amerikan hastanesinde canım. ramazan mercan. sağlık sigortan varsa çok daha iyi olur.
canım ben klomen kullanmadım,arkadaşlar açıklarlar sana. hoşgeldin bu arada... inş tez zamanda bebeğinin haberini alırsın canım
koyu renk bi kayısı var hayatım, ye onu üzerinede su iç
gel artık meleğim son tarihte.7 mart canım.
oyyy yazmıssınız da yazmıssınız guzellerım yaaa
arada derede okuyorum
yıldızcım nasıl rahatmısın kuzum mıden nasıl??
ayy bugunde benım yogun ıslerım bırazdan bıterde ınslalah sohbete katılırım aktıf
canım yaa orası baya uzak bizenasıl gider gelirim ve benim işyerinden dolayı nasıl izin alırım zaten bilmiyorlar hafta sonları dibimdeki hastaneye gidiyordum doktorda şansıma böyle çıktı.bide cumartesileride yarım gün çalışıyoruz ( ayrıca sen yakınmısın hastaneye? bence önemli hastanenin yakın olması + buara oraya buraya dünyanın masrafını yaptık sorması ayıp ssk dimi benimde ssk ücret çok pahlımıdır. american hastanesi nede olsa :)
tedavi sonrası hamile kaldım.Ama malesef 8 haftalıkken kaybettim.çok üzücü umarım bi daha böle bir şey yaşamam.Ümidimi kesmeyeceğim.
tedavi sonrası hamile kaldım.Ama malesef 8 haftalıkken kaybettim.çok üzücü umarım bi daha böle bir şey yaşamam.Ümidimi kesmeyeceğim.
yıldızcım teşekkür ederim canım.pek güsel olmuş leylek uçarak getirir inşallah:))
yıldızcım teşekkür ederim canım.pek güsel olmuş leylek uçarak getirir inşallah:))
sorma walla bana da uzak tatlım, ben anadolu yakasında oturuyorumsadece dr dan memnun olduğum için gidiorum. ssk maalesef yok hayatım burda ya, sadece özel sigorta var muayene ücr 215 tl sanırım, bende zaten burda falan doum yapamam :) anadolu yakasında bi hastane düşünüyorum. kontrol için sadece buraya gidiorum
sorma walla bana da uzak tatlım, ben anadolu yakasında oturuyorumsadece dr dan memnun olduğum için gidiorum. ssk maalesef yok hayatım burda ya, sadece özel sigorta var muayene ücr 215 tl sanırım, bende zaten burda falan doum yapamam :) anadolu yakasında bi hastane düşünüyorum. kontrol için sadece buraya gidiorum
anladım canım... valla çok pahalıymış yaa.. özel sigortam yok malesef(kardeşimde tuturuyor acıbademde kozyatağındaki yada maslakta çıkaralım doktora diyor ama malesef oraları bizi aşar :)) kız kardeşimde patoloji okuyor şuan onlar staj yapıyor 1-2 gün okula gidiyorlar acıbadem üniversitesinde okuyor..doktorları çok ilgili vs diyor :) bende dedim ona tabi ilgili olurlar dünyanın parasını alıyorlar öyle değil mi ama?
oo çok pahalıymış yıldızcım muayene ücreti de.her ay gidiliyo o kadar çok bencede.ben özel hastaneye gidiyorum burda ssk karşılıyo sadece 32 lira veriyom.
anladım canım... valla çok pahalıymış yaa.. özel sigortam yok malesef(kardeşimde tuturuyor acıbademde kozyatağındaki yada maslakta çıkaralım doktora diyor ama malesef oraları bizi aşar :)) kız kardeşimde patoloji okuyor şuan onlar staj yapıyor 1-2 gün okula gidiyorlar acıbadem üniversitesinde okuyor..doktorları çok ilgili vs diyor :) bende dedim ona tabi ilgili olurlar dünyanın parasını alıyorlar öyle değil mi ama?
kesinlikle haklısın hayatım, dünyanın parasını alıyolar gerçektenhatta amerikan hastanesi fiyatlarını artırmayı düşünüyomuş, herkes gelmesin die ve diğer hastanelerden fazla olsun die tabi bunlar sadece duyum, gerçekliği var mı bilemem. gidince acayip ilgileniolar canım ama dediğin gibi o kadar para verince ilgilensinler tabiii ilgilenmezlerse ayıp..inş kardeşinde oralarda çalışır kuzummm
canım sen genede avrupa yakasında mı doktor arıyorsun ???
bosver yıldızcım nasıl olsa ozel saglık sıgortan var kullan valla hıc acıma ozel sıgortan olmasaydı zaten bır gıdersın ıkı gıdersın sonra ınsanın belı dogrulmaz canım nerde yetıstırcez oralara para ayda ıkı kere gıtsen 500 tl bır kısının nerdeyse ev kırası guzelım yazık gunah bır tarafdan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?