canımcım benim bildiğim kadarıyla bulunduğunuz bölgeye bakan muhtara gidip kayıt yaptırıyosunuz ikametgahınızı alıyosunuz ordansa size yakın o bölgeye bakan sağlık ocağına gidip hekiminize kaydını zı yaptırıyosunuz zaten sağlık ocağından oturduğunu bölgeyi söyleyince oraya bakan aile hekimini size söylerler
yaa mıdem kazındı yaa canım oyle bır tatlı ıstıyorkı basım agrıdı valla ben bır markete gıdıp gelıyorum kızlar bırsey ısteyen varmı
canım bizimde mesela geçmişti çok bi zaman olmamıştı ama biz karşı komşumuzla anlaşmıştık şu zamanda taşındık diyeceğiz sizde öle derseniz seviniriz diye acaba sizde öle yapabilirmisiniz ayrıca aile hekimini istediğin kişi yapabiliyorsun gidiyorsun sağlık ocağına ordan dilekçe örneği veriyorlar onu dolduruyorsun ve anında gerçekleşiyor biz öle yaptık eşimin silifkede görünüyordu aile hekimi düşün yani benimki de başka mahallede görünüyordu hemen aldırdık istediğimiz sağlık ocağına
bu arada kuzularım abim eşimin raporunu almış çok şükür ki rapor işi halloldu yaaaaaaaaa
ya arkidişlerim tırsmaya başladım sakin olıyım diyorum düşünmiyim diyorum ama sankim yumoşun biri çatlıyomudur nedir ağrım var adet sancısı gibi bir de belimde aynı şekilde. sabahtan da akıntı oldu sanki. büyüyen yumoşum çatlamasın kendinden yaaaa cumartesinden önce. işallah akşam gittiğimde duruyo olur hala. gerçi büyüyen bir tane daha var sağda ama 2 tane demek 2 katı şans demek aşılamada :18:
kızlar ben bugün geç kalktım baya bir.sonrada arkadaş aradı alt komşumun kızı bana geleceklermiş.gelin dedim.hemen hazırlık yaptım.oda halaa gelmediler .misafir bekliyorum yani.akşama gelirim inşalah öptüm sizi.
al sana ceza kestim aaa ben sakızlı kurabiye yemedim hemen atla uçağa bana getirrrriştahım açıldı yaa benim yanımda da yimek konuşuyorsunuz yaaa
Cicim aslında hergün çağırıp yumoş boyuna bakması gerekmezmiydi :26: aniden çatlayıverirse de yapar aşılamanızı bişeycik olmaz benim öyle olmuştu ya. İnşallah sağdakiler istenilen byüklüğe gelmişlerdir, bellimi olur ikizin geliverir
Ya kızlar 12 gibi tartıldım 59 kilo çıktı, sonra yemekten sonra sağlıkocağına gittim orda da tartıldım 61 çıktıhangisi doğru karar veremedim ki ya, amaninnn nasıl kilo almışım 1 ayda ben 61 çıkanda kalın giyinmiştim üzerimde ince montumda vardı, birde yemekte çok yemiştim
ranacım ne aldın söyle bakayimmmsanada gıcıklık yapacağım ne aldıysan aynısından bende istiyorummm hiç esin gibi kibarlık yapamıycam istiyorummm istiyorummm
Asyacım misafirin gelecek demek iyi vakit geçirirsiniz inşalalh.
yıldızdan aklımda kalmış heralde ya sağlıkocağı demişim yok ben eczaneye gitmiştim neden öyle yazdıysam:26:
canım cevap yazmıştım sana sadece istediğin sağlık ocağına git oraya asmışlardır zaten hangi mahalleye hangi dr bakıyor onun listeleri var drun yanına gir ve dilekçe örneğini al doldur ver yapacağın tek işlem bu başka bişeye gerek yok bizde öle yaptık çünkü
canlar heran çıkabilirim iyi bakın kendinize iyi akşamlar öpüldünüz anacım
yine ben geldim ama kimsecikler kalmamış.misafirleri yolladım bende.iyi zaman geçti bugün.sizler de iyisiniz okuyabildiğim kadarıyla.
