yımırtanı görmüştür,12 nisan da da tahlil var demek hadi bakalım Mevlam yüzünüzü güldürsün bitanem, ay druna sormuşsun ya pek güldüm vallaayyy canım gozunuzaydınallah saglıcaklakucagına almayı nasıp etsın guzelım ne guzel esın de yanında heyecandan duramamıstır o da yerınde ne yapsın anlamaz onlar kuzum bakıp bu ne dıye sorarlar neysekı haftaya cumartesıde kalp atısı super hayatım yaa tekrar gozun aydın
eveetttt kızlar bende guzel haberlerle geldım doktordan allaha sukur yumosum catlamısrahım kalınlıgında gecen 10,8 mm dı sımdı 13,1 mm olmus cok guzel dedı doktorum sol da bır yumurtam vardı ne olmus o dedım baktı sağdakı catladıgı ıcın o gerılemıs ona yetısemedıgı ıcın kıst olmaması ıcın gerılemıs guzel dedı ayyy dedım sukur barı ınsallah tutmustur bu sefer dedı 12 nısanda kanda test yaptır bana getır eger adet olmazsan dedı eger adet olursanda kı ınsallah olmazsın o zamanda rahım fılmı ıcın konusalım dedı
ınsallah tutar bebısım de bunlara gerek kalmaz yaa esımde yanımdaydı soruyor bana catlamıs mı doktor dedı catlamıs catlamısneysekı guzel gectı muayenem yanı kızlar tekrar ılıskı olacak mı dıye sordum yapmanıza gerek yok ama eger ıstersenız de yasak yok dedı yanlıs anladı kadın bızı ben valla bıkmıstım gun asırı gun asırı neysekı rahatım sımdı 12 nısanı bekleyecegım ınsallah guzel haberler cıkar allahım hamıle kalmısımdır bu sefer
ayyyy güzel bir haberde senden gelmiş tatlım , çok sevindim valla maşalalh diyelim topiğimizde hep güzel haberler olsun inşallah. Ayy nasıl heyecanlandım ya sağda 2 yumurta oluşmuş demek ayy maşallah yaaCanlarımmmm günaydınnn
Asyacım temizlik mi var gene şekerim kolay gelsin sana gerçi kızların dediği gibi senin pis dediğin ev tertemizdir Allah bilir ya neyse
evetttt kızlar hemen anlatıyorum doktor maceramı direk ultrasona aldı zaten önce baya uzun baktı 3 yumoş var ikisi sağda çok şükür biri solda sağdakilerin biri daha büyük mm’lerini söyledi ama unuttum heyecandan sonra odaya geçtik dediki iğneye devam iki gün daha Çarşamba tekrar görcem dedi 8. günümdü dün bugüne göre boyutları iyi dedi. İşallah soldaki gelişmez dedi. Ben de dedim iğneyi hep sağa doğru yapıorum o yüzden. Daha iyi öyle devam et dedi. Bakalım şimdi oturup dua etcez sağdan olanlar büyüsün soldan olan küçülsün diye. Çarşamba netleşcek ama cumartesi yapabiliriz aşılamayı didi. Ayyyy çok heyecanlıyımmmmm geçen ay sağdan geldi diye bu ay sağdan bir tane çıkar diye düşünmüştüm iğneyle ama Allahın işi sanki aşılama yapcaz diyemidir nedir sağdan iki tene pörtledi bi anda inşallah iyiye işarettir bu allahım nasip eder artık vesilemiz olur aşılama dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarımmm
anlatacagım fıstığımhoşgeldin bebişim, oyy yerim seni kesemize halay da çekermişinş bizde bi dahaki ay size çekeceğiz halayları 40 gün 40 gece haftaya cmt gidicez bakalım kuzum, miniğimiz dinletsin die pıt pıtlarını sorunsuz atlatırız inş bitanem, nası geççek bilmiom walla....sıra sizde artık, sizinkileri öğrenecez yakında hayırlısıyla :116:
ayyy hadi inş, sağdakiler büyüsün, soldakiler minnak olsunda aşılamamız olsun kuzucum. Allahın işi işte bak sağdan 2 tane gelmiş görüomusun yawrum. çrş hayırlı haberlerle gel bebişim, dualarımız seninle
adacımmmm nerdesin yahuuu, hadi gel de anlat bize kuzucum, merak ettik sizi...
geldim geldimafiyet olsun yawrum
adacım gelmişşşşşşş
adacım gelmişsin canım tam çıkıyodum gördüm. naptın tatlım iyi haberlerle geldin inşallah
geldim bitanem , sıra bizim iyi haberlerimizde.
