gerçekten doğru söylüyor yıldızcım ,aksine biliyomusun bende hiç yoktu sivilce hayatımda hiç görmedim sivilce olsun suratımda herkes çok beğenir yüzümü ama inanmazsınki adet günüme 3 gün kala anlımda 2 tane sivilce ve çene altımda 1 tane şok oldum. dedim noluyor. sora öğrendik tabi sonrasındada kendiliğinden gitti..
günaydın şekerlerrr
nar dün akşam gelmiş hadi gelde ayrıntıya in bitanem aklımız sendeydi dün
ranacım evet hayatım topiği sen açıp sen kapatmışsın eşinde akşam karnını güzel doyurmuş afiyet olsun karnınmı ağrıdı akşam inşl gelmez bu ay hayatım eşini hayal kırıklığına uğratmaz bu sefer buarada sivilceye takılma bende adetime yakın sivilcem çıkmıştı ablam hatta demiştiki sivilce çıkmış evet adet geliyoru diyor dedim hiç belli olmaz ben hamileyken 9ay boyunca adet olacağım zaman sivilcem çıktı geçti ben ne zamanlar adet olmam gerektiğini biliyodum dedi o bir kriter değil anlayacağın enimdeöyle oluyor çünkü
bak yıldızımnda öyl olmuş
dünde sordum halevi habersiz çıkmış inşl bişe yoktur böyle yapmazdı
adacımda gelmedi daha nur erica melike yoklamada geride kaldılar sevdeyide çok özledik bi gelse yine
ayy hadı bakalım benım her adet donemıme yakın cıkarlar zaten uyuzlar cogalırlar buyurlerama bebıs ıcın geleceklerse buyursun gelsınler
gunaydın canım ıyı yapmıssın dınlen evde kanama geldımı pekı bır daha canım ?
yok canım gelmedi 15 dakikada bir wc deyimgeldimi gelmedimi diye kontroldeyim.inşallah gelmez bidaha çok korktuk ama..artık düşünmesem iyi olur diyorum durmadan bakıp duruyorum piskopata bağladım resmen...yok yok en iyisi aklıma getirmiyim şuzamanda itibaren
günaydın kızlar yeni kalktım:)) umarım herkes iyidir. bende bugün işe gitmedim dünkü olayın üstüne dinleneyim istedim. annemde kaldık artık akşam geçeriz eve.
iyi yapmışsın hayatım dinlen bugün aklınada kötü bişeyler getirme herşey çok güzel olacak
ben çok acıktım midem kazınıyorr ben karnımı doyurayımda çok yazmayın
iyi yapmışsın hayatım dinlen bugün aklınada kötü bişeyler getirme herşey çok güzel olacak
ben çok acıktım midem kazınıyorr ben karnımı doyurayımda çok yazmayın
aman aman gelmesin bidaha, çok takma kafana cnm, bak benm hala lekelenme şeklinde devam ediyo, inş bununla kalır ve bi daha yaşamayız güzelim
sende izinlimisin cnm? çokmu geliyor peki serum takalım demedilermi? benim gibi sadece 1 keremi iğne vurdular? ve kanama şekli ne renk??
yok ben izinli değilim canım, homeoffice çalışıorum durum bööle olunca. yok serum falan takalım demediler bana, ilk kırmızı 6-7 damla kan geldi, hemen hastaneye gittik. 1 kerelik bi iğne vurdular. şuan kan değilde, kahverengi ve açık kahverengi lekeler geliyor. ama sürekli olarak gelmio, sürekli ayakta kalırsam, iş falan yaparsam geliyor, dr bol bol dinlen, stresten uzak dur dedi sadece
ben aç bırakmıyorumda o aç kalmak konusunda ısrarcı sanırım kahvaltımı yaptım ve yine kustumhadi git doyur paşayı aç bırakma çucuğu
inşallah canım yaa.. herşey hepimiz için güzel olsun.. hayat çok garip hamile kalmak istiyosun okadar çabalarla kalıyorsun şimdi ise kanama vs.. hep bi sonraki aşama dahada tedirgin. hep bişeylei düşünmek zorunda kalıyosun( hamile kalmaklada bitmiyor... afiyet olsun cnm görüşürük..
