Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayy benimkiler halen duruyor, geçmek bilmedi bu sefer

günaydın esincim, sen nasılsın bugün?

ayy hadı bakalım benım her adet donemıme yakın cıkarlar zaten uyuzlar cogalırlar buyurler ama bebıs ıcın geleceklerse buyursun gelsınler

ay evet bebek içinse, her türlü sivilceye hazırız dimi bebişim

aman aman gelmesin bidaha, çok takma kafana cnm, bak benm hala lekelenme şeklinde devam ediyo, inş bununla kalır ve bi daha yaşamayız güzelim

günaydın kızlar yeni kalktım:)) umarım herkes iyidir. bende bugün işe gitmedim dünkü olayın üstüne dinleneyim istedim. annemde kaldık artık akşam geçeriz eve.

iyi yapmışsın hayatım dinlen bugün aklınada kötü bişeyler getirme herşey çok güzel olacak

ben çok acıktım midem kazınıyorr ben karnımı doyurayımda çok yazmayın

inşallah canım yaa.. herşey hepimiz için güzel olsun.. hayat çok garip hamile kalmak istiyosun okadar çabalarla kalıyorsun şimdi ise kanama vs.. hep bi sonraki aşama dahada tedirgin. hep bişeylei düşünmek zorunda kalıyosun ( hamile kalmaklada bitmiyor... afiyet olsun cnm görüşürük..
iyi yapmışsın hayatım dinlen bugün aklınada kötü bişeyler getirme herşey çok güzel olacak

ben çok acıktım midem kazınıyorr ben karnımı doyurayımda çok yazmayın

sende izinlimisin cnm? çokmu geliyor peki serum takalım demedilermi? benim gibi sadece 1 keremi iğne vurdular? ve kanama şekli ne renk??
aman aman gelmesin bidaha, çok takma kafana cnm, bak benm hala lekelenme şeklinde devam ediyo, inş bununla kalır ve bi daha yaşamayız güzelim

sende izinlimisin cnm? çokmu geliyor peki serum takalım demedilermi? benim gibi sadece 1 keremi iğne vurdular? ve kanama şekli ne renk??

yok ben izinli değilim canım, homeoffice çalışıorum durum bööle olunca. yok serum falan takalım demediler bana, ilk kırmızı 6-7 damla kan geldi, hemen hastaneye gittik. 1 kerelik bi iğne vurdular. şuan kan değilde, kahverengi ve açık kahverengi lekeler geliyor. ama sürekli olarak gelmio, sürekli ayakta kalırsam, iş falan yaparsam geliyor, dr bol bol dinlen, stresten uzak dur dedi sadece

anladım canım.. kolay gelsin sana ozaman:)) keşke bende homeoffice olsam:)) süper olurdu o işyerine gitmektense kafan rahat olurdu...

hadi git doyur paşayı aç bırakma çucuğu
ben aç bırakmıyorumda o aç kalmak konusunda ısrarcı sanırım kahvaltımı yaptım ve yine kustum

sağol canım ama yememle geri çıkması bir oldu malesef

ayy canım yaa kusmak cok kotu edıyor ınsanı ama ne yapcan mınıgın ıcın mecburen canım

kıyamam kuzum ya yine mi kustun

bitti heralde artık diyordum ama bu gün yine yokladı beni ama kahvaltımı yaptım doyurdum karnımı ve kustum bu daha kötü bişe neyse yapacak biş yok geçecek inşl

kızlar ben halevi merak ettim dünden beri yok habersiz çıkmış bu saate kadarda gelmedi ki gelirdi şimdiye kadar inşl herşey yolundadır

