Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

evet hayatı herkesde bır olmadıgı bellı guzelım bak yıldızda oluyormus sende tam tersı olmus neyse herkesde aynı olan en buyuk ve kesın belırtı adetın gecıkmesı

ben direkt normal olarak ateşlenmiştim kuzum ama dediğin gibi en kesini adet gecikmesi inş sana da vesile olur kuzum

aynen dediğin gibi hayatım, tekrar olmasından çok korkuyorum. ama iyi düşünüyorum merak atme bitanem. inş sonuna kadar gidebiliriz bu sefer

kızlar bızımde denetım var bu hafta soylemıstım sanırım arada katılabılecegım kacamak yapacagım yanı bol bol kacarım artık

evet canım gıttıler asılamaya ınsallah ılk seferde senınkı gıbı tutacak
ayy inşallah cnaım ya dua edeceğim.
bızde senı merak ettık hafta sonuda gırmemıssın annen nasıl oldu ?

annem hala hastanede canım , müsait olunca ilk fırsatta gireceğim, sizlerde iyisiniz dimi, yıldızın bebişi nasıl kanama yok dimi ayy canlarım çok özledim sizi geleğim ilk fırsatta

günaydın canlarım.nar gitmiş.Allahım yardımcıları olsun inşallah.bir sorun olmadan aşılama gerçekleşir inşallah sonrada bebeği sarılır annesine.inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
ben de şimdi biraz evi toparlayacam .yemek yapacam.sonrada çarşıya gidecem.öptüm sizleri görüşürüz.

kızlar bızımde denetım var bu hafta soylemıstım sanırım arada katılabılecegım kacamak yapacagım yanı bol bol kacarım artık

tamam tatlım kolay gelsin arada katılırsın çaktırmadan

canım benim inşallah en kısa zamanda sağlıkla çıkar anneciğin hastaneden sende dikkat et kendine tatlım yorulmamaya çalış

kolay gelsin canm sana, kaç kaç gel

cannlar çok yoğunum okuyacagım müsait olunca da narı merak ettim ben, bugün olacakmı aşılaması

gitti güzelim, hayırlı haberlerle gelecek inş. benmde kanamam yok, lekelenme var az az. annende çıkmamış daha, inş kısa sürede çıkar kuzum. sen iyimisin?

hoşgeldin cnm, kolay gelsin sana, iyi gezmeler

inşallah en kısa zamanda annende cıkar hastaneden guzelım sen nasılsın mınıgın nasıl tekmeler varmı hıssettıgın ?

ayy guzelım hadı bakalım gez hava guzel sanırım sızın orda bızım burda soguk ve yagmurlu

adacım kolay gelsin hayatım çok yorma kendini bizde seni özledik annen çıkmamış daha hastaneden bizde merak ediyoduk
adacım sen çatlaklar için ne kullanıyosun artık benimde bişeyler kullanmaya başlamam gerek gerçi olacaksa hiç bişe önüne geçmez ama hem eliden geleni yapalım hemde olacaksa bile en aza hafife indireyim diyorum ıccıkda göbişim çıktı benim hamile olduğumu bilmeyenler farketmiyor ama bilenler biraz büyüdüğünün farkında
asyacım kolay gelsin sanada sonrasındada iyi gezmeler burdada hava bulanık heran yağmur bile yağabilir

ayy bide çatlak olayı var dimiiii kuzum. ne zaman kullanmaya başlamak gerekioki acaba??