ben aç bırakmıyorumda o aç kalmak konusunda ısrarcı sanırım kahvaltımı yaptım ve yine kustum
sağol canım ama yememle geri çıkması bir oldu malesef
ben aç bırakmıyorumda o aç kalmak konusunda ısrarcı sanırım kahvaltımı yaptım ve yine kustum
sağol canım ama yememle geri çıkması bir oldu malesef
ayy canım yaa kusmak cok kotu edıyor ınsanı ama ne yapcan mınıgın ıcın mecburen canım
kıyamam kuzum ya yine mi kustun
valla kuzum bende SAT amı bakılacak yoksa 1. ayınamı karar verememiştim ama her ikiside erkekti, çoğu kişininkide tutmuş,tabi %100 değil tatlım. Bi an önce kullan yağlardan da tatlım faydası olur. senin paşan kusturmaya devam ediyor , azcık daha sabret canım o zaman çok rahat edeceksin.adacım yok okudum senin yazdığını sonrasında dedimya ben bebe yağı ve kakao yağı kullanacam ama ada ne kullanıyor diye onada sorayım demiştim
başlayacam canım ilk fırsatta alıp şimdiye kadar kilo almadım ama bundan sonra alırım artık çünkü acıkıyorum eskisi gibi değilim
ya ben,m sat 28aralık o ay kız gösteriyor ocak erkek gösteriyor bende tutmadı o zaman doktor erkek dedi çünkü
narı bende merak ediyorum şimdi miniklerini aldı dinleniyodur kızlar halevde erken çıkmış sanırım bugün pek yazmamış:26:
evet canım ya zaamn çok hızlı geçiyor ,yarıdan da fazlası bitmiş oluyor bizim, 4 ayımız kalacak inşallahhayy sağlıklı olsunda dediğin gibi hayatım, herşeye razıyım ben, yeterki bu hamileliğimi korkulardan uzak,rahat geçireyim. terslik olunca insan bişi anlamıoki bu halinden:26:
14 hafta olcak yarın maşallah seninde, hele adacık yarından sonra yarılıcak hamişliği walladarısı başımıza inş senin sıpa dengeleri bozmuş anlaşılan kuzum, bakalım bizimki uyacakmı takvime
evet canım çok hızlı geçiyor gerçekten , sen nasılsın tatlım ?ya günler ne çabuk geçiyor.adada esinde sanki dün çektik halaylarını.ne çabuk zaman geçiyo hayret ya.
oyy canım saat baya ilerlemiş yaa kıyamam.ayy kızlar ya esım hala gelmedı beımde ayaklarım usudu valla belımede agrılar gırıyor gelsede eve gıtsek yaaa acıktım fena halde mıdem kazınıyor
canım arkadaslarım gunaydın hepınıze:79:
aaa dün akşam bende sonra kımse gırmemıs hayret kapatanda acanda ben oldum topıgı
narcım detaylı yazını beklıyoruz
halevcım dun sen erken mı cıktın normalde cıkıyorum dıye yazardın yoksa bız mı kacırdık :44:
bu arada nur cok az ugramaya basladı bak nurkızarız ama haaa hamıle kaldık dıye topıgı bos bırakmak olmaz dımı hayatım saka saka ama arada gır yanı ozluyoruz
melike,erica siz de uzun zamandır girmiyorsunuz ??
sevdecim de uzun zaman oldu hadı sende gel artık kız özledik
bu arada dun aksam eve gıttım bır karın ve bel agrısıı cok kotu oldum hemen sıcak su yaptım bıraz yattım azıcık ıyı geldı esımde soruyor ne oldu dıye bende herhalde gelıyorlar dedım yapma be dıyor yaa cok uzuldu bu sefer yaa sankı dıgerlerınden daha cok umutlu bu aydan cok uzuldu ya ınsallah rabbım yuzumuzu guldurur :26:
bebiş sıcak suyu ayağına mı yaptın karnınamı güzelim:26: bu ay sende daha fazla belirti var aslında ya , adet tarihine daha var aslında erkenden karın bel ağrısı oluyormuydu sende ? Belkide bebişin gelmiştir güzelim, eşin de bu ay daha umutluymuş baksana , Mevlam yüzünüze güldürür inşallah cnaım, bugün nasılsın canım.