Canlarımmm güzellerim günaydınlarrr ay dün gelmemenin cezası bir yoğunum bir yoğunum sormayın. Süreli işim var onu yetiştirmem lazım o yüzden onu aradan çıkarana kadar unutun ben,i canlar. Heralde öğleden sonra anca gelirim.
Hemen size dünü anlatıyım hepiniz beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim güzel arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun. sabah çıktık evden ege tüp bebek merkezine gittik. Amanınnn bi içeri girelimkii kalabalık acaip acaip tiplerrr. Didim bu nee meğer sgk anlaşması varmış oranın birde biraz varoş bir bölgede anlıcağınız. Neyse benim için neyse de eşim rahatsız oldu onun işlemin psikolojik yönü de var ne de olsa. Neyse bir şekilde hallettik biraz uzun sürdü 11 de verdi 1,5 ta aldık. Laboratuardaki arkadaş da biraz cins çıktı canımızı sıktı ama fazla üstünde durmamaya çalıştık.
Neyse geldik doktorcuğumuzun muayenehanesine zaten bir telaş geldik elimizde sperm olduğu için. Şırıngadaki spermi sıcak tutmak gerekiyor ya elimde sıka sıka bi hal oldum yolda. Hemen aldılar beni işlem masasına. Bu arada adacım tuvalete girmemi söylediler öncesinde. Senin dediğin geldi aklıma ama iyiki girmişim yoksa altıma yapardım çünkü tam 2 saat yattım.:26: Neyse işte spekulum takıldı baya içeriyi temizledi doktor. Sonra katatörmü ne uzun incecik bir boru onu taktı. Hissetmedim onu zaten. Doktorumda diyo söylemesi ayıp elim çok hafiftir diye. Sağa doğru taktı o aleti de. spermleri vermeden öncede dediki korkma seni arkaya yatırcaz şimdi merak etme düşmiceksin dedi. Anammmm bi baktım tepe taklak gidiyorum dedim bi amuda kalkmadığımız kalmıştı. Baya arkaya yatırdı masayı. Bismillah dedi gönderdi spermleri. Sonra masayı kaldırdılar biraz ama gene eğik arkaya. Ayaklarımıda uzattım tam 1 saat yattyım orda üstümde battaniyeyle. Sonra kaldırdılar yatağa aldılar 1 saat de orda. Bakalım işallah ulaşcakları yere ulaşmıştır spermler.
Sonra eşim geldi. İşlemden sonra ofise gitmişti geri geldi. Doktorun yanına girdik. Bugün fazla iş yapma didi. Mesela yemeği dışarıda yiyin bugün dedi oleyyyyy dedim. Ama hasta gibi yatmana gerek yok dedi. Sonrasında sadece ağır şeyler yapma dedi. Bu akşama ilişki verdi. Çarşamba son kez ultrasonda bakcam dedi. Bu arada sperm sonuçlarınız çok güzel çıkmış dedi. Sayı ve hareket çok artmış morfolojde değişiklik yok ama bu sayı ve hareket yeter bize dedi. Maşallah dedik bizde. “Biz elimizden gelen her şeyi yaptık gerisi Allaha kaldı. Hamilemiyim aşılama oldum tuttmu diye düşünme dedi. At aklından dedi. Sen hamile kalcaksın. Kucağında bebeğinle buraya geldiğinde bugünü sana hatırlatcam” dedi doktorumuz. Ve inanın canlarım onun sayesinde çok rahatım şu an da zaten o da öyle dedi bu ay sende bir sakinlik görüyorum çok iyi şeyler doğuyo içime dedi. Hiç aşılama oldum tuttumu fikri yok kafamda. Zaten okadar yoğunki işlerim düşüncek zamanımda olmıcak galiba
İşte durum böyle canlarım artık bekleme zamanı. Ama gün saymadann

valla kuzum bende SAT amı bakılacak yoksa 1. ayınamı karar verememiştim ama her ikiside erkekti, çoğu kişininkide tutmuş,tabi %100 değil tatlım. Bi an önce kullan yağlardan da tatlım faydası olur. senin paşan kusturmaya devam ediyor , azcık daha sabret canım o zaman çok rahat edeceksin.
evet canım ya zaamn çok hızlı geçiyor ,yarıdan da fazlası bitmiş oluyor bizim, 4 ayımız kalacak inşallahh bi bakmışsın biz doğurmuşuz senin çok az kalmış, arkadanda nar, rana , halev,asya gelmiş
ya günler ne çabuk geçiyor.adada esinde sanki dün çektik halaylarını.ne çabuk zaman geçiyo hayret ya.
evet canım çok hızlı geçiyor gerçekten , sen nasılsın tatlım ?
ayy kızlar ya esım hala gelmedı beımde ayaklarım usudu valla belımede agrılar gırıyor gelsede eve gıtsek yaaa acıktım fena halde mıdem kazınıyor
oyy canım saat baya ilerlemiş yaa kıyamam.