Ay kızlar gittik sabah bizi renkli ultrasona aldı yine prof dr, hafif bana dönüktü ekran ama tam göremiyorum tabi. Ne görsün dr2 hafta öncekine göre şuanda çok büyük değil, demekki çişini yapmış bebek büyüdükçe açılma da yapabilir tabi ama riske atılmaz mutlaka 2hafta ara ile tekrar bakılmalı dedi. Sıvısı gayet iyi çünkü çişini yaptığını gösteriyor buda dedi. Bende hiç yapmamış gibi değil yani dedim yok hiç yapamazsa patlar Allah korusun dedi. Belki bu şekilde idare edecektir , doğumdan sonrada ameliyat olur hemen dedi. Ayy dedim inşallah çıktık eşimle aynen rüyamdaki gibi gözlerimiz doldu bak bişeycik olmamış böbrekleri de normalmiş dedik, nasıl sevindik ama sürekli gülüyoruz oğlumuzu seviyoruz, babası akıllı oğlum benim pek nazlı şimdiden kızdan beter ama bizleri de üzmez o dedi, bende sen hele bi gel senin poponu ısırcam dedim ay bacak kadar neler çektiriyor bize teyzeleri ya çok şükür Rabbime şuanda bi sorun yok, çok dua ettiniz canalrım sizde Allah razı olsun sizlerden , elma kurdum da bana dua etmeye devam edin teyselerim diyor bakın
Kendi drumuzun yanına gittik haber verelim diye çok sevindi oda, odana dedim bide siz bakarmısınız hocam bi ara ekranda ben göremiyorum ya çok merak ediyorum diye, güldü tabi tabi dedi. Bidaha gittiğimde oda bakacak ona herşeyi soruyorum ya oda farkında sen sorularını soramamışsındır dediivet dedim size alıştık biz Kum düşürüyorduım ya tekrar idrar istedi, birde kan hapı verdi, birde kan değerlerime bakacak bu kadar
kızlar bu arada dün ben ilk kez paşamın hareketini hissettimkalbim duracaktı o anda ya, göbeğimi açtık hem okşuyordum hemde arada pıtpıt vuruyordum ki sol tarafımda bi pıt hissettim sürekli bakıyor oluncada derimin biraz kalktığını fark ettim , dedim rüyamı görüyorum ben yaa, yanılmamı acaba diye ay nasıl heyecanlandım ya, sabahda giderken sağ tarafta hissettim tabi yolda olunca görmedim, ultrasonda dr bakarken bu bacakalrı dedi hemen eğildim baktım ne taraftaki diye sağ taraftaydı bacakalrı sanırım hissetmeye başladım ben teyzeleri
yıldızcım söylemeyi unutmuşum güzelim eşine çok güldüm bendebu ne karlı tv gibi mi dedi e orda bebek mi göreceğim sandıki, onlarda tecrübe kazanıyor işte, odadan drumuz çıkınca eşimde diyorki aşkım sen göremedin ekranı çevireyim ben bakayım ultrasonla, nede olsa öğrendim didim sen şaşırdın mı ne olacakki jeli karnına süreceğiz şu aletide karnında gezdireceğiz, ekran açık bak bizimki bu kadar kaptırdı yani kendini.
Esincim sen gündemisin tatlım bi denk gelemedik senle, dünde gezmelerdeydin ohh sizin orda bahar tabi, gez bakalım bebişinle.
