Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım valla bende ısmını sımdı bılmıyorum ama arkadasım sen hamıle kal ben sana vercem demıstı bende hamıle kalmadıgım ıcın uzerıne dusmedım neyse ogrenırım ama sızın ıcın yazarım kuzum

aa bak bunu da ilk defa duydum. kız ben pek cahilim bu konularda, ondan sorup duruyom ne yapcez ne etcez die

aaa kuzum ben daha neler bılıyorum yok kız bende aklıma geldıkce yazıyorum sıze yanı boyle bazen arastırıyorum sankı hamıleymısım gıbı ordan duyduklarımı sıze aktarıyorum guzelım sen sor sen ogren bende unutunca sana sorarım sen o zamana tecrubelı olursun

ayyy canım ya esının dedıgı gıbı bıraz dıkkat edeceksın bak o senden daha dıkkatlıymıs benım esımde canım yaa cok dıkkatlıdır o konularda hele cocuk olursa ben ne yapacagım onu bılmıyorum baskalarının cocukları ıcın bıle pımpırıklenır ay dusuer ay bır yerını vurur dur oyle sevme falan yandım ben yanı
neyse zaten oda bılıyormus son hafta sonu oldugunu canım allah kurtarsın kolay gecer ınsallah dogumu

halevim haklısın bitanemde merk ediyorum, sağol cnaım inşalalh giyer paşamda , ama düne kadar hissediyordum birde çok iş yaptım gezdim ya ondan huzursuz oldum canım :26:

off hiç sorma cnaım ya sabahın 9 undan beri bende öyleyim yaa başlarım sizin işinize diyesim geliyor valla aynen bizim hayatımız stres olmuş canım.Miniklerimiz inşalalh etkilenmez canım ya ben vicdan azabı çekiyorum valla, her defasıonda kızıyorum kendime boşver rahat ol diye, ya bi telefon gelir ya bi mail haydaa baştan aşağı sinir küpü İnşallah iyilerdir yıldızcım, ya sorma dün gezdik bugün doğumda kızcağız, ama alışveriş yaparkende oturdu dinlendi , hep yürümedik aslında arabayla gittik gideceğimiz yerlere yağmur olunca birde.:44: eşi hiç istemiyordu zaten benim koçişten beter kızı sürekli tembihliyordu zati

evet canım ya eşim çok dikkatli o konuda ,şuan bile tek bırakmak istemiyor dışarda falan son aylarda eve hapseder inanki öğreniriz kuşum bizde merak etme tatlım ama onlar ne kadar pimpirikliyse bizde öyle olsak yandıkdengede tutmak lazım bu tür şeyleri de dimi ya, ayy benim kayınvalidem öylee bi görseniz Allahım1 yaşında yeğenim eşim onu severken bile sürekli uyarıyor ay öyle yapma ayy dur diye o kadarda olmazki canım, eşimin karnı ağrısa benden çok çevresinde pervane oluyorçok komik bizim paşa gelince düşünemiyorum

ay ne güzel ediosun araştırarak kuzum, bak bizide bilgilendiriyosun ayy sen yeterki hamiş ol en kısa sürede bitanem, bütün tecrübelerimizi aktarırız sana

aynen adacım bi an şeytan dio ağzına geleni söyle, sonra susuyorum, kendimi yatıştırıyorum ama sonra aynen dediğin gibi ya tel ya mail başa döndürüyo beniii inş iyiler meleklerimiz
ay allah kolay doğum versin, olmuşmu aradın mı hiç kuzum?

amanın, eşin neysede kaynanan karışırsa o zor işte doğumdan sonra çünkü eminim hiçbirimiz kaynanamızın karışmasını istemeyiz, özellikle de ben
sinir olurum ben

amanın, eşin neysede kaynanan karışırsa o zor işte doğumdan sonra çünkü eminim hiçbirimiz kaynanamızın karışmasını istemeyiz, özellikle de ben
sinir olurum ben

ayy canım onların karısmaması mumkun mu allah askına benı en cok dusunduren o zaten yanı tamam bızım daha once cocugumuz olmamıs olabılır ama o da ben bu kadar cocuk buyuttum dıyerek herseye karısırsa yandık yanı yaa bende sevmem bana karısılmasın ben yardım ıstersem soylerım zaten ıstemeden bırsey yapmasını sevmem yanı huyumdur bır seyı yapacagım varsada o soyledı dıye ınadımdan yapmam yanı
bu konuda bız adayla aynıyız cunku kacack yerımız yok aynı apartmandayız ayyy yaa dusunemıyorum bıle sımdıden her gun gelır ne yaptın cocugu emzırdın mı ay bu cocuk ac bak boyle usur boyle gıydırme bak bundan yedır bundan yedırme ahh adacım ah nerdesın

öyle tatlım ya inşallah daha az stresli oluruz bizde,aradım tatlım 10 dk oldu eşini aradım henüz çıkmamış doğumdan dru normal doğum demiş ama bakalım Allah bi avazda kurtarsın inşallah.Bnede hiç istemem canım mutlaka büyüktür öğreneceğimiz çok şey var ama ikide bir ayy öyle yapma ayy şunu öyle yap derse ki benimki diyeceğe benziyor, bende sinirlenirim yani, çünkü çok hassas ya diyorum ya eşimin karnı ağrısa panik, çocuk kucaklasa aman koy indir bişey olur diyen cinsinden zaten kendide ben küçük bebeği alamam diyor annen tecrübeli o gelir diyor, benim canıma minnet valla ,annem olunda yanımda

Na ne yaptı acaba ya, şuan belki aşılama olmuştur bitmiştir dinleniyordur belkide:26:

hühüüü hüü:84: ranacım başımıza gelecek olanı ne güzelde özetleyivermişsin hayatım ağlayasım geldi inanki benim kayınvalide ile çok samimi değiliz babamı daha çok severim ama pek pimpirikli ya benden beter valla, ah bizide anlasalar dimi biz neler neler araştırıp buluyoruz ne yer ne içer zaten öğreniriz , ah azcık ters bişey desem oda surat asar, bişey demesem dediğin gibi çat kapı gelir, geçen gün zili çalıyor tamda uykuya dalacagım akşam üzeri ee ada ben geldim de iyide bana ne diyesim geldi ranacım ben mi çok garibim ya, sürekli görüşmek hiç iyi değil:26: ben o yüzden de işten ayrılmayı düşünüyorum ya kendim büyüteyim diye:26: ahh ranacım yaa sabahtan konuşsak akşama kadar bitiremeyiz inanki

narın olmustur asılaması dınlenıyordur bıle sımdı sabah 10,30 da veeceklerdı spremlerı ayyy canım ınsallah tum spremcıkler saga dogru gıder sansı fazlalasır ama sagda ıkı yumurtası var kız bekledı bekledı ıkızı olmasın ayy n guzel ınslalah

evet canım bıtmez aksama kadar ne kadar samımı olmasakda torununu gormek ıcın mutlaka gunde bır kez ugrayacak ( tabı bu bırkezle kalmayacak) kendımızı hıc anne gıbı hıssedemeyecegız bana oyle gelıyor valla annem yanıma da gelse o da gelır yanı rahat bırakmazkı bızı annemlede offf ya neyse yapacak bırsey yok ama ben en cok seyden korkuyorum benım bır arkadasım vardı aynı sekılde aynı apartmanda oturuyorlardı ıste cocuk dogdu kız lohusa falan artık uzuntuden kızın sutu kesıldı benım en cok korktugum bu adacım gerısı onemlı degl yanı

ayy hadi inş bi kerette çıkarıversin yawrusunu ayyy hele benimkini biliosunuz ne kadar bilmiş, her halta karışır cadı ama benmde artık susmaya hiç niyetim yok walla... benmkide herşeye panik 30 yaşında adam yani hasta olur nolcak,ay hemen pimpiriklenir sinir olurum. tek şansım burda olmaması.. ama inanın kızlar o zaman gelsin gitmez bizden

ayy narcığımız akşam haber verebilir mi ki acaba bize

ya iyi tamam büyüklerde bilirlerde, herşey bi yere kadar ama adacım. sonuçta onlarda bizimle aynı yaşta anne olmuşlardır, bu kadar ben biliorum demenin anlamı yok bence... off ya aklıma geldikçe sinir oluyorum kesinlikle haklısın sürekli görüşmek hiç iyi değil hayatım, her zaman bi mesafe olmalı bence..

olmuştur walla, dinleniodur heralde.. ayy ne güzel olur ikiz olsa heee akşam haber verebilir mi ki bize

aman allah korusun, walla o zaman lohusa depresyonu die ağzına geleni sölemek lazım, sonrada lohusalığın arkasına sığınmak lazım bence madem onlar susmuyo, bizde böle yapcez, yapcek bişi yok

olurmu olur vallahi ikizi geliverir ne güzel
öyle canım kesinlikle haklısın, amaninn bide o dert var dimi Allah korusun ya süt falan kesilmesin yaa. ben de öyle sakin biri değilim yaa , bende çok korkuyorum ranacım ne yapacağız bilmiyorum valla:18:

canım tabiki bizler haklıyz zaten hadi bikaç şey söylemeleri normal ama yok bebek öyle tutulmaz bak böyle olur, yok onu yemz falan derse benim tepem atar yani, çok korkuyorum eşim en küçük bi rahatsızlığında dr a götürürmüş bu , dr kızarmış kadın niye getirdin bişye yok dişi çıkıyor falan diye hatta yerken bişey olur boğulur falan diye öyle eline falan bişey veremezmiş benim paşamada öyle yapmaya kalkarsa hani benden çok ona annelik yapmaya çalışırsa inanki çok pis olurum ben erkek bebeği azcık taş gibi olsun dimi ya kız gibi olmasın , cesur olsunayy kızlar doğurmuş aradı şimdi valla sesi çok iyi geliyordu, sabah 7 de suyu gelmiş ağrısı falanda olmamışdra gidince suni sancı vermişleer şimdide doğmuş ya 3,5 kilo falandı nerdeyse korktuğum kadar olmadı ya diyor anaaa onun ödü kopuyordu doğumdannn şok oldum kızlarr biz ne etcezzz sürekli dua okudum yasin okumuştum birde kız korkuyordu diyeee

sinir oluyorum ööle tiplere, baksana dr bile kızmış walla erkek çocuğu az rahat yetiştirilir bence, bende sinir olurum sürekli karşırsa
ayyy ne güzel doğurmuş hee, ohh maşallah kilosuda varmış,sağlıkla büyüsün inş... darısı başımıza

ayy canım kurtulmus kız cok guzel yaa bak korktugu kadar da degılmıs masallah neyse artık darısı sızlerın basına guzellerım benımde karın agrılarım basladı zaten
ya adacım ve yıldızcım allah basımızdan eksık etmesın yıne esımın yerıne koyuyorum bazen kendımı oda kızıyor annesıne ama annesı sonucta ne desın kalbınıde kırmak ıstemıyor belkı bızde oyle olcaz ne bıleyım ya zaten cocuk olunca cok yumusuyormus ınsan ınsallah o tarafımıza denk gelırde tatsızlıklar olmaz bende ılk cocugum kendım buyutmek ısterım hep benım bebegım derım ama baskasıda benım bebegım dıye davranmya baslayınca ınsan kendını tutamayabılır

he canım kayınvalidem çok pimpiriklidir annem bile güler ayol ne öyle diyor işte oda onun huyu, bencede erkek çocuğu azcık cesur olacak öyle mıymıy erkekleri de sevmem evet yaa hemde kolayca doğuvuvermiş, tabi yine de olmuş sancısı ama korkttuğum kadar değil didi, maşallah darısı bizlerin başına inşallahhhh

hakkaten kuzum maşallh, yerleşme ağrısıdır belki ne biliyosun kuzucum ben bu ay sen ve nardan umutluyummm ,inşallah Rabbim nasip eder. Eşimde annesine bazen çok kızıyor ama dediğin gibi annesi ne yapsınlar canım, ay hadi inşallah dediğin gibi o tarafımıza denk gelir.

Ya canlar benim bu elma kurdundan ses yok bugünde karnımı ağladım elliyorum azcık pat pat vuruyorum ses yok yaa merak ediyorum.

Ranacım sizde durumlar nasıl tatlım yazayım diyordum ama mail atmak mı doğru olur:26: en son dedğin gibi dimi bebek fikri de ,

ööle walla ama farkettinizmi nedense hep erkek anaları böle, hiç kız anaları değil, ben üzülmüyorum artık walla, bana ööle şeyler ettiki, eşimle kavga etsinler çok memnun oluyorum, yiyin birbirinizi diorum bana ettiklerinin bedelini ödemeye başladı, daha kötülerinide görücem inş Allahın izniyle (aslında hiç böle biri değildim ama evliliğimi zehir etti ilk yıl, hep ağladım onun yüzünden, kaç kere boşanın die tutturdu, o yüzden yanlış anlamayın yazdıklarımı canlarım, içim soğumuyo hiç o kadına karşı) herkesin evladı kendine, benim bebeğim felen gibi davranmaya başlarsa yolarım onu

bebişim yerleşme ağrısıda olabilir kuzum, aklına hemen kötüyü getirme, kızarım haaa

kendini dinleme adacım nolurr, dinleniodur belki elma kurdu, yormuşsun çocuğu haftasonu aklına kötü bişi getirme ne olur, haftayamı gidiceksin dr a?

slm kızlar öğlen gittik dr'a. doktor ultrasonda baktı kanaman şuan geliyormu dedi.geliyorsa hemen serum takalım dedi. ve benim sabah gelmişti bidaha gelmediğini söyledim ve bana iğne yazdı hastanede yaptırdık ve şuan işe geldim acaba evemi gitsem diyorum.bol bol dinlen dedi.

benm gibi olmuşsun sende, tek bi iğne yaptılar sanırım sana da hayatım.. walla bende hastane çıkışında mecburen toplantıya gitmiştim. ama bol bol dinlen gerçekten tatlım, bak benim hala biraz ayakta kaliyim, iş yapiyim gelio kanamam, çok dikkat et kendine cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…