günaydın şekerler,yıldızcım hiç dinlenmiş gibi olmuyorum ya sürekli uyukluyorum. Sen nasılsın tatlım bi daha kusma olmadı sanırım dimmi ?
Halevcim bugün raporu alıyorsunuz çok şükür , işleriniz rast gitsin bitanem. Lazer ameliyatı da en uygun vakitte yaptırın canım bi daha hiç sorun çıkmasın inşallah.
Ranacım dün hep mide ağrısı çektim ya şurubumu içtim geçmedi , elma iyi gelir dediler yedim geçmedi. Soda içtim biraz rahatlattı ama yemekten sonra yeniden başladı, 2. sodayı içtim artık. Büyüdükçe mide ağrısı yapar diyorlar, bakalım artık.
Esincim ohhh gezmişsin tatlım ne iyi olmuştur ,evet canım çok şükür dün normaldi herşey ama hep takip edeceğiz artık, inşallah doğuma kadar böyle normal olurda paşam sağlıklıca gelir.Miniğimi görmek için haftaya falan kendi druma gidfeyim diyorum zaten ya,bakayım heryerine.Evet Eşim kaptırdı kendini esincimSenin minik ne yapıyor seni kusturuyormu hala ?
Narcım kuşum çok girmemişsin sen de yoğunmusun canım, bugün dra gideceksin sen dimi ?
Nalancım,ericacım sizlerde iyisiniz dimi, melike de gelmemiş iyidir inşallah
evet canım mide ağrıları son aylarda sıklaşırmış bunu drumda söyledi ve tahmin ederek bana renni şurup vermişti, rahim büyüdükçe diğer organlara ve mideye baskı yaptığı için ağrı oluyor. Tüh canım ya aç kalmasaydın iyimiş, yokmu iyi anlaştığın kapı komşun isteyiver, sen hamişsin bişey demezler. Kusmada bitecek güzelim az daha sabret , fena oluyor kusma ben bayadır kusmuyordum pazartesi günü çıkarttım yine, hatta sizin kulaklarınızı çınlatmıştımcanım öylemi olurmuş büyüdükçe mide ağrısı ya demkki her dönem farklı oluyomuş canım bir sıkıntı geçiyor başka sıkıntı başlyor neyse geçireceklek şeyler varsa en azından onların takviyesiye halledebiliriz
önceki gün kusturdu hayatım dün yine midemi karıştırdı durdu kusmamak için dua ediyorudum o derece neyse dünü kazasız atlattık bugün sabahta öğürtülerim oldu ama kusmam olmadı ama ekmeğim bir gelse artık yoksa çook kötü şeyler olabilir ikimizde çok acıktık
akılsız başımın cezasını midem çekiyor
adacım onuda az önce düşündümde ha geldi ha gelecek diyeçıkmadımda dışarı gelmez üzeredir şimdi ama bekleyince geçmiyor sanki vakit dedimya akılsız başın cezasını midem çekiyor diye ders olsun akşamdan kapıya asayım bundan sonra
günaydın şekerler,
Halevcim bugün raporu alıyorsunuz çok şükür , işleriniz rast gitsin bitanem. Lazer ameliyatı da en uygun vakitte yaptırın canım bi daha hiç sorun çıkmasın inşallah.
hayır olsun halevcim çok şükür bak sırayla halledilecek herbi sorun ,sonrada bebişiniz gelecek.günaydın Adacım hoşgeldin, bakalım raporumuzu bi alalımda hayırlısı ile 6 ay sonrada lazer ameliyatı olucak inşallah o zamana kadar da ürolojiye görünüş kocişim koşturmacalı günler bekliyor gibi bizi hayır olsun
ranacım kapıcı getirecekti hayatım uyuz adam kustum zaten şimdi acı acı su çıkarttım neyse adanın dediği gibi karşı komşuma geçeyim şimdi oda niye bu kadar bekledim istemedim diye kızar bana
iyi oldu canım arkadaşımın gelmesi bana da iyi geldi günde yengemde olunca beraber gittik güzel oldu
ben iyiyim canım sağolasın bebişte iyide ikimizde accık açızyaaaaekmek bekliyoruz akşamdan kapıya asmayı unutmuşum ekmeğimde kalmadı dün akşamdan bekliyoz bakalım gelsinde karnımızı doyuralım diye
inşl sizde şu muayene ücretlerini halledebilirsin,z canım valla az para değil hııı aynı fiyata istediğin hastaneye geliyosa sorun yok o zaman canım sen nasılsın bugün bebişin nasıl bulantın felan olmuyodur inşl
günaydın şekerler,yıldızcım hiç dinlenmiş gibi olmuyorum ya sürekli uyukluyorum. Sen nasılsın tatlım bi daha kusma olmadı sanırım dimmi ?
