Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım öylemi olurmuş büyüdükçe mide ağrısı ya demkki her dönem farklı oluyomuş canım bir sıkıntı geçiyor başka sıkıntı başlyor neyse geçireceklek şeyler varsa en azından onların takviyesiye halledebiliriz
önceki gün kusturdu hayatım dün yine midemi karıştırdı durdu kusmamak için dua ediyorudum o derece neyse dünü kazasız atlattık bugün sabahta öğürtülerim oldu ama kusmam olmadı ama ekmeğim bir gelse artık yoksa çook kötü şeyler olabilir ikimizde çok acıktık
akılsız başımın cezasını midem çekiyor

adacım onuda az önce düşündümde ha geldi ha gelecek diyeçıkmadımda dışarı gelmez üzeredir şimdi ama bekleyince geçmiyor sanki vakit dedimya akılsız başın cezasını midem çekiyor diye ders olsun akşamdan kapıya asayım bundan sonra

hosgeldınız kızlar

halevcim inşallah sorunsuz hallolmus gıbı gozukuyor canım ıslerınız amelıyatınıda olsun artık ıs problemını rayına soktuktan sonra bebıs ıslerıne gerı donersınız

yıldızcım iyiyim cnaım sağol bende beklıyorum canım sabırsızlıkla yaa kendı kendıme psıkolojık belırtıler cıkartıyorum herhalde dun aksam bel agrısı cektım bugun henuz bırsey yok kendı kendıme yapıyorum herhalde bakalım :44:

esincim demek cok acıktınız kuzum yaaa kım getırecek kapıcımı market mı ara bır daha bıraz daha acele etsınler

adacım mıden agrın gecmıs ıyı barı dogrudur rahım genısledıkce dıger organlarından rahatsızlık cekmen normal sekerım neyse ama cısını yapıyorsa gerısı bos

nar ve nur bugun doktora gıdecekler ınsallah guzel haberlerle gelırler

birde kızlar bırsey sorcam size
ağızım tadı hıc yok yaa boyle ne bıleyım ne tat var agzımında tam cıkaramıyorum ama anlamdım cok yavan agzımın ıcı nıye oyle olur kı:44:

evet canım mide ağrıları son aylarda sıklaşırmış bunu drumda söyledi ve tahmin ederek bana renni şurup vermişti, rahim büyüdükçe diğer organlara ve mideye baskı yaptığı için ağrı oluyor. Tüh canım ya aç kalmasaydın iyimiş, yokmu iyi anlaştığın kapı komşun isteyiver, sen hamişsin bişey demezler. Kusmada bitecek güzelim az daha sabret , fena oluyor kusma ben bayadır kusmuyordum pazartesi günü çıkarttım yine, hatta sizin kulaklarınızı çınlatmıştım

aman ihmal etme canım, yada bi meyve falan ye büskivi falan azcık yatıştırsın

günaydın şekerler,

Halevcim bugün raporu alıyorsunuz çok şükür , işleriniz rast gitsin bitanem. Lazer ameliyatı da en uygun vakitte yaptırın canım bi daha hiç sorun çıkmasın inşallah.

günaydın Adacım hoşgeldin, bakalım raporumuzu bi alalımda hayırlısı ile 6 ay sonrada lazer ameliyatı olucak inşallah o zamana kadar da ürolojiye görünüş kocişim koşturmacalı günler bekliyor gibi bizi hayır olsun

ranacım kapıcı getirecekti hayatım uyuz adam kustum zaten şimdi acı acı su çıkarttım neyse adanın dediği gibi karşı komşuma geçeyim şimdi oda niye bu kadar bekledim istemedim diye kızar bana

ranacım kendini dinleme hayatım , çok heyecanlı bir bekleyiş ama stres yapma olurmu güzelim, İnşallah o belirtiler bebişin belirtileridir.
Evet canım çişini yapsında dert değil mide ağrısı
Halevcim valla çok sevindim demek bu son rapor olacak , bi daha rapor için uğraşmayacaksınız ay ne güzel, bak buda bu şekilde halledildi

