evet hayatı herkesde bır olmadıgı bellı guzelım bak yıldızda oluyormus sende tam tersı olmus neyse herkesde aynı olan en buyuk ve kesın belırtı adetın gecıkmesı
canım kimisine ateş basar Yıldız gibi, kimisi de üşür Esin gibi inşallah senin ki de yıldızın ki gibim güzel haberin belirtisidir
günaydın canım iyi olmana sevindim çok panik yapmamaya çalış lütfen biliyorum bi ilk yaşadın ve tekrar olcağından endişe ediyorsun ama bu birada senin elinde iyi düşün tatlım kötüyü at kenara bebeğin içinde ve hep orada olacak Allahımın izniyle
cannlar çok yoğunum okuyacagım müsait olunca da narı merak ettim ben, bugün olacakmı aşılaması
cannlar çok yoğunum okuyacagım müsait olunca da narı merak ettim ben, bugün olacakmı aşılaması
ayy inşallah cnaım ya dua edeceğim.evet canım gıttıler asılamaya ınsallah ılk seferde senınkı gıbı tutacak
bızde senı merak ettık hafta sonuda gırmemıssın annen nasıl oldu ?
kızlar bızımde denetım var bu hafta soylemıstım sanırım arada katılabılecegım kacamak yapacagım yanı bol bol kacarım artık
ayy inşallah cnaım ya dua edeceğim.
annem hala hastanede canım , müsait olunca ilk fırsatta gireceğim, sizlerde iyisiniz dimi, yıldızın bebişi nasıl kanama yok dimi ayy canlarım çok özledim sizi geleğim ilk fırsatta
kızlar bızımde denetım var bu hafta soylemıstım sanırım arada katılabılecegım kacamak yapacagım yanı bol bol kacarım artık
günaydın canlarım.nar gitmiş.Allahım yardımcıları olsun inşallah.bir sorun olmadan aşılama gerçekleşir inşallah sonrada bebeği sarılır annesine.inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
ben de şimdi biraz evi toparlayacam .yemek yapacam.sonrada çarşıya gidecem.öptüm sizleri görüşürüz.
ayy inşallah cnaım ya dua edeceğim.
annem hala hastanede canım , müsait olunca ilk fırsatta gireceğim, sizlerde iyisiniz dimi, yıldızın bebişi nasıl kanama yok dimi ayy canlarım çok özledim sizi geleğim ilk fırsatta
günaydın canlarım.nar gitmiş.Allahım yardımcıları olsun inşallah.bir sorun olmadan aşılama gerçekleşir inşallah sonrada bebeği sarılır annesine.inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
ben de şimdi biraz evi toparlayacam .yemek yapacam.sonrada çarşıya gidecem.öptüm sizleri görüşürüz.
adacım kolay gelsin hayatım çok yorma kendini bizde seni özledik annen çıkmamış daha hastaneden bizde merak ediyoduk
adacım sen çatlaklar için ne kullanıyosun artık benimde bişeyler kullanmaya başlamam gerek gerçi olacaksa hiç bişe önüne geçmez ama hem eliden geleni yapalım hemde olacaksa bile en aza hafife indireyim diyorum ıccıkda göbişim çıktı benimhamile olduğumu bilmeyenler farketmiyor ama bilenler biraz büyüdüğünün farkında
asyacım kolay gelsin sanada sonrasındada iyi gezmeler burdada hava bulanık heran yağmur bile yağabilir
canım inşallah hayırlısıyla kötü bişey olmaz, bak drunuzda tanıdık çıkmış elinden geldiği kadar sana yardımcı olur. Adetten sonra gideceksiniz demekki , hadi inşalalh hayırlsııtopiktede kimse kalmamış ama ben anlatayım yine.şimdi biraz geçmişi okudum.
