Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Öyle canım ya Rabbimin o kadar mucizesi varki say say bitmez, demek 17. haftalarda ruhu üflenirmiş ha, bende 18. haftanın sonunda hissettim bitanem dün ve ondan önceki gün, belkide arasında bi bağ vardır hakkatende.bugünde açtım karnımı hadi paşam sende karşılık ver dedim emme yok bugün bişey uyuyorsa bile rahatsız ediyorum artıkanaaa hepimizmi yeşilaycıyız şuna bakın hele, yıldızıda aldık aramıza bi eşi kaldı dimek, nara da soralım bakalım oda mı yeşilaycı
Yıldızcım sağlıkocağına da kayıt ol tatlım aşı günleri verecekler sana.

allah razı olsun bebeeem, düşene vurmamışın bak benmkide bırakmadı kuzum, belki bebiş olunca bırakır di umut ediyorum

tamam yawrum ben bi öğrenemde, gidem kayıt olayım o zaman

narcım ınsallah ınsallah o kadar cok ıstıyorum kı allahım duysun sesımızı dualarımızı kabul etsın ınsallah

adacım evet oylemıs sasırdım kuzum demek ona baglı brısey olabılır hareketlerı demek artık hareket etmıyor kız uyku zamanlarında rastlıyorsundur rahatsız etme kız keretayı rahat rahat uyusunkı cısını yapsın

yıldızcım ınternette tc kımlık numaranla hangı numaralı ASM ye kayıtlısın ogren oraya gıt muayene ol bakalım sızın doktor bransı hangısı cıkacak bazen kadın dogumcu oluyormus bransı denk gelırse daha guzle olur yanı

umarım eşinde bu vesile ile bırakır canım yoksa seninde bırakman zor olur

inşallah kendiliğinden sürpriz yapar sizlerin ki gibi hayırlısı olsun hayırlısı olsun

Yaa ranacım, şimdi netten girdim baktım ama biz eylülde taşınmıştık anadolu yakasına... aile hekimi avrupa yakasındaki evimin o taraflar görünüyo, napcam şimdi :26: hiç de anlamam bööle şeylerden, biliosanız yardım edin lütfen kızlarrr

canım sımdı tc kımlık numaranın bır adrese mutlaka kayıtlı olması gerekıyor ve adres degısıklıgın de bır sure var o sureyı gecırırsen kı gecırmıssın sanırım 600 kusur cezası var ama onunla ılgılı bırsey vardı ben onu bır sorayım yazarım sana sekerım

26.04.2006 TARİH VE 5490 SAYILI NÜFUS HİZMETLERİ KANUNU GEREĞİ YERLEŞİM YERİ ADRESİNİN BİLDİRİLMESİ ZORUNLU HALE GETİRİLMİŞTİR. KANUNDA BELİRTİLEN YÜKÜMLÜLÜKLERİN 20 GÜN İÇİNDE YERİNE GETİRİLMEMESİ HALİNDE 322 TL, GERÇEĞE AYKIRI ADRES BEYANINDA İSE 646 TL CEZA UYGULAMASI YASAYLA ÖNGÖRÜLMEKTEDİR.

canım yukarıdakı yazıya gore 322 tl ceza oluyor ama soyle bırsey yap en son tarıhlı faturayı goturursen bu cezadan kurtuluyorsun esın gıdp kayıt ettırsın senı ve kendını canım
once nufus mudurlugune gıdeceksınız tc kımlık numaranıza yenı adresınızı kayıt ettıreceksınız canım ordan vereceklerı belgeyı muhtalıgınıza gotureceksın kayıt olmus olacaksın sonra muhtarlıgın verecegı bılgıye gore ASM nın hangısı olduguda bellı olacak canım