Halevim sizin rapor işide halloldu çok şükür, dün sormuştum ama cvp verdiysende göremedim hayatım, şimdi lazer ameliyat olsa işinden sorun çıkartırlarmı ?:26: hani beklemese diye diyorum:26:
çok şükür yıldızcım ya içim rahatladı azda olsa, inşalalh bundan sonrada hiç sıkıntı olmaz büyüdükçe orasıda açılır genişler. Bide tam görebilsem süper olacak ama ben tam göremiyorum canım bi daha gittiğimde hocam ekranı çevirebilirmiyiz bende görmek istiyorum diyeceğim zatioyyy yerim ben o elma kurdunubak gördünmü kuzucum yapıvermiş çişini paşamız ohh rahatladık walla ihmal etmeden 2 haftada bir gidersin bitanem, böylelikle oğluşunuda sık sık görmüş olursunuz, özlemezsin
ayyy çok sevindim walla, hadi gözümüz aydın... bu hafta doktorlar iyi geçiyo maşallahdarısı nur, esin ve asyanın başına
ayyyy ne güzel adacım yaaaaaee tabi büyüdü senin paşa, abi oldu... tekmeyi yiyince görürsün ilerleyen aylarda kimbilir ne kadar heyecanlıdır bitanem yaa büyüdükçe daha da çok hissedeceksin. süper bişi, bize daha çoookkk var
ayy çok komik oluyolar hayatım yaa, bildiğin bizimki minik bi bebek bekliyodu ve içerdende canlı yayın heraldekaranlık olunca şaşırdı ne olduğunu seninkide iyi kaptırmış kendini walla yavaş yavaş öğrenecekler işte kuzum, bizde eğlenioz işte onları görünce napalım
çok şükür yıldızcım ya içim rahatladı azda olsa, inşalalh bundan sonrada hiç sıkıntı olmaz büyüdükçe orasıda açılır genişler. Bide tam görebilsem süper olacak ama ben tam göremiyorum canım bi daha gittiğimde hocam ekranı çevirebilirmiyiz bende görmek istiyorum diyeceğim zatiinşallah cnaım inşalalh hepimiz hep güzel haberler alırız.
ayy sorma yıldızcım yaa, göbeğim açık olmasa belkide tam fark edemezdim ama açık olunca bi tane pıt çıktı indi eşim geldi bende göreyim diye ama yok bi daha olmadı.evet teysesi benim paşam abi oldu artık, şöyle okkalı bi tekme istiyorum valla bende Rabbim bu sevinçleri herkese nasip etsin inşalalh.
daha acemiler ya canım ondan gözünde bebek canlandırmıştır eşindedaha dur boş bi kese gördü, sonra kalp atışlarını duyacaksınız, sonra 2. aydan sonra bebek şekli olacak. Hee renkli tv de canlı yayın bekledi sanırım ayyy Alalhım çok güldüm eşim de aştı kendini yıldızcım ciddi ciddi durmuş yat diyor bana öyle bitanem Allah hiçbirimizin ağız tadını bozmasın
EVET CANIM BENDE ÖYLE DUYDM HAMILEKLTE MIDE RAHATSZLKLAR ARTIYORMS HEM ONU HEMDE GEBELIK ICIN TUM TESTLERMI YAPTRIYM DEDMCanlarımmmm günaydınnn
halevcim çok şükür bu dert gitti ya başınızdan zaten lazerde olcak eşin bir daha yaşamazsınız bu problemi artık. Demek üroloğa gidicek eşin eğer bizim bu ay olmazsa (ki işallah gelir artık) doktor benim eşime de öyle dedi.