iyi aksamlar hanimlar
bende size bir sor sormak istiyorum.
bu ay bende dr takibine basladim ve sabah dr da yumurtam 22 mm dedi bugun yarin catlar dedi sizce bu buyukluk iyimi yoksa fazlami buyumus anlamadim
bende geldim kimsecikler yok, sende gitmişin şeker... narla nur geldimi die baktım emme ses soluk yok ikisindende...inş hayırlı haberlerle gelirler
iyi akşamlar cnm, yumurtanın büyüklüğü gayet iyi, bu aralarda çatlıyo benmde bildiğim..20-25 arası die biliorum bende.., bu gece ve yarın geceyi iyi değerlendirin derim ben
inş allahım tez zamanda bebişini göbüşüne kondurur
cok saol canim cevap verdigin icin
pazartesi aksam gittim ilk defa ve tam 14uncu gunumdu solda ki yumurtan guzel buyumus yakinda catlar dedi carsamba ge lbakalim catlamismi dedi bugunde gittim daha catlamamis bugun yarin catlar dedi
bende acaba yumurta buyuyorda catlamiyormu aceba diye aklima takildi
yok yok canım hiç endişelenme, 3 ay önce benimde 21.9 mu ne çıkmıştı tam hatırlamıorum, dr o gece ve ertesi gece ilişki vermişti. (ilk hamile kaldığım zamandı) o yüzden o aralıklarda çatlar die biliorum ben. inş çatlarsın ve bebişine kavuşursun hayatım
slm kızlar bıraz ara verdım ama cumartesıden berı çok hastayım cumartesı aksamıda acıllık oldum boğazlarım,ateşim,halsızlığım, öldum resmen genede aynıyımda gerçı.oyuzden fazla kalkmıyom yataktan benı mazur gorun artık.
gelelım bugune evetttt sonunda gorduk mınığimizi fasulye kadar bışiy daha bıdahakı pazartesıyede kalp atısına gıdıcez sız meraklanmayın dıe haber vereyım dedım benı merak etmeyın arada bır gırerım herkes kendıne ıyı baksın kızlar
yine ben geldim ama kimsecikler kalmamış.misafirleri yolladım bende.iyi zaman geçti bugün.sizler de iyisiniz okuyabildiğim kadarıyla.
iyi aksamlar hanimlar
bende size bir sor sormak istiyorum.
bu ay bende dr takibine basladim ve sabah dr da yumurtam 22 mm dedi bugun yarin catlar dedi sizce bu buyukluk iyimi yoksa fazlami buyumus anlamadim
slm kızlar bıraz ara verdım ama cumartesıden berı çok hastayım cumartesı aksamıda acıllık oldum boğazlarım,ateşim,halsızlığım, öldum resmen genede aynıyımda gerçı.oyuzden fazla kalkmıyom yataktan benı mazur gorun artık.
gelelım bugune evetttt sonunda gorduk mınığimizi fasulye kadar bışiy daha bıdahakı pazartesıyede kalp atısına gıdıcez sız meraklanmayın dıe haber vereyım dedım benı merak etmeyın arada bır gırerım herkes kendıne ıyı baksın kızlar
cnm ya dun cok yogundm gormemsm yazdgnıgünaydınnnn güzeller
esincim demek dün arkadaşın geldi ohh ne iyi olmuştur senin için, güne de götürmüşün
walla doktorum pahalı kuzum ama dr istediğin hastaneye geliyo doğum zamanı, illa o hastanede doğum yapman gerekmiyo. aynı paraya gelio hemen hemen, zaten doğumda yatılacağı için onu özel sigortam karşılıo, sorun yok o anlamda yani, tek sıkıntı şimdilik muayene ücretleri, onu da halletmeye çalışıoz işte ne edem
sen nasılsın kuzucum, bebiş nasıl?
