günaydın canlarımmmmmmm
halevcim sizde durumlar nasıl canlarım
bende birazdan hazırlanıp doktora gidicembenim ve miniğimin dualarınıza ihtiyacımız var inşl güzel haberlerle gelebiliriz size
gunaydın arkadaslar
nurcum gozunaydın canım demek pazartesıde kalp atısını duyacaksınız hadı bakalım hasta olmussun canım ınsallah bır an once gecer fazla uzun surmeden sıcak ıhlamur falan ıc barı doktoruna sorsaydın canım bol bol dınlen canım
narcım dun aksam ugramamıs sanırım bugun yazar canım ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz hadı gelde anlat detayları bakalım
yıldız,ada,esin,ada,melike,asya,erica sizler nasılsınız bakalım :44:
bu arada nalan doktor buldumu acaba kendıne ?
günaydın kızlar nasılsınız? umarım keyifleriniz yerindedir:) sonunda doktor buldum başka yarın 4,30 da randevum var. bakalım artık ya progestan hapı kullanıyordum ben sabah çantama bir baktımki hapı evde unutmuşum( günde 3 defa alıyorum sabah+öğle yanıcak hiç atlamamıştım acaba bişey olurmu acaip vicdan azabı duyuyorum şuanda..kullanıpta atlayan oldumu???
günaydın kızlar nasılsınız? umarım keyifleriniz yerindedir:) sonunda doktor buldum başka yarın 4,30 da randevum var. bakalım artık ya progestan hapı kullanıyordum ben sabah çantama bir baktımki hapı evde unutmuşum( günde 3 defa alıyorum sabah+öğle yanıcak hiç atlamamıştım acaba bişey olurmu acaip vicdan azabı duyuyorum şuanda..kullanıpta atlayan oldumu???
günaydın canım dr bulmuşsun hadi hayırlı olsun inşallah iyi bi doktordur da bi daha değiştirmek zorunda kalmazsın, hiç bi fikrim yok progestan hakkında canım kullanmak nasip olmadı hamişlerimiz gelince bilgilendirirler
Sağol canım inşallah banada hayırlı gelir hep dua ediyorum bir aksilik çıkmasın diye( bende kullanan arkadaşları bekliyorum.. kendimi işe veremiyorum aklım hep hapta bişey olurmu diye endişe içindeyim .. buarada seninde gözün aydın canım helletmişiniz çok şükür..
canlarımmm günaydın anca geldim kusura bakmayın merak etmişsiniz beni yazıyım hemen. girdim ultrasona dün çok şükür o ağrıla büyüme ağrısıymışş çatlama yok doktorum çok güzel büyüyorlar dedi. sağdakiler 14mm ve 11 mm didi. soldaki 15miş amasayı çok olduğu için de biraz yavaş büyüyorlar sanırım gerçi normalde 15. gün çatlar benim gene 15. güne o boyuta gelcekler sanırım. yani geç de büyümüyorlar öyle düşününce. soldaki küçülmemiş ne yazıkki bu arada iğneye devam ve cuma gene kontrole gidiyorum. muhtemelen cumartesi olmıcak aşılama pazartesine kalcak.neyse geç olsunda güç olmasın.ama dedi doktor belki de biz aşılama yapmadan soldaki çatlar ve aşılamada döllenmek açısından bir risk yaratmaz dedi. işallah öyle olur bakalım artık dua etcez başka çare yok.