hayır olsun halevcim çok şükür bak sırayla halledilecek herbi sorun ,sonrada bebişiniz gelecek.
ranacım kapıcı getirecekti hayatım uyuz adam kustum zaten şimdi acı acı su çıkarttım neyse adanın dediği gibi karşı komşuma geçeyim şimdi oda niye bu kadar bekledim istemedim diye kızar bana

ay canım ne dedim ben sana, azcık abla sözü dinle yazıp duruyorum bak kusacaksın diye, kusmuşsun bile, tüh bu saate beklemeseydin keşke, iyide benim bildiğim kapıcılar sabah getirmezmi ekmekleri sizin niye öyle:26: iyi bi komşun varsa hemen iste bitanem ekmek arası yapıver hemen, aa miniğimizi aç bırakma annesi tepiniyor şimdi o karnında

ayy kıyamam sizee acıktınız mı kuzummm. keşke adanın dediği gibi gidip alaydın ama gelir die çıkmamışsın sende hayatım. accık peynir falan at ağzına ya da kraker bari iyice bulanmasın miden.
sadece muayene fazla canım şimdilik, doğumda pek farketmicek aynı dr aynı para old için hayırlısı bakalım...
ben şükür iyiyim bi daha kusmadım ama hep içim allak bullak gibi sanki:82: hala çok yağlı yada tatlı şeyler yiyemiorum ama kusmuyorumda buna şükür bitanem

günaydın şekerler,yıldızcım hiç dinlenmiş gibi olmuyorum ya sürekli uyukluyorum. Sen nasılsın tatlım bi daha kusma olmadı sanırım dimmi ?

aa demek büyüdükçe mide ağrısı yaparmış haa, ilk defa duydum kuzum. ya gerçekten bende hep yorgunum, dün 9:30 da uyuklamaya başladım, bende dinlendiğimi hissetmiyorum nedense...
ben şükür iyiyim bitanem, ara ara midem bulanıo gibi oluyo, krakerimi yiyorum, şükür kusmadım bi daha

haaa iyimiş o zaman halevim, çok sevindim gerçekten ee o zaman sonra yaptırması dikkat çekmemesi açısından daha iyi olur bencede. bundan sonra inş herşey yolunda gidecek kuzum merak etme sen

aman aman maşallahh yapsın çişini paşa, walla gelince ısırmak lazım bunları kuzum, pek nazlılar hakkaten herşeyleri seramoniyle walla

birde kızlar bırsey sorcam size
ağızım tadı hıc yok yaa boyle ne bıleyım ne tat var agzımında tam cıkaramıyorum ama anlamdım cok yavan agzımın ıcı nıye oyle olur kı:44:

ayy hadi inş belirtilerin hamilelikle sonuçlansın kuzum yaaa
walla benm belirti dersen tek belirtim, sigaradan tat almayışımdı, ağzımın içi garip oluyodu. heveslenmeni istemem ama inş seninde bunla ilgilidir

ayy kuzum yaa haklı ama komşunda canım neyse bır daha unutmazsın poset koymayı mınıgınde unutturmaz sana hadı ye barı yemegını

öyle yapmaya calısıyorum ama adacım tabı ınsanın elınde degıl sende bılıyorsun ya acabalar ınsanın beynını kemırıyor durmadan :26:

ayy hadi inş belirtilerin hamilelikle sonuçlansın kuzum yaaa
walla benm belirti dersen tek belirtim, sigaradan tat almayışımdı, ağzımın içi garip oluyodu. heveslenmeni istemem ama inş seninde bunla ilgilidir

ınsallah yıldızcım yaaa arkanızdan gelmeyi çok istiyorum çok fazla olmasın aralarımız her güzel anlarımızı beraber yaşayalım inşallah :26:

aahhh kuzum demek kustun, keşke hemencik gideydin komşuna güzelim bee.. neyse olan oldu, hadi hemencik doyur karnını

