Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canlar heran çıkabilirim iyi bakın kendinize iyi akşamlar öpüldünüz anacım

Son düzenleme:

yaptım onu esincim, taşındıktan hemen sonra yaptık ama aile hekimim değişmemiş, sağlık ocağına gidicem bakalım cuma falan

yaa mıdem kazındı yaa canım oyle bır tatlı ıstıyorkı basım agrıdı valla ben bır markete gıdıp gelıyorum kızlar bırsey ısteyen varmı

afiyet olsun bebişim, ya ben hamilelik durumu belli olduktan sonra hiç tatlı yiyemiyorum :26:

halevim çıkarken yazmıştım ama yine yazayım çoooooooooooookkkkkkk sevindim hayatım, hadi gözünüz aydın
sağlık ocağına gidicem bende şekerim dediğin gibi yapıcam

aaa hiç can sıkmak yok bitanem, gelişiolardır daha da, az daha sık dişini bak akşama az kaldı aklına kötü bişide getirme emi kuzum, bak ada da demiş çatlasada bişi olmaz yaparlar die...

yuhh bu saat oldu gelmediler mi daha. sen yaptıklarını bize getir kuşum, biz yeriz
akşama uğra, iyi oturmalar size

kız korkulur senden, kızın içine oturtacan, sölediğine pişman edecen heeee
yemek yiyince farkedio kuzum. bende 60.4 çıktım en son bakalım, bi daha da tartılmadım

heh başladı gene kız illa canını istetecen allah seniiiii

yıldızdan aklımda kalmış heralde ya sağlıkocağı demişim yok ben eczaneye gitmiştim neden öyle yazdıysam:26:

ayy kafam durdu kuzum, ne için eczane didin o zaman

canlar heran çıkabilirim iyi bakın kendinize iyi akşamlar öpüldünüz anacım

haa saol tatlım dediğin gibi yapıcam, sağlık ocağına gidicem cuma falan...

ranacım, demin acele çıktım teşekkür edemedim sana. benim için ikametgah işini araştırmışsın çok saol hayatım

erica sabah geldin kayboldun nerlerdesin şeker????????

canlarım kız kardeşim süpriz yaptı işyerime geldi çıkacağız şimdi beraber canlarım hepınızı
nardan ve nurdan guzel haberler beklıyoruz

iyi akşamlar herkese

yine ben geldim ama kimsecikler kalmamış.misafirleri yolladım bende.iyi zaman geçti bugün.sizler de iyisiniz okuyabildiğim kadarıyla.

iyi aksamlar hanimlar
bende size bir sor sormak istiyorum.
bu ay bende dr takibine basladim ve sabah dr da yumurtam 22 mm dedi bugun yarin catlar dedi sizce bu buyukluk iyimi yoksa fazlami buyumus anlamadim

yine ben geldim ama kimsecikler kalmamış.misafirleri yolladım bende.iyi zaman geçti bugün.sizler de iyisiniz okuyabildiğim kadarıyla.

bende geldim kimsecikler yok, sende gitmişin şeker... narla nur geldimi die baktım emme ses soluk yok ikisindende...inş hayırlı haberlerle gelirler

iyi aksamlar hanimlar
bu ay bende dr takibine basladim ve sabah dr da yumurtam 22 mm dedi bugun yarin catlar dedi sizce bu buyukluk iyimi yoksa fazlami buyumus anlamadim

iyi akşamlar cnm, yumurtanın büyüklüğü gayet iyi, bu aralarda çatlıyo benmde bildiğim..20-25 arası die biliorum bende.., bu gece ve yarın geceyi iyi değerlendirin derim ben
inş allahım tez zamanda bebişini göbüşüne kondurur

cok saol canim cevap verdigin icin
pazartesi aksam gittim ilk defa ve tam 14uncu gunumdu solda ki yumurtan guzel buyumus yakinda catlar dedi carsamba ge lbakalim catlamismi dedi bugunde gittim daha catlamamis bugun yarin catlar dedi
bende acaba yumurta buyuyorda catlamiyormu aceba diye aklima takildi

yok yok canım hiç endişelenme, 3 ay önce benimde 21.9 mu ne çıkmıştı tam hatırlamıorum, dr o gece ve ertesi gece ilişki vermişti. (ilk hamile kaldığım zamandı) o yüzden o aralıklarda çatlar die biliorum ben. inş çatlarsın ve bebişine kavuşursun hayatım

saol canim allah razi olsun.
bu arada tebrik ederim hamilesin herhalde allahim kucagina aldigin gunleride gostersin cok guzel bir duygu,
benim bu ikinci olacak insaallah oglum 3 yasina girecek onun mis kokusuna hic bir seyi degismem,allahim her isteyene tattirsin bu duyguyu
insaallah bu ay bekletmeden gelir sanki olacak gibi tekrar ayin 11 inde gidecegim hersey normak dedi yumurta olusuyor rahimde temiz dedi eger hamile kalmazsam diger testleri felan yapariz, ymurtanin catlayip catlamadigina bakariz, 2 ay icinde sorunu ogreniriz dedi artik hayirlisi

slm kızlar bıraz ara verdım ama cumartesıden berı çok hastayım cumartesı aksamıda acıllık oldum boğazlarım,ateşim,halsızlığım, öldum resmen genede aynıyımda gerçı.oyuzden fazla kalkmıyom yataktan benı mazur gorun artık.