bu arada eşimde dediki o arada soldan olunca noluyo dedi. doktora kalmadan ben açıkladım dedim soldaki döllenirse o tüp kapalı olduğu için boşa gider embriyo falan sen bana sor prof oldum ben dedim. doktorum da diyoki nar hanım hamileliği atlatsın muayenehane açıcak diyo gel vatandaş doktora gerek yok ben de öğrendim o kadarını diye nasıl gülüyo bi yandan da estağfurullah didim olurmu hiç :82::81:yani cuma gene doktor yolları göründü bana canlarım
ayy adacım canınımı çektirdim çok özür dilerim düşünemedim hiç valla kalmış olsa atlayıp geliyim uçağa kıyamam sana da elma kurduna da
esincim dimek doktora gidiyosun hadi işallah iyihaberlerle gel belki cinsiyeti de söyler
yıldızz bi toplantıya gitmişsin gidiş o gidiş datlum nirdesinn bu arada sağlık ocağını ikametgah yerine aldırmak için onalrın bir merkezi var istanbulda nerdedir bilemiyorum ama oraya gidip yeni yerine aldırıyosun bildirim yapıosun yani tatlım
halevcim çok şükür atlattınız bu derdi şimd,i gelsin bebiş harekatııııı
rana kuşşummm yazdım yukarda canım son durumu işallah hakkımızda hayırlısı olur eğer pazartesi aşılamam olursa senden 10 gün sonra falan belli olur benimki
nurcummm ay çok sevindim allahım kalp atışını görmeyi kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin işallah darısı başımıza geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine tatlım
nalancım çok şükür doktor bulmuşun canım ama o ilacı ben de kullanmadım bilemiyorum tatlım
ericacım yoğunmusun bugün de ben de hep uyuyorum havalardan tatlım benimki birazda iğnelerden galiba. kabızlık ne durumda :78:
canlarımmm günaydın anca geldim kusura bakmayın merak etmişsiniz beni yazıyım hemen. girdim ultrasona dün çok şükür o ağrıla büyüme ağrısıymışş çatlama yok doktorum çok güzel büyüyorlar dedi. sağdakiler 14mm ve 11 mm didi. soldaki 15miş amasayı çok olduğu için de biraz yavaş büyüyorlar sanırım gerçi normalde 15. gün çatlar benim gene 15. güne o boyuta gelcekler sanırım. yani geç de büyümüyorlar öyle düşününce. soldaki küçülmemiş ne yazıkki bu arada iğneye devam ve cuma gene kontrole gidiyorum. muhtemelen cumartesi olmıcak aşılama pazartesine kalcak.neyse geç olsunda güç olmasın.ama dedi doktor belki de biz aşılama yapmadan soldaki çatlar ve aşılamada döllenmek açısından bir risk yaratmaz dedi. işallah öyle olur bakalım artık dua etcez başka çare yok.
bu arada eşimde dediki o arada soldan olunca noluyo dedi. doktora kalmadan ben açıkladım dedim soldaki döllenirse o tüp kapalı olduğu için boşa gider embriyo falan sen bana sor prof oldum ben dedim. doktorum da diyoki nar hanım hamileliği atlatsın muayenehane açıcak diyo gel vatandaş doktora gerek yok ben de öğrendim o kadarını diye nasıl gülüyo bi yandan da estağfurullah didim olurmu hiç :82::81:yani cuma gene doktor yolları göründü bana canlarım
evet cnm dune nazaran daha iyi ama ynede yoguncanlarımmm günaydın anca geldim kusura bakmayın merak etmişsiniz beni yazıyım hemen. girdim ultrasona dün çok şükür o ağrıla büyüme ağrısıymışş çatlama yok doktorum çok güzel büyüyorlar dedi. sağdakiler 14mm ve 11 mm didi. soldaki 15miş amasayı çok olduğu için de biraz yavaş büyüyorlar sanırım gerçi normalde 15. gün çatlar benim gene 15. güne o boyuta gelcekler sanırım. yani geç de büyümüyorlar öyle düşününce. soldaki küçülmemiş ne yazıkki bu arada iğneye devam ve cuma gene kontrole gidiyorum. muhtemelen cumartesi olmıcak aşılama pazartesine kalcak.neyse geç olsunda güç olmasın.ama dedi doktor belki de biz aşılama yapmadan soldaki çatlar ve aşılamada döllenmek açısından bir risk yaratmaz dedi. işallah öyle olur bakalım artık dua etcez başka çare yok.