ranacım günaydın hayatım, sen nasılsın... biz 12 nisanı bekliyoruz walla heyecanla
halevcim günaydın canım, raporunuz 3:30 da çıkacakmış hadi hayırlısı kuzum, bu rapor ne kadar süre geçerli olacak peki? eşin 6 ay sonra olacakmışya ameliyat, onu kapsıyor değilmi hayatım?
günaydın ericacım, nasılsın?
adacım sen nasıl oldun hayatım? miden daha iyi mi? elma kurdu nasıl?
bugün nur gidecekti dr a inş, keselerini görüp gelirlerbayağıdır uğramadı topiğe....
nar, asya, melike, nalan sizler nasılsınız şekerler? herşey yolunda mı?
yıldızcma dediğim gbi tatlım yogundm braz görmedm yzdklarnızı ıyıym ben sz naslsnz bakalımm?günaydın şekerler,yıldızcım hiç dinlenmiş gibi olmuyorum ya sürekli uyukluyorum. Sen nasılsın tatlım bi daha kusma olmadı sanırım dimmi ?
Halevcim bugün raporu alıyorsunuz çok şükür , işleriniz rast gitsin bitanem. Lazer ameliyatı da en uygun vakitte yaptırın canım bi daha hiç sorun çıkmasın inşallah.
Ranacım dün hep mide ağrısı çektim ya şurubumu içtim geçmedi , elma iyi gelir dediler yedim geçmedi. Soda içtim biraz rahatlattı ama yemekten sonra yeniden başladı, 2. sodayı içtim artık. Büyüdükçe mide ağrısı yapar diyorlar, bakalım artık.
Esincim ohhh gezmişsin tatlım ne iyi olmuştur ,evet canım çok şükür dün normaldi herşey ama hep takip edeceğiz artık, inşallah doğuma kadar böyle normal olurda paşam sağlıklıca gelir.Miniğimi görmek için haftaya falan kendi druma gidfeyim diyorum zaten ya,bakayım heryerine.Evet Eşim kaptırdı kendini esincimSenin minik ne yapıyor seni kusturuyormu hala ?
Narcım kuşum çok girmemişsin sen de yoğunmusun canım, bugün dra gideceksin sen dimi ?
Nalancım,ericacım sizlerde iyisiniz dimi, melike de gelmemiş iyidir inşallah
hmm bı bakıyım cnmm saollgünaydınnnn topicimizin güzel anneleri ve anne adaylarııııııııı
keyifler nasıl bakalım sabahtan beri açık odadakilerde göreve gitti rahatım didim bi sürü işim çıktı anca yazıorum
esincimm tahmin ettik güne gittiğini canımm iyi olmuş kıvrılıp uymuşsunuz çekirdek ailecenekbugün kapatırsın açığı
yıldızcım madem oraya devam etmiceksin doğum için bence doğum yapacağın yerden doktor bul o takip etsin esinin dediği gibi
ranacım ay ikimiz içinde çok heyecanlıyım bu ay işallah beraber vericez müjdemizi
ericacım ibrahim saraçoğlunun sitesine bi baksan tatlım her hastalığa bir bitki öneriyor kabızlık da vardı diye hatırlıyorum ben geçmiş olsun canım çok fena bişey cidden
adacım cumartesi olursa aşılama dinlenme dışında birşey yok dimi dikkat edeceğimiz. bir arkadaş çağırdı çocuğunun doğum gününe cumartesi akşamı. geri çevirmiş eşim dinlenmem gerekcek diye.birde sonrasında yine ilkişki veriyor dimi mesela sağdaki yumoşun biri sonradan çatlayabilir sonuçta.