canım inşallah hayırlısıyla kötü bişey olmaz, bak drunuzda tanıdık çıkmış elinden geldiği kadar sana yardımcı olur. Adetten sonra gideceksiniz demekki , hadi inşalalh hayırlsıı
canım şimdilerde drdasın inşalalh Rabbim tek seferde hayırlısıyla ansip eder yavrucunu. Tamam güzelim haklısınız sağolun destekleriniz için, evet bence çok kızdım canım gerekli açıklamayı yaptım ama çok üzüldüm tabi, iyiki varsınız canım. Eşler bazen düşünemiyor canım ya bende kaç ay boyunca dr a gittiğimi sakladım canım çıkmıştı çocuk gibi tembih ediyordum, sen haklısın tabi bu durumda ama oda ailemiz diye düşünmüştür, halledilir güzelim sen gerekli açıklamayı eşine yapmışsındır zaten.
yok güzelim hala hastanede ya , yazık iyice sıkıldı.Roka ye canım sende , ama bende acayip mide ağrısı yaptı neden bilmiyorum yediğim anda midem delirdi ya, yiyemiyorum pek. Çiğ köfte olayına gelirsek ranada sormuş çünkü, et olmadığı sürece hiç bi sorun yok güzellerim. Etsiz yiyin sizde ben öyle yapıyorum
iyiyiz çok şükür tatlım sen nasılsın daha sık gel bitanem
canım benim yaa çok korkmuşsunuzdur eminim ya, ah bu nazlı bebişler. Canım dinlen mutlaka hiç bişey yapma, gerekirse git tekrar dra ,bebeğinin ve senin sağlığın önemli bitanem gerekirse rapor al tabi, özel sektörün işini bizmi bitireceğiz sanki. Kimsenin sana bişey demeğe hakkı yok bitanem yeterki sizler iyi olun.
ayy ne güzel gelişmeler tatlım ya drunun maşallahı var , inşallah spermleri sağa çeker hakketen de gelir miniklerin .
canım istersen git dra tabi, yıldızında çok kanaması oldu bişeyi yok çok şükür ama için rahat etmezse git mutlaka
canım bende ateş basması olmuyor aksine üşüyorum hep, sürekli öyleydim hele başta çok üşüyordum hırkasız çorapsız evde duramıyordum, şimdide öyle birde soğukta acayip göğüs uçlarım acıyor yaa çok fena neden anlayamadım drumuzada soramıyorum
tamam tatlım kolay gelsin arada katılırsın çaktırmadan

canım benim inşallah en kısa zamanda sağlıkla çıkar anneciğin hastaneden sende dikkat et kendine tatlım yorulmamaya çalış
inşallah tatlım aradım ama yarın falan çıkarım sanırım diyor annem iyiymiş çok şükür. Sen ansılsın bitanem herşey yolundamı

canım cumartesi pazar çok gezdim ve ev işi yaptm baya yoruldum, birde öyle canım tezdirki benim herşeyi hemencik yapayım edeyim derdindeyim bu halde bile sonr açok üzüldüm dün hissetmedim bebeğimi bugünde öyle çok merak ediyorum içim geceden beri çok sıkkın nedendir bilmiyorum rahat uyuyamadım bile miniğimi merak ediyorum, bikaç gün önce elime gelmişti alt göbeğimde sertlik olarak eşimde fark etti, dünden beri karnıma bakıyorum yok gibi çok taktım ya Allahım nolur herşey yolunda olsun. Geçen hafta gititm ya tekrar bu hafta gitmek için patronlardan izin almakda istemiyorum ya, yine giderim verirler ama herhafta izin almış gibi oluyorum, durum böyle güzelim.

haftasonu ciciler aldık oğluma, yumuşak kot kumaşından şapka, birde aynı renk tonlarında yeşil taşlanmış kot kumaşından ayakkabı aldık gören bayıldı, eşimin babası gördü ay bi sevdi kollu mama önlüğü falan aldık çizgi film karekterleri var, ağız mendilleri vardı pamuktan yapılmış onlardan aldım çok güzellerdi. Alışverişlere yavaş yavaş başladık bakalım miniğimiz sağlığıyla hayırlısıyla gelsinde kullansın hepsini. Darısı da tez zamanda inşalalh sizlere olsun güzellerim.

canım çatlakalr için ben bebe yağı kullanıyorum arada oda banyo sonrası falan, hergünde kullanmıyorum. Biraz bünye ile alakalı. Bizim gelin pek bişey kullanamdı ama 1 tane bile çatlağı yok. Benim karnımda göğüslerimde bişey yok ama popo kısmında biraz oluşmaya başlamış:44:

Herkescikler iyi dimi canlarım ya, atladığım varmı beynim çok dolu birde boğazlarım ağrıyor hasta olacagım burnum akıyor eşimin teyzesinin gelini hamileydi ya dün onlarla birlikteydik çok da gezdik valla gerçi o yorulduğu anda oturdu falan birde arabada gezince çok yorulmadık gibi ama eşi hiç istemiyordu bak burlarda doğuracaksın diye bugün sancısı tutmuş hastanede şimdi doğuma almışlar hemen

kızlar benım bıldıgımde sey var bunuda unutmamak lazım gogus ucları ıcın benım arkadasım 3 ve 4 .ayın ortalarında bır krem varmıs onu kullandı ve cok rahat ettım sana da verecegım demıstı bana sızede soylıyım gogus ucları buyudukce hem catlıyor ve acıyormus bebek dogdugunda rahat emzırnmek ıcın bu kremı kulanmak lazım dedı adını ogrenınce yazarım sızede
yıldızcım 4. ayda baslıyorlar krem kullanmaya zaten o zaman gobusun cıkmaya baslıyor

