günaydınnnn topicimizin güzel anneleri ve anne adaylarııııııııı
keyifler nasıl bakalım sabahtan beri açık odadakilerde göreve gitti rahatım didim bi sürü işim çıktı anca yazıorum
yıldızcım madem oraya devam etmiceksin doğum için bence doğum yapacağın yerden doktor bul o takip etsin esinin dediği gibi
evet cnaım inşallah bundan sonra herşey iyiye gider,
sen sigaramı içiyonnnnnnnnnumarım hamişliğini öğrenince anında bırakmışsındır yoksa çok fena kızarım haaaaaaaaa
evet cicim son aylarda mide ağrısı olurmuş tabi kişiden kişiye görede değişr, ahh dimi ya pek nazlılar illa seramoni istiyorlar canları sağolsun kuzucum da. İyi sizinkide kusturmamış o günden sonra dur bakalım sana ilerleyen günlerde sürpriz yapmazsa
Ya kızlar annemi yine yatırmış dru hastaneye, bu sefer tansiyonu yüksekmiş çarpıntısı varmış yaa annem yazık , bu havalar hiç iyi gelmiyor annecime.
hoşgeldin canım eşimin işi bugün belli olacak kuzum 3.30 da raporunu alacak abim haber edecek bizlere inşallah sıkıntı yaşanmaz bakalım şuan hala diken üstündeyiz hayırlısı ile bi alabilseydik raporumuzu çok rahat edeceğiz Allahımın izniyle eşim ürolojiye raporu aldıktan sonra gidecek canım o gidip görünsün neyi var neyi yok bi öğrenelim ondan sonra karar vereceğiz bebek işlemlerine bakalım şuan medicanada 2 embriyocuğum var dondurulmuş onlarıda kullanmayı düşünüyorum canım bide drum çok olumlu konuşuyor bebeğinin olmaması için hiç bir neden yok göremiyorum bu işin üzerine gitmeliyiz diye düşünüyor hayır olsun inşallah Allahım hayırlısı ile normal yolla nasip eder bebeğimi
neyse ben yemeğe gidiyorum canlarım eafiyet olsun sizlere
aaa yıldızcım halev dogru soylemıs cok kızarızneyse sen bırakmıssındır buyuk ıhtımal bır oncekınde oyle yapmıstın cunku demı hayatım ?
Yıldızcımmmmm sen hala sigara içiyormusun aaa halevim haklı valla döveriz bak seniiBirde drunla ilgili bende yorum yapmak istedim esin ve nar gibi düşünüyorum bende:26: doğumu kim yapacaksa o drla devam etsen daha iyi olmazmı bitanem, druna alışıyorsun çünkü.:26:
yıldızcım sonradan okudum canım doktorunun başka hastaneye gittiğini o zaman değiştirmene gerek yok tabi ama pekde pahalıymış ben 120 veriyorum. yine de güvenilir doktora can feda
adacım ben bugün iş çıkışı gidicem canım işallah güzel haberlerle dönerim yarın size. sağ tarafımda ağrı oluyo baya işallah o yumoşlar kocccaman olmuştur da soldaki yokolup gitmiştirr
yıldızım ben kızacaktım ama neyseki kızlar benden önce kızmışlar bile hamileliği öğrendiğinden beri içmiyosun demi bi öncekindeki gibi bu seferde bırakırsın inşl v bidaha hiç başlamazsın ben tam bir yeşilaycıyımda
ranacım benim sat 21 mart 10. günüm yani bugün
adacım sağol şekerim birazda limoniyiz o arkadaşlara o yüzden gitmek istemedi canımız bahane oldu yani.
ben ymeğe çıkıyorum canlarım görüşürüz öptüm hepinizi tek tek
adaaaa, esinnnn
şekerler doktor bana testler verdi bi sürü ama o hastanede yaptırmadım, pahalı olur die, siz nerlerde yaptırdınız?
canımcım bana doktorum demiştiki bi sonraki gelişinde sağlık ocağından gereken testleri yaptırıp öyle gel dedi zaten sağlık ocağına hamileliğini bildiriyosunya onlar rutin testleri yapıyomuş idrar hemoglobin tiroit vs bana hastanemizde yaptır demedi sağlık ocağında yaptırıp gel dedi
ordada zaten para almıyolar sigarta karşılıyor
senden çok mu fazla test istedi yerinde olsam sağlık ocapına gider doktrum bu testleri yaptırmamı istedi derim hiç para vermezsin zaten oraya buraya şuaraya bi sürü para gidiyor sigortamızda yatıyo nimetlerinden faydalanalım demi
yıldızcım tam yazmışım sen cvp vermiştin bitanem anladım seninki farklıymış tatlım o zaman bu drunu seviyorsun onunla devam et tatlım ,he aferin içmiyormuşsun sigara, esin gibi bende tam bir yeşilaycıyım valla eşimde öyle. Dr ve hastane bakımından çok şanslılardanım bende güzelim biliyorsun ya,drcumuz her tahlili yazıyor her gittiğimizde orda yaptırıyoruz ssk mız varya para da ödemiyoruz. 2li testler 3 lü testler dışarda pahalıymış meserla biz hiç ödemedik, tıp fakültesine gidiyorum ya ben drumuz özel olarak bakıyordu ama onada para ödemiyorduk.Eşimin orda olmasıda büyük avantaj bizim için. Sende esin gibi sağlıkocağında yaptırabilirsin ya da ssk anlaşmalı bi hastanede yaptırabilrsin tatlım.
