ayyy adacım yaaa yemekte tv ye bakıyorduk bu kuran-ı kerim şifrelerini çözen bir doktor vardıya o konuşuyordu bebek dı konuları bebek anne rahmıne dustukten 120 gun sonra ruhu üflenirmiş canım bunu duyunca hemen hesap yaptım 17.haftaya falan denk gelıyor sende demıstın ya bebegımı hıssettım acaba gercekten oylemı dedım yaa sasırdım rabbımın mucızelerı
yıldızzzımmm tam kızcaktım sigara diyince baktım kızlar hızlı davranmışlar düşene bir de ben vurmıyım didimşaka bi yana bıraktığını düşündüm de sesimi çıkarmadım iyi yapmışsın canım işallah bi daha hiç içmezsin benim eşimde bırakamadı bir türlü baya azalttı ama belkim bebek olunca bırakır diye ümit ediyorum. o da istiyo çünkü bırakmayı
Öyle canım ya Rabbimin o kadar mucizesi varki say say bitmez, demek 17. haftalarda ruhu üflenirmiş ha, bende 18. haftanın sonunda hissettim bitanem dün ve ondan önceki gün, belkide arasında bi bağ vardır hakkatende.bugünde açtım karnımı hadi paşam sende karşılık ver dedim emme yok bugün bişeyuyuyorsa bile rahatsız ediyorum artık anaaa hepimizmi yeşilaycıyız şuna bakın hele, yıldızıda aldık aramıza bi eşi kaldı dimek, nara da soralım bakalım oda mı yeşilaycı
Yıldızcım sağlıkocağına da kayıt ol tatlım aşı günleri verecekler sana.
ivit doğuruncada emziriom die içemem, belki ölelikle bırakmış olurum hayatım.. biz yeşilaycı değiliz wallaemme ben oldum gibi oldu accık
aa ööle bebelere küsmek yok, bende sana kızacam bak haaaainş tedavisiz gelip konacaklar göbüşe
inş süpriz yapıp gelecek kuzum, çok şey istemiosun kuzum, hakkın olanı istiyosun, inş rabbimde tez zamanda verecek
yıldızcım ınternette tc kımlık numaranla hangı numaralı ASM ye kayıtlısın ogren oraya gıt muayene ol bakalım sızın doktor bransı hangısı cıkacak bazen kadın dogumcu oluyormus bransı denk gelırse daha guzle olur yanı
Yaa ranacım, şimdi netten girdim baktım ama biz eylülde taşınmıştık anadolu yakasına... aile hekimi avrupa yakasındaki evimin o taraflar görünüyo, napcam şimdi :26: hiç de anlamam bööle şeylerden, biliosanız yardım edin lütfen kızlarrr
evet canım ya baksana tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bende nefret ederim kokusundan bile allah gönlüme görede verdi şükürçok şükür ki tam kendimize göre eş bulmuşuz yani sigara kokusundan nefret ederim beni boğar dışarıda bile alsam kokusunu çok rahatsız ediyor nefes almamı engelliyor resmen ve içkiyi de hiç sevmem eşimde ben gibidir
küstüm işte küstüm:84:
şaka şaka bakalım ne zaman başlayacağım bebiş çalışmasına herkes gibi bende aklımdan çıkarmak istiyorum ve sonunda benimde bebişimin süpriz yapmasını istiyorum çokmu şey istiyorum acaba yaaaaaaaa
sağol kuzumbır yemege cıktık yazmıssınız da yazmıssınız masallah
narcım sey ıcın sormustum ınsallah bu ay hamıs kalırızda ıkımızın arasıda pek olmaz benımde 8 marttı sat son adet tarıhını baz alıyorlarya gebelık hesaplamasında ya o zaman aramızda 13 gun olacak ayyy ınsallah bu ay ıkımızde guzel haberler verırız kuzum yaa esımde bu sefer geldıya benımle doktor gun soyledıgı ıcın bılıyor artık suprız de yapamayacagım ona 12 nısanı beklıyorum sabırsızlıkla dıyor
ınsallah yuzumuz guler o gun
yıldızcım bırakmıssın sıgarayı zaten bosuna kızdık kızneyse bır tek sen mı sıgara ıcıyorsun bu topıkde valla bızde yesılaycıyız esımle bırlıkte neyse sende dogumdan sonrada bırakmıs olursun ınsallah senın esın de ıcıyormu??