halevcim yarın belli olcak dimi eşinin işi işallah çözüme kavuşcak kesin olarak. konuştunuzmu peki tüp bebek işini yani eşin tedavi olunca yüne aynı yerdemi yapılcak işlem
nalann ya ne zamandır söylicem tatlım unutuyorum hep senin bu avatarındaki bebiş var yaa allahım bitiyorum ona bak bak bi hal oluyorum hep. o yanakları top gibi kafası hastasıyım yaa allahım hepimize öyle sağlıklı tatlı melek gibi bebekler versin işallahh
evet cicim son aylarda mide ağrısı olurmuş tabi kişiden kişiye görede değişr, ahh dimi ya pek nazlılar illa seramoni istiyorlar canları sağolsun kuzucum da. İyi sizinkide kusturmamış o günden sonra dur bakalım sana ilerleyen günlerde sürpriz yapmazsa
Ya kızlar annemi yine yatırmış dru hastaneye, bu sefer tansiyonu yüksekmiş çarpıntısı varmış yaa annem yazık , bu havalar hiç iyi gelmiyor annecime.
canımm arkadasmm cok sevındımmm Allah vermesn bıdaha böyle dert hayrlı olsn:)canım bizimde mesela geçmişti çok bi zaman olmamıştı ama biz karşı komşumuzla anlaşmıştık şu zamanda taşındık diyeceğiz sizde öle derseniz seviniriz diye acaba sizde öle yapabilirmisiniz ayrıca aile hekimini istediğin kişi yapabiliyorsun gidiyorsun sağlık ocağına ordan dilekçe örneği veriyorlar onu dolduruyorsun ve anında gerçekleşiyor biz öle yaptık eşimin silifkede görünüyordu aile hekimi düşün yani benimki de başka mahallede görünüyordu hemen aldırdık istediğimiz sağlık ocağına
bu arada kuzularım abim eşimin raporunu almış çok şükür ki rapor işi halloldu yaaaaaaaaa
tatlım ıkametgahn varsa sorun yok sadece saglık ocagna gidip form doldrcaksn bende evlılk nedenyle ıkametgah değiştrdm malum snra aile hekmliği cıkınca eski otrdgm yerde cıktı saglk ocagndan form doldrp otrdgmz mahalledeki saglk ocagnda bıdoktr sectmacelem var toplantıya giriyorum canlarım... ranacım ben ikametgah değişikliğimi taşınınca yaptım zaten orda bi sorun yok. sadece aile hekimliği eski yerde görünüyo. ikametgahımızı değiştirdik karşıya taşınınca ama aile hekimliği için bişi yapılıomuydu bilemedim.:26: o zaman ceza ödemeyiz heralde dimi, taşıdık ikametgahı sonuçta???
fazla yazamıom toplantıya gircem, sonra cvp vercem şekerler size
halevim çoooooooooooooookkkk sevindim gözün aydın
kaçtım :80::80:
ay cnm sorma kafamı kaldıramadm dun cok yogndumyaptım onu esincim, taşındıktan hemen sonra yaptık ama aile hekimim değişmemiş, sağlık ocağına gidicem bakalım cuma falan
afiyet olsun bebişim, ya ben hamilelik durumu belli olduktan sonra hiç tatlı yiyemiyorum :26:
halevim çıkarken yazmıştım ama yine yazayım çoooooooooooookkkkkkk sevindim hayatım, hadi gözünüz aydın
sağlık ocağına gidicem bende şekerim dediğin gibi yapıcam
aaa hiç can sıkmak yok bitanem, gelişiolardır daha da, az daha sık dişini bak akşama az kaldıaklına kötü bişide getirme emi kuzum, bak ada da demiş çatlasada bişi olmaz yaparlar die...
