Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

oyyy yazmıssınız da yazmıssınız guzellerım yaaa
arada derede okuyorum
narcım yaaa ınsallah ılk seferde tutar mınısın kuzum yaaa ugrastırmasınlar artık bız yeter bu kadar bekledık demı

adacım canım benım yaa senın kı nasıl guzel bır duygu ınsallah herkes ardından gelecek bu sevınclerı yasamak ıcın

yıldızcım nasıl rahatmısın kuzum mıden nasıl??

asyacım senınde temızlıgın bıtmıss ohhh keyfıne dıyecek yok sımdı valla

ayy bugunde benım yogun ıslerım bırazdan bıterde ınslalah sohbete katılırım aktıf

canım yaa orası baya uzak bize nasıl gider gelirim ve benim işyerinden dolayı nasıl izin alırım zaten bilmiyorlar hafta sonları dibimdeki hastaneye gidiyordum doktorda şansıma böyle çıktı.bide cumartesileride yarım gün çalışıyoruz( ayrıca sen yakınmısın hastaneye? bence önemli hastanenin yakın olması + buara oraya buraya dünyanın masrafını yaptık sorması ayıp ssk dimi benimde ssk ücret çok pahlımıdır. american hastanesi nede olsa :)

gel artık meleğim son tarihte.7 mart canım.

buyur bitanem http://lt1f.lilypie.com/VRzHp3.png

demek yoğunsun hayatım, işlerin hafiflesinde gel aramıza
ben çok şükür iyiyim hayatım, o günden beri olmadı bi daha şükürler olsun

tedavi sonrası hamile kaldım.Ama malesef 8 haftalıkken kaybettim.çok üzücü umarım bi daha böle bir şey yaşamam.Ümidimi kesmeyeceğim.

yıldızcım teşekkür ederim canım.pek güsel olmuş leylek uçarak getirir inşallah:))

sorma walla bana da uzak tatlım, ben anadolu yakasında oturuyorum sadece dr dan memnun olduğum için gidiorum. ssk maalesef yok hayatım burda ya, sadece özel sigorta var muayene ücr 215 tl sanırım, bende zaten burda falan doum yapamam :) anadolu yakasında bi hastane düşünüyorum. kontrol için sadece buraya gidiorum

tedavi sonrası hamile kaldım.Ama malesef 8 haftalıkken kaybettim.çok üzücü umarım bi daha böle bir şey yaşamam.Ümidimi kesmeyeceğim.

geçmiş olsun canım, Allahım bi daha yaşatmasın, sakın ümidini kaybetme. inş en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın

yıldızcım teşekkür ederim canım.pek güsel olmuş leylek uçarak getirir inşallah:))

rice ederim hayatım güle güle kullan, uça uça gelsin miniğin inş

Allahım sabrını verir inşallah canım üzücü bir durum gerçekten de inşallah acını unutturacak en kısa ve hayırlı zamanda seni hiç bırakmayacak sağlıklı bi bebiş nasip eder güzel Rabbim

ohhhhhhh tickerın da pek bi güzel olmuş canım inşallah uğur getirirde hemmenceceik bebiş tickerına dönüşür canım

anladım canım... valla çok pahalıymış yaa.. özel sigortam yok malesef(kardeşimde tuturuyor acıbademde kozyatağındaki yada maslakta çıkaralım doktora diyor ama malesef oraları bizi aşar :)) kız kardeşimde patoloji okuyor şuan onlar staj yapıyor 1-2 gün okula gidiyorlar acıbadem üniversitesinde okuyor..doktorları çok ilgili vs diyor :) bende dedim ona tabi ilgili olurlar dünyanın parasını alıyorlar öyle değil mi ama?

oo çok pahalıymış yıldızcım muayene ücreti de.her ay gidiliyo o kadar çok bencede.ben özel hastaneye gidiyorum burda ssk karşılıyo sadece 32 lira veriyom.

kesinlikle haklısın hayatım, dünyanın parasını alıyolar gerçekten hatta amerikan hastanesi fiyatlarını artırmayı düşünüyomuş, herkes gelmesin die ve diğer hastanelerden fazla olsun die tabi bunlar sadece duyum, gerçekliği var mı bilemem. gidince acayip ilgileniolar canım ama dediğin gibi o kadar para verince ilgilensinler tabiii ilgilenmezlerse ayıp..inş kardeşinde oralarda çalışır kuzummm

oo çok pahalıymış yıldızcım muayene ücreti de.her ay gidiliyo o kadar çok bencede.ben özel hastaneye gidiyorum burda ssk karşılıyo sadece 32 lira veriyom.

pahalı bebeğim ya malesef, kötü tarafı ssk geçmemesi işte. gitmemin nedeninide biliosun, diğer hamilelik ve düşük zamanlarında hep kötü dr lara denk geldim, bi bu adam iyi çıktı, şimdide bırakmaya cesaret edemiorum, yine sürekli dr değiştirmekten korkuyorum:26:

bosver yıldızcım nasıl olsa ozel saglık sıgortan var kullan valla hıc acıma ozel sıgortan olmasaydı zaten bır gıdersın ıkı gıdersın sonra ınsanın belı dogrulmaz canım nerde yetıstırcez oralara para ayda ıkı kere gıtsen 500 tl bır kısının nerdeyse ev kırası guzelım yazık gunah bır tarafdan da

canım sen genede avrupa yakasında mı doktor arıyorsun ???

inşallahh canımmm :)))

bu sene özel sağlığın, hem ayaktasına kızıp, hemde annesinin yanlış bilgilendirmesi yüzünden iptal etmiştim ayakta tedaviyi sadece yatarak tedavimi karşılıo özel sigortam, o yüzden şuan cepten ödemek zorunda kalıoruz hayatım, ama gerçekten zorlayıcı bi rakam
walla nolcak hiç bilmiom ilerleyen zamanlarda ranacım :26:

arkidişler iyi akşamlar yarın görüşürük öpüverdim hepicinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…