Esinim almışsın komşundan canım iyi yapmışsın kapıcıyı beklesen ohooo daha gelmemiş bile,
Canlarım hepinize teşekkür ederim inşallah annecim düzelir hemencik ya,
bana da zaten verdi, istediğin yerde yaptırabilirsin dedi hayatım, eğer ööle sigorta karşılıosa aratırayım bende, o kadar çalışıoz az da faydalanalım dimi ama
evin orda bi sağlık ocağı bulayım bari ben
Ya kızlar annemi yine yatırmış dru hastaneye, bu sefer tansiyonu yüksekmiş çarpıntısı varmış yaa annem yazık , bu havalar hiç iyi gelmiyor annecime.
yok içmiom halevim, öğrendiğimden beri içmiom merak etme
belkide hiç tedaviye gerek kalmadan normal yolla gelecek bebeğin halevimolmadı dondurulmuşların var, birinden biri inş olacak ve minnaklar gelecek inş bitanem
afiyet olsun kuzucum
evet evet yıldız emzirirkende içmezsin sonrada bırakırsın oleyyyyyy benim eşimde bizden tam bir yeşilyacı
halevvvv küsme gelmeyen bebişlerine az daha nazlanıyolar onlar anneleri biraz daa sık dişini
canım maalesef devlet muayene ücreti alıyor , aynı sorunu bende yaşıyorum şimdi çıkıp kan hapı alacagım ilaç belki 5 tlyi geçmeyecek ama muayene ücreti ile 20 tlyi bulacakcanımevet araştırıp yaptır hayatım sağlık ocağında boşuna mı çalışıp sigorta diye diye kendimizi paralıyoruz hiç para vermemek varken ne gerek var vermeye hem sağlık ocağına hamilelik kaydınıda yaptır bebeğim
ya şimdi ben özel hastaneye gidiyorumya 3gidişimdi bu sfeer doktorum ilaç yazdı eşimde akşam eczaneye gitti 27lira demişler eşim bu kadar tutarmı demiş yok izin ilaçlar 4lira tuttu ama 3kez şu ratihlerde özel hastaneye gittiğiniz için her gdişiniz için devlet 8lira alıyo demiş hem sigormız yatıyo hem ilacımızı parayla alıyoz hem muayenemizde fark ücreti veriyoz hala para alıyolar ne yapacaklarını şaşırmışlar
geçmiş olsun Adacım annene demek yine rahatsızlanıp hastaneye yatırmış dru neyse umarım bu sefer daha erken atlatırda hemencecik çıkıverir hastaneden
aferin kuzum doğurduktan sonrada emzirdiğin için içemezsin emzirmen bitincede umarım başlamazsın bu arada bende eşimle tam bir yeşilaycıyız
inşallah canım tedaviye gerek kalmadan geliverir meleğimiz hayırlısı olsun geleceği yoksada uğraşmak istemiyorum gelmeyen meleklerime küstüm işte
ranacım benim sat 21 mart 10. günüm yani bugün
adacım sağol şekerim birazda limoniyiz o arkadaşlara o yüzden gitmek istemedi canımız bahane oldu yani.
ben ymeğe çıkıyorum canlarım görüşürüz öptüm hepinizi tek tek
canlarım ben çıkıyorum sonra görüşüz
canımevet araştırıp yaptır hayatım sağlık ocağında boşuna mı çalışıp sigorta diye diye kendimizi paralıyoruz hiç para vermemek varken ne gerek var vermeye hem sağlık ocağına hamilelik kaydınıda yaptır bebeğim
ya şimdi ben özel hastaneye gidiyorumya 3gidişimdi bu sfeer doktorum ilaç yazdı eşimde akşam eczaneye gitti 27lira demişler eşim bu kadar tutarmı demiş yok izin ilaçlar 4lira tuttu ama 3kez şu ratihlerde özel hastaneye gittiğiniz için her gdişiniz için devlet 8lira alıyo demiş hem sigormız yatıyo hem ilacımızı parayla alıyoz hem muayenemizde fark ücreti veriyoz hala para alıyolar ne yapacaklarını şaşırmışlar
aferin kuzum doğurduktan sonrada emzirdiğin için içemezsin emzirmen bitincede umarım başlamazsın bu arada bende eşimle tam bir yeşilaycıyız
inşallah canım tedaviye gerek kalmadan geliverir meleğimiz hayırlısı olsun geleceği yoksada uğraşmak istemiyorum gelmeyen meleklerime küstüm işte
evet evet yıldız emzirirkende içmezsin sonrada bırakırsın oleyyyyyy benim eşimde bizden tam bir yeşilyacı
halevvvv küsme gelmeyen bebişlerine az daha nazlanıyolar onlar anneleri biraz daa sık dişini
çok şükür ki tam kendimize göre eş bulmuşuz yani sigara kokusundan nefret ederim beni boğar dışarıda bile alsam kokusunu çok rahatsız ediyor nefes almamı engelliyor resmen ve içkiyi de hiç sevmem eşimde ben gibidir
küstüm işte küstüm:84:
şaka şaka bakalım ne zaman başlayacağım bebiş çalışmasına herkes gibi bende aklımdan çıkarmak istiyorum ve sonunda benimde bebişimin süpriz yapmasını istiyorum çokmu şey istiyorum acaba yaaaaaaaa
canlarım ben çıkıyorum sonra görüşüz
yıldızcım bırakmıssın sıgarayı zaten bosuna kızdık kızneyse bır tek sen mı sıgara ıcıyorsun bu topıkde valla bızde yesılaycıyız esımle bırlıkte neyse sende dogumdan sonrada bırakmıs olursun ınsallah senın esın de ıcıyormu??
sen hangı ASM ne baglısın onu ogren gıt kaydınıda ol guzelım para verme bosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?