gelelım bugune evetttt sonunda gorduk mınığimizi fasulye kadar bışiy daha bıdahakı pazartesıyede kalp atısına gıdıcez sız meraklanmayın dıe haber vereyım dedım benı merak etmeyın arada bır gırerım herkes kendıne ıyı baksın kızlar

gunaydın arkadaslar

nurcum gozunaydın canım demek pazartesıde kalp atısını duyacaksınız hadı bakalım hasta olmussun canım ınsallah bır an once gecer fazla uzun surmeden sıcak ıhlamur falan ıc barı doktoruna sorsaydın canım bol bol dınlen canım

narcım dun aksam ugramamıs sanırım bugun yazar canım ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz hadı gelde anlat detayları bakalım

yıldız,ada,esin,ada,melike,asya,erica sizler nasılsınız bakalım :44:

bu arada nalan doktor buldumu acaba kendıne ?

iyi vakit geçirmene sevindim canım yarında sen gidiyorsun değilmi doktora hadi bakalım canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sende kuzum

iyi aksamlar hanimlar

canım bır dahakıne gıttıgındede catlamazsa kork sımdılık bence bırsey yok doktorun senı yonlendırır zaten allahım bu duyguyu sana tatdırmıs bır kez daha tadarsın ınsallah en kısa zamanda ogluna bır kardes gelır canım

günaydın canlarım hayırlı sabahlar

ah canım çok geçmiş olsun ne yaptın da bu kadar kötü oldun ki, neyse biran önce atlatırsın inşallah, keseciğide görmüşsün maşallah canım pazartesiye de kalp atışlarını duydunmu tamamdır inşallah sonuna kadar güzel geçecek

güünaydınnn cicişlerimm nasılız bu guzel gundeee?????
cnm ya dun cok yogundm gormemsm yazdgnı
yıldızcma dediğim gbi tatlım yogundm braz görmedm yzdklarnızı ıyıym ben sz naslsnz bakalımm?
hmm bı bakıyım cnmm saoll

canımm arkadasmm cok sevındımmm Allah vermesn bıdaha böyle dert hayrlı olsn:)
tatlım ıkametgahn varsa sorun yok sadece saglık ocagna gidip form doldrcaksn bende evlılk nedenyle ıkametgah değiştrdm malum snra aile hekmliği cıkınca eski otrdgm yerde cıktı saglk ocagndan form doldrp otrdgmz mahalledeki saglk ocagnda bıdoktr sectm
ay cnm sorma kafamı kaldıramadm dun cok yogndum
gecms olsnn nurcmm mınıgını gormenede cok sevındm ınsallah yavas yavas gelıstıgınıde gorursunz canm benm.dkkat et kendıne ıyı bak herkes aynı su sıralar.sen dınlenmene bak arada mınıgınle kendnden haber ver bıze yeter optk sizi:)

günaydınn cnmmm iyiym saol sen nasılsn?

Son düzenleme:
günaydın canlarımmmmmmm

adacım yemekten sonra kilonun fazla gelmesi gayet normal hayatım sen önceki kilonu baz al bide sürekli tartıldığın hangisiyse onda tartıl tam kesin emin olmak için
benbaşta 56gelmiştim hala 56yım ilk ayı kilosuz ne alıp nede vermeden tamamladık bakalım önümüzdeki aylara

nurcum hayırlı olsun canım kesenizi görmüsünüz pazartesiyede kalp tışını duyarsınız inşl geçmiş olsun canım bayada kötü hastalanmışsın dikkat et kendine ve miniğine
nar doktora gidicekti gelmemiş daha

yıldızcım senin pek bir işlemin kalmamış öyleyse sağlık ocğına gidince herşeyi halledersin testlerinide verir rahatlarsın kuzucum
adacım annen nasıl oldu hayatım
ranacımhalevcim sizde durumlar nasıl canlarım

bende birazdan hazırlanıp doktora gidicembenim ve miniğimin dualarınıza ihtiyacımız var inşl güzel haberlerle gelebiliriz size

günaydın halev

günaydın şekerimmmm

güünaydınnn cicişlerimm nasılız bu guzel gundeee?????

canımm arkadasmm cok sevındımmm Allah vermesn bıdaha böyle dert hayrlı olsn:)

günaydın Ericacım hoşgeldin demek dün çok yorgundun umarım akşam dinlenip kendine gelmişsindir,
sağol canım Allahım kimseye vermesin işssizlik derdini inşallah

günaydın esincim kızzz belki bugun soyler doktorun cınsıyetı sende bıze suprız yaparsın kuzum yaa
dualarımız senınle canım

ericacım bende ıyıyım sağol

günaydın şekerimmmm

günaydın Ericacım hoşgeldin demek dün çok yorgundun umarım akşam dinlenip kendine gelmişsindir,
sağol canım Allahım kimseye vermesin işssizlik derdini inşallah
sorma cnm ya saatler yuzunden de nevrım dondu zaten aksambıraz dınlendm sonra bı dus aldm cıkana kadar 11 olmstu zaten saat hemen yattım lakin yinede sabah zor kalktım bugunde aynı tempo devam yıne
ericacım seni unutmuşum hayatım sen nasılsın
iyiyim tatlım saol sen nasılsın?
günaydın esincim kızzz belki bugun soyler doktorun cınsıyetı sende bıze suprız yaparsın kuzum yaa
dualarımız senınle canım

ericacım bende ıyıyım sağol

sevindm cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…