topıgımıze bır prenses gelıyor desene neyse saglıklı olsunda sıpacık bız topıgın ucuncu pasası olmasına da razıyız
adacım yok okudum senin yazdığını sonrasında dedimya ben bebe yağı ve kakao yağı kullanacam ama ada ne kullanıyor diye onada sorayım demiştim
başlayacam canım ilk fırsatta alıp şimdiye kadar kilo almadım ama bundan sonra alırım artık çünkü acıkıyorum eskisi gibi değilim
ya ben,m sat 28aralık o ay kız gösteriyor ocak erkek gösteriyor bende tutmadı o zaman doktor erkek dedi çünkü
narı bende merak ediyorum şimdi miniklerini aldı dinleniyodur kızlar halevde erken çıkmış sanırım bugün pek yazmamış:26:
ayy sağlıklı olsunda dediğin gibi hayatım, herşeye razıyım ben, yeterki bu hamileliğimi korkulardan uzak,rahat geçireyim. terslik olunca insan bişi anlamıoki bu halinden:26:
14 hafta olcak yarın maşallah seninde, hele adacık yarından sonra yarılıcak hamişliği walladarısı başımıza inş senin sıpa dengeleri bozmuş anlaşılan kuzum, bakalım bizimki uyacakmı takvime
benim görümcem 6 ayını bitirdi.hala göbek yok.ben ondan kiloluyum.benim kaynana işte benim göbeğe bakıp bakıp sıkıştırıyodu beni bişeymi var diye.öğrendi bakalım artık soracakmı.zaten bu konuda iyice hassaslaştık biri bişey dese sinir oluyorum.
benim kilo vermem gerek ama bıraktım diyeti falan.bilimiyorum nasıl gidecek.hafta sonları baya yürüyüş yapıyorum ama yetmez.ne güzel hareketler yapıyodum.şimdi şevkim gitti nedense.
ya günler ne çabuk geçiyor.adada esinde sanki dün çektik halaylarını.ne çabuk zaman geçiyo hayret ya.
kayınvalidelere gittik bi hafta o zaman bozuldu.sonrada izmire git gel şevkim kaçtı iyice.zaten zor gelmişti.inşallah bi an önce sorun neyse belli olsa.ona göre tedavi olsa bende rahatlasam.zaman geçtikçe daha kötü oluyo.hayırlısı herşeyin.
kocişte işten geldi hadi çarşıya çıkalım dedim.biraz dinleniyim çıkarız dedi uyuyo yaaa.o kalkana kadar mağazalar kapanacak:97:
kesinlikle hiç hiççç farketmez sağlıkla gelsinlerde rabbim neyi nasip ettiysetopıgımıze bır prenses gelıyor desene neyse saglıklı olsunda sıpacık bız topıgın ucuncu pasası olmasına da razıyız
evet canım 14haftamız doluyor allahın izniyle 3,5aylık olduk artık ne güzel ada yolu yarıladı inşl sizde bende bu günleri geçicez hayatım haklısın canım benim sıpam dengeleri bozdu gerçi çin takviminede ne kadar güven olursa bakalım seninki tutucakmıayy sağlıklı olsunda dediğin gibi hayatım, herşeye razıyım ben, yeterki bu hamileliğimi korkulardan uzak,rahat geçireyim. terslik olunca insan bişi anlamıoki bu halinden:26:
14 hafta olcak yarın maşallah seninde, hele adacık yarından sonra yarılıcak hamişliği walladarısı başımıza inş senin sıpa dengeleri bozmuş anlaşılan kuzum, bakalım bizimki uyacakmı takvime
ya günler ne çabuk geçiyor.adada esinde sanki dün çektik halaylarını.ne çabuk zaman geçiyo hayret ya.
ayy kızlar ya esım hala gelmedı beımde ayaklarım usudu valla belımede agrılar gırıyor gelsede eve gıtsek yaaa acıktım fena halde mıdem kazınıyor
ayy kızlar ya esım hala gelmedı beımde ayaklarım usudu valla belımede agrılar gırıyor gelsede eve gıtsek yaaa acıktım fena halde mıdem kazınıyor
ayy kıyamam ya, sen keşke gitseydin eve:26: daha gecikecekse bişiler atıştır hayatım,aç aç durulmaz, açlıktanda üşüyosundur
bende gidiom kocişim gelir birazdan, yemek hazırliyim
canımya acıktın demek bir arasan daha gecikecekmi acaba iyi geçe kaldınız
tmm hayatım kolay gelsin sanaayy kıyamam ya, sen keşke gitseydin eve:26: daha gecikecekse bişiler atıştır hayatım,aç aç durulmaz, açlıktanda üşüyosundur
bende gidiom kocişim gelir birazdan, yemek hazırliyim
aradım kızlar cok az ısım kaldı gelıyorum dedı bende aclıktan oluyorum bak ıkı canlıysam suan vıcdan azabı cekersın sonra dedım tamam hemen gelıyorum dedı
aradım kızlar cok az ısım kaldı gelıyorum dedı bende aclıktan oluyorum bak ıkı canlıysam suan vıcdan azabı cekersın sonra dedım tamam hemen gelıyorum dedı
kızlar ben cıkıyorum yavastan herkese ıyı aksamlar
narcım gelemedı belkı aksama gırer sabah okurum artık guzel haberlerını ınslalahhepınızı
aaa nar geldi
okuyup gideyim bari
ayyy kesın okuyamadan cıkacagım yıne offf nar hadı cabuk yaz catladık kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?