ayy adacım canınımı çektirdim çok özür dilerim düşünemedim hiç valla kalmış olsa atlayıp geliyim uçağa kıyamam sana da elma kurduna da
esincim dimek doktora gidiyosun hadi işallah iyihaberlerle gel belki cinsiyeti de söyler
yıldızz bi toplantıya gitmişsin gidiş o gidiş datlum nirdesinn bu arada sağlık ocağını ikametgah yerine aldırmak için onalrın bir merkezi var istanbulda nerdedir bilemiyorum ama oraya gidip yeni yerine aldırıyosun bildirim yapıosun yani tatlım
halevcim çok şükür atlattınız bu derdi şimd,i gelsin bebiş harekatııııı
rana kuşşummm yazdım yukarda canım son durumu işallah hakkımızda hayırlısı olur eğer pazartesi aşılamam olursa senden 10 gün sonra falan belli olur benimki
nurcummm ay çok sevindim allahım kalp atışını görmeyi kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin işallah darısı başımıza geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine tatlım
nalancım çok şükür doktor bulmuşun canım ama o ilacı ben de kullanmadım bilemiyorum tatlım
ericacım yoğunmusun bugün de ben de hep uyuyorum havalardan tatlım benimki birazda iğnelerden galiba. kabızlık ne durumda :78:
ayy canım benim işallah yaa allahım ikimizin de yüzünü güldürsün bu ay halaylara gelelimmmnarcım hosgeldın hadı ınsallah doktorun dedıgı gıbı hersey yolunda gıder kuzum cumarteıs olmasın pazartesı olsun dedıgın gıbı guc olmasın gec olsun kuzum evet canım aramızda pek fazla olmayacak ama sat tarıhlerı baz alındıgı ıcın 13 gun sabıt ayyy kuzum bu ay ıkımız hamıs kalalım yaaa topıgı ınletelım halaydan tey tey tey
evet şekerim yaa ameliyata bilem gireriz vallaha artık.ohhh herşey yolundaymış ben didim büyümeden dolyaı yapıyordur ağrıları diyeeeeeee neyseki büyüklükleri de gayet normalmiş canım cumada git bakalım belkim istenilen büyüklüğe erişmiş olur pazartesi de aşılama gerçekleşmiş olur inşallah hayırlısı olsun tatlım şimdilik herşey yolunda görünüyor Allahın izniyle hep iyi olucak ve bebeğin tutuverecek inşallahhhhhh
drluk yapmışsın drunun yanında valla yakında açarız bizde bi muayene napalım dra gide gele herşeyi araştırarak öğrendik dimi amaaaaaaaaa
kızlar ben yemege cıkıyorum
canlar yemeğe çıkıyorum öptüm hepicinizi afiyet olsun herkeşlereeeee
yaaaaaaa ben geldim ama kimsecler kalmamış karnınız mı acıktı bakalım doyurunda gelin göbişlerinizi
kızlar bugün doktora tek gittim eşim işten izin alamadığı için çünkü saati çok tersti 11de ama eşim çokkk büyük şeyler kaçırdı çıktıktan sonra anlattım nasıl ğişman gelemediğne anlatamam yani normal konturollerimden birne gelemeseydide keşke buna gelseydi geçelim ayrıntıya
40dk ulturasonda kaldık doktor bir otarafa bir bu tarafa bakıp duruyo korktum birden hareket etmiyor sandım sordum yok dedi sırt üstü döndürmeye çalışıyorum dönmüyor dedi ekranı banada çevirdi miniğimi görseniz tam yüzünü bize dönmüş elleriyle ayalarıyla bir dk durmad kıpır kıpır allahım esirgesin bak gayet net yüzü gözüküyor diyor doktor şurası burnı felan diye dedşm gözlerinide gördüm evet diyor ama adam hala uğraşıyor biizmkinde tık yok çok inatçı çıktı bu dedim isterseniz ara verelim en olmadı öyle yapacaz bazen böyle olabiliyor dedi ölçümü yapamadımm yorulduysanız bırakalım diye bende yok sizin için söyledim dedim ben halimden memnunum miniğimi doya doya görüyorum kalp atışını duyuyorum neyse sonunda bizimki ikna olduda ölçümü yapabildi doktorumuz cinsiyetide erkek dedi bu kadar kurcalamışken onuda gördük dedi bende erkekmi diye tekrardan sorunca %80erkek dedi kan testimide verdim yarın öğleden sonra çıkıcak ölçümlere normal dedi inşl kan sonucuylada tasdiklenir
çıkınca eşim aradı nasptın diye yeni çıktım dedim senin bu oğlun çok inatçı çıktı dedim eee diyor nasılmış sonuçlar sonra dediki ne dedin sen oğlunmu dedin cinsiyeti ellimi oldu erkekmi diye soru yağmuruna tuttu çok şey kaçırdın dedim 40dk ulturasondaydım gelseydik çok güzel olurdu cinsiyetide tek öğrendim dedim çok üzüldü ama el kapısı işte napalım buna şükür ranevu öğlden sonra olsayı yine gelirdide
buarada ben hiç cinsiyet sormayacaktım kendi doktorumuz söylemediya bekleyecektim bu doktor kendiliğinden söyledi hatta hepinizde cinsiyeti belki öğrenirsin demişsiniz içinize doğdu demek
uzun yazdım kusura bakmayın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?