Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

slm kızlar.ben gezmeye çıkamadım.yemek yaptım temizlik yaptım sonrada yorulmuşum canım istemedi dışarı çıkmak.

seni anlayabiliyorum hayatım hiç dert etme yanlış anlamayız bazen tek kelime bile soğutur insanı, heleki seninki bi sürü laf etmiş, hakkaten kız hep erkek anneler öyle nedir bu, esinnn bacımm bizdemi öle olcaz kızzzz anaaa ben şimdiden diyorum ki valla benim oğlum kıymetli, gelin benimle aynı evde oturmaya razıysa öyle isterim ben diyorum yoksa hıh kendi bilir almam o kızı diyorumda delisin sen diyorlar bana işimiz şaka tabi
Öylemidir yıldızcım dinleniyordur dimi ya, valla kuşum normalde haftaya gitmemiz lazım ama belli olmaz bana eserse yarn bile giderimmerak ediyorum çocukumu bizden büyük olan hamişlere sordumda normal merak etme dediler, bizimde öyle oluyor arada dediler.

çok şükür bişey yokmuş kuzum , dinlen bol bol

slm kızlar.ben gezmeye çıkamadım.yemek yaptım temizlik yaptım sonrada yorulmuşum canım istemedi dışarı çıkmak.

anaaa bu saate kadar yemekle temizlikmi yaptın kız yorulmuşundur dinlen kuzucum

wallakız hep erkek anaları bööle, ahaa bak erkek taşıyanlarda bööle, genlerle ilgili bişi sanırım ayy heralde oğlum olursa gelinim çok şanslı olur benm, çünkü kendi çektiklerimi biliorum hayatta karışmam die yemin ettim...
dinleniodur kuzucum sen merak etme, olmadı yarın sen bi git için rahatlasın yawrum bak senden büyüklerede sormuşsun bişi yoktur Allahın izniyle merak etme bitanem

ayy nar naptıki aklımda onda haaa

ay kuzular 10 dakka dedım bıraz fazla surdu ortadan kaybolmam ıslerı toparlayamadık bır turlu hesapları tutturamadım program hata verıyor falan fılan raporları alamıyorum
neyse bakalım kızlar nar ne yaptı acaba kacta gırerkı aksam gırerım demıstı ınsallah sorunsuz hallolustur ıslerı

ayy bide çatlak olayı var dimiiii kuzum. ne zaman kullanmaya başlamak gerekioki acaba??
bende henüz kullanmaya başlamadım canım ama başlayacağım ada ne kullanıyor meak ettim benim aklımdada bebe yağı ve kakao yağı var ikisinide kullanacam bakalım artık sonu nolur
ayyy kuzucum öğrende söyle baklaım bize neymiş aklımızda bulunsun
ayyy allah yardımcınız olsun şekerim benimkide kesin karışır karışmasa olmaz tlf bile yetişir söyle yap böyle yap diye ama yanında olmuca daha beterdir eminm

geçmiş olsun canım bak iyiymiş miniğin elinden geldiğince dikkat et

adacım valla zaman ne gösterir bilmiyorum hayatım ama ben zor bir kaynana olacağımı düşünmüyorum oğlumu mutlu ettikten sonra bende iyi davranırım kendiside inşl bana iyi olur güzel güzel geçiniriz allahın izniyle
dün gezmelere gitmişsn bebişine ciciler almışsın hayırlı olsun güzel günlere giysin teyzenin gelinide doğuma gitmişde maşallah doğurmuş bile allah sağlıkl büyütmeyi nasip etsin darısı bize olsun

yıldızcım kayınvaldeni az çok biliyoz canım hiç kötü bişe düşünürmüyüz hayatım rahat ol bugünde aklımdan geçti sormayı unutmuşum ama söyledinizmi kayınvaldene bişe dedimi

ivit ya 10 dk dedin 1 saati geçti gelmedin tuttur o hesaplarıda yanımıza gel amaaaa
ayy benmde aklım narda walla, ne etti acaba, akşam belki gelir haber verir :26:

az daha büyüsün bakalım benmkide bende başlarım yağlanmaya
yaa aslında eşim söleyelim artık bak kalp atışınıda duyduk dedi ama ben kanamam var söleme şimdi demiştim geçen prş günü. dünde dedi artık söyleyelim die, ii söle dedim bende ama unuttu garibim, bende hatırlamama rağmen hatırlatmadım bu gece söler heralde, şimdi didikler durur neden kanaman var, ya düşerse die, sinir eder beni

işimiz şaka güzelim hiç öylemi yaparım ben gelinime, Allah iyilerle karşılaştırsın iyi olsunlarda öyle hiç karışmam valla, şimdiden oğluma tembih ediyorum baban gibi birini bul ve onu çok sev diye şimdiden gelinimden yanayım kızz peki sıpayı rahatsız etmiyorum bende artık, akşam bebek görmeye gideceğiz yaa çok merak ediyorum kime benziyor diye Ay patronum yine sinir etti beni ya özelliklemi yapıyor ne kızlar tam 6yı 10 geçiyordu bende çıkıyorum iyi akşamalr yazdım adam bana evdesin nereye çıkıyorsun Allah aşkına dedi yaz saati 6 da çıkıyorum hep adam evdeyim diye 8 e kadarmı çalıştıracakki beni yahuuu
inşallah canım bende merake diyorum bitirdinmi işlerini

aynen canım oğlumu çok sevsin ikisi mutlu huzurlu olsunda daha ne isterim yaa bana bakma sen öyle şaka olsun diye dediğim bişey o

aaa ben size yazdım oysa yazımmı çıkmadı yaa, ben bebe yağı kullanıyorum demiştim çatlak için:26: ne kadar erken kullanırsan o kadar iyiymiş, ben 2. ayımda aldım ama düzenli kullanmıyorum 2,3 güne bir. Başka bişey kullanmıyorum çatlak falan yok ama afedersiniz popo kısmımda biraz başlamış ama çatlakalr:18: birde göğüs ucu için bu doğum yapan arkadaşım da kına ve tuz karışımı yapmıştı biraz bekletip alıyordu gögüs ucundan , bakalım işe yaramışmı , bunuda yazmıştım emme hiç biriniz yazmadı

yıldızcım geldim geldim eşimi bekliyorum sımdı ısyerınde onunda ısı cıkmıs 1,3 saat falan bekleyecegım bende hesapları yenıden gozden gecırecegım artık

nalancım doktora gıtmıssın bak bırseyın yokmus rahatla guzelım doktorun dedıgı gıbı bol bol dınlen canım ısın oturarak sa zaten pek yorulmazsın fızıken yorma kendını yeter

esıncım hosgeldın canım evet telefonla yetısmesı baska dırek kapında bıtmesı baska ne yapalım bızımde kaderımız buymus dıycez

adacım ben okudum yazdıklarını ama benım daha bunlara ıhtıyacım yok ınsallah olur yaaa cok ıstıyorum

evet canım bana 4ayda büyüyor diye o zaman başla dediler kullanmaya sende istersen öyle yaparsın
hıım söylemediniz demek kayınvaldene dediğin gibi kanamayı duyarsa yine çen çen öter sen hiç duyma olurmu tatlım onu zatn nasıl biri olduğunu biliyosun öyle kabullen sıkıntıya sokma kendin

adacım yok canım okudum ben hatta dedimya bende bebe yağı ve kakao yağı kullanacam diye ben düzenli kullanırım gibime geliyor ama normalde kremelerimi felanda itinayla kullanırımaksatmam ama çatlak olacaksa önüne geçeceğini sanmıyorumda ben yapacağımı yaptım demek için birde belki en aza indirebiliriz diye kullanayım dedim
arkadaşının kullandığında işe yararsa tavsiye alırız senden bana kako yağının göğüs ucuna iyi geldiğini hatta doğumdan önce başlamam gerektiğini söylediler deneycem ben

tabi cnm şaka hepsi, bizler çeken taraf olarak en iyi kaynanalar oluruz eminim
ayy senin patronda bi alem, evdesin die gece yarısına kadar mı çalışcan yani belki dışarı çıkıcaksın onu haber veriosun alla alla deli mi ne bebeem ben daha araştırıyom ne sürcez die, o sıra atlamış olabilirim, sorry

oo bayağıda beklicen kuzum, neyse işlerini toparlarsın. bizde buralardayız nasılsa

ayy artık akşam söler kesin eşim, anlatırım size takmayı düşünmüyorum ama bakalım ne dicek cadı

oyy kuşumm size lazım olacak ama en yakın zamanda aklınızda bulunsun bitanem.

ben mi yanlış anladım güzelim ada ne kullanıyor acaba merak ettim diye tekrar yazmışsında :26: okumadın sandım.kakao yağını bilmiyordum canım doğrudur , birde size tavsiyem bence 4 . ayı beklemeyin kızlar ani kilo alımlarında bile çatlaklar olabiliyor en azından bebiş büyümese bile ani kilodan dolayı olan çatlakalrı önlemiş olursunuz, bende esincim başlamadıysan mutlaka başla, yıldızcım bence sende bikaç hafta sonra başlayabilirsin canım nacizane fikrim tabi, siz bilirsiniz.

Yıldızcım eşn söylemek isterse söylesin tabi bitanem , tabi kayınvaliden diyeceğini yine der, ha 1 hafta sonra ha 1 hafta önce, eşin istediği gibi davransın , ve bu miniğine bişeycik olmayacak sağlıklıca gelecek annesi

canım bi anda yazdığım çıkmadımı diye düşündüm de esincim tekrar sorunca ,yazayım didim, araştır tabi hangisi aklına yatarsa onu kullanırsın. Ayy sorma ya delirtti beni de dışarı çıkacağım dedim zaten e siz söyleyin kaçta çıkacağımı diyecektim. takma güzelim boşver huyu öyle olunca ne desende fayda etmez o yüzden kendini ve bebeğini üzme

bende başlarım bi kaç hafta sonra kuzucum, bünyeye göre değişir bi bakmışsın anında şişmişiz
sölicek bu akşam bakalım, tepki ne olacak, dediğin gibi ha 1 hafta önce, ha sonra.. bişi dicekse zaten her ikisinde de diyecek. amin inş miniğime bişi olmayacak teyzesi, sağlıkla gelecek

sanadamı iğne yapmışlardı? sende dikkat et cnm zaten masabaşı işim yorulmuyorumda...anlamadım git ti.cuma 5mm şimdi bugün ultrasona koyduğunda çıkan sonuç kağıdında yazıyordu 6mm olmuşztı[/QUOTE]

başla canım ne kadar erken başalarsan o kadar iyi, bünyen eğilimliyse bi anda çıkıverir göbüşün.sıkma canını bitanem söylerse uygunca cevabını verirsin, bende bunları anlamam ya veren de alan da Allah yani, neden boşuna konuşurlarki,cinsiyette öyle biz bişey yapmıyoruz ki,
ayy çok acıktım kızlar, bişiler atıştırıp gelicem

afiyet olsun canım, bende çıkıyorum biradan , hepinizi öpüyorum. Nar haber verir belki akşama

sendemi kız düşünüyorsun ranacım, esinde bende kız demiştik, başka kimler ne diyor acaba ? Çin takvimine baksana bi yıldızcım merak ettim sende ne diyecek ?:26:

evet banada oyle geldı bununkı pek bı nazlı cıktı cunku
evet yıldız bak bakalım cın takvımı ne dıyor sneın ıcın :44:

sanadamı iğne yapmışlardı? sende dikkat et cnm zaten masabaşı işim yorulmuyorumda...anlamadım git ti.cuma 5mm şimdi bugün ultrasona koyduğunda çıkan sonuç kağıdında yazıyordu 6mm olmuşztı
[/QUOTE]

evet güzelim bende iğne oldum prş günü, bak boyu da uzamış sıpanın bide rahat dursalar kanatmasalar içeriyi daha iyi olcak benmde lafta masa başı ama toplantılar, teller, mailler, gıcık müşteriler yetiyo walla

koş aç bırakma prensesimizi bakım

yiyiyoruz aç bırakamıorumki, acıkınca midem kazınıo dönüorum ne yesem die

evet erken başlamakta fayda var kuzum.. ayy şimdiden sıkamıcam kendimi ne dicek die, n derse desin... nar gelebilir belki akşama...

sendemi kız düşünüyorsun ranacım, esinde bende kız demiştik, başka kimler ne diyor acaba ? Çin takvimine baksana bi yıldızcım merak ettim sende ne diyecek ?:26:

daha erkek dien çıkmadı zaten, hrkes kız da takıldı ve çin takvimi de ööleee o da kız diyooo

evet banada oyle geldı bununkı pek bı nazlı cıktı cunku
evet yıldız bak bakalım cın takvımı ne dıyor sneın ıcın :44:

baktım baktım o da kız cı çıktı ranacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…