sen hangı ASM ne baglısın onu ogren gıt kaydınıda ol guzelım para verme bosuna
adacım evet stres yapmamaya calısıyorum kuzum yaa bakalım yaa :26:
esıncım karnınıda doyurmussun kuzum afıyet olsun
halevcım kusme onlara ya kusulur mu ne yapalım nazlı cıktı bızımkılerde gelınce popolarına vurursun
Yaa ranacım, şimdi netten girdim baktım ama biz eylülde taşınmıştık anadolu yakasına... aile hekimi avrupa yakasındaki evimin o taraflar görünüyo, napcam şimdi :26: hiç de anlamam bööle şeylerden, biliosanız yardım edin lütfen kızlarrr
canım bizimde mesela geçmişti çok bi zaman olmamıştı ama biz karşı komşumuzla anlaşmıştık şu zamanda taşındık diyeceğiz sizde öle derseniz seviniriz diye acaba sizde öle yapabilirmisiniz ayrıca aile hekimini istediğin kişi yapabiliyorsun gidiyorsun sağlık ocağına ordan dilekçe örneği veriyorlar onu dolduruyorsun ve anında gerçekleşiyor biz öle yaptık eşimin silifkede görünüyordu aile hekimi düşün yani benimki de başka mahallede görünüyordu hemen aldırdık istediğimiz sağlık ocağına
bu arada kuzularım abim eşimin raporunu almış çok şükür ki rapor işi halloldu yaaaaaaaaa
halevcım gozunuzaydın canım yaaa ohhh rahat bır nefes almıssındır artık guzelım darısı bebısının gelmesıne olur ınsallah
ayyyyyyyyyy halevimmm çok sevindim gözünüz aydın canım işallah bi daha hiçbi sorunla karşılaşmadan işine devam eder eşin
kız rana ne bu abur cubur nerden çıktı şimdi benim de aklıma soktun benimde yanımda damla sakızlı kurabiye vardı size de ikram ediyim meşhurdur çeşmenin sakızlı ürünleri haftasonu ordan almıştıkk
ya arkidişlerim tırsmaya başladım sakin olıyım diyorum düşünmiyim diyorum ama sankim yumoşun biri çatlıyomudur nedir ağrım var adet sancısı gibi bir de belimde aynı şekilde. sabahtan da akıntı oldu sanki. büyüyen yumoşum çatlamasın kendinden yaaaa cumartesinden önce. işallah akşam gittiğimde duruyo olur hala. gerçi büyüyen bir tane daha var sağda ama 2 tane demek 2 katı şans demek aşılamada :18:
kızlar ben bugün geç kalktım baya bir.sonrada arkadaş aradı alt komşumun kızı bana geleceklermiş.gelin dedim.hemen hazırlık yaptım.oda halaa gelmediler .misafir bekliyorum yani.akşama gelirim inşalah öptüm sizi.
ayyy kuzum benim git alda gel şöyle tatlı ihtiyacını karşılayacak bişeyleryaa mıdem kazındı yaa canım oyle bır tatlı ıstıyorkı basım agrıdı valla ben bır markete gıdıp gelıyorum kızlar bırsey ısteyen varmı
canım benim çatlamamşıtır telaşlanma inşl yumoşların büyüyordurayyyyyyyyyy halevimmm çok sevindim gözünüz aydın canım işallah bi daha hiçbi sorunla karşılaşmadan işine devam eder eşin
kız rana ne bu abur cubur nerden çıktı şimdi benim de aklıma soktun benimde yanımda damla sakızlı kurabiye vardı size de ikram ediyim meşhurdur çeşmenin sakızlı ürünleri haftasonu ordan almıştıkk
ya arkidişlerim tırsmaya başladım sakin olıyım diyorum düşünmiyim diyorum ama sankim yumoşun biri çatlıyomudur nedir ağrım var adet sancısı gibi bir de belimde aynı şekilde. sabahtan da akıntı oldu sanki. büyüyen yumoşum çatlamasın kendinden yaaaa cumartesinden önce. işallah akşam gittiğimde duruyo olur hala. gerçi büyüyen bir tane daha var sağda ama 2 tane demek 2 katı şans demek aşılamada :18:
kızlar ben bugün geç kalktım baya bir.sonrada arkadaş aradı alt komşumun kızı bana geleceklermiş.gelin dedim.hemen hazırlık yaptım.oda halaa gelmediler .misafir bekliyorum yani.akşama gelirim inşalah öptüm sizi.