ınsallah yıldızcım yaaa arkanızdan gelmeyi çok istiyorum çok fazla olmasın aralarımız her güzel anlarımızı beraber yaşayalım inşallah :26:

ahh canım benim, bizlerde çok ama çok istiyoruz ... inan hergece dua ediyorum, Allahım kabul etsin inş ve dualarımızın karşılığını versin hepimize

günaydınnnn topicimizin güzel anneleri ve anne adaylarııııııııı
keyifler nasıl bakalım sabahtan beri açık odadakilerde göreve gitti rahatım didim bi sürü işim çıktı anca yazıorum
esincimm tahmin ettik güne gittiğini canımm iyi olmuş kıvrılıp uymuşsunuz çekirdek ailecenek bugün kapatırsın açığı
yıldızcım madem oraya devam etmiceksin doğum için bence doğum yapacağın yerden doktor bul o takip etsin esinin dediği gibi
ranacım ay ikimiz içinde çok heyecanlıyım bu ay işallah beraber vericez müjdemizi
ericacım ibrahim saraçoğlunun sitesine bi baksan tatlım her hastalığa bir bitki öneriyor kabızlık da vardı diye hatırlıyorum ben geçmiş olsun canım çok fena bişey cidden
adacım cumartesi olursa aşılama dinlenme dışında birşey yok dimi dikkat edeceğimiz. bir arkadaş çağırdı çocuğunun doğum gününe cumartesi akşamı. geri çevirmiş eşim dinlenmem gerekcek diye.birde sonrasında yine ilkişki veriyor dimi mesela sağdaki yumoşun biri sonradan çatlayabilir sonuçta.
halevcim yarın belli olcak dimi eşinin işi işallah çözüme kavuşcak kesin olarak. konuştunuzmu peki tüp bebek işini yani eşin tedavi olunca yüne aynı yerdemi yapılcak işlem
nalann ya ne zamandır söylicem tatlım unutuyorum hep senin bu avatarındaki bebiş var yaa allahım bitiyorum ona bak bak bi hal oluyorum hep. o yanakları top gibi kafası hastasıyım yaa allahım hepimize öyle sağlıklı tatlı melek gibi bebekler versin işallahh

evet cnaım inşallah bundan sonra herşey iyiye gider,

sen sigaramı içiyonnnnnnnnn umarım hamişliğini öğrenince anında bırakmışsındır yoksa çok fena kızarım haaaaaaaaa

evet cicim son aylarda mide ağrısı olurmuş tabi kişiden kişiye görede değişr, ahh dimi ya pek nazlılar illa seramoni istiyorlar canları sağolsun kuzucum da. İyi sizinkide kusturmamış o günden sonra dur bakalım sana ilerleyen günlerde sürpriz yapmazsa

Ya kızlar annemi yine yatırmış dru hastaneye, bu sefer tansiyonu yüksekmiş çarpıntısı varmış yaa annem yazık , bu havalar hiç iyi gelmiyor annecime.

hoşgeldin canım eşimin işi bugün belli olacak kuzum 3.30 da raporunu alacak abim haber edecek bizlere inşallah sıkıntı yaşanmaz bakalım şuan hala diken üstündeyiz hayırlısı ile bi alabilseydik raporumuzu çok rahat edeceğiz Allahımın izniyle eşim ürolojiye raporu aldıktan sonra gidecek canım o gidip görünsün neyi var neyi yok bi öğrenelim ondan sonra karar vereceğiz bebek işlemlerine bakalım şuan medicanada 2 embriyocuğum var dondurulmuş onlarıda kullanmayı düşünüyorum canım bide drum çok olumlu konuşuyor bebeğinin olmaması için hiç bir neden yok göremiyorum bu işin üzerine gitmeliyiz diye düşünüyor hayır olsun inşallah Allahım hayırlısı ile normal yolla nasip eder bebeğimi

neyse ben yemeğe gidiyorum canlarım eafiyet olsun sizlere

ayy narcım ınsallah arka arkaya guzel haberler verırız ınsallah guzelım yaa senın son adet tarıhın ne zamandı canım ?
sen gene aksam gıdeceksın demı doktora canım ayyy hadı gıtte cumartesıyı kesınlestırın barı guzelım

evet cnaım inşallah bundan sonra herşey iyiye gider,

sen sigaramı içiyonnnnnnnnn umarım hamişliğini öğrenince anında bırakmışsındır yoksa çok fena kızarım haaaaaaaaa

aaa yıldızcım halev dogru soylemıs cok kızarız neyse sen bırakmıssındır buyuk ıhtımal bır oncekınde oyle yapmıstın cunku demı hayatım ?