sabah yine altıda yoldaydık biz.gittim 10 gün önce verdiğim kan tahlilinin sonucunu aldım.b hcg di.sonuç tabiki negatifsonra ultrasonumu çekildim.sağ sol overlerde polikistik overlerim duruyor.polipe soru işareti koydular.neyse bekle bekle öğleden sonrada sonuçları göstermek için girdim içeri.eşimin uzaktan bi akrabası da orda uzman doktordu ama eşim bi aksilik olursa ararız demişti.aramamıştık.içeri bir girdim o doktor muş sonuçlara bakan bende hemen tanışlık verdim.durumumu anlattım.doktorum histeroskopi istemişti dedim.oda düşündü.polip şüpesi var ama kesin değil boşuna anestezi alma dedi.bir test dedi ama adını tam anlamadım.rahimin içini sıvıyla dolduruyoruz dedi.daha net görünüyor.eğer polip varsa histeroskopi yaparız dedi.hemen telefon açtı testi yaptırmak için.oda çok doluymuş aradığı kişi.sen benim işimin bitmesini bekle ben kendim yapayım dedi.baya bir bekledik.sonra geldi sormamışım dedi adetin kaçıncı günü bende dedim dört gün sonra adet olacam.b hcg yi de yaptıralı 10 gün olmuş dedi olurya gebelik varsa yapmayalım.adet bittikten sonra yanıma gel ben yaparım dedi.yani adeti bekleyecem.yeniden yol güründü bize.
kusura bakmayın ya çokkk uzun oldu
canım şimdilerde drdasın inşalalh Rabbim tek seferde hayırlısıyla ansip eder yavrucunu. Tamam güzelim haklısınız sağolun destekleriniz için, evet bence çok kızdım canım gerekli açıklamayı yaptım ama çok üzüldüm tabi, iyiki varsınız canım. Eşler bazen düşünemiyor canım ya bende kaç ay boyunca dr a gittiğimi sakladım canım çıkmıştı çocuk gibi tembih ediyordum, sen haklısın tabi bu durumda ama oda ailemiz diye düşünmüştür, halledilir güzelim sen gerekli açıklamayı eşine yapmışsındır zaten.ayyy canlarım benim ne güzel sohbet etmişsiniz kıskandım vallahemen doktor hikayeme geçiyim sonra sizlere döncem.
dün acaip ağrım oldu belimde bacaklarımda ve uzayan akıntı geldi amaniiiiin didim neyse doktora gittim 3 yumoşumda yerinde. halbuki gündüz yaşadığım durum karşısında kesin çatladı derdim demek bu olay çatladı demek değilmiş bunu da öğrenmiş olduk. hepsi hemen hemen aynı boy 17 mm civarı doktorum çok beğendi solu halledemedik ama o da allaha kaldı artık. %95 pazartesi öğleden sonra aşılamam olcak hayırlısıyla. bugün tekrar gidicem ayy yalama oldu resmenyine görmek istedi çatlama iğnesini de yazcak sanırım. bu arada eşimle ilgili ilişki anlamında bişey söylemedi sperm alımı açısından.adacım sende 3 gün perhiz vermişti dimi doktorun belki bugün söyler bize 2 günlük ama bizim zaten çarşambadan beri olmadı eşim hasta diye nolcek o zaman :44:
şimdi gelelim sizlere
adacımmm kızlar yapmış ama birazda ben terapi yapıyım sana şekerimo ne densiz insanmış öyle yaa onane sizin durumunuzdan sen işi bırakmayı düşünüyorsan bunun hesabını yapmışsındır. sana bişey diyimmi ben şunu farkettim çalışan kadınların hepsinin hayalidir çocuğu olunca ,işi bırakmak evinde olmak eğer biri bunu yapabiliyorsa ve bir başkası yapamıyorsa bu kişi diğeri de evinde olmasın o da çalışmaya devam etsin diye gaz verir. ben de bir yıla yakın evde oturdum ben de bir çok arkadaşımdan böyle yorumlar aldım. sen kimsenin lafına bakma canıms ende demişsin ya aslan gibi kocan var arkanda aileside yardım ediyormuş borcunuza e daha nee. bi dahada duymıyım öyle uzun yazdım sıktım falan burda konuşmak paylaşmak birbirimizin yanında olmak için varız. ben de burdaki arkadaşlıklarımız gibi bir arkadaşlık bilmiyorum. keşke gerçekte de görüşebilsek dediğin gibi başka arkadaşa ihtiyaçç duymam hee
[
bu arada dün bende eşime sinir oldum bi ara çok sık yapmaya başladı bunu. kayınvalideme gitmiştik yemeğe çıkarken bugün için kahvaltıya gelin isterseniz dediler. eşimde bakarız dedi döndü bana senin doktor işin falan varmı dedi. kii söylemiştim bugün gitceğimizineyseki sormadı onlar bişey belkide duymadılar çünkü duysalar kesin neyin var ne doktoru hemen soru yağmuru başlardı.