Ericacım mideni ihmal etme canım gerçekten zaten hamile kalsan da çok eziyet çekersin boşu boşuna onu da aradan çıkarırsın bu zaman zarfında
ranaaaa kuşummmm demek çatladın sennnnnay çok şükür diğer yumoşunda akıllılık etmiş çıkmış aradan hadi bakalım gelsin 12 nisan işşşşşşşşalllah tutmuştur canım ay nası geçicek bu günler esincim günün var galiba iyi gezmeler sana canım
adacım gelememişsin daha sabahtan mı gidicektin doktora sen
evetttt kızlar hemen anlatıyorum doktor maceramı direk ultrasona aldı zaten önce baya uzun baktı 3 yumoş var ikisi sağda çok şükür biri solda sağdakilerin biri daha büyük mmlerini söyledi ama unuttum heyecandan sonra odaya geçtik dediki iğneye devam iki gün daha Çarşamba tekrar görcem dedi 8. günümdü dün bugüne göre boyutları iyi dedi. İşallah soldaki gelişmez dedi. Ben de dedim iğneyi hep sağa doğru yapıorum o yüzden. Daha iyi öyle devam et dedi. Bakalım şimdi oturup dua etcez sağdan olanlar büyüsün soldan olan küçülsün diye. Çarşamba netleşcek ama cumartesi yapabiliriz aşılamayı didi. Ayyyy çok heyecanlıyımmmmm geçen ay sağdan geldi diye bu ay sağdan bir tane çıkar diye düşünmüştüm iğneyle ama Allahın işi sanki aşılama yapcaz diyemidir nedir sağdan iki tene pörtledi bi anda inşallah iyiye işarettir bu allahım nasip eder artık vesilemiz olur aşılama dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarımmm
COK SEVINDM LOKUMUMM YAAA:) AMAN BAKTR TUM DEGERLERINE IHMAL ETME CANIMM E SANADA GÖSTERSEYMS YA CNM PİS DOKTOR:dtam yazını okurken bu kız yine temizliğe girişir diyordum kii beni yanıltmadın canımcımkolay gelsin tatlım
canım çok sevindim ya maşallah yımırtan çatlamış demek inşalalh akıllı spermin biri senin çatlamış yımırtanı görmüştür,12 nisan da da tahlil var demek hadi bakalım Mevlam yüzünüzü güldürsün bitanem, ay druna sormuşsun ya pek güldüm valladrcum delimisin ben bıkmıştım ondan soruyorum deseydin
ayyyy güzel bir haberde senden gelmiş tatlım , çok sevindim valla maşalalh diyelim topiğimizde hep güzel haberler olsun inşallah. Ayy nasıl heyecanlandım ya sağda 2 yumurta oluşmuş demek ayy maşallah yaactsi de aşılama demek aşılama zamanlarında geçirdiğim günlerim aklıma geldi valla benim içim bile kıpır kıpır oldu, ama cicim çok rahat ol olurmu bebişkom, hiç stres yapma.Hiç dşünmede Allah nasip ettiyse gelir zaten. Ben çok rahattım gerçi ben nasıl aşılama bu tutmaz diye salmıştım bizimki bi anda olunca anlayamamıştım , ama inşallah sizinkide ilk seferde gelecekler bizimkilerr nazlı mazlı ama akıllı bebişler anneciğini babacığını çok üzmezler
anlatacagım fıstığım
geldim geldim
geldim bitanem , sıra bizim iyi haberlerimizde.
Ay kızlar gittik sabah bizi renkli ultrasona aldı yine prof dr, hafif bana dönüktü ekran ama tam göremiyorum tabi. Ne görsün dr2 hafta öncekine göre şuanda çok büyük değil, demekki çişini yapmış bebek büyüdükçe açılma da yapabilir tabi ama riske atılmaz mutlaka 2hafta ara ile tekrar bakılmalı dedi. Sıvısı gayet iyi çünkü çişini yaptığını gösteriyor buda dedi. Bende hiç yapmamış gibi değil yani dedim yok hiç yapamazsa patlar Allah korusun dedi. Belki bu şekilde idare edecektir , doğumdan sonrada ameliyat olur hemen dedi. Ayy dedim inşallah çıktık eşimle aynen rüyamdaki gibi gözlerimiz doldu bak bişeycik olmamış böbrekleri de normalmiş dedik, nasıl sevindik ama sürekli gülüyoruz oğlumuzu seviyoruz, babası akıllı oğlum benim pek nazlı şimdiden kızdan beter ama bizleri de üzmez o dedi, bende sen hele bi gel senin poponu ısırcam dedim ay bacak kadar neler çektiriyor bize teyzeleri ya çok şükür Rabbime şuanda bi sorun yok, çok dua ettiniz canalrım sizde Allah razı olsun sizlerden , elma kurdum da bana dua etmeye devam edin teyselerim diyor bakın
