canım hem ayagıma hemde belıme dogru yaptım cunku belım daha cok agrıdı valla sımdı cok ıyıyım allaha sukur guzelım olurdu boyle agrılarım canım yaa bakalım m ınsllah guldurur yuzumuzu rabbım bu ay :26:
narcım maşallah hayatım herşey gayet güzel gelişmiş doktorun ne güzel açıklamalar yapmış ve sizden çok umutlu inşlda bu ay gelir bebeğin doktorunun dediği gibi bu günleri anarsınız sonrasıda elinden geldiğince düşünmemeye çalış inşl 12gün sonra çift çizgiyi görürüz
adacım çin takviminin doğruluk payı nedirbilemiyorumaa sat göreyse tutmadı sanırım bende yağları kullanmaya başlayacam canım bi alimde benim paşa az daha kusturacağa benziyor neyse 4ayı bitirmemize ne kaldı allhın izniyle
adayla benim aramda 1,5ay var adacım kırkını çıkaracak bebişini az büyütmüş olur ben giderim doğuma (inşl )benlede yıldız nalan nurun arasında iki ay var ben büyütürüm siz gidersiniz inşl doğuma
o sıradada dediğiniz gibi nar rana asya gün sayarlar
adayla benim aramda 1,5ay var adacım kırkını çıkaracak bebişini az büyütmüş olur ben giderim doğuma (inşl )benlede yıldız nalan nurun arasında iki ay var ben büyütürüm siz gidersiniz inşl doğuma
o sıradada dediğiniz gibi nar rana asya gün sayarlar
yaaaaaaaaaa yaz yaz bitiremememişsiniz o yüzden oku oku bitiremedim henüz dün eşimin kuzeninin 4,5 yaşındaki kızını getirmiştim yanıma o yüzden pek giremedim zaten işlerimde vardı canlarım saatin nasıl geçtiğini anlayamadım baktım ki çıkış vakti gelmiş hemmencecik bişi yazamadan çıkıverdim canlarım şimdide yemeğe çıkıyorum gelince görüşürüz canlar
yaaaaaaaaaa yaz yaz bitiremememişsiniz o yüzden oku oku bitiremedim henüz dün eşimin kuzeninin 4,5 yaşındaki kızını getirmiştim yanıma o yüzden pek giremedim zaten işlerimde vardı canlarım saatin nasıl geçtiğini anlayamadım baktım ki çıkış vakti gelmiş hemmencecik bişi yazamadan çıkıverdim canlarım şimdide yemeğe çıkıyorum gelince görüşürüz canlar
hani hamişken sıcak sudan uzak durun derler ya güzelim öyle hatırlatmak istedim:26: o yüzden ayağına mı yaptın diye sordum,inşalah miniğin gelmiştir tatlım adet belirtisi gibi ya zaten bi bakmışsın çift çizgi
yıldızcım hani sen demiştinya canım hiç tatlı şeyler yemek istemiyor diye bende başlarda öyleydim canım hiç tatlı çikolata felan istemiyordu midemi bulandıırıyordu şimdi yiyebiliyorum ama gerçi fazla yememeye çalışıyorm sende durum nasıl
dün belime koydum yaa hıc mı koymamak gerekıyor acaba mesela sımdıde hafıften agrım basladı aksam eve gıdınce gene koyayım dıyecektım:44:
koymaaaaa , kötü etkisi varsa koyma kuşum, daha çoooookkk bel ağrıların olacakbunlar daha başlangıç
hala tatlı hiç ilgimi çekmiyo benim esincim. ilk başlarda midemi bulandırıyodu ama şimdi zaten mide bulantım yok ama tiksindim heralde, neredeyse öğrendiğimden beri hiç ağzıma koymadım tatlı
ama tuzluya karşı hassasiyetim çok, geçen sabah uyandım, yüzümü yıkadım, buzdolabını açtım ve turşu yedim mesela
dün akşam koymustum valla bu aksam koymıyayım o zaman :26:
normal hayatım bende daha yeni yeni yemeye başladım tatlı şeyleri bende tuzluya düşmüştüm mide bulantılarımdan dolayı tani kraker ve çiziye turşuyuda çok severim önüme çıkarılınca bende yiyordum ama o akşam canım çıkıyodu mide yanmasından benim midemi yakıyordu ama kimseyede öyle bir etkis olmamış kime sorduysam
ye canım sen canın ne istiyorsa ondan ye bol bol
ranacım bencede hayatım koyma sıcak su bize hamileliğimizin başında sıcak suyla banyo yapmayın dediler kaldıki sen karnına koyucaksın hiç aklımıza takılmasın az sık dişini ağrıya dayan yıldızın dediği gibi hamileysen daha çok bel karın ağrısı çekicen
koyma bitanem gerçi kızlarda demiş ama sıcak su zararlı hamilelikte, hamam bile yasakdün belime koydum yaa hıc mı koymamak gerekıyor acaba mesela sımdıde hafıften agrım basladı aksam eve gıdınce gene koyayım dıyecektım:44:
hala tatlı hiç ilgimi çekmiyo benim esincim. ilk başlarda midemi bulandırıyodu ama şimdi zaten mide bulantım yok ama tiksindim heralde, neredeyse öğrendiğimden beri hiç ağzıma koymadım tatlı
ama tuzluya karşı hassasiyetim çok, geçen sabah uyandım, yüzümü yıkadım, buzdolabını açtım ve turşu yedim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?