aaa canım yaa geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir canım yaa :26:

Bilmezmiyim Ranacım ah ne belirtiler olurdu , ama stres yapma hayatım çok zor biliyorum ama stres çok kötü bişey olacagı varsa bile olmaz Allah korusun, yıldızın dediği gibi hergün dua ediyorum bende, dua vaktine gelir diye, birde hamişlerin duası kabul olur diye, inşallah bu ay nar ve senden ümitliyim bende, gelsin sizin miniklerde.

Yıldızcımmmmm sen hala sigara içiyormusun aaa halevim haklı valla döveriz bak seniiBirde drunla ilgili bende yorum yapmak istedim esin ve nar gibi düşünüyorum bende:26: doğumu kim yapacaksa o drla devam etsen daha iyi olmazmı bitanem, druna alışıyorsun çünkü.:26:

Narcım aslında drunda sana nelerr yapman gerektiğini söyler bitanem, evet bize aşılama günü değilde ertesi günü ilişki vermişti hatta sıkışık ol yarı idrarını tut demişti çok ilginç gelmişti,bacak bacak üstüne at ilişki sonrası kalkma demişti, ağır bi iş yapma demişti ama günlük hayatına devam et tabi demişti. Yani partiye gidebilirsin aslında orda yorulacak bişey yapma tabi, ben öyle özel bişeyler yapmamıştım ilk gün dikkat ettim ama normal yürüdüm normal yattım hesabı, bikaç gün ev işi de yapmamıştım, her işini eşin yapar zaten bak görürsün onun dışında canın neyi isterse onu yap tatlım

anladım canım hayırlısı olsun hakkınızda işallah ben de aklımdan rapor işini çarşamba diye geçirdim yarın didim ondan meğersem bugün çarşambaymış kafan durdu

yıldızcım sonradan okudum canım doktorunun başka hastaneye gittiğini o zaman değiştirmene gerek yok tabi ama pekde pahalıymış ben 120 veriyorum. yine de güvenilir doktora can feda
adacım ben bugün iş çıkışı gidicem canım işallah güzel haberlerle dönerim yarın size. sağ tarafımda ağrı oluyo baya işallah o yumoşlar kocccaman olmuştur da soldaki yokolup gitmiştirr
ranacım şeker,im valla belirtiler güzel ama daha erken bence heveslenmek için biliyosun biz bunun için varız birbirimizi dengede tutmak için işallah bebişin yapıyordur bu belirtileri canım ama yine de görmezden gel 12 sine kadar

hiç sorma canım yine abla sözü dinlemedim aldım başıma belayı ama hean gelir dşye bekledim bide dün yumurta yemedimya bugün kahvaltının yanında yumurtamıda yerim diye niyetlenmiştim elimdn geldiğince hergün tüketmeye çalışıyorumda o yüzdende atıştırmalık bişeylerde atmadım ağzıma şimdi karnımı doyurdum ama komşumdan ekmek aldım az önce baktım hal ekmemk gelmemişti bu kadar geçikmesi norma değil her zaman bu saate çoktaaan gelirdi en geç 11de olurdu canım sabah bir posta dağıtıyor akşamdan kapıya asmadığım için öğlen ekmeğine kalmıştım ama oda geçikti işe bugün neyseki doyduk

ranacım belirtilerin inşl hamileliğe işarattir hayatım az kaldı sık dişini inşl yüzümüz güler canım bu ayda senin ve narın hamileliğine halaylar çekeriz
narcım dediğin gibi canım çekirdek aile olarak çekirdek çekirdek kıvrılıp yattık inşl sağlıkla aramızda yattığı günleride rabbim nasip etsinbanada hepinizede inşl

yıldızım ben kızacaktım ama neyseki kızlar benden önce kızmışlar bile hamileliği öğrendiğinden beri içmiyosun demi bi öncekindeki gibi bu seferde bırakırsın inşl v bidaha hiç başlamazsın ben tam bir yeşilaycıyımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…