yuhh bu saat oldu gelmediler mi daha. sen yaptıklarını bize getir kuşum, biz yeriz
akşama uğra, iyi oturmalar size
kız korkulur senden, kızın içine oturtacan, sölediğine pişman edecen heeee
yemek yiyince farkedio kuzum. bende 60.4 çıktım en son bakalım, bi daha da tartılmadım
heh başladı genekız illa canını istetecen allah seniiiii
ayy kafam durdu kuzum, ne için eczane didin o zaman
haa saol tatlım dediğin gibi yapıcam, sağlık ocağına gidicem cuma falan...
ranacım, demin acele çıktım teşekkür edemedim sana. benim için ikametgah işini araştırmışsın çok saol hayatım
erica sabah geldin kayboldun nerlerdesin şeker????????
gecms olsnn nurcmm mınıgını gormenede cok sevındm ınsallah yavas yavas gelıstıgınıde gorursunz canm benm.dkkat et kendıne ıyı bak herkes aynı su sıralar.sen dınlenmene bak arada mınıgınle kendnden haber ver bıze yeter optk sizi:)slm kızlar bıraz ara verdım ama cumartesıden berı çok hastayım cumartesı aksamıda acıllık oldum boğazlarım,ateşim,halsızlığım, öldum resmen genede aynıyımda gerçı.oyuzden fazla kalkmıyom yataktan benı mazur gorun artık.
gunaydın arkadaslar
nurcum gozunaydın canım demek pazartesıde kalp atısını duyacaksınız hadı bakalım hasta olmussun canım ınsallah bır an once gecer fazla uzun surmeden sıcak ıhlamur falan ıc barı doktoruna sorsaydın canım bol bol dınlen canım
narcım dun aksam ugramamıs sanırım bugun yazar canım ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz hadı gelde anlat detayları bakalım
yıldız,ada,esin,ada,melike,asya,erica sizler nasılsınız bakalım :44:
bu arada nalan doktor buldumu acaba kendıne ?
günaydın halev
güünaydınnn cicişlerimm nasılız bu guzel gundeee?????
canımm arkadasmm cok sevındımmm Allah vermesn bıdaha böyle dert hayrlı olsn:)
günaydın canlarımmmmmmm
adacım yemekten sonra kilonun fazla gelmesi gayet normal hayatım sen önceki kilonu baz al bide sürekli tartıldığın hangisiyse onda tartıl tam kesin emin olmak için
benbaşta 56gelmiştim hala 56yım ilk ayı kilosuz ne alıp nede vermeden tamamladık bakalım önümüzdeki aylara
nurcum hayırlı olsun canım kesenizi görmüsünüz pazartesiyede kalp tışını duyarsınız inşl geçmiş olsun canım bayada kötü hastalanmışsın dikkat et kendine ve miniğine
nar doktora gidicekti gelmemiş daha
yıldızcım senin pek bir işlemin kalmamış öyleyse sağlık ocğına gidince herşeyi halledersin testlerinide verir rahatlarsın kuzucum
adacım annen nasıl oldu hayatım
ranacımhalevcim sizde durumlar nasıl canlarım
bende birazdan hazırlanıp doktora gidicembenim ve miniğimin dualarınıza ihtiyacımız var inşl güzel haberlerle gelebiliriz size
sorma cnm ya saatler yuzunden de nevrım dondu zaten aksambıraz dınlendm sonra bı dus aldm cıkana kadar 11 olmstu zaten saat hemen yattım lakin yinede sabah zor kalktım bugunde aynı tempo devam yınegünaydın şekerimmmm
günaydın Ericacım hoşgeldin demek dün çok yorgundun umarım akşam dinlenip kendine gelmişsindir,
sağol canım Allahım kimseye vermesin işssizlik derdini inşallah
iyiyim tatlım saol sen nasılsın?ericacım seni unutmuşum hayatım sen nasılsın
günaydın esincim kızzz belki bugun soyler doktorun cınsıyetı sende bıze suprız yaparsın kuzum yaa
dualarımız senınle canım
ericacım bende ıyıyım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?