26.04.2006 TARİH VE 5490 SAYILI NÜFUS HİZMETLERİ KANUNU GEREĞİ YERLEŞİM YERİ ADRESİNİN BİLDİRİLMESİ ZORUNLU HALE GETİRİLMİŞTİR. KANUNDA BELİRTİLEN YÜKÜMLÜLÜKLERİN 20 GÜN İÇİNDE YERİNE GETİRİLMEMESİ HALİNDE 322 TL, GERÇEĞE AYKIRI ADRES BEYANINDA İSE 646 TL CEZA UYGULAMASI YASAYLA ÖNGÖRÜLMEKTEDİR.
canım yukarıdakı yazıya gore 322 tl ceza oluyor ama soyle bırsey yap en son tarıhlı faturayı goturursen bu cezadan kurtuluyorsun esın gıdp kayıt ettırsın senı ve kendını canım
once nufus mudurlugune gıdeceksınız tc kımlık numaranıza yenı adresınızı kayıt ettıreceksınız canım ordan vereceklerı belgeyı muhtalıgınıza gotureceksın kayıt olmus olacaksın sonra muhtarlıgın verecegı bılgıye gore ASM nın hangısı olduguda bellı olacak canım
sağol canım ya evet alerjisi avr normaldede, inşallah atlatırsa bi an önce. Sende sigara içmeyenlerdensin ne güzel bi senin eşinle yıldızın eşi kaldı onlarda bırakır inşallah, bizde aynen kokusundan dahi rahatsız oluyoruz hele koçişim hemen öksürmeye başlıyor, biri yanında içse çıkarır hemen üzerini eve gelince.adacımmmannen gene mi rahatsızlandı geçmiş olsun canım bünyesi alerjik falanmı da mevsim böyle yapıyo onu acaba
yıldızzzımmm tam kızcaktım sigara diyince baktım kızlar hızlı davranmışlar düşene bir de ben vurmıyım didimşaka bi yana bıraktığını düşündüm de sesimi çıkarmadım iyi yapmışsın canım işallah bi daha hiç içmezsin benim eşimde bırakamadı bir türlü baya azalttı ama belkim bebek olunca bırakır diye ümit ediyorum. o da istiyo çünkü bırakmayı
halevcim ne demek çok şey şekerim hakkımız bizim bunu istemek bu saatten sonra aklımızdan atabilirmiyiz bilmiyorum ama en azından olumlu düşünüp iyiye yorarsak bizim için iyi olur gibi geliyo bana.
ranaaa kuşummm 13 günmüüüü ay işallah canım yaa işallah güzel haberler vercez bu ay ikimizde arka arkayada kucağımıza alcaz bebişlerimizi ne güzel olur yaaa
esincim evet tatlım onu bende duydum birde bu çıkmış sanki bizden her ay sgk kesintisi yapılmıyormuş gibi bir de devletin muaynesine para ödicez iyice saçmaladılar artık. sağlık sistemi de battı gitti herşey gibi
günleri sayıyorsunuz deeknarcım ınsallah ınsallah o kadar cok ıstıyorum kı allahım duysun sesımızı dualarımızı kabul etsın ınsallah
adacım evet oylemıs sasırdım kuzum demek ona baglı brısey olabılır hareketlerı demek artık hareket etmıyor kız uyku zamanlarında rastlıyorsundur rahatsız etme kız keretayı rahat rahat uyusunkı cısını yapsın
yıldızcım ınternette tc kımlık numaranla hangı numaralı ASM ye kayıtlısın ogren oraya gıt muayene ol bakalım sızın doktor bransı hangısı cıkacak bazen kadın dogumcu oluyormus bransı denk gelırse daha guzle olur yanı
ayyyyyyyyyy halevimmm çok sevindim gözünüz aydın canım işallah bi daha hiçbi sorunla karşılaşmadan işine devam eder eşin
halevcim sendnde alntı yapmıştım ama becerememişim hadi gözünüz aydın şimdi güzel bir ohhh çekebilirsin allah bebiş işinizede böyle kolaylasın inşl
acelem var toplantıya giriyorum canlarım... ranacım ben ikametgah değişikliğimi taşınınca yaptım zaten orda bi sorun yok. sadece aile hekimliği eski yerde görünüyo. ikametgahımızı değiştirdik karşıya taşınınca ama aile hekimliği için bişi yapılıomuydu bilemedim.:26: o zaman ceza ödemeyiz heralde dimi, taşıdık ikametgahı sonuçta???
fazla yazamıom toplantıya gircem, sonra cvp vercem şekerler size
halevim çoooooooooooooookkkk sevindim gözün aydın
kaçtım :80::80:
Halevim çok sevindim tatlım tekrar hayırlı olsun raporunuz ohh bi daha hiç uğraşmayacaksınız bu tür işlerlesıra gelsin bebişlere.
Ya kızlar 12 gibi tartıldım 59 kilo çıktı, sonra yemekten sonra sağlıkocağına gittim orda da tartıldım 61 çıktıhangisi doğru karar veremedim ki ya, amaninnn nasıl kilo almışım 1 ayda ben 61 çıkanda kalın giyinmiştim üzerimde ince montumda vardı, birde yemekte çok yemiştim
halevcim ne demek çok şey şekerim hakkımız bizim bunu istemek bu saatten sonra aklımızdan atabilirmiyiz bilmiyorum ama en azından olumlu düşünüp iyiye yorarsak bizim için iyi olur gibi geliyo bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?