Son düzenleme:
evet canım ya baksana tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bende nefret ederim kokusundan bile allah gönlüme görede verdi şükür
inşl seninkide süpriz yapar canım aklımdan çıkardığım ay hamile kaldımdersin sende ama her anda bekliyoruz miniğimizi
sağol kuzum
ayy demek bu sefer eşinde gün sayıyor inşl ikinizbirlikte bu güzel haberi alırsınız canım eşinin heyecanı hiç bitmez

canımcım benim bildiğim kadarıyla bulunduğunuz bölgeye bakan muhtara gidip kayıt yaptırıyosunuz ikametgahınızı alıyosunuz ordansa size yakın o bölgeye bakan sağlık ocağına gidip hekiminize kaydını zı yaptırıyosunuz zaten sağlık ocağından oturduğunu bölgeyi söyleyince oraya bakan aile hekimini size söylerler

yaa mıdem kazındı yaa canım oyle bır tatlı ıstıyorkı basım agrıdı valla ben bır markete gıdıp gelıyorum kızlar bırsey ısteyen varmı

canım bizimde mesela geçmişti çok bi zaman olmamıştı ama biz karşı komşumuzla anlaşmıştık şu zamanda taşındık diyeceğiz sizde öle derseniz seviniriz diye acaba sizde öle yapabilirmisiniz ayrıca aile hekimini istediğin kişi yapabiliyorsun gidiyorsun sağlık ocağına ordan dilekçe örneği veriyorlar onu dolduruyorsun ve anında gerçekleşiyor biz öle yaptık eşimin silifkede görünüyordu aile hekimi düşün yani benimki de başka mahallede görünüyordu hemen aldırdık istediğimiz sağlık ocağına

bu arada kuzularım abim eşimin raporunu almış çok şükür ki rapor işi halloldu yaaaaaaaaa

halevcım gozunuzaydın canım yaaa ohhh rahat bır nefes almıssındır artık guzelım darısı bebısının gelmesıne olur ınsallah

ayyyyyyyyyy halevimmm çok sevindim gözünüz aydın canım işallah bi daha hiçbi sorunla karşılaşmadan işine devam eder eşin
kız rana ne bu abur cubur nerden çıktı şimdi benim de aklıma soktun benimde yanımda damla sakızlı kurabiye vardı size de ikram ediyim meşhurdur çeşmenin sakızlı ürünleri haftasonu ordan almıştıkk
ya arkidişlerim tırsmaya başladım sakin olıyım diyorum düşünmiyim diyorum ama sankim yumoşun biri çatlıyomudur nedir ağrım var adet sancısı gibi bir de belimde aynı şekilde. sabahtan da akıntı oldu sanki. büyüyen yumoşum çatlamasın kendinden yaaaa cumartesinden önce. işallah akşam gittiğimde duruyo olur hala. gerçi büyüyen bir tane daha var sağda ama 2 tane demek 2 katı şans demek aşılamada :18:

kızlar ben bugün geç kalktım baya bir.sonrada arkadaş aradı alt komşumun kızı bana geleceklermiş.gelin dedim.hemen hazırlık yaptım.oda halaa gelmediler .misafir bekliyorum yani.akşama gelirim inşalah öptüm sizi.

halevcım gozunuzaydın canım yaaa ohhh rahat bır nefes almıssındır artık guzelım darısı bebısının gelmesıne olur ınsallah

sağol Ranacım inşallah bebeişimde geliverir kendiliğinden önce eşim bi üroloğa görünsünde gerisini düşünücez

sağol Narcım inşallah bi daha sorun yaşamayız işle ilgili Allahım işsizlere yardım etsin gerçekten düşüncesi bile kötü :18:
yumoşun için o kadar da telaşlanma kuzum 2 tane olduğu için ikiside büyümeye çalışıyor onun verdiği sancı olabilir merak etme önce kendini strese sokma herşey yolunda ve sonuna adar yolunda gidecek inşallah

tamam canım sana iyi oturmalar komşularınla

Son düzenleme:
yaa mıdem kazındı yaa canım oyle bır tatlı ıstıyorkı basım agrıdı valla ben bır markete gıdıp gelıyorum kızlar bırsey ısteyen varmı
ayyy kuzum benim git alda gel şöyle tatlı ihtiyacını karşılayacak bişeyler
canım benim çatlamamşıtır telaşlanma inşl yumoşların büyüyordur
buarada ikarmın için teşekkürler yemiş kadar oldum şeker

kolay gelsin hayatım akşama görüşürz

halevcim sendnde alntı yapmıştım ama becerememişim hadi gözünüz aydın şimdi güzel bir ohhh çekebilirsin allah bebiş işinizede böyle kolaylasın inşl

