Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

narcım maşallah hayatım herşey gayet güzel gelişmiş doktorun ne güzel açıklamalar yapmış ve sizden çok umutlu inşlda bu ay gelir bebeğin doktorunun dediği gibi bu günleri anarsınız sonrasıda elinden geldiğince düşünmemeye çalış inşl 12gün sonra çift çizgiyi görürüz

adacım çin takviminin doğruluk payı nedirbilemiyorumaa sat göreyse tutmadı sanırım bende yağları kullanmaya başlayacam canım bi alimde benim paşa az daha kusturacağa benziyor neyse 4ayı bitirmemize ne kaldı allhın izniyle

hani hamişken sıcak sudan uzak durun derler ya güzelim öyle hatırlatmak istedim:26: o yüzden ayağına mı yaptın diye sordum,inşalah miniğin gelmiştir tatlım adet belirtisi gibi ya zaten bi bakmışsın çift çizgi

adayla benim aramda 1,5ay var adacım kırkını çıkaracak bebişini az büyütmüş olur ben giderim doğuma (inşl)benlede yıldız nalan nurun arasında iki ay var ben büyütürüm siz gidersiniz inşl doğuma
o sıradada dediğiniz gibi nar rana asya gün sayarlar

bitecek hayatım sonra çok yemeğe başlayacaksın kilolar gelecek canımcım çoğunluk hep tuttu diyor ama dediğim gbi % 100 değil tabi çin takvimi, sadece çoğunluk tuttu diyorlardı bana diyenlerde hep tuttu diyenlerdi :26: seninkinin tutmaması da normal canım herkesin doğru diye seninkide öyle olacak değil, sadece küçük bi tahmin bu. SAT mı yoksa 1. aymı bak onu bende hala bilmiyorum güzelim.:26:

ayy inş sırayla doğururuz güzelim. bütün topiğimiz arka arkaya doğurur miniklerini

kızlar bu arada geçen dr bana bi kağıt vermişti, ancak okudum dün hamilelikte İYOTLU tuz kullanın diyo kağıtta. belki biliosunuzdur emme yazayım dedim

aynen güzelimm dediğin gibi doğum haberi, hamiş haberleri hiç bitmeyecek topiğimizde yıldız nalan nur un göbüşleri azcık çıkınca nar ,rana, asya ve halevin hamişlik haberlerini alacagız Allahın izniyeee

yaaaaaaaaaa yaz yaz bitiremememişsiniz o yüzden oku oku bitiremedim henüz dün eşimin kuzeninin 4,5 yaşındaki kızını getirmiştim yanıma o yüzden pek giremedim zaten işlerimde vardı canlarım saatin nasıl geçtiğini anlayamadım baktım ki çıkış vakti gelmiş hemmencecik bişi yazamadan çıkıverdim canlarım şimdide yemeğe çıkıyorum gelince görüşürüz canlar

hoşgeldin hayatım valla bizde meraiyoduk neyseki bir sıkıntı yokmuş hadi git doyur karnını afiyet olsun hayatım

hoşgeldin canım, afiyet olsun sana, hadi yemekten gel de iki sohbet edelim

yıldızcım hani sen demiştinya canım hiç tatlı şeyler yemek istemiyor diye bende başlarda öyleydim canım hiç tatlı çikolata felan istemiyordu midemi bulandıırıyordu şimdi yiyebiliyorum ama gerçi fazla yememeye çalışıyorm sende durum nasıl

dün belime koydum yaa hıc mı koymamak gerekıyor acaba mesela sımdıde hafıften agrım basladı aksam eve gıdınce gene koyayım dıyecektım:44:

hala tatlı hiç ilgimi çekmiyo benim esincim. ilk başlarda midemi bulandırıyodu ama şimdi zaten mide bulantım yok ama tiksindim heralde, neredeyse öğrendiğimden beri hiç ağzıma koymadım tatlı
ama tuzluya karşı hassasiyetim çok, geçen sabah uyandım, yüzümü yıkadım, buzdolabını açtım ve turşu yedim mesela

normal hayatım bende daha yeni yeni yemeye başladım tatlı şeyleri bende tuzluya düşmüştüm mide bulantılarımdan dolayı tani kraker ve çiziye turşuyuda çok severim önüme çıkarılınca bende yiyordum ama o akşam canım çıkıyodu mide yanmasından benim midemi yakıyordu ama kimseyede öyle bir etkis olmamış kime sorduysam
ye canım sen canın ne istiyorsa ondan ye bol bol

ranacım bencede hayatım koyma sıcak su bize hamileliğimizin başında sıcak suyla banyo yapmayın dediler kaldıki sen karnına koyucaksın hiç aklımıza takılmasın az sık dişini ağrıya dayan yıldızın dediği gibi hamileysen daha çok bel karın ağrısı çekicen

dün akşam koymustum valla bu aksam koymıyayım o zaman :26:

koyma güzelim bana da esin demişti sıcak banyo yapma die, etkisi oluyomş sıcağın çünkü, az sık dişini, ayaklarının altına koy onda bişi olmaz sanırım

evet ya tuzlu daha cazip geliyo nedense kuzum yavaş yavaş tatlıda yeriz elbet bende mide yanması olmadı hiç, senin miden hassas olabilir.

dün belime koydum yaa hıc mı koymamak gerekıyor acaba mesela sımdıde hafıften agrım basladı aksam eve gıdınce gene koyayım dıyecektım:44:
koyma bitanem gerçi kızlarda demiş ama sıcak su zararlı hamilelikte, hamam bile yasak

önce tiksinti oluyor ya tatlım , baştan seninki kusturdu ama şimdi ara verdi sanırım. Başlarda tatlı midemi bulandırıyordu tuzlu ve eksi çok yedim, ekşi elma alıyordum hep, turşuya hele bayılıyordum, ama şimdi tatlı ve çikolata çok seviyorum, turşu benimde midemi ağrıtıyor şimdilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…