Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım yaa o zaman kotuymus valla sekerım keske ıptal ettırmeseydın sımdı gercekten buyuk bır rakam oluyor eger her gıttıgınde verıyorsan kotu olur en azından kontrole gıttıgınde para almıyorlar degıl mı burdan yumusatmıs olalım neyse yaaa mınıgıne helal olsun gelsın yeterkı ne yapalım saglıgımız yerınde olsun calısır odersınız canım yaa ne yapalım hersey onlar ıcın zaten

arkidişler iyi akşamlar yarın görüşürük öpüverdim hepicinizi

iyi akşamlar canım yarın gorusmek uzere

sorma pek kötü oldu ama böle olacağını bilemedik işte hayatım:26: allahtan her gidişimizde vermioruz hayatım. feda olsun ona diyiyoruz, yeterki iyi olsunda annesi-babası çalışır onun için
ama dr bi sürü kan testi verdi orda yaptırmadım dışarda yaptırcam, adayla esin gelsinde onlara sorcam bakalım.800 tl felen tutuyo orda, başka yer arıom yaptırcak:44:

aman canım yaa ssk gecen bır hastaneye gıt yaptır en azından daha az para odersın sonuc aynı sonucu verıyorlar yanı ne gerek var bende cıkıyorum kuzum herkeslere ıyı aksamlar yarın gorusmek uzere

aman canım yaa ssk gecen bır hastaneye gıt yaptır en azından daha az para odersın sonuc aynı sonucu verıyorlar yanı ne gerek var bende cıkıyorum kuzum herkeslere ıyı aksamlar yarın gorusmek uzere

tabi tabi öle yapcam kuzum...
iyi akşamlar canım yarın görüşürüz :80:

canlar uyumuş kalmışım bende birde fena halde midem ağrıyor ya, ne iyi gelirki, herkese iyi akşamlar

canlarım sabah liseden arkadaşım geldi onunla vakit geçirdik burda değildi uzun zamandır görüşemiyoduk öğlende günümüz yengemdeydi birlikte ona geçtik ordan geldim ardından kocişim geldi yorgundu yattı bende sabah erken kalktığım için uyukluyordum yanına kıvrıldım uyumuşuz mışıl mışıl

ranacım ne güzel haberlerle gelmişsin hayatım inşl çatlamış olan yumoşuna 1spermcik girmiştirde 12nisandaki testte çift çizgi görürüz hayatım diğer gelişmekte olan yumoşunda iyikide kendi kendini söndürmüş aman kist olmasında küçülüp gitsin

narcım demek sağdan 2 soldan 1yumoş büyüttün sende maşallah canım inşl soldan olan yumoşun kendiliğinden küçülür doktorununda bekleiği gibi ama sağdan olan yumoşuna bir komando spermcik girerde ilk seferde gelir senin miniğinde

adacım bak gördünmü hayatım paşamız yapmış çişini maşallah ona hep böyle devam etsin inşl doğuma kadar annesini babasını üzmesin artık bugün sen göremedin demek bebeğini eşnde doktora gide gele uzman olmuş baksana kendi gösterecekmiş ayy çok güldüm valla ne hevesli oluyolar öyle ya

ericacım ben daha öncede söylemiştim canım sana kuru erik kabızlığa çok iyi geliyormuş istersen birde onu dene

yıldızcım gerçektende çok pahalıymış doktorun ama doğumu burda yapmam diyosunya doğumu yapacağın hastanede kafana yatan bir doktor bulsan kendine sürekli konturolüne gittiğin doktorun yaptırsa doğumu son anda değiştirmk iyi olmaz gibi geliyor en azından daha küçük 6aya kadar değiştirebilirsin kafana göre uygun araştır istersen

halevcim canım inşl çarşambaya rapor elinize geçerde rahat bir nefes alırsınız arası geçincede eşin lazer yaptırır bu sıkıntıdanda kurtulursunuz dmek tedavi sırası eşine geldi canım tabi sen sıranı savdın sıra eşinde inşl onun göreceği tedavi vesileniz olur hayatım

nalancım sende doktor konusunda kararsızlık yaşıyosun ama bian önce bir doktor ayarlada onada gözük hayatım ihmale gelmez

günaydın arkadaslar

dün akşam bır esın gırmıs canım ohh gezmıssın arkadasınla ne guzel canım hem gununuzude yapmıssınız ıyı olmus evet canım yumurtam catlamıs ınsallah 12 nısan da cıft cızgı mujdesı verebılırım sızlere ınsallah canım yaa:26:

adacım yaa mıdem agrıyor demıssın yaa ılık sut mıde agrısını keser derler ama sen genede bır arastır kuzum :26:

evet biizm kızlar nasılsınız bakalım?

günaydın herkeşlere hayırlı sabahlarrrrrrrrrrr

iyi yapmışsın canım günün sonunda kocişinin yanına kıvrılmışsın ohhhhhh bide bebişin 3 kişi mışıl mışıl uyudunuz dimek

bugün 3.30 da abim almaya gidecekmiş raporu umarım sorun çıkmazda raporu aldım diye arayıverir abim bu arada lazeri bi 6 ay sonra yaptıracakmış eşim dün araştırmış böleseinin uygun olacağı kanısına varmış neyse sorun değil elinde sonunda olsunda ameliyatını hayırlısıyla

günaydınnn cicişlerimmm:)
tmm cnm bıde ona dadanıym bakalm

gunaydn cnm sanada hayırlı sabahlar ınsallah cnmm eşin kendısı ıcın en ıyısını bılır cnm Allahın iznyle atlattnz bıle bak

