Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

adacım hosgeldın canım guzel haberlerle gelmıssın allaha sukur bak ruyanda gercek olmus kuzum yaaa 2 hafta bır kontrole gıdersınız artık canım yaa cok sevındım rahatlamıssındır sende artık bak cısını yapmıs kereta gozun aydın canım demek ılk tekmesınıde hıssetmıssın allahım ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguları guzelım ne mucıze bır duygudur kımbılır
ayyy senınkıde doktor olmus baksana gel ben bakayaım ultrasonda falan helal olsun valla
canım kusura bakma ısyerındeym yerımde degıldım gec yazdım canım tekrar gozunaydın

kızlar benim işim bitmedi hala.camları silecektim çok pis ama yarın yağmur varmış hava durumuna baktım ondan vazgeçtim.şimdi bi banyo tuvaleti yıkayacam tamam.ara verip bi bakayım dedim.güzel haberler varmış sevindim.adacım elma kurdumuz iyimiş çok şükür.rabbim korusun onu ve topiğimizin diğer elma kurtlarını.
ranacım senin yumoşta çatlamış hadi inşallah canım bu sefer olur.
şimdi sırada rana bide nar var.onların haberlerini bekliyorum ben.olumlu gibi inşalah öle devam eder.hadi hayırlısı.

sağol canım inşallah Allahım bi daha yaşatmasın kimseye işsizlik korkusunu gerçekten de çok zor bi durum erkekler için, bide bebiş meselesi kalksa ortadan kendiliğinden daha güzel olucak ama hayırlısı bakalım

ne güzel yumoşların pırtlayıvermiş cumartesi Allahın izniyle büyük gün desene inşallah ilk seferde tek nokta vuruşu olur bu sefer canım

oyyy maşallah dedik dimi bişi yok çişini yapar paşan diye çok şükür rüyan hayra çıktı ve paşan gerçekten de işiyormuş inşallah ileriki zamanlarda tam olarak atlatacak hayırlısı ile sağsalimde doğuverecek kucağına canım inşallah

maşallah canım demek paşan kendini hissettiriyor ileriki zamanlarda daha güzel olur bu duygu heran hissedeceksin paşanın hareketlerini Allahım inşllah bizlerede yaşatır bu güzel eşsiz duyguları

Halevim sizin rapor işide halloldu çok şükür, dün sormuştum ama cvp verdiysende göremedim hayatım, şimdi lazer ameliyat olsa işinden sorun çıkartırlarmı ?:26: hani beklemese diye diyorum:26:

gördüm kuzum ama cevap yazdım mı bilmiyorum:26: lazer ameliyatı olursa bunun anlaşılmaması için 1,5-2 ay geçmesi gerekiyordu ama şuan yinede olacak 10 gün gibi rapor alacak başka birşey diye uydurma yapacak çok sıkıyor eşimin başındakiler sinir bozucular hayırlısı inşallah şu günleri de güzelce atlatabiliriz

aman yağmur yağcaksa bırak silme camları kızzz, sabahtan beri bitiremedin hee temizliği
bırakda gel hele, bi çay koy, iç keyif yap

ayy ericacım yazmayı unuttum kusura bakma, aman mideni ihmal etme kuzum, gerekli testlerini de yaptır emi hayatım

sağol cnm evet ben sormuştum erken doğum sebebi olur falan duymuştum ondan korkuyodum:)) inşallah cnm önemli değildir hep dua ediyorum:109::109::109:

slm cnm benimde SAT 19 şubattı. olur cnm yaa nerde doktorun???

bugun başladım tedaviye klomen kullanıyorum Hayırlısı artık çok istiyoruz ama olmadı Allah isteyen herkese nasip etsin.. klomen'in yanında ne yememi (kullanmamı) önerirsiniz ??:26:

çok şükür canım ya şuan için normal inşalalh doğuma kadar böylede devam eder inşalalh. Aminn tatlım amin Rabbim herkesse nasip etsin inşallah ya dün küçük bi pıt duydum inşallah daha okkalı bi tekme yerim tamam tatlım önemli değil tabi işlerini hallet sen , konuşuruz

evet cicim ya çok şükür elma kurdumuz iyi, inşallah hepböyle devam eder de. Ayy kız sen böyle anlattıkça ben pek bi pis hissettim kendimi ayol ne camı dur hele bir 1 ay sonra silersin.Sen benim camları görme valla

evet canım ya dualarımız sayesinde çok şükür bi sıkıntı yok bugün herşey normaldi, inşalalh hep böyle devam eder, ay halevim inşalalh canım sizlerede yaşatsın tez zamanda sürekli dua ediyorum zaten, dua vaktine denk gelir diye okkalı tekme için biraz daha bekleyeceğim sanırım bitanem

tamm cnım anladım şimdi yazmamıştın bu şekilde tabi şuan kolaylıkla rapor alıyor olunca ameliyat olsa soracaklardır e madem göz için lazer olacaksın raporu nasıl aldın diye:26: aslında sağlık için herşeyi müsade etmeleri lazım ne yani bu sonradan da göz bozulabilir, Rabbim kimseyi işsizde bırakmasın
bugun başladım tedaviye klomen kullanıyorum Hayırlısı artık çok istiyoruz ama olmadı Allah isteyen herkese nasip etsin.. klomen'in yanında ne yememi (kullanmamı) önerirsiniz ??:26:

hayırlı olsun tedavin canım bal, çörek otu, tarçın karışımı yumurtayı büyütüyor

slm cnm benimde SAT 19 şubattı. olur cnm yaa nerde doktorun???

amerikan hastanesinde canım. ramazan mercan. sağlık sigortan varsa çok daha iyi olur.

canım ben klomen kullanmadım,arkadaşlar açıklarlar sana. hoşgeldin bu arada... inş tez zamanda bebeğinin haberini alırsın canım

Güzel topiğiminn güzell anneleri anne adayları ve anne aday ayayları(ben) su kabızlıgımaa bi çareeee:84:

koyu renk bi kayısı var hayatım, ye onu üzerinede su iç

adacımmmmm kuşummmm ne güzel haberler bunlar bak dualarımız kabul oldu. Elma kurdumuz şırıl şırıl yapmış çişini çok şükürrr zaten artık 2 haftada bir görürsünüz paşayı. Tekmeler de başlamış ay ne güzelll allahım sen bu mucizeyi hepimize yaşat yarabbimmm nası güzel bi histir adacım işallah tutcak aşılamam inanıyorum sağdan iki yumurta gelişince dedim allahımın işine bak ihtiyacımız olan şey tam da… heyecan çok büyük adacım ama inancım umudum tam sakinim yani iyi bir heyecan var işallah sonuna kadar koruyabilirim bunu

evet bitanemm çok şükür yapmış çişini dualarımız kabul oldu canım Allah razı olsun hepinizden tekrar.Evet yaaa ilk hareketinide hissettim çok şkür Rabbimsizlerede yaşatsın .Aferin fıstığıma maşallah canım evet Allah ın işi işte sağdan 2 tane hemde yumoşun var maşallah inşallah gelecek miniğin bak, seninkide gelmesi için bi merasim istiyor bitanem sen rahat ol bitanem gelecek inşallah. Hadi bakalım herşey rayında gider inşalalh

AYY NORMLDE OLSA SONU COK FENA OLR DERDIM CANIM AMA YOK Y KAYISIYI DENEDİM:d

kızlarrr ben geldim siz yoksunuz ya.işimi bitirdim banyomu yaptım geldim.bide akşama yemek yapacam ama daha erken kociş geç geliyo zaten.sıcak olsun son anda yapıyım.

yıldızcım bana bitane çizelge yaparmısın.bu ay pek umutlu değilim ama olsun.süpriz olurmuş bide.beklenmeyen tarihim 5 nisan.31 gün falan oluyo döngüm.

kızlarrr ben geldim siz yoksunuz ya.işimi bitirdim banyomu yaptım geldim.bide akşama yemek yapacam ama daha erken kociş geç geliyo zaten.sıcak olsun son anda yapıyım.

yıldızcım bana bitane çizelge yaparmısın.bu ay pek umutlu değilim ama olsun.süpriz olurmuş bide.beklenmeyen tarihim 5 nisan.31 gün falan oluyo döngüm.

ohh ne güzel temizledin evini kuzum ellerine sağlık... yemekleride akşamüzeri yaparsın.
yapmam mı hayatım ayıp ettin, mesaj olarak ne yazayım?? bide son adet tarihi lazım hayatım, sen beklenmeyeni yazmışsın bitanem, onu da gönderiver yapayım hemen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…