ayy canım benim inşallh güzel sonuçlarını alacagız, drun ne kadar güzel rahatlatmış seni, drun böyle demesi insanı gerçekten rahatlatıyor dimi, inşallah bu sakinliğin hamişlik belirtisidir düşünmemeye çalış bitanem zaten yoğunmuşsunda, eşin için başka yerde sperm vermesi ve öyle bir yerde vermesi biraz sıkıntılı olmuştur tahmin edebiliyorum, inşallah miniğiniz sizi üzmeyecek, canım benim yanlış anlaşılmamı oldu acaba:26: iyiki baştan girmişsin lavobaya zaten, ki bende baştan girmiştim güzelim , yani drum girme falan da dememişti, işlem bitince çok sıkışmıştım ama spermler geri gitmesin diye girmemiştim bi süre lavobaya, sonraki gün ilişki verdiğinde yarı idrarını yap,yarısını tut demişti canım bana, :26: yani yine full idrar yoktu:26: drunda zaten kendi yöntemiyle anlatmış sana, iyiki de baştan yapmışsın tuvaletini yoksa yanlış anlaşıldım diye üzülürdüm:26: 15 gün sonramı verceksin kan testini , inşallahh gelmiş olacak miniğinCanlarımmm güzellerim günaydınlarrr ay dün gelmemenin cezası bir yoğunum bir yoğunum sormayın. Süreli işim var onu yetiştirmem lazım o yüzden onu aradan çıkarana kadar unutun ben,i canlar. Heralde öğleden sonra anca gelirim.
Hemen size dünü anlatıyım hepiniz beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim güzel arkadaşlarımAllah hepinizden razı olsun. sabah çıktık evden ege tüp bebek merkezine gittik. Amanınnn bi içeri girelimkii kalabalık acaip acaip tiplerrr. Didim bu nee meğer sgk anlaşması varmış oranın birde biraz varoş bir bölgede anlıcağınız. Neyse benim için neyse de eşim rahatsız oldu onun işlemin psikolojik yönü de var ne de olsa. Neyse bir şekilde hallettik biraz uzun sürdü 11 de verdi 1,5 ta aldık. Laboratuardaki arkadaş da biraz cins çıktı canımızı sıktı ama fazla üstünde durmamaya çalıştık.
Neyse geldik doktorcuğumuzun muayenehanesine zaten bir telaş geldik elimizde sperm olduğu için. Şırıngadaki spermi sıcak tutmak gerekiyor ya elimde sıka sıka bi hal oldum yolda. Hemen aldılar beni işlem masasına. Bu arada adacım tuvalete girmemi söylediler öncesinde. Senin dediğin geldi aklıma ama iyiki girmişim yoksa altıma yapardım çünkü tam 2 saat yattım.:26: Neyse işte spekulum takıldı baya içeriyi temizledi doktor. Sonra katatörmü ne uzun incecik bir boru onu taktı. Hissetmedim onu zaten. Doktorumda diyo söylemesi ayıp elim çok hafiftir diye.Sağa doğru taktı o aleti de. spermleri vermeden öncede dediki korkma seni arkaya yatırcaz şimdi merak etme düşmiceksin dedi. Anammmm bi baktım tepe taklak gidiyorum dedim bi amuda kalkmadığımız kalmıştı. Baya arkaya yatırdı masayı. Bismillah dedi gönderdi spermleri. Sonra masayı kaldırdılar biraz ama gene eğik arkaya. Ayaklarımıda uzattım tam 1 saat yattyım orda üstümde battaniyeyle. Sonra kaldırdılar yatağa aldılar 1 saat de orda. Bakalım işallah ulaşcakları yere ulaşmıştır spermler.
Sonra eşim geldi. İşlemden sonra ofise gitmişti geri geldi. Doktorun yanına girdik. Bugün fazla iş yapma didi. Mesela yemeği dışarıda yiyin bugün dedi oleyyyyy dedim.Ama hasta gibi yatmana gerek yok dedi. Sonrasında sadece ağır şeyler yapma dedi. Bu akşama ilişki verdi. Çarşamba son kez ultrasonda bakcam dedi. Bu arada sperm sonuçlarınız çok güzel çıkmış dedi. Sayı ve hareket çok artmış morfolojde değişiklik yok ama bu sayı ve hareket yeter bize dedi. Maşallah dedik bizde. “Biz elimizden gelen her şeyi yaptık gerisi Allaha kaldı. Hamilemiyim aşılama oldum tuttmu diye düşünme dedi. At aklından dedi. Sen hamile kalcaksın. Kucağında bebeğinle buraya geldiğinde bugünü sana hatırlatcam” dedi doktorumuz. Ve inanın canlarım onun sayesinde çok rahatım şu an da zaten o da öyle dedi bu ay sende bir sakinlik görüyorum çok iyi şeyler doğuyo içime dedi. Hiç aşılama oldum tuttumu fikri yok kafamda. Zaten okadar yoğunki işlerim düşüncek zamanımda olmıcak galiba
İşte durum böyle canlarım artık bekleme zamanı. Ama gün saymadann
bitti heralde artık diyordum ama bu gün yine yokladı beni ama kahvaltımı yaptım doyurdum karnımı ve kustum bu daha kötü bişe neyse yapacak biş yok geçecek inşl
kızlar ben halevi merak ettim dünden beri yok habersiz çıkmış bu saate kadarda gelmedi ki gelirdi şimdiye kadar inşl herşey yolundadır
Canlarımmm güzellerim günaydınlarrr ay dün gelmemenin cezası bir yoğunum bir yoğunum sormayın. Süreli işim var onu yetiştirmem lazım o yüzden onu aradan çıkarana kadar unutun ben,i canlar. Heralde öğleden sonra anca gelirim.