adacım demek mınıgını ozledın merak etme ıyıdır kuzum olmadı haftaya zaten gıdeceksın gorursun guzelım aman cok yorma kendını yaa bu huyunu bırak olmadı bak sen ıkı canlısın kuzum
annende ıyılesmııs en kısa zamanda oda cıkar ınsallah
demek sende usudun gercı bende hep usurum ama dun nıyeyse oyle oldu ates bastı boyle neyse adet gununu beklıycez gorecegız artık
kızz cok mu gezdınız kadını dogurtturacaksın

bu arada oğlusunun yeni cicileri hayırlı olsun allah güle güle kullanmak nasip etsin güzelim

Son düzenleme:

neymiş acaba cnaım göğüs ucu çok önemli çünkü herkes çoka cıyor kanıyor diye şikeyet ediyor çünkü bi arkadaşımda bahsetti bi kremden, sana verreyim demişti oda gelirse bana yazarım sizlerede, göbüş yağlama için bana ne kadar önce başlarsan o kadar iyi olur demişlerdi, ben 2. ayda falan hememn sürmeye başlamıştım hani herkesin bünyesi farklı ya kilo alınca bile çatlayanlar oluyor o yüzden sanırım ne kadar erken başlarsanız iyi diyorlardı.:26: birde bu doğum yapacak olan eşimin teyzesinin gelini o da son zamanlarda kına ve tuzu karıştırıp ucuna sürmüştü onada çok tevsiye etmişler, bakalım onda işe yarayacakmı yararsa kulalnırız bizde

bizler iyiyiz tatlım sende paşanı huzursuz etme güzelim hareketlerini hissetmek için sabretmen gerekli neden böle yapıyon lütfen ama çok kızıyorum kendi kendine kötüyü çağırıyorsun yapma böle tatlım bak ne güzel ciciler almışsın paşaya güle güle giyinsin inşallah tatlım

yok yok asla ihmal etmem adacım, en ufak şüphem olursa giderim dr a, olmazsa da rapor alıcam walla, sabahtan beri sinir küpüyüm yüne, bıktım şu özel sektöredende, kendini bişi sanan gerizekalı insanlardanda bi de dr dio ki stresli ortamlarda bulunma, benim hayatım stres çok haklısın walla kuzum biz mi bitircez bunların işini.
ayy demeek pasaşaya ciciler alındı, oohhh sağlıklı günlerde giysin inş bitanem hiç öle hissetmiorum die de üzülme adacım, olmadı bi fırsat bulup 1 saat kaçar görürsün bebişini, sağlığı çok iyi annesi merak etme sen boğazlarına da dikkat et, ılık bişiler iç kuzum..
kız kadını gezdirmişin, doğurmuş baksana bugün hayırlı doğumları olsun inş

aa bak bunu da ilk defa duydum. kız ben pek cahilim bu konularda, ondan sorup duruyom ne yapcez ne etcez die

ay canım sorma ya benim canım çok çıkıktır, ahmiş olmadan önce hele pire gibiydim hamişim aklımda heran ama işte huy eşim sürekli uyarıyor beni zaten kızıyor ,hatta duvar kenarına yatırıyor beni artık ki hemen pır kalkmıyım diye, sürekli uyarıyor dün topuklu ayakkabı aldım onu denerken bile oturak getiriyor bana altıma otur diye, pazarlık etti hamişken giymeyeceksin ona göre alacagım diye benden çok eşim hamile gibi valla o çok dikakt ediyor.Ahh sorma nasıl merak ettim teyzesi yaaaklım onda valla ne yapacağım ben tekmelerini hissetsem oda yetecek sıpa 2 gündür hissettirmiyor
genelde ateş basması olurmuş güzelim hadi inşalalh bakalım
ayy evet bugün pişman oldum keşke gezmeseydik diye ama benden beter bayılır oda gezmeye, başta o şuaraya gidelim son haftasonum olabilir diyordu zaten eşi razı değildi ama bişey yapamadı adamcağız gerçi bugünlerde dr bekliyordu normalde 15 i diyordu ama erken olabilir gelişimini tamamlamış demiş çünkü, dua okudum onada ya korkuyordu:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…