günaydın Yıldızım eşimin raporu ömürlük olacak görünüyor güvenlik yasası ile ilgili yeni yasa bi imzalansa kimlik değiştirme ile ilgili hiç bir sorun olmayacak aynı kimliği aynı bilgiler çerçevesinde yıllarca kullanabilecek ameliyatı dikkatleri çekmemek için 6 ay sonraya aldı çünkü araştırmış benim kocişim önlemini alır her türlü bi aksilik olmasında varsın ne zaman olursa olsun ameliyatını Allah büyük inşallah yüzümüze güler her zaman
asya da gelmemiş hakakten yıldızcım iyidir inşalalh. Sağol yıldızcım iyiyiz çok şükür daha bi keyifliyiz tabi, çişimizi yapıyoruz ya , ahh bi gelse sıpa poposunu ısırcaz zaten aa ne nazlı çıktı hemidem bugün iyi canım dün çek fenaydı ama .
hosgeldınız kızlar
yıldızcım iyiyim cnaım sağol bende beklıyorum canım sabırsızlıkla yaa kendı kendıme psıkolojık belırtıler cıkartıyorum herhalde dun aksam bel agrısı cektım bugun henuz bırsey yok kendı kendıme yapıyorum herhalde bakalım :44:
birde kızlar bırsey sorcam size
ağızım tadı hıc yok yaa boyle ne bıleyım ne tat var agzımında tam cıkaramıyorum ama anlamdım cok yavan agzımın ıcı nıye oyle olur kı:44:
ranacım kapıcı getirecekti hayatım uyuz adam kustum zaten şimdi acı acı su çıkarttım neyse adanın dediği gibi karşı komşuma geçeyim şimdi oda niye bu kadar bekledim istemedim diye kızar bana
ranacım kendini dinleme hayatım , çok heyecanlı bir bekleyiş ama stres yapma olurmu güzelim, İnşallah o belirtiler bebişin belirtileridir.
Evet canım çişini yapsında dert değil mide ağrısı
Halevcim valla çok sevindim demek bu son rapor olacak , bi daha rapor için uğraşmayacaksınız ay ne güzel, bak buda bu şekilde halledildi
ayy hadi inş belirtilerin hamilelikle sonuçlansın kuzum yaaa
walla benm belirti dersen tek belirtim, sigaradan tat almayışımdı, ağzımın içi garip oluyodu. heveslenmeni istemem ama inş seninde bunla ilgilidir
ınsallah yıldızcım yaaa arkanızdan gelmeyi çok istiyorum çok fazla olmasın aralarımız her güzel anlarımızı beraber yaşayalım inşallah :26:
haaa iyimiş o zaman halevim, çok sevindim gerçektenee o zaman sonra yaptırması dikkat çekmemesi açısından daha iyi olur bencede. bundan sonra inş herşey yolunda gidecek kuzum merak etme sen
walla benm belirti dersen tek belirtim, sigaradan tat almayışımdı, ağzımın içi garip oluyodu. heveslenmeni istemem ama inş seninde bunla ilgilidir
ayy kıyamam sizee acıktınız mı kuzummm. keşke adanın dediği gibi gidip alaydın ama gelir die çıkmamışsın sende hayatım. accık peynir falan at ağzına ya da kraker bari iyice bulanmasın miden.
sadece muayene fazla canım şimdilik, doğumda pek farketmicek aynı dr aynı para old için hayırlısı bakalım...
ben şükür iyiyim bi daha kusmadım ama hep içim allak bullak gibi sanki:82: hala çok yağlı yada tatlı şeyler yiyemiorum ama kusmuyorumda buna şükür bitanem
aa demek büyüdükçe mide ağrısı yaparmış haa, ilk defa duydum kuzum. ya gerçekten bende hep yorgunum, dün 9:30 da uyuklamaya başladım, bende dinlendiğimi hissetmiyorum nedense...