Kendi drumuzun yanına gittik haber verelim diye çok sevindi oda, odana dedim bide siz bakarmısınız hocam bi ara ekranda ben göremiyorum ya çok merak ediyorum diye, güldü tabi tabi dedi. Bidaha gittiğimde oda bakacak ona herşeyi soruyorum ya oda farkında sen sorularını soramamışsındır dediivet dedim size alıştık biz Kum düşürüyorduım ya tekrar idrar istedi, birde kan hapı verdi, birde kan değerlerime bakacak bu kadar
CNMMM BENMMM NEGUZEL ICINDE OLDUGUNU HISSEDEBLMEN BUNLAR ILK ILETISIMLERINIZ COK HEYECANLI BABASI BIRAZ KONUSUP OKSARSA ONADA TEPKİ VERIR TATLIM DUYDUGUMA GÖRE BEBEKLER ANNE KARNNDA EN COK BABAYA TEPKİ VERRLERMIS VE DOGDUKLARNDA NERDEYSE TANIRLARMS:) KUZENMDENDE BLIORM O KONUSURKEN BEBIS SANKI YERNDEN CIKICAK GBI HAREKETLENIYORDU OZELLKLE SON AYLARDA MUHTESEM BI DUYGU:)kızlar bu arada dün ben ilk kez paşamın hareketini hissettimkalbim duracaktı o anda ya, göbeğimi açtık hem okşuyordum hemde arada pıtpıt vuruyordum ki sol tarafımda bi pıt hissettim sürekli bakıyor oluncada derimin biraz kalktığını fark ettim , dedim rüyamı görüyorum ben yaa, yanılmamı acaba diye ay nasıl heyecanlandım ya, sabahda giderken sağ tarafta hissettim tabi yolda olunca görmedim, ultrasonda dr bakarken bu bacakalrı dedi hemen eğildim baktım ne taraftaki diye sağ taraftaydı bacakalrı sanırım hissetmeye başladım ben teyzeleri
diyeceğim kuzum banada göstersin tabi, he seninki ilk kez görünce şaşırmıştır bitanem ,inş hiçbişicik olmayacak bundan sonra hayatım.. hee de walla göremiom az çeviriverin hocam ekranı bakam diyiver kuzum
ayy çok güzel bişi olsa gerek ne mutlu sana, az daha bekle büyüsün, görürsün okkalı tekmeyi
o kesenin içinde minik bi bebek şekli falan bekliodu heralde kuzumdaha önceki muayenelerimde içeri hiç girmiodu, dr keseyi görünce çağırmış, ölelikle geldi, ilk defa gördü o ekranı yani, şaşkınlığı ondan ben ona ilerleyen zamanlarda canlı yayın yapcem içerden
seninki uzman dr olmuş artık baksana , amin Allah bozmasın hayatım
EVET CANIM BENDE ÖYLE DUYDM HAMILEKLTE MIDE RAHATSZLKLAR ARTIYORMS HEM ONU HEMDE GEBELIK ICIN TUM TESTLERMI YAPTRIYM DEDM
COK SEVINDM LOKUMUMM YAAA:) AMAN BAKTR TUM DEGERLERINE IHMAL ETME CANIMM E SANADA GÖSTERSEYMS YA CNM PİS DOKTOR:d
CNMMM BENMMM NEGUZEL ICINDE OLDUGUNU HISSEDEBLMEN BUNLAR ILK ILETISIMLERINIZ COK HEYECANLI BABASI BIRAZ KONUSUP OKSARSA ONADA TEPKİ VERIR TATLIM DUYDUGUMA GÖRE BEBEKLER ANNE KARNNDA EN COK BABAYA TEPKİ VERRLERMIS VE DOGDUKLARNDA NERDEYSE TANIRLARMS:) KUZENMDENDE BLIORM O KONUSURKEN BEBIS SANKI YERNDEN CIKICAK GBI HAREKETLENIYORDU OZELLKLE SON AYLARDA MUHTESEM BI DUYGU:)
bıdahakıne sanada gostersnler tatlım öyle yapıcm cnm saol dusundugn ıcın saoldiyeceğim kuzum banada göstersin tabi, he seninki ilk kez görünce şaşırmıştır bitanem ,
evet canım ya muhteşem bi duygu rabbim herkese nasip etsin, sürekli dua ediyorum zaten. Bende duymuştum canım bebkler babaya daha düşkün oluyormuş diye, kaç haftadır bunu bekliyordum canım göbeğimi açıp bakıyordumBu kendi drumuz olmayınca birde idrar kesesine odaklı bakınca bana göstermeyi akıl edemedi canım, geçen gittiğimizde de öyleydi. Evet bitanem mide çok önemli mutlaka hamiş olmadan önce tedavini ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?