bebiş sıcak suyu ayağına mı yaptın karnınamı güzelim:26: bu ay sende daha fazla belirti var aslında ya , adet tarihine daha var aslında erkenden karın bel ağrısı oluyormuydu sende ? Belkide bebişin gelmiştir güzelim, eşin de bu ay daha umutluymuş baksana , Mevlam yüzünüze güldürür inşallah cnaım, bugün nasılsın canım.

Yıldızcım sen nasılsın tatlım , dinleniyorsun dimi?
Halevcim sende az girdin dün iyimisin bitanem?
Narcım dün kısaca anlatmış ahh inşallah miniği yada minikleri aşılama vesilesi ile gelmiş olur inşalah.Ayrıntılı anlatırsın tatlım merak ediyoruz.
Sevde gelmedi bayadır hakkaten, inşallah ehrşey yolundadır,
Nur ne yaptı gerçekten ya merak ettim girmedi baya

ayy narcım ne guzel anlatmıs doktorun yaaa canım ınsallah hadı bakalım olmus gozuyle bakıyor zaten doktorun sana bızde oyle cnaım allahın ıznıyle spermler yolunu bulmustur ınsallah kuzum yaa ay cok sevındım kendım gıbı heyecanladım vallahı hadı takma bakalım kafana neyse ıslerın varmıs zamanın olmaz ama aksamları gelır aklına onuda uyuyarak atlatırsın guzelım tekrar hayırlara vesıle olur ve bebegın gelır ınsallah guzelım

canım hem ayagıma hemde belıme dogru yaptım cunku belım daha cok agrıdı valla sımdı cok ıyıyım allaha sukur guzelım olurdu boyle agrılarım canım yaa bakalım m ınsllah guldurur yuzumuzu rabbım bu ay :26:

ayy canım benim inşallh güzel sonuçlarını alacagız, drun ne kadar güzel rahatlatmış seni, drun böyle demesi insanı gerçekten rahatlatıyor dimi, inşallah bu sakinliğin hamişlik belirtisidir düşünmemeye çalış bitanem zaten yoğunmuşsunda, eşin için başka yerde sperm vermesi ve öyle bir yerde vermesi biraz sıkıntılı olmuştur tahmin edebiliyorum, inşallah miniğiniz sizi üzmeyecek, canım benim yanlış anlaşılmamı oldu acaba:26: iyiki baştan girmişsin lavobaya zaten, ki bende baştan girmiştim güzelim , yani drum girme falan da dememişti, işlem bitince çok sıkışmıştım ama spermler geri gitmesin diye girmemiştim bi süre lavobaya, sonraki gün ilişki verdiğinde yarı idrarını yap,yarısını tut demişti canım bana, :26: yani yine full idrar yoktu:26: drunda zaten kendi yöntemiyle anlatmış sana, iyiki de baştan yapmışsın tuvaletini yoksa yanlış anlaşıldım diye üzülürdüm:26: 15 gün sonramı verceksin kan testini , inşallahh gelmiş olacak miniğin

oyy kuzum inş yakında geçecek, ama eskisi gibi çok olmuyo sanırım şuan,
hakkaten ya halev dünde pek gelmedi, çıkarkende bişi demedi, daha da uğramadı, inş sorun yoktur, gelsede haber verse

oyy kuzum ne güzel anlatmışsın ööle, yaşadığın herşey gözümde canlandı birden ayy hadi inş dr ununda dediği gibi hamile kalacaksın inş bitanem... şimdi ne zaman belli olacak peki narcım?
kendini çok yorma sen yine de emi güzelim miniğe dikkat et

ben iyiyim adacım evdeyim bugünde dinleniyorum sen nasılsın canım?
ayy inş senin çoğu gitti azı kaldı kuzum, sen doğurduğunda bizde sonlara yaklaşmış olacaz Allahın izniyle çok heyecan verici düşünmesi bile biz doğuruncada nar, rana, halev,asyanın az kalır doğumuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…