günaydın canlarımmmmmmm
evet canım geçmişi okumak için girdim bende kimsecikler yoktu gezdik valla canım iyi oldu bayadır görüşemiyorduk bu hafta maşallahım var ben hep doluyum
inşl canım 12nisanda verebilirsin bize o müjdeyi

evet hayatım kıvrılıverdim yanına üçümüz yattık mışıl mışıl inşl darısı sizlere olacak hayatım
hadi bakalım şu 3.30gelsinde alın elinize raporu bir ohhh çekelim sonrada eşin ayarlamış zaten kendini kimliğin süresi yine gelmeden lazer tedavisini olur aradan çıkar gözü

ericacım kuru eriğide dene bakalı şifanın nerden geleceği belli olmaz

günaydınnn cicişlerimmm:)

gunaydn cnm sanada hayırlı sabahlar ınsallah cnmm eşin kendısı ıcın en ıyısını bılır cnm Allahın iznyle atlattnz bıle bak

günaydın canım evet atlattık gibi ama bi alsında raporu ohhhhhhh çekeyim tam olarak inşallah

günaydın Esincim artık kimlik değiştirme kalktı çok şükür güvenliğin yasası henüz imzalanmadığı için ne yazık ki eşime vurdu neyseki bu son değiştirme olacak Allahın izniyle inşallah

günaydınnnn güzeller

esincim demek dün arkadaşın geldi ohh ne iyi olmuştur senin için, güne de götürmüşün
walla doktorum pahalı kuzum ama dr istediğin hastaneye geliyo doğum zamanı, illa o hastanede doğum yapman gerekmiyo. aynı paraya gelio hemen hemen, zaten doğumda yatılacağı için onu özel sigortam karşılıo, sorun yok o anlamda yani, tek sıkıntı şimdilik muayene ücretleri, onu da halletmeye çalışıoz işte ne edem
sen nasılsın kuzucum, bebiş nasıl?

ranacım günaydın hayatım, sen nasılsın... biz 12 nisanı bekliyoruz walla heyecanla

halevcim günaydın canım, raporunuz 3:30 da çıkacakmış hadi hayırlısı kuzum, bu rapor ne kadar süre geçerli olacak peki? eşin 6 ay sonra olacakmışya ameliyat, onu kapsıyor değilmi hayatım?

günaydın ericacım, nasılsın?

adacım sen nasıl oldun hayatım? miden daha iyi mi? elma kurdu nasıl?

bugün nur gidecekti dr a inş, keselerini görüp gelirler bayağıdır uğramadı topiğe....

nar, asya, melike, nalan sizler nasılsınız şekerler? herşey yolunda mı?

iyi oldu canım arkadaşımın gelmesi bana da iyi geldi günde yengemde olunca beraber gittik güzel oldu
ben iyiyim canım sağolasın bebişte iyide ikimizde accık açızyaaaaekmek bekliyoruz akşamdan kapıya asmayı unutmuşum ekmeğimde kalmadı dün akşamdan bekliyoz bakalım gelsinde karnımızı doyuralım diye
inşl sizde şu muayene ücretlerini halledebilirsin,z canım valla az para değil hııı aynı fiyata istediğin hastaneye geliyosa sorun yok o zaman canım sen nasılsın bugün bebişin nasıl bulantın felan olmuyodur inşl

günaydın şekerler,yıldızcım hiç dinlenmiş gibi olmuyorum ya sürekli uyukluyorum. Sen nasılsın tatlım bi daha kusma olmadı sanırım dimmi ?
Halevcim bugün raporu alıyorsunuz çok şükür , işleriniz rast gitsin bitanem. Lazer ameliyatı da en uygun vakitte yaptırın canım bi daha hiç sorun çıkmasın inşallah.
Ranacım dün hep mide ağrısı çektim ya şurubumu içtim geçmedi , elma iyi gelir dediler yedim geçmedi. Soda içtim biraz rahatlattı ama yemekten sonra yeniden başladı, 2. sodayı içtim artık. Büyüdükçe mide ağrısı yapar diyorlar, bakalım artık.
Esincim ohhh gezmişsin tatlım ne iyi olmuştur ,evet canım çok şükür dün normaldi herşey ama hep takip edeceğiz artık, inşallah doğuma kadar böyle normal olurda paşam sağlıklıca gelir.Miniğimi görmek için haftaya falan kendi druma gidfeyim diyorum zaten ya,bakayım heryerine.Evet Eşim kaptırdı kendini esincim Senin minik ne yapıyor seni kusturuyormu hala ?
Narcım kuşum çok girmemişsin sen de yoğunmusun canım, bugün dra gideceksin sen dimi ?
Nalancım,ericacım sizlerde iyisiniz dimi, melike de gelmemiş iyidir inşallah

günaydın Yıldızım eşimin raporu ömürlük olacak görünüyor güvenlik yasası ile ilgili yeni yasa bi imzalansa kimlik değiştirme ile ilgili hiç bir sorun olmayacak aynı kimliği aynı bilgiler çerçevesinde yıllarca kullanabilecek ameliyatı dikkatleri çekmemek için 6 ay sonraya aldı çünkü araştırmış benim kocişim önlemini alır her türlü bi aksilik olmasında varsın ne zaman olursa olsun ameliyatını Allah büyük inşallah yüzümüze güler her zaman

asya da gelmemiş hakakten yıldızcım iyidir inşalalh. Sağol yıldızcım iyiyiz çok şükür daha bi keyifliyiz tabi, çişimizi yapıyoruz ya , ahh bi gelse sıpa poposunu ısırcaz zaten aa ne nazlı çıktı he midem bugün iyi canım dün çek fenaydı ama .

Esincim canım market uzakmı , gidip alsan tatlım aç kalma, bak mide bulantın başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…