geldimi kocan şekerim? olmadı evden okur yatarsın, sen bu heyecanla uyuyamazsın çünkü
arkadaşlarım geçmişi okuyamadım daha girmişken kısaca yazıyım merakta kalmayın. herşey yolunda gitti hiçbir aksilik yok işallah bebişim göbüşümde şu an. hepinize iyi dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim biricik arkadaşlarım. başım ağrıyo biraz o yüzden tüm detayları yarın anlatıcam sizlere. baya uzun yazıcam çünkü... yarın sabah görüşürüzz öpüldünüzzzzzzz
cıkıyorum geldı
hosgeldın yıldızcım evet doyurdum soylemesı ayıp esım bırseyler almıs bana eve gıdınce yedım hemen onları sonra ıste agrım oldu sekerım yaa yanı kırmızlar gelırse gelmesınden cok esımın halıne daha cok uzulecegım sanırım yaa cok umutlanmıs bu ay bende sasırdım bu sefer cok uzulerek hadı be cıddı mı dıyorsun rana dedıcok sasırdı ınsallah kuzum gelmez kırmızılar suan agrım yok allaha sukur bakalım ama sıvılcelerım cıktı
günaydın kızlar yeni kalktım:)) umarım herkes iyidir. bende bugün işe gitmedim dünkü olayın üstüne dinleneyim istedim. annemde kaldık artık akşam geçeriz eve.
güzelim erkekler belli etmesede, içten içe düşünüyolar ve üzülüyolar. ama sakın sivilcem çıktı diye endişelenme. benim yüzümün sol tarafı sivilce dolu, adet olacağım dönem çıktı ama hamile olduğumu öğrendim, şimdi daha da arttı, çünkü hormonlar değişiyor. sivilceyi kriter olarak alma kuzum, en iyi örnek benm buna sanırım
güzelim erkekler belli etmesede, içten içe düşünüyolar ve üzülüyolar. ama sakın sivilcem çıktı diye endişelenme. benim yüzümün sol tarafı sivilce dolu, adet olacağım dönem çıktı ama hamile olduğumu öğrendim, şimdi daha da arttı, çünkü hormonlar değişiyor. sivilceyi kriter olarak alma kuzum, en iyi örnek benm buna sanırım
günaydın kızlar yeni kalktım:)) umarım herkes iyidir. bende bugün işe gitmedim dünkü olayın üstüne dinleneyim istedim. annemde kaldık artık akşam geçeriz eve.
gerçekten doğru söylüyor yıldızcım ,aksine biliyomusun bende hiç yoktu sivilce hayatımda hiç görmedim sivilce olsun suratımda herkes çok beğenir yüzümü ama inanmazsınki adet günüme 3 gün kala anlımda 2 tane sivilce ve çene altımda 1 tane şok oldum. dedim noluyor. sora öğrendik tabi sonrasındada kendiliğinden gitti..
yaaa adet olmadan önce cıktımı guzelım sıvılce sendede
günaydın cnm, ohh ne iyi etmişin uyumuşun. gitmediğinde iyi olmuş, dinlenirsin biraz
geldi mi bi daha kanaman falan?
günaydın şekerlerrr
nar dün akşam gelmiş hadi gelde ayrıntıya in bitanem aklımız sendeydi dün
ranacım evet hayatım topiği sen açıp sen kapatmışsın eşinde akşam karnını güzel doyurmuş afiyet olsun karnınmı ağrıdı akşam inşl gelmez bu ay hayatım eşini hayal kırıklığına uğratmaz bu sefer buarada sivilceye takılma bende adetime yakın sivilcem çıkmıştı ablam hatta demiştiki sivilce çıkmış evet adet geliyoru diyor dedim hiç belli olmaz ben hamileyken 9ay boyunca adet olacağım zaman sivilcem çıktı geçti ben ne zamanlar adet olmam gerektiğini biliyodum dedi o bir kriter değil anlayacağın enimdeöyle oluyor çünkü
bak yıldızımnda öyl olmuş
dünde sordum halevi habersiz çıkmış inşl bişe yoktur böyle yapmazdı
adacımda gelmedi daha nur erica melike yoklamada geride kaldılar sevdeyide çok özledik bi gelse yine
ayy hadı bakalım benım her adet donemıme yakın cıkarlar zaten uyuzlar cogalırlar buyurlerama bebıs ıcın geleceklerse buyursun gelsınler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?