Hemen size dünü anlatıyım hepiniz beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim güzel arkadaşlarımAllah hepinizden razı olsun. sabah çıktık evden ege tüp bebek merkezine gittik. Amanınnn bi içeri girelimkii kalabalık acaip acaip tiplerrr. Didim bu nee meğer sgk anlaşması varmış oranın birde biraz varoş bir bölgede anlıcağınız. Neyse benim için neyse de eşim rahatsız oldu onun işlemin psikolojik yönü de var ne de olsa. Neyse bir şekilde hallettik biraz uzun sürdü 11 de verdi 1,5 ta aldık. Laboratuardaki arkadaş da biraz cins çıktı canımızı sıktı ama fazla üstünde durmamaya çalıştık.
Neyse geldik doktorcuğumuzun muayenehanesine zaten bir telaş geldik elimizde sperm olduğu için. Şırıngadaki spermi sıcak tutmak gerekiyor ya elimde sıka sıka bi hal oldum yolda. Hemen aldılar beni işlem masasına. Bu arada adacım tuvalete girmemi söylediler öncesinde. Senin dediğin geldi aklıma ama iyiki girmişim yoksa altıma yapardım çünkü tam 2 saat yattım.:26: Neyse işte spekulum takıldı baya içeriyi temizledi doktor. Sonra katatörmü ne uzun incecik bir boru onu taktı. Hissetmedim onu zaten. Doktorumda diyo söylemesi ayıp elim çok hafiftir diye.Sağa doğru taktı o aleti de. spermleri vermeden öncede dediki korkma seni arkaya yatırcaz şimdi merak etme düşmiceksin dedi. Anammmm bi baktım tepe taklak gidiyorum dedim bi amuda kalkmadığımız kalmıştı. Baya arkaya yatırdı masayı. Bismillah dedi gönderdi spermleri. Sonra masayı kaldırdılar biraz ama gene eğik arkaya. Ayaklarımıda uzattım tam 1 saat yattyım orda üstümde battaniyeyle. Sonra kaldırdılar yatağa aldılar 1 saat de orda. Bakalım işallah ulaşcakları yere ulaşmıştır spermler.
Sonra eşim geldi. İşlemden sonra ofise gitmişti geri geldi. Doktorun yanına girdik. Bugün fazla iş yapma didi. Mesela yemeği dışarıda yiyin bugün dedi oleyyyyy dedim.Ama hasta gibi yatmana gerek yok dedi. Sonrasında sadece ağır şeyler yapma dedi. Bu akşama ilişki verdi. Çarşamba son kez ultrasonda bakcam dedi. Bu arada sperm sonuçlarınız çok güzel çıkmış dedi. Sayı ve hareket çok artmış morfolojde değişiklik yok ama bu sayı ve hareket yeter bize dedi. Maşallah dedik bizde. Biz elimizden gelen her şeyi yaptık gerisi Allaha kaldı. Hamilemiyim aşılama oldum tuttmu diye düşünme dedi. At aklından dedi. Sen hamile kalcaksın. Kucağında bebeğinle buraya geldiğinde bugünü sana hatırlatcam dedi doktorumuz. Ve inanın canlarım onun sayesinde çok rahatım şu an da zaten o da öyle dedi bu ay sende bir sakinlik görüyorum çok iyi şeyler doğuyo içime dedi. Hiç aşılama oldum tuttumu fikri yok kafamda. Zaten okadar yoğunki işlerim düşüncek zamanımda olmıcak galiba
İşte durum böyle canlarım artık bekleme zamanı. Ama gün saymadann
evet canım ya zaamn çok hızlı geçiyor ,yarıdan da fazlası bitmiş oluyor bizim, 4 ayımız kalacak inşallahhbi bakmışsın biz doğurmuşuz senin çok az kalmış, arkadanda nar, rana , halev,asya gelmiş
Yıldızcım sen nasılsın tatlım , dinleniyorsun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?