ben şükür iyiyim bitanem, ara ara midem bulanıo gibi oluyo, krakerimi yiyorum, şükür kusmadım bi daha
haaa iyimiş o zaman halevim, çok sevindim gerçektenee o zaman sonra yaptırması dikkat çekmemesi açısından daha iyi olur bencede. bundan sonra inş herşey yolunda gidecek kuzum merak etme sen
aman aman maşallahhyapsın çişini paşa, walla gelince ısırmak lazım bunları kuzum, pek nazlılar hakkaten herşeyleri seramoniyle walla
günaydınnnn topicimizin güzel anneleri ve anne adaylarııııııııı
keyifler nasıl bakalım sabahtan beri açık odadakilerde göreve gitti rahatım didim bi sürü işim çıktı anca yazıorum
halevcim yarın belli olcak dimi eşinin işi işallah çözüme kavuşcak kesin olarak. konuştunuzmu peki tüp bebek işini yani eşin tedavi olunca yüne aynı yerdemi yapılcak işler
günaydınnnn topicimizin güzel anneleri ve anne adaylarııııııııı
keyifler nasıl bakalım sabahtan beri açık odadakilerde göreve gitti rahatım didim bi sürü işim çıktı anca yazıorum
esincimm tahmin ettik güne gittiğini canımm iyi olmuş kıvrılıp uymuşsunuz çekirdek ailecenekbugün kapatırsın açığı
yıldızcım madem oraya devam etmiceksin doğum için bence doğum yapacağın yerden doktor bul o takip etsin esinin dediği gibi
ranacım ay ikimiz içinde çok heyecanlıyım bu ay işallah beraber vericez müjdemizi
ericacım ibrahim saraçoğlunun sitesine bi baksan tatlım her hastalığa bir bitki öneriyor kabızlık da vardı diye hatırlıyorum ben geçmiş olsun canım çok fena bişey cidden
adacım cumartesi olursa aşılama dinlenme dışında birşey yok dimi dikkat edeceğimiz. bir arkadaş çağırdı çocuğunun doğum gününe cumartesi akşamı. geri çevirmiş eşim dinlenmem gerekcek diye.birde sonrasında yine ilkişki veriyor dimi mesela sağdaki yumoşun biri sonradan çatlayabilir sonuçta.
halevcim yarın belli olcak dimi eşinin işi işallah çözüme kavuşcak kesin olarak. konuştunuzmu peki tüp bebek işini yani eşin tedavi olunca yüne aynı yerdemi yapılcak işlem
nalann ya ne zamandır söylicem tatlım unutuyorum hep senin bu avatarındaki bebiş var yaa allahım bitiyorum ona bak bak bi hal oluyorum hep. o yanakları top gibi kafası hastasıyım yaa allahım hepimize öyle sağlıklı tatlı melek gibi bebekler versin işallahh
evet cnaım inşallah bundan sonra herşey iyiye gider,
sen sigaramı içiyonnnnnnnnnumarım hamişliğini öğrenince anında bırakmışsındır yoksa çok fena kızarım haaaaaaaaa
evet cicim son aylarda mide ağrısı olurmuş tabi kişiden kişiye görede değişr, ahh dimi ya pek nazlılar illa seramoni istiyorlar canları sağolsun kuzucum da. İyi sizinkide kusturmamış o günden sonra dur bakalım sana ilerleyen günlerde sürpriz yapmazsa
Ya kızlar annemi yine yatırmış dru hastaneye, bu sefer tansiyonu yüksekmiş çarpıntısı varmış yaa annem yazık , bu havalar hiç iyi gelmiyor annecime.
hoşgeldin canım eşimin işi bugün belli olacak kuzum 3.30 da raporunu alacak abim haber edecek bizlere inşallah sıkıntı yaşanmaz bakalım şuan hala diken üstündeyiz hayırlısı ile bi alabilseydik raporumuzu çok rahat edeceğiz Allahımın izniyle eşim ürolojiye raporu aldıktan sonra gidecek canım o gidip görünsün neyi var neyi yok bi öğrenelim ondan sonra karar vereceğiz bebek işlemlerine bakalım şuan medicanada 2 embriyocuğum var dondurulmuş onlarıda kullanmayı düşünüyorum canım bide drum çok olumlu konuşuyor bebeğinin olmaması için hiç bir neden yok göremiyorum bu işin üzerine gitmeliyiz diye düşünüyor hayır olsun inşallah Allahım hayırlısı ile normal yolla nasip eder bebeğimi
neyse ben yemeğe gidiyorum canlarım eafiyet olsun sizlere
hayır olsun halevcim çok şükür bak sırayla halledilecek herbi sorun ,sonrada bebişiniz gelecek.
ay canım ne dedim ben sana, azcık abla sözü dinle yazıp duruyorum bak kusacaksın diye, kusmuşsun bile, tüh bu saate beklemeseydin keşke, iyide benim bildiğim kapıcılar sabah getirmezmi ekmekleri sizin niye öyle:26: iyi bi komşun varsa hemen iste bitanem ekmek arası yapıver hemen, aa miniğimizi aç bırakma annesi tepiniyor şimdi o karnında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?