acelem var toplantıya giriyorum canlarım... ranacım ben ikametgah değişikliğimi taşınınca yaptım zaten orda bi sorun yok. sadece aile hekimliği eski yerde görünüyo. ikametgahımızı değiştirdik karşıya taşınınca ama aile hekimliği için bişi yapılıomuydu bilemedim.:26: o zaman ceza ödemeyiz heralde dimi, taşıdık ikametgahı sonuçta???
fazla yazamıom toplantıya gircem, sonra cvp vercem şekerler size
halevim çoooooooooooooookkkk sevindim gözün aydın
kaçtım :80::80:

sağol canım ya evet alerjisi avr normaldede, inşallah atlatırsa bi an önce. Sende sigara içmeyenlerdensin ne güzel bi senin eşinle yıldızın eşi kaldı onlarda bırakır inşallah, bizde aynen kokusundan dahi rahatsız oluyoruz hele koçişim hemen öksürmeye başlıyor, biri yanında içse çıkarır hemen üzerini eve gelince.
günleri sayıyorsunuz deek hadi Allah hayra çıkarsın inşalalh. Ay evet ya arada bişeyler hissediyorum ama gözümle görmeden kesin bişey diyemiyorum göbeğimi açınca vuruyorum falan uyanıkkende yapar benim sıpam çişini uyansın bi tekme atsın sonra yine uyusun

al sana ceza kestim aaa ben sakızlı kurabiye yemedim hemen atla uçağa bana getirrrr iştahım açıldı yaa benim yanımda da yimek konuşuyorsunuz yaaa
Cicim aslında hergün çağırıp yumoş boyuna bakması gerekmezmiydi :26: aniden çatlayıverirse de yapar aşılamanızı bişeycik olmaz benim öyle olmuştu ya. İnşallah sağdakiler istenilen byüklüğe gelmişlerdir, bellimi olur ikizin geliverir

Halevim çok sevindim tatlım tekrar hayırlı olsun raporunuz ohh bi daha hiç uğraşmayacaksınız bu tür işlerle sıra gelsin bebişlere.

Ya kızlar 12 gibi tartıldım 59 kilo çıktı, sonra yemekten sonra sağlıkocağına gittim orda da tartıldım 61 çıktı hangisi doğru karar veremedim ki ya, amaninnn nasıl kilo almışım 1 ayda ben 61 çıkanda kalın giyinmiştim üzerimde ince montumda vardı, birde yemekte çok yemiştim

ranacım ne aldın söyle bakayimmm sanada gıcıklık yapacağım ne aldıysan aynısından bende istiyorummm hiç esin gibi kibarlık yapamıycam istiyorummm istiyorummm

Asyacım misafirin gelecek demek iyi vakit geçirirsiniz inşalalh.

yıldızdan aklımda kalmış heralde ya sağlıkocağı demişim yok ben eczaneye gitmiştim neden öyle yazdıysam:26:

halevcim sendnde alntı yapmıştım ama becerememişim hadi gözünüz aydın şimdi güzel bir ohhh çekebilirsin allah bebiş işinizede böyle kolaylasın inşl

sağol Esincim evet çok şükür atlattık sıra geldi kocişimin görünmesine ve bebişe hayırlısı ile onlarda olur inşallah

canım cevap yazmıştım sana sadece istediğin sağlık ocağına git oraya asmışlardır zaten hangi mahalleye hangi dr bakıyor onun listeleri var drun yanına gir ve dilekçe örneğini al doldur ver yapacağın tek işlem bu başka bişeye gerek yok bizde öle yaptık çünkü

sağol canım kocişimin işi tamamen kesinleşti çok şükür

sağol Adacım bizde çok sevindik tam anlamıyla yükümüz kalktı üzerimizden şükür Allahıma

yemek yediğin için kilonun artmış olması gayet normal tatlım benimde öle olur mesela

halevcim ne demek çok şey şekerim hakkımız bizim bunu istemek bu saatten sonra aklımızdan atabilirmiyiz bilmiyorum ama en azından olumlu düşünüp iyiye yorarsak bizim için iyi olur gibi geliyo bana.

öle yapmak zorundayız zaten kuzum iyi düşün iyi olsun ilkesindeyiz ve her zaman hayırlısı olsun diyoruz

inşallah senden ve ranadan da güzel haberler almayı nasip eder güzel Rabbim hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…