çıktık dedim eşime özellikle mi yapıosun doktor falan diye sorup durcaklar dedim. ya boş bulundum bi an dedi. hem nolcak tahmin ederler zaten yabancı mı onlar falan başladı. dicektim tahmin mi ederler ablanmı söylemiştirneyse demedim bişey. ama sinir oldum. ya ben kendi anneme söylememişim bunu bu o kadar kolay değil ne habire dile getiriyosunki yani. geçen de arkadaş aramıştı demiştim ya ben ona bi işlem yaptırıcaz gelemeyiz h.sonu diye. onun eşine söylemiş onlar da tüp bebek yaptırmıştı. kız bana mesaj atmış face den neden bize söylemiyosunuz yardımcı oluruz falan gibisinden .böyle şeyler yapıp boş bulunmama yada insanlara yalancı çıkmama sebep oluyo bide bütün dünyaya ilan etcek bu gidişle galiba ... sinirlerimi zıplattııı offf
yok güzelim hala hastanede ya , yazık iyice sıkıldı.Roka ye canım sende , ama bende acayip mide ağrısı yaptı neden bilmiyorum yediğim anda midem delirdi ya, yiyemiyorum pek. Çiğ köfte olayına gelirsek ranada sormuş çünkü, et olmadığı sürece hiç bi sorun yok güzellerim. Etsiz yiyin sizde ben öyle yapıyorumherkese iyi hafta sonları canlarım
narcım konturolün güzel geçmiş canımdemek yumoşlarının boyu hep aynı inşl birisi spermle büyük buluşmayı yaşarda göbüşün bir melek konar pazartesi olacak gibi transferin inşl haftanın ilk günü uğur getirsin canım
eşinin yaptığınada hiç takılma biz ne kadar ayrıntı düşünğyosak onlar o kadar yuvarlak düşünüyolar hiç bişeylerini saklamıyolar pat pat konuşup duruyolar iyikide duymamış kayınvaldenler yoksa bi sürü soru cevapla dur
sen demiştin doğru benden bişr hafta önce olan arkadaşının bebeğide belliydi erkekti erkek daha çabuk belli oluyomuş ama arkadaşımda daha seninki küçük belli oldumu deyince keşke ailemize söylemeseydik 16haftayı bekleseydik dedimde iş işten geçti napalım bu böyle acemiliğimize geldi
yıldızcım ne demek hayatım bildiklerimizi paylaşıp yardımcı oluyoruz işte böyle senden aklına geldikçe yememiz gerekenleri yaz bize belki bilmediğimiz unuttuğumuz bişeyler vardır takviye yardım olur
adacım ranacım rokayı bende severim demek faydalıymış bol bol yüyelim o zaman salatalarda çiğ köfteyide severim bende ama hamilelikte yasak 5haftamda bikaçtane yedim sonra hiç yemedim kayınvaldemde yeme dedi zaten içindeki çiğ etten dolayı ama sanki restoranlarda yapılanda ne kadar koyuyolarki bir tane çiğ köftenin içine ne kadar gelmiştir bizde hamileller için domatesli yapıyolar çok nefsimiz çekerse öyle yeriz adınıda yalancı çiğ köfte koyarız
adacım annen nasıl oldu çıktımı hastaneden
buarada burdada hava kapalı hiç güzel değil can sıkıcı
iyiyiz çok şükür tatlım sen nasılsın daha sık gel bitanemslm kızlar nasılsınız bakalım göruşmeyelı ben ıyıyım allaha sukur geçtı boğazlarım falan geçmişi fazla okuyamadım ama aklımda kalanları yazayım
narcım, adacım, ranacım ,halevım,esıncım ,erıca,melıke sizler nasılsınız canlarımm benım
canım benim yaa çok korkmuşsunuzdur eminim ya, ah bu nazlı bebişler. Canım dinlen mutlaka hiç bişey yapma, gerekirse git tekrar dra ,bebeğinin ve senin sağlığın önemli bitanem gerekirse rapor al tabi, özel sektörün işini bizmi bitireceğiz sanki. Kimsenin sana bişey demeğe hakkı yok bitanem yeterki sizler iyi olun.offf kızlar moralim bozuk yine... dün zaten işe gitmedim biliosunuz yattım evde.. bugünde aynı şekilde.. akşamüstü eşimle markete gidelim dedik, bişi kalmadı evde. çıkınca arabaya bindim bi ıslaklık hissettim, hemen eve gidelim dedim eşime.. geldim baktımki yine kan gelmişgeçenki kadar çok değil ama lekelenmelerin arasında kanamada başlamış yada başlayacak gibi ve sol kasığım ağrıyo iyice moralim bozuldu, yatarsam hiçbişi yok, ama kalktığımda biraz ayakta duriyim hemen kan geliyo. napcam bilemedim, işe nasıl gidicem, bi dünya yol gidiorum biliosunuz, evden bile çalışsam mutlaka gitmem gereken günler oluyor. rapor mu alsam acaba diorum, ama sonra napcam :26: süreklide rapor alamam ki:26:
ya buna da bişi olursa, şimdi iyice korkmaya başladımbi akıl verin napıcam ben
bu bebeğimide kaybetmekten çok korkuyorum, ona da bişi olursa dayanamam
ayy ne güzel gelişmeler tatlım ya drunun maşallahı var , inşallah spermleri sağa çeker hakketen de gelir miniklerin .yıldızımmm kuşummmm sen hiç moralini bozma şimdi iyice dinlen bugünde. sonra yarın sabahtan hemen doktorunu ara anlat. atlama sakın canım. belki ilk zamanların böyle geçicek risk olmıcak belki ama kanamaların olcak arada. en kötü düşük riskin olur ama bak yatınca bişey olmuyo 3 ay yatman gerekebilir. sonuçta bunlar yaşanan şeyler o zamanda ilk 3 ay ki 1,5 ayı falan geçti, bu zamanda evden çalışırsın napalım. önemli olan bebğinin sağlıklı olması. ama sen şiimdi bunları kafana takıpda bebğini dahada strese sokma canım benim.korkma hiçbişey olmıcak bu bebeğine, allahım korucak onu hayırlısıyla..
ben de dün gittim doktora canlarım. yumoşlarımın hepiciği kocaman olmuş .hemen hemen aynı boyda hepsi. yalnız soldaki tek olduğu için acuk daha büyük öbürlerinden. doktorumada didim ya bu soldaki yumoş kaparsa spermleri. yok dedi merak etme sen ben onları sağa çekcem sağa gitcekler didi
neyse ilişki olayını da sordum en son çarşamba oldu dedim tamam olmasın bu haftasonu dedi. salıya vercem ilişkiyi dedi. pregnyll yazdı. dün gece saat 11de vuruldum hastaneye gidip. yarın saat 10.5ta doktorun yönlendirdiği tüp bebek merkezine gidip eşim sperm vercek. yıkama işlemi yapılcak. ordan spermi alıp doktorun yanına gitcez muayenehaneye. aşılama yapılcak hayırlısıyla. yarın anca akşamüstü girerim artık nete. dua edin canlarım benim için herşey yolunda gitsin. spermcikler sağ yumoşlarımı bulup kavuşsunn
canım istersen git dra tabi, yıldızında çok kanaması oldu bişeyi yok çok şükür ama için rahat etmezse git mutlakagünaydın kızlar.. moralim sıfır valla. sabah kalktım wc ye gittim ayıptır söylemesi peçeteye pembe-kırmızı şeklinde kanamahemen eşime söyledim çabuk kalk diye sonra hastaneyi aradık ama doktor henüz gelmemiş..ulaşamadı şimdide odası cvp vermiyor müdahaleyemi gitti acaba?? şuan işteyim ulaşınca dr gidicez.ama şuan yok kanama acaba gelirmiki tekrar bakalım dr nediycek. Kızlar dua edin inşallah bişey yoktur
canım bende ateş basması olmuyor aksine üşüyorum hep, sürekli öyleydim hele başta çok üşüyordum hırkasız çorapsız evde duramıyordum, şimdide öyle birde soğukta acayip göğüs uçlarım acıyor yaa çok fena neden anlayamadım drumuzada soramıyorumesincim,adacım,yıldızcım yaa sızlere bırsey soracagım sızde hıc hmılelık belırtılerınde ates basması oluyormu genelde ben cok usuyen bırıyımdır son ıkı gundur boyle ates basıyor anıden uzerımde ne varsa cıkartıyorum normalde kombıyı 55-60 yaparım yanı cok usurum ama ıkı gundur 40 derecede ama bana hala sıcak gelıyor varmı acaba bunun bır nedenı esım acaba hamılemısın ondan mı dedı bende hamılelık belırtısı degıl bu menepoz belirtisi dedim
inşallah tatlım aradım ama yarın falan çıkarım sanırım diyor annem iyiymiş çok şükür. Sen ansılsın bitanem herşey yolundamıtamam tatlım kolay gelsin arada katılırsın çaktırmadan
canım benim inşallah en kısa zamanda sağlıkla çıkar anneciğin hastaneden sende dikkat et kendine tatlım yorulmamaya çalış
inşallah en kısa zamanda annende cıkar hastaneden guzelım sen nasılsın mınıgın nasıl tekmeler varmı hıssettıgın ?
ayy guzelım hadı bakalım gez hava guzel sanırım sızın orda bızım burda soguk ve yagmurlu
adacım kolay gelsin hayatım çok yorma kendini bizde seni özledik annen çıkmamış daha hastaneden bizde merak ediyoduk
adacım sen çatlaklar için ne kullanıyosun artık benimde bişeyler kullanmaya başlamam gerek gerçi olacaksa hiç bişe önüne geçmez ama hem eliden geleni yapalım hemde olacaksa bile en aza hafife indireyim diyorum ıccıkda göbişim çıktı benimhamile olduğumu bilmeyenler farketmiyor ama bilenler biraz büyüdüğünün farkında
asyacım kolay gelsin sanada sonrasındada iyi gezmeler burdada hava bulanık heran yağmur bile yağabilir
kızlar benım bıldıgımde sey var bunuda unutmamak lazım gogus ucları ıcın benım arkadasım 3 ve 4 .ayın ortalarında bır krem varmıs onu kullandı ve cok rahat ettım sana da verecegım demıstı bana sızede soylıyım gogus ucları buyudukce hem catlıyor ve acıyormus bebek dogdugunda rahat emzırnmek ıcın bu kremı kulanmak lazım dedı adını ogrenınce yazarım sızede
yıldızcım 4. ayda baslıyorlar krem kullanmaya zaten o zaman gobusun cıkmaya baslıyor
inşallah tatlım aradım ama yarın falan çıkarım sanırım diyor annem iyiymiş çok şükür. Sen ansılsın bitanem herşey yolundamı
canım cumartesi pazar çok gezdim ve ev işi yaptm baya yoruldum, birde öyle canım tezdirki benim herşeyi hemencik yapayım edeyim derdindeyim bu halde bilesonr açok üzüldüm dün hissetmedim bebeğimi bugünde öyle çok merak ediyorum içim geceden beri çok sıkkın nedendir bilmiyorum rahat uyuyamadım bile miniğimi merak ediyorum, bikaç gün önce elime gelmişti alt göbeğimde sertlik olarak eşimde fark etti, dünden beri karnıma bakıyorum yok gibi çok taktım ya Allahım nolur herşey yolunda olsun. Geçen hafta gititm ya tekrar bu hafta gitmek için patronlardan izin almakda istemiyorum ya, yine giderim verirler ama herhafta izin almış gibi oluyorum, durum böyle güzelim.
haftasonu ciciler aldık oğluma, yumuşak kot kumaşından şapka, birde aynı renk tonlarında yeşil taşlanmış kot kumaşından ayakkabı aldık gören bayıldı, eşimin babası gördü ay bi sevdikollu mama önlüğü falan aldık çizgi film karekterleri var, ağız mendilleri vardı pamuktan yapılmış onlardan aldım çok güzellerdi. Alışverişlere yavaş yavaş başladık bakalım miniğimiz sağlığıyla hayırlısıyla gelsinde kullansın hepsini. Darısı da tez zamanda inşalalh sizlere olsun güzellerim.
Herkescikler iyi dimi canlarım ya, atladığım varmı beynim çok dolu birde boğazlarım ağrıyor hasta olacagım burnum akıyoreşimin teyzesinin gelini hamileydi ya dün onlarla birlikteydik çok da gezdik valla gerçi o yorulduğu anda oturdu falan birde arabada gezince çok yorulmadık gibi ama eşi hiç istemiyordu bak burlarda doğuracaksın diye bugün sancısı tutmuş hastanede şimdi doğuma almışlar hemen
canım benim yaa çok korkmuşsunuzdur eminim ya, ah bu nazlı bebişler. Canım dinlen mutlaka hiç bişey yapma, gerekirse git tekrar dra ,bebeğinin ve senin sağlığın önemli bitanem gerekirse rapor al tabi, özel sektörün işini bizmi bitireceğiz sanki. Kimsenin sana bişey demeğe hakkı yok bitanem yeterki sizler iyi olun.
canım cumartesi pazar çok gezdim ve ev işi yaptm baya yoruldum, birde öyle canım tezdirki benim herşeyi hemencik yapayım edeyim derdindeyim bu halde bilesonr açok üzüldüm dün hissetmedim bebeğimi bugünde öyle çok merak ediyorum içim geceden beri çok sıkkın nedendir bilmiyorum rahat uyuyamadım bile miniğimi merak ediyorum, bikaç gün önce elime gelmişti alt göbeğimde sertlik olarak eşimde fark etti, dünden beri karnıma bakıyorum yok gibi çok taktım ya Allahım nolur herşey yolunda olsun. Geçen hafta gititm ya tekrar bu hafta gitmek için patronlardan izin almakda istemiyorum ya, yine giderim verirler ama herhafta izin almış gibi oluyorum, durum böyle güzelim.
haftasonu ciciler aldık oğluma, yumuşak kot kumaşından şapka, birde aynı renk tonlarında yeşil taşlanmış kot kumaşından ayakkabı aldık gören bayıldı, eşimin babası gördü ay bi sevdikollu mama önlüğü falan aldık çizgi film karekterleri var, ağız mendilleri vardı pamuktan yapılmış onlardan aldım çok güzellerdi. Alışverişlere yavaş yavaş başladık bakalım miniğimiz sağlığıyla hayırlısıyla gelsinde kullansın hepsini. Darısı da tez zamanda inşalalh sizlere olsun güzellerim.
Herkescikler iyi dimi canlarım ya, atladığım varmı beynim çok dolu birde boğazlarım ağrıyor hasta olacagım burnum akıyoreşimin teyzesinin gelini hamileydi ya dün onlarla birlikteydik çok da gezdik valla gerçi o yorulduğu anda oturdu falan birde arabada gezince çok yorulmadık gibi ama eşi hiç istemiyordu bak burlarda doğuracaksın diye bugün sancısı tutmuş hastanede şimdi doğuma almışlar hemen
kızlar benım bıldıgımde sey var bunuda unutmamak lazım gogus ucları ıcın benım arkadasım 3 ve 4 .ayın ortalarında bır krem varmıs onu kullandı ve cok rahat ettım sana da verecegım demıstı bana sızede soylıyım gogus ucları buyudukce hem catlıyor ve acıyormus bebek dogdugunda rahat emzırnmek ıcın bu kremı kulanmak lazım dedı adını ogrenınce yazarım sızede
yıldızcım 4. ayda baslıyorlar krem kullanmaya zaten o zaman gobusun cıkmaya baslıyor
adacım demek mınıgını ozledın merak etme ıyıdır kuzum olmadı haftaya zaten gıdeceksın gorursun guzelım aman cok yorma kendını yaa bu huyunu bırak olmadı bak sen ıkı canlısın kuzum
annende ıyılesmııs en kısa zamanda oda cıkar ınsallah
demek sende usudun gercı bende hep usurum ama dun nıyeyse oyle oldu ates bastı boyle neyse adet gununu beklıycez gorecegız artık
kızz cok mu gezdınız kadını dogurtturacaksın
bu arada oğlusunun yeni cicileri hayırlı olsun allah güle güle kullanmak nasip etsin güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?