Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

adacım yok okudum senin yazdığını sonrasında dedimya ben bebe yağı ve kakao yağı kullanacam ama ada ne kullanıyor diye onada sorayım demiştim
başlayacam canım ilk fırsatta alıp şimdiye kadar kilo almadım ama bundan sonra alırım artık çünkü acıkıyorum eskisi gibi değilim

ya ben,m sat 28aralık o ay kız gösteriyor ocak erkek gösteriyor bende tutmadı o zaman doktor erkek dedi çünkü
narı bende merak ediyorum şimdi miniklerini aldı dinleniyodur kızlar halevde erken çıkmış sanırım bugün pek yazmamış:26:

topıgımıze bır prenses gelıyor desene neyse saglıklı olsunda sıpacık bız topıgın ucuncu pasası olmasına da razıyız

ayy sağlıklı olsunda dediğin gibi hayatım, herşeye razıyım ben, yeterki bu hamileliğimi korkulardan uzak,rahat geçireyim. terslik olunca insan bişi anlamıoki bu halinden:26:

14 hafta olcak yarın maşallah seninde, hele adacık yarından sonra yarılıcak hamişliği walla darısı başımıza inş senin sıpa dengeleri bozmuş anlaşılan kuzum, bakalım bizimki uyacakmı takvime

benim görümcem 6 ayını bitirdi.hala göbek yok.ben ondan kiloluyum.benim kaynana işte benim göbeğe bakıp bakıp sıkıştırıyodu beni bişeymi var diye.öğrendi bakalım artık soracakmı.zaten bu konuda iyice hassaslaştık biri bişey dese sinir oluyorum.
benim kilo vermem gerek ama bıraktım diyeti falan.bilimiyorum nasıl gidecek.hafta sonları baya yürüyüş yapıyorum ama yetmez.ne güzel hareketler yapıyodum.şimdi şevkim gitti nedense.

ya günler ne çabuk geçiyor.adada esinde sanki dün çektik halaylarını.ne çabuk zaman geçiyo hayret ya.

ya günler ne çabuk geçiyor.adada esinde sanki dün çektik halaylarını.ne çabuk zaman geçiyo hayret ya.

kimi insanda çok geç belli oluyo, kiminde de erken fırtlıyo göbek niye şevkin kaçtı bitanem yaa, bak ne güzel tedavini olacaksın inş, sonrasında da bebişin hemen gelecek Allahın izniyleçok bilio o kaynanalar, çok istiyosa kendi doğursun bi tanetakılma boşver hayatım..
walla dün gibi öğrendiğimiz günler... zaman gerçekten çok çabuk geçiyor

kayınvalidelere gittik bi hafta o zaman bozuldu.sonrada izmire git gel şevkim kaçtı iyice.zaten zor gelmişti.inşallah bi an önce sorun neyse belli olsa.ona göre tedavi olsa bende rahatlasam.zaman geçtikçe daha kötü oluyo.hayırlısı herşeyin.
kocişte işten geldi hadi çarşıya çıkalım dedim.biraz dinleniyim çıkarız dedi uyuyo yaaa.o kalkana kadar mağazalar kapanacak:97:

inş kısa zamanda tedavin olacak cnm, herşey yoluna girecek merak etme.. yorulmuş heralde kocan, uyumuş baksana, şööle yanaş öperek uyandır, bak nasıl kalkıo gidersiniz hemencik 10 dan önce kapanmaz ya mağazalar

topıgımıze bır prenses gelıyor desene neyse saglıklı olsunda sıpacık bız topıgın ucuncu pasası olmasına da razıyız
kesinlikle hiç hiççç farketmez sağlıkla gelsinlerde rabbim neyi nasip ettiyse
evet canım 14haftamız doluyor allahın izniyle 3,5aylık olduk artık ne güzel ada yolu yarıladı inşl sizde bende bu günleri geçicez hayatım haklısın canım benim sıpam dengeleri bozdu gerçi çin takviminede ne kadar güven olursa bakalım seninki tutucakmı

inşl bu günlerde eçicek sizinde hamileliğinizi konuştuğumuz günlerde yakında gelecek canım
sen kendini koyverme rejimine devam et elinden geldiğince tedavinide olunca gelicek inşl hemencecik bebeğin
herkesin göbeğinin çıkması farklı oluyor canımya yapıyla alakalı bide kiminin iç karnı geniş olurmuş 9ayda bile küçücük olurmuş

ayy kızlar ya esım hala gelmedı beımde ayaklarım usudu valla belımede agrılar gırıyor gelsede eve gıtsek yaaa acıktım fena halde mıdem kazınıyor

ayy kızlar ya esım hala gelmedı beımde ayaklarım usudu valla belımede agrılar gırıyor gelsede eve gıtsek yaaa acıktım fena halde mıdem kazınıyor

ayy kıyamam ya, sen keşke gitseydin eve:26: daha gecikecekse bişiler atıştır hayatım,aç aç durulmaz, açlıktanda üşüyosundur

bende gidiom kocişim gelir birazdan, yemek hazırliyim

ayy kıyamam ya, sen keşke gitseydin eve:26: daha gecikecekse bişiler atıştır hayatım,aç aç durulmaz, açlıktanda üşüyosundur

canımya acıktın demek bir arasan daha gecikecekmi acaba iyi geçe kaldınız

aradım kızlar cok az ısım kaldı gelıyorum dedı bende aclıktan oluyorum bak ıkı canlıysam suan vıcdan azabı cekersın sonra dedım tamam hemen gelıyorum dedı

tmm hayatım kolay gelsin sana
aradım kızlar cok az ısım kaldı gelıyorum dedı bende aclıktan oluyorum bak ıkı canlıysam suan vıcdan azabı cekersın sonra dedım tamam hemen gelıyorum dedı

hıh iyi demişsin canım daha fazla oyalanmadan gelsin

kızlar ben cıkıyorum yavastan herkese ıyı aksamlar
narcım gelemedı belkı aksama gırer sabah okurum artık guzel haberlerını ınslalah hepınızı

kızlar ben cıkıyorum yavastan herkese ıyı aksamlar
narcım gelemedı belkı aksama gırer sabah okurum artık guzel haberlerını ınslalah hepınızı

iyi demişin belki daha hızlı gelir böylelikle kuzum....

aaa nar geldi
okuyup gideyim bari

bende nara bi bakaym gelmişmi dedim ve onu gördüm ay hadi hayırlısı bakalım neler oldu

arkadaşlarım geçmişi okuyamadım daha girmişken kısaca yazıyım merakta kalmayın. herşey yolunda gitti hiçbir aksilik yok işallah bebişim göbüşümde şu an. hepinize iyi dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim biricik arkadaşlarım. başım ağrıyo biraz o yüzden tüm detayları yarın anlatıcam sizlere. baya uzun yazıcam çünkü... yarın sabah